-
מגל, אתה מקובל בשכבה שלך?
-
[quote=לעולם לא תדע;1282285]מגל, אתה מקובל בשכבה שלך?[/quote]
~חסום~
-
אני מבין, פשוט אחרי החידון זיהוי תוכנות אמרת, ובד"כ אתה מקיים, אז... הופתעתי
-
מגל, עוד מעט יישלח אליך פרק מס' 1.
-
וואי הייתה שריפה ענקית ליד הבית שלי , מלא ניידות , צוותי החייאה ומכבי אש הגיעו למקום
הסתיים לפי מה שהבנתי עם הרוגים ופצועים קשה.
-
-
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1282286]~לא~[/QUOTE]
ניחשתי את זה לבד..
-
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282329]קרוס וורס זו אנימה טובה![/QUOTE]
הרבה אומרים שהיא גרועה
אני אומר שהיא טובה אבל יש לא פאקים מפגרים
לאיזה פרק הגעת?
-
בינתיים אני בפרק 15 לא כולל
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282334]בינתיים אני בפרק 15 לא כולל[/QUOTE]
אה יפה עוד 15 פרקים אתה מגיע לחלק השני של קרוס וורס
אני היום סימתי לראות חצי מהאנימה של דיג'ימון סייברס. הגעתי לפרק 26
-
מה קורה ב-26?
המלחמה הגדולה כבר התחילה?
-
וואו ארוון, בטח סיפרו על זה בחדשות.. לא?
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282336]מה קורה ב-26?
המלחמה הגדולה כבר התחילה?[/QUOTE]
את 26 עוד לא ראיתי
בפרק 25 קרה
[SPOILER]מאריכמון מת על גיזמון הזה של הדוקטור. פאלכמון של איקוטו מתפתח לרמת מושלם.[/SPOILER]
-
עכשיו אני באיוונט השלישי של קאלין
רק עכשיו גיליתי שחבילה בחנות שעוסקת בדקי Xyz השגתי ממנה את 20 ו-10 וגם את פוטון דרגון [הרגיל לא הנאו]
אהה,אז המלחמה תתחיל עוד מעט.
-
-
למה אף אחד לא מגיב בנושא שפירסמתי בפורום יוגי הו?
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282340]עכשיו אני באיוונט השלישי של קאלין
רק עכשיו גיליתי שחבילה בחנות שעוסקת בדקי Xyz השגתי ממנה את 20 ו-10 וגם את פוטון דרגון [הרגיל לא הנאו]
אהה,אז המלחמה תתחיל עוד מעט.[/QUOTE]
איזו מלחמה?
-
המלחמה של Dats נגד הדוקטור
עשו מזה הרבה מאוד פרקים
-
בוקררר
[QUOTE=~Donphan~;1282338]וואו ארוון, בטח סיפרו על זה בחדשות.. לא?[/QUOTE]
לא אמרו כלום ,זה דיי מוזר לי .
-
-
ארווין, אכן עשית דאבל.
תן לעצמך אזהרה בע"פ Xd
-
-
-
[quote=Aichi Sendou;1282369]אין בעד מה[/quote]
וואו הלכתי לישון היום מאוחר... מאוד מאוחר.
קראתי ספר, ואז כשהלכתי לישון גיליתי שהשעה היא בעצם עשרה ל6, ןלא 20 ל3 כמו שהיה רשום בשעון XD
-
חח אני רק חזרתי ב4 מיציאה חח
-
[QUOTE=~Donphan~;1282372]וואו הלכתי לישון היום מאוחר... מאוד מאוחר.
קראתי ספר, ואז כשהלכתי לישון גיליתי שהשעה היא בעצם עשרה ל6, ןלא 20 ל3 כמו שהיה רשום בשעון XD[/QUOTE]
כששיחררו את גלעד שליט הייתי ער עד 7 וחצי ולא הייתי עייף, רציתי לראות את החזרה שלו, אבל זה היה משעמם ואמא שלי התעקשה שאני אשן =/
-
[quote=Ash Is A Nub;1282375]כששיחררו את גלעד שליט הייתי ער עד 7 וחצי ולא הייתי עייף, רציתי לראות את החזרה שלו, אבל זה היה משעמם ואמא שלי התעקשה שאני אשן =/[/quote]
לפני שבוע עשיתי לילה לבן של יותר מ30 שעות רצופות ללא שינה.
זה היה בצפון מטעם התנועה של המושב.
-
אני זוכר שבפעם הראשונה שישנתי אצל חבר שלי: הלכנו לישון ב10 כי סבתא שלו הייתה, אבל התעוררנו ב11 ואכלנו עוגה, היה כיף.
בפעם השנייה: הלכנו לישון ב11 בזמן שההורים שלו מנדנדים לנו לכבות ת'אורות ואת ת'טלוויזיה, והוא וכל המשפחה שלו העירה אותי ב6 בבוקר ואז אכלנו קורנפלקס, זה היה הרבה פחות כיף.
-
ביום האחרון בלונדון התעוררתי ב-7 לפי שעון אנגליה [9 לפי הארץ] והלכתי לישון ב-21 בערב יום למחרת בישראל בערך 36 שעות ללא שינה
כול מי שאוהב יוגי הו
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48097[/URL]
-
-
-
[QUOTE=Son Gokū;1282150]כמה עובדות
1 גיטאמה האנימה הכי טובה לנצח מאז שהיא נוצרה לפי מעריצי אתר מאל(מי שלא יודע מזה מאל שילך לראות בפורום אנימה מה זה)
2 אין להתווכח עם כותרות הנוד
3ילדים אל תנסו לראות את האנימה בביתxdאלה אם אתם מעל גיל 13
4מי קרא את זה ?
יאלה הלכתי לקרוא תפרק החדש של פיירי טייל.יאלה תספימו ותבינו שספאם זה לא טוב[/QUOTE]
One Piece>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gintama
וכן ראיתי את גינטאמה והוא לא כזה טוב... זה רפטיטיבי ומשעמם העלילה לא ממש מתקדמת
-
[QUOTE=Ilan;1282395]One Piece>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gintama
וכן ראיתי את גינטאמה והוא לא כזה טוב... זה רפטיטיבי ומשעמם העלילה לא ממש מתקדמת[/QUOTE]
וואן פיס גם אנימה טובה אבל אהבתי יותר גינטאמה מאשר ואן פיס
-
-
-
לא יכול
לוסטים בשעות האלו..
-
-
[quote=Ash Is A Nub;1282378]אני זוכר שבפעם הראשונה שישנתי אצל חבר שלי: הלכנו לישון ב10 כי סבתא שלו הייתה, אבל התעוררנו ב11 ואכלנו עוגה, היה כיף.
בפעם השנייה: הלכנו לישון ב11 בזמן שההורים שלו מנדנדים לנו לכבות ת'אורות ואת ת'טלוויזיה, והוא וכל המשפחה שלו העירה אותי ב6 בבוקר ואז אכלנו קורנפלקס, זה היה הרבה פחות כיף.[/quote]
[quote=~Donphan~;1282376]לפני שבוע עשיתי לילה לבן של יותר מ30 שעות רצופות ללא שינה.
זה היה בצפון מטעם התנועה של המושב.[/quote]
לי היו 3 פעמים בערך שבהן הייתי במשך יומיים על שעת שינה אחת וזה כשחזרתי הביתה בטיסה לילית מחו"ל. ומכיוון שיש לי בעיה שאני יכול לישון רק מתי שאני צריך, אז אני לא יכול להתחיל לישון ב-6 בבוקר... והמסקנה היא שבשמונה בערב אני מתחיל לאבד תחושה בחלק מהאיברים והכל נראה קצת מצחיק כזה...