הסרטון שלי?מה לא בסדר איתו?
Printable View
הסרטון שלי?מה לא בסדר איתו?
פריקי כזה..זה סדרה כלשהיא?
יאפ,סול איטר אחת האנימות האדירות ביותר שראיתי [אם אני אגיד 'בעולם' כל אוהבי וואן פיס יקפצו עליי]
[quote=Death The Kid;1320426]יאפ,סול איטר אחת האנימות האדירות ביותר שראיתי [אם אני אגיד 'בעולם' כל אוהבי וואן פיס יקפצו עליי][/quote]
במקום הייתי הורג אותך D:
על מה מסופר בה?(לפי הסרטון זה נראה קצת כמו 1000 דרכים למות XD)
זה מסובך להסביר
[url]http://i1.mangareader.net/naruto/288/naruto-1568209.jpg[/url]
אני שונא את סאי, פריק אומנות, אדיש, מתנשא וחסר טאקט.
האופי הכי גרוע שיכול ליהיות לבן אדם.
מה זה הזי* הזה? משחק בביקאם לג'נד 2011, ובמשחק ראשון אימון נגד זניט מבקיע תשער היחיד במשחק והמאמן אומר שהייתי מחריד ואין דבר אחד טובל הגיד עליי. באמת...
[QUOTE=The Sir;1320430][url]http://i1.mangareader.net/naruto/288/naruto-1568209.jpg[/url]
האופי הכי גרוע שיכול ליהיות לבן אדם.[/QUOTE]
האמת היא שאתה יכול להיות מנהל חת"ם מצוין,יודע? אולי תבקש מרותם.
ותבין את זה ככה:
אם תצליח לגרום למ"ת שלי לקבל אישור מאביזי על הפעם הראשונה,שנייה,שלישית אתה צריך להיות מנהל חת"ם.
אני יכול לראות את זה "רומה קיבל ניהול על כך שעזר לליאון לפתוח את המ''ת ה-20 שלו בחודשיים האחרונים"
[QUOTE=Death The Kid;1320436]אני יכול לראות את זה "רומה קיבל ניהול על כך שעזר לליאון לפתוח את המ''ת ה-20 שלו בחודשיים האחרונים"[/QUOTE]
התכוונתי,אם מ"ת מרעיון [B]שלי[/B] ולא מאומץ,מגיע לו
לא מגיע לאף אחד ניהול בגלל דבר כזה,ניהול צריך מהשקעה,לא מעזרה לפתיחת מ''ת שלא ישרוד חודש-חודשיים
[QUOTE=Blackbeard;1320433]מה זה הזי* הזה? משחק בביקאם לג'נד 2011, ובמשחק ראשון אימון נגד זניט מבקיע תשער היחיד במשחק והמאמן אומר שהייתי מחריד ואין דבר אחד טובל הגיד עליי. באמת...[/QUOTE]
חחחח בפרו ?, גם אני עשיתי את כל המשחק נתתי בישולים בעטתי הכי הרבה לשער ובכל זאת קיבלתי 6.5 ניקוד !!
[QUOTE=Death The Kid;1320440]לא מגיע לאף אחד ניהול בגלל דבר כזה,ניהול צריך מהשקעה,לא מעזרה לפתיחת מ''ת שלא ישרוד חודש-חודשיים[/QUOTE]
אני יודע כבר שהוא משקיע,כל בן אדם שיכנס למ"תים שלו(מי שיש לו סבלנות לראות מ"תים שלו) יראה כמה השקעה, ובכל מקרה זה [B]הצעה![/B]
[QUOTE=The Sir;1320430][url]http://i1.mangareader.net/naruto/288/naruto-1568209.jpg[/url]
האופי הכי גרוע שיכול ליהיות לבן אדם.[/QUOTE]
אתה צוחק? סאי הוא אחד הדמויות האהובים עליי.. החוסר טאקט שלו זה הדבר הכי מצחיק בעולם.. ותראה אחרי זה איך הוא לומד להתנהג בעזרת ספרים זה קורע.. ואל תדאג, הוא ישתנה..
[QUOTE=~prinny;1320445]אתה צוחק? סאי הוא אחד הדמויות האהובים עליי.. החוסר טאקט שלו זה הדבר הכי מצחיק בעולם.. ותראה אחרי זה איך הוא לומד להתנהג בעזרת ספרים זה קורע.. ואל תדאג, הוא ישתנה..[/QUOTE]
הוא מצחיק רק בגלל שהוא דמות גרועה, דמות מגעילה שאין לה מקום, תחליף גרוע לכל דבר אחר שהיה יכול להיות
הוא דפוק, ולעולם לא משתנה..
[quote=Death The Kid;1320440]לא מגיע לאף אחד ניהול בגלל דבר כזה,ניהול צריך מהשקעה,לא מעזרה לפתיחת מ''ת שלא ישרוד חודש-חודשיים[/quote]
אני לא עומד לעשות 4976 מדריכים כי עשיתי אחד לא מזמן והיה שם רק תגובה אחת. זה לא ממש מעודד אותי להמשיך ולהשקיע.
[quote=מאסטר ליאון;1320442]אני יודע כבר שהוא משקיע,כל בן אדם שיכנס למ"תים שלו(מי שיש לו סבלנות לראות מ"תים שלו) יראה כמה השקעה, ובכל מקרה זה [B]הצעה![/B][/quote]
המ"ת שלי לא הכי מושקעים. אלא צריך להגזים.
[quote=~prinny;1320445]אתה צוחק? סאי הוא אחד הדמויות האהובים עליי.. החוסר טאקט שלו זה הדבר הכי מצחיק בעולם.. ותראה אחרי זה איך הוא לומד להתנהג בעזרת ספרים זה קורע.. ואל תדאג, הוא ישתנה..[/quote]
בינתיים הוא רק גורם לי להיתעצבן אבל באמת שהקטע במעיינות החמים שהוא דיבר על המשמו של נארוטו הרג אותי.
[quote=ワンピース;1320446]הוא מצחיק רק בגלל שהוא דמות גרועה, דמות מגעילה שאין לה מקום, תחליף גרוע לכל דבר אחר שהיה יכול להיות
הוא דפוק, ולעולם לא משתנה..[/quote]
הוא מהסוג הזה שבחיים האמיתיים מקבלים מכות כל יום ולא מבינים למה.
ואני אשם בזה כי...?
[quote=Death The Kid;1320448]ואני אשם בזה כי...?[/quote]
אתה יכול ללכת ולקרוא את הנושא עם הטיפים ולהגיב .. כן זה יעזור.
[QUOTE=The Sir;1320447]אני לא עומד לעשות 4976 מדריכים כי עשיתי אחד לא מזמן והיה שם רק תגובה אחת. זה לא ממש מעודד אותי להמשיך ולהשקיע.
המ"ת שלי לא הכי מושקעים. אלא צריך להגזים.
בינתיים הוא רק גורם לי להיתעצבן אבל באמת שהקטע במעיינות החמים שהוא דיבר על המשמו של נארוטו הרג אותי.
הוא מהסוג הזה שבחיים האמיתיים מקבלים מכות כל יום ולא מבינים למה.[/QUOTE]
מסכים, פשוט אידיוט לדעתי S:
מה שעידן אמר לך שהוא משתנה זה חרטא בלבן..
אל תדבר ככה על סאיוש!
חח הוא ממש מצחיק.. אני ממש אוהב את האופי שלו..
[QUOTE=~prinny;1320451]אל תדבר ככה על סאיוש!
חח הוא ממש מצחיק.. אני ממש אוהב את האופי שלו..[/QUOTE]
יש לו אופי של תולעת גומי, הוא דמות שטחית לגמרי ומפגרת ברמות, בגלל שהוא אידיוט זה מצחיק.. למרות שנארוטו זה לא מצחיק, קישימוטו לא יודע מה זה צחוק מסתבר O:
זאת לא חרטא, סאי עובר שינוי.. בגלל שאתה לא אוהב את הדמות אז אתה מתכחש לכל דבר טוב שיקרה לו..
ובנארוטו יש הרבה חלקים ממש מצחיקים.. למשל שהיה את הפרק שהם רוצים לדעת מה יש מתחת חמסכה של קאקשי, זה היה קורע..
[quote=ワンピース;1320452]יש לו אופי של תולעת גומי, הוא דמות שטחית לגמרי ומפגרת ברמות, בגלל שהוא אידיוט זה מצחיק.. למרות שנארוטו זה לא מצחיק, קישימוטו לא יודע מה זה צחוק מסתבר O:[/quote]
נראה לי שקישומוטו מנסה להראות בצורה הכי טובה איך יוצרים חיילי אנבו מוצלחים. כאילו הוא מנסה להראות איך אמור להראות חייל אנבו רק שהוא עשה הוא יותר מידי מעצבן.
היי מה קורה?
[QUOTE=~prinny;1320453]זאת לא חרטא, סאי עובר שינוי.. בגלל שאתה לא אוהב את הדמות אז אתה מתכחש לכל דבר טוב שיקרה לו..
ובנארוטו יש הרבה חלקים ממש מצחיקים.. למשל שהיה את הפרק שהם רוצים לדעת מה יש מתחת חמסכה של קאקשי, זה היה קורע..[/QUOTE]
הוא פשוט מבין שהוא מטומטם ומנסה להיות לא מטומטם בצורה מטומטת ואז נהיה עוד יותר מטומטם, שינוי ענק
ולא, זה לא מצחיק, אתה מגזים ברמות מגוחחות, אולי הדבר הכי טוב יכול להעלות חצי מילימטר של חיוך, חוץ מזה כלום
[QUOTE=The Sir;1320455]נראה לי שקישומוטו מנסה להראות בצורה הכי טובה איך יוצרים חיילי אנבו מוצלחים. כאילו הוא מנסה להראות איך אמור להראות חייל אנבו רק שהוא עשה הוא יותר מידי מעצבן.[/QUOTE]
הוא עשה את זה גרוע, הוא עשה את סאי שטחי וחסר כל, בלי דעה אישית ושטוף מוח מגעיל. וגם בלי כל מה שהוא עבר שם, הדמות הזאת חרא..
הי,על מה אתם רבים?
איזה כיף זה לירוק ולומר ״סוויטון- שמוכטה נו ג׳וטסו!״ חח..
שבת בקרוב, יש היום "שבת ביחד" בעיר שלי ואני הולך לשם.
[quote=RangerForce;1320441]חחחח בפרו ?, גם אני עשיתי את כל המשחק נתתי בישולים בעטתי הכי הרבה לשער ובכל זאת קיבלתי 6.5 ניקוד !![/quote]
חחחחחחחחח ממש מעצבן אה, משחק אחרי זה פירגן לי ושוב לכלך.
איכשהו עברו מלא שבועות בלי עשיתי כלום, כל פעם אומר לי שהעמדה לא מתאימה לקבוצה ושאשנה ושניתי 11 פעם עד שפאקינג שמו אותי בסגל סוףסוף חחח נקווה שנעלה
סאי דווקא דמות חזקה....גמישה,מהירה וחכמה...
סאי התחיל מאפס בלי רגשות ובלי כלום ובהמשך הוא התפתח המון ואני חושב שהוא דווקא טוב וגם נלחם טוב...
עזבו אותכם סאי קיבה הכי תותח D:
שינו הכי טוב!
[quote=Death The Kid;1320467]שינו הכי טוב![/quote]
וואו +1 על זה XD
אנחנו מדברים על שינו אבורמה נכון?
[QUOTE=Death The Kid;1320469]אנחנו מדברים על שינו אבורמה נכון?[/QUOTE]
שינו גרועעעע
מה קורה?
שלום לכולם
עומר - ברור שכן
שחר, באלך כאפת שטות? P:
Zehaha, You All Are Too Weak To Jion My Crew