-
גלעד
"נראה לי שזה מה שאני אעשה. יותר בטוח להסתובב ככה בדרכים. אבל שוב פעם, עכשיו אני עוד צריך לסיים עניין קטן. כאן, ולחזור לביזנס צפונית. אתה רוצה לבוא איתי או שפשוט ניפגש מאוחר יותר?" הוא עונה לך.
רומה
ואני שוב אומר לך (הפעם הראשונה היית בנו"ד) שיש רמז דק כמו פיל בנוגע למה שאפשר לעשות בתחילת המשחק.
--
"טוב, בנוקדאורון בטח יש אנשים עשירים." אומר רונלד. "אבל נוקדאורון זה כל כך רחוק..." נראה כי המחשבה הזו מדכדכת אותו מעט.
אתה פונה אל האדמי הקרוב לקאדר, ונראה שקאדר מתכונן לתקוף עם הסכין שלו. אתה נועץ את החרב באדמי שלידו, והמהלך הזה קצת מפתיע את קאדר, שהסכין שלו כבר מתחיל להשלח לעבר האדמי הזה, אך הוא מצליח, במאמץ ניכר אפשר לאמר, למשוך את הסכין אחורה ולבטל את ההתקפה שלו. האדמי נפגע מהמכות ומתפורר.
"אלים אדירים נאבי, אל תעשה דברים כאלה!" האדמי השני בינתיים עומד במקום ושוקל עמוקות את האפשרות של לברוח מכאן כל עוד נפשו בו, אך הוא עדיין עומד במקום.
ACMilaneZi
להחשיך...? אתה יצאת בבוקר ממחבוא השודדים הלכת, נו, מקסימום שעה, ועכשיו דיברת כמה דקות עם קארין. זה שעברו כמה ימים במציאות זה לא אומר כלום. אי לכך אני מתעלם מהטענה שמחשיך, ומכל אמירה אחרת שנגזרת ממנה. וחוץ מזה, ניסית לעשות יותר מדי פעולות. וכפי שכתבתי לפני כמה תגובות, אתה מתחיל ממקום ידידותי, אז יש לך צידה ליומיים, אז לא חיוני לעבור בשוק (עם זאת זה עדיין אפשרי).
--
"הגיוני שאתה לא מכיר אותו, זה כפר קטן מזרחה מכאן." היא אומרת. "וכך יותר טוב." היא מגיבה להתנצלות שלך, ונראה לפחות שהזעם הראשוני שלה שכך. "אז אמרת אתה רוצה להביס את הג'מוזה." היא עוצרת לרגע לבחור את המילים שלה. "זה נשמע רעיון לא רע בכלל. אולי אני... אצטרף אליך?"
-
[quote=LordAbizi;1327560]גיל
אתה פונה אל האדמי הקרוב לקאדר, ונראה שקאדר מתכונן לתקוף עם הסכין שלו. אתה נועץ את החרב באדמי שלידו, והמהלך הזה קצת מפתיע את קאדר, שהסכין שלו כבר מתחיל להשלח לעבר האדמי הזה, אך הוא מצליח, במאמץ ניכר אפשר לאמר, למשוך את הסכין אחורה ולבטל את ההתקפה שלו. האדמי נפגע מהמכות ומתפורר.
"אלים אדירים נאבי, אל תעשה דברים כאלה!" האדמי השני בינתיים עומד במקום ושוקל עמוקות את האפשרות של לברוח מכאן כל עוד נפשו בו, אך הוא עדיין עומד במקום.
[/quote]
אני מחייך קצת ואומר "זו טקטיקה פשוטה, מתחילים במכה וכשמגלים את החלש, מחסלים אותו. ואז מטפלים בחזק יותר" אני אומר ומחווה עם החרב שלי לכיוון האדמי שנותר, ואז תוקף אותו בהנפת חרב פשוטה.
-
[quote=LordAbizi;1327560]
רומה
ואני שוב אומר לך (הפעם הראשונה היית בנו"ד) שיש רמז דק כמו פיל בנוגע למה שאפשר לעשות בתחילת המשחק.
--
"טוב, בנוקדאורון בטח יש אנשים עשירים." אומר רונלד. "אבל נוקדאורון זה כל כך רחוק..." נראה כי המחשבה הזו מדכדכת אותו מעט.
[/quote]
אני לא חושב שכדי ללכת למערה הזאת של ג'אמוזה בשלב מוקדם כל כך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"חייבות להיות עוד ערים שגרים בהם עשירים, בעצם הם לא חייבים להיות עשירים, אולי נך לבדוק במסבאה, אנשים תמיד באים לשם משתכרים ומספרים לכל העולם על הדאגות שלהם" אענה לו בזמן שאמשיך לחשוב על עוד רעיונות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327560]גלעד
"נראה לי שזה מה שאני אעשה. יותר בטוח להסתובב ככה בדרכים. אבל שוב פעם, עכשיו אני עוד צריך לסיים עניין קטן. כאן, ולחזור לביזנס צפונית. אתה רוצה לבוא איתי או שפשוט ניפגש מאוחר יותר?" הוא עונה לך.
[/QUOTE]
אני מחליט להצטרף אליו כי לא אכפת לי להאריך את הדרך מעט "רק בוא נקבע שאם נאלץ להתפצל או משהו, אז ניפגש ליד [U]ה[/U]עץ" אני אומר לו ([U]ה[/U]עץ זה עץ גדול וזקן יחסית ביער שעקב הזקנה שלו חלק מפנים העץ נרקב, כמו שקורה בעצי זית רק פחות, ונשאר חלל די גדול בתוך העץ ברוחב די ענק, באופן יחסי כמובן. יש כניסה לחלל העץ בגובה מסויים ליד שני ענפים מסויימים).
לאחר מכן אני מתקדם איתו אחרי שאני שואל אותו לאן הולכים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327560]
ACMilaneZi
להחשיך...? אתה יצאת בבוקר ממחבוא השודדים הלכת, נו, מקסימום שעה, ועכשיו דיברת כמה דקות עם קארין. זה שעברו כמה ימים במציאות זה לא אומר כלום. אי לכך אני מתעלם מהטענה שמחשיך, ומכל אמירה אחרת שנגזרת ממנה. וחוץ מזה, ניסית לעשות יותר מדי פעולות. וכפי שכתבתי לפני כמה תגובות, אתה מתחיל ממקום ידידותי, אז יש לך צידה ליומיים, אז לא חיוני לעבור בשוק (עם זאת זה עדיין אפשרי).
--
"הגיוני שאתה לא מכיר אותו, זה כפר קטן מזרחה מכאן." היא אומרת. "וכך יותר טוב." היא מגיבה להתנצלות שלך, ונראה לפחות שהזעם הראשוני שלה שכך. "אז אמרת אתה רוצה להביס את הג'מוזה." היא עוצרת לרגע לבחור את המילים שלה. "זה נשמע רעיון לא רע בכלל. אולי אני... אצטרף אליך?"[/QUOTE]
מה זה משנה אם מחשיך או שאני סתם צריך ללכת לעשות משהו בשתי המקרים אני מנפנף אותנ...
"בצידה" יש גם אוהל(כאילו הדברים הנחוצים כדאי לבנות אוהל)?
----------------------------------
"להצטרף אליי?"אהרהר
"אני מניח שאת יכולה לעזור לי" אגיד במין זלזול
"אם את רוצה עוד כמה שעות אני יוצא לכיוון מזרחה" אגיד לקארין
"תהיה עוד כ-שעתיים בכניסה ליער" אציעה לה
-
האדמי הנותר תוקף אותך, פוגע בך שוב, אתה תוקף אותו ופוגע בו, והוא מתפורר.
"כן, אבל כשאני תוקף, אני קודם צריך להכין את ההתקפה, וכשאני מפעיל אותה, אני כמעט ולא שולט בה, והשליטה שיש לי היא רק כי אני תוקף מספר קטן של פעמים, בערך שש. קשה לעצור את ההתקפה אחרי שאני משחרר אותה." הוא מסביר.
רומה
ההיגיון מרמז שכך אכן יהיה הדבר, לא? בכל מקרה, התייחסתי למבצר וודן גאף, ולאו דווקא למקדש הג'מוזה.
--
"בשביל זה מוקדם מעט עכשיו, רוב בני האדם באים ומתחילים להשתכר באמת רק לקראת הערב. עכשיו לא יהיו שם הרבה בני אדם." אומר רונלד.
גלעד
"המשימה הייתה לטפל באיזשהי בעיה של מישהו שגר מחוץ לביזנס צפונית. במהלך המשימה גיליתי שאני צריך איזשהו חפץ שאני יודע שאני יכול להשיג כאן. בעל העסק שאצלו החפץ רצה עזרה בתמורה לחפץ, אז עכשיו אני חוזר אליו כשיש לי את כל מה שהוא ביקש. אז ככה שעכשיו אני עומד לסיים את המשימה." הוא מספר לך. בכל אופן, אתם לא נתקלים באורעים חריגים במהלך שהותכם בביזנס דרומית, ולאחר מכן אתם יוצאים לדרך הקצרה שמובילה לביזנס צפונית. בדרך ג'וני לפתע עוצר אותך ומצביע על עץ. "יש שם כמה קופים מכונפים. מה דעתך שנבחן עליהם את הכישורים החדשים שלנו?" הוא מציע.
ACMilaneZi
זה כן משנה, כי אם אתה רוצה לנפנף אותה, אתה צריך לעשות את זה עם טיעון רלוונטי...
ואוהל וכל הדברים שקשורים לזה יותר נכנסים לדעתי בקטגוריה של "ציוד לחניית לילה."
--
"בסדר אני מניחה... אז נפגש בעוד שעתיים ביציאה המזרחית מן היער." היא אומרת, ויורדת מן השביל אל העצים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327787]
ACMilaneZi
זה כן משנה, כי אם אתה רוצה לנפנף אותה, אתה צריך לעשות את זה עם טיעון רלוונטי...
ואוהל וכל הדברים שקשורים לזה יותר נכנסים לדעתי בקטגוריה של "ציוד לחניית לילה."
--
"בסדר אני מניחה... אז נפגש בעוד שעתיים ביציאה המזרחית מן היער." היא אומרת, ויורדת מן השביל אל העצים.[/QUOTE]
הרבה פעמיים נפנפתי מישהי בלי טיעון >< אבל זה לפעם אחרת
----------
אחזור לבית ואארגן את הציוד וכל מה שדרוש.
אחליף בגדים ואתארגן לצאת מהעיר.
ואז אלך לכניסה ליער ואחכה לקארין.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327787]גלעד
"המשימה הייתה לטפל באיזשהי בעיה של מישהו שגר מחוץ לביזנס צפונית. במהלך המשימה גיליתי שאני צריך איזשהו חפץ שאני יודע שאני יכול להשיג כאן. בעל העסק שאצלו החפץ רצה עזרה בתמורה לחפץ, אז עכשיו אני חוזר אליו כשיש לי את כל מה שהוא ביקש. אז ככה שעכשיו אני עומד לסיים את המשימה." הוא מספר לך. בכל אופן, אתם לא נתקלים באורעים חריגים במהלך שהותכם בביזנס דרומית, ולאחר מכן אתם יוצאים לדרך הקצרה שמובילה לביזנס צפונית. בדרך ג'וני לפתע עוצר אותך ומצביע על עץ. "יש שם כמה קופים מכונפים. מה דעתך שנבחן עליהם את הכישורים החדשים שלנו?" הוא מציע.
[/QUOTE]
מכיוון שלפי התיאור שלך, אני בעצמי לא הבחנתי בהם, אני אפעל לפי ההנחה הזאת.
~~~~~~~~~
אני מטיל כדור ברקים ומכוון אותו אל גוף העץ שאליו ג'וני הצביע, בניסיון להפיל (ואולי לפגוע) את הקופים המכונפים (האמת שיותר מתאים לך לקרוא ליצורים "מקורננים" מאשר מכונפים, אבל אני מניח שאם היית אומר "מקורננים" זה סתם היה נשמע כמו קללה) כדי שאני אוכל לראות אותם.
"איך ידעת שיהיו (אם הצלחתי להפיל אותם) / איך אתה יודע שיש (אם לא הצלחתי להפיל אותם) שם קופים מכונפים?" אני שואל אותו.
-
[quote=LordAbizi;1327787]גיל
האדמי הנותר תוקף אותך, פוגע בך שוב, אתה תוקף אותו ופוגע בו, והוא מתפורר.
"כן, אבל כשאני תוקף, אני קודם צריך להכין את ההתקפה, וכשאני מפעיל אותה, אני כמעט ולא שולט בה, והשליטה שיש לי היא רק כי אני תוקף מספר קטן של פעמים, בערך שש. קשה לעצור את ההתקפה אחרי שאני משחרר אותה." הוא מסביר.
[/quote]
"יכול להיות" אני אומר בכובד ראש "אבל אני מניח שאפשר לפתור את הבעיה אם נתאם מהלכים מראש. גם אני יתקשה לעצור מכה עם הגרזן שלי במקרה הצורך, מסיבות מובנות אני מקווה" אני אומר. "אם נחליט שמעכשיו, במידה ויש מולנו מס' יצורים בעלי חוזק דומה ובלי מתקפות ידועות לטווח רחוק, אנחנו מחסלים אותם אחד אחד, אני חושב שזה יפתור את הבעיה."
-
[quote=LordAbizi;1327787]
רומה
ההיגיון מרמז שכך אכן יהיה הדבר, לא? בכל מקרה, התייחסתי למבצר וודן גאף, ולאו דווקא למקדש הג'מוזה.
--
"בשביל זה מוקדם מעט עכשיו, רוב בני האדם באים ומתחילים להשתכר באמת רק לקראת הערב. עכשיו לא יהיו שם הרבה בני אדם." אומר רונלד.
[/quote]
ומה בדיוק יש לי לחפש שם? כאילו רוב האנשים ששמה הם בעלי נסיון וכאלה ואני רק סיימתי את הלימודים. ולגבי לקנות שם ציוד יוקרתי או משהו אין לי מספיק כסף.
~~~~~~~~~~~~~
"צודק" אענה לו בלת ברירה, "אין לי שמץ של מושג לגבי מה אנחנו הולכים לעשות, אולי לך יש רעיונות?"
-
ACMilaneZi
אולי זו אשמתי שלא הבהרתי את זה, אבל מקום הלימודים הוא סוג של בית. כלומר יש לך שם חדר (בדרך כלל אתה חולק אותו עם עוד תלמידים) ובו יש לך את כל הדברים, ואתה כבר ארגנת את הכל ואתה כבר היית מוכן לצאת. ככה שלמעשה לא עשית כלום בתגובה הזו.
--
יהיו הדברים שאתה עושה אשר יהיו, אחרי שעתיים אתה מגיע לנקודות המפגש, וכעבור כמה דקות גם קארין מגיעה לשם.
"טוב אז, לאן נלך?" היא שואלת.
גלעד
אתה שולח כדור ברקים, שפוגע בקופים, אך הם שורדים את ההתקפה, וטסים אל מחוץ לעץ. ג'וני מרים את הקשת שלו, שם עליה שני חצים, ושולח אותם אל אחד הקופים. החצים פוגעים בו והוא נופל מת על האדמה. השלושה האחרים צוללים לכיוון שלכם ומתכוונים לתקוף אתכם.
"בסדר. אבל כשאתה עושה את זה, השתדל לתקוף לא מהצד שלי. כדי שאני לא אפגע בך בטעות. אז שנמשיך?" אומר קאדר.
רומה
אף אחד לא דיבר על הציוד שיש שם. וחרף ההיגיון הרב שבדברים שלך, [I]איך אתה יכול להיות בטוח? ואיך אתה יודע מה הקריטריון שלפיו קובעים מי מספיק חזק כדי להיות שם?[/I]
--
"אני מניח שאנחנו יכולים פשוט להסתובב מחוץ לעיר. אנחנו תמיד הרי יכולים לחזור לכאן בערב. אנחנו גם יכולים להגיע לעיר אחרת ובה לחפש אנשים שיעסיקו אותנו." הוא מציע.
-
[quote=LordAbizi;1328117]
רומה
אף אחד לא דיבר על הציוד שיש שם. וחרף ההיגיון הרב שבדברים שלך, [I]איך אתה יכול להיות בטוח? ואיך אתה יודע מה הקריטריון שלפיו קובעים מי מספיק חזק כדי להיות שם?[/I]
--
"אני מניח שאנחנו יכולים פשוט להסתובב מחוץ לעיר. אנחנו תמיד הרי יכולים לחזור לכאן בערב. אנחנו גם יכולים להגיע לעיר אחרת ובה לחפש אנשים שיעסיקו אותנו." הוא מציע.[/quote]
אני פשוט חושב שאין טעם ללכת לשם עכשיו, תתחשב בזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נשמע הגיוני" אומר לו ואתחיל ללכת לכיוון היציאה המערבית מהעיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328117]גלעד
אתה שולח כדור ברקים, שפוגע בקופים, אך הם שורדים את ההתקפה, וטסים אל מחוץ לעץ. ג'וני מרים את הקשת שלו, שם עליה שני חצים, ושולח אותם אל אחד הקופים. החצים פוגעים בו והוא נופל מת על האדמה. השלושה האחרים צוללים לכיוון שלכם ומתכוונים לתקוף אתכם.
[/QUOTE]
"מרשים" אני משבח את ג'וי.
אני מטיל כדור ברקים נוסף, מכוון אותם של שלושת הקופים שנותרו. (דרך אגב, לא ציינת כמה קופים יש שם בתגובה הקודמת).
אם חלק מהקופים שורדים את המכה אני מטיל התעתקות על מנת לעבור אל מאחורי הקופים ואני מרעיש המון כדי להסיח את דעתם ולתת לג'וני הזדמנות לירות בהם.
~~~~~~~~
נ.ב.
עכשיו הבנתי למה "קופים מכונפים" נשמעים לי מוכר, הם נשמעים לי כך בעקבות "הקוסם מארץ עוץ".
-
[QUOTE=LordAbizi;1328117]ACMilaneZi
אולי זו אשמתי שלא הבהרתי את זה, אבל מקום הלימודים הוא סוג של בית. כלומר יש לך שם חדר (בדרך כלל אתה חולק אותו עם עוד תלמידים) ובו יש לך את כל הדברים, ואתה כבר ארגנת את הכל ואתה כבר היית מוכן לצאת. ככה שלמעשה לא עשית כלום בתגובה הזו.
--
יהיו הדברים שאתה עושה אשר יהיו, אחרי שעתיים אתה מגיע לנקודות המפגש, וכעבור כמה דקות גם קארין מגיעה לשם.
"טוב אז, לאן נלך?" היא שואלת.[/QUOTE]
"אחריך." אגיד ואלך אחריה
אמשיך ללכת עד שיחשיך או שיקרה דבר מחשיד.
-
[quote=LordAbizi;1328117]גיל
"בסדר. אבל כשאתה עושה את זה, השתדל לתקוף לא מהצד שלי. כדי שאני לא אפגע בך בטעות. אז שנמשיך?" אומר קאדר.
[/quote]
"אין בעיה" אני אומר ומחזיר את החרב למקומה, ואז ממשיך בדרך.
-
רומה
זו כמובן ההחלטה שלך, אבל אני סבור שאם תדבוק בה, אתה צפוי להרגיש חוסר תכלית במשחק.
--
אתם יוצאים מזרחה מן העיר, והולכים בשביל. הדרך מעט מיוערת, יש עצים, אבל לא מאוד צפופים. אתם עוברים, ורונלד מסב את תשומת לבך לכמה צבאים עם ראש של חזיר שנמצאים מעט מחוץ לשביל. ידוע לך שאין להם שום יכולות מיוחדת.
"מה אתה אומר שנתקוף אותם?" מציע רונלד.
גלעד
לא קראתי את "הקוסם". אגב, הסיבה שמתקפת כדור ברקים פוגעת בהם חלש היא בגלל חוסר השליטה בה. כשהמומחיות שלך בה תגדל, היא תוכל להשמיד אויבים הרבה יותר מהר.
--
אתה מטיל את כדור הברקים, שפוגע בקופים, ובינתיים ג'וני שולח חץ אחד, שפוגע באחד הקופים, ואז החץ מתפוצץ, ומופיע כדור אש שמתרחב ונעלם במהירות. הקוף שנפגע ישירות מהחץ פגוע מאוד, והוא לא יכול לטוס והוא נוחת. אחד הקופים נע אליך והשני אל ג'וני. הקוף מתחיל לשרוט אותך, אך אתה מושיט את הידיים קדימה, מכריח את עצמך להתרכז, ואתה מתעתק הרחק משם. הקוף השני קרב אל ג'וני, והוא לא יכול לירות חץ מהמרחק הזה, אז הוא זורק את הקשת שלו, ושולף חרב קצרה, וחותך את הקוף שלידו, והוא מת. אתה משמיע את הקולות ובכך מושך את תשומת לב של הקוף שתקף אותך לפני ההתעתקות. הקוף הפגוע שלא יכול לעוף עומד במקום ומתלבט שמא עליו לעזור להלחם או לנוס על נפשו...
ACMilaneZi
אתה מנהיג הקבוצה. עליך לקבל את ההחלטה. אתה יכול כמובן לשאול לעצתה, אבל ההחלטה היא שלך. זה כתוב במפורש ב"הערות".
אתם ממשיכים ללכת זמן מה. אתם עוברים ליד עץ מקרי, שהוא קצת מרוחק מהשביל, ולפתע אתם שמים לב שחץ נתקע בעץ הזה. עקב המרחק של העץ מהשביל נובע שאו שזה קשת גרוע שניסה לפגוע בכם, או שהמטרה הייתה להפנות את תשומת הלב שלכם אל הקשת. אתם מבחינים אולי בדמות רחוקה מאוד בדרך שממנה הגעתם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328518]
ACMilaneZi
אתה מנהיג הקבוצה. עליך לקבל את ההחלטה. אתה יכול כמובן לשאול לעצתה, אבל ההחלטה היא שלך. זה כתוב במפורש ב"הערות".
[/QUOTE]
ומה הבעיה בתגובה? אולי לא ניסחתי את זה טוב
--
"כן,קדימה" אגיד ואתחיל לצעוד מערבה. לכיוון העיר טוקירו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328518]גלעד
לא קראתי את "הקוסם". אגב, הסיבה שמתקפת כדור ברקים פוגעת בהם חלש היא בגלל חוסר השליטה בה. כשהמומחיות שלך בה תגדל, היא תוכל להשמיד אויבים הרבה יותר מהר.
--
אתה מטיל את כדור הברקים, שפוגע בקופים, ובינתיים ג'וני שולח חץ אחד, שפוגע באחד הקופים, ואז החץ מתפוצץ, ומופיע כדור אש שמתרחב ונעלם במהירות. הקוף שנפגע ישירות מהחץ פגוע מאוד, והוא לא יכול לטוס והוא נוחת. אחד הקופים נע אליך והשני אל ג'וני. הקוף מתחיל לשרוט אותך, אך אתה מושיט את הידיים קדימה, מכריח את עצמך להתרכז, ואתה מתעתק הרחק משם. הקוף השני קרב אל ג'וני, והוא לא יכול לירות חץ מהמרחק הזה, אז הוא זורק את הקשת שלו, ושולף חרב קצרה, וחותך את הקוף שלידו, והוא מת. אתה משמיע את הקולות ובכך מושך את תשומת לב של הקוף שתקף אותך לפני ההתעתקות. הקוף הפגוע שלא יכול לעוף עומד במקום ומתלבט שמא עליו לעזור להלחם או לנוס על נפשו...
[/QUOTE]
אני מטיל פצצת קסם את עבר הקוף הנותר.
אני מחליט לקנות פיגיון ארוך איפה שהוא בביזנס צפונית (ההגנה האחרונה של כל קוסם).
אם בזה הקרב נגמר אני ממשיך ללכת עם ג'וני רק שאני מודיע לו לשים לב אם הוא רואה נשקיים באזור כדי שאני אוכל לקנות פגיון ארוך כי ראיתי שזה שימושי.
-
[quote=LordAbizi;1328518]גיל
אתם ממשיכים ללכת זמן מה. אתם עוברים ליד עץ מקרי, שהוא קצת מרוחק מהשביל, ולפתע אתם שמים לב שחץ נתקע בעץ הזה. עקב המרחק של העץ מהשביל נובע שאו שזה קשת גרוע שניסה לפגוע בכם, או שהמטרה הייתה להפנות את תשומת הלב שלכם אל הקשת. אתם מבחינים אולי בדמות רחוקה מאוד בדרך שממנה הגעתם.[/quote]
"מה אתה אומר, קאדר?" אני אומר בהיסח דעת בעת שאני מאמץ את עיניי בניסיון כושל לראות את הדמות הרחוקה "זה קשת גרוע שניסה לפגוע בנו, או מישהו שמנסה למשוך את תשומת ליבנו?" אני שואל ומתחיל להתקדם לכיוון הדמות בניסיון לזהות אותה.
-
[quote=LordAbizi;1328518]רומה
זו כמובן ההחלטה שלך, אבל אני סבור שאם תדבוק בה, אתה צפוי להרגיש חוסר תכלית במשחק.
--
אתם יוצאים מזרחה מן העיר, והולכים בשביל. הדרך מעט מיוערת, יש עצים, אבל לא מאוד צפופים. אתם עוברים, ורונלד מסב את תשומת לבך לכמה צבאים עם ראש של חזיר שנמצאים מעט מחוץ לשביל. ידוע לך שאין להם שום יכולות מיוחדת.
"מה אתה אומר שנתקוף אותם?" מציע רונלד.
[/quote]
*רשמתי מערבה, מזרחה זה לכיוון הים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קצת מזון לא יזיק" אומר לו ואז אטיל קסם "כדור ברקים" על הצבאים בעלי ראש החזיר.
-
ACMilaneZi
ההבדל היה עצום, קודם אמרת לה להוביל את הדרך, בעוד שעכשיו אתה בוחר בעצמך את כיוון הדרך.
רגע רגע רגע, כל הכיוונים שלך מבלבלים אותי. קודם כל, אתה גר במערב בעיר נמל עם יציאה לים, אבל עדיין יש עיר שהיא כ-50 ק"מ מערבה ממך... ודבר שני, אתה קבעת להפגש איתה ביציאה המזרחית מן היער, ועכשיו אתה הולך מערבה, שזה אומר שאתה נכנס עכשיו ליער, כן?
--
אתם מתחילים ללכת מערבה, ומתקדמים בלי הרבה בעיות.
"היי, תראה, יש שם שני פיל-סוסים. מה דעתך שנתקוף אותם?" היא אומרת, ומצביעה על שני פיל-סוסים קצת מחוץ לשביל. הפיל-סוסים הם יצורים עם מבנה גוף של סוס, אך ראש של פיל. אין להם שום יכולת מיוחדת, רק יש להזהר מהניבים שלהם.
גלעד
אתה מטיל את פצצת הקסם בזמן שג'וני קוטל את הקוף הנותר, והקרב נסתיים. אתם ממשיכים ללכת, ואתם מוצאים את עצמכם בביזנס צפונית.
"אני צריך ללכת לסיים את המשימה, ולאסוף את הציוד שלי. מתי ואיפה נפגש?" שואל ג'וני.
"זה לא משנה." הוא אומר, "אני אארוב לו ליד העץ, ואתה תמשוך את תשומת הלב שלו?" מציע קאדר.
רומה
אתה צודק, המוח שלי חשב מערבה, אבל הידיים כתבו מזרחה.
--
זהו המקום לציין שיש שלושה כאלו.
כדור הברקים מתפזר ופוגע בצבאים עם ראש החזק, והם מתחילים לנוע לכיוון שלכם. רונלד רץ קדימה, שולף את החרב הדו ידית החדשה שלו, מסתובב וחותך מעט את כולם במכה אחת. אחד הצבאים בועט ברונלד, ובזמן שרונלד נפגע מזה, צבי אחר עוקף אותו ומתחיל לנוע לכיוון שלך.
-
[quote=LordAbizi;1328979]גיל
"זה לא משנה." הוא אומר, "אני אארוב לו ליד העץ, ואתה תמשוך את תשומת הלב שלו?" מציע קאדר.
[/quote]
אני מהנהן בהסכמה לקאדר ומחכה שהוא יתחיל להסתתר ואז אני אתחיל לרוץ ריצה קלה לכיוון בדמות תוך כדי שאני מחזיק בנדן החרב שלי.
-
[quote=LordAbizi;1328979]
רומה
אתה צודק, המוח שלי חשב מערבה, אבל הידיים כתבו מזרחה.
--
זהו המקום לציין שיש שלושה כאלו.
כדור הברקים מתפזר ופוגע בצבאים עם ראש החזק, והם מתחילים לנוע לכיוון שלכם. רונלד רץ קדימה, שולף את החרב הדו ידית החדשה שלו, מסתובב וחותך מעט את כולם במכה אחת. אחד הצבאים בועט ברונלד, ובזמן שרונלד נפגע מזה, צבי אחר עוקף אותו ומתחיל לנוע לכיוון שלך.[/quote]
אתן לו להיתקרב אלי ואז בשנייה האחרונה אזוז הצידה ואז אטיל עליו קסם מכת גוש קרח.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328979]ACMilaneZi
ההבדל היה עצום, קודם אמרת לה להוביל את הדרך, בעוד שעכשיו אתה בוחר בעצמך את כיוון הדרך.
רגע רגע רגע, כל הכיוונים שלך מבלבלים אותי. קודם כל, אתה גר במערב בעיר נמל עם יציאה לים, אבל עדיין יש עיר שהיא כ-50 ק"מ מערבה ממך... ודבר שני, אתה קבעת להפגש איתה ביציאה המזרחית מן היער, ועכשיו אתה הולך מערבה, שזה אומר שאתה נכנס עכשיו ליער, כן?
--
אתם מתחילים ללכת מערבה, ומתקדמים בלי הרבה בעיות.
"היי, תראה, יש שם שני פיל-סוסים. מה דעתך שנתקוף אותם?" היא אומרת, ומצביעה על שני פיל-סוסים קצת מחוץ לשביל. הפיל-סוסים הם יצורים עם מבנה גוף של סוס, אך ראש של פיל. אין להם שום יכולת מיוחדת, רק יש להזהר מהניבים שלהם.
[/QUOTE]
כן
--
"כן זה יכול להיות אימון טוב בשבילך." אגיב בהתגרות
אזרוק סכין על הפיל-סוס הקרוב יותר ואשתמש "בהטלה פיזורית" כדאי לפגוע לו בעיניים.
-
"בסדר. אם זו סכנה, תגיד קרנף. אם זה בטוח, תגיד ארמדיל" אומר לך קאדר, בזמן שהוא פוסע אל מתחת לעץ, ונעלם באורח מסתורי. אתה מתקדם לכיוון הדמות, והדמות רצה לכיוונך. אתה מבחין עם ההתקרבות שזו אישה, עם שיער ג'ינג'י.
"נאבי!" היא צועקת. אתה מקיש שייתכן שזו מלינה רובנסו.
רומה
אתה עושה את כל ההכנות לקסם, הצבי מתקרב, אתה קופץ הצידה ומטיל את הקסם ופוגע בצבי. הוא מצמטרר קצת בגלל הקור, אבל אז זה חולף, והוא ממשיך לנוע לכיוון שלך. בינתיים רונלד קוטל את אחד הצבאים, והשני ממשיך להאבק בו.
ACMilaneZi
הרעיון בהטלה פיזורית היא פגיעה בכמה מטרות רחוקות. אם אתה רוצה לפגוע פעמיים באותה מטרה, תשתמש בהטלה מקבילה.
--
אתה מאחד שני סכינים, משתמש בהטלה פיזורית, ומפרק אותה בסביבת הפיל סוס כדי לפגוע בעיניו, אך מכיוון מה שהסברתי הרגע, אחד הסכינים נע הצידה לכיוון שיח, והשני עף לכיוון הפיל סוס השני ופוגע בצידי גופו. הפיל סוסים מתחילים לדהור לכיוונכם, וקארין יוצאת קדימה עם חרבה ומתחיל להתעמת עם הפיל-סוס הבריא יותר.
-
[quote=LordAbizi;1329328]
רומה
אתה עושה את כל ההכנות לקסם, הצבי מתקרב, אתה קופץ הצידה ומטיל את הקסם ופוגע בצבי. הוא מצמטרר קצת בגלל הקור, אבל אז זה חולף, והוא ממשיך לנוע לכיוון שלך. בינתיים רונלד קוטל את אחד הצבאים, והשני ממשיך להאבק בו.
[/quote]
הפעם אחכה שהוא יגיע אלי ואז אתן לו מכה בראש עם המטה. לאחר מכן אזוז הצידה ואטיל עליו פצצת קסם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1329328]
ACMilaneZi
הרעיון בהטלה פיזורית היא פגיעה בכמה מטרות רחוקות. אם אתה רוצה לפגוע פעמיים באותה מטרה, תשתמש בהטלה מקבילה.
--
אתה מאחד שני סכינים, משתמש בהטלה פיזורית, ומפרק אותה בסביבת הפיל סוס כדי לפגוע בעיניו, אך מכיוון מה שהסברתי הרגע, אחד הסכינים נע הצידה לכיוון שיח, והשני עף לכיוון הפיל סוס השני ופוגע בצידי גופו. הפיל סוסים מתחילים לדהור לכיוונכם, וקארין יוצאת קדימה עם חרבה ומתחיל להתעמת עם הפיל-סוס הבריא יותר.[/QUOTE]
אשתמש בהטלה מקבילה כדאי לפגוע בעיניו של הפיל-סוס,לאחר מכן אשתמש בפסיעה חרישית ואתקוף אותו מלמעלה.
-
[quote=LordAbizi;1329328]גיל
"בסדר. אם זו סכנה, תגיד קרנף. אם זה בטוח, תגיד ארמדיל" אומר לך קאדר, בזמן שהוא פוסע אל מתחת לעץ, ונעלם באורח מסתורי. אתה מתקדם לכיוון הדמות, והדמות רצה לכיוונך. אתה מבחין עם ההתקרבות שזו אישה, עם שיער ג'ינג'י.
"נאבי!" היא צועקת. אתה מקיש שייתכן שזו מלינה רובנסו.
[/quote]
"מלינה?" אני צועק בשאלה, בעודי חש בהתרגשות קלה ומצמצם את עיני כדי לראות יותר בבירור ולהיות בטוח.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328979]גלעד
אתה מטיל את פצצת הקסם בזמן שג'וני קוטל את הקוף הנותר, והקרב נסתיים. אתם ממשיכים ללכת, ואתם מוצאים את עצמכם בביזנס צפונית.
"אני צריך ללכת לסיים את המשימה, ולאסוף את הציוד שלי. מתי ואיפה נפגש?" שואל ג'וני.
[/QUOTE]
"ניפגש ליד [U]ה[/U]עץ, כמו שקבענו, בעוד כשעתיים וחצי. כל אחד יחכה לשני עד שעה במקום המפגש למקרה שמישהו יאחר טיפה."
אני מחפש נשקייה באזור, ישנן מספר נשקיות מוכרות, כמו "שאול ובניו- ציוד מסע ולחימה" או חנות סניף של הרשת "למטייל- אמצעי לחימה ומגוון פטנטים לדרך".
אני מתחיל לבדוק בחנות הרשת "למטייל" אם יש להם פיגיון ארוך, עדיף עם מנגנון מקל על שליפה, אם אין משהו מיוחד, אני בודק בחנות הפרטית במרחק רחוב אחד. שתי החנויות נמצאות באזור הנפחיות והבורסקאים.
(תוכל לעצור את התגובה הבאה אחרי ההשוואה בין שתי החנויות)
-
רומה
אתה ממתין לצבי עם ראש החזיר שמתקרב אליך. הוא מגיע אליך ואתה נותן לו מכה עם המטה בזמן שהוא בועט בצלעות שלך מה שקצת כואב. אתה לא מאבד את העשתונות וקופץ הצידה, מתעלם מהכאב, נכנס לריכוז ומטיל פצצת קסם שפוגעת בצבי והוא נראה חלש מאוד. רונלד בינתיים קוטל גם את הצבי האחרון. הצבי האחרון מסתובב ומחליט לסגת.
ACMilaneZi
המהלך השני לא היה חד משמעי. היה חיוני לפרט עוד כדי שאני בדיוק מה אתה מנסה לעשות. לכן התעלמתי ממנו.
--
אתה מטיל שני סכינים לכיוון הפיל-סוס, אך הוא מבחין בתנועה שלהם, מזנק הצידה, והסכינים ננעצים בצלעותיו. הפיל-סוס מגיע אליך, מתרומם על רגליו האחריות ובועט בך. קארין בינתיים נאבקת עם הפיל-סוס השני.
עם ההתקרבות שלה נהיה יותר ויותר ברור שזו היא.
"כן!" היא אומרת, לבסוף כשהיא מגיעה אליך, היא מתנשפת, "סוף סוף השגתי אותך! מצטערת על החץ, אבל רק ככה הייתי יכולה לגרום לך לעצור... דרך אגב, חשבתי שהיית עם עוד מישהו?"
גלעד
אויש למה לסבך אותי עם 2 חנויות נשק שונות אם מבחינתי אין הבדל ביניהן...?? ולא נראה לי שהיו "רשתות" של חנויות בתקופה כזאתי... אז לכן אני אנהג בפשטות, ואני פשוט שיש חנות אחת. (אתה יכול לראות בזה כאילו התעלמתי מהחנות שההצעה שלה גרועה יותר)
--
אתה מגלה שאין פגיונות שנמכרים עם המנגנון הזה, והפיגיון הפשוט עולה 6 מטבעות ארד. בעל העסק אומר לך גם שהוא יכול לנסות להכין מנגנון שכזה, אבל זה יעלה 3 מטבעות ארד נוספים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1330407]גלעד
אויש למה לסבך אותי עם 2 חנויות נשק שונות אם מבחינתי אין הבדל ביניהן...?? ולא נראה לי שהיו "רשתות" של חנויות בתקופה כזאתי... אז לכן אני אנהג בפשטות, ואני פשוט שיש חנות אחת. (אתה יכול לראות בזה כאילו התעלמתי מהחנות שההצעה שלה גרועה יותר)
--
אתה מגלה שאין פגיונות שנמכרים עם המנגנון הזה, והפיגיון הפשוט עולה 6 מטבעות ארד. בעל העסק אומר לך גם שהוא יכול לנסות להכין מנגנון שכזה, אבל זה יעלה 3 מטבעות ארד נוספים.[/QUOTE]
נסלח לך על זה :)
~~~~~~~~~~~~
אני בוחן את מלאי הכסף שלי ומחליט ששליפה מהירה של הפיגיון שווה את שלוש מטבעות הארד, לכן אני מסכים לתשלום הנוסף.
כשאני יוצא מהחנות אני מחליט לאבטח את הציוד שלי (פיגיון, מטה וארנק) בעזרת "קסם שימור מצב", שדואג לזה שאם מישהו שהוא לא אני ינסה לגעת בחפצים שלי בלי רשותי, הוא יחטוף זרם חשמלי-כאילו מחשמל סטטי טעון, בעוצמה מספיק חזקה כדי שהרפלקס יחזיר לו את היד בחזרה בצורה בולטת והוא לא ינסה שוב לגנוב את החפצים (אלא אם הוא ממש נואש).
-
[quote=LordAbizi;1330407]גיל
עם ההתקרבות שלה נהיה יותר ויותר ברור שזו היא.
"כן!" היא אומרת, לבסוף כשהיא מגיעה אליך, היא מתנשפת, "סוף סוף השגתי אותך! מצטערת על החץ, אבל רק ככה הייתי יכולה לגרום לך לעצור... דרך אגב, חשבתי שהיית עם עוד מישהו?"
[/quote]
"אני סולח בנוגע לחץ... ו... כן... היה איתי עוד מישהו. זה פשוט, ש, אני ו[B]ארמדיל[/B]", כשאני אומר בקול רם ובהדגשה את המילה האחרונה, "בדרך כלל חושדים כאשר חץ פוגע מטר לידנו. אבל זה בסדר, אמרתי כבר שאני סולח. אז למה רצית לגרום לנו לעצור? רצית להגיד לנו משהו?" אני מוסיף בשאלה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1330407]
ACMilaneZi
המהלך השני לא היה חד משמעי. היה חיוני לפרט עוד כדי שאני בדיוק מה אתה מנסה לעשות. לכן התעלמתי ממנו.
--
אתה מטיל שני סכינים לכיוון הפיל-סוס, אך הוא מבחין בתנועה שלהם, מזנק הצידה, והסכינים ננעצים בצלעותיו. הפיל-סוס מגיע אליך, מתרומם על רגליו האחריות ובועט בך. קארין בינתיים נאבקת עם הפיל-סוס השני.
[/QUOTE]
אשתמש בפסיעה חרישית ואזרוק עליו סכינים בעזרת הטלה מקבילית באקראיות למקומות חיוניים בגוף.
וכאשר אני אראה שהוא נחלש אתפס למקום גבוה ואקפוץ עליו כאשר אני זורק עליו סכינים.
-
[quote=LordAbizi;1330407]רומה
אתה ממתין לצבי עם ראש החזיר שמתקרב אליך. הוא מגיע אליך ואתה נותן לו מכה עם המטה בזמן שהוא בועט בצלעות שלך מה שקצת כואב. אתה לא מאבד את העשתונות וקופץ הצידה, מתעלם מהכאב, נכנס לריכוז ומטיל פצצת קסם שפוגעת בצבי והוא נראה חלש מאוד. רונלד בינתיים קוטל גם את הצבי האחרון. הצבי האחרון מסתובב ומחליט לסגת.
[/quote]
למה הקסמים שלי כל כך חלשים?
~~~~~~~~~~~~~~~~
"עבודה טובה, אבל אנחנו צריכים לעבוד על אסטרטגיית הלחימה שלנו" אומר לרונלד.
-
גלעד
אוקיי, אז עכשיו יהיה זמן טוב להסביר לי מה זה בדיוק המנגנון הזה שחיפשת...
--
אולי לא הדגשתי את הנקודה הזו מספיק, אבל קסמי שימור מצב זה עניין כל כך מסובך שאפילו לא טרחתי להבהיר [B]לעצמי[/B] עד הסוף מה זה בדיוק אומר. וכפי שהסברתי בקטע הזה ביכולות, פשוט נסכים שאין דבר כזה "קסם שימור מצב" אלא אם אני מציין שזהו מצב שבו יש קסם שימור מצב.
לכן, הניסיון שלך עלה בתוהו.
אחרי שאתה אומר ארמדיל, מן הסביבה של העץ מופיע שוב קאדר, באופן די פתאומי (כלומר לא ראית אותו מופיע בהדרגה, אלא רגע אחד הוא פשוט הופיע), והוא מתחיל לנוע בדממה חרישית כמוות לכיוונכם.
"קאדר..." היא ממלמלת ברגע שהיא רואה אותה, וההתרגשות שאולי הייתה בפנים שלה קודם לכן נמוגה לפתע. "אז כן, אני הייתי בדרכי לראהנדם כדי לבקר אותך, אך בדיוק פספסתי אותך. אז התחלתי לרוץ אחריכם כדי להשיג אתכם, אבל הייתם רחוקים מדי, אז הבנתי שהדרך היחידה שלי לתפוס אתכם זה באמצעות חץ..." היא מסבירה. "אז לאן אתם הולכים?"
ACMilaneZi
טוב, הרעיון הוא שאי אפשר לתקוף במהלך פסיעה חרישית, אם כי רשמתי שאי אפשר ליצור מגע במהלך פסיעה חרישית. אז לכן עכשיו אתה תצליח לזרוק סכינים מפסיעה חרישית, אבל במהלך הבא תדע שזה בלתי אפשרי.
--
אתה פוסע אל הצללים ומתחבא שם, ואז זורק סכינים אל הפיל סוס. הפיל סוס מבחין בקושי בסכינים ומתחמק מפגיעה קטלנית, אך עדיין הסכינים ננעצים בו. הפיל סוס מאט את הדהירה שלו, ונראה שאין בו כח רב. נראה שגם קארין קרובה ללהכניע את הפיל-סוס שלה.
רומה
כי השתמשת בקסמים שיש לך בהם רמת שליטה מועטת. לכן הם חלשים.
--
"כן זה כנראה יועיל." הוא אומר, "אז חוץ מזה שאני מחזיק אותם כמה שאני יכול כדי שתוכל לתקוף אותם בינתיים, אילו עוד רעיונות יש לך?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1330800]גלעד
אוקיי, אז עכשיו יהיה זמן טוב להסביר לי מה זה בדיוק המנגנון הזה שחיפשת...
--
אולי לא הדגשתי את הנקודה הזו מספיק, אבל קסמי שימור מצב זה עניין כל כך מסובך שאפילו לא טרחתי להבהיר [B]לעצמי[/B] עד הסוף מה זה בדיוק אומר. וכפי שהסברתי בקטע הזה ביכולות, פשוט נסכים שאין דבר כזה "קסם שימור מצב" אלא אם אני מציין שזהו מצב שבו יש קסם שימור מצב.
לכן, הניסיון שלך עלה בתוהו.
[/QUOTE]
עכשיו אתה אומר לי? שיהיה, אני רק מצטער שחסכתי את החלק של התגובה הזאת מהתגובה הקודמת.
אתה אמור להכיר את המנגנון, מצמידים בסוג של רצועה את הפיגיון לזרוע בקשר מתוחכם בעזרת מנגנון מרצועות עור (שממש מתלבש לך על היד כמו שרוול), כך שכאשר רוצים לשלוף את הפיגיון מסובבים את הזרוע (מהמרפק ומעלה) עם כיוון השעון, כך שהכף יד כלפי מעלה, באותו זמן מקפלים את היד למעלה ואז הפיגיון נשלף הישר לתוך כף היד המוכנה.
לקחתי את ההשראה מהפיגיון שהיה לרייסטלין עצמו.
~~~~~~~~~~~~~~
אני מארגן את כל הדברים ומתחיל ללכת לעבר העץ.
אם אני אגיע לשם מוקדם אני אתרגל שליפה מהירה של הפיגיון.
אם הוא יאחר אני אתרגל כמה מהלכים בסיסיים (שאני לא אפרט אותם כי מין הסתם אתה לא תדע מה לעשות עם הידע הזה) עם הפיגיון.
אם הוא מאוד מתעכב אני מנמנם מעט עד שהוא מגיע.
-
[quote=LordAbizi;1330800]גיל
אחרי שאתה אומר ארמדיל, מן הסביבה של העץ מופיע שוב קאדר, באופן די פתאומי (כלומר לא ראית אותו מופיע בהדרגה, אלא רגע אחד הוא פשוט הופיע), והוא מתחיל לנוע בדממה חרישית כמוות לכיוונכם.
"קאדר..." היא ממלמלת ברגע שהיא רואה אותה, וההתרגשות שאולי הייתה בפנים שלה קודם לכן נמוגה לפתע. "אז כן, אני הייתי בדרכי לראהנדם כדי לבקר אותך, אך בדיוק פספסתי אותך. אז התחלתי לרוץ אחריכם כדי להשיג אתכם, אבל הייתם רחוקים מדי, אז הבנתי שהדרך היחידה שלי לתפוס אתכם זה באמצעות חץ..." היא מסבירה. "אז לאן אתם הולכים?"
[/quote]
"אנחנו הולכים... ל.... שמעת על הקטע הזה עם הג'מוזה בטח, נכון? אז בטח שמעת שיש עכשיו הרבה חברה שחושבים שאפילו אם הם לא יוכלו להביס אותו לבדם, הם יוכלו לעזור לפחות. כלומר, הרוב חושבים שהם [B]כן[/B] יכולים אבל... לא משנה, העיקר הוא שאני וקאדר החלטנו להפוך לנוודים. ומי יודע, אולי גם באמת נביס את הג'מוזה הזה בסופו של דבר." אני אומר לה בלהט פטפוט נדיר יחסית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1330800]
ACMilaneZi
טוב, הרעיון הוא שאי אפשר לתקוף במהלך פסיעה חרישית, אם כי רשמתי שאי אפשר ליצור מגע במהלך פסיעה חרישית. אז לכן עכשיו אתה תצליח לזרוק סכינים מפסיעה חרישית, אבל במהלך הבא תדע שזה בלתי אפשרי.
--
אתה פוסע אל הצללים ומתחבא שם, ואז זורק סכינים אל הפיל סוס. הפיל סוס מבחין בקושי בסכינים ומתחמק מפגיעה קטלנית, אך עדיין הסכינים ננעצים בו. הפיל סוס מאט את הדהירה שלו, ונראה שאין בו כח רב. נראה שגם קארין קרובה ללהכניע את הפיל-סוס שלה.
[/QUOTE]
חשבתי בגלל שטכנית אין מגע ממשי אז זה בסדר,לא נורא נלמד לפעם הבאה
--
אתרחק מהפיל ואסתתר במקום טיפה גבוה ואתחיל להשתמש בבובת עץ.
כאשר הפיל יפגע בי, אצוץ מתחתיו ואתקוף אותו בזריקת סכינים לתוך בטנו של הפיל-סוס.
-
[quote=LordAbizi;1330800]
רומה
כי השתמשת בקסמים שיש לך בהם רמת שליטה מועטת. לכן הם חלשים.
--
"כן זה כנראה יועיל." הוא אומר, "אז חוץ מזה שאני מחזיק אותם כמה שאני יכול כדי שתוכל לתקוף אותם בינתיים, אילו עוד רעיונות יש לך?"[/quote]
"אממ בינתיים אין לי" אומר לו, "טוב בוא נמשיך להיתקדם" אומר אתחיל להיתקדם במסלול בו הלכנו לפני שפגשו בצבי עם ראש החזיר.
-
גלעד
ניסיתי להבהיר בהסבר על יכולות שכל מה שצריך לדעת על קסמי שימור מצב זה שהם קיימים, ושכשצריך, אני אסביר את ההקשר המדוייק. מכיוון שלא הבנת את זה מההודעה שלי, סימן שלא הסברתי את זה מספיק טוב.
ואני הנחתי שהרעיון דומה לזה של רייסטלין, רק שלא כל כך היה לי מושג מה המנגנון של רייסטלין, ולכן רציתי לוודא.
--
אתה מגיע לעץ, ומתרגל מעט שליפות של הפיגיון, והוא מגיע פחות או יותר בשעה היעודה.
"זהו, סיימתי את המטלות שלי, וכעת אני חופשי לגמרי. אז לאן נלך?" הוא אומר.
"המממ... זה נשמע מאוד מעניין! אולי... אני אצרף אליכם?" היא אומרת ומעבירה את המבט שלה ממך אל קאדר וחזרה.
ACMilaneZi
ואתה מצפה מפיל סוס גוסס שיטפס למעלה על עץ?
--
אתה קופץ בקלילות למעלה על עץ ומחכה ועומד במקום. בינתיים הפיל סוס מדדה לכיוון שלך, אבל אין הוא יכול לעשות מאומה, שכן הוא נורא חלש.
רומה
אתם ממשיכים ללכת, כשעתיים, ואתם רואים שיש שלט שמצביע על עיירה קטנה בסביבה, על השלט כתוב "קולודה".