-
[B]הסיבוב הראשון הסתיים:[/B]
[B]המנצחים הם:עומר וסינפוניית הכאוס,אביב והלאנסר פרוג,איתי וה-teledad.[/B]
[B]המפסידים הם:זיו וה-lightk,מור וה-teledad,אייל והמקלורד [?].[/B]
[B]שלושת המפסידים מתבקשים להילחם זה נגד זה בשביל הטרום סיבוב השני בהקדם האפשרי,המנצח בטרום עולה לסיבוב השני.[/B]
[B]שלושת המנצחים ייצטרכו לחכות בשביל המתמודד הרביעי שיחזור מהטרום שני.[/B]
-
בוא נקרא לזה Lancer Frogs ברשותך
-
[quote=Blackbeard;1308301]בוא נקרא לזה Lancer Frogs ברשותך[/quote]
תוקן
-
מה יקרה אם כל מתמודד ינצח פעם אחת מהטרום ויפסיד פעם אחת?
לא נראלי שזה יקרה אבל מעניין אותי לדעת
-
על זה לא חשבתי :o
טוב אבל אם יש ניצחון+הפסד סימן שמישהו הפסיד פעמיים לא?
שני המנצחים-מפסידים של הטרום 2 ילחמו שוב פעם זה נגד זה והמנצח יעלה
-
לא
נגיד משתמש א' ניצח את ב' והפסיד לג', משתמש ב' ניצח את ג' והפסיד לא', ומשתמש ג' ניצח את א' והפסיד לב'
הבנת עכשיו?
-
אז משהו פה דפוק...
מקסימום נעשה עוד סיבוב כזה
-
זה בדיוק שאלה שהייתה לי, אם זה יקרה באמת נצטרך עוד סיבוב כזה לצערי זה קצת יתקע תדברים. בינתיים אני רואה שלא שוחק עוד שום קרב מהסיבוב הזה
-
יאא סיבכתם אותי =\ פשוט נלחם כל אחד בשני במאטץ' ואם יצא המצב שאמרתם זה עם ההפרשם הכי טובים יעלה..מוסכם?
הכוונה המאזן הכי טוב של המאטץ' אם זה 2-0 או 2-1
-
אוקיי סיכמנו זה שיהיה עם הכי הרבה ניצחונות והכי מעט הפסדים הוא זה שילחם נגדי.
הקרבות לסיבוב 2 יהיו:
אביב Vs איתי-?
עומר Vs ? [המנצח בטרום 2]-?
[b]אביב ואיתי עוד לא להילחם![/b]
-
לדעתי אתה צריך להגריל בתחילת הסיבוב הבא.
זה נראה כאילו אתה בכוח מנסה להתחמק מקרב עם אביב
זאת דעתי, זכותך לא לקבל אותה.
אבל שיהיה
-
[quote=Chopper;1308379]לדעתי אתה צריך להגריל בתחילת הסיבוב הבא.
זה נראה כאילו אתה בכוח מנסה להתחמק מקרב עם אביב
זאת דעתי, זכותך לא לקבל אותה.
אבל שיהיה[/quote]
ככה עושים בטורניר רגילים
-
בטורנירים רגילים אין רק 6 אנשים ><
אני בעד לעשות כולם נגד כולם, ככה הסיכויים של כולם יהיו שווים.
-
לא יודע מה יהיה עם ההגרלה אבל מה שבטוח שמור לא צריך להיות נגדי כיוון שהיינו כבר בסיבוב 1
-
זה טורניר רגיל רק עם 6 אנשים מה הביג דיל,ואני נגד זה שנעשה כולם על כולם,טורניר הבא זה יהיה כולם על כולם בסדר?
ולא יהיה הגרלה,אתם רוצים לנהל את הטורניר,אין לי שום בעיה עם,רק תגידו
-
אני יודע, לא בטוח שהוא יעלה
כולם נגד כולם זה הכי טוב, ככה גם אם תהיה הגרלה קשה זה לא ידפוק לך את הטורניר..
-
בטורניר [b]הבא [/b]זה יהיה כולם על כולם,הטורניר[b] הזה[/b] הוא רגיל רק עם 6 וגמרנו לדון על זה.
-
בקיצור שהאנשים פשוט יתחילו לשחק
-
מה הכינוי של זיו ושל אייל?
-
-
אף אחד מהם לא פעיל עכשיו...הם בכלל יודעים על הסיבוב הזה?
-
-
[b]סליחה על הדאבל אבל הייתי חייב:[/b]
[b]זיו מסר שהוא לא יכול להילחם בימים שני-רביעי,ומכיוון שהיום אני רוצה להתחיל את הסיבוב השני זיו נפסל מהטורניר.[/b]
[b]אייל-אם אתה לא נלחם במור היום אתה יוצא,אתה כל היום בפורום,אני חושב שתוכל למצוא 30 דקות מסכנות בשביל להילחם במור.[/b]
[b]למה אני בוחר בך ולא במור,בגלל שמור כן מסוגל ואתה זה שגורם להכל להתקלקל.[/b]
[b]תקרא לזה איך שאתה רוצה,תערב מנהלים,לי לא אכפת.[/b]
[b]אם עד השמונה בערב [20:00 בדיוק] בתאריך ה-10.4.12 [זאת אומרת היום!] אין מנצח ברור,מור עולה ואתה בחוץ.[/b]
-
בקרובאני הולך וכשאחזור אז נילחם
-
אני מבין את מה שאתה אומר אבל אולי לא ניכנס להחלטה חפוזה ^^"
פשוט שאייל ישלח למור ה"פ ויגיד לו בדיוק מתי הוא פנוי ביומיים הקרובים ושיקבעו זמן שבו מי שלא יופיע מפסיד
-
אייל מתי אתה חוזר משבע אני לא יכול להיות פה....
-
[QUOTE=accelerator;1309296]אייל מתי אתה חוזר משבע אני לא יכול להיות פה....[/QUOTE]
לפני שבע
-
מאץ' אחד מסכן ייקח יומיים?
וסתכל על זה ככה,מצד אחד יש את מור,נמצא בפורום בערך שעה-שעתיים ביום ואפילו פחות והוא יכול להילחם,מצד שני יש אייל,כל היום הוא על הפורום והוא אומר שהוא לא יכול להילחם,שמע אני מצטער להגיד לך אבל משהו פה די דפוק
תקשיב ביום ראשון כולם חוזרים ללימודים,אני סוגר את הטורניר הזה לא אכפת יש מנצח או אין,מצידי השניים שנשארו ילחמו זה נגד זה אבל זה לא יהיה במסגרת הטורניר,אני אדבר עם אלון שלא יביא את הפרס [לזכור לדבר עם אלון באמת על הפרס] ושהטורניר נכשל,ביום שבת הרוב מתעוררים באיזה 12 בצהריים ואין להם כוח לכלום ולא לשכוח שלמחרת חוזרים ללימודים,כולם מעדיפים ביום שבת להיות עם חברים או משפחה וגם בשישי,וזה בסדר שלא תבין אותי לא נכון [הלוואי עליי להיות בשישי שבת עם חברים אבל זה לא קשור Xd],אז טכנית יום שישי הוא די היום האחרון של הטורניר.
אם אתה מעקב את הטרום למחר שזה מאץ' שייקח חצי שעה,ויש עוד שני מאצ'ים,6 קרבות,זה ייקח עוד שעה,ולא נראה המנצחים ירצו עוד קרב לחוץ לגמר,אז עוד יום,מה קיבלנו,שהטורניר מסתיים ביום שישי,שזה יום שכולם מעדיפים להיות עם חברים ומשפחה=הלך הטורניר וכל זה רק בגלל שהמשתמש מאסטר ליאון לא יכול להקדיש 30 דקות מזמנו הפנוי בשביל להילחם מול מור
-
אני לא מבין אייל אתה מחובר בפורום ואומר שהלכת?...
-
אני תמיד משאיר את המשתמש מחובר ואני הולך עכשו
-
משתמש פתוח [b]ומגיב [/b]אתה מתכוון,שלוש הודעות אתה עושה בנו''ד בזמן שאתה לא אמור להיות פה.
שכח מ-20:00,אם עד 18:00 אין מנצח מור עולה.
-
עומר הוא שלח לי הודעה פרטית שהוא בא עכשיו בוא תראה תקרב אם בא לך =]
-
הדואל מתחיל ב-17:02 ייגמר לפני 17:16
-
בנתיים 1-0 לי מotk די טוב =]
-
יש לכם עד שש להשלים את המאץ'
-
-
מור תתחבר שוב,הוא מחכה לך
-