-
[QUOTE=ttrrtte;1288486][B]גלעד~
[/B]
אתה מיד מתחרט לאחר שאתה צועק ''יש פה מישהו?'', וגם סוג של בצדק, בזמן שאתה מנסה להבין איך להפעיל את המקלדת, קול מוזר נשמע מאחורייך, אתה מסתובב, ולפתע רואה דמות מוזרה למראה, אך מוכרת ''מה לכל הורוחו...'' אתה מתחיל לומר, כאשר אתה מזהה את הדמות-אביבית מהאח הגדול! ''טוב אדוני הצעיר, מה אתהעושה?'' היא שואלת-
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfBcn-WEPoVpywJ82zcC_jymp6Sg106t6wqoMlbhjr1J5XA25L[/IMG]
[/QUOTE]
"אני לא מכיר אותך מאיפה שהוא?" אשאל בחוסר עניין "אמממם... לא" אני עונה לעצמי "אז אל תתערבי, בטח שלך אין זכות יותר ממני לעשות כאן דברים."
אני ממשיך לחפש איך להקליד באזור ואז אני מתכנן להמשיך כמו קודם.
-
[QUOTE=ttrrtte;1288486][B]~מקס~[/B]
אנא השתדל שתי שורות ומעלה-כך החוקים אומרים
אתה מחכה מעט, וחושב מה לעשות, לבסוף אתה נעמד זקוף בביטחון ודופק על הדלת בעזרת המקוש אשר נמצא עלייה, צעדים מהירים וקבועים נשמעים מעבר לדלת, הדלת נפתחת ולפנייך עומד גבר בשנות הארבעים לחייו, הוא לובש בגדי צבא, קסדה צבאית, ונשק חגור למותניו, בנוסף חגורה מלאה נשקים חגורה על מותניו, האיש סורק אותתך בחשדנות ושואל ''שם סרבר בבקשה'' מה תעשה?
קווין-
אתה מציג את עצמך לפניי חייזר התמנון המוזר, ומסכים לאתגר, החייזר מביט בך ומוביל אותך יותר לצד האתר, הוא נוגע כאילו באוויר, ולפתע דלת כחולה עשוייה עץ מופיע, החייזר פותח אותה ומורה לך להיכנס פנימה, ''ישנם שלושה אתגרים-חוכמה, אומץ וכח'' אמר לך החייזר, ''נתחיל במבחן בחוכמה'' הוא אמר, בחדר היה לוח ענק- הוא היה בצורת ריבוע, ועליו משבצות לבנות-שחוות, ממש כמו לוח השח-מט, שלושה דמויות חייזרים הופיעו על ריבועים שונים, והחייזר הסביר ''כל טעות, חייזר יעלם, תגיע לאפס חייזרים-ותיפסל'', ''אני מוכן לחידה'' אמרת לחייזר, החייזר לקח נשימה עמוקה ואמר ''בשקט בשקט לו הוא מסתתר בין הצללים, הוא נראה כמוך, אך לא צבעוני- הוא גבוהה ממך, ולעולם לא יעלם, הוא יעקוב אחרייך לכל מקום, לא תמיד תוכל לראות אותו'', לאחר החידה מוסיף החייזר ''רק החכמים ביותר יצליחו לפתור אותה''
[B]~דרן~
[/B]
שתי שורות בבקשה, זה החוק
''ססס.....כה....קפוץ על הסימן של המקלדת ססס'' אומר לך סוויפר, אתה קופץ אל סימן במקלדת שבתבנית החיפוש, מקלדת שלמה נפרשת לפנייך, אתה מודה לסוויפר, אך הוא לא הולך הוא שואל אותך ''סססס מדוע אתה כנסס בן-אנוש, אחרים אולי סס אינם בך יבחינו, אך סס אני סוויפר, ססס ואני ידוע'' , סוויפר מביט בך בציפייה לתשובה, ואתה לא יודע מה לומר
[B]גלעד~
[/B]
אתה מיד מתחרט לאחר שאתה צועק ''יש פה מישהו?'', וגם סוג של בצדק, בזמן שאתה מנסה להבין איך להפעיל את המקלדת, קול מוזר נשמע מאחורייך, אתה מסתובב, ולפתע רואה דמות מוזרה למראה, אך מוכרת ''מה לכל הורוחו...'' אתה מתחיל לומר, כאשר אתה מזהה את הדמות-אביבית מהאח הגדול! ''טוב אדוני הצעיר, מה אתהעושה?'' היא שואלת-
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfBcn-WEPoVpywJ82zcC_jymp6Sg106t6wqoMlbhjr1J5XA25L[/IMG]
[B]הימג'י~
[/B]
את חוזרת בחזרה אל גוגל, וקופצת אל תיבת החיפוש, אתה בועטת במסגרת המקפלדת עד שנפרשות לפנייך האותיתו, וקלידה את המילים youtube, את נותנת אגרוף למילה ''חיפוש'' והמסך משתנה, את קופצת כל התוצאה הראשונה ואת עומדת בתוך תיבת החיפוש, לפתע, קול מוכר נשמע מאחורייך ''Koko de nani o shite iru no?'' (תרגום-מה את עושה פה? ביפנית), את מסתובבת בהפתעה ורואה-
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZJ-WOPMez5MeDmbpJJnonMLNsPgOr5vsOnPe0XcjsK0cgZ2D_[/IMG]
[B]~מגל~[/B]
סון גוקו יסמיק מעט מן הקידה המסורתית והערצה שלך אליו, הוא מביט בך מס' דקות אשר בעיינך נראות כנצח, ובעיינך המעריצות וחושב מעט, לבסוף, הוא קד קידה יפנית מסורתית כלפייך גם, מחייך ואומר לך ''בוא אחריי ילד'', אתה הולך אחריו, עד שאתם מגיעים לחדר גדול בוא אתה רואה, לא אחר מאשר-מאסטר רושי![/QUOTE]
"אני נשאבתי פנימה." אני אומר לו, "אני לא רוצה להיות כאן." אחרי זה אני כותב במקלדת, myforum ואז קופץ על חפש. לאחר מכן אני לוחץ על הלינק הראשון שיופיע, כדי שאוכל להכנס לאתר של myforum.co.il
-
[B]~קווין~[/B]
החייזר התמנוני מביט בך כמנסה לחשוב\להיזכר במשהו אך מבט זה נעלם חיש כשהופיע.
''נכון מאוד, כל הכבוד קווין, הגיע הזמן למבחן השני, מבחן האומץ'' הוא אומר לך, אתה הולך אחרי החייזר התמנוני ופתאום קולט כי איינך יודע את שמו, הוא מוביל אותך לחדר סגור, ברגע שאתה רואה אותו אתה חוטף התקף לב- אתה עומד בחדר בעל קירות לבנים ורצפת אבן, מולך עומד מסלול מכשולים ענק- בחלק הראשום אתה רואה שורה ענקית שמונה כעשרים גרזנים ענקיים מתנדנדים, ישר אחריהם אתה רואה שטח רצפת אבן עם חורים שלא נראה לך כל כך מסוכן עד שאתה רואה את פרצי הלהבות אשר יוצאים מהן, אחר כך אתה רואה שני אריות, הם חושב שזה סביר ביחס לחלקים האחרים עד שאתה קולט שהם עשויים זהב טהור, כלומר0כואבים מאוד עם הנשיכה שלהם, לבסוף, ממש לפני קו סיום צבוע אדום-לבן, ישנם שני תמרורי עצור אשר אינם עושים דבר, אך אתה יודע כי אינך יכול לזלזל בכך, מה תעשה?
[B]~מקס~[/B]
''אני רק השומר, אני לא חלק מהקונטר עצמו'' מסביר השומר המפחיד, אתה נכנס פנימה, ולפנייך ניצבים המון חיילים בתלבושת זהה של השומר, רק שלאלו רק נשק אחד- לאחדים רובים חגורות למותניים והאחרים מחזיקים סכין בידם, לפתע דמות מוכרת בבגדי צבא מתקרבת אלייך, ''נדב?'' אתה שואל מופתע, ''מקס?!'' הוא משיב מופתע עוד יותר, ''מה אתה עושה פה?'' הוא שואל
~מגל~
מאסטר רושי מביט עלייך ומרים את משקפי השמש שלו ונעמד, אתה קולט שהוא לא לובש דבר לגופו חוץ ממכנסי גלישה סגולות, ''שלום לך מגל הצעיר'' פותח מאסטר רושי בדבריו, ''אני עצמי אינו מוכן ללמד אותך את ה''אומנות'' שלי, אך סון גוקו,, תלמידי המוצלח ביותר ילמד אותך'' משלים מאסטר רושי את דבריו, ''מה?! מאסטר רושי..'' מתחיל סן גוקו לומר, ובהחלט נראה כי הוא אינו מרוצה מהחלטת מאסטר גוקו, אך זה קוטע אותו ואומר ''עשה זאת'', ''אוף..'' הוא ממלמל כילד קטן ומסמן לך לבוא אחריו, הוא מביט בך ואומר ''נו ילד..מה אתה רוצה ללמוד?''
~גלעד~
אביבית מביטה בך מופתעת מן היחס שלך כלפייה, לבסוף היא אומרת לך בקול נרגז ורואים כי היא עצבנית ''אדוני הצעיר, שומרי גוגל אינם אמורים לדבר ככה, אני חלקיקת תוכנת מחשב מפורסמת!'' , אתה מביט באביבית כאילו היא יצאה מדעתה, לאחר כמה דקות של שקט על ''מתח'' באוויר, ''מה?'' אתה שואל, אביבית מביטה בך בעיון אך גם סקרנות מאי הידיעה שלך ואומרת ''אתה לא שומר הגוגל נכון ילד?''
~דרן~
לפני שסוויפר מספיק בכלל לומר לך עוד משהו, אתה קופץ על סמל המקלדת הקטנה שבפינת בנית החיפוש ומיד נפרשת לפנייך מקלדת שלמה, אתה מקפץ מאות לאות עד יצירת הכתובת myforum.co.il ואז קופץ על המילה ''חיפוש'' לפתע המסך משתנה ולפנייך אתה רואה תוצאות רבות, אתה לוחץ על הראשונה ופתאום מגלה כי אתה נמצא באתר, באות O במילה FORUM!
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/3830279.png[/IMG][/IMG]
-
[quote]~מקס~
''אני רק השומר, אני לא חלק מהקונטר עצמו'' מסביר השומר המפחיד, אתה נכנס פנימה, ולפנייך ניצבים המון חיילים בתלבושת זהה של השומר, רק שלאלו רק נשק אחד- לאחדים רובים חגורות למותניים והאחרים מחזיקים סכין בידם, לפתע דמות מוכרת בבגדי צבא מתקרבת אלייך, ''נדב?'' אתה שואל מופתע, ''מקס?!'' הוא משיב מופתע עוד יותר, ''מה אתה עושה פה?'' הוא שואל[/quote]
"אני יודע שזה נשמע מוזר אבל נשאבתי לפה,תן לי צ'יטים אני צריך לקנות כמה רובי שיעזרו לי לשרוד ברשת" אומר לו ובינתים אקפוץ על כפתור העגלה ואקנה דיגל זהב.,אנסה לירות על הקיר ולראות איך זה ואז אתחיל להסתתר מפני הטרור,שבטח לא אכפת להם אם אני פה בתור דמות או בתור אדם אמיתי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1290040][B]~קווין~[/B]
החייזר התמנוני מביט בך כמנסה לחשוב\להיזכר במשהו אך מבט זה נעלם חיש כשהופיע.
''נכון מאוד, כל הכבוד קווין, הגיע הזמן למבחן השני, מבחן האומץ'' הוא אומר לך, אתה הולך אחרי החייזר התמנוני ופתאום קולט כי איינך יודע את שמו, הוא מוביל אותך לחדר סגור, ברגע שאתה רואה אותו אתה חוטף התקף לב- אתה עומד בחדר בעל קירות לבנים ורצפת אבן, מולך עומד מסלול מכשולים ענק- בחלק הראשום אתה רואה שורה ענקית שמונה כעשרים גרזנים ענקיים מתנדנדים, ישר אחריהם אתה רואה שטח רצפת אבן עם חורים שלא נראה לך כל כך מסוכן עד שאתה רואה את פרצי הלהבות אשר יוצאים מהן, אחר כך אתה רואה שני אריות, הם חושב שזה סביר ביחס לחלקים האחרים עד שאתה קולט שהם עשויים זהב טהור, כלומר0כואבים מאוד עם הנשיכה שלהם, לבסוף, ממש לפני קו סיום צבוע אדום-לבן, ישנם שני תמרורי עצור אשר אינם עושים דבר, אך אתה יודע כי אינך יכול לזלזל בכך, מה תעשה?
[I][/QUOTE
הייתי יודע איך קוראים לו אם הייתי רואה את התמונה ^^
~~
אני רץ בשיא המהירות האפשרית כדי לחמוק מהגרזנים. לאחר מכן אני מנסה לקפוץ מעל אזורי הלהבות ואם אני אל מצליח,אני פשוט מתקדם שם בקפיצות. אחר כך אני מנסה להילחם באריות, ואחרי שהם כבר לא יכולים לפגוע בי אני מתקםד לעבר תמרורי העצור,עוצר,ומחכה בהם.
-
[QUOTE=ttrrtte;1290040]
~מגל~
מאסטר רושי מביט עלייך ומרים את משקפי השמש שלו ונעמד, אתה קולט שהוא לא לובש דבר לגופו חוץ ממכנסי גלישה סגולות, ''שלום לך מגל הצעיר'' פותח מאסטר רושי בדבריו, ''אני עצמי אינו מוכן ללמד אותך את ה''אומנות'' שלי, אך סון גוקו,, תלמידי המוצלח ביותר ילמד אותך'' משלים מאסטר רושי את דבריו, ''מה?! מאסטר רושי..'' מתחיל סן גוקו לומר, ובהחלט נראה כי הוא אינו מרוצה מהחלטת מאסטר גוקו, אך זה קוטע אותו ואומר ''עשה זאת'', ''אוף..'' הוא ממלמל כילד קטן ומסמן לך לבוא אחריו, הוא מביט בך ואומר ''נו ילד..מה אתה רוצה ללמוד?''
[/QUOTE]
"הממ..." אתלבט, ואעבור לישיבה מזרחית כדי לחשוב יותר טוב. "אולי-" לא אקטע את הרעיון שלי, "ואולי ה-".
"אני יודע!" אומר לבסוף בהתלהבות, "אני רוצה ללמוד את ה..." אמשוך את הזמן כאילו אני קריין חדשות, "הדבר הכי חזק שלך!" אמשיך למשוך את הזמן בשמחה, "גל הקמהאהמהאה!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1290040]
~דרן~
לפני שסוויפר מספיק בכלל לומר לך עוד משהו, אתה קופץ על סמל המקלדת הקטנה שבפינת בנית החיפוש ומיד נפרשת לפנייך מקלדת שלמה, אתה מקפץ מאות לאות עד יצירת הכתובת myforum.co.il ואז קופץ על המילה ''חיפוש'' לפתע המסך משתנה ולפנייך אתה רואה תוצאות רבות, אתה לוחץ על הראשונה ופתאום מגלה כי אתה נמצא באתר, באות O במילה FORUM!
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/3830279.png[/IMG][/IMG][/QUOTE]
סליחה אבל אני פורש מהמשחק, מכיוון שאין לי זמן לזה כי יש לי עכשיו הרבה מבחנים. אני מצטער אבל אבל אני חייב.
-
~מקס~
רוצה רומאנס?
''האמת.....'' ממשיך נדב לומר, ''מבפנים בטח הכל שונה לא?'', ''אמ..כן אני משערקק אתתה עונה לו בחזרה, ''אדוני, האם תרצה להתאמן החדר האימונים?'' שואל אותך אחד האנשים, 'חדר אימונים..?' אתה חושב לעצמך בהפתעה, האיש מביט בך בציפייה לתשובה
~קויון~
רוצה רומאנס?
___
אתה רץ בכל המהירות שגופך יכול להפיק בכדי לנסות ולחמוק מהגרזנים, אתה מגלה שזה לא כל כך פשוט, כל גרזן עובר על המסלול בזמן אחרף לפתע אתה מבחין ב''קוד'' מסויים, הגרזן הראשון מופיע על המסלול כל שלוש שניום, הגרזן שאחריו מופיע כל שתי שניות, וזה שאחריו כל שנייה, זה שאחריו כל שלוש שניות ואז שוב שתי שניום ושנייה.
רעיון מבריק עולה בראשך, אתה סופר שלוש שניות והגרזן הראשון חולף על פני המסלול, אתה רץ ועובר אותו בהצלחה, אתה מחכה שתי שניות מול הגזן השני עד שהוא עובר את המסלול ורץ, ונעצר לפני הבא, מחכה שנייה ורץ, ככה חצי מסלול עד שאתה מבין שישנו עוד קץ', נותרו לך חמישה גרזנים לעבור, הגרזן שלפנייך לא עובר על פני המסלול כל שתי שניות כצפוי אלה כל חמש שניות, וזה שאחריו ארבע שניות, אתה רואה ששני הגרזנים מאוד צמודים כך שלא תוכל לעבור את זה שלפנייך, להעצר מול זה שאחריו ולחכות שיעבור את המסלול, אתה צריך למצא פתרון איך לעבור את שניהם(תפרט בבקשה)
~מגל~
רוצה רומאנס?
__
''חחח...'' מצחקק סון גוקו למשמע בקשתך, ''יש גבול למה שאני יכול ללמד ילדץץץכמוך'' הוא אומר ופורץ בצחוק רועם, אתה מזעיף פנים וסון גוקו אומר, ''אבל...אני יכול לנסות'' הוא ממשיך, חיוך עולה על פנייך.
''אוקיי, תעמוד פה, כן בדיוק ככה'' אומר סון גוקו וממקם אותך בעמדה משונה, ''שים ידים לפנים'' הוא אומר לך, ''מה שאתה רואה בתוכנית הוא לא אותה דרך כמו שהמתקפה פועלת פה, צריך דרך שונה ותנוחה שונה'' מסביר סון גוקו, אתה שם יידים לפנים וסון גוקו אומר ''תחשוב על הדבר הכי עצוב שקרה לך אי פעם, תתרכז בוא, ותספר לי אותו תוך כדי שעיינך עצומות ויידיך לפנים, עם באמת תשפוך את הלב ותספר את הדבר כמו שצריך, הכל כבר יעשה מעצמו
-
[QUOTE=ttrrtte;1295241]
~מגל~
רוצה רומאנס?
__
''חחח...'' מצחקק סון גוקו למשמע בקשתך, ''יש גבול למה שאני יכול ללמד ילדץץץכמוך'' הוא אומר ופורץ בצחוק רועם, אתה מזעיף פנים וסון גוקו אומר, ''אבל...אני יכול לנסות'' הוא ממשיך, חיוך עולה על פנייך.
''אוקיי, תעמוד פה, כן בדיוק ככה'' אומר סון גוקו וממקם אותך בעמדה משונה, ''שים ידים לפנים'' הוא אומר לך, ''מה שאתה רואה בתוכנית הוא לא אותה דרך כמו שהמתקפה פועלת פה, צריך דרך שונה ותנוחה שונה'' מסביר סון גוקו, אתה שם יידים לפנים וסון גוקו אומר ''תחשוב על הדבר הכי עצוב שקרה לך אי פעם, תתרכז בוא, ותספר לי אותו תוך כדי שעיינך עצומות ויידיך לפנים, עם באמת תשפוך את הלב ותספר את הדבר כמו שצריך, הכל כבר יעשה מעצמו[/QUOTE]
ברור, עם צ'יצ'י :love::love::love:
~~~~~
"אמ..." אומר ואעלה בעצמי דמעות בעודי חושב על הדבר הנורא ועצוב שקרה לי, "לפני שבוע בערך, רבתי עם החבר שלי. זה רגיל, אני תמיד רב איתו, אבל אז, אז זה היה שהיינו צריכים לעשות משהו בקבוצה, ואני נתקעתי בלי קבוצה. ואף אחד לא הסכים לא להיות איתי, הרגשתי כאילו אין לי חברים בכלל, בכל העולם."
-
[QUOTE=ttrrtte;1290040]~גלעד~
אביבית מביטה בך מופתעת מן היחס שלך כלפייה, לבסוף היא אומרת לך בקול נרגז ורואים כי היא עצבנית ''אדוני הצעיר, שומרי גוגל אינם אמורים לדבר ככה, אני חלקיקת תוכנת מחשב מפורסמת!'' , אתה מביט באביבית כאילו היא יצאה מדעתה, לאחר כמה דקות של שקט על ''מתח'' באוויר, ''מה?'' אתה שואל, אביבית מביטה בך בעיון אך גם סקרנות מאי הידיעה שלך ואומרת ''אתה לא שומר הגוגל נכון ילד?''[/QUOTE]
"אבחנה דקה..." אמלמל בשקט בציניות ואגלוש לדף של הפורומים. יותר קשה מזה כבר קשה להיות.
-
טוב סורי חברה זה משחק שנורא קשה לשלוט עליו אז אי סוגרת אבל אני שמה אותו לאימוץ לכל המעוניינים!