תקחו עצה לחיים
החיים הם חר* אחד גדול!!!
Printable View
תקחו עצה לחיים
החיים הם חר* אחד גדול!!!
[QUOTE=Amitlv;1271313]תקחו עצה לחיים
החיים הם חר* אחד גדול!!![/QUOTE]
למה?
הגעתי היום לפרק 15 בדאטא סקווד
יום יחסית טוב בגלל שיש לי גם שיעור פרטי וגם אני לומד עד 13:30
אל תקשיב לו,החיים הוא מה שאתה מעצב לעצמך.
אתה בונה את החיים שלך איך שאתה רוצה,החיים אף פעם לא יהיו קלים...
[QUOTE=Aichi Sendou;1271315]הגעתי היום לפרק 15 בדאטא סקווד
יום יחסית טוב בגלל שיש לי גם שיעור פרטי וגם אני לומד עד 13:30[/QUOTE]
אתה חושב ש-13:30 זה מאוחר?בשבילי 14:20 זה מוקדם!
אני מסיים כול יום ב-4!
אני אמרתי שזה מאוחר?
אני רק אמרתי שהיום אני מסיים באחד וחצי זה הכול
[QUOTE=Aichi Sendou;1271320]אני אמרתי שזה מאוחר?
אני רק אמרתי שהיום אני מסיים באחד וחצי זה הכול[/QUOTE]
התחלתי משחק חדש בטאג פורס והבסתי הרגע 5 אנשים ברצף רק עם החפיסה הרגילה (אחרי ששידרגתי אותה עם המחסנית, כי לבד זה םחות טוב (: ). עוד מעט אני אבקש מיוסיי או ג'ק להצטרף אלי לטורניר כשותף, מי מהם כדאי? או בכלל מישהו אחר אתה ממליץ? O:
בתור שותף לקרבות ג'ק,אבל האיוונטים של יוסיי קלים יותר.
[b]היי חבר'ה, הנו"ד חולה?! אוי לא... חייבים לרפא אותו! כולם להספים!
עמית תרגיש טוב[/b]
תגידו יצאו המשחק Tf6 יצא כבר?
תקראו תכתבה
[url]http://news.walla.co.il/?w=/15/2500264[/url]
[QUOTE=Aichi Sendou;1271327]בתור שותף לקרבות ג'ק,אבל האיוונטים של יוסיי קלים יותר.[/QUOTE]
אז מה עדיף, קל יותר בקרבות עצמם, או קרבות יותר קשים עם אחלה שותף? O:
[QUOTE=NightWalker;1271341]חחח איזה פסיכופת...[/QUOTE]
כע פסכיפות
היתי מצביע לו אבל רק בקשר למחקרים במסעות בזמן
בוא אני אענה לך בשאלה,מה אתה מעדיף להתאמן לקראת האיוונטים או לקפוץ ישר לאיוונטים?
[QUOTE=Aichi Sendou;1271347]בוא אני אענה לך בשאלה,מה אתה מעדיף להתאמן לקראת האיוונטים או לקפוץ ישר לאיוונטים?[/QUOTE]
אוקיי, תגדיר לי איוונטים D:
לרוב טאג דואלס נגד דמויות שונות אבל יש גם קרבות נגד הדמות שאתה שותף שלה,למשל האיוונט הראשון של ויזור הוא להילחם נגדו.
תגידו לאיזה חפיסה כדאי לי להחליף?
מאיזה חפיסה?
והתקבלת למ''ת שלי
תודה והוא נפתח כבר? מהחפיסה של הבלאקביסט
כן תחליף
הוא עוד לא נפתח אבל יש לך מקום שמור,הוא ייפתח רק אחרי שני הדברים הבאים:
אני אסיים את האנימה [יש 48 פרקים וראיתי בינתיים 15] ושאביזי ייתן לי אישור.
מעניין מה יקרה קודם
רואה פרק 226 בנארוטו..
אבל למה להחליף?
כי לפי מה שהבנתי,יש לך בדק 60 קלפים בדק הרגיל,ממש לא טוב.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1271361]רואה פרק 226 בנארוטו..[/QUOTE]
מזל טוב אני מנחש שסימת לראות את נארוטו לא?
[QUOTE=Aichi Sendou;1271356]לרוב טאג דואלס נגד דמויות שונות אבל יש גם קרבות נגד הדמות שאתה שותף שלה,למשל האיוונט הראשון של ויזור הוא להילחם נגדו.[/QUOTE]
אז אתה שואל אם אני מעדיף לשחק רגיל בלי איוונטים כאלה לפניהם או ישר להתחיל אותם?
כי אם ככה אני אקח את ג'ק וזהו O:
אוקיי
אז לאיזה חפיסה לשנות?
בלאק ווינג לחוד או Gb לחוד
ג'ק גם פארטנר טוב יותר, אז זה בסדר (:
אבל האיוונטים שלו ממש מעצבנים וקשים
אולי חדשה
חח.. סוף סוף אני בריא וכולם חולים Xd
[QUOTE=Aichi Sendou;1271370]אבל האיוונטים שלו ממש מעצבנים וקשים[/QUOTE]
ממש אבל ממש קשים? O:
באיזה רמות החפיסות של האויבים? S:
(עדיף לקחת יוסיי ושיהיה לי קל הרבה יותר?)
נראה לי שדרגוניטי ובלאקוינג או דרגוניטי
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1271361]רואה פרק [U]226 [/U]בנארוטו..[/QUOTE]
226?
אתמול אמרת שאתה בפרק [B]126[/B]
היי כולם חזרתי לדבר על....
[spoiler]משו![/spoiler]
[QUOTE=ttrrtte;1271388]היי כולם חזרתי לדבר על....
[spoiler]משו![/spoiler][/QUOTE]
חחח
לעזאזל איתי, עם השעמום שלי, ועם האהבה לכתיבה שלי. רק בגלל זה אני ממשיך לעבוד על משחק שאני יודע שאני בחיים לא אפרסם... עכשיו אני אפילו לא כותב קטע שיופיע בדף הפתיחה, אלא פיסת מידע שתשלח לכל שחקן בה"פ בהתאם למקצוע שלו... וזה עוד יותר מיותר... כי גם אם אני אפתח את המשחק, אף אחד לא יוכל להרשם... כי אפילו הגיבורים של הסיפור שעליו מבוסס המשחק לא יכולים להתקבל כדמויות במשחק, שכן כדי לכתוב את הרקע שלהם, צריך לדעת מידע שאני לא מפרט בדף הפתיחה! געעעע.
[QUOTE=LordAbizi;1271394]לעזאזל איתי, עם השעמום שלי, ועם האהבה לכתיבה שלי. רק בגלל זה אני ממשיך לעבוד על משחק שאני יודע שאני בחיים לא אפרסם... עכשיו אני אפילו לא כותב קטע שיופיע בדף הפתיחה, אלא פיסת מידע שתשלח לכל שחקן בה"פ בהתאם למקצוע שלו... וזה עוד יותר מיותר... כי גם אם אני אפתח את המשחק, אף אחד לא יוכל להרשם... כי אפילו הגיבורים של הסיפור שעליו מבוסס המשחק לא יכולים להתקבל כדמויות במשחק, שכן כדי לכתוב את הרקע שלהם, צריך לדעת מידע שאני לא מפרט בדף הפתיחה! געעעע.[/QUOTE]
אמרתי לך לפתוח את זה דווקא כדי שאני ארשם ואראה לך שזה אפשרי O:
[quote=Sakurai Tomoki;1271397]אמרתי לך לפתוח את זה דווקא כדי שאני ארשם ואראה לך שזה אפשרי O:[/quote]
אני זוכר שאמרת את זה, וזו עוד סיבה למה לי לא לפתוח את המשחק, כדי שהטענה שלי לא תסתר. כי אז יבואו כל מיני אנשים וינסו להרשם. זה שאני הכי חושש ממנו זה 'לעולם לא תדע', שמעוות עד גיחוך כל סעיף בטופס ההרשמה שאפשר לעוות עד גיחוך. אני בטוח שבסעיף "צורת פנייה" שבו רשמתי מגבלה של עד 3 מילים שכל אחד מהן לא יותר מ-10 אותיות, הוא יכתוב לי או 30 או 31 אותיות דווקא כדי למתוח את הקו. אני פשוט רואה את זה בא. וחסר לי אם מישהו יבחר "כ.ב.מ" ב"מידת החשפות ליחסי אישות". לא, אני אפתח את המשחק הזה [B]רק [/B]כשיאשרו בפורום האלו ילדים בני שמונה שלא מוכנים לשחק בשום דבר חוץ מפוקימון, וכשכל הדיבורים על "קהילה ברמה" ימותו. כן, זה כנראה הפתרון. ואז מה שאני אעשה זה לפתוח משתמש כפול ולהרשם למשחק שלי, ואז אני לא אתן לי להרשם, באיזשהו טיעון מפגר.
אוף אני מדבר יותר מדי. נראה לי שזה אומר שזה לא היה חכם לא לצאת מהבית היום. אם אני נשאר יום שלם בבית, חלק מהמוח שלי מטגן. כלומר מחר אני בטוח אלך לבית הספר, גם אם אני יודע שלא יהיה שם מאומה.