-
[COLOR=DarkOrange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
הינך לחוץ מהמצב הקיים, מנסה לחשוב על רעיון בעוד אתה מביט באינהוד שלך שנאבק בזנבו של מסקייפ.
אך אז רעיון יצוץ במוחך, ואיתו חיוך, אתה קורא אל אינהוד בטוח בעצמך "אינהוד, הרגע, הבט הוא קרוב ואינו יכול להתחמק תקוף בקליעה זרעים!"
לונדון אינו אומר מילה אך מרים גבות במבט שנראה מופתע מהמהלך.
אינהוד סומך עליך ויורה מטח קליע זרעים שפוגע היטב בראשו ופניו של מסקייפ!!! מסקייפ מפרא את זנבו מאינהוד שנופל חזרה על הרגליים.
מסקייפ נשכב על הקרקע, אך מתרומם חזרה, מסקייפ מנטר באוויר ומסתחרר עם זנבו, ולפתע כוכבים רבים מתחילים לעוף לכל עבר וחלק מהם פוגעים כהוגן באינהוד.
"מתקפת זריזות.." אומר לונדון, משולב ידיים ומחכה לראות איך תגיד, מסקייפ ממשיך להתסובב ולירות לכל צד בתנועה מעגלית.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=7][U][I][B][COLOR=Red]ה[/COLOR]ו[COLOR=Red]ד[/COLOR]ע[COLOR=Red]ה[/COLOR] ל[COLOR=Red]כ[/COLOR]ו[COLOR=Red]ל[/COLOR]ם[COLOR=Red]:[/COLOR][/B][/I][/U][/SIZE]
[SIZE=4][I]אני עובר דירה היום[COLOR=Red],[/COLOR] אז ביומיים הקרובים לא אגיב כפי הנראה[COLOR=Red]...[/COLOR] [/I]:big_wink:[/SIZE]
-
[QUOTE=NivX10;1303020][COLOR=Plum][U][B]מאיה:[/B][/U]
את מביטה בבחור בעצב ואומרת מצוברחת ''כן... כל הפוקימונים ההתחלתיים נלקחו ועכשיו עליי לחכות לשנה הבאה בכדי להתחיל את מסע הפוקימונים שלי, עברתי דרך" והוא לפתע סותם את פיך.
הוא מושיט לך את ידו ומבקש שתשלבי אותה בתוך ידך, בחיוך מקסים הוא מוסיף "בואי, יש לי פיתרון!"
מהוססת מאוד את מסכימה לזה בעקבות הסקרנות לפתרון שיש לנער. הוא לוקח אותך איתו ואז עוצר בשדה גדול ויפה, מלא תחנות רוח ובצד שביל של פרחי חמניה. הוא מושיט לך פקודור ואומר.
"כאן נמצא הפוקימון לייטל, פוקימון חשמל חזק מאוד.. הוא קצת שקט ומוזר. אבל אני בטוח שעם רצון ושיתוף פעולה תהפכו לחברים טובים ומצוות חזק!" ומושיט לך את הפקודור.
איתו גם חגורה כחולה ובה חמש פוקדורים ריקים, פוקדע, ופוקיגיר שישמש כמפה ופלאפון.
"תתחדשי" הוא אומר וקורץ לך, מעט מובך!
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
אביט בעוזרו של הפרופסור בשמחה, ''תודה רבה לך אדוני!, הוא זכר או נקבה?'' אשאל אותו בקול נרגש(פליז זכר פליז זכר), לאחר שיענה לי אשאל אותו בחיוך מהוסס ''דרך אגב, אני איקו מי אתה?'', לאחר שהוא יענה לי אפרד ממנו לשלום בשמחה, אני אוציא את לייטל מן הפוקדור שלו, אתכופף אליו ואלטף את ראשו בעדינות ''שלום לייטל לי קוראים מאיה אני המאמנת החדשה שלך, אני בטוחה שנהיה חברים הכי טובים!'' אומר ללייטל בשמחה
-
[quote=NivX10;1303020][COLOR=plum][U][B]מא[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal][U][B]אלון:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה עונה לו בציניות דיי קודרת "לא", הוא מביט בך בהרמת גבה, אך נשאר מתון ולא אומר דבר.[/COLOR]
[COLOR=teal]הקרב ממשיך.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה דורש מפרילזארד לתקוף בגחלת ושתיהיה חזקה במיוחד. פרילזארד מיד נענה לפקודתך ובמאמץ רב יורה צרור גיצים קטנים אל מסקייפ.[/COLOR]
[COLOR=teal]מסקייפ נפגע מהם כהוגן ונהדף לאחור, הוא נופל אך מנער את ראשו וקם. לפתע הבזק הילה אדום משנה את זיו פניו של המסכה שעל פניו לבמט זועף וכועס במיוחד![/COLOR]
[COLOR=teal]הוא דופק על החזה כמו גורילה משתוללת, פרילזארד יורה עוד מטח גחלת אפילו אחד חזק יותר... אך מסקייפ מקפץ בזריזות הילעית ומצד לצד ומתחמק מהגחלת.[/COLOR]
[COLOR=teal]"מסקייפ חניקה!" מבקש לונדון, מסקייפ כורך את זנבו הארוך סביב כל פריל זארד, חונק ומוחץ אותו בכוח, סותם את פיו באמצעות קשירות הזנב, לאחר מכן משליח את פרילזארד לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=teal]לונדון לא מאבד זמן וליפני שאתה מבין מה קורה הוא אומר "קדימה, אל תתן לו לנוח, תשתמש באגרוף מאח בעוד הוא באוויר!" מסקייפ חובט בפרילזארד באין-ספור אגרופים ומטיח אותו אל מולך. פרילזארד עומד תשוש וכאוב.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"פרילזארד.. זו רק ההתחלה, אל תדאג, זה לא חשוב אם נפסיד, אבל כדאי שניתן את ההכי טוב שלנו!" אומר לו.
"עכשיו פרילזארד, תנסה להתמקד בקופיף, בזמן שאתה 'טוען' חום ואנרגיה בפיך, כשהוא יתקרב תשחרר את הכל נגדו!" אפקוד עליו.
-
[quote=NivX10;1303172][COLOR=DarkOrange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
הינך לחוץ מהמצב הקיים, מנסה לחשוב על רעיון בעוד אתה מביט באינהוד שלך שנאבק בזנבו של מסקייפ.
אך אז רעיון יצוץ במוחך, ואיתו חיוך, אתה קורא אל אינהוד בטוח בעצמך "אינהוד, הרגע, הבט הוא קרוב ואינו יכול להתחמק תקוף בקליעה זרעים!"
לונדון אינו אומר מילה אך מרים גבות במבט שנראה מופתע מהמהלך.
אינהוד סומך עליך ויורה מטח קליע זרעים שפוגע היטב בראשו ופניו של מסקייפ!!! מסקייפ מפרא את זנבו מאינהוד שנופל חזרה על הרגליים.
מסקייפ נשכב על הקרקע, אך מתרומם חזרה, מסקייפ מנטר באוויר ומסתחרר עם זנבו, ולפתע כוכבים רבים מתחילים לעוף לכל עבר וחלק מהם פוגעים כהוגן באינהוד.
"מתקפת זריזות.." אומר לונדון, משולב ידיים ומחכה לראות איך תגיד, מסקייפ ממשיך להתסובב ולירות לכל צד בתנועה מעגלית.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'מסקייפ הזה בהחלט מאומן היטב' אחשוב לעצמי בלחץ ועצבים ואסתכל על אינהוד בחוסר אונים
'מה לעשות?!מה לעשות?!' אתחיל לחשוב בראשי ועד בנואשות אפנה לאינהוד "אינהוד תשתמש שוב פעם בקליע זרעים על מסקייפ!" אגיד לו במהירות 'אני מאוד מקווה שיצליח,כי אם לא אז נגמרות לי האופציות להתקפה!' אחזור לתחושת הלחץ שבראשי
-
[COLOR=Orange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
אתה לחוץ ועצבני מאוד, מנסה לחשוב על דרכים לצאת מהתסבוכת...
לונדון נראה מרוצה וקורא אליך "לזה אני קורא מטאור כוכבי... קליט, לא כך?" אך אינך מתייחס כל-כך כי אתה עסוק במחשבות.
לאחר מכן בקריאה נואשת אתה קורה "אינהוד, תשתמש בקליע זרעים!" ואינהוד אכן מצליח לעמוד על רגליו והוא יורה מטח קליע זרעים חזק שמתקדם במהירות אל מסקייפ.
למרבה הפלא אינהוד מצליח לפגוע ישירות בגופו של הקופיף במסכה שנופל ארצה, לונדון קורה בחיוך "וואוו.. פגיעה מדוייקת ממצב כל-כך קשה! אני מתרשם!"
מסקייפ קופץ במקומו נראה נרגז ופגוע "הרגע מסקייפ שלי, צא אל אינהוד עם צוות כפול (double team)" קורה לונדון.
מסקייפ רץ בפרעות אל אינהוד שכבר מכוון עליו קליע זרעים, אך מסקייפ לפתע מתפצל לעוד 5 ועכשיו הם 6!!!
הם רצים ומחליפים בניהם מקומות כל הדרך, אינהוד יורה בהם בזה אחר זה. אך 2 אחרונים מגיעים אליו, אחד היה שכפול ונעלם ואילו השני, האמיתי, חובט חבטה הגונה באינהוד ומעלף אותו.
אינהוד לא מסוגל להילחם עוד...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal]
[/COLOR] [COLOR=Teal][U][B]אלון:[/B][/U]
התחלת לקרוא לו בשמו!!! גאה בך :)
--------
אתה מביט בפרילזארד ואומר לו מלא חמלה "פרילזארד.. זו רק ההתחלה, אל תדאג, זה לא חשוב אם נפסיד, אבל כדאי שניתן את ההכי טוב שלנו!"
הוא בתגובה מהנהן בראשו שהו מוכן ומזומן למסקייפ, מסקייפ ולונדון לא מאבדים זמן.. הקופיף רץ אל פרילזארד עם צוות כפול.
פרילזארד וטען ואוגר אנרגיה הוא מתחמם ואתה מבחין שהלהבה הקטנה שלו גדלה במעט...
לפתע הוא משחרר מטח גחלת חזק מתמיד ורחב אופקים שפוגע בכל השיכפולים ובמסקייפ האמיתי גם יחד!
מסקייפ נראה חבוט ועשן של מעט שרוף עולה מפרוותו, הוא מגיב במתקפת זריזות (swift) וכוכבים רבים הוא מיירת בתגובה אל פרילזארד, הגחלת והזריזות מתנגשים זה בזה.
פיצוץ חזק נוצר ועשן ואבק עפים מעט... השניים מתנשפים.
[B]מה תעשה?[/B] [/COLOR]
[COLOR=Plum][U][B]מאיה:[/B][/U]
הוא זכר הוא זכר :D
ואת מעוניינת להחליף שם ממאיה לאיקו?
-------
את לוקחת את הפוקדור ושואלת את הבחור עם הוא זכר או נקבה, הוא משיב שזכר ואת מחייכת מרוצה.
לאחר מכן את מציגה את עצמך בנחמדות והוא משיב "אני לונדון, סגן אלוף מחוז מלוטו לשעבר והעוזר הנוכחי של פרופסור אוליבר!" ושניכם מצחקקים.
לאחר מכן את נפרדת מלונדון הנחמד לשלום אך הוא אינו הולך "חכי רק רגע, אני רוצה לצפות בך מתחברת איתו"
"אוקיי. . ." את אומרת נבוכה אך זה מה שאת עושה, את מוציא החוצה מהפוקדור את לייטל[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/lynzanx5zmdj.bmp[/IMG][/URL].
הוא מביט בך בעיניו הקטנות וקורא בכולו המתוק והאדיש "לייי.."
את אומר לו ''שלום לייטל לי קוראים מאיה אני המאמנת החדשה שלך, אני בטוחה שנהיה חברים הכי טובים!'' הוא שוב מגיב באדישות, אך נראה שמח מנוכחותך.
"כזה הוא לייטל, פוקימון מעט אדיש ורגיש, אל תחששי..." קורא לונדון בנחמדות. לאחר מכן לונדון מציע לך קרב.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[U][I][B][SIZE=6]
[SIZE=6]ה[/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ו[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]ד[/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ע[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]ה [/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ל[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]כ[/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ו[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]ל[/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ם[/COLOR][/SIZE][SIZE=6]:[/SIZE][/SIZE][/B][/I][/U]
[I][B]חבר'ה אני ממש ממש ממש מצטער על העיקוב העצום שקרה עם המשחק...
באמת שנסיתי ככל שיכולתי לזרז את תהליך המעבר, אך המחשב נפגע בעת ההובלה והיה צורך בתיקון דיי רציני.
אפצה אתכה במהלך השבוע הקרוב!!![/B][/I]
-
[quote=NivX10;1309613]
[COLOR=teal][U][B]אלון:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]התחלת לקרוא לו בשמו!!! גאה בך :)[/COLOR]
[COLOR=teal]--------[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מביט בפרילזארד ואומר לו מלא חמלה "פרילזארד.. זו רק ההתחלה, אל תדאג, זה לא חשוב אם נפסיד, אבל כדאי שניתן את ההכי טוב שלנו!"[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא בתגובה מהנהן בראשו שהו מוכן ומזומן למסקייפ, מסקייפ ולונדון לא מאבדים זמן.. הקופיף רץ אל פרילזארד עם צוות כפול. [/COLOR]
[COLOR=teal]פרילזארד וטען ואוגר אנרגיה הוא מתחמם ואתה מבחין שהלהבה הקטנה שלו גדלה במעט...[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע הוא משחרר מטח גחלת חזק מתמיד ורחב אופקים שפוגע בכל השיכפולים ובמסקייפ האמיתי גם יחד![/COLOR]
[COLOR=teal]מסקייפ נראה חבוט ועשן של מעט שרוף עולה מפרוותו, הוא מגיב במתקפת זריזות (swift) וכוכבים רבים הוא מיירת בתגובה אל פרילזארד, הגחלת והזריזות מתנגשים זה בזה.[/COLOR]
[COLOR=teal]פיצוץ חזק נוצר ועשן ואבק עפים מעט... השניים מתנשפים.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B] [/COLOR]
[/quote]
בתוך תוכו הוא יודע שהוא לטאה.
כנס לסקייפ
אגב, התחלת לקרוא למסקייפ בשמו (קופיף), גאה בך :)
~~~~~
"זארד, תתקוף בגחלת על הרצפה!" אומר לו, בתקווה שהגחלים הלוהטים יפריעו לקופיף בהתקדמותו על הזירה.
לאחר מכן אומר לו "תתקוף בגחלת פעם אחת נוספת, על הקופיףףףףף!"
-
[quote=NivX10;1309613][COLOR=Orange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
אתה לחוץ ועצבני מאוד, מנסה לחשוב על דרכים לצאת מהתסבוכת...
לונדון נראה מרוצה וקורא אליך "לזה אני קורא מטאור כוכבי... קליט, לא כך?" אך אינך מתייחס כל-כך כי אתה עסוק במחשבות.
לאחר מכן בקריאה נואשת אתה קורה "אינהוד, תשתמש בקליע זרעים!" ואינהוד אכן מצליח לעמוד על רגליו והוא יורה מטח קליע זרעים חזק שמתקדם במהירות אל מסקייפ.
למרבה הפלא אינהוד מצליח לפגוע ישירות בגופו של הקופיף במסכה שנופל ארצה, לונדון קורה בחיוך "וואוו.. פגיעה מדוייקת ממצב כל-כך קשה! אני מתרשם!"
מסקייפ קופץ במקומו נראה נרגז ופגוע "הרגע מסקייפ שלי, צא אל אינהוד עם צוות כפול (double team)" קורה לונדון.
מסקייפ רץ בפרעות אל אינהוד שכבר מכוון עליו קליע זרעים, אך מסקייפ לפתע מתפצל לעוד 5 ועכשיו הם 6!!!
הם רצים ומחליפים בניהם מקומות כל הדרך, אינהוד יורה בהם בזה אחר זה. אך 2 אחרונים מגיעים אליו, אחד היה שכפול ונעלם ואילו השני, האמיתי, חובט חבטה הגונה באינהוד ומעלף אותו.
אינהוד לא מסוגל להילחם עוד...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'אני לא מאמין!' אחשוב לעצמי ואפול ארצה 'איך הפסדתי לקופיף הזה?!' אתחיל להיות ממש עצבני ואשלוף את הפוכדור של אינהוד "תחזור עכשיו אינהוד!" אומר לו ואכוון אליו את הפוכדור כדי להחזיר את אינהוד לתוכו "ביצעת קרב נהדר,תודה רבה לך!" אומר לאינהוד עם קצת דמעות ואפנה ללונדון "תודה על קרב נהדר!" אומר לו עם חיוך קטן "עכשיו עליי לקחת את אינהוד למרכז הפוקימונים הקרוב!" אמשיך בדבריי ואתחיל ללכת משם לכיוון מרכז הפוקימונים בעיר שיין-וויל ואגיש שם את אינהוד לאחות ג'וי שתטפל בו
-
[COLOR=Plum][U][B]מאיה:[/B][/U]
הוא זכר הוא זכר :D
ואת מעוניינת להחליף שם ממאיה לאיקו?
-------
את לוקחת את הפוקדור ושואלת את הבחור עם הוא זכר או נקבה, הוא משיב שזכר ואת מחייכת מרוצה.
לאחר מכן את מציגה את עצמך בנחמדות והוא משיב "אני לונדון, סגן אלוף מחוז מלוטו לשעבר והעוזר הנוכחי של פרופסור אוליבר!" ושניכם מצחקקים.
לאחר מכן את נפרדת מלונדון הנחמד לשלום אך הוא אינו הולך "חכי רק רגע, אני רוצה לצפות בך מתחברת איתו"
"אוקיי. . ." את אומרת נבוכה אך זה מה שאת עושה, את מוציא החוצה מהפוקדור את לייטל[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/lynzanx5zmdj.bmp[/IMG][/URL].
הוא מביט בך בעיניו הקטנות וקורא בכולו המתוק והאדיש "לייי.."
את אומר לו ''שלום לייטל לי קוראים מאיה אני המאמנת החדשה שלך, אני בטוחה שנהיה חברים הכי טובים!'' הוא שוב מגיב באדישות, אך נראה שמח מנוכחותך.
"כזה הוא לייטל, פוקימון מעט אדיש ורגיש, אל תחששי..." קורא לונדון בנחמדות. לאחר מכן לונדון מציע לך קרב.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
כן תחי איקו~
______
''אמ..בסדר מה דעתך לייטל?'' אטמר ואתכונן לקרב.
אני אתן ללונדון להוציא את הפוקימון שלו ואז אסרוק את הפוקימון שהוא הוציא בפוקדע שלי
-
פותח המשחק מקפיא את המשחק ל-9 ימים.