[QUOTE=r03e;1284046]"אדיר" אני אומר בהתרגשות "תנסו את זה עוד פעם, קדימה, מתקפת צל דרקונית"[/QUOTE]
המאמוסווינים מובסים וסוויאנב אחד שחשב שהפוקדור שלך הוא אוכל נתפס ויוצא .
Printable View
[QUOTE=r03e;1284046]"אדיר" אני אומר בהתרגשות "תנסו את זה עוד פעם, קדימה, מתקפת צל דרקונית"[/QUOTE]
המאמוסווינים מובסים וסוויאנב אחד שחשב שהפוקדור שלך הוא אוכל נתפס ויוצא .
[quote=מאסטר ליאון;1284048]המאמוסווינים מובסים וסוויאנב אחד שחשב שהפוקדור שלך הוא אוכל נתפס ויוצא .[/quote]
"סווינאב זה פוקימון די טוב אבל לא ניראה לי שאתפוס אותו בכל זאת" אגיד לעצמי ואזאגדי לרורק להתראות ואמשיך ללכת
[QUOTE=r03e;1284060]"סווינאב זה פוקימון די טוב אבל לא ניראה לי שאתפוס אותו בכל זאת" אגיד לעצמי ואזאגדי לרורק להתראות ואמשיך ללכת[/QUOTE]
אתה הולך ורואה שלט "האכסניה של ג'וי" ומתאכסן שם כשהאחות ג'וי שם ואז בבוקר הולך אל רורק לקרב מכון.
[quote=מאסטר ליאון;1284068]אתה הולך ורואה שלט "האכסניה של ג'וי" ומתאכסן שם כשהאחות ג'וי שם ואז בבוקר הולך אל רורק לקרב מכון.[/quote]
זו התגובה האחרונה שלי אולי אני אתחבר מחר
-----------------
אלך אל המכון ואכנס פנימה ואגיד בקל גדול וחזק כדי שכולם ישמעו אותי "שלום, באתי לאתגר את רורק לקרב"
[QUOTE=r03e;1284070]זו התגובה האחרונה שלי אולי אני אתחבר מחר
-----------------
אלך אל המכון ואכנס פנימה ואגיד בקל גדול וחזק כדי שכולם ישמעו אותי "שלום, באתי לאתגר את רורק לקרב"[/QUOTE]
רורק מסכים ומוציא ג'יאודוד שמפעיל התקשחות רורק אומר לך:"תבחר פוקימון".
[quote=מאסטר ליאון;1284030]*עידכנתי ונראה לך שאני שה"ם טוב?
הם תוקפים את העצים כמתוכנן עד שהם מתנתקים מהגזע ואז את רואה גרוטל עצבני עם עדר של טרטוויגים וכולם משתמשים במיליוני כדורי אנרגיה אליכם.(תשרשרי).[/quote]
'אסור לי לתת להם להיפגע!' אחשוב לעצמי בבהלה, אזרוק את עצמי על פרספקט וצ'יקוריטה ואעטוף אותם בגופי, כך שאספוג את כל המתקפות, ואז אקום מתנודדת מכאב וארוץ אל גרוטל, אני אפול לפניו מכאב ואומר ''גרוטל... בבקשה תפסיק לתקוף, אין לנו שום כוונה רעה'' ואחכה בציפייה לתגובתו בזמן שאנסה ללטף אל ראשו
[QUOTE=Miku Hatsune;1284097]'אסור לי לתת להם להיפגע!' אחשוב לעצמי בבהלה, אזרוק את עצמי על פרספקט וצ'יקוריטה ואעטוף אותם בגופי, כך שאספוג את כל המתקפות, ואז אקום מתנודדת מכאב וארוץ אל גרוטל, אני אפול לפניו מכאב ואומר ''גרוטל... בבקשה תפסיק לתקוף, אין לנו שום כוונה רעה'' ואחכה בציפייה לתגובתו בזמן שאנסה ללטף אל ראשו[/QUOTE]
גרוטל הולך או ליתר דיוק חוזר לפוקדור ואז את רואה נער בלונדיני , חולצה כחולה שעליה מצויר פוקדור, ג'ינס כחול כהה,נעלי ספורט אדומות, עיניים תכולות, ג'קט ירוק.
[quote=מאסטר ליאון;1284072]רורק מסכים ומוציא ג'יאודוד שמפעיל התקשחות רורק אומר לך:"תבחר פוקימון".[/quote]
"אני בוחר בגיבל" אגיד ואוציא את גיבל מהפוקדור שלו
"עכשיו גיבל תשתמש בנשימת דרקון בכל הכוח" אגיד לגיבל בהיתלהבות
[QUOTE=r03e;1284166]"אני בוחר בגיבל" אגיד ואוציא את גיבל מהפוקדור שלו
"עכשיו גיבל תשתמש בנשימת דרקון בכל הכוח" אגיד לגיבל בהיתלהבות[/QUOTE]
רורק אומר:"אני אוהב שהם מתלהבים" נשמת הדרקון העצומה לא עשתה לג'יאודוד כלום ואז הוא הפעיל שבירת סלעים על גיבל שבכה וירה מטאורי דרקון לכל מקום.
[quote=מאסטר ליאון;1284172]רורק אומר:"אני אוהב שהם מתלהבים" נשמת הדרקון העצומה לא עשתה לג'יאודוד כלום ואז הוא הפעיל שבירת סלעים על גיבל שבכה וירה מטאורי דרקון לכל מקום.[/quote]
"גיבל תרגע" אומר לגיבל "תישתמש במטאור דרקון על ג'יאדוד"
[QUOTE=r03e;1284177]"גיבל תרגע" אומר לגיבל "תישתמש במטאור דרקון על ג'יאדוד"[/QUOTE]
ג'יאודוד מובס אבל אז רורק מוציא אוניקס כועס וןאומר לך:"בטוח שאתה נשאר עם גיבל?".
[quote=מאסטר ליאון;1284138]גרוטל הולך או ליתר דיוק חוזר לפוקדור ואז את רואה נער בלונדיני , חולצה כחולה שעליה מצויר פוקדור, ג'ינס כחול כהה,נעלי ספורט אדומות, עיניים תכולות, ג'קט ירוק.[/quote]
אני אקום, תשושה ופצוע מן המכות של הטרטוויגים ואתקדם ליער, אמלמל בקול חלוש ''אני מישל'', ואז אתעלף לפני הילד בכאב ותשישות,
סורי שזה קצר אני באמצע עבודה בתנ''ךxd
[QUOTE=Miku Hatsune;1284183]אני אקום, תשושה ופצוע מן המכות של הטרטוויגים ואתקדם ליער, אמלמל בקול חלוש ''אני מישל'', ואז אתעלף לפני הילד בכאב ותשישות,
סורי שזה קצר אני באמצע עבודה בתנ''ךxd[/QUOTE]
*לדעתך אני שה"ם טוב?
כשאת מתעוררת את רואה שאת בבית עץ קטן ושם הנער שאומר לך:"שמי אייס מה שמך?" ומאחוריו מציצה בייליף.
[quote=מאסטר ליאון;1284186]*לדעתך אני שה"ם טוב?
כשאת מתעוררת את רואה שאת בבית עץ קטן ושם הנער שאומר לך:"שמי אייס מה שמך?" ומאחוריו מציצה בייליף.[/quote]
שאל אותי את זה בעמ' 20
כשאני מתעוררת אני מגלה שאני בתוך בית עץ קטן, והנער ממקודם לידי אומר לי ''שמי אייס, מה שמך?'', ואראה שמאחוריו מציצה בייליף, ''אני..אני מישל'' אומר לאייס בבלבול, ''בייליף חמודה יש לך'' אמלמל, ואחכה לתגובתו ואז אשאל ''איפה אני?''
[QUOTE=Miku Hatsune;1284196]שאל אותי את זה בעמ' 20
כשאני מתעוררת אני מגלה שאני בתוך בית עץ קטן, והנער ממקודם לידי אומר לי ''שמי אייס, מה שמך?'', ואראה שמאחוריו מציצה בייליף, ''אני..אני מישל'' אומר לאייס בבלבול, ''בייליף חמודה יש לך'' אמלמל, ואחכה לתגובתו ואז אשאל ''איפה אני?''[/QUOTE]
אייס עונה לך:"את בבית העץ שהיה לי כשהייתי קטן וכדאי שנברח מפני שאוניקס מגיע, צא מאמוסווין!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ופתאום את את רורק על אוניקס שאומר:"קרב המכון היום" ואת מבינה שישנת יום שלם.
[quote=מאסטר ליאון;1284178]ג'יאודוד מובס אבל אז רורק מוציא אוניקס כועס וןאומר לך:"בטוח שאתה נשאר עם גיבל?".[/quote]
אגיד לו "רק שניה, גיבל תשתמש בנהמה" ואז אחליף לדרטיני
רורק צוחק וכשדרטיני עומד להימחץ על ידי אוניקס גיבל יוצא ותוקף יחד עם נשמת הדרקון של דרטיני מטאור דרקון שלו.[b]עודכנה טבלת המתקפות המשולבות[/b]
[quote=מאסטר ליאון;1284284]אייס עונה לך:"את בבית העץ שהיה לי כשהייתי קטן וכדאי שנברח מפני שאוניקס מגיע, צא מאמוסווין!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ופתאום את את רורק על אוניקס שאומר:"קרב המכון היום" ואת מבינה שישנת יום שלם.[/quote]
''אוי לא..'' אמלמל, ''תודה שהצלת אותי אייס'' אודה לו ואקוד לפניו קידה קלה,
ואז אטפס על האוניקס של רורק, ואחכה שייקח אותי לזירת המכון, שנגיע אני יוציא את פרסקט ואחכה שרורק יוציא את הפוקימון שלו
[QUOTE=מאסטר ליאון;1284380]רורק צוחק וכשדרטיני עומד להימחץ על ידי אוניקס גיבל יוצא ותוקף יחד עם נשמת הדרקון של דרטיני מטאור דרקון שלו.[b]עודכנה טבלת המתקפות המשולבות[/b][/QUOTE]
אפשר להלחם עם שניים?
--------------------
"אוקי, גיבל תישתמש שוב בנשימת דרקון ואז במטאור דרקון" אומר לגיבל בביטחון ואעודד אותו "קדימה גיבל אתה יכול"
[QUOTE=Miku Hatsune;1284432]''אוי לא..'' אמלמל, ''תודה שהצלת אותי אייס'' אודה לו ואקוד לפניו קידה קלה,
ואז אטפס על האוניקס של רורק, ואחכה שייקח אותי לזירת המכון, שנגיע אני יוציא את פרסקט ואחכה שרורק יוציא את הפוקימון שלו[/QUOTE]
[QUOTE=r03e;1284829]אפשר להלחם עם שניים?
--------------------
"אוקי, גיבל תישתמש שוב בנשימת דרקון ואז במטאור דרקון" אומר לגיבל בביטחון ואעודד אותו "קדימה גיבל אתה יכול"[/QUOTE]
*לפעמים כן לפעמים לא
אנדרו- זה לא עובד וגיבל נחלש(תקרא למתקפה בשמה וזה עובד רק אם שניים ) דרטיני וגיבל תוקפים שוב בנשמת צ'י דרקונית(זה השם) ואז רורק אומר:"אתה יודע שילובים? יפה טוב אז חבטה מרסקת" רורק מוציא ג'יאודוד עוד פעם וג'יאודוד מתקשח ועולה על הזנב של אוניקס שחובט בפוקימונים שלך עם זנבו כשג'יאודוד מפעיל גם ריסוק אבנים.
מישל- את מגיעה למכון שכולו אבנים ופלדה אבל רורק לא מוציא את הפוקימון שלו כי הוא כבר שם(אוניקס) הוא אומר לך:"את יודעת מתקפות משולבות? איזה פוקימונים יש לך? תוציאי ואומר לך מתקפה משולבת של שניהם" וקורץ את מראה את צ'יקוריטה ברתמה ומסבירה שבגלל גילה היא לא בפוקדור (תשרשרי).
[quote=מאסטר ליאון;1284850]*לפעמים כן לפעמים לא
אנדרו- זה לא עובד וגיבל נחלש(תקרא למתקפה בשמה וזה עובד רק אם שניים ) דרטיני וגיבל תוקפים שוב בנשמת צ'י דרקונית(זה השם) ואז רורק אומר:"אתה יודע שילובים? יפה טוב אז חבטה מרסקת" רורק מוציא ג'יאודוד עוד פעם וג'יאודוד מתקשח ועולה על הזנב של אוניקס שחובט בפוקימונים שלך עם זנבו כשג'יאודוד מפעיל גם ריסוק אבנים.[/quote]
אגיד לגיבל ולדרטיני "תחמקו מהר" בדאגה קלה ואז: "כדימה ביחד מתקפת צ'י דרקונית בכל הכוח!!!" אצעק בעידוד ובביטחון לעברם
[QUOTE=r03e;1284863]אגיד לגיבל ולדרטיני "תחמקו מהר" בדאגה קלה ואז: "כדימה ביחד מתקפת צ'י דרקונית בכל הכוח!!!" אצעק בעידוד ובביטחון לעברם[/QUOTE]
הם תוקפים ומצליחים להביס את רורק!!!! ג'יאודוד ואניקס כועסים וחוזרים לפוקדור רורק אומר לך:"תודה על קרב מצוין בנוסף לתג אני אתן לך אבן מיוחדת" ומגיש לך תג בצורת אבן ואבן שזוהרת בכחול, סגול וורוד(זה לפי אתר) ומוסיף:"יש אבנים שמחזקות פוקימונים ואם אתה רוצה שדרטיני יהפוך לדרגונייאר לך אל מרכז הפוקימונים יש שם מכונת פיתוח".
[quote=מאסטר ליאון;1284873]הם תוקפים ומצליחים להביס את רורק!!!! ג'יאודוד ואניקס כועסים וחוזרים לפוקדור רורק אומר לך:"תודה על קרב מצוין בנוסף לתג אני אתן לך אבן מיוחדת" ומגיש לך תג בצורת אבן ואבן שזוהרת בכחול, סגול וורוד(זה לפי אתר) ומוסיף:"יש אבנים שמחזקות פוקימונים ואם אתה רוצה שדרטיני יהפוך לדרגונייאר לך אל מרכז הפוקימונים יש שם מכונת פיתוח".[/quote]
"מה?! יש מכונת פיתוח במרכז הפוקימונים?! איך זה שלא ידעתי את זה קודם?!" אגיד לו "תודה אני אלך לשם עכשיו!" אומר לרורק ואלך למרכז הפוקימונים כדי לפתח את דרטיני
[QUOTE=r03e;1284881]"מה?! יש מכונת פיתוח במרכז הפוקימונים?! איך זה שלא ידעתי את זה קודם?!" אגיד לו "תודה אני אלך לשם עכשיו!" אומר לרורק ואלך למרכז הפוקימונים כדי לפתח את דרטיני[/QUOTE]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה מכונה שמעבירה פוקדורים אתה רואה את האחות ג'וי שמסבירה לך שמימין מכניסים לפיתוח ומשמאל מכניסים להחזיר לצורה קודמת או ראשונה ומדגימה: היא שמה פוקדור עם גרידוס בתוך המכונה ואתה רואה שם מג'יקראפ היא מכניסה אותו שוב ויוצא גרידוס.
[quote=מאסטר ליאון;1284885]אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה מכונה שמעבירה פוקדורים אתה רואה את האחות ג'וי שמסבירה לך שמימין מכניסים לפיתוח ומשמאל מכניסים להחזיר לצורה קודמת או ראשונה ומדגימה: היא שמה פוקדור עם גרידוס בתוך המכונה ואתה רואה שם מג'יקראפ היא מכניסה אותו שוב ויוצא גרידוס.[/quote]
"גדול!!" אגיד בהפתעה ואז אחשוב לעצמי 'את דרטיני אני אפתח אבל את גיבל ואת מורקרו אני רוצה לפתח לבד בעצמי, בל עזרת מכונה' ואז אכניס את דרטיני מימין
[QUOTE=r03e;1284895]"גדול!!" אגיד בהפתעה ואז אחשוב לעצמי 'את דרטיני אני אפתח אבל את גיבל ואת מורקרו אני רוצה לפתח לבד בעצמי, בל עזרת מכונה' ואז אכניס את דרטיני מימין[/QUOTE]
אתה מכניס את דרטיני ועובר עם דרטיני(רק עם דרטיני) לתוך מחשב ושם לא רק שאתם פיציים אלא יש שם מטאגרוס או הצורה הסופית שלו שאומר בקול בן אדם:"יש וירוס מוזר בצורת פוקימון ואם תצא כשהוא כאן תחזור בגודל בדיוק כזה ועוד כמה".
[quote=מאסטר ליאון;1284898]אתה מכניס את דרטיני ועובר עם דרטיני(רק עם דרטיני) לתוך מחשב ושם לא רק שאתם פיציים אלא יש שם מטאגרוס או הצורה הסופית שלו שאומר בקול בן אדם:"יש וירוס מוזר בצורת פוקימון ואם תצא כשהוא כאן תחזור בגודל בדיוק כזה ועוד כמה".[/quote]
לא הבנתי מה זה עוד כמה
--------------------
"אוקי" אגיד בקול רם "אז מה לעשות" אשאל
[QUOTE=r03e;1284903]לא הבנתי מה זה עוד כמה
--------------------
"אוקי" אגיד בקול רם "אז מה לעשות" אשאל[/QUOTE]
*עוד כמה דברים
המטאנק או מטאגרוס אומר לך:"קודם כל תתפוס אחד משורות המידע" ומצביע על נקודת אור שזזה במהירות במעגל ועוזבת עוד דקה
[quote=מאסטר ליאון;1284905]*עוד כמה דברים
המטאנק או מטאגרוס אומר לך:"קודם כל תתפוס אחד משורות המידע" ומצביע על נקודת אור שזזה במהירות במעגל ועוזבת עוד דקה[/quote]
כן אבל איזה?
-------
"אוקקקיייי, בסדר" אומר ואתפוס את הנקודה הזוהרת
[QUOTE=r03e;1284910]כן אבל איזה?
-------
"אוקקקיייי, בסדר" אומר ואתפוס את הנקודה הזוהרת[/QUOTE]
*אחשוב עוד מעט
אתה עולה על הנקודה ופתאום רואה אברה עצום.
[quote=מאסטר ליאון;1285011]*אחשוב עוד מעט
אתה עולה על הנקודה ופתאום רואה אברה עצום.[/quote]
"וואו" אגיד ואחכה לראות עם הוא תוקף אותי
[QUOTE=r03e;1285095]"וואו" אגיד ואחכה לראות עם הוא תוקף אותי[/QUOTE]
האברה לא שם לב שאתה שם והופך לקדברה ולאלקאזם ואז מההתחלה עוד פעם ועוד פעם עד שהוא פוקח את עיניו ואומר בשפת בני האדם:"אני התגלמות ההתפתחות" והופך לפוריגון שהופך לאברה.
[quote=מאסטר ליאון;1285154]האברה לא שם לב שאתה שם והופך לקדברה ולאלקאזם ואז מההתחלה עוד פעם ועוד פעם עד שהוא פוקח את עיניו ואומר בשפת בני האדם:"אני התגלמות ההתפתחות" והופך לפוריגון שהופך לאברה.[/quote]
אשאל אותו "אתה יכול לפתח לי את הדרטיני שלי?"
[QUOTE=r03e;1285210]אשאל אותו "אתה יכול לפתח לי את הדרטיני שלי?"[/QUOTE]
האברה אומר לך:"כן הושט לי אותו".
[quote=מאסטר ליאון;1285234]האברה אומר לך:"כן הושט לי אותו".[/quote]
אביא לו את הפוקדור של דרטיני בחשש ואומר "בבקשה"
[QUOTE=r03e;1285240]אביא לו את הפוקדור של דרטיני בחשש ואומר "בבקשה"[/QUOTE]
אתה מושיט וחוזר למטאגרוס או מטאנק כשאתה חושב שהאברה רימה אותך ואז הוא אומר לך בראשך:"בגלל שנעלמת איכשהו בחזרה אז רק קיבסלת מתקפה מפותחת" והמטאגרוס מצביע על שער דיגיטלי
[quote=מאסטר ליאון;1285270]אתה מושיט וחוזר למטאגרוס או מטאנק כשאתה חושב שהאברה רימה אותך ואז הוא אומר לך בראשך:"בגלל שנעלמת איכשהו בחזרה אז רק קיבסלת מתקפה מפותחת" והמטאגרוס מצביע על שער דיגיטלי[/quote]
אני הולך לכיון השער הדיגיטלי, מתפעל מהאפקטים
[QUOTE=r03e;1285353]אני הולך לכיון השער הדיגיטלי, מתפעל מהאפקטים[/QUOTE]
אתה הולך לשם ורואה האנטר שואב מידע ומבין שהוא הוירוס.
[quote=מאסטר ליאון;1285357]אתה הולך לשם ורואה האנטר שואב מידע ומבין שהוא הוירוס.[/quote]
אוציא את מורקו: "מורקרו צא" ואגיד לו לתקוף בכדור צל ואז גל צלליות
[QUOTE=r03e;1285394]אוציא את מורקו: "מורקרו צא" ואגיד לו לתקוף בכדור צל ואז גל צלליות[/QUOTE]
מורקרוו תוקף ללא הצלחה וההאנטר בעל ההילה האדומה דם והעיניים ירוקות-שחורות מתקרב אליך אתה שומע את המטאגרוס בראשך:"המתקפה החדשה של דרטיני וכל המתקפות המשולבות שהפוקימונים שלך יודעים יפגעו בו".