-
[QUOTE=monster;1309286][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]אנדרו[/B][/COLOR]
אתה מצביע לדארקס שבחרת בתיבה של יוגי הו. דארקס אומר לך " אוקי תגע במלב ". אתה מקשיב לו ונוגע במלבן שכתוב עליו " יוגי הו ". בן רגע כל האזור סביבך מתחיל להשתנות לאזור אחר. אתה מוצא את עצמך בעיר ניו דומינו על אחד הגגות עם דארקס. מולכם מופיע [URL="http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100212144414/yugioh/images/thumb/2/29/YamiYugi.jpg/100px-YamiYugi.jpg"]יאמי יוגי[/URL]. הוא ניגש אליך בצעדים דרמטיים ומגיש לך 4 קלפי יוגי הו :[URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Number_39:_Utopia"]הופ[/URL],
[URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Darkness_Neosphere"] Darkness_Neosphere[CENTER][COLOR=#000000][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif][B][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/URL]
[URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Chaos_Sorcerer"]Chaos_Sorcerer[/URL]
[URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Demise,_King_of_Armageddon"]Demise,_King_of_Armageddon[/URL] ובנוסף דיסק דו קרב. ימי יוגי אומר לך" אם אתה מכיר יוגי הו, תעלם מחוקי המשחק. חוקי המשחק לא יעבדו לך פה. עליך לעיזר ב4 המפלצות שהבאתי לך כדי להשמיד תמפלצת הזאת ". יאמי יוגי פותח תדיסק דו קרב שלו ומזמן את [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/The_Creator_God_of_Light,_Horakhty"]הקלף הזה[/URL] לזירה. דארקס אומר לך "בהצלחה "[/QUOTE]
ארכיב את דיסק הדו קרב על היד שלי ואתבונן בקלפים שלי "בסדר, אני מזמן את הופ" אגיד ואניח את הקלף של הופ על דיסק הדו קרב 'למפלצת שלו אין הגנה או התקפה' אחשוב לעצמי בפליאה 'אז בטח יש לה יכולת שמפצה על זה, בוא נבדוק מהיא'. "הופ תוקף את המפלצת שלך" אגיד לימי יוגי ואסתכל על הזירה כדי לראות מה היכולת של המפלצת של ימי יוגי
-
[quote]רין
אתה יורה במהירות רבה 2 כדוריםם לעבר עינו של קורו לפני שיפגע בך.הכדורים פוגעים בעינו של קורו והופכים אותו לעיוור. קרו לא רואה אותך ומתנגש בעמוד ומתחיל לקלל אותך בכל מיני קללות שאתה לא מבין אותם. לאחר מכן אתה יורה כדור שפוגע בפה של קורו ומחורר לו את הפה. את יורה עוד כמה דורים מהרובה שלך אל קורו. הכדורים פוגעים בקורו והורגים אותו. הגוף של קורו מתפצל לחלקיקים קטנים שנעלמים במהירות. אחרי הרובה שלך נעלם ביחד עם בית הספר. אתה מוצא את עצמך במקום שבו פגשת את דארקס . מולך מופיע דארקס שאומר לך " יפה עברת את המבחן, אתה רשאי להיכנס לגיהנום ".
חור שחור ענקי מופיע ושואב אותך לתוכו. אינך מצליח להתנגד בו. לאחר כמה רגעים אתה מוצא את עצמך מול שער ענקי שכתוב עליו " ברוך הבא לגיהנום ". אתה ניגש לשער ומנסה לפתוח אותו.למרבה הפלא השער נפתחח בקלות.אתה עובר דרך השער, והשער נסגר אחריך. אתה מגיע למקום שנראה כמו שממה אחת ענקית עם מלא דיונות של חול. באופק אתה רואה עמודים ענקיים שעשוים כולם מאש כחולה ענקית שדולקת.[/quote]
"מה זו האש הזאת?" אשאל את עצמי ואלך לעבר האש 'לפחות אני בגהנום ולא מפורק..' אחשוב לעצמי תוך כדי ההליכה.
-
[COLOR=Red][B]רין[/B][/COLOR]
אתה חחושב מה זאת לעזעל האש הכחולה שמופיעה באופק .אתה מחליט ללכת לעבר האש הכחולה כדי לגלות מזה .לאחר הליכה קצרה בשממה של הגיהנום אתה מגיע קרוב לעמודי האש.אתה עומד במרחק של 5 מטר אך עדין מרגיש תחום שבא מן עמודי האש הכחולים.אתה מצליח לקלוט שלט שנמצא באחד עמודי האש ולקרוא מה כתוב בו "ברוכים הבאים לעיר להבה כחולה. כדי להיכנס עליכם לחצות את הלהבות הכחולות, אך תיזהרו חציה בהם עלולה לגרום לכם לכוויות קשות בגופכם ואולי תמותו מזה. יום נורא -השטן". אתה שומע צעקה די איומה שבא מהצד השני של האש.
[COLOR=DarkRed][B]אנדרו[/B][/COLOR]
אתה מרכיב את דיסק הדו קרב שיאמי יוגי נתן לך ושם בריבוע האמצעי את הקלף של הופ וכך מזמן אותו לזירה.אתה רואה יוצא ענקי עם כנפיים וחרב בידו צץ לו בזירה. הופ מקשיב לפקודה שלך ותוקף את המפלצת של יאמי יוגי בשלאס תקווה.שלאס התקווה פוגע במפלצת של יאמי יוגי אך לא משמיד אותה, רק מוריד ליאמי יוגי 2500 נקודות חיים מתוך 4000 נקודות חיים. יאמי יוגי אומר לך" המפלצת שלי יכולה להשמיד 2 מפלצות שלך -זה היכולת המיוחדת שלה. אני בוחר בהופ ובקלף השמאלי ". הופ נשלח לבית הקברות ביחד עם Darkness_Neosphere. לאחר מוסיף יאמי יוגי " תורך ".
[COLOR=Blue][B]אדריאן[/B][/COLOR]
אתה מסכים לתנאים של הפרופסור המשוגע לקבלת התחלתי. אתה לוקח ממנו את התמונה של צ'ארמנדאר מהיד שלו, ומתחיל לחפש צ'ארמנדאר פראי שמסתוב בעיר. אתה מתהלך ברוחובות ומגיעה לסימטה חשוכה שיש בה מלא פחי זבל. אתה מבחין ביצור שאוכל מן הפחים.בגלל החושך אתה לא מבין מי זה. היצור יוצא מהסימטה החשוכה ומשייך ללכת בדרכו אחר חיפוש אוכל.לאחר שהיוצר יוצא מהסמטה החשוכה אתה מבין שזה היה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/004.png[/IMG]צ'ארמנדאר שעליך להרוג לפי בקשת הפרופסור המשוגע.
-
[quote]רין
אתה חחושב מה זאת לעזעל האש הכחולה שמופיעה באופק .אתה מחליט ללכת לעבר האש הכחולה כדי לגלות מזה .לאחר הליכה קצרה בשממה של הגיהנום אתה מגיע קרוב לעמודי האש.אתה עומד במרחק של 5 מטר אך עדין מרגיש תחום שבא מן עמודי האש הכחולים.אתה מצליח לקלוט שלט שנמצא באחד עמודי האש ולקרוא מה כתוב בו "ברוכים הבאים לעיר להבה כחולה. כדי להיכנס עליכם לחצות את הלהבות הכחולות, אך תיזהרו חציה בהם עלולה לגרום לכם לכוויות קשות בגופכם ואולי תמותו מזה. יום נורא -השטן". אתה שומע צעקה די איומה שבא מהצד השני של האש.[/quote]
"טוב,על המוות ועל המוות היותר גרוע." אמרתי לעצמי בצחקוק וארוץ אל עבר עמודי האש הכחולה.
-
[QUOTE=monster;1309466][COLOR=Red][B][COLOR=DarkRed][B]אנדרו[/B][/COLOR]
אתה מרכיב את דיסק הדו קרב שיאמי יוגי נתן לך ושם בריבוע האמצעי את הקלף של הופ וכך מזמן אותו לזירה.אתה רואה יוצא ענקי עם כנפיים וחרב בידו צץ לו בזירה. הופ מקשיב לפקודה שלך ותוקף את המפלצת של יאמי יוגי בשלאס תקווה.שלאס התקווה פוגע במפלצת של יאמי יוגי אך לא משמיד אותה, רק מוריד ליאמי יוגי 2500 נקודות חיים מתוך 4000 נקודות חיים. יאמי יוגי אומר לך" המפלצת שלי יכולה להשמיד 2 מפלצות שלך -זה היכולת המיוחדת שלה. אני בוחר בהופ ובקלף השמאלי ". הופ נשלח לבית הקברות ביחד עם Darkness_Neosphere. לאחר מוסיף יאמי יוגי " תורך ".
[/QUOTE]
' בסדר' אחשוב לעצמי 'אז לפי מה שראיתי אני לא יכול להשמיד את המפלצת אבל ההתקפות שלי מורידות לימי יוגי נקודות חיים'. "טוב, אני מזמן את Demise,_King_of_Armageddon, והוא תוקף את המפלצת שלך" אני אומר לימי יוגי ומקווה שהבנתי נכון את היכולת של המפלצת. 'מעניין' אחשוב לעצמי 'שמבחני הכניסה לגהנום של פוקימון הם דוקא של אנימות אחרות'.
-
[QUOTE=monster;1309286][COLOR=Blue][B]אדריאן[/B][/COLOR]
[COLOR=Orange][B]בארי[/B][/COLOR]
אתה מחליט ללכת לכיון הלהבות הכחולת שראית באופק.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע אליהם.אתה עומד במרחק של 5 מטר אך עדיין מרגיש תחום שעולה מן הלהבות. בתוך הלהבות אתה שם לב שנמצא בהם שלטלאחר כמה דקות אתה מצליח לקרוא מה שכתוב בשלט " ברוכים הבאים לעיר להבה כחולה. כדי להיכנס עליכם לחצות את הלהבות הכחולות, אך תיזהרו חציה בהם עלולה לגרום לכם לכוויות קשות בגופכם ואולי תמותו מזה. יום נורא -השטן".
לאחר שאתה גומר לקרוא את השלט אתה מבחין ביצור כולשהוא שהולך בלהבות הכחולות.לאחר כמה שניות היצור יוצא מן הלהבות הכחולות בריא ואתה מזהה שזה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/078.png[/IMG]ראפידיאש עם צלקות בגופו.הראפםידיאש מתמוטט על האדמה ומתחיל לצעוק" ראפיד , ראפיד ! ראפיד! ".
[/QUOTE]
"מה קרה לך?" אני שואל את ראפידש בקוצר סבלנות כדי שיענה לי ואני אשחט אותו. בשנייה אחת הרצון להרוג נעלם לי. אני לא מבין מה קורה לי. אני מחכה לתשובה מרפידש ובינתיים מסתכל על הצלקות שלו.
-
[QUOTE=monster;1309466][COLOR=Blue][B]אדריאן[/B][/COLOR]
אתה מסכים לתנאים של הפרופסור המשוגע לקבלת התחלתי. אתה לוקח ממנו את התמונה של צ'ארמנדאר מהיד שלו, ומתחיל לחפש צ'ארמנדאר פראי שמסתוב בעיר. אתה מתהלך ברוחובות ומגיעה לסימטה חשוכה שיש בה מלא פחי זבל. אתה מבחין ביצור שאוכל מן הפחים.בגלל החושך אתה לא מבין מי זה. היצור יוצא מהסימטה החשוכה ומשייך ללכת בדרכו אחר חיפוש אוכל.לאחר שהיוצר יוצא מהסמטה החשוכה אתה מבין שזה היה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/004.png[/IMG]צ'ארמנדאר שעליך להרוג לפי בקשת הפרופסור המשוגע.[/QUOTE]
'אממ, זה נראה קל מדי..' אני חושב ומסתכל עליו.
אני מתחיל ללכת אחריו, מנסה להראות כמה שפחות חשוד למקרה שהוא יבדוק את הצד האחורי שלו, אני מחכה לרגע שבו הוא יהיה עם תשומת לב מופנת לגמרי לדרך ולא ישים לב בכלל אלי ואז אני קוף עליו ותופס אותו על הרצפה, משכיב אותו עליה ותופס לו את הראש והזנב כדי שלא ישרוף אותי או משהו. אני מנסה לחסו לו את כניסת האוויר ואם זה לא עובד מנסה לשבור את המפרקת שלו.
-
תה חושב שזה היה קלי קלות להרוג את הצ'ארמנדאר הזה.אתה מתחיל לעקוב אחריו בשקט מבלי שישים לב שתה עוקב אחריו.צ'ארמנדאר הולך ברחובות העיר ונראה שהוא לא שם לב אליך בכלל. לאחר כמה רגעים צ'ארמנדאר מסב את ראשו שמאלה לעבר פרסומת שמופיעה בטלויזה בחלון ראווה" היום זה היום האחרן שתוכלו לקנות חנית האש.חנית האש במצבע מטורף תביאו 3 גופות צ'יקוריטה תקבלו תחנית תמורת חצי מחיר". אתה מנצל את הרגע הזה שצ'ארמנדאר בו בטלויזיה כדי לתקוף.אתה מסתער עליו ומשכיב אותו למדרכה מבלי שמישהו ישים לב.אתה מנסה לסגור לו את הפה שיחנק . צ'ארמנדאר לאט לאט מתחיל להיחנק מחוסר אוויר.לאחר כמה דקות הוא מת. לפתע הפרופסור מופיע מולך וזורק אליך פוכדור רגיל.
[COLOR=SandyBrown][B]בארי[/B][/COLOR]
אתה מנסה להבין מה אומר לך רפידיאש כדי להבין מה קרה לו. ראפידיאש אומר לך" ראפי, ראפי, ראפי ". למרבה הצער אתה לא מבין שפת הפוקימונים ולכן אתה לא מצליח להבין מה הוא אומר לך. לאחר כמה רגעים אחרי זה אור לבן עוטף את ראפידיאש וגופו מתפוורר לחתיכות קטנות בצבע לבן.ראפידיאש מת ונעלם מן העולם הזה. לאחר זאת אתה שם לב שעמודי האש הכחול זזים קצת ומישהו עובר דרכם. מולך מופיע [URL="http://tektek.org/avatar/46957876"][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/8681/tek4ebc4513cab1d5147949.png[/IMG][/URL] בן אדם מפחיד שאומר לך בקול מפחיד " מי אתה ?. איפה ראפידיאש ?"
זה לא גיהנום של פוקימון
---------
אתה לוקח את קלף Demise,_King_of_Armageddon מן היד שלך ושם אותו בריבוע הכי שמאלי בדי סק דו קרב וכך מזמן אותו לקרב. אתה מורה לו לתקוף את המפלצת של יאמי יוגי. דאמיאס המלך של אמרגדון תוקף את המפלצת של יאמי יוגי ופוגע ביאמי יוגי ישירות. ליאמי יוגי יורדות 2400 חיים מתוך 1500 חיים שנותרו לו.יאמי יוגי מפסיד בדו קרב.אתה רואה שהמפלצות נעלמות יחד עם יאמי יוגי וכל העולם הזה.אתה חוזר למקום שבו פגשת את דארקס לראשונה. מולך מופיע דארקס שאומר לך " יפה עברת את המבחן, אתה רשאי להיכנס לגיהנום ".
חור שחור ענקי מופיע ושואב אותך לתוכו.אינך מצליח להתנגד בו.לאחר כמה רגעים אתה מוצא את עצמך מול שער ענקי שכתוב עליו " ברוך הבא לגיהנום ". אתה ניגש לשער ומנסה לפתוח אותו. למרבה הפלא השער נפתחח בקלות. אתה עובר דרך השער, והשער נסגר אחריך. אתה מגיע למקום שנראה כמו שממה אחת ענקית עם מלא דיונות של חול. באופק אתה רואה עמודים ענקיים שעשוים כולם מאש כחולה ענקית שדולקת.
אתה לוקח תנופה חזקה לאחור ואז רץ במהירות לתוך עמודי האש הכחולים.אתה נכנס לתוך האש ומרגיש חום עז בכל גופך.אתה ממשי לרוץ בתוך האש הכחולה כמה שיותר מהר כדי לא לספוג נזק רציני. לבסוף אתה מצליח לעבור את עמודי האש הכחול רק עם כוויות בנוניות באור הרגליים שלך.אתה מבחין בשלט "ברוך הבא לעיר להבה כחולה.למעבדה של הפרופסור פנה ימינה, למכון העיר וחנות העיר פנה שמאלה ". לאחר מכן אתה מביט בעיר ורואה 3[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/004.png[/IMG]צ'ארמנדאר מבוהלים מפחד מפני [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/005.png[/IMG]צ'ארמיליון אכזרי שתקף אותם ללא רחמים.האנשים שעוברים לידם לא עושים כלום לגבי זה.
-
[QUOTE=monster;1309661][COLOR=Blue][B][COLOR=DarkRed][B]אנדרו[/B][/COLOR]
זה לא גיהנום של פוקימון
---------
אתה לוקח את קלף Demise,_King_of_Armageddon מן היד שלך ושם אותו בריבוע הכי שמאלי בדי סק דו קרב וכך מזמן אותו לקרב. אתה מורה לו לתקוף את המפלצת של יאמי יוגי. דאמיאס המלך של אמרגדון תוקף את המפלצת של יאמי יוגי ופוגע ביאמי יוגי ישירות. ליאמי יוגי יורדות 2400 חיים מתוך 1500 חיים שנותרו לו.יאמי יוגי מפסיד בדו קרב.אתה רואה שהמפלצות נעלמות יחד עם יאמי יוגי וכל העולם הזה.אתה חוזר למקום שבו פגשת את דארקס לראשונה. מולך מופיע דארקס שאומר לך " יפה עברת את המבחן, אתה רשאי להיכנס לגיהנום ".
חור שחור ענקי מופיע ושואב אותך לתוכו.אינך מצליח להתנגד בו.לאחר כמה רגעים אתה מוצא את עצמך מול שער ענקי שכתוב עליו " ברוך הבא לגיהנום ". אתה ניגש לשער ומנסה לפתוח אותו. למרבה הפלא השער נפתחח בקלות. אתה עובר דרך השער, והשער נסגר אחריך. אתה מגיע למקום שנראה כמו שממה אחת ענקית עם מלא דיונות של חול. באופק אתה רואה עמודים ענקיים שעשוים כולם מאש כחולה ענקית שדולקת.
[/QUOTE]
"פפפפ באמת, יותר שומם ממה שחשבתי שיהיה" אמלמל לעצמי ואתחיל ללכת לעבר עמודי האש הכחולים בעוד שאחשוב לעצמי שאין לי משהו יותר טוב לעשות. 'עמודי אש בגהנום, לא מפתיע. חול ודיונות בגהנום, לא מפתיע. אזור שומם בגהנום, מפתיע מאוד' אחשוב לעצמי ואצחקק בזמן שאמשיך ללכת לכיוון עמודי האש הכחולה
-
[COLOR="Red"][/COLOR][B]אנדרו[/B]
אתה מבין שהגהינום הוא לא כמו שחשבת שהוא נראה לך.הוא הרבה יותר שומם מכפי שהיה נדמה לך כשהיית בחיים.אתה מחליט ללכת בשממה של הגהינום לעבר עמודי האש הכחולים שראית באופק לפני מס' רגעים. לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לעמודי האש הכחולים. אתה עומד 5 מטר מאש , אך עדין מרגיש אותה בגוף. תחום העז שלה. בין האש הכחולה אתה מצליח להבין בשלט שכתוב עליו " ברוכים הבאים לעיר להבה כחולה. כדי להיכנס עליכם לחצות את הלהבות הכחולות, אך תיזהרו חציה בהם עלולה לגרום לכם לכוויות קשות בגופכם ואולי תמותו מזה. יום נורא -השטן". לאחר שאתה גומר לקרוא את השלט, אתה שומע רעשים מוזרים ממעילך. אתה מביט למעלה ורואה חללית חיזריים עם אורות ירוקים עפה מעליך.
-
[quote]רין
אתה לוקח תנופה חזקה לאחור ואז רץ במהירות לתוך עמודי האש הכחולים.אתה נכנס לתוך האש ומרגיש חום עז בכל גופך.אתה ממשי לרוץ בתוך האש הכחולה כמה שיותר מהר כדי לא לספוג נזק רציני. לבסוף אתה מצליח לעבור את עמודי האש הכחול רק עם כוויות בנוניות באור הרגליים שלך.אתה מבחין בשלט "ברוך הבא לעיר להבה כחולה.למעבדה של הפרופסור פנה ימינה, למכון העיר וחנות העיר פנה שמאלה ". לאחר מכן אתה מביט בעיר ורואה 3צ'ארמנדאר מבוהלים מפחד מפני צ'ארמיליון אכזרי שתקף אותם ללא רחמים.האנשים שעוברים לידם לא עושים כלום לגבי זה.[/quote]
"היי צ'ארמיליון דפוק!עוף מהצ'ארמנדרים האלה הם לא עשו לך כלום!" אומר לצ'ארמיליון הזה בבטחון ואבעט בו בראש.
-
[RIGHT][B]כינוי: [/B]Chopper[/RIGHT]
[RIGHT][B]שם הדמות: [/B]ג'ייק פאנג/Jake Fang
[B]אני רוצה לשחק במשחק כ[/B]בן
[B]תיאור או תמונה:[/B] ג'ייק בעל גובה ממוצע, לא גמד אך לא גבוה מדי.
שיערו החום מבולגן בצורה טבעית, תמיד זוקר אל על במין העדה על כך שבעלו בדחן וציני.
בעיניו האפורות תמיד יש ניצוץ של אושר, למרות שנראה כי עיניו ראו הרבה רוע והרס בעבר.
גוון עורו בהיר, אך תמיד שזוף. הוא רזה, לא יותר מדי, אך גם לא בעל כרס.
הוא נוהג ללבוש מעיל חום ארוך המשתרך על הרצפה, ומתחתיו גופייה ומכנסי ג'ינס.
[B]גיל: [/B]13[/RIGHT]
[B]אופי הדמות:[/B] ציניקן, פסימימיסט, בדחן, מתקשה להתרכז, עקשן, אסטרטג (רק בקרבות), לא אוהב להודות שהוא טועה, יצירתי.
[B]רקע: [/B]אין לי כוח.. אני אביא לך בהמשך אני עצלן פשוט :nose_pick:[RIGHT][B]פוקימון התחלתי: [/B]מדיטייט [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/307.png[/IMG]
[RIGHT][B]ציוד התחלתי:[/B] לא לגעת
[B]כסף:[/B] לא לגעת
[B]תגים: [/B]לא לגעת
[B]הערות בקשות: [/B]OP4EVER![/RIGHT]
[/RIGHT]
-
[QUOTE=monster;1309661][COLOR=Blue][B]
אתה מנסה להבין מה אומר לך רפידיאש כדי להבין מה קרה לו. ראפידיאש אומר לך" ראפי, ראפי, ראפי ". למרבה הצער אתה לא מבין שפת הפוקימונים ולכן אתה לא מצליח להבין מה הוא אומר לך. לאחר כמה רגעים אחרי זה אור לבן עוטף את ראפידיאש וגופו מתפוורר לחתיכות קטנות בצבע לבן.ראפידיאש מת ונעלם מן העולם הזה. לאחר זאת אתה שם לב שעמודי האש הכחול זזים קצת ומישהו עובר דרכם. מולך מופיע [URL="http://tektek.org/avatar/46957876"][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/8681/tek4ebc4513cab1d5147949.png[/IMG][/URL] בן אדם מפחיד שאומר לך בקול מפחיד " מי אתה ?. איפה ראפידיאש ?"
[/QUOTE]
"ר.. רפידאש.. נעלם" אני אומר בפחד ומסתכל בעיניים של הבן אדם הזה.
-
היצור אומר לך בקול מפחיד כזה " תודה לך על המידע בחור צעיר. על זה שעזרת לי ,אני מוכן לתת לך את אחד מפוכדור הרג שלי ". הבחור מכניס את ידו לכיס ומתוך הכיס מוציא [IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/sportball.png[/IMG] פוכדור שדי דומה לפוכדור רגיל אבל יש עליו את האות 'S' עליו. הוא זורק אליך את הפוכדור ואתה תופס אותו. [B]מזל טוב זכית בפוכדור הרג דרגה 1[/B]. בזמן שאתה מכניס את הפוכדור הרג שקיבלת מהבן האדם.הבן אדם פשוט נעלם כאילו בלעה אותו באדמה. אתה שם לב שהאש הכחולה זזה ויש איזה חור בין עמודי האש שנותן לך להיכנס לעיר מבלי לחטוף כוויות מהאש הכחולה.
[COLOR=Green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
רשום, רק בגלל שהשקעת בתיאור הדמות והיה לך מקום שמור.כשהיה לך כוח תודיע לי שתוסיף רגע.
אהבתי תערה- יש לי שאלה באיזה פרק אתה בוואן פיס נמצא? חשוב לי לדעת להמשך המשחק,שאני לא אתן ספוילירים בטעות.
--------
אתה קם ליום שמשמי שבו השמש זורחת,הציפורים שרות,הפוקימונים מתאבדים, בני אדם מתאבדים- פשוט יום רגיל כמו שאר הימים הרגילים בכדור הארץ. אתה קם מהמיטה , מתלבש וכשאתה פותח את דלת חדריך אתה מבחין ב2 הוריך נמצאים מולכם כשהם מחזיקים בסכין עם מבט מאיים. אביך אומר לך " סאניורה בני" ואז מחטיף לך ברכית לבטן ואתה מתעלף. כשאתה מתעורר אתה רואה שכל גופך כבול בשרשראות ענקיות שלא תברח. מעליך נמצא גרדום ענקי שעוד מעט יערוך את ראשיך. לידך עומד בן אדם עם מסיכה שחורה על פניו שאומר לך " אדון ג'ייק, ישלך מילים אחרנות לפני שאהרוג אותך?".
אתה מורה לצ'ארמיליון הדפוק להפסיק לתקוף את הצ'ארמנדארים המסכנים. צ'ארמיליון לא מקשיב לך , ומתעלם ממך לגמרי. אתה מתקרב אליו ואז נותן לו בעיטה חזקה לעבר הבטן.הבעיטה שלך כל כך חזקה שמצליחה להעיף את צרמיליון למרחק 5 מטרים ממך. צ'ארמיליון מתנגש בעוצמה בקיר של איזה בית. צ'ארמיליון חוטף מכה קשה וזה גורם לו להתעצבן ממש עליך. הילה אדומה בצורת צ'ארמיליון ענק מופיעה סביב צ'ארמיליון(בערך כמו בשאמן קינג). סדקים נוצרים מתחת לאדמה שצ'ארמיליון עומד עליה. הצ'ארמנדארים מתים מרוב פחד ופשוט בורחים מהמקום. בינתיים צ'ארמיליון מתקרב אליך בעצבנות עם הילת הצארמיליון הענקית שלו.[COLOR=#2A2A2A][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=monster;1310649][COLOR="Red"][/COLOR][B]אנדרו[/B]
אתה מבין שהגהינום הוא לא כמו שחשבת שהוא נראה לך.הוא הרבה יותר שומם מכפי שהיה נדמה לך כשהיית בחיים.אתה מחליט ללכת בשממה של הגהינום לעבר עמודי האש הכחולים שראית באופק לפני מס' רגעים. לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לעמודי האש הכחולים. אתה עומד 5 מטר מאש , אך עדין מרגיש אותה בגוף. תחום העז שלה. בין האש הכחולה אתה מצליח להבין בשלט שכתוב עליו " ברוכים הבאים לעיר להבה כחולה. כדי להיכנס עליכם לחצות את הלהבות הכחולות, אך תיזהרו חציה בהם עלולה לגרום לכם לכוויות קשות בגופכם ואולי תמותו מזה. יום נורא -השטן". לאחר שאתה גומר לקרוא את השלט, אתה שומע רעשים מוזרים ממעילך. אתה מביט למעלה ורואה חללית חיזריים עם אורות ירוקים עפה מעליך.[/QUOTE]
'חללית בגהנום' אחשוב בפליאה 'מי שמגיע לכאן לא אמור לחיות בסבל ניצחי או משהו בסיגנון'. לאחר שהחללית תעבור אעביר את צומת הלב שלי לאש הכחולה. 'טוב, אז אני מניח שאין בררה אלא לחצות בריצה' אחשוב לעצמי, זועם על כך שעלי להיפגע. אתחיל לרוץ ותוך כדי ריצה אחשוב לעצמי 'ואני בגהנום, אני לא אמור למות בגהנום, זו התחנה האחרונה'. אחפש מה לעשות עם הכעס שלי ואתחיל להגביר את קצב הריצה.
-
רשום, רק בגלל שהשקעת בתיאור הדמות והיה לך מקום שמור.כשהיה לך כוח תודיע לי שתוסיף רגע.
אהבתי תערה- יש לי שאלה באיזה פרק אתה בוואן פיס נמצא? חשוב לי לדעת להמשך המשחק,שאני לא אתן ספוילירים בטעות.
--------
אתה קם ליום שמשמי שבו השמש זורחת,הציפורים שרות,הפוקימונים מתאבדים, בני אדם מתאבדים- פשוט יום רגיל כמו שאר הימים הרגילים בכדור הארץ. אתה קם מהמיטה , מתלבש וכשאתה פותח את דלת חדריך אתה מבחין ב2 הוריך נמצאים מולכם כשהם מחזיקים בסכין עם מבט מאיים. אביך אומר לך " סאניורה בני" ואז מחטיף לך ברכית לבטן ואתה מתעלף. כשאתה מתעורר אתה רואה שכל גופך כבול בשרשראות ענקיות שלא תברח. מעליך נמצא גרדום ענקי שעוד מעט יערוך את ראשיך. לידך עומד בן אדם עם מסיכה שחורה על פניו שאומר לך " אדון ג'ייק, ישלך מילים אחרנות לפני שאהרוג אותך?".
153 (סיימתי אותו, עוד לא ראיתי את 154)
סקייפיה זה מעגניב בטירוף ><
--
''אני יכול לבקש משהו?'' אשאל אותו בציפייה ''ולמה בדיוק אני עומד למות?''
-
אוקי
-----
האיש במסכה עונה לך" אתה נבחרת למות היום ביחד עם עוד 4 ילדים כמוך ". האיש במסיכה לוחץ על כפתור שגורם לגרדום הענקי לרדת עליך.הגרדום הענקי תוך שניות ספורות עורף את ראשך ואתה מת.
[SIZE=4][COLOR=Red][B]game over[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]אתה רואה את 2 המילים האלו מופיעות מולך ומקיפות את כול גופך.אתה שם לב שהגוף שלך הוא כולו בצבע לבן ומשהו נושא אותך לאנשהו.אתה מנסה להבין מה מושך אותך ואתה רואה מין יצור כחול וארוך שדומה לנחש ענקי שיש לו שפם ענקי.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]היצור אומר לך" שמי דראקס, אני זה שיחליט אם תיכנס לגיהנום או שנשמתך פשוט תעילם מהעולם הזה. כדי להיכנס לגיהנום עליך לעבור מבחן קטן". לאחר כמה דקות , דראקס עוצר ומולך מופיעים 3 מלבנים. במלבן א' כתוב " נארוטו" , מלבן ב' כתוב" וואן פיס '" , במלבן ג' כתוב "דיג'ימון'".
דראקס ממשיך לדבר" עליך לבחור מלבן 1שיקבע איזה מבחן תעבור ".[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Red][B]
אנדרו[/B][/COLOR]
אתה מחליט להתעלם מן החללית החיזרים שעפה מעל ראשיך. לאחר שחללית החיזריים נעלמת בשמיים אתה מחליט לעבור את האש הכחולה ולהגיע לעיר. אתה לוקח תנופה חזקה ורץ לתוך האש הכחולה. בתוך האש הכחולה אתה מרגיש חום עז, אך עדיין אתה רץ הכי מהר שאתה יכול באש הכחולה . לבסוף אתה יוצא מהאש הכחולה עם כויות קטנות בגופיך. אתה מביט סביבך ורואה מלא אש כחולה שצצות להן בעיר.מלא אנשים שנראים כמו עבריינים מתהלכים בעיר .אתה שם לב לבן אדם[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=444545444.jpg&res=medium[/IMG] שכולו בצבע כחול .
-
[quote]רין
אתה מורה לצ'ארמיליון הדפוק להפסיק לתקוף את הצ'ארמנדארים המסכנים. צ'ארמיליון לא מקשיב לך , ומתעלם ממך לגמרי. אתה מתקרב אליו ואז נותן לו בעיטה חזקה לעבר הבטן.הבעיטה שלך כל כך חזקה שמצליחה להעיף את צרמיליון למרחק 5 מטרים ממך. צ'ארמיליון מתנגש בעוצמה בקיר של איזה בית. צ'ארמיליון חוטף מכה קשה וזה גורם לו להתעצבן ממש עליך. הילה אדומה בצורת צ'ארמיליון ענק מופיעה סביב צ'ארמיליון(בערך כמו בשאמן קינג). סדקים נוצרים מתחת לאדמה שצ'ארמיליון עומד עליה. הצ'ארמנדארים מתים מרוב פחד ופשוט בורחים מהמקום. בינתיים צ'ארמיליון מתקרב אליך בעצבנות עם הילת הצארמיליון הענקית שלו.[/quote]
"קדימה,בוא ואני אכסח אותך!" אומר לצ'ארמיליון הזה,בלי התייחסות להילה שלו.
-
[quote=monster;1311080][COLOR=green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
אוקי
-----
האיש במסכה עונה לך" אתה נבחרת למות היום ביחד עם עוד 4 ילדים כמוך ". האיש במסיכה לוחץ על כפתור שגורם לגרדום הענקי לרדת עליך.הגרדום הענקי תוך שניות ספורות עורף את ראשך ואתה מת.
[SIZE=4][COLOR=red][B]game over[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=black]אתה רואה את 2 המילים האלו מופיעות מולך ומקיפות את כול גופך.אתה שם לב שהגוף שלך הוא כולו בצבע לבן ומשהו נושא אותך לאנשהו.אתה מנסה להבין מה מושך אותך ואתה רואה מין יצור כחול וארוך שדומה לנחש ענקי שיש לו שפם ענקי.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=black]היצור אומר לך" שמי דראקס, אני זה שיחליט אם תיכנס לגיהנום או שנשמתך פשוט תעילם מהעולם הזה. כדי להיכנס לגיהנום עליך לעבור מבחן קטן". לאחר כמה דקות , דראקס עוצר ומולך מופיעים 3 מלבנים. במלבן א' כתוב " נארוטו" , מלבן ב' כתוב" וואן פיס '" , במלבן ג' כתוב "דיג'ימון'".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]דראקס ממשיך לדבר" עליך לבחור מלבן 1שיקבע איזה מבחן תעבור ".[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"וואן פיס, כאילו דא" אענה ואחשוב 'חבל רציתי לבקש שיתנו לי ללכת'.
-
דארקס מצחקק מה שאמרת לו ואומר לך" אתה לא יכול לברוח מן המוות. בסופו של דבר היו הורגים אותך. תגע במלבן של וואן פיס ותראה מה יקרה ". אתה הולך באוויר ואז נוגע במלבן האמצעי. אור חזק נובע מן המלבן. האור החזק משנה את פני המקום שאתה ודרקס נמצאים בו. כעבור כמה שניות אתה מוצא את עצמך באי שקוראים [URL="http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100724071720/onepiece/images/thumb/e/e2/Loguetown.png/300px-Loguetown.png"]לוגטאון[/URL], מוקף ים. מולך ומול דארקס מופיע [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Shanks"]שאנקס[/URL] אחד משליטי 4 הימים. שאנקס פותח לך שולחן ועליו מונחים 3 פירות שטן. שאנקס אומר לך" עליך לבחר פרי שטן אחד ואז להרוג תדרקון שיופיע עוד מעט . הפרי השמאלי זה פרי העשן של סמוקר, פרי אמצעי פרי האש של אייס, פרי הימני פרי החול של קרוקודיל. בחר פרי, תאכל אותו ותלחם נגד הדרקון ". לאחר שאנקסב מסים לדבר מולך[URL="http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110529214255/onepiece/images/thumb/2/2f/Ryu.jpg/150px-Ryu.jpg"] דרקון ענקי זקן[/URL]
[COLOR=Red][B]
רין[/B][/COLOR]
אתה מתעלם לגמרי מן ההילה הענקית של צ'ארמיליון ומור לו לתקוף אותך בכל מה שיש לו. צ'ארמיליון מקשיב לך, הוא פותח את הפה שלו ונושף אש חזקה- צ'ארמיליון משתמש בלהביור. אתה לא נסוג מן הלהביור החזק של צ'ארמיליון. הלהביור כבר עומד לפגוע בך ולפתע הלהביור נעצר.אתה שם לב שכל דבר מסביך קפא במקם חוץ ממך. הבזק אור מופיע מולך ויוצא ממנו [URL="http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110607104959/naruto/images/thumb/e/e0/Kakashi9.jpg/300px-Kakashi9.jpg"]קאקאשי האטאקה[/URL] המפורסם שמחזיק בידו גופה של פיקאצ'ו. קאקאשי אומר " צ'ידורי " כדור ברק מופיע בידו, בעזרת הצ'ידורי הוא הורג את הצ'ארמיליון לחתיכות קטנות. קאקאשי פונה אליך , ואומר" יש לך שאלות בחר ?".
[CENTER][COLOR=#736F6E][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif][B][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=monster;1311192][COLOR=green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
דארקס מצחקק מה שאמרת לו ואומר לך" אתה לא יכול לברוח מן המוות. בסופו של דבר היו הורגים אותך. תגע במלבן של וואן פיס ותראה מה יקרה ". אתה הולך באוויר ואז נוגע במלבן האמצעי. אור חזק נובע מן המלבן. האור החזק משנה את פני המקום שאתה ודרקס נמצאים בו. כעבור כמה שניות אתה מוצא את עצמך באי שקוראים [URL="http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100724071720/onepiece/images/thumb/e/e2/Loguetown.png/300px-Loguetown.png"]לוגטאון[/URL], מוקף ים. מולך ומול דארקס מופיע [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Shanks"]שאנקס[/URL] אחד משליטי 4 הימים. שאנקס פותח לך שולחן ועליו מונחים 3 פירות שטן. שאנקס אומר לך" עליך לבחר פרי שטן אחד ואז להרוג תדרקון שיופיע עוד מעט . הפרי השמאלי זה פרי העשן של סמוקר, פרי אמצעי פרי האש של אייס, פרי הימני פרי החול של קרוקודיל. בחר פרי, תאכל אותו ותלחם נגד הדרקון ". לאחר שאנקסב מסים לדבר מולך[URL="http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110529214255/onepiece/images/thumb/2/2f/Ryu.jpg/150px-Ryu.jpg"] דרקון ענקי זקן[/URL][/quote]
"בחירה קשה" אמלמל "ההתלבטות כאן היא בין סמוקר לאייס, אין כאן הרבה חול".
"טוב, אייס" אקח את הפרי ואוכל אותו, אדחיק את הטעם הרע.
אהפוך לאש ואשרוף את ה"זקן" של הדרקון.
---
לא נראלי ראיתי את הפרק הזה O.O מוזר.. אבל לא נורא..
אולי שכחתי ממנו..
-
[QUOTE=monster;1311080][COLOR=Greenאנדרו[/B][/COLOR]
אתה מחליט להתעלם מן החללית החיזרים שעפה מעל ראשיך. לאחר שחללית החיזריים נעלמת בשמיים אתה מחליט לעבור את האש הכחולה ולהגיע לעיר. אתה לוקח תנופה חזקה ורץ לתוך האש הכחולה. בתוך האש הכחולה אתה מרגיש חום עז, אך עדיין אתה רץ הכי מהר שאתה יכול באש הכחולה . לבסוף אתה יוצא מהאש הכחולה עם כויות קטנות בגופיך. אתה מביט סביבך ורואה מלא אש כחולה שצצות להן בעיר.מלא אנשים שנראים כמו עבריינים מתהלכים בעיר .אתה שם לב לבן אדם[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=444545444.jpg&res=medium[/IMG] שכולו בצבע כחול .[/QUOTE]
'איזה איש מוזר' אחשוב לעצמי ואנעץ בו מבט בלי חשש שישים לב אלי 'כחול כולו' אחשוב ואתחיל לצחקק ואז אגש אליו ואשאל אותו "היי, האיש הכחול" תוך כדי ציחקוק קל "אתה יכול להגיד לי איפה אני, ולמה אתה כולך כחול?" אוסיף כאילו סמתי לב לזה רק עכשיו.
-
[quote]רין
אתה מתעלם לגמרי מן ההילה הענקית של צ'ארמיליון ומור לו לתקוף אותך בכל מה שיש לו. צ'ארמיליון מקשיב לך, הוא פותח את הפה שלו ונושף אש חזקה- צ'ארמיליון משתמש בלהביור. אתה לא נסוג מן הלהביור החזק של צ'ארמיליון. הלהביור כבר עומד לפגוע בך ולפתע הלהביור נעצר.אתה שם לב שכל דבר מסביך קפא במקם חוץ ממך. הבזק אור מופיע מולך ויוצא ממנו קאקאשי האטאקה המפורסם שמחזיק בידו גופה של פיקאצ'ו. קאקאשי אומר " צ'ידורי " כדור ברק מופיע בידו, בעזרת הצ'ידורי הוא הורג את הצ'ארמיליון לחתיכות קטנות. קאקאשי פונה אליך , ואומר" יש לך שאלות בחר ?".[/quote]
"כן-איך אתה פה לעזאזל?" אשאל את קאקאשי
-
[QUOTE=monster;1309661][COLOR=Blue][B]אדריאן[/B][/COLOR]
תה חושב שזה היה קלי קלות להרוג את הצ'ארמנדאר הזה.אתה מתחיל לעקוב אחריו בשקט מבלי שישים לב שתה עוקב אחריו.צ'ארמנדאר הולך ברחובות העיר ונראה שהוא לא שם לב אליך בכלל. לאחר כמה רגעים צ'ארמנדאר מסב את ראשו שמאלה לעבר פרסומת שמופיעה בטלויזה בחלון ראווה" היום זה היום האחרן שתוכלו לקנות חנית האש.חנית האש במצבע מטורף תביאו 3 גופות צ'יקוריטה תקבלו תחנית תמורת חצי מחיר". אתה מנצל את הרגע הזה שצ'ארמנדאר בו בטלויזיה כדי לתקוף.אתה מסתער עליו ומשכיב אותו למדרכה מבלי שמישהו ישים לב.אתה מנסה לסגור לו את הפה שיחנק . צ'ארמנדאר לאט לאט מתחיל להיחנק מחוסר אוויר.לאחר כמה דקות הוא מת. לפתע הפרופסור מופיע מולך וזורק אליך פוכדור רגיל.[/QUOTE]
"מה אתה רוצה שאני אעשה עם זה? לתפוס אותו..?" אני שואל בחוסר ידיעה מוחלט.
"אוקיי, אם זה מה שאתה רוצה, אני מניח שזה בסדר" אני מוסיף, מפנה את הראש חזרה אל הצ'ארמנדר ומכניס אותו לפוקדור.
-
[QUOTE=monster;1310800][COLOR=SandyBrown][B]בארי[/B][/COLOR]
היצור אומר לך בקול מפחיד כזה " תודה לך על המידע בחור צעיר. על זה שעזרת לי ,אני מוכן לתת לך את אחד מפוכדור הרג שלי ". הבחור מכניס את ידו לכיס ומתוך הכיס מוציא [IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/sportball.png[/IMG] פוכדור שדי דומה לפוכדור רגיל אבל יש עליו את האות 'S' עליו. הוא זורק אליך את הפוכדור ואתה תופס אותו. [B]מזל טוב זכית בפוכדור הרג דרגה 1[/B]. בזמן שאתה מכניס את הפוכדור הרג שקיבלת מהבן האדם.הבן אדם פשוט נעלם כאילו בלעה אותו באדמה. אתה שם לב שהאש הכחולה זזה ויש איזה חור בין עמודי האש שנותן לך להיכנס לעיר מבלי לחטוף כוויות מהאש הכחולה.
[/QUOTE]
אני עובר בדרך המסומנת ומסתקרן מה אני אפגוש שם. אני גם תוהה למה אני צריך כדור הרג ולמה הוא משמש.
-
[COLOR=Red][B]עכשיו שחזרננו ללימודים(באסה) כנראה אני לא אגיב כל יום.קחו את זה לתשומת לבכם. אם אתם גם לא תגיבו כל יום, אז זה לא נורא, קחו תזמן להגיב. אני לא אעיף אף אחד מכם אם לא תגיבו לי במשך שבוע או יותר.[/B][/COLOR]
עתה עובר בזהירת רבה ונזהר שלא לקבל כוויה מן האש הכחולה שבצדי השביל. תטך כדי הליכה אתה תוהה למה אתה צריך בכלל כדור הרג. לאחר הליכה של דקה אתה נכנס לעיר "להבה כחולה ". כשאתה נכנס אתה רואה מלא אנשים שנראים לך כמו עבריינים. מלא פוקימוני אש (צ'ארמנדאר, סינדקוויל ,מגבי ועוד) שמרוצצים להם ברחבות העיר ומשחקים להם יחדיו. אתה מבחין בשלט שמצביע לכיוון שמאל וימינה " לכיון ימין תגיעו למעבדה של הפרופסור -כדי לקבל התחלתי. לכיוון שמאל תגיעו למכון העיר ולחנות שנמצאת בעיר ".
הפרופסור אומר לך בצחקוק " לא טיפש. כמו בכדור הארץ גם פה אי אפשר לתפוס פוקימונים שמתו כבר. הפוכדור שהבאתי לך הוא לא לתפיסת פוקימון. אתה לא תוכל לתפוס לך פוקימון מכיון שיש בו פוקימון. אתה רצית את טוטודיל כהתחלתי, לא? . אז אם תפתח תפוכדור יצא לך טוטודיל שרצית. אה שכחתי גם לתת לך פוקידע ומפה של הגיהנום שמאוד תעזור לך פה ". הפרופסור מוציא מהחלוק שלו פוקידע ומפה שמביא לך אותם. לאחר מכן הוא חוזר למעבדה שלו, כשבידך פוכדור של טוטודיל, פוקידע ומפה של הגיהנום. כשאתה מחזיק תפוכדור אתה שומע קול שאומר לך " תשחרר אותי מהפוכדור הזה כבר !".
קאקאשי משיב לך " אני מבין שצפית באנימה " נארוטו שיפודן וכך אתה מכיר את שמי. טוב בודאי ראית את ארכ פיין שבו אני מהרג אל ידי אחד הפיינים ואז מגיע לגן עדן מדבר עם אבי שמת וגם נמצא בגן עדן. השטן ראה שהגעת לגן עדן והוא עשה עסקה עם אלוהים. אני נכנס לגיהנום תמורת אחד הרוצחים שלו מת. אלוהים הסכים לעסקה ומאז אני בגיהנום מטייל לי ומחפש דרך לחזור לחיים. אני מציע לך לא להתסעק עם פוקימונים שיש להם "הילה" , לא תוכל להביס אותם. אני מציע לך ללכת למעבדה של הפרופסור שנמצאת בעיר ולהשיג ממנו התחלתי. אין לך כוחות אז לא תשרוד בגיהנום למשך זמן רב. ". קאקאשי נעלם בהבזק אור מהיר והזמן חוזר לקדמותו כאילו כלום לא קרה.
אתה מצחקק מבלי שהאיש הכחול שם לב אליך .לאחר שאתה מדבר איתו עם צחקוקים מעצבנים. הוא מתחיל להתעצבן עליך ואומר בקול רם " ילד אל תצחק על צבע העור הכחול שלי .אני אוהב תצבע העור שלי. אם תרצה אני גם אהפוך תצבע עור שלך לכחול בן רגע. אתה נמצא בעיר להבה כחולה. העיר הראשונה של הגיהנום .דרך אגב אני הפרפוסור , זה שנותן פה את התחלתים לאנשים . על זה שצחקת על העור שלי לא אתן לך התחלתי. אני מוכן לשקול זאת בשנית רק אם תהרוג 2 סינדקוילים שנמצאים בעיר. לאחר שתהרוג אותם בכל דרך אפשרית תביא לי תגופות שלהם ואלי אז אתן לך התחלתי. מה אתה אומר ?"
הדרקון הזה הופיע בפילירים אחרי ארכ לוגטאון ולפני שהם נכנסו לקו הגדול. יכולת שדילגת על הפילרים האלו. אה תוכל להעיזר בויקי וואן פיס כדי להשתמש במתקפות של אייס עם הפרי שלו, אבל נראה לי שתקבל ספוילר מזה.
--------------------
לאר התלבטות קלה אתה מחליט לבחור בפרי של אייס. אתה לוקח את הפרי ואז אוכל אותו בחתיכות קטנות. למרות החתיכות הקטנות אתה מרגיש עד כמה הפרי גרוע ועוד מעט היה לך קלקול קיבה .בזמן שאתה אוכל תפרי שאנקס מכניס את 2הפירות האחרים לתוך כיסו ואומר לך " טוב בהצלחה. אני אעמוד למקרהשמשהו יקרה לך ". לאחר כמה דקות אתה גומר לאכול תפרי ומרגיש את כח האש מוזרם בגופך. אתה הופך את כל גופך לאש ואז שולח את הידים שלך אל הזקן של הדרקון כדי לשרוף אותו. האש פוגעת בזקן שלו ומתחילה לשרוף אותו. הדרקון מתעצבן מזה ועף במהירות אליך כדי להרוג אותך כמה שיותר מהר לפני שהזקן יחוסל.
-
[QUOTE=monster;1312699][COLOR=Red][B]עכשיו שחזרננו ללימודים(באסה) כנראה אני לא אגיב כל יום.קחו את זה לתשומת לבכם. אם אתם גם לא תגיבו כל יום, אז זה לא נורא, קחו תזמן להגיב. אני לא אעיף אף אחד מכם אם לא תגיבו לי במשך שבוע או יותר.[/B][/COLOR]
עתה עובר בזהירת רבה ונזהר שלא לקבל כוויה מן האש הכחולה שבצדי השביל. תטך כדי הליכה אתה תוהה למה אתה צריך בכלל כדור הרג. לאחר הליכה של דקה אתה נכנס לעיר "להבה כחולה ". כשאתה נכנס אתה רואה מלא אנשים שנראים לך כמו עבריינים. מלא פוקימוני אש (צ'ארמנדאר, סינדקוויל ,מגבי ועוד) שמרוצצים להם ברחבות העיר ומשחקים להם יחדיו. אתה מבחין בשלט שמצביע לכיוון שמאל וימינה " לכיון ימין תגיעו למעבדה של הפרופסור -כדי לקבל התחלתי. לכיוון שמאל תגיעו למכון העיר ולחנות שנמצאת בעיר ".
[/QUOTE]
'פרופסור זה יכול להיות נחמד' אני חושב לעצמי ופונה לכיוון ימין.
-
[QUOTE=monster;1312699][COLOR=Red][B][COLOR=DarkRed][B]אנדרו[/B][/COLOR]
אתה מצחקק מבלי שהאיש הכחול שם לב אליך .לאחר שאתה מדבר איתו עם צחקוקים מעצבנים. הוא מתחיל להתעצבן עליך ואומר בקול רם " ילד אל תצחק על צבע העור הכחול שלי .אני אוהב תצבע העור שלי. אם תרצה אני גם אהפוך תצבע עור שלך לכחול בן רגע. אתה נמצא בעיר להבה כחולה. העיר הראשונה של הגיהנום .דרך אגב אני הפרפוסור , זה שנותן פה את התחלתים לאנשים . על זה שצחקת על העור שלי לא אתן לך התחלתי. אני מוכן לשקול זאת בשנית רק אם תהרוג 2 סינדקוילים שנמצאים בעיר. לאחר שתהרוג אותם בכל דרך אפשרית תביא לי תגופות שלהם ואלי אז אתן לך התחלתי. מה אתה אומר ?"
[/QUOTE]
'מי הוא חושב שהוא!' אחשוב לעצמי בזעם פתאומי 'אבל אין לי בררה אני צריך להתקדם פה ולנסות לשרוד על ידי הדרך היחידה שידועה לי, לומרות שאני לא כל כך טוב בה' אמשיך לחשוב ולבסוף אגיד לפרופסור "בסדר, אני מסכים לתנאים" ואז אתחיל ללכת בעיר כשאני מחפש סינדקווילים להרוג. 'טוב לפחות משהו אחד טוב יצא מכל זה' אחשוב לעצמי ואחייך...
-
[CENTER][SIZE=6][COLOR=Red][B]53K[/B][/COLOR][/SIZE]:)
[/CENTER]
[COLOR=Red][B]
אנדרו[/B][/COLOR]
אתה מסכים לתנאי הפרופסור וחושב שלפחות יצא דבר טוב אחד מן כל הדברים האלו שתוכל להרוג פוקימונים בכיף. הפרופסור המשוגע משיב לך " בהצלחה לך " .אתה נפרד מהפרופסור ומתחיל ללכת ברחובות העיר אחר חיפוש 2 סינדקוולים. לפתע בהליכה שלך אתה מרגיש שאתה גולש בבור ענק. לאחר גלישה מהירה אתה מפסיק לגלוש ומגיע למקום תת קרקרעי שנמצא מתחת לעיר להבה כחולה .בצידי הקירות דלוקים לפידים שמאירים את המקום .אתה מסתכל סביבך ומוצאה קבוצה גדולה של [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/155.png[/IMG]סינקוולים שמתהלכת במקום.
אתה מחליט שללכת לפרופסור זאת אופציה טובה, ולכן אתה הולך לעבר המעבדה של הפרופסור .אתה פונה ימינה והולך לכיוון המעבדה שלו .לאחר הליכה קצרה שאתה הולך ברחובות העיר אתה מגיע לפתח המעבדה של הפרופסור. אתה רואה מעבדה גדולה מאוד שבנויה מ3 קמות. דלת הכניסה נפתחת וממנה יוצא [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=444545444.jpg&res=medium[/IMG] יצור כחול עם חלוק מעבדה לבן. היצור אומר לך " שמי הפרופסור המוגע, אני מבין שבאת לפה כדי להשיג התחלתי .טוב כדי שתשיג התחלתי עליך להרוג פוקימון מסוים ולהביא לי את הגופה שלו, אז תקבל תהתחלתי שרצית ". הפרופסור מוציא מן החלוק שלו תמונה .הוא מגיש לך את התמונה [IMG]http://www.serebii.net/art/th/37.png[/IMG]-עליך להרוג וולפיקס על מנת לקבל התחלתי.
-
[QUOTE=monster;1315214][CENTER][SIZE=6][COLOR=Red][B]53K[/B][/COLOR][/SIZE]:)
[/CENTER]
[COLOR=Red][B]
אנדרו[/B][/COLOR]
אתה מסכים לתנאי הפרופסור וחושב שלפחות יצא דבר טוב אחד מן כל הדברים האלו שתוכל להרוג פוקימונים בכיף. הפרופסור המשוגע משיב לך " בהצלחה לך " .אתה נפרד מהפרופסור ומתחיל ללכת ברחובות העיר אחר חיפוש 2 סינדקוולים. לפתע בהליכה שלך אתה מרגיש שאתה גולש בבור ענק. לאחר גלישה מהירה אתה מפסיק לגלוש ומגיע למקום תת קרקרעי שנמצא מתחת לעיר להבה כחולה .בצידי הקירות דלוקים לפידים שמאירים את המקום .אתה מסתכל סביבך ומוצאה קבוצה גדולה של [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/155.png[/IMG]סינקוולים שמתהלכת במקום.
[/QUOTE]
אסתכל על הסינדקווילים שנמצאים פה ואחשוב לעצמי 'ווא, איזה מזל יש לי' ואצחקק קצת. לאחר מיכן אבדוק אם יש לי משהו בתיק שאיתו אוכל לבצע את 'מלאכת האומנות המחושבת' הזאת. לאחר מיכן אתפוס את אחד הסינדקווילים ואסתכל עליו. 'איך נהרוג אותך...' אחשוב לעצמי בביטחון.
-
[QUOTE=monster;1312699][COLOR=Red][B]עכשיו שחזרננו ללימודים(באסה) כנראה אני לא אגיב כל יום.קחו את זה לתשומת לבכם. אם אתם גם לא תגיבו כל יום, אז זה לא נורא, קחו תזמן להגיב. אני לא אעיף אף אחד מכם אם לא תגיבו לי במשך שבוע או יותר.[/B][/COLOR]
הפרופסור אומר לך בצחקוק " לא טיפש. כמו בכדור הארץ גם פה אי אפשר לתפוס פוקימונים שמתו כבר. הפוכדור שהבאתי לך הוא לא לתפיסת פוקימון. אתה לא תוכל לתפוס לך פוקימון מכיון שיש בו פוקימון. אתה רצית את טוטודיל כהתחלתי, לא? . אז אם תפתח תפוכדור יצא לך טוטודיל שרצית. אה שכחתי גם לתת לך פוקידע ומפה של הגיהנום שמאוד תעזור לך פה ". הפרופסור מוציא מהחלוק שלו פוקידע ומפה שמביא לך אותם. לאחר מכן הוא חוזר למעבדה שלו, כשבידך פוכדור של טוטודיל, פוקידע ומפה של הגיהנום. כשאתה מחזיק תפוכדור אתה שומע קול שאומר לך " תשחרר אותי מהפוכדור הזה כבר !".
קאקאשי משיב לך " אני מבין שצפית באנימה " נארוטו שיפודן וכך אתה מכיר את שמי. טוב בודאי ראית את ארכ פיין שבו אני מהרג אל ידי אחד הפיינים ואז מגיע לגן עדן מדבר עם אבי שמת וגם נמצא בגן עדן. השטן ראה שהגעת לגן עדן והוא עשה עסקה עם אלוהים. אני נכנס לגיהנום תמורת אחד הרוצחים שלו מת. אלוהים הסכים לעסקה ומאז אני בגיהנום מטייל לי ומחפש דרך לחזור לחיים. אני מציע לך לא להתסעק עם פוקימונים שיש להם "הילה" , לא תוכל להביס אותם. אני מציע לך ללכת למעבדה של הפרופסור שנמצאת בעיר ולהשיג ממנו התחלתי. אין לך כוחות אז לא תשרוד בגיהנום למשך זמן רב. ". קאקאשי נעלם בהבזק אור מהיר והזמן חוזר לקדמותו כאילו כלום לא קרה.
הדרקון הזה הופיע בפילירים אחרי ארכ לוגטאון ולפני שהם נכנסו לקו הגדול. יכולת שדילגת על הפילרים האלו. אה תוכל להעיזר בויקי וואן פיס כדי להשתמש במתקפות של אייס עם הפרי שלו, אבל נראה לי שתקבל ספוילר מזה.
--------------------
לאר התלבטות קלה אתה מחליט לבחור בפרי של אייס. אתה לוקח את הפרי ואז אוכל אותו בחתיכות קטנות. למרות החתיכות הקטנות אתה מרגיש עד כמה הפרי גרוע ועוד מעט היה לך קלקול קיבה .בזמן שאתה אוכל תפרי שאנקס מכניס את 2הפירות האחרים לתוך כיסו ואומר לך " טוב בהצלחה. אני אעמוד למקרהשמשהו יקרה לך ". לאחר כמה דקות אתה גומר לאכול תפרי ומרגיש את כח האש מוזרם בגופך. אתה הופך את כל גופך לאש ואז שולח את הידים שלך אל הזקן של הדרקון כדי לשרוף אותו. האש פוגעת בזקן שלו ומתחילה לשרוף אותו. הדרקון מתעצבן מזה ועף במהירות אליך כדי להרוג אותך כמה שיותר מהר לפני שהזקן יחוסל.[/QUOTE]
אהפוך לאש ואתחמק מהמתקפה עוטף אותו בחום כאשר אני עובר 'דרכו'.
אשתמש בקאגרו כדי לנסות לשרוף שוב את הזקן שלו, שימשיך לבעור הרבה זמן.
-
[quote]רין
קאקאשי משיב לך " אני מבין שצפית באנימה " נארוטו שיפודן וכך אתה מכיר את שמי. טוב בודאי ראית את ארכ פיין שבו אני מהרג אל ידי אחד הפיינים ואז מגיע לגן עדן מדבר עם אבי שמת וגם נמצא בגן עדן. השטן ראה שהגעת לגן עדן והוא עשה עסקה עם אלוהים. אני נכנס לגיהנום תמורת אחד הרוצחים שלו מת. אלוהים הסכים לעסקה ומאז אני בגיהנום מטייל לי ומחפש דרך לחזור לחיים. אני מציע לך לא להתסעק עם פוקימונים שיש להם "הילה" , לא תוכל להביס אותם. אני מציע לך ללכת למעבדה של הפרופסור שנמצאת בעיר ולהשיג ממנו התחלתי. אין לך כוחות אז לא תשרוד בגיהנום למשך זמן רב. ". קאקאשי נעלם בהבזק אור מהיר והזמן חוזר לקדמותו כאילו כלום לא קרה.[/quote]
"כדאי שאקשיב לקאקאשי,הוא יודע על מה הוא מדבר," אומר לעצמי ואלך לחפש את מעבדת הפרופסור.
-
אתה מחליט ללכת למעבדה של הפרופסור בעקבות מה שקאקאשי אמר לך. לאחר הליכה קצרה ברחובות העיר אתה מצליח למצוא את המעבדה של הפרופסור שנמצאת בעיר. אתה דופק בדלת העגולה הכחולה של המעבדה שלוש פעמיים.לאחר שקט קצר הדלת נפתחת ומולך עומד [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=444545444.jpg&res=medium[/IMG] יצור כחול שלובש עליו חלוק מעבדה לבן. היצור הכחול אומר לך בקול חלש כזה " אני הפרופסור, מכנים אותי "הפרופסור המשוגע " . אני מבין שאתה מאמן חדש שבא לקחת פוקימון התחלתי ממני. טוב אם לא שעמת תצטרך להרוג פוקימון שאני אבקש ממך במו ידיך. לאחר שתהרוג אותו, תביא לי תגופה שלי ותמורת גופתו אני אביא לך את הפוקימון התחלתי שרצית ". הפרופסור מוציא מן הכיס שמהחלוק שלו ומביא לך תמונה בינונית של פוקימון .אתה לוקח בתמונה ורואה [IMG]http://www.serebii.net/art/th/255.png[/IMG] שעליך לחסל טורצ'יק. הפרופסור אומר לך " יש לך שאלות ?".
אתה הופך את כל גופך לאש חזקה ואז מתחמק בקלות ממנו. תוך כדי שאתה מתחמק אתה מעביר את ידיך שעשויה באש דרך הדרקון. המכה הזאת גורמת לכוויה קשה מאוד בגופו של הדרקון. לאחר כמה רגעים אתה שם לב שהדרקון מפסיק לעוף בשמיים ומתרסק על הקרקע. שאנקס אומר לך " כל הכבוד עברת תמבחן ". הבזק אור מופיע שמעלים את כל המקום שאתה נמצא בו יחד עם שאנקס ,הדרקון ופירות השטן. אתה מוצא את עצמך שוב במקום שבו פגשת את דארקס לראשונה. דארקס אומר לך " אתה רשאי להיכנס לגיהנום ".
אתה שמח מאוד שהמזל מאיר לך היום. אתה פותח את התיק שעל גבך ובודק מה יש בו. אתה רואה שבתיק שלך אין כלום חוץ מאיזה פיסת נייר שכתוב עליה " בן יקר, אני שמחה שסוף סוף נהרגת. אני מקווה שתסבול בגיהנום. ממני האמא ששונאת אותך " . אתה מתעצבן מן הפתק שאמא שלך רשמה לך ומעיף את התיקף שלך לעבר הקיר. הפגיעה בקיר גורמת לזעזוז רב שגורם לרעידת אדמה קטנה. רעידת האדמה פוערת סדק ענק בינך ובין הסינדקווילם. מן הסדק אתה ומע מן קול של טיפוס, מישהו מטפס לו. לאחר כמה רגעים של פחד מן הסדק יוצא [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/6517/tek088d503.png[/IMG] מה הוא בכלל. אתה שם לב שהסינדקוולים פוחדים יחד איתך. היצור פונה אליך " מי העז להעיר אותי מהתרדמת שלי? מי שהעיר אותי ימות ברגע זה. זה אתה הערת אותי ?,בן אנוש עלוב"
-
[quote=monster;1316376][COLOR=green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
אתה הופך את כל גופך לאש חזקה ואז מתחמק בקלות ממנו. תוך כדי שאתה מתחמק אתה מעביר את ידיך שעשויה באש דרך הדרקון. המכה הזאת גורמת לכוויה קשה מאוד בגופו של הדרקון. לאחר כמה רגעים אתה שם לב שהדרקון מפסיק לעוף בשמיים ומתרסק על הקרקע. שאנקס אומר לך " כל הכבוד עברת תמבחן ". הבזק אור מופיע שמעלים את כל המקום שאתה נמצא בו יחד עם שאנקס ,הדרקון ופירות השטן. אתה מוצא את עצמך שוב במקום שבו פגשת את דארקס לראשונה. דארקס אומר לך " אתה רשאי להיכנס לגיהנום ".
[/quote]
תעשה עוד קטעים של OP בהמשך בבקשה [=
יאמעצבן רציתי להפוך לעננה של גל חום ולעטוף אותו עד שהוא ימות מהחנק והחום XD
---
"מוזר הדבר הזה" אמלמל, מרוצה מעצמי ואחשוב 'אייס השמעקסי, למרות שהיה יותר פשוט לקחת סמוקר ולגרום לדרקון למות מחנק'.
אלך לכיוון העמודים בחיוך גדול מרוח על הפרצוף שלי.
-
[quote]רין
אתה מחליט ללכת למעבדה של הפרופסור בעקבות מה שקאקאשי אמר לך. לאחר הליכה קצרה ברחובות העיר אתה מצליח למצוא את המעבדה של הפרופסור שנמצאת בעיר. אתה דופק בדלת העגולה הכחולה של המעבדה שלוש פעמיים.לאחר שקט קצר הדלת נפתחת ומולך עומד יצור כחול שלובש עליו חלוק מעבדה לבן. היצור הכחול אומר לך בקול חלש כזה " אני הפרופסור, מכנים אותי "הפרופסור המשוגע " . אני מבין שאתה מאמן חדש שבא לקחת פוקימון התחלתי ממני. טוב אם לא שעמת תצטרך להרוג פוקימון שאני אבקש ממך במו ידיך. לאחר שתהרוג אותו, תביא לי תגופה שלי ותמורת גופתו אני אביא לך את הפוקימון התחלתי שרצית ". הפרופסור מוציא מן הכיס שמהחלוק שלו ומביא לך תמונה בינונית של פוקימון .אתה לוקח בתמונה ורואה שעליך לחסל טורצ'יק. הפרופסור אומר לך " יש לך שאלות ?".[/quote]
"כן,איפה אני מוצא את הטורצ'יק הזה?" אשאל את הפרופסור 'סופסוף אני אוכל לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי,ככה אני אוכל להתקדם בעוד שלב אחד ביציאה מהחור הזה.' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=monster;1316376][COLOR=Red][B]
אתה שמח מאוד שהמזל מאיר לך היום. אתה פותח את התיק שעל גבך ובודק מה יש בו. אתה רואה שבתיק שלך אין כלום חוץ מאיזה פיסת נייר שכתוב עליה " בן יקר, אני שמחה שסוף סוף נהרגת. אני מקווה שתסבול בגיהנום. ממני האמא ששונאת אותך " . אתה מתעצבן מן הפתק שאמא שלך רשמה לך ומעיף את התיקף שלך לעבר הקיר. הפגיעה בקיר גורמת לזעזוז רב שגורם לרעידת אדמה קטנה. רעידת האדמה פוערת סדק ענק בינך ובין הסינדקווילם. מן הסדק אתה ומע מן קול של טיפוס, מישהו מטפס לו. לאחר כמה רגעים של פחד מן הסדק יוצא [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/6517/tek088d503.png[/IMG] מה הוא בכלל. אתה שם לב שהסינדקוולים פוחדים יחד איתך. היצור פונה אליך " מי העז להעיר אותי מהתרדמת שלי? מי שהעיר אותי ימות ברגע זה. זה אתה הערת אותי ?,בן אנוש עלוב"[/QUOTE]
'לא טוב' אחשוב לעצמי ואז אגיד לאיש המוזר "מי רוצה לדעת" אשאל באומץ ואנסה להראות הכי בטוח בעצמי שאני יכול. 'מי הוא לעזזל, ולה הוא פה' אחשוב לעצמי. בינתיים אסתכל על הסינדקווילים שנמצאים בצד השני של הסדק.
-
אתה שואל באומץ את היצור המוזר מה הוא לעזעל, בזמן שאתה שואל את היצור אתה מביט אל הסינדקווילם ורואה שהם ממשיכים לפחד מן היצור שהופיעה. היצור אומר לך " שמי דארפייר, אני באתי מן גזע של יצורים שנקרא גובלני פייר. אנחנו גזע של גובלנים נדירים שחיים בקרקעית הגיהנום בלבה הרותחת של הגיהנום. משם אני באתי. טוב אל תפריע מצאתי אחלה ארוחה בשבילי ". דארפייר ניגש אל הסינדקווילם שממש פוחדיים ממנו ועומדים להתעלף. דארפייר מתחיל לאכול את הסינדקולים אחד אחר .עד שהוא אוכל את כולם .מה שנותר מן הסינדקוולים המסכנים זה רק השלדים שלהם. דארפייר אומר לך" תודה על הארוחה ". הוא קופץ אל הסדק שנפתח ונעלם יחד עם הסדק שנסגר. אתה נשאר יחד עם השלדים של הסינדקווילים.
הפרופסור המשוגע עונ לך " את השאלה הזאת אל תשאל אותי ,לי אין מושג איפה אתה אמור למצוא טורצ'יק. מה שידוע לי שטורצ'יק יכול להיות בכל מקום בעיר. אז כדי שתחפש בכל מקום בעיר ויש סיכוי שתצליח למצוא טורצ'יק שמסתובב לו בעיר .לידע כללי מלא פוקימוני אש מסתובבים בעיר ביניהם טורצ'יק .בהצלחה לך ". הפרופסור מונפף לך לשלום, נכנס למעבדה שלו וטורק אחריו את הדלת של המעבדה.
נראה לי שעשה עוד קטעים כאלו בהמשך
-------------
אתה מחליט לכת לעבר העמודים הכחולים שאתה רואה באופק תוך כדי שיש לך פרצוף שמח על מה שעברת היום כדי להיכנס לגיהנום. לאחר הליכה קצרה בשממה של הגיהנום אתה מגיע לעמודי האש הכחולים .אתה עומד במרחק 5 מטר מהם אך עדיין מרגיש תחום העז שבא מהם .אתה מצליח להבחין בשלט שנשרף באד מן עמודי האש הכחולים " ברוכים הבאיה לעיר להבה כחולה- עיר שמוקפת בלהבות כחולות. כדי להיכנס לעיר תצטרכו לעבר דרך הלהבות הכחולות, יש סיכוי שתקבלו כוויות מהלהבות, אז הנה תזהרו. שהיה לכם יום טוב לכל תושבי גיהנום. ממני השליט השנוא עליכם השטן". אתה מבחין בצצלית שחורה בתוך הלהבות שזזה לה. לאחר כמה שניות הצצלית יוצאת מאש ואתה מבחין שזה בן אדם עם מלא כוויות בגופו. לאחר כמה שניות הבן אדם מתעלף ומת לו מהכוויות.
-
[quote=monster;1317213]
[COLOR=green][B]ג'ייק[/B][/COLOR]
נראה לי שעשה עוד קטעים כאלו בהמשך
-------------
אתה מחליט לכת לעבר העמודים הכחולים שאתה רואה באופק תוך כדי שיש לך פרצוף שמח על מה שעברת היום כדי להיכנס לגיהנום. לאחר הליכה קצרה בשממה של הגיהנום אתה מגיע לעמודי האש הכחולים .אתה עומד במרחק 5 מטר מהם אך עדיין מרגיש תחום העז שבא מהם .אתה מצליח להבחין בשלט שנשרף באד מן עמודי האש הכחולים " ברוכים הבאיה לעיר להבה כחולה- עיר שמוקפת בלהבות כחולות. כדי להיכנס לעיר תצטרכו לעבר דרך הלהבות הכחולות, יש סיכוי שתקבלו כוויות מהלהבות, אז הנה תזהרו. שהיה לכם יום טוב לכל תושבי גיהנום. ממני השליט השנוא עליכם השטן". אתה מבחין בצצלית שחורה בתוך הלהבות שזזה לה. לאחר כמה שניות הצצלית יוצאת מאש ואתה מבחין שזה בן אדם עם מלא כוויות בגופו. לאחר כמה שניות הבן אדם מתעלף ומת לו מהכוויות.[/quote]
"וואי איזה פחד" אגיד בזלזול ואתן בעיטה לבן אדם "איך לעזאזל אפשר למות אחרי שמתים?"
אחצה את זה ברוגע, בחיוך מזלזל מרוח על פניי.
-
[QUOTE=monster;1317213][COLOR=DarkRed][B]אנדרו[/B][/COLOR]
אתה שואל באומץ את היצור המוזר מה הוא לעזעל, בזמן שאתה שואל את היצור אתה מביט אל הסינדקווילם ורואה שהם ממשיכים לפחד מן היצור שהופיעה. היצור אומר לך " שמי דארפייר, אני באתי מן גזע של יצורים שנקרא גובלני פייר. אנחנו גזע של גובלנים נדירים שחיים בקרקעית הגיהנום בלבה הרותחת של הגיהנום. משם אני באתי. טוב אל תפריע מצאתי אחלה ארוחה בשבילי ". דארפייר ניגש אל הסינדקווילם שממש פוחדיים ממנו ועומדים להתעלף. דארפייר מתחיל לאכול את הסינדקולים אחד אחר .עד שהוא אוכל את כולם .מה שנותר מן הסינדקוולים המסכנים זה רק השלדים שלהם. דארפייר אומר לך" תודה על הארוחה ". הוא קופץ אל הסדק שנפתח ונעלם יחד עם הסדק שנסגר. אתה נשאר יחד עם השלדים של הסינדקווילים.
[/QUOTE]
"אין בעד מה" אני אמלמל לעצמי בכעס 'אני רציתי להרוג אותם' ואז אקח שני שלדים ואסתכל עליהם בספק 'אולי זה יספק את הפרופסור הכחול עם אוסיף עוד אחד' אחשוב לעצמי ואקח עוד שלד. אכניס את השלדים לתיק שלי שזרקתי, תוך כדי שאני מוציא את המכתב וקורע אותו לגזרים. אחר כך אסתכל אל המנהרה שמימנה הגעתי ואחפש דרך לעלות חזרה לעיר
-
עמית,עידן,שקד למה אתם לא מגיבים?
[COLOR="Red"][/COLOR][B]אנדרו[/B]
לאחר שדארפייר נעלם ומשאיר אותך יחד עם השלדים של הסינדקווילים, אתה לוקח 3 שלדים ושם אותה בתיק שלך כדי להביא אותם לפרופסור .אתה קורא את המכתב שקיבלת מאמך לגזרים, לאחר מכן אתה חוזר לפתח שממנו באת למקום זה .אתה שם לב שעל הפתח יש גרם מדרגות שמוביל אל העיר. אתה עולה בגרם המדרגות הזה ולאחר 2 דקות אתה כבר רואה את עצמך בעיר להבה כחולה. תוך זמן קצר מולך מופיע הפרופסור המשוגע ששמח לראות אותך .אתה פותח את התיק שלך ומביא לו 3 שלדי סינדקוויל. הפרופסור נדהם ואומר תוך כדי לקיחת השלדים " לא האמנתי שתצליח להרוג כמות כזאת של סינדקווילם במו ידיך, הנה הפרס שלך ". הפרופסור מוציא מהחלוק לו פוכדור וזורק אותו אליך .תוך כדי שאתה תופס את הפוכדור הפרופסור נעלם לו.
אייס
אתה קצת מפחד מן הגופה ששוכבת מולך ונתן לה בעיטה בכל הכוח עם רגל שמאל שלך. זה נתן לך סיפוק שיש לך כוח חזק ברגלך. לאחר מכן אתה לוקח תנופה ורץ לתוך עמוד האש הכחול. אתה רץ בתוך האש הכחולה ומרגיש חום עז, אך מתעלם מזה .לאחר ריצה מהירה של דקה אתה מצליח לצאת מן עמוד האש הכחול ולהיכנס אל העיר להבה כחולה.אתה יוצא מעמוד האש עם כוויות קלות ברגליך. אתה שם לב לשלט שמצביע לכיון שמאל וימין :" מעבדת הפרופסור -ימינה, מכון העיר, שמאלה ".