אייס
-------
[COLOR="SeaGreen"]חכה שג׳ייסון יגיב[/COLOR]
[SIZE="7"]חברים יאללה תירשמו!!![/SIZE]
Printable View
אייס
-------
[COLOR="SeaGreen"]חכה שג׳ייסון יגיב[/COLOR]
[SIZE="7"]חברים יאללה תירשמו!!![/SIZE]
[QUOTE=עולה אושאוט;1324425]אייס
-------
[COLOR="SeaGreen"]אתה מכוון את הפוקידע לפיפלאפ ופתאום שומע קול שבוקע מהמכשיר ״פיפלאפ, פינגווין המים, פיפלאפ אוהב אנשים נחמדים ופוקימון מאוד ידידותי, לפני שהקימו מקומות מגורים ומכונים במחוז סינו הפיפלאפים היו מאוד נפוצים בגלל הקור שהיה בסינו ממזמן, עכשיו נדיר מאוד למצוא פיפלאפים משוחררים במחוז, מפני שרובם נתפסו לטובת להיות פוקימונים התחלתיים בסינו, המתקפות של פיפלאפ הן: דחיפה וצעקה״ הקול אומר ומשתתק, מה תעשה?[/COLOR]
ג׳ייסון
---------
[COLOR="RoyalBlue"]אתה מוציא את הפוקדור של טורצ׳יק ואתה קצת מתרגש כי זה הקרב הראשון שלך לאומת אייס שכבר רגיל להילחם, דון מתחילה לעודד אותך , מה תעשה? ( אין לי מה לכתוב)[/COLOR][/QUOTE]
אתעודד ואעודד את טורצ'יק.
ג׳ייסון אולי תכתוב משהו שאתה רוצה לבדוק אותו בפוקידע או תנסה לבחון אותו תגיב מחדש אני מסכים שלא היה מה לכתוב תערוך ותשקיע יותר תראה איך מתן מגיב אני לא משקיע כל כך כי אין לי במה להשקיע... במשחק אחר כבר היו מעיפים אותך
[QUOTE=עולה אושאוט;1324425]אייס
-------
[ג׳ייסון
---------
[COLOR="RoyalBlue"]אתה מוציא את הפוקדור של טורצ׳יק ואתה קצת מתרגש כי זה הקרב הראשון שלך לאומת אייס שכבר רגיל להילחם, דון מתחילה לעודד אותך , מה תעשה? ( אין לי מה לכתוב)[/COLOR][/QUOTE]
אבדוק את טורצ'ייק בפוקידע ואטחשוב "איך זה יהיה להיות עם פוקימון מפותח".
*תשקיע יותר
ג׳ייסון לא השקעתי כי לא היה לי כל כך על מה...
---------------------------------------------------------
[COLOR="RoyalBlue"]אתה מכוון את הפוקדיע אל טורצ׳יק ואז אתה שומע קול שבוקע מה פוקידע ואומר : ״טורצ׳יק פוקימון תרנגול האש, טורציק פוקימון נחמד ודי ידידותי, בהתחלה הוא כועס על מאמנים חדשים אבל אחרי כמה דקות הוא נרגע, טורצ׳יק מאוד אוהב מקומות חמים, יש אנשים שאומרים שטורצ׳יק בא מאזור חם יותר של הכוכב של הפוקימונים לפני שהם הגיעו לכדוה״א , טורצ׳יק נחשב לפוקימון התחלתי פופולרי במחוז הוואן ובחזית הקרב, המתקפות שטורצ׳יק יודע הן : שריטה וצעקה. ״ הקול אומר ומשתתק, מה תעשה?[/COLOR]
אייס
--------
[COLOR="SeaGreen"]אתה אומר לפיפלאפ להשתמש בצעקה על טורצ׳יק, טורצ׳יק מתמעמע, פיפלאפ בא לדחוף את טורציק , פיפלאפ פוגע בטורצ׳יק אבל לא רואים כל כך השפעה , מה תעשה? [/COLOR]
[SIZE="7"]יאללה אנשים להירשם!!! אני חייב עוד רשומים [/SIZE]
[QUOTE=עולה אושאוט;1324514]
אייס
--------
[COLOR="SeaGreen"]אתה אומר לפיפלאפ להשתמש בצעקה על טורצ׳יק, טורצ׳יק מתמעמע, פיפלאפ בא לדחוף את טורציק , פיפלאפ פוגע בטורצ׳יק אבל לא רואים כל כך השפעה , מה תעשה? [/COLOR]
[SIZE="7"]יאללה אנשים להירשם!!! אני חייב עוד רשומים [/SIZE][/QUOTE]
"פיפלאפ , תשתמש בצעקה ואז בדחיפה פעם נוספת." אומר
אביזי בקרוב נועל את המשחק נא לא להגיב יותר!