-
[B][U][SIZE="3"][COLOR="Red"]אנדרו[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="red"]*אתה לא חייב לתפוס אותו .
ריאולו משתמש במתקפה מהירה שפוגעת בפיקאצ'ו ומעיפה אותו אחורה , לאחר מכן ריאולו שואב את האנרגיה של פיקאצ'ו ומנצח אותו , אתה מחזיר את ריאולו לפוקדור ומתקדם בדרך , לפתע אתה נרדם וכשאתה מתעורר אתה נמצא בתוך מבנה קשור לכיסא , מה תעשה ?
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]מקנזי[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]אתה אוסף את כל הפוקימונים וחוזר לפרופ' קיים , "תודה רבה מקנדי , שמעתי שאתה מתאם חדש אז הינה הפוקדע והפוקדורים , ואיזה פוקימון רצית תזכיר לי." הוא אומר ונותן לך את הפוקדורים .[/COLOR]
-
[QUOTE=matan4500;1324977][B][U][SIZE="3"][COLOR="Red"]אנדרו[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="red"]*אתה לא חייב לתפוס אותו .
ריאולו משתמש במתקפה מהירה שפוגעת בפיקאצ'ו ומעיפה אותו אחורה , לאחר מכן ריאולו שואב את האנרגיה של פיקאצ'ו ומנצח אותו , אתה מחזיר את ריאולו לפוקדור ומתקדם בדרך , לפתע אתה נרדם וכשאתה מתעורר אתה נמצא בתוך מבנה קשור לכיסא , מה תעשה ?
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
ברגע שאתפוס את המצב אעמיד פנים שאני עדיין ישן. 'מה לעזזל קורה כאן. ולמה נרדמתי באמצע היום' אחשוב לעצמי ואשקול את האפשרויות שלי 'מה אני יכול לעשות' אוסיף לחשוב 'מבח משהו חטף אותי' אחליט ואחכה לראות עם משהו קורה.
-
כינוי : עולה אושאוט
שם : דניאל
תיאור\ספרייט :הספרייט לא עובד אני אשים תיאור : איש עם שער בלונדיני עיניים ירוקות חולצה כחולה מכנס ירוק כובע שחור ונעל כחולה
אופי :מאוד נחמד, אוהב פוקימונים, ומאוד פופולרי בחברה
עבודה : מתאם
פוקימון התחלתי : צ'יקוריטה
ציוד : אוכל למסע ופוקדורים
הערות/הארות :לתפוס גיבל\גאסטלי
ציון ראשוני :נראה לי אחלה משחק אבל לא the best ציון :תשע מתוך עשר
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1325539]כינוי : עולה אושאוט
שם : עומר
תיאור :אפשר ספרייט?
אופי :מאוד נחמד, אוהב פוקימונים, ומאוד פופולרי בחברה
עבודה : מתאם
פוקימון התחלתי : צ'יקוריטה
ציוד : אוכל למסע ופוקדורים
הערות/הארות :לתפוס גיבל\גאסטלי
ציון ראשוני :נראה לי אחלה משחק אבל לא the best ציון :תשע מתוך עשר[/QUOTE]
כן אפשר .
-
איפה ההתחלה? ראיתי רק התחלות אישיות...
-
[B][U][COLOR="Red"][SIZE="3"]אנדרו[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[COLOR="red"]אתה מעמיד פניי ישן אבל לא מאמינים לך , "אז אתה איש המחתרת החדש אה." מישהו אומר אבל אתה לא רואה אותו בגלל כיסוי העיניים , כעבור כ20 דקות מישהו משחרר אותך , אתה מוריד את כיסוי העיניים ורואה שזה ריאולו , ריאולו פותח את הדלת ואתה וריאולו רצים מן הבניין , אתה ממשיך בדרך ורואה אגם , אתה מזהה שזה אגם ריצ'י , מה תעשה ?
[/COLOR]
[B][U][COLOR="Blue"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="blue"]היום , 1 במרץ 2035. " שלום לך עומר, אנו מבינים שבדקת את המייל שלך יום יום כדי לראות אם אישרנו את הבקשה שלך להיות מתאם.
לא ממש רצינו לאשר דבר זה בשל הגורמים המאורעות השונות במחוז.
אך לבסוף הכריע ההחלטה שאין בכך צרה אנו לא רוצים ליצור מהומה ולחץ בקרב התושבים , להפך אפילו אנחנו חושבים שאישור זה יעזור לנו מאוד לקדם את המחוז.
לכן אנו שמחים להודיע לך על כך שהתקבלת , אתה רשאי להיות מתאם.
מפני שאתה גר בעיירת פיארס , אתה מוזמן להגיע לפרופסור קיים ממנו תקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך והוא ידריך אותך להמשך הדרך, שיהיה בצלחה.
~אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?~[/COLOR]
-
[QUOTE=matan4500;1325551][B][U][COLOR="Red"][SIZE="3"]
[B][U][COLOR="Blue"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="blue"]היום , 1 במרץ 2035. " שלום לך עומר, אנו מבינים שבדקת את המייל שלך יום יום כדי לראות אם אישרנו את הבקשה שלך להיות מתאם.
לא ממש רצינו לאשר דבר זה בשל הגורמים המאורעות השונות במחוז.
אך לבסוף הכריע ההחלטה שאין בכך צרה אנו לא רוצים ליצור מהומה ולחץ בקרב התושבים , להפך אפילו אנחנו חושבים שאישור זה יעזור לנו מאוד לקדם את המחוז.
לכן אנו שמחים להודיע לך על כך שהתקבלת , אתה רשאי להיות מתאם.
מפני שאתה גר בעיירת פיארס , אתה מוזמן להגיע לפרופסור קיים ממנו תקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך והוא ידריך אותך להמשך הדרך, שיהיה בצלחה.
~אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?~[/COLOR][/QUOTE]
שיניתי את השם שלי בהתחלה חשבתי שזה שם פרטי
--------------------------------------------------------------------
"יש אני לא מאמין!! סוף סוף אני יכול להיות מתאם פוקימונים וסוף סוף אוכל לקבל את הפוקימונית שחלמתי עליה,צ'יקוריטה!" אגיד בהתרגשות רבה אפרד מההורים שלי ואלך למעבדה בהתרגשות רבה
-
[QUOTE=matan4500;1324977][B][U][SIZE="3"][COLOR="Red"][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="Magenta"]אתה אוסף את כל הפוקימונים וחוזר לפרופ' קיים , "תודה רבה מקנדי , שמעתי שאתה מתאם חדש אז הינה הפוקדע והפוקדורים , ואיזה פוקימון רצית תזכיר לי." הוא אומר ונותן לך את הפוקדורים .[/COLOR][/QUOTE]
אני מזכיר לו שרציתי טורטוויג
-
[QUOTE=matan4500;1325551][B][U][COLOR="Red"][SIZE="3"]אנדרו[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[COLOR="red"]אתה מעמיד פניי ישן אבל לא מאמינים לך , "אז אתה איש המחתרת החדש אה." מישהו אומר אבל אתה לא רואה אותו בגלל כיסוי העיניים , כעבור כ20 דקות מישהו משחרר אותך , אתה מוריד את כיסוי העיניים ורואה שזה ריאולו , ריאולו פותח את הדלת ואתה וריאולו רצים מן הבניין , אתה ממשיך בדרך ורואה אגם , אתה מזהה שזה אגם ריצ'י , מה תעשה ?
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אסתכל סביבי ואחפש משהו מיחוד 'אחרי התקרית הזו אני לא רוצה להסתכן' אחשוב לעצמי. לאחר שאביט לכל עבר ואודא שאין סכנה אגיד לריאולו "תודה ריאולו, אני לא יודע איך הייתי נחלץ משם בלי עזרתך" ואז אתחיל ללכת סביב האגם בחיפוש אחר דרך יציאה מהאזור. לפתע אעצור ובהחלטה של רגע אוריד את התיק אסתכל סביב כדי לראות שאין בסביבה אף אחד ו...
עם יש מישהו: ארים בחזרה את התיק שלי, מאוכזב, ואמשיך ללכת כדי למצוא שביל
עם אין אף אחד: אתפשט במהירות ואקפוץ לאגם תוך שאני משפריץ על ריאולו ואומר לו "קדימה תיכנס גם, המים נעימים מאוד". ואתחיל לשחות קצת ולהרגע.
-
[B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]מקנזי[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="Magenta"]אתה מזכיר לו שרצית טרטוויג , "אה כן , נכון." הוא אומר ולוקח פוקדור ואז לוחץ עליו , כשהפוקימון יוצא אתה רואה פוקימון שנראה כמו צב ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/387.gif[/IMG] ) , "המתקפות של טרטוויג הן בלימה , צעקה ומתקפת זרעים , ואתה תצטרך גם פוקדע ופוקדורים." הפרופ' אומר ונותן לך את הפוקדור של טרטוויג , חמישה פוקדורים ופוקדע , אתה מחזיר את טרטוויג לפוקדור ויוצא מן המעבדה , מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אתה מסתכל סביבך וגם למעלה ואתה רואה פוקימון ציפור עם סמל של להבה עליו , אתה מבין שהוולקנוס חטפו אותך , אתה רץ מן המקום ולא מבין איך הם גילו את זהותך ואז אתה נזכר בסמל של העשב שיש לך על הפוקדור , אתה שם את הפוקדור בכיסך ורץ לכיוון סוף הדרך , אתה רץ כמה מטרים ואז אתה רואה בתוך אגם ריצ'י שעדיין לא סופו ממש בקרקעית פוקימון שנראה כמו לוויתן ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/382.gif[/IMG] ) , אתה מסתכל ורואה שכבר אין שום פוקימון שאחריך, מה תעשה ? [/COLOR]
[B][U][COLOR="Blue"][SIZE="3"]דניאל[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[COLOR="Blue"]אתה רץ למעבדה ונכנס , "שלום לך דניאל , תזכיר לי איזה פוקימון רצית." הוא אומר , "אני רוצה צ'יקוריטה." אתה אומר בהתרגשות , "אוקיי." הוא אומר ונותן לך פוקדור , אתה זורק אותו ויוצא פוקימון עם עלה גדול על ראשו ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/152.gif[/IMG] ) , לאחר מכן הוא נותן לך גם חמישה פוקדורים ופוקדע , "מסע נעים." פרופ' קיים אומר בחיוך , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=matan4500;1326263][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]
[COLOR="Blue"]אתה רץ למעבדה ונכנס , "שלום לך דניאל , תזכיר לי איזה פוקימון רצית." הוא אומר , "אני רוצה צ'יקוריטה." אתה אומר בהתרגשות , "אוקיי." הוא אומר ונותן לך פוקדור , אתה זורק אותו ויוצא פוקימון עם עלה גדול על ראשו ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/152.gif[/IMG] ) , לאחר מכן הוא נותן לך גם חמישה פוקדורים ופוקדע , "מסע נעים." פרופ' קיים אומר בחיוך , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אכפת לך לשים לי ספרייט של בן?
--------------------------------------
״ וואו שלום צ׳יקוריטה אני המאמן החדש שלך אני מקווה שתהני איתי במסע ונהיה המתאמים הכי טובים אי פעם !״ אגיד בשמחה רבה ונתחיל ללכת שצ׳יקוריטה לידי ׳ יש הפוקימון הראשון שלי! אני לא מאמין׳ אחשוב לעצמי בהתרגשות רבה.
-
[QUOTE=matan4500;1326263][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]מקנזי[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="Magenta"]אתה מזכיר לו שרצית טרטוויג , "אה כן , נכון." הוא אומר ולוקח פוקדור ואז לוחץ עליו , כשהפוקימון יוצא אתה רואה פוקימון שנראה כמו צב ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/387.gif[/IMG] ) , "המתקפות של טרטוויג הן בלימה , צעקה ומתקפת זרעים , ואתה תצטרך גם פוקדע ופוקדורים." הפרופ' אומר ונותן לך את הפוקדור של טרטוויג , חמישה פוקדורים ופוקדע , אתה מחזיר את טרטוויג לפוקדור ויוצא מן המעבדה , מה תעשה ?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני הולך לדרך 101 ומחפש פוקימונים חזקים.
-
[QUOTE=matan4500;1326263][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"][B][U][SIZE="3"][COLOR="Red"]אנדרו[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="Red"]אתה מסתכל סביבך וגם למעלה ואתה רואה פוקימון ציפור עם סמל של להבה עליו , אתה מבין שהוולקנוס חטפו אותך , אתה רץ מן המקום ולא מבין איך הם גילו את זהותך ואז אתה נזכר בסמל של העשב שיש לך על הפוקדור , אתה שם את הפוקדור בכיסך ורץ לכיוון סוף הדרך , אתה רץ כמה מטרים ואז אתה רואה בתוך אגם ריצ'י שעדיין לא סופו ממש בקרקעית פוקימון שנראה כמו לוויתן ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/382.gif[/IMG] ) , אתה מסתכל ורואה שכבר אין שום פוקימון שאחריך, מה תעשה ? [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אביט לכל הכיוונים בפעם האחרונה כדי לוודא שאין אף אחד, אתפשט ואקפוץ למים לומרות הפוקימון דמוי הליויתן. בכל אופן אני אשאר בסביבות המים הרדודים (עד הצוור) ואשחה קצת כדי להרגע. "קדימה תיכנס פנימה" אגיד לריאולו שהלך איתי עד עכשיו "המים קרירים ונעימים" אוסיף תוך כדי שאני משפריץ עליו מים וצוחק
-
[QUOTE=matan4500;1323402][SIZE="3"][B][U][COLOR="SeaGreen"]מירה[/COLOR][/U][/B][/S[IMG][/IMG]IZE]
[COLOR="SeaGreen"]את מחזירה את סניבי וחוסמת את רטטה בגופך , את מרגישה קצת כאב ברגע שרטטה מתנגש בך אבל את מתעלמת מזה , "מה לעזאזל את עושה , אסור להחזיר את הפוקימון לפוקדור באמצע קרב." המאמן אומר והולך , "ודרך אגב קוראים לי ג'וני סטיו." המאמן אומר והולך להמשך הדרך , אתה ממשיכה בדרך כשלפתע את רואה פוקימון שנראה כמו דרקון עף בשמיים ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/142.gif[/IMG] ) , ומתחתיו פוקימון שנראה כמו ציפור לוחם ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/257.gif[/IMG] ) , "אתה תהיה שלי ארודקטייל." מישהי אומרת ( [IMG]http://i222.photobucket.com/albums/dd167/VexKilla/May_Battler.png[/IMG] ) ואת המישהי הזאת את מזהה כאחת מהמתאמות המובילות בעולם , את מתקדמת כשלפתע עומד מולך פוקימון שחור ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/396.gif[/IMG] ) , מה תעשי ?[/COLOR]
_____________________________________________________________________________. B.
[/QUOTE]
אשאל את אחת מהמתאמות המובילה בעולם "מה את עושה כאן? איך קוראים לך?" ואוציא את סניבי ואומר לה להשתמש בעלי תער על הציפור הקטנה ואכין פוקדור.
-
[U][SIZE="4"][B][U][COLOR="Blue"]דניאל[/COLOR][/U][/B][/SIZE][/U]
הספרייטים הם של העבודה לא של הדמות
[COLOR="blue"]----------------------------------------------------------------
אתה מתחיל ללכת עם צ'יקוריטה לידך , שניכם הולכים לדרך 101 , אתם נכנסים אליה ורואים די רחוק בניין ענק ועליו יש סמל של להבה , אתה וצ'יקוריטה מבינים שאלה הוולקנוס אז אתם מתרחקים ולפתע רואים פוקימון ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG] ) , מה תעשה ?
[/COLOR]
[U][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]מקנזי[/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR="Magenta"]אתה מתקדם בדרך כשלפתע פוקימון שנראה כמו צרעה מקדימה ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG] ) הפוקימון מסתכל עליך ואתה מוציא את טרטוויג מהפוקדור, לפתע בידריל יורה מפיו סוג של מטים סגולים שפוגעים בטרטוויג , טרטוויג עף אחורה ומתנגש בעץ , מה תעשה ?[/COLOR]
[U][SIZE="4"][COLOR="Red"]אנדרו[/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR="Red"]אתה קופץ למים וריאולו קצת מפחד אבל לבסוף נכנס , אתה רואה שריאולו לא ממש יודע לשחות אז אתה מלמד אותו , לאחר מכן אתה משחק עם ריאולו ואז בודק את הפוקימון בפוקדע , "קיוגר , פוקימון הלוויתן , קיוגר ידוע כפוקימון אגדי , לפני כ30 שנה קיוגר שקע בתרדמת ארוכה באגם ריצ'י , קיום אפשר לראות אותו באגם זה בבירור בגלל גודלו הרבה ." הפוקדע אומר ומשתתק , אתה יוצא מן המים , מה תעשה ?[/COLOR]
[U][SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"][U]מירה[/U][/COLOR][/SIZE][/U]
סינבי יודע הצלפת גפן , לא עלי תער
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[COLOR="SeaGreen"]"למה את חושבת שאני כאן , בשביל לתפוס את ארודקטייל , וקוראים לי מאי." היא אומרת וממשיכה להילחם , בינתיים את אומרת לסניבי להשתמש בעלי תער אבל לא קורה כלום , לפתע הפוקימון מנענע את כנפיו ויוצר שני מערבולות שמתקדמות לכיוון סינבי , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1327192]
[U][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]מקנזי[/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR="Magenta"]אתה מתקדם בדרך כשלפתע פוקימון שנראה כמו צרעה מקדימה ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG] ) הפוקימון מסתכל עליך ואתה מוציא את טרטוויג מהפוקדור, לפתע בידריל יורה מפיו סוג של מטים סגולים שפוגעים בטרטוויג , טרטוויג עף אחורה ומתנגש בעץ , מה תעשה ?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אנסה להתיידד עם בידריל במילים ואציע לו אוכל,אני אומר לו שרק אם הוא רוצה אני אלכוד אותו.
אם הוא מסרב אני אמשיך לעבר האגם והעיר השנייה,כשטרטוויג לצידי.
אם הוא תוקף אז אני אגן על טרטוויג בגופי, אכניס אותו לפוקדור וארוץ לאגם.
-
[QUOTE=king4500;1327192][U][SIZE="4"][B][U][COLOR="Blue"]דניאל[/COLOR][/U][/B][/SIZE][/U]
הספרייטים הם של העבודה לא של הדמות
[COLOR="blue"]----------------------------------------------------------------
אתה מתחיל ללכת עם צ'יקוריטה לידך , שניכם הולכים לדרך 101 , אתם נכנסים אליה ורואים די רחוק בניין ענק ועליו יש סמל של להבה , אתה וצ'יקוריטה מבינים שאלה הוולקנוס אז אתם מתרחקים ולפתע רואים פוקימון ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG] ) , מה תעשה ?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד ״ וואו הפוקימון הזה מזכיר דבורה חחח ״ אגיד תוך כדי שאני צוחק ואחשוב ׳נראה לי שהוא שווה לתפיסה׳ ואז אני אבדוק אותו בפוקידע ואחר כך אגיד לצ׳יקוריטה לתקוף אותו עם מתקפת זרעים.
-
[QUOTE=king4500;1327192][U][SIZE="4"][B][U][COLOR="Blue"][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]אנדרו[/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR="Red"]אתה קופץ למים וריאולו קצת מפחד אבל לבסוף נכנס , אתה רואה שריאולו לא ממש יודע לשחות אז אתה מלמד אותו , לאחר מכן אתה משחק עם ריאולו ואז בודק את הפוקימון בפוקדע , "קיוגר , פוקימון הלוויתן , קיוגר ידוע כפוקימון אגדי , לפני כ30 שנה קיוגר שקע בתרדמת ארוכה באגם ריצ'י , קיום אפשר לראות אותו באגם זה בבירור בגלל גודלו הרבה ." הפוקדע אומר ומשתתק , אתה יוצא מן המים , מה תעשה ?[/COLOR]
[[/COLOR][/QUOTE]
קיום- כיום
גודלו הרבה- רב
-----------------------------------------
'זו היתה טבילה מרעננת' אחשוב ואביט שוב בקיוגר כשאני חושב מה לעשות בו. 'נראה לי שנשאיר אותו ככה בינתיים' אחשוב לעצמי ואנסה למצוא דרך שפונה הלאה מאגם ריצ'י לכיוון העיר הבאה.
-
[COLOR="Magenta"]אתה מדבר עם בידריל והוא לא עושה כלום אבל מחייך , אתה חושב שהוא מסכים אז אתה זורק עליו את הפוקדור .
-הפוקדור מתנדנד-
-מתנדנד-
-מתנדנד-
=תפוס=
תפסת את בידריל , אתה מחזיר את טרטוויג לפוקדור , מה תעשה ?[/COLOR]
[B][U][SIZE="3"][COLOR="Blue"]דניאל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="Blue"]אתה מכוון על בידריל את הפוקדע , "בידריל פוקימון דבורת היער , בידריל משוטט ליד העצים אבל נדיר לראותו אפילו שיש בהרבה דרכים עצים , בדריל פוקימון דיי תוקפני אבל לאחר שנתפס נאמן ,." הפוקדע אומר ומשתתק , צ'יקוריטה יורקת זרעים זוהרים על בידריל שמתחמקת ויורה מחטים סגולים על צ'יקוריטה , מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="red"]אנדרו[/COLOR]
[COLOR="red"]אתה הולך לעיר עם ריאולו ואז האחות ג'וי עוצרת אותך , "מצטערת אבל בעיר אסור שיהיו פוקימונים מחוץ לפוקדור." האחות ג'וי אומרת ואתה מחזיר את ריאולו לפוקדור , אתה נכנס לעיר ואז הולך למרכז הפוקימונים , אתה ניגש לאחות ג'וי ונותן לה את הפוקדור של ריאולו , היא מרפאת אותו , "רוצה גם מפתח לחדר?" היא שואלת אותך , אתה אומר כן ולוקח מפתח לחדר , מה תעשה ? [/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1327890][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]מקנזי[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="Magenta"]אתה מדבר עם בידריל והוא לא עושה כלום אבל מחייך , אתה חושב שהוא מסכים אז אתה זורק עליו את הפוקדור .
-הפוקדור מתנדנד-
-מתנדנד-
-מתנדנד-
=תפוס=
תפסת את בידריל , אתה מחזיר את טרטוויג לפוקדור , מה תעשה ?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את בידריל וטרטווג מהפוקדורים והולך לאגם ריצי, וביינתיים מנסה להכיר את בידריל
-
[QUOTE=king4500;1327890][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"][COLOR="red"]אנדרו[/COLOR]
[COLOR="red"]אתה הולך לעיר עם ריאולו ואז האחות ג'וי עוצרת אותך , "מצטערת אבל בעיר אסור שיהיו פוקימונים מחוץ לפוקדור." האחות ג'וי אומרת ואתה מחזיר את ריאולו לפוקדור , אתה נכנס לעיר ואז הולך למרכז הפוקימונים , אתה ניגש לאחות ג'וי ונותן לה את הפוקדור של ריאולו , היא מרפאת אותו , "רוצה גם מפתח לחדר?" היא שואלת אותך , אתה אומר כן ולוקח מפתח לחדר , מה תעשה ? [/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה" אגיד לאחות ג'וי ואז אשאל אותה "איפה החדר שלי?". לאחר שתענה לי אלך אל חדרי, אכנס למיטה ואלך לישון
-
[COLOR="Magenta"]קיבלת ראשון 2 פוקימונים בשישיה קיבל מתקפה לבידירל
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אתה הולך לאגם ריצ'י עם טרטוויג ובידריל , ורואה שם פוקימון ענקי , אתה בודק אותו בפוקדע "קיוגר , פוקימון הלוויתן , קיוגר ידוע כפוקימון אגדי , לפני כ30 שנה קיוגר שקע בתרדמת ארוכה באגם ריצ'י , כיום אפשר לראות אותו באגם זה בבירור בגלל גודלו הרב ." הפוקדע אומר ומשתתק , לאחר כמה זמן של שחיה אתה יוצא מן המים ומחזיר את הפוקימונים לפוקדורים , לפני זה אתה בודק את בידריל בפוקדע "בידריל פוקימון דבורת היער , בידריל משוטט ליד העצים אבל נדיר לראותו אפילו שיש בהרבה דרכים עצים , בדריל פוקימון דיי תוקפני אבל לאחר שנתפס נאמן , מתקפותיו הן עוקץ רעל , מיקוד אנרגיה ויריית חוט." הפוקדע אומר ומשתתק , לפתע בידריל מנענע את כנפיו ואז יוצר 2 מערבולות [בידריל למד רוח] , אתה מחזיר אותם , מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U][SIZE="3"]אנדרו[/SIZE][/U][/B][/COLOR]
[COLOR="red"]"אה כן שחכתי לומר , מספר החדר הוא 1." היא אומרת , אתה עולה לקומה השנייה ורואה שם חדרים ממוספרים מ1-5 , אתה הולך לחדר אחד ופותח אותו , אתה מוציא את ריאולו ולפתע הוא מוציא מן ידו כדור כחול אחד [ריאולו למד כדור הילה] ולאחר מכן קופץ על הכדור ונפגע מימנו , אתה שלא מבין מה הלך עכשיו נכנס למיטתך ונרדם , אתה מתעורר ומחזיר את ריאולו לפוקדור , אתה יוצא ממרכז הפוקימון כשלפתע מדברים אליך ממכשיר הקשר , אתה שומע שאומרים שהוולקנוס שדדו את המכון שבו יש סוללה אשר מספקת חשמל לכל העיר והמשימה שלך היא להחזיר את הסוללה , לפתע כל האורות בעיר נכבים , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1328685][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]
[COLOR="Red"][B][U][SIZE="3"]אנדרו[/SIZE][/U][/B][/COLOR]
[COLOR="red"]"אה כן שחכתי לומר , מספר החדר הוא 1." היא אומרת , אתה עולה לקומה השנייה ורואה שם חדרים ממוספרים מ1-5 , אתה הולך לחדר אחד ופותח אותו , אתה מוציא את ריאולו ולפתע הוא מוציא מן ידו כדור כחול אחד [ריאולו למד כדור הילה] ולאחר מכן קופץ על הכדור ונפגע מימנו , אתה שלא מבין מה הלך עכשיו נכנס למיטתך ונרדם , אתה מתעורר ומחזיר את ריאולו לפוקדור , אתה יוצא ממרכז הפוקימון כשלפתע מדברים אליך ממכשיר הקשר , אתה שומע שאומרים שהוולקנוס שדדו את המכון שבו יש סוללה אשר מספקת חשמל לכל העיר והמשימה שלך היא להחזיר את הסוללה , לפתע כל האורות בעיר נכבים , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אנסה להרגע ואביט מסביב כדי לשמוע רעש חשוד או לראות מישהו רץ 'בוקר עכשיו, אז זה לא אמור להפריע לאף אחד בינתיים, אבל כדאי שאני אחזיר את זה עד הערב' אני חושב לעצמי ומחליט ללכת למכון כדי לראות מה אפשר למצוא ב"זירת הפשע", 'טביעות רגליים, חפצים ועוד כל מיני דברים' אחשוב כשאני נזכר בתוכניות הבילוש שהיתי רואה בטלויזיה
-
[QUOTE=king4500;1328685][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]מקנזי[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="Magenta"]קיבלת ראשון 2 פוקימונים בשישיה קיבל מתקפה לבידירל
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אתה הולך לאגם ריצ'י עם טרטוויג ובידריל , ורואה שם פוקימון ענקי , אתה בודק אותו בפוקדע "קיוגר , פוקימון הלוויתן , קיוגר ידוע כפוקימון אגדי , לפני כ30 שנה קיוגר שקע בתרדמת ארוכה באגם ריצ'י , כיום אפשר לראות אותו באגם זה בבירור בגלל גודלו הרב ." הפוקדע אומר ומשתתק , לאחר כמה זמן של שחיה אתה יוצא מן המים ומחזיר את הפוקימונים לפוקדורים , לפני זה אתה בודק את בידריל בפוקדע "בידריל פוקימון דבורת היער , בידריל משוטט ליד העצים אבל נדיר לראותו אפילו שיש בהרבה דרכים עצים , בדריל פוקימון דיי תוקפני אבל לאחר שנתפס נאמן , מתקפותיו הן עוקץ רעל , מיקוד אנרגיה ויריית חוט." הפוקדע אומר ומשתתק , לפתע בידריל מנענע את כנפיו ואז יוצר 2 מערבולות [בידריל למד רוח] , אתה מחזיר אותם , מה תעשה ?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני חושב קצת, מוציא את בידריל ואת טרטוויג מהפוכדורים, ומחפש פוקימוני מים.
-
[QUOTE=king4500;1327192][U][SIZE="4"][B][U][COLOR="Blue"][U][SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"][U]מירה[/U][/COLOR][/SIZE][/U]
סינבי יודע הצלפת גפן , לא עלי תער
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[COLOR="SeaGreen"]"למה את חושבת שאני כאן , בשביל לתפוס את ארודקטייל , וקוראים לי מאי." היא אומרת וממשיכה להילחם , בינתיים את אומרת לסניבי להשתמש בעלי תער אבל לא קורה כלום , לפתע הפוקימון מנענע את כנפיו ויוצר שני מערבולות שמתקדמות לכיוון סינבי , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
*התבלבלתי
אומר לסנאיבי להשתמש בהצלפת גפן כדי לעטוף את המערבולות ואז להרוס אותן. אחרי זה אומר לסנאיבי להשתמש בהצלפת גפן על ארודקטיל ועל הציפור הקטנה.
-
[QUOTE=king4500;1327890][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]
[COLOR="Blue"]אתה מכוון על בידריל את הפוקדע , "בידריל פוקימון דבורת היער , בידריל משוטט ליד העצים אבל נדיר לראותו אפילו שיש בהרבה דרכים עצים , בדריל פוקימון דיי תוקפני אבל לאחר שנתפס נאמן ,." הפוקדע אומר ומשתתק , צ'יקוריטה יורקת זרעים זוהרים על בידריל שמתחמקת ויורה מחטים סגולים על צ'יקוריטה , מה תעשה ?[ [/COLOR][/QUOTE]
" צ'יקוריטה תשתמשי במתקפת זרעים על החצים ואז תקפצי לעבר בידריל ותשתמשי בבלימה!" אגיד בתקווה שהחצים לא יפגעו בציקוריטה.
-
[COLOR="red"]אתה הולך למכון ולפתע מישהו ( [IMG]http://i54.tinypic.com/149qoeu.png[/IMG] ) יוצא מן המכון שהוא מחזיק סוללה ענקית על גבו , אתה מבין שזה מי שגנב את הסוללה אז אתה מאתגר אותו לקרב , "רוצה קרב , אוקיי , עם אני מנצח אז אתה עוזב ועם אתה מנצח אני נותן לך את הסוללה." הוא אומר וזורק פוקדור , לפתע יוצא פוקימון צב ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/387.gif[/IMG] ) , מה תעשה ?[/COLOR]
[B][U][COLOR="Magenta"][SIZE="3"]מקנזי[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[COLOR="Magenta"]טרטוויג עולה על בידריל מכיוון שהוא לא יכול לעוף ואז בידריל עף לידך , לפתע אתה רואה פוקימון שנראה כמו דג עם קרן ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/118.gif[/IMG] ) משתולל , לפתע אתה אתה רואה שגם טרטוויג ובידריל רועדים ולפתע מתעלפים , מה תעשה ?[/COLOR]
[B][U][SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"]מירה[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="SeaGreen"]סנאיבי עוטף את המערבולות עם הגפנים ולפתע המערבולות מסתובבות לכיוון הפוקימון , הפוקימון עף לאחר שהמערבולת פוגעת בו , הפוקימון מתנגש בעץ ואז שולח עוד מערבולות לכיוון סנאיבי ואז סנאיבי נפגע ועף לעץ , לפתע סנאיבי רץ לכיוון הפוקימון והפוקימון רץ לכיוון סנאיבי שניהם מתנגשים וזזים קצת אחורה .
מצב הקרב :
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/396.gif[/IMG] 20 מתוך 30
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/495.gif[/IMG] 30 מתוך 35 .[/COLOR]
[COLOR="Blue"]צ'יקוריטה יורה זרעים על החצים ואז יש מסך עשן , צ'יקוריטה שזוכר מהו מקומו של בידריל פוגע בו עם בלימה ומעיף אותו אחורה , בלי שאתה וצ'יקוריטה רואים בידריל יורה את המחטים על צ'יקוריטה ואז הם פוגעים בו .
מצב הקרב :
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG] 35 מתוך 40
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/152.gif[/IMG] 30 מתוך 40[/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1329098][B][U][SIZE="3"][COLOR="Red"]
[COLOR="Blue"]צ'יקוריטה יורה זרעים על החצים ואז יש מסך עשן , צ'יקוריטה שזוכר מהו מקומו של בידריל פוגע בו עם בלימה ומעיף אותו אחורה , בלי שאתה וצ'יקוריטה רואים בידריל יורה את המחטים על צ'יקוריטה ואז הם פוגעים בו .
מצב הקרב :
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG] 35 מתוך 40
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/152.gif[/IMG] 30 מתוך 40[/COLOR][/QUOTE]
״ ציקוריטה! מהר תרוצי מאחורי בידריל תקפצי כמה גבוה שאת יכולה ואז תשתמשי במתקפת זרעים על מנת לדפוק את בידריל באדמה!״ אגיד ואשתדל שצ׳יקוריטה תעשה את זה תוך כדי שאעודד אותה ( זו בת לא ? )
-
[COLOR="Blue"]צ'יקוריטה רצה מאחורי בידריל אשר לשמה לב שהיא זזה ממקומה ואז קופצת , שהיא קופצת אתה רואה לפתע שצ'יקוריטה יוצרת בעזרת העלה שלה כדור ירוק ואז היא זורקת אותו על בידריל [B][צ'יקוריטה למדה כדור אנרגיה][/B] בידריל אשר רק עכשיו ראתה שצ'יקוריטה נעלמה נפגעת מהכדור ועפה אחורה .
מצב הקרב :
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG] 25 מתוך 40
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/152.gif[/IMG] 30 מתוך 40[/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1329123][B][U][SIZE="3"][COLOR="Blue"]דניאל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="Blue"]צ'יקוריטה רצה מאחורי בידריל אשר לשמה לב שהיא זזה ממקומה ואז קופצת , שהיא קופצת אתה רואה לפתע שצ'יקוריטה יוצרת בעזרת העלה שלה כדור ירוק ואז היא זורקת אותו על בידריל [B][צ'יקוריטה למדה כדור אנרגיה][/B] בידריל אשר רק עכשיו ראתה שצ'יקוריטה נעלמה נפגעת מהכדור ועפה אחורה .
מצב הקרב :
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG] 25 מתוך 40
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/152.gif[/IMG] 30 מתוך 40[/COLOR][/QUOTE]
זה היה מהיר
----------------
״ וואו על ההתחלה למדת מתקפה כל הכבוד! עכשיו ציקוריטה תרוצי לבידריל תשתמשי עליו בבלימה תתרחקי קצת ואז מיד תשתמשי בכדור אנרגיה כדי להעיף את בידריל על אחד העצים ״ אגיד בשמחה.
-
[COLOR="Blue"]צ'יקוריטה רץ לכיוון בידריל שלפתע בידריל עוזב את המקום , אתה מחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור , אתה מתקדם בדרך 101 כשלפתע האדמה רועדת , מה תעשה ?
----------------------------------------
מצטער שהיה קצר , המוזה שלי עזבה אותי :P אז אין לי רעיונות טובים[/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1329137][B][U][COLOR="Blue"][SIZE="3"]דניאל[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[COLOR="Blue"]צ'יקוריטה רץ לכיוון בידריל שלפתע בידריל עוזב את המקום , אתה מחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור , אתה מתקדם בדרך 101 כשלפתע האדמה רועדת , מה תעשה ?
----------------------------------------
מצטער שהיה קצר , המוזה שלי עזבה אותי :P אז אין לי רעיונות טובים[/COLOR][/QUOTE]
טוב... זה בסדר כך המוזה שלי עזבה אותי חחח ואפשר לתפוס פוקימון שיש לו 0 חיים?
—------------------------------------------------------
״ מה זה?! ״ אגיד בבהלה וארוץ לחפש אנשים שאולי יזהו את מקור הרעש.
-
[B][U][COLOR="Blue"][SIZE="3"]דניאל [/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[COLOR="Blue"]כן
-----------------
אתה רץ ומחפש אנשים שיודעים מהו מקור הרעש אבל אתה לא מוצא אף אחד , לפתע פוקימון פרפר ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/267.gif[/IMG] ) מעולף על האדמה , אתה זורק עליו את הפוקדור
-הפוקדור מתנדנד-
-מתנדנד-
-מתנדנד-
=נתפס=
אתה לוקח את הפוקדור ורואה את אגם ריצ'י , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1329142][B][U][COLOR="Blue"][SIZE="3"]דניאל [/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[COLOR="Blue"]כן
-----------------
אתה רץ ומחפש אנשים שיודעים מהו מקור הרעש אבל אתה לא מוצא אף אחד , לפתע פוקימון פרפר ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/267.gif[/IMG] ) מעולף על האדמה , אתה זורק עליו את הפוקדור
-הפוקדור מתנדנד-
-מתנדנד-
-מתנדנד-
=נתפס=
אתה לוקח את הפוקדור ורואה את אגם ריצ'י , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
היי תודה חח
-------------
אני אבדוק את האגם אם השמועה על הפוקימון האגדי נכונה ואחר כך אוציא את הפוקימון ואבדוק אותו בפוקידע ( שוב תודה שהבאת לי אותו חחח )
-
[QUOTE=king4500;1329098]
[B][U][COLOR="Magenta"][SIZE="3"]מקנזי[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
[COLOR="Magenta"]טרטוויג עולה על בידריל מכיוון שהוא לא יכול לעוף ואז בידריל עף לידך , לפתע אתה רואה פוקימון שנראה כמו דג עם קרן ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/118.gif[/IMG] ) משתולל , לפתע אתה אתה רואה שגם טרטוויג ובידריל רועדים ולפתע מתעלפים , מה תעשה ?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מכניס את טרטוויג ובידריל לפוכדורים והולך לעיר השניה בשיא המהירות.
-
[COLOR="blue"]אתה הולך לאגם ורואה שהאגדה נכונה ושקיוגר מתחת למים , לפתע אתה רואה שהוא מתחיל לזוז , אז אתה מוציא את הפוקימון החדש שלך , ולפתע הוא מוציא מן החדק אבקה ומעיף אותה על קיוגר ואז קיוגר מפסיק לזוז והאדמה מפסיקה לרעוד , אחרי זה אתה בודק את הפוקימון בפוקדע , "ביוטיפליי , פוקימון פרפר החדק , ביוטיפליי תמיד חיי על העצים ויוצא במקרים נדירות אלא עם כן הוא לוקח אוכל , ביוטיפליי הוא פוקימון נאמן ומתאים למאמנים מתחילים , המתקפות שלו הן : יריית חוט , רוח , אבקת שינה ." הפוקדע אומר ומשתתק , מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]אתה הולך לעיר וכשאתה מגיע אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים , האחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר 2 , לפתע החשמל מפסיק , "מזל שיש לי טלוויזה שפועלת על הזזת ידית היא אומרת ומסובבת את הידית , אחרי זה מגיש חדשות העיר אמר שהסוללה הגדולה של העיר נגנבה , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1329225][B][U][SIZE="3"][COLOR="Blue"]דניאל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR="blue"]אתה הולך לאגם ורואה שהאגדה נכונה ושקיוגר מתחת למים , לפתע אתה רואה שהוא מתחיל לזוז , אז אתה מוציא את הפוקימון החדש שלך , ולפתע הוא מוציא מן החדק אבקה ומעיף אותה על קיוגר ואז קיוגר מפסיק לזוז והאדמה מפסיקה לרעוד , אחרי זה אתה בודק את הפוקימון בפוקדע , "ביוטיפליי , פוקימון פרפר החדק , ביוטיפליי תמיד חיי על העצים ויוצא במקרים נדירות אלא עם כן הוא לוקח אוכל , ביוטיפליי הוא פוקימון נאמן ומתאים למאמנים מתחילים , המתקפות שלו הן : יריית חוט , רוח , אבקת שינה ." הפוקדע אומר ומשתתק , מה תעשה ?[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אכנס למים יחד עם צ׳יקוריטה ואחרי כמה זמן אני אלך לחפש עוד פוקימונים.
-
[QUOTE=king4500;1329225]
[COLOR="Magenta"]אתה הולך לעיר וכשאתה מגיע אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים , האחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר 2 , לפתע החשמל מפסיק , "מזל שיש לי טלוויזה שפועלת על הזזת ידית היא אומרת ומסובבת את הידית , אחרי זה מגיש חדשות העיר אמר שהסוללה הגדולה של העיר נגנבה , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך מייד לאתר שהסוללה נמצאת בו ומנסה לעצור את הגנב
-
[COLOR="Blue"]אתה נכנס למים ושוחה קצת עם צ'יקוריטה על גבך , אתה מרגיש כבד אז אתה מוציא את ביוטיפליי מהפוקדור ואז שם את צ'יקוריטה על ביוטיפליי , לפתע אתה רואה פוקימון דג עם קרן ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/118.gif[/IMG] ) אתה יודע ששני הפוקימונים שלך מותשים אז אתה מחליט לא לנסות לתפוס את הפוקימון , אתה יוצא מן המים וביוטפליי בה איתך , ואחרי כ20 שניות אתה רואה שצ'יקוריטה לא פה , מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]אתה רץ בעיר וקולט שאפילו לא אמרו איפה נמצא מקום הסוללה , אז אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז האחות ג'וי ניגשת אליך , "אתה לא צריך ללכת לסוללה , איש מחתרת הלך לטפל במקרה." היא אומרת , לפתע מישהו בא אליך ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG] ) , "היי רוצה קרב ?" הוא שואל אותך , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=king4500;1329278]
[COLOR="Magenta"]אתה רץ בעיר וקולט שאפילו לא אמרו איפה נמצא מקום הסוללה , אז אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז האחות ג'וי ניגשת אליך , "אתה לא צריך ללכת לסוללה , איש מחתרת הלך לטפל במקרה." היא אומרת , לפתע מישהו בא אליך ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG] ) , "היי רוצה קרב ?" הוא שואל אותך , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר שכן ומוציא את בידריל