-
[QUOTE]Itachi
ויימון אומר לך:"הכל בסדר,טיפה מטושטש אבל הכל..." ויימון צונח על האדמה,וורמון זוחל אל יריבו במהירות,היריב שלך נראה די מדואג,שוורמון מתקרב אל ויימון יותר מדי,ויימון מזנק מהאדמה ושולח אל יריבו את מתקפת 'ראש V' הקטלנית,ראש V פוגע בוורמון ישירות ומביס אותו,הטמר היריב מחזיר את הוורמון שלו ל-D3 ואומר לך:"טריק יפה,אבל מלוכלך,כנראה הרעל לא פועל על ויימון שלך כמו שהוא עובד על כל אחד אחר,יפה".[/QUOTE]
"כי הוימון שלי הוא הכי חזק." אומר לטמר הזה "אני רין,ואתה?"
-
[B][U][COLOR=navy]ShotGun[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy]הנערה מסתכלת עליך בקרירות ואחרי זה ממשיכה בדרכה,גבומון מגרד בראשו ואומר לך:"אוקיי,זה היה מוזר,פייסצ'מון,עד כמה שידוע לי אין לה התפתחויות,מה שאומר שאנחנו יכולים להיות יותר חזקים ממנה" אתה שומע צחוק קצר שאחריו מגיע קול שאומר:"הפייסצ'מון שלה היא אחת מהדיג'ימונים החזקים ביותר על פני כדור הארץ,למרות שהיא לא מפתחת".[/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[B][U][COLOR=red]!!Sniper!![/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red]אגומון נוגח בארמדילומון שמשתמש בשריון של גבו כדי להדוף את ההתקפה,השריטה והאגרוף לא משפיעים גם הם על השריון,טאי מחייך ואומר:"כל הכבוד ארמדילומון" אחרי זה הוא פונה אליך ואומר לך:"את השריון של ארמדילומון קשה מאוד לפצח,גם מתקפות מקרוב לא יעזרו".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[B][U][COLOR=royalblue]מאסטר ליאון[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#4169e1]*תתמודד,ורק שתדע,כל פעם שתגיד 'עומר תגיב במ''ת' או כל דרך אחרת שמביאה את אותו מסר,זה עוד שעה שאני לא מגיב,ואתה לא יודע מה זה דיג'ימון לפני שפגשת את גוממון,אז החצי השני של התגובה שלך לא קיימת מצידי,ככה שהמילה האחרונה של התגובה שלך זה 'קול'.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]קלואי מתעלמת מכל מה שאמרת,היא עולה על פגסוסמון ואומרת לך:"בהצלחה ילד" פגסוסמון והיא עפים לשמיים,ותוך כמה שניות אתה לא רואה אותה יותר.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue]Itachi[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#0000ff]"מזל של מתחילים,אבל V-מון הוא דיג'ימון חזק" V-מון מחייך שהוא שומע את המחמאה,הוא אומר לך גם:"אני איזי,נעים מאוד".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]*סורי על התגובה הקצרה אבל אין לי מה להגיב.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
-
[QUOTE=Kaiser;1300579][B][U][COLOR=navy]ShotGun[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy]הנערה מסתכלת עליך בקרירות ואחרי זה ממשיכה בדרכה,גבומון מגרד בראשו ואומר לך:"אוקיי,זה היה מוזר,פייסצ'מון,עד כמה שידוע לי אין לה התפתחויות,מה שאומר שאנחנו יכולים להיות יותר חזקים ממנה" אתה שומע צחוק קצר שאחריו מגיע קול שאומר:"הפייסצ'מון שלה היא אחת מהדיג'ימונים החזקים ביותר על פני כדור הארץ,למרות שהיא לא מפתחת".[/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=red]אגומון נוגח בארמדילומון שמשתמש בשריון של גבו כדי להדוף את ההתקפה,השריטה והאגרוף לא משפיעים גם הם על השריון,טאי מחייך ואומר:"כל הכבוד ארמדילומון" אחרי זה הוא פונה אליך ואומר לך:"את השריון של ארמדילומון קשה מאוד לפצח,גם מתקפות מקרוב לא יעזרו".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#4169e1]*תתמודד,ורק שתדע,כל פעם שתגיד 'עומר תגיב במ''ת' או כל דרך אחרת שמביאה את אותו מסר,זה עוד שעה שאני לא מגיב,ואתה לא יודע מה זה דיג'ימון לפני שפגשת את גוממון,אז החצי השני של התגובה שלך לא קיימת מצידי,ככה שהמילה האחרונה של התגובה שלך זה 'קול'.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]קלואי מתעלמת מכל מה שאמרת,היא עולה על פגסוסמון ואומרת לך:"בהצלחה ילד" פגסוסמון והיא עפים לשמיים,ותוך כמה שניות אתה לא רואה אותה יותר.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"מזל של מתחילים,אבל V-מון הוא דיג'ימון חזק" V-מון מחייך שהוא שומע את המחמאה,הוא אומר לך גם:"אני איזי,נעים מאוד".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]*סורי על התגובה הקצרה אבל אין לי מה להגיב.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1][/COLOR][/QUOTE]
*ערכתי אבל זה לא משנה
אלך עם גומאמון אל ביתי ואנסה להסתיר אותו בתוך הגיטרה, כשהוא בD3. ואקווה שהוא ריק מאנשים.
*אין המון מה לכתוב, והתגיב זה גם בנו"ד אסור?
-
[quote]הנערה מסתכלת עליך בקרירות ואחרי זה ממשיכה בדרכה,גבומון מגרד בראשו ואומר לך:"אוקיי,זה היה מוזר,פייסצ'מון,עד כמה שידוע לי אין לה התפתחויות,מה שאומר שאנחנו יכולים להיות יותר חזקים ממנה" אתה שומע צחוק קצר שאחריו מגיע קול שאומר:"הפייסצ'מון שלה היא אחת מהדיג'ימונים החזקים ביותר על פני כדור הארץ,למרות שהיא לא מפתחת".[/quote]
״איך זה יכול להיות?״ אשאל ואחפש את מקור הקול, אשאל את מי שדיבר אם הוא יודע להפעיל את המכשיר
-
[QUOTE]!!Sniper!!
אגומון נוגח בארמדילומון שמשתמש בשריון של גבו כדי להדוף את ההתקפה,השריטה והאגרוף לא משפיעים גם הם על השריון,טאי מחייך ואומר:"כל הכבוד ארמדילומון" אחרי זה הוא פונה אליך ואומר לך:"את השריון של ארמדילומון קשה מאוד לפצח,גם מתקפות מקרוב לא יעזרו".
[/QUOTE]
"טוב אגומון,אז תשתמש בלהבת תינו' ונשימת פלפל לכיוון הראש שלו!" אומר לאגומון,בתקווה שהמתקפות יפגעו ושהוא יגמור אוו
-
[QUOTE]Itachi
"מזל של מתחילים,אבל V-מון הוא דיג'ימון חזק" V-מון מחייך שהוא שומע את המחמאה,הוא אומר לך גם:"אני איזי,נעים מאוד".
*סורי על התגובה הקצרה אבל אין לי מה להגיב.[/QUOTE]
*סבבה.
"תגיד," אומר לאיזי "יש פה מקום כלשהו להתאמן בו כאן?אני רוצה לחזק את הוימון שלי." ואסתכל סביב.
-
[COLOR=#4169e1]*אסור להגיד לי בכלל,כי זכותי המלאה להגיב מתי שבא לי.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]אתה מגיע הביתה ובאמת אין אף אחד בבית,אתה רואה פתק שבו רשום "נסענו לסבתא,אוהבים אמא ואבא",אתה מוציא את גוממון מתוך ה-D3 שבתוך התיק,הוא אומר לך:"אכפת לך להפסיק לשים אותי בתוך התיק הזה!אפשר להחביא את ה-D3 בכיס בקלות!".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
[COLOR=navy]אתה רואה נער יוצא מאחורי הפח,הוא אומר לך:"יש הרבה דיג'ימונים שאין להם התפתחויות בכלל הם לא ברמת מגה,הרמה הסופית של רוב הדיג'ימונים,אבל יש דיג'ימונים שיכולים עדיין להתפתח,למשל דיאבורומון,שהוא רמת מגה יכול להתפתח לארמגדומון שהוא גם ברמת מגה,דיאבורומון מתפתח מאינפרמון,שמתפתח מצ'רסימון,שמתפתח מהשותף שלי,קרמון" הוא מוציא מה-D3 שלו דיג'ימון רזה מאוד שנראה כמו כמה חוטים מחוברים ובעל ראש ענק וכחול.[/COLOR]
[SPOILER]
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQED5WNJ_GmzeGlkLH6JxKMeq10J87W97iolGfeGUS3Xu9zGEoaEgyEWtwFJw[/IMG]
[/SPOILER]
[COLOR=#ff0000]אגומון משתמש בלהבת תינוק אך ארמדילומון מצליח להדוף את ההתקפה בעזרת שריונו החזק,אתה שומע קול שאומר:"גריימון קדום,תשתמש בלהבת טרור!" אתה רואה דיג'ימון מכונף בעל כנפיים כתומות שנראות כאילו אלה להבות חיות,מסכת מתכת עם פסים אדומות,כל גופו משוריין,להבת הטרור פוגעת באגומון ובארמדילומון ביחד ומביס אותם.[/COLOR]
[SPOILER]
[IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110508223133/digimon/images/8/81/AncientGreymon_vg.gif[/IMG]
[/SPOILER]
[COLOR=#0000ff]איזי מחייך ואומר:"יש לי את המקום המושלם בשביל טמרים,'מפקדת צוות הדיג'ימונים',צוות הדיג'ימונים הוא ארגון מחתרתי וסודי שהמטרה שלו היא אחת,להביס את 'קיסר הדיג'ימונים',אני אחראי על המעבדות,אנחנו מנסים להבין מה הגורם למי שמתפתח לאולטימטוב או מגה לחזור כל כך אחורה,במלחמה אנחנו צריכים את כל הדיג'ימונים ברמת טירון לפחות,אם הם יחזרו לאימונים,זה לא יהיה טוב בכלל" אתה שומע קול נוסף שאומר:"יש כאלה,שמצליחים לשמור על הדיג'ימונים שלהם ברמת מגה,כמוני" אתה רואה איש די מבוגר לידו יש דיג'ימון שנראה כמו מראה רק עם גלימה ירוקה,מתחת לכובע ירוק נראות שתי עיניים צהובות,איזי צועק משמחה:"גנאיי!".[/COLOR]
[SPOILER]
[IMG]http://digimons-world.de/images/is/season/4/AncientWisemon.png[/IMG]
[/SPOILER]
-
[QUOTE]Itachi
איזי מחייך ואומר:"יש לי את המקום המושלם בשביל טמרים,'מפקדת צוות הדיג'ימונים',צוות הדיג'ימונים הוא ארגון מחתרתי וסודי שהמטרה שלו היא אחת,להביס את 'קיסר הדיג'ימונים',אני אחראי על המעבדות,אנחנו מנסים להבין מה הגורם למי שמתפתח לאולטימטוב או מגה לחזור כל כך אחורה,במלחמה אנחנו צריכים את כל הדיג'ימונים ברמת טירון לפחות,אם הם יחזרו לאימונים,זה לא יהיה טוב בכלל" אתה שומע קול נוסף שאומר:"יש כאלה,שמצליחים לשמור על הדיג'ימונים שלהם ברמת מגה,כמוני" אתה רואה איש די מבוגר לידו יש דיג'ימון שנראה כמו מראה רק עם גלימה ירוקה,מתחת לכובע ירוק נראות שתי עיניים צהובות,איזי צועק משמחה:"גנאיי!".[/QUOTE]
"מי זה הגנאיי הזה?" אשאל את איזי בסקרנות "ומי זה הדיג'ימון שלידו?"
-
[quote=Kaiser;1300919]
[COLOR=navy]אתה רואה נער יוצא מאחורי הפח,הוא אומר לך:"יש הרבה דיג'ימונים שאין להם התפתחויות בכלל הם לא ברמת מגה,הרמה הסופית של רוב הדיג'ימונים,אבל יש דיג'ימונים שיכולים עדיין להתפתח,למשל דיאבורומון,שהוא רמת מגה יכול להתפתח לארמגדומון שהוא גם ברמת מגה,דיאבורומון מתפתח מאינפרמון,שמתפתח מצ'רסימון,שמתפתח מהשותף שלי,קרמון" הוא מוציא מה-D3 שלו דיג'ימון רזה מאוד שנראה כמו כמה חוטים מחוברים ובעל ראש ענק וכחול.[/COLOR]
[spoiler]
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQED5WNJ_GmzeGlkLH6JxKMeq10J87W97iolGfeGUS3Xu9zGEoaEgyEWtwFJw[/IMG]
[/spoiler]
[/quote]
"וגאבומון יכול להתפתח למישהו?" אשאל "באיזו רמה הוא?"
"מה זה אומר בכלל 'רמות'?" אוסיף "אילו רמות יש?"
-
[QUOTE]!!Sniper!!
אגומון משתמש בלהבת תינוק אך ארמדילומון מצליח להדוף את ההתקפה בעזרת שריונו החזק,אתה שומע קול שאומר:"גריימון קדום,תשתמש בלהבת טרור!" אתה רואה דיג'ימון מכונף בעל כנפיים כתומות שנראות כאילו אלה להבות חיות,מסכת מתכת עם פסים אדומות,כל גופו משוריין,להבת הטרור פוגעת באגומון ובארמדילומון ביחד ומביס אותם.[/QUOTE]
"מה עושים במצבים בא דיגימון ענק כמו זה?" אומר לו,בגלל שנראה כאילו הדיגימון הזה יפרק אותנו לשתים לאחר מכן אפציר בו לענות
-
[QUOTE=Kaiser;1300919][B][U][COLOR=royalblue]מאסטר ליאון[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#4169e1]*אסור להגיד לי בכלל,כי זכותי המלאה להגיב מתי שבא לי.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]אתה מגיע הביתה ובאמת אין אף אחד בבית,אתה רואה פתק שבו רשום "נסענו לסבתא,אוהבים אמא ואבא",אתה מוציא את גוממון מתוך ה-D3 שבתוך התיק,הוא אומר לך:"אכפת לך להפסיק לשים אותי בתוך התיק הזה!אפשר להחביא את ה-D3 בכיס בקלות!".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
[SPOILER]
[/SPOILER]
[COLOR=#ff0000]אגומון משתמש בלהבת תינוק אך ארמדילומון מצליח להדוף את ההתקפה בעזרת שריונו החזק,אתה שומע קול שאומר:"גריימון קדום,תשתמש בלהבת טרור!" אתה רואה דיג'ימון מכונף בעל כנפיים כתומות שנראות כאילו אלה להבות חיות,מסכת מתכת עם פסים אדומות,כל גופו משוריין,להבת הטרור פוגעת באגומון ובארמדילומון ביחד ומביס אותם.[/COLOR]
[SPOILER]
[IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110508223133/digimon/images/8/81/AncientGreymon_vg.gif[/IMG]
[/SPOILER]
[COLOR=#0000ff]איזי מחייך ואומר:"יש לי את המקום המושלם בשביל טמרים,'מפקדת צוות הדיג'ימונים',צוות הדיג'ימונים הוא ארגון מחתרתי וסודי שהמטרה שלו היא אחת,להביס את 'קיסר הדיג'ימונים',אני אחראי על המעבדות,אנחנו מנסים להבין מה הגורם למי שמתפתח לאולטימטוב או מגה לחזור כל כך אחורה,במלחמה אנחנו צריכים את כל הדיג'ימונים ברמת טירון לפחות,אם הם יחזרו לאימונים,זה לא יהיה טוב בכלל" אתה שומע קול נוסף שאומר:"יש כאלה,שמצליחים לשמור על הדיג'ימונים שלהם ברמת מגה,כמוני" אתה רואה איש די מבוגר לידו יש דיג'ימון שנראה כמו מראה רק עם גלימה ירוקה,מתחת לכובע ירוק נראות שתי עיניים צהובות,איזי צועק משמחה:"גנאיי!".[/COLOR]
[SPOILER]
[IMG]http://digimons-world.de/images/is/season/4/AncientWisemon.png[/IMG]
[/SPOILER][/QUOTE]
*בסדר, והם לא מגה אלא הייבריד עתיק
אומר לו "בסדר, בסדר אבל אתה צריך עדיין להיזהר. אייס הכלב שלנו יכול לחשוב שאתה צעצוע לעיסה". ואתן לאייס את ה"רקסי" היומי שלו, ואז אלך לחדרי ואקח את בקבוק המים שלי. אתן לגומאמון קערת אוכל, מיטה קטנה לידי כדי שיחשבו שהוא כלב ים,אכין לו קולר קטן וארשום עליו בעט "גומאמו",אתן לו אוכל של בני אדם ואומר לו "נו, תאכל".
-
[COLOR=#0000ff]איזי אומר לך:"הדיג'ימון הוא וויסמון קדום,רוח המתכת החזקה ביותר,וגנאיי הוא זה שעזר לי ולחברים שלי במסע הראשון שלנו בעולם הדיגיטלי,הוא זה שסיפר לנו על הסמלים,יש שמונה סמלים:אומץ,חברות,אהבה,יושר,ידע,אמונה,תקווה ואור,אני הייתי זה שמחזיק בסמל הידע,אבל זה היה שטנטומון היה השותף שלי,אבל מאז שהקיסר עלה לשלטון" ידיו נהפכו להיות אגרופים,גנאיי חייך ואמר:"אל תדאג ידידי,טנטומון עוד יחזור אליך".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=navy]הטמר אומר לך:"גבומון מתפתח לגרורומון,הוא רמת אלוף,יש רמות פראש-הרמה הנמוכה ביותר,אין הרבה דיג'ימונים שהם ברמה הזו,אחרי זה יש באימונים-רמה שממנה רוב הדיג'ימונים מגיעים,אחרי זה טירון,רמה מאוד נפוצה,אחרי זה יש אלוף,אולימטוב ומגה,הרמות החזקות ביותר".[/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טאי אומר לך:"ארמדילומון לא יכול להילחם נגד דיג'ימון כזה,הוא יכול להיתפתח רק לאנקילומון" אתה שומע קול שאומר:"לא באתי כדי לפגוע בכם,רק רציתי לסיים את הקרב המשעמם הזה" הדיג'ימון שלו,גריימון קדום שואג ואומר:"הדרך לפגוע בארמדילומון היא בפנים או בבטן התחתונה,השריון שלו בלתי חדי כמעט לכל דבר,כמובן שלהבת הטרור שלי לא כלולה בזה".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#4169e1]*הוא מגה ותלמד לצטט רק את ההודעות שלך.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]גוממון שותה קצת,אבל באוכל לא נוגע,אתה שומע פיצוץ מגיע מין החדר שלך,אתה נכנס לחדר שלך ואתה רואה דיג'ימון שנראה כמו שד,אבל לבן-כסוף,גוממון אומר לך:"זה סטרבימון!".[/COLOR]
[SPOILER]
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRo1tOVLllDAxExuD0eU8K4Ea_TbOQYOf54QNzVS4ymTu5U_IeeGEsE3Q[/IMG]
[/SPOILER]
[COLOR=#000080][/COLOR]
-
[QUOTE=Kaiser;1301079][B][U][COLOR=blue]Itachi[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#0000ff]איזי אומר לך:"הדיג'ימון הוא וויסמון קדום,רוח המתכת החזקה ביותר,וגנאיי הוא זה שעזר לי ולחברים שלי במסע הראשון שלנו בעולם הדיגיטלי,הוא זה שסיפר לנו על הסמלים,יש שמונה סמלים:אומץ,חברות,אהבה,יושר,ידע,אמונה,תקווה ואור,אני הייתי זה שמחזיק בסמל הידע,אבל זה היה שטנטומון היה השותף שלי,אבל מאז שהקיסר עלה לשלטון" ידיו נהפכו להיות אגרופים,גנאיי חייך ואמר:"אל תדאג ידידי,טנטומון עוד יחזור אליך".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=navy]הטמר אומר לך:"גבומון מתפתח לגרורומון,הוא רמת אלוף,יש רמות פראש-הרמה הנמוכה ביותר,אין הרבה דיג'ימונים שהם ברמה הזו,אחרי זה יש באימונים-רמה שממנה רוב הדיג'ימונים מגיעים,אחרי זה טירון,רמה מאוד נפוצה,אחרי זה יש אלוף,אולימטוב ומגה,הרמות החזקות ביותר".[/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טאי אומר לך:"ארמדילומון לא יכול להילחם נגד דיג'ימון כזה,הוא יכול להיתפתח רק לאנקילומון" אתה שומע קול שאומר:"לא באתי כדי לפגוע בכם,רק רציתי לסיים את הקרב המשעמם הזה" הדיג'ימון שלו,גריימון קדום שואג ואומר:"הדרך לפגוע בארמדילומון היא בפנים או בבטן התחתונה,השריון שלו בלתי חדי כמעט לכל דבר,כמובן שלהבת הטרור שלי לא כלולה בזה".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#4169e1]*הוא מגה ותלמד לצטט רק את ההודעות שלך.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]גוממון שותה קצת,אבל באוכל לא נוגע,אתה שומע פיצוץ מגיע מין החדר שלך,אתה נכנס לחדר שלך ואתה רואה דיג'ימון שנראה כמו שד,אבל לבן-כסוף,גוממון אומר לך:"זה סטרבימון!".[/COLOR]
[SPOILER]
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRo1tOVLllDAxExuD0eU8K4Ea_TbOQYOf54QNzVS4ymTu5U_IeeGEsE3Q[/IMG]
[/SPOILER]
[COLOR=#000080][/COLOR][/QUOTE]
*שכחתי שהעתיקים הם מגה.
אומר לו בפחד "אימא! מי אתה לעזאזל?, בבקשה אל תהרוג אותי!!" ואז אלחש לגומאמון, "אם הוא לא רוצה שלום אז נתאמן עליו עד שנהפוך לאיקקומון".
-
[QUOTE]
!!Sniper!!
טאי אומר לך:"ארמדילומון לא יכול להילחם נגד דיג'ימון כזה,הוא יכול להיתפתח רק לאנקילומון" אתה שומע קול שאומר:"לא באתי כדי לפגוע בכם,רק רציתי לסיים את הקרב המשעמם הזה" הדיג'ימון שלו,גריימון קדום שואג ואומר:"הדרך לפגוע בארמדילומון היא בפנים או בבטן התחתונה,השריון שלו בלתי חדי כמעט לכל דבר,כמובן שלהבת הטרור שלי לא כלולה בזה".
[/QUOTE]
"טוב,אבל מי אתה?" אשאל אותו, ואז אשאל את טאי "אתה יכול ללמד אותי קצת על המכשיר הזה?" אומר ואראה לו את המכשיר,
-
[COLOR=#4169e1]*לא דיברנו על לצטט רק אותך?סתכל איך אחרים עושים את זה[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]סטרבימון אומר לך:"יש לי משימה" הוא מתקדם אליך,הוא מזיז אותך ויוצא במהירות מין הבית,אתה מזהה שעל היד הימנית שלו יש לו מין צמיד שחור,הוא מתרחק במהירות מין הבית,גוממון אומר לך:"יש לו 'טבעת רשע',הכלי שבעזרתו קיסר הדיג'ימונים שולט בדיג'ימונים,בעזרת הטבעת הוא שולט עד רמת אלוף,אבל מרמת אולטימטוב יש לו בעיה לשלוט על הדיג'ימונים".[/COLOR]
[COLOR=red][B][U]!!Sniper!![/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red]הטמר המסתורי אומר לך:"בינתיים תקרא לי אקס,עד הפעם הבאה",אקס עולה על הגריימון הקדום שלי ורוכב לשמיים,טאי אומר לך:"בינתיים אגומון לא יכול להתפתח,אבל בגדול אתה צריך לכוון עליו את ה-D3 ולצעוק 'אגומון תתפתח ל...' ואז הוא מתפתח לצורה הבאה שלו,בשביל להחזיר ל-D3 ובחזרה אתה צריך לכוון עליו את ה-D3 ולהגיד 'פנימה' או 'החוצה',אוקיי?".[/COLOR]
-
[QUOTE]Itachi
איזי אומר לך:"הדיג'ימון הוא וויסמון קדום,רוח המתכת החזקה ביותר,וגנאיי הוא זה שעזר לי ולחברים שלי במסע הראשון שלנו בעולם הדיגיטלי,הוא זה שסיפר לנו על הסמלים,יש שמונה סמלים:אומץ,חברות,אהבה,יושר,ידע,אמונה,תקווה ואור,אני הייתי זה שמחזיק בסמל הידע,אבל זה היה שטנטומון היה השותף שלי,אבל מאז שהקיסר עלה לשלטון" ידיו נהפכו להיות אגרופים,גנאיי חייך ואמר:"אל תדאג ידידי,טנטומון עוד יחזור אליך".[/QUOTE]
"אוקיי,אבל איך אתה קשור לכל העניין הזה של הקיסר הזה?" אשאל את גנאיי.
-
[QUOTE=Kaiser;1301170][B][U][COLOR=royalblue]מאסטר ליאון[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#4169e1]*לא דיברנו על לצטט רק אותך?סתכל איך אחרים עושים את זה[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]סטרבימון אומר לך:"יש לי משימה" הוא מתקדם אליך,הוא מזיז אותך ויוצא במהירות מין הבית,אתה מזהה שעל היד הימנית שלו יש לו מין צמיד שחור,הוא מתרחק במהירות מין הבית,גוממון אומר לך:"יש לו 'טבעת רשע',הכלי שבעזרתו קיסר הדיג'ימונים שולט בדיג'ימונים,בעזרת הטבעת הוא שולט עד רמת אלוף,אבל מרמת אולטימטוב יש לו בעיה לשלוט על הדיג'ימונים".[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
*אני יכול לאמר כשאני מפתח את גומאמון מה שאמרתי עם גאומון שהתפתח?
אשאל אותו "איזה משימה?" ואז אומר לגומאמון "מהר, נתאמן עליו כדי להפוך לאיקקומון" ואז אחרי שסטארבימון ילך (מה שפליז יקרה) אומר לו "בוא נתחיל באאימונים".
-
[COLOR=#0000ff]איזי אומר לך:"גנאיי הוא מנהיג המחתרת,הוא זה שאחראי בעצם על כל הצד שלנו במלחמה הזו,בזכותו גם אני והחברים שלי פגשו בדיג'ימונים הראשונים שלנו,בזמן שהצבא של המאסטרים האפלים תקף את המעבדה שלהם,גנאיי לקח את שמונה הדיג'יביצים ואת שמונה הסמלים,סמל האור וביצת גטמון נפלו ליער ובגלל זה היא הופרדה מהשבעה,השבעה האחרים גדלו בידיעה שיום אחד,הם יפגשו אותנו" גנאיי חייך ואמר:"אם הייתי דואג גם לביצת הגטמון אולי המלחמה הראשונה בכדור הארץ לא הייתה מתרחשת",אתה שומע קול חדש שאומר:"כן,אבל אז ארבעת הילדים הנבחרים החדשים לא היו מגיעים".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]*קודם שהוא ייתפתח,אחרי זה נדבר.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]סטרבימון לא עונה לך,פשוט ממשיך בדרכו,גוממון אומר לך:"היינו צריכים להתאמן עליו,אימון על דיג'ימונים זה הדבר הכי מזרז התפתחות".[/COLOR]
-
[QUOTE=Kaiser;1301337][B][U][COLOR=blue]Itachi[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#0000ff][B][U][COLOR=royalblue]מאסטר ליאון[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#4169e1]*קודם שהוא ייתפתח,אחרי זה נדבר.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]סטרבימון לא עונה לך,פשוט ממשיך בדרכו,גוממון אומר לך:"היינו צריכים להתאמן עליו,אימון על דיג'ימונים זה הדבר הכי מזרז התפתחות".[/COLOR][/QUOTE]
אומר לו "נו, אז אני נווט מצוין ונמצא אותו". ואוציא את המצפן ואת המפה ואת הכול.
*אין הרבה מה לכתוב הפעם
-
[QUOTE]Itachi
איזי אומר לך:"גנאיי הוא מנהיג המחתרת,הוא זה שאחראי בעצם על כל הצד שלנו במלחמה הזו,בזכותו גם אני והחברים שלי פגשו בדיג'ימונים הראשונים שלנו,בזמן שהצבא של המאסטרים האפלים תקף את המעבדה שלהם,גנאיי לקח את שמונה הדיג'יביצים ואת שמונה הסמלים,סמל האור וביצת גטמון נפלו ליער ובגלל זה היא הופרדה מהשבעה,השבעה האחרים גדלו בידיעה שיום אחד,הם יפגשו אותנו" גנאיי חייך ואמר:"אם הייתי דואג גם לביצת הגטמון אולי המלחמה הראשונה בכדור הארץ לא הייתה מתרחשת",אתה שומע קול חדש שאומר:"כן,אבל אז ארבעת הילדים הנבחרים החדשים לא היו מגיעים".[/QUOTE]
"אוקיי,אז איפה המפקדה הזאת?" אשאל את גנאיי ואיזי.
-
[QUOTE]!!Sniper!!
הטמר המסתורי אומר לך:"בינתיים תקרא לי אקס,עד הפעם הבאה",אקס עולה על הגריימון הקדום שלי ורוכב לשמיים,טאי אומר לך:"בינתיים אגומון לא יכול להתפתח,אבל בגדול אתה צריך לכוון עליו את ה-D3 ולצעוק 'אגומון תתפתח ל...' ואז הוא מתפתח לצורה הבאה שלו,בשביל להחזיר ל-D3 ובחזרה אתה צריך לכוון עליו את ה-D3 ולהגיד 'פנימה' או 'החוצה',אוקיי?".
__________________[QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
"טוב" אומר לטאי ואז אשאל אותו "כמה אני צריך לאמן את אגומון בשביל שחתפתל?"
-
[quote]הטמר אומר לך:"גבומון מתפתח לגרורומון,הוא רמת אלוף,יש רמות פראש-הרמה הנמוכה ביותר,אין הרבה דיג'ימונים שהם ברמה הזו,אחרי זה יש באימונים-רמה שממנה רוב הדיג'ימונים מגיעים,אחרי זה טירון,רמה מאוד נפוצה,אחרי זה יש אלוף,אולימטוב ומגה,הרמות החזקות ביותר".[/quote]
''אני ג'ייק, איך קוראים לך?'' אשאל ואוסיף ''אפשר שיהיו יותר מדיג'ימון אחד? במכשיר הזה?''
-
[COLOR=#4169e1]אתה מוציא מצפן ומפה,אתה משוטט בעיר,אתה רואה שוב את קלואי,הנערה עם הפגסוסמון,אתה רואה שהיא זאת שנלחמת נגד סטרבימון,פגסוסמון אף לשמיים ויורה מטר של קוצים,המטר פוגע בסטרבימון אך הוא לא נעלם,במקום זה הוא שולח קרן אור חזקה שפוגעת בפגסוסמון,אך הוא מצליח להישאר באוויר,אך הוא נראה כאילו הוא הולך ליפול בכל רגע.[/COLOR]
[COLOR=blue]איזי אומר לך:"זה נמצא מתחת לאדמה,בכל העיר,כל מה שצריך לעשות זה" הוא נשען על אחד מפחי הזבל,אתה רואה שהנקודה היד שלו נוגעת בה,היא הנקודה היחידה שלא מלוכלכת,הפח זז ממקומו ומאחוריו נגלת דלת סתרים,אתה רואה ארבע שורות וארבע טורים,בטור הראשון יש ארבע אותיות מ-A עד D,ובשאר מספרים מ-1 עד 12,איזי לוחץ על שלושה כפתורים "D,0,1] הדלת נפתחת,אתה רואה מדרגות שמובילות למטה,איזי אומר לך:"אחריך".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טאי אומר לך:"אתה פשוט צריך להפוך אותו לחזק מאוד,זה לא ברור מתי בדיוק,אבל שזה יקרה,אתה תדע,אגב אתה יודע כבר למה לפתח אותו,לאגומון יש כמה אפשרויות פיתוח,האפשרות הקלאסית היא גריימון,אפשרות טובה גם היא ג'יאו גריימון ואפשרות שאני אישית לא הייתי לוקח זה קנטאורמון,אין לו עוד התפתחויות עד כמה שאני יודע,אתה יודע מה אתה רוצה כבר?".[/COLOR]
[COLOR=#000080]הטמר אומר לך:"כן בטח,אבל זה מסובך,אתה צריך שאותו דיג'ימון יסמוך עליך וירצה להיות איתך,כמובן שהוא יהיה ב-D3,שמעתי על קורומון חזק מאוד שמסתובב בטוקיו [המשחק מתרחש בטוקיו] ומחפש גם הוא בן אדם שיהיה לו שותף,אבל לו אין D3,סימן שהוא בוחר מי יהיה השותף שלו,ולא הגורל,אני מכיר שלושה שניסו,אף אחד מהם לא הצליח".[/COLOR]
-
[B]שם משתמש:[/B] ワンピース.
[B]שם במשחק:[/B] ג'ק בלאק.
[B]גיל:[/B] 15.
[B]תמונה:[/B] [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/wwmqz3ytkmym.gif[/IMG][/URL]
[B]התחלתי:[/B] וורמון.
-
[QUOTE=Kaiser;1302816][B][U][COLOR=royalblue]מאסטר ליאון[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#4169e1]אתה מוציא מצפן ומפה,אתה משוטט בעיר,אתה רואה שוב את קלואי,הנערה עם הפגסוסמון,אתה רואה שהיא זאת שנלחמת נגד סטרבימון,פגסוסמון אף לשמיים ויורה מטר של קוצים,המטר פוגע בסטרבימון אך הוא לא נעלם,במקום זה הוא שולח קרן אור חזקה שפוגעת בפגסוסמון,אך הוא מצליח להישאר באוויר,אך הוא נראה כאילו הוא הולך ליפול בכל רגע.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אומר לגומאמון לתקוף את סטרבימון במתקפה החזקה שלו, לאחר מכן אומר לקלואי "את יודעת מה המתקפות של גומאמון?" ואסרוק את הסביבה.
*אין המון מה לכתוב
-
[U][COLOR=darkgreen][B]ワンピース[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=#006400]תגיב להתחלה,לשלב לך דיג'ימטנלים במ''ת?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#4169e1]*תספיק להגיד את זה!אתה לא חייב לציין את זה כל הזמן![/COLOR]
[COLOR=#4169e1]קלואי אומרת לך:"שמע,באת לי בזמן לא טוב,אתה רוצה לעזור,תעזור,אם אתה לא רוצה,אל תפריע ותסתלק!",פגסוסמון משתמש שוב פעם במטר קוצים שפוגעים בסטרבימון,סטרבימון שם לב אליך והוא שולח קרן אור שפוגעת בך ובגוממון,גוממון משתמש במתקפת 'דגים קסומים',מין האדמה,לא ברור איך,נשלחים עשרות דגים בשלל צבעים שפוגעים בסטרבימון,פגסוסמון משתמש במתקפת 'אור לייזר' שפוגע בסטרבימון ומחסל אותו,סטרבימון הופך להיות מידע דיגיטלי.[/COLOR]
-
[QUOTE=Kaiser;1299709]והתחלנו:
[b]יצאתם מהבית והתחלתם להסתובב ברחובות,קול מסתורי מדבר אליכם:"העולם הדיגיטלי זקוק לך",אתם נזכרים שדיברנו בחדשות לפני כמה חודשים על מדען בשם ג'יי טירוסה שעבד על מתקן שהביא אותו לעולם מקביל,עולם שנמצא ברשת המחשבים,העולם הדיגיטלי,אותו מדען נעלם בצורה מסתורית מאוד,אתם הולכים בעקבות הקול ופוגשים יצור מוזר שמסתכל עליך ואומר לך:"חיכיתי לך".[/b][/QUOTE]
תזכיר לי עוד פעם מה זה XDD
----------------------------------------------------
"מי אתה ולמה חיכית לי..?" אני שואל את היצור המוזר הזה ומסתכל עליו טוב.
-
[QUOTE]!!Sniper!!
טאי אומר לך:"אתה פשוט צריך להפוך אותו לחזק מאוד,זה לא ברור מתי בדיוק,אבל שזה יקרה,אתה תדע,אגב אתה יודע כבר למה לפתח אותו,לאגומון יש כמה אפשרויות פיתוח,האפשרות הקלאסית היא גריימון,אפשרות טובה גם היא ג'יאו גריימון ואפשרות שאני אישית לא הייתי לוקח זה קנטאורמון,אין לו עוד התפתחויות עד כמה שאני יודע,אתה יודע מה אתה רוצה כבר?".[/QUOTE]
"אני הייתי בוחר בגריימון או בגי'או גריימון" אומר לו,בציפיה כבר להלחם שוב עם אגומון ולפתח אותו כבר
-
[QUOTE]Itachi
איזי אומר לך:"זה נמצא מתחת לאדמה,בכל העיר,כל מה שצריך לעשות זה" הוא נשען על אחד מפחי הזבל,אתה רואה שהנקודה היד שלו נוגעת בה,היא הנקודה היחידה שלא מלוכלכת,הפח זז ממקומו ומאחוריו נגלת דלת סתרים,אתה רואה ארבע שורות וארבע טורים,בטור הראשון יש ארבע אותיות מ-A עד D,ובשאר מספרים מ-1 עד 12,איזי לוחץ על שלושה כפתורים "D,0,1] הדלת נפתחת,אתה רואה מדרגות שמובילות למטה,איזי אומר לך:"אחריך".[/QUOTE]
"וואוו!" אומר בפליאה וארד במדרגות לעבר המפקדה של מחתרת הדיג'ימונים.
-
[U][COLOR=darkgreen][B]ワンピース[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=#006400]*המדען?דמות שהשה''מ המקורי המציא.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]היצור יוצא מין הצללים,אתה רואה שזה זחל ירוק,עם פה,זרועות ועוקץ סגולים,הוא די גדול בשביל זחל רגיל,על גבו יש מכשיר מוזר בצבע ירוק,אומר לך:"אני הוא וורמון,אני דיג'ימון,או מפלצת דיגיטלית,אני באתי מין העולם הדיגיטלי,לפני מספר שבועות בן אדם שמכנה את עצמו 'קיסר הדיג'ימונים' משתמש בטבעות שחורות שהוא מכנה 'טבעות הרשע' שהופכות דיג'ימונים טובים לרעים,אני ברחתי לעולם הזה בשביל לחפש את הבן אדם שיעזרו לי,וזה אתה" הוא מושיט לך את המכשיר ואומר לך:"זה ה-D3,המכשיר שיעזור לך לשלוט בי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טאי אומר לך:"ג'יאו גריימון הוא טיפה יותר חזק מגריימון,הוא גם מתפתח בסופו של דבר לויקטורי גריימון או לשיין גריימון,אם אתה מפתח אותו לגריימון אתה צריך להיזהר שאתה מפתח אותו לא לפתח אותו בזמן שאתה מפחד או עצבני,זה עלול ליצור "התפתחות אפלה" וליצור או מטאל גריימון צורת וירוס או סקול גריימון,אם אתה מפתח אותו לג'יאו גריימון אחרי שהוא הופך לרייס גריימון זה גם מסוכן כי זה יכול להפוך אותו לשיין גריימון מצב הרס,מסוכן ביותר,אתה רוצה שאני אביא אותך לאזור אימונים מיוחד לדיג'ימונים?".[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה יורד במדרגות,אתה רואה שלט קטן שבו רשום 'קומה D0',אתה נכנס ואתה רואה שני טמרים נלחמים בעזרת הדיג'ימונים שלהם,לראשון יש וימון כמו לך,אבל לשני יש וורמון,שניהם אומרים:"דיגימנטל!" זה עם הוימון מוסיף:"צורת אומץ!" אבל זה עם הוורמון אומר:"צורת ידע!" התפתחות הדיג'ימנטל אומץ של וימון היא פלאדרמון,דיג'ימון שנראה כמו וימון עם שריון אש,השני הוא נראה כמו חרק עשוי מתכת,סרצ'מון.[/COLOR]
[spoiler]
[IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20090422204060/digimon/images/thumb/1/16/Searchmon.jpg/275px-Searchmon.jpg[/IMG]
[IMG]http://lcd.wtw-x.net/files/_dmpic/fladramon.gif[/IMG]
[/spoiler]
-
[QUOTE=Kaiser;1303166][U][COLOR=darkgreen][B]ワンピース[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=#006400]תגיב להתחלה,לשלב לך דיג'ימטנלים במ''ת?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#4169e1]*תספיק להגיד את זה!אתה לא חייב לציין את זה כל הזמן![/COLOR]
[COLOR=#4169e1]קלואי אומרת לך:"שמע,באת לי בזמן לא טוב,אתה רוצה לעזור,תעזור,אם אתה לא רוצה,אל תפריע ותסתלק!",פגסוסמון משתמש שוב פעם במטר קוצים שפוגעים בסטרבימון,סטרבימון שם לב אליך והוא שולח קרן אור שפוגעת בך ובגוממון,גוממון משתמש במתקפת 'דגים קסומים',מין האדמה,לא ברור איך,נשלחים עשרות דגים בשלל צבעים שפוגעים בסטרבימון,פגסוסמון משתמש במתקפת 'אור לייזר' שפוגע בסטרבימון ומחסל אותו,סטרבימון הופך להיות מידע דיגיטלי.[/COLOR][/QUOTE]
אומר לגומאמון בשמחה "וואו!, אתה מדהים!,אתה גדול!,אתה סקסי!,אתה הדבר הגדול הבא!!,אתה יפה!,אתה חזק,אתה אדער,אתה קטן גם, חח...!!!(בהתחלה הדגים הם חברים שלו פשוט, אחר כך הם הפכו למתקפה כי הם באו כל הזמן שצריך אותם)" ואוסיף בהתלהבות גדולה אל כולם "גומאמון אתה יכול לירות עוד דברים?,קלואי אז יש לי פוטנציאל?".
-
[QUOTE=Kaiser;1303241][U][COLOR=darkgreen][B]ワンピース[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=#006400]*המדען?דמות שהשה''מ המקורי המציא.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]היצור יוצא מין הצללים,אתה רואה שזה זחל ירוק,עם פה,זרועות ועוקץ סגולים,הוא די גדול בשביל זחל רגיל,על גבו יש מכשיר מוזר בצבע ירוק,אומר לך:"אני הוא וורמון,אני דיג'ימון,או מפלצת דיגיטלית,אני באתי מין העולם הדיגיטלי,לפני מספר שבועות בן אדם שמכנה את עצמו 'קיסר הדיג'ימונים' משתמש בטבעות שחורות שהוא מכנה 'טבעות הרשע' שהופכות דיג'ימונים טובים לרעים,אני ברחתי לעולם הזה בשביל לחפש את הבן אדם שיעזרו לי,וזה אתה" הוא מושיט לך את המכשיר ואומר לך:"זה ה-D3,המכשיר שיעזור לך לשלוט בי".[/COLOR][/QUOTE]
לא, התכוונתי מה זה דיג'ימנטל P:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"מה..? מה זאת אומרת לשלוט בך? ולמה דווקא אני?!" אני שואל אותו מופתע לגמרי.
"תסביר לי עוד, אני מחכה.." אני אומר ומתיישב על האדמה, לוקח ממנו את המכשיר הזה ומחכה.
-
[QUOTE]!Sniper!!
טאי אומר לך:"ג'יאו גריימון הוא טיפה יותר חזק מגריימון,הוא גם מתפתח בסופו של דבר לויקטורי גריימון או לשיין גריימון,אם אתה מפתח אותו לגריימון אתה צריך להיזהר שאתה מפתח אותו לא לפתח אותו בזמן שאתה מפחד או עצבני,זה עלול ליצור "התפתחות אפלה" וליצור או מטאל גריימון צורת וירוס או סקול גריימון,אם אתה מפתח אותו לג'יאו גריימון אחרי שהוא הופך לרייס גריימון זה גם מסוכן כי זה יכול להפוך אותו לשיין גריימון מצב הרס,מסוכן ביותר,אתה רוצה שאני אביא אותך לאזור אימונים מיוחד לדיג'ימונים?".[/QUOTE]
"כן,מאוד" אומר לו ואז אנסה את המכשיר פעם ראשונה,אכוון אותו אל אגומון ואומר "הייכנס!"
-
[QUOTE]Itachi
אתה יורד במדרגות,אתה רואה שלט קטן שבו רשום 'קומה D0',אתה נכנס ואתה רואה שני טמרים נלחמים בעזרת הדיג'ימונים שלהם,לראשון יש וימון כמו לך,אבל לשני יש וורמון,שניהם אומרים:"דיגימנטל!" זה עם הוימון מוסיף:"צורת אומץ!" אבל זה עם הוורמון אומר:"צורת ידע!" התפתחות הדיג'ימנטל אומץ של וימון היא פלאדרמון,דיג'ימון שנראה כמו וימון עם שריון אש,השני הוא נראה כמו חרק עשוי מתכת,סרצ'מון.[/QUOTE]
"וואוו!אפשר גם כזה כמו של ההוא עם הוימון!הדיג'ימנטל הזה?" אשאל את גנאיי.
-
[COLOR=#4169e1]*שליש מההודעה זה סתם סוגריים,ועוד שליש זה סתם מילים שהבאת שלא קשורות לכלום,אתה לא צריך להשקיע בכוח,החלק העיקרי בכל המשפט הזה זה 'גוממון אתה יכול לירות עוד דברים כאלה...' עד סוף ההודעה.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]קלואי מסתכלת עליך בזלזול:"כולה תקפת עם דגים דיג'ימון שכבר ככה היה חצי מחוסל,זה לא משהו שצריך להשוויץ בו,בוא פגסוסמון,בוא נסתלק,הילד הזה הוא סתם מעצבן" היא תופסת ברגלו של פגסוסמון והיא טסה לכיוון מגדל טוקיו.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]*בטיסה על פגסוסמון זה חמש דקות,הליכה ברגל זה שעה,אז אל תעשה לי תגובה של 'אני אלך אחרי קלואי למגדל טוקיו' או משהו בסגנון.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
[COLOR=green][B][U]ワンピース[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#008000]*אהה,הדיג'יביצים המיוחדות האלו שמפתחות לארמור.[/COLOR]
[COLOR=#008000]אתה מתיישב על קופסת עץ קטנה שמצאת לך מאחורי הפח,אתה משחק עם ה-D3 שביד שלך,וורמון אומר לך:"אני לא יודע בדיוק,[B]הוא [/B]אמר שאני צריך להגיע לעולם האנושי ולמצוא מחבוא,והאדם הראשון שאני אפגוש יהיה זה שיעזור לי את העולם שלי,ובעזרת ה-D3 אתה יכול לפתח אותי,ובעזרתו אני הופך להיות שלך באופן רשמי".[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]!!Sniper!!
[/U][/B]אתה מכניס את אגומון ל-D3 האדום-כתום שלך,טאי מזיז את הפח לכיוון פתח הסימטה,כדי שלא יראו מה הוא עושה,אתה רואה דלת פלדה חבויה מאחורי הפח,אתה רואה שמחובר למנעול מנגנון עם סיסמא,ארבע אותיות ושמונה מספרים,אקראיות כנראה,בכל שורה יש את האותיות A,D,T ו-F ושמונה מספרים:0-7,טאי לוחץ 'DA01' והדלת נפתחת,טאי מחייך ואומר:"אחריך".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]גנאיי אומר לך:"אתה צריך להשיג את הדיג'ימנטל של האומץ בשביל להויימון שלך יהיה פלאדרמון,ואיתו אתה מקבל כלי חדש וכסוף,בעזרתו אתה שומר את הדיג'ימנטלים שלך,יש מספר דיג'ימנטלים:אומץ,חברות,אהבה,טוהר,ידע,כנות,תקווה,אור,נחמדות,ניסים וגורל,הדיג'ימנטלים של הניסים והגורל מכונות גם 'דיג'ימנטל מוזהב'" הנער בעל הוימון אומר:"כן,מגנמון הוא דיג'ימון חזק מאוד,אני מכנה אותו 'הנס של וימון'".[/COLOR]
-
[QUOTE=Kaiser;1303412][COLOR=green][B][U]ワンピース[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#008000]*אהה,הדיג'יביצים המיוחדות האלו שמפתחות לארמור.[/COLOR]
[COLOR=#008000]אתה מתיישב על קופסת עץ קטנה שמצאת לך מאחורי הפח,אתה משחק עם ה-D3 שביד שלך,וורמון אומר לך:"אני לא יודע בדיוק,[B]הוא [/B]אמר שאני צריך להגיע לעולם האנושי ולמצוא מחבוא,והאדם הראשון שאני אפגוש יהיה זה שיעזור לי את העולם שלי,ובעזרת ה-D3 אתה יכול לפתח אותי,ובעזרתו אני הופך להיות שלך באופן רשמי".[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR][/QUOTE]
אההה, אוקיי, כן..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
"אוקיי.. נניח שאני מבין אותך, מה עכשיו אנחנו עושים?" אני שואל אותו בזמן שאני ממשיך לחטט ב-D3, מחפש איך לגרום לו לעשות משהו.
-
[QUOTE=Kaiser;1303412][B][U][COLOR=royalblue]מאסטר ליאון[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#4169e1]*שליש מההודעה זה סתם סוגריים,ועוד שליש זה סתם מילים שהבאת שלא קשורות לכלום,אתה לא צריך להשקיע בכוח,החלק העיקרי בכל המשפט הזה זה 'גוממון אתה יכול לירות עוד דברים כאלה...' עד סוף ההודעה.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]קלואי מסתכלת עליך בזלזול:"כולה תקפת עם דגים דיג'ימון שכבר ככה היה חצי מחוסל,זה לא משהו שצריך להשוויץ בו,בוא פגסוסמון,בוא נסתלק,הילד הזה הוא סתם מעצבן" היא תופסת ברגלו של פגסוסמון והיא טסה לכיוון מגדל טוקיו.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]*בטיסה על פגסוסמון זה חמש דקות,הליכה ברגל זה שעה,אז אל תעשה לי תגובה של 'אני אלך אחרי קלואי למגדל טוקיו' או משהו בסגנון.[/COLOR]
'".[/COLOR][/QUOTE]
אומר לגומאמון באכזבה "גומאמון, קרה פעם שבחורה שאתה אוהב, חשבה שאתה סתם מגעיל ושנאה אותך?." ואוסיף לו "כן, אני מאוהב בקלואי, אבל אתה לא יכול להאשים אותי. היא מדהימה והדיג'ימון שלה מדהים. אם אני אהיה מדהים כמו אבא שלי ואתה תהיה איקקומון, זה יהיה נהדר". ואומר לו בעצב "רוצה לשמוע על אבא שלי?" ואתחיל לאסוף בין ידיי את הדגים.
-
[QUOTE]!!Sniper!!
אתה מכניס את אגומון ל-D3 האדום-כתום שלך,טאי מזיז את הפח לכיוון פתח הסימטה,כדי שלא יראו מה הוא עושה,אתה רואה דלת פלדה חבויה מאחורי הפח,אתה רואה שמחובר למנעול מנגנון עם סיסמא,ארבע אותיות ושמונה מספרים,אקראיות כנראה,בכל שורה יש את האותיות A,D,T ו-F ושמונה מספרים:0-7,טאי לוחץ 'DA01' והדלת נפתחת,טאי מחייך ואומר:"אחריך".[/QUOTE]
אכנס לדלת בסקרנות יתר ממה יש שם ואומר "אגומון,החוצה!" כדי שנוכל להתאמן פה ביחד
-
[QUOTE]Itachi
גנאיי אומר לך:"אתה צריך להשיג את הדיג'ימנטל של האומץ בשביל להויימון שלך יהיה פלאדרמון,ואיתו אתה מקבל כלי חדש וכסוף,בעזרתו אתה שומר את הדיג'ימנטלים שלך,יש מספר דיג'ימנטלים:אומץ,חברות,אהבה,טוהר,ידע,כנות,תקווה,או ר,נחמדות,ניסים וגורל,הדיג'ימנטלים של הניסים והגורל מכונות גם 'דיג'ימנטל מוזהב'" הנער בעל הוימון אומר:"כן,מגנמון הוא דיג'ימון חזק מאוד,אני מכנה אותו 'הנס של וימון'".[/QUOTE]
"אוקיי אז איפה אמצא אותו?" אשאל את גנאיי.