-
[QUOTE=The Sir;1328820]
"אני חושב שאתה צריך לשתוק קצת" אומר שיקאמרו בזמן שהוא מסתכל סביב ואומר :" שמתם לב שאנחנו לבד באקדמיה, רוב הזמן יש פה אנשים גם אחרי שהגנינים הולכים, זה קצת מוזר"
[/QUOTE]
לשתות במובן של אלכוהול, או סתם לשתות מים? כי ביפן מותר לשתות רק מגיל עשרים >< ד"א, איזה נינג'וטסויים וגנג'וטסויים אני יודע? אני יודע שחרור גנג'וטסו (ביפנית השם של זה נשמע כמו "קאי")
~~~~~~
"צודק..." אני אומר לשיקאמרו."אולי נסתובב קצת ונבדוק את העניין? נלך בקבוצה, אם יש פה מישהו... או משהו... טובים השניים מן האחד וטובים השלושה מהשניים, אבל אז השלישי גומר את האוכל ><" אני אומר בסוג הבדיחות האופייני לי במצבי לחץ, במטרה לעודד קצת את הקבוצה. "לדעתי נלך שמאלה במסדרון, ולאט לאט נסרוק את האקדמיה" אני אומר ומתחיל ללכת שמאלה.
-
[QUOTE=The Sir;1328820]
אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה, אתם הולכים והולכים אך לא מגיעים ליציאה, זה נראה כאילו המסדרון אינסופי. "זה נראה לי כמו ג'נג'וטסו" אומרת סאקורה, "מעניין מי ולמה הטילו עלינו אותו" אומר ליי מיד אחריה.
[/QUOTE]
"הסנסיי רוצה בטח לבחון איך אנחנו מתמודדים עם גנג'וטסו..." אני אומר לסאקורה וליי ומגחך בציניות.
"יש למישהו מכם רעיון איך נצא מאשליה?" אני מוסיף, תוך כדי שבראשי אני חושב על דרכים להשתחרר מהגנג'וטסו, כאלה שלמדתי מהאקדמיה או מאבי.
-
[SIZE=5][COLOR=Red][B]לפרוטוקול אתם יודעים להישתמש במביר ג'נג'וטסו, אך הוא לא שימושי למה? כי הוא יכול להורדי ג'נג'וטסו ממישהוא שנמצא תחת או במקרה וקלטתם שעומדים להטיל עליכם גנג'וטסו אז אתם עושים את הטכניקה ואז אתם חסינים מפני הגנג'וטסו. [/B][/COLOR][/SIZE]
[quote=PizzaBlaster;1328869]לשתות במובן של אלכוהול, או סתם לשתות מים? כי ביפן מותר לשתות רק מגיל עשרים >< ד"א, איזה נינג'וטסויים וגנג'וטסויים אני יודע? אני יודע שחרור גנג'וטסו (ביפנית השם של זה נשמע כמו "קאי")
~~~~~~
"צודק..." אני אומר לשיקאמרו."אולי נסתובב קצת ונבדוק את העניין? נלך בקבוצה, אם יש פה מישהו... או משהו... טובים השניים מן האחד וטובים השלושה מהשניים, אבל אז השלישי גומר את האוכל ><" אני אומר בסוג הבדיחות האופייני לי במצבי לחץ, במטרה לעודד קצת את הקבוצה. "לדעתי נלך שמאלה במסדרון, ולאט לאט נסרוק את האקדמיה" אני אומר ומתחיל ללכת שמאלה.[/quote]
לשתוק לא לשתות ולא אתה לא יודע, ואני מכיר את הטכניקה לא צריך הסברים. ותפסיק לקרוא המשכים של אחרים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא ביקשתי ממך לשתוק קצת?" חוזר שיקאמרו ואומר, אתם הולכים לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים הולכים ונראה כאילו אתם הולכים מבלי להיתקדם.
[quote=Mr.Pizza;1328823]אני נאנח קלות "נו טוב, אבל אם הוא לא מגיע, אני חושב שעדיף לחזור לכאן- ליתר ביטחון" אני אומר ויוצא איתם החוצה.[/quote]
אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים במדרון המוביל ליציאה כלפתע שלוש נינג'ות לבושות ברדש שחור מופיעות כאילו משום מקום, כל אחת מהן עושה סימני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וסטו כלשהוא.
[quote=Pooh;1328907]"הסנסיי רוצה בטח לבחון איך אנחנו מתמודדים עם גנג'וטסו..." אני אומר לסאקורה וליי ומגחך בציניות.
"יש למישהו מכם רעיון איך נצא מאשליה?" אני מוסיף, תוך כדי שבראשי אני חושב על דרכים להשתחרר מהגנג'וטסו, כאלה שלמדתי מהאקדמיה או מאבי.[/quote]
אתה מסיים את המשפט כלפתע שני חברייך נעלמים, כאילו היתפוגגו אל האוויר, " תיתכונן לקרב ילדון" אתה שומע קול המגיח מלפניך, אתה מביט לכיוון שממנו הגיע הקול ורואה נינג'ה הלבושה בברדס, הנינג'ה מבצעת מספר סיני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וטסו כלשהוא.
-
[QUOTE=The Sir;1328939][SIZE=5][COLOR=Red][B]
אתה מסיים את המשפט כלפתע שני חברייך נעלמים, כאילו היתפוגגו אל האוויר, " תיתכונן לקרב ילדון" אתה שומע קול המגיח מלפניך, אתה מביט לכיוון שממנו הגיע הקול ורואה נינג'ה הלבושה בברדס, הנינג'ה מבצעת מספר סיני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וטסו כלשהוא.[/QUOTE]
'מה..' אני חושב לעצמי בבהלה, זורק במהירות זוג שוריקנים (אם יש ברשותי) לכיוון הנינג'ה המסתורית.
אני מנסה להיות מוכן להתחמקות בפני כל ג'וטסו שהנינג'ה תעמיד בפניי, 'זה בטח חלק מהגנג'וטסו של הסנסיי הזה...' אני חושב לעצמי תוך כדי הריכוז.
-
[quote=Pooh;1328945]'מה..' אני חושב לעצמי בבהלה, זורק במהירות זוג שוריקנים (אם יש ברשותי) לכיוון הנינג'ה המסתורית.
אני מנסה להיות מוכן להתחמקות בפני כל ג'וטסו שהנינג'ה תעמיד בפניי, 'זה בטח חלק מהגנג'וטסו של הסנסיי הזה...' אני חושב לעצמי תוך כדי הריכוז.[/quote]
אוקי עכשיו לוקחים הפסקה מהמשחק והגענו לבחירת הג'וטסואים.
את כל אלו אתה יודע: [URL]http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=E[/URL]
חמישה מפה:
[URL]http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=D&Media=Manga[/URL]
ושלושה מפה:
[URL]http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=C[/URL]
-
[QUOTE=The Sir;1328955]אוקי עכשיו לוקחים הפסקה מהמשחק והגענו לבחירת הג'וטסואים.
את כל אלו אתה יודע: [URL]http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=E[/URL]
חמישה מפה:
[URL]http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=D&Media=Manga[/URL]
ושלושה מפה:
[URL]http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=C[/URL][/QUOTE]
D-Rank:
Temporary Paralysis Technique
Dynamic Entry
Manipulated Shuriken Technique
Body Flicker Technique
Leaf Whirlwind
C-Rank:
Water Release: Violent Water Wave
Water Release: Syrup Capture Field
Water Release: Gunshot
-
[quote=The Sir;1328939]אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים במדרון המוביל ליציאה כלפתע שלוש נינג'ות לבושות ברדש שחור מופיעות כאילו משום מקום, כל אחת מהן עושה סימני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וסטו כלשהוא.
[/quote]
"לעזאזל" אני אסנן בשקט לעצמי. אני אבחר בנינג'ה הקרובה ביותר ואזרוק שוריקן לכיוון ידיה במטרה למנוע ממנה להשלים את הג'וסטו. (ע"י הורדת ריכוז, או פגיעה ביד)
-
[quote=Pooh;1328965]D-Rank:
Dynamic Entry
Body Flicker Technique
Leaf Whirlwind
C-Rank:
Water Release: Violent Water Wave
Water Release: Syrup Capture Field
Water Release: Gunshot[/quote]
תגיב על זה שוב :
אתה מסיים את המשפט כלפתע שני חברייך נעלמים, כאילו היתפוגגו אל האוויר, " תיתכונן לקרב ילדון" אתה שומע קול המגיח מלפניך, אתה מביט לכיוון שממנו הגיע הקול ורואה נינג'ה הלבושה בברדס, הנינג'ה מבצעת מספר סיני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וטסו כלשהוא.
[quote=Mr.Pizza;1329006]"לעזאזל" אני אסנן בשקט לעצמי. אני אבחר בנינג'ה הקרובה ביותר ואזרוק שוריקן לכיוון ידיה במטרה למנוע ממנה להשלים את הג'וסטו. (ע"י הורדת ריכוז, או פגיעה ביד)[/quote]
אוקי עכשיו לוקחים הפסקה מהמשחק והגענו לבחירת הג'וטסואים.
את כל אלו אתה יודע: [URL="http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=E"]http://naruto.wikia.com/wiki/Special...u?Jutsu_rank=E[/URL]
תבחר חמישה מפה:
[URL="http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=D&Media=Manga"]http://naruto.wikia.com/wiki/Special...=D&Media=Manga[/URL]
ושלושה מפה:
[URL="http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=C"]http://naruto.wikia.com/wiki/Special...u?Jutsu_rank=C[/URL]
-
[QUOTE=The Sir;1329017]תגיב על זה שוב :
[/QUOTE]
'מה..' אני חושב לעצמי בבהלה, זורק במהירות זוג שוריקנים (אם יש ברשותי) לכיוון הנינג'ה המסתורית.
לאחר מכן, אני לוקח צעד לאחור, ומבצע את חותמות הידיים במהירות לקראת הטכניקה, "שחרור מים: יריית אקדח!" אני קורא בחוזקה ומנסה להשתמש בטכניקה לכיוון הנינג'ה ולפגוע בה, 'אולי זה חלק מהגנג'וטסו...?' אני תוהה לעצמי לאחר השימוש בטכניקה.
-
[quote=The Sir;1329017]אוקי עכשיו לוקחים הפסקה מהמשחק והגענו לבחירת הג'וטסואים.
את כל אלו אתה יודע: [URL="http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=E"]http://naruto.wikia.com/wiki/Special...u?Jutsu_rank=E[/URL]
תבחר חמישה מפה:
[URL="http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Jutsu_rank=D&Media=Manga"]http://naruto.wikia.com/wiki/Special...=D&Media=Manga[/URL]
ושלושה מפה:
[URL]http://naruto.wikia.com/wiki/Special...u?Jutsu_rank=C[/URL][/quote]
רמה D-
Body Flicker Technique
Shadow Shuriken Technique[URL="http://naruto.wikia.com/wiki/Shadow_Shuriken_Technique#cite_note-0"][/URL]
Temporary Paralysis Technique[URL="http://naruto.wikia.com/wiki/Temporary_Paralysis_Technique#cite_note-0"][/URL]
Demonic Illusion: Hell Viewing Technique
רמה C-
Fire Release: Dragon Fire Technique
[SIZE=2]Fire Release: Phoenix Sage Fire Technique[/SIZE]
[SIZE=2]Fire Release: Great Fireball Technique[URL="http://naruto.wikia.com/wiki/Fire_Release:_Great_Fireball_Technique#cite_note-Databook_1-0"][/URL][/SIZE]
-
[quote=Mr.Pizza;1330237]רמה D-
Body Flicker Technique
Shadow Shuriken Technique
Demonic Illusion: Hell Viewing Technique
רמה C-
Fire Release: Dragon Fire Technique
[SIZE=2]Fire Release: Phoenix Sage Fire Technique[/SIZE]
[SIZE=2]Fire Release: Great Fireball Technique[/SIZE][/quote]
תגיב על זה שוב הפעם יש לך ג'וטסואים להישתמש בהם:
[I]אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים במדרון המוביל ליציאה כלפתע שלוש נינג'ות לבושות ברדש שחור מופיעות כאילו משום מקום, כל אחת מהן עושה סימני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וסטו כלשהוא. [/I]
[quote=Pooh;1329126]'מה..' אני חושב לעצמי בבהלה, זורק במהירות זוג שוריקנים (אם יש ברשותי) לכיוון הנינג'ה המסתורית.
לאחר מכן, אני לוקח צעד לאחור, ומבצע את חותמות הידיים במהירות לקראת הטכניקה, "שחרור מים: יריית אקדח!" אני קורא בחוזקה ומנסה להשתמש בטכניקה לכיוון הנינג'ה ולפגוע בה, 'אולי זה חלק מהגנג'וטסו...?' אני תוהה לעצמי לאחר השימוש בטכניקה.[/quote]
אתה סורק שני שורקנים אשר נחסמים בעזרת טכניקת "פוטון- זרם וואקום" (פוטון-אוויר), זרם הוואקום מתקדם אלייך בעוד שאתה מבצע את טכניקת ה"סויטון: יריית אקדח" ולאחר מכן אתה יורה מפיך שלושה כדורי מים אשר עפ-ים במהירות ליכוונו של זרם הוואקום, הכדור הראשון מתנגש בזרם הוואקום והם יוצר הדפי מים ואוויר אשר עפים לשני הכיוונים ועוצרים את 2 הכדורי המים הנותרים, הנינג'ה מתחיל לבצע טכניקה נוספת.
-
[QUOTE=The Sir;1334249]
אתה סורק שני שורקנים אשר נחסמים בעזרת טכניקת "פוטון- זרם וואקום" (פוטון-אוויר), זרם הוואקום מתקדם אלייך בעוד שאתה מבצע את טכניקת ה"סויטון: יריית אקדח" ולאחר מכן אתה יורה מפיך שלושה כדורי מים אשר עפ-ים במהירות ליכוונו של זרם הוואקום, הכדור הראשון מתנגש בזרם הוואקום והם יוצר הדפי מים ואוויר אשר עפים לשני הכיוונים ועוצרים את 2 הכדורי המים הנותרים, הנינג'ה מתחיל לבצע טכניקה נוספת.[/QUOTE]
אני משתמש בטכניקת השכפול, כדי ליצור כפיל אחד שלי במהירות. לאחר מכן, אני רץ עם הכפיל במהירות בעזרת טכניקת באדי פליקר אל השינובי, ומשתדל במהירות הכי גבוהה שאני יכול לבצע את סימני הידיים הנדרשים, לאגור צ'אקרה גם בפי וגם בפי הכפיל, "שחרור מים: זרם מים אלים!" אני צועק ויורה בעזרת הכפיל זוג זרמי מים חזקים כדי לפגוע בנינג'ה המסתורית.
-
[QUOTE=The Sir;1334249
[I]אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים במדרון המוביל ליציאה כלפתע שלוש נינג'ות לבושות ברדש שחור מופיעות כאילו משום מקום, כל אחת מהן עושה סימני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וסטו כלשהוא. [/I]
[/QUOTE]
אני זורק במהירות שוריקן לכיוון הנינג'ות במטרה למנוע מהם לסיים את סימני היד, ואז אבצע כמה משלי, בכך שאשתמש ב"Fire Release: Phoenix Sage Fire Technique" מתוך מחשבה לנסות לפגוע בכל שלושת השינובים בעזרת הטכניקה.
-
[quote=Pooh;1334253]אני משתמש בטכניקת השכפול, כדי ליצור כפיל אחד שלי במהירות. לאחר מכן, אני רץ עם הכפיל במהירות בעזרת טכניקת באדי פליקר אל השינובי, ומשתדל במהירות הכי גבוהה שאני יכול לבצע את סימני הידיים הנדרשים, לאגור צ'אקרה גם בפי וגם בפי הכפיל, "שחרור מים: זרם מים אלים!" אני צועק ויורה בעזרת הכפיל זוג זרמי מים חזקים כדי לפגוע בנינג'ה המסתורית.[/quote]
אתה והכפיל מתהבהבים אל הנינג'ה במהירות בזמן שהוא מסיים לבצע את סימני הידיים ומשתמש בטכניקת"פויטון גלי רוח עוצמתיים" ומשחרר מפיו שני זרמי רוח חזקים אשר עפים לכיוונכם.
[quote=Mr.Pizza;1334579]אני זורק במהירות שוריקן לכיוון הנינג'ות במטרה למנוע מהם לסיים את סימני היד, ואז אבצע כמה משלי, בכך שאשתמש ב"Fire Release: Phoenix Sage Fire Technique" מתוך מחשבה לנסות לפגוע בכל שלושת השינובים בעזרת הטכניקה.[/quote]
השוריקן שלך עף לכיוון הנינג'ות אשר כבר סיימו את רצף סימני הידיים ושלושתם יחדיו משתמשיםבטכניקת "סויטון: זרם מים פרוע" ומשחררים מפיהם זרמי מים גדולים מאד, נראה שלהישתמש בטכניקת אש לא יועיל, בינתיים שני חבריך מבצעים סימני ידיים לקראת טכניכה משלהם.
-
[QUOTE=The Sir;1334655]אתה והכפיל מתהבהבים אל הנינג'ה במהירות בזמן שהוא מסיים לבצע את סימני הידיים ומשתמש בטכניקת"פויטון גלי רוח עוצמתיים" ומשחרר מפיו שני זרמי רוח חזקים אשר עפים לכיוונכם.
[/QUOTE]
אני אוגר צ'אקרה גם בפה שלי וגם בפה של הכפיל, ומבצע את סימני הידיים הנדרשים, "שחרור מים: זרם מים אלים!" אני צועק ויורה בעזרת הכפיל זוג זרמי מים חזקים כדי לעצור את גלי הרוח.
גם אם לא אצליח לבלום ואני אפגע מגלי הרוח, אני אנסה להשתמש בבאדי פליקר יחד עם הכפיל כדי להתקרב כמה שיותר אל הנינג'ה כדי לקפוץ ולבעוט בביטנו בעזרת "מערבולת עלה".
-
[quote=Pooh;1334667]אני אוגר צ'אקרה גם בפה שלי וגם בפה של הכפיל, ומבצע את סימני הידיים הנדרשים, "שחרור מים: זרם מים אלים!" אני צועק ויורה בעזרת הכפיל זוג זרמי מים חזקים כדי לעצור את גלי הרוח.
גם אם לא אצליח לבלום ואני אפגע מגלי הרוח, אני אנסה להשתמש בבאדי פליקר יחד עם הכפיל כדי להתקרב כמה שיותר אל הנינג'ה כדי לקפוץ ולבעוט בביטנו בעזרת "מערבולת עלה".[/quote]
יש סיבה לזה שלא רשמתי שהצלחת לעשות את זה בהודעה הקודמת, אתה לא תצליח כי הרוח מתקדמת אלייך ואם תפגע ממנה אז רוב הסיכויים שתמות, אתה בסך הכל גנין אל תשכח זאת. ועוד משהו הכפיל שלך זה בונשין לא קאגה בונשין, אין לו תיכולת לבצע ג'וטסואים.
-
[QUOTE=The Sir;1334857]יש סיבה לזה שלא רשמתי שהצלחת לעשות את זה בהודעה הקודמת, אתה לא תצליח כי הרוח מתקדמת אלייך ואם תפגע ממנה אז רוב הסיכויים שתמות, אתה בסך הכל גנין אל תשכח זאת.[/QUOTE]
אני מנסה להשתמש בטכניקת החלפת הגוף, כדי להתחמק מזרמי הרוח החזקים של השינובי המסתורי.
לאחר מכן, אנסה להשתמש בטכניקת באדי פליקר, כדי להתקרב מאוד אל השינובי, ולתקוף אותו בקרב פיזי בעזרת כניסה דימנית, אגרופים ובעיטות.
-
[quote=Pooh;1334862]אני מנסה להשתמש בטכניקת החלפת הגוף, כדי להתחמק מזרמי הרוח החזקים של השינובי המסתורי.
לאחר מכן, אנסה להשתמש בטכניקת באדי פליקר, כדי להתקרב מאוד אל השינובי, ולתקוף אותו בקרב פיזי בעזרת כניסה דימנית, אגרופים ובעיטות.[/quote]
אתה מחליף את עצמך עם עציץ שנמצא כמה מטרים מהשינובי ולאחר מכן תוקף בכניסה דינמית שזו טכניקת טאיג'וטסו אשר מבוצעת על ידי הזרמת מעט צ'אקרה לרגל ושימוש בJUMP KICK, הבעיטה שלך פוגעת לשינובי בראש ולאחר מכן אתה עובר לכמה קומבואים של אגרופים ובעיטות שלאחריהם השינובי מתפוגג לאוויר בדומה להעלמות של כפיל צל.
-
[QUOTE=The Sir;1334877]אתה מחליף את עצמך עם עציץ שנמצא כמה מטרים מהשינובי ולאחר מכן תוקף בכניסה דינמית שזו טכניקת טאיג'וטסו אשר מבוצעת על ידי הזרמת מעט צ'אקרה לרגל ושימוש בJUMP KICK, הבעיטה שלך פוגעת לשינובי בראש ולאחר מכן אתה עובר לכמה קומבואים של אגרופים ובעיטות שלאחריהם השינובי מתפוגג לאוויר בדומה להעלמות של כפיל צל.[/QUOTE]
'אממ... כפיל צל...' אני מהרהר בראשי ומתחיל להביט סביב בחשדנות על מנת לחפש את המקורי.
אני מתחיל להגביר את זרימת הצ'אקרה בגופי, על מנת להיות מוכן לשימוש בכל טכניקה כנגד כל מצב שהיריב יעמיד בפניי.
-
[quote=Pooh;1334883]'אממ... כפיל צל...' אני מהרהר בראשי ומתחיל להביט סביב בחשדנות על מנת לחפש את המקורי.
אני מתחיל להגביר את זרימת הצ'אקרה בגופי, על מנת להיות מוכן לשימוש בכל טכניקה כנגד כל מצב שהיריב יעמיד בפניי.[/quote]
"יפה יפה" נשמע קול המגיעה ממקום לא מובן " עברת את המבחן שלי בהצלחה" אתה שומע את אותו קול שוב ולפתע החדר מתחיל להעלם ולאט לאט אתה מוצא את עצמך יושב על הספסל שמחוץ לאקדמייה שמולך עומד איש צעיר כבן 24 הלובש מדי טוקוסאטסו ג'ונין פורמליים, "אני הוא הסנסיי שלך קאבוטו הטאקה, ואתה היית לכוד בגנג'וטסו שלי המשמש כמבחן שלי לגנינים החדשים, סיימת אותו ראשון מבין הקבוצה שלנו, עכשיו תנוח קצת ותחכה שהשאר יסיימו" אומר קאבוטו.
-
[QUOTE=The Sir;1334888]"יפה יפה" נשמע קול המגיעה ממקום לא מובן " עברת את המבחן שלי בהצלחה" אתה שומע את אותו קול שוב ולפתע החדר מתחיל להעלם ולאט לאט אתה מוצא את עצמך יושב על הספסל שמחוץ לאקדמייה שמולך עומד איש צעיר כבן 24 הלובש מדי טוקוסאטסו ג'ונין פורמליים, "אני הוא הסנסיי שלך קאבוטו הטאקה, ואתה היית לכוד בגנג'וטסו שלי המשמש כמבחן שלי לגנינים החדשים, סיימת אותו ראשון מבין הקבוצה שלנו, עכשיו תנוח קצת ותחכה שהשאר יסיימו" אומר קאבוטו.[/QUOTE]
אני מחייך חיוך קטן אך שמח, 'סיימתי ראשון?' מילותיו עוברות שוב בראשי, משתדל שהחיוך הקטן לא יהפוך לגדול.
אני מחכה בסבלנות לשאר חברי הצוות, מנסה למחוק את החיוך מפניי לגמרי.
-
[quote=Pooh;1334895]אני מחייך חיוך קטן אך שמח, 'סיימתי ראשון?' מילותיו עוברות שוב בראשי, משתדל שהחיוך הקטן לא יהפוך לגדול.
אני מחכה בסבלנות לשאר חברי הצוות, מנסה למחוק את החיוך מפניי לגמרי.[/quote]
לאחר כ10 דקות ליי מסיים ולאחר עוד 5 גם סאקורה מסיימת, קאבוטו סנסיי מציג את עצמו בפני כל אחד מהם, ולאחר מכן אומר :" טוב לכו הבייתה, מחר בשעה שבע בבוקר נפגשים במתחם האימונים." ואז הוא מבצע את סימן הידיים של טכניקת היבהוב הגוף ונעלם.
-
[QUOTE=The Sir;1334896]לאחר כ10 דקות ליי מסיים ולאחר עוד 5 גם סאקורה מסיימת, קאבוטו סנסיי מציג את עצמו בפני כל אחד מהם, ולאחר מכן אומר :" טוב לכו הבייתה, מחר בשעה שבע בבוקר נפגשים במתחם האימונים." ואז הוא מבצע את סימן הידיים של טכניקת היבהוב הגוף ונעלם.[/QUOTE]
אני מביט על סאקורה ועל ליי לרגע, ואז מתחיל לעשות את דרכי לכיוון בית מגוריי.
'מעניין מה יהיה מחר...' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה.
-
[QUOTE=The Sir;1334655]
השוריקן שלך עף לכיוון הנינג'ות אשר כבר סיימו את רצף סימני הידיים ושלושתם יחדיו משתמשיםבטכניקת "סויטון: זרם מים פרוע" ומשחררים מפיהם זרמי מים גדולים מאד, נראה שלהישתמש בטכניקת אש לא יועיל, בינתיים שני חבריך מבצעים סימני ידיים לקראת טכניכה משלהם.[/QUOTE]
אני אשתמש ב"Body Flicker Technique" כדי להיעלם ובכך להתחמק מסילוני המים, ומופיע בדיוק מאחורי אחד מהנינג'ות, ומנסה לנצל את ההפתעה שלו (שאני מניח שתהיה לו אחת, לפחות קצרה) ל"Fire Release: Great Fireball Technique" מהיר.
-
[quote=Pooh;1334898]אני מביט על סאקורה ועל ליי לרגע, ואז מתחיל לעשות את דרכי לכיוון בית מגוריי.
'מעניין מה יהיה מחר...' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה.[/quote]
"להיתראות" שניהם אומרים לך ברגע שהם שמים לב שאתה הולך, בדרכך הבייתה אתה חושב על מה שיקרה מחר. אני מדלג על מה שקורה בבית וזה, כי זה לא באמת מעניין.
למחרת בבוקר אתה קם בשש וחצי, יש לך חצי שעה להיתארגן ולהגיע למתחם האימונים.
[quote=Mr.Pizza;1335018]אני אשתמש ב"Body Flicker Technique" כדי להיעלם ובכך להתחמק מסילוני המים, ומופיע בדיוק מאחורי אחד מהנינג'ות, ומנסה לנצל את ההפתעה שלו (שאני מניח שתהיה לו אחת, לפחות קצרה) ל"Fire Release: Great Fireball Technique" מהיר.[/quote]
במקום באדי פליקר תשתמש בפועל היבהוב בהטיותיו השונות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתהבהב במהירות אל מאחורי השינובים ומבצע את טכניקת "קאטון : כדור אש עצום" ויורה מפיך כדור אש ענקי אשר שורף את שלושת השינובים. "יפה יפה" נשמע קול המגיעה ממקום לא מובן " עברת את המבחן שלי בהצלחה" אתה שומע את אותו קול שוב ולפתע החדר מתחיל להעלם ולאט לאט אתה מוצא את עצמך יושב על הספסל שמחוץ לאקדמייה כשמולך עומדת אישה צעירה כבת 23 הלבושה במדי טוקובאטסו ג'ונין, ולידך יושבים שאר חברי קבוצתך, "שלושתכם עברתם בהצלחה את מבחן הגנג'וטסו שלי, אגב אני היא טסובאסה, הסנסיי שלכם." היא אומרת ומחייכת חיוך קטן לאחר מכן היא מעבירה עליכם מבט ואומרת " תלכו הבייתה תנוחו ומחר ב8 נפגש במתחם האימונים.".
-
[QUOTE=The Sir;1335185]
במקום באדי פליקר תשתמש בפועל היבהוב בהטיותיו השונות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתהבהב במהירות אל מאחורי השינובים ומבצע את טכניקת "קאטון : כדור אש עצום" ויורה מפיך כדור אש ענקי אשר שורף את שלושת השינובים. "יפה יפה" נשמע קול המגיעה ממקום לא מובן " עברת את המבחן שלי בהצלחה" אתה שומע את אותו קול שוב ולפתע החדר מתחיל להעלם ולאט לאט אתה מוצא את עצמך יושב על הספסל שמחוץ לאקדמייה כשמולך עומדת אישה צעירה כבת 23 הלבושה במדי טוקובאטסו ג'ונין, ולידך יושבים שאר חברי קבוצתך, "שלושתכם עברתם בהצלחה את מבחן הגנג'וטסו שלי, אגב אני היא טסובאסה, הסנסיי שלכם." היא אומרת ומחייכת חיוך קטן לאחר מכן היא מעבירה עליכם מבט ואומרת " תלכו הבייתה תנוחו ומחר ב8 נפגש במתחם האימונים.".[/QUOTE]
אין בעיה, נראה לי גם אתחיל להשתמש בשמות הטכניקות בעברית.
----------------------------------------------------
אני אעיף מבט קצר על חברי הקבוצה שלי, ואז עוד פעם על הסנסיי, ואז אמשוך בכתפיים שלי ואלך לי לדרכי, לבצע את מה שהסנסיי אומרת.
-
מידע כללי-
שם משתמש: איגארשי גאנטה, באמת שאין לי כוח לרשום את זה באנגלית, חייב להחליף כינוי
שם פרטי: אופיר
מידע על הדמות-
שם פרטי ומשפחה: פורטגאס די. אייס (פורטגאס זה שם משפחה, אייס פרטי)
תיאור: סקסי רצח
סתם
אייס הוא אדם שרירי מאוד, יש לו קוביות בולטות על בטנו החסונה וידיו ורגליו החלקות בעלות מסות של שרירים גדולות. גובהו הוא 1.84 מטרים ומשקלו 70 ק"ג (רק שלא הדלקתי אותך)
לאייס חם מאוד בדרך כלל, בגלל זה הוא מרבה ללכת ללא חולצה (and It's For The Ladies Too). דבר זה מבליט את שרשרת הגולגולת הארוכה מאוד שלו שיש לה בסוף מן רצועת עור ושיערות סוס בקצה. לאייס יש בנוסף גם שרשרת פנינים אדומות קצרה מאוד שהוא לובש על השרשרת עם הגולגולת.
אייס נוהג להתלבש במכנסיים שמגיעות עד הברכיים בצבע שחור הקשורות עם חגורת עור בצבע חום-זהב. יש לו גם כובע בצבע חום כהה (לא כובע מצחייה, מאלה שמעוגלים סביב כל הראש כזה, לא יודע מה השם). כשעל הבסיס העליון שלהם קשורים, בשרשרת פנינים כמו זו שיש על צווארו, שני מטבעות כסופים גדולים, אחד עם פרצוף מחייך והשני עם פרצוף עצוב.
כן, לקחתי תמונה שלו והפכתי לתיאור. בעיה?
אופי: לא לציין אופי ברבאק, סוף סוף אחד עם שכל.
רקע: ג'י, איפה להתחיל? נולדתי וגדלתי בקאוואגאקורה, הוריי מעולם לא הרשו לי לעזוב את העיר והם בקושי הרשו לי להסתובב שם. ההורים שלי היו מאוד שמרנים מאז שאחי הגדול נעדר במשימת סולו שעשה וגופתו מעולם לא נמצאה (איזה מקורי אני!), הוא כנראה נרצח על ידי אחת מאירגוני הפשע, לא ידוע לנו מה הייתה משימתו, היא הייתה סודית.
כן זאת הייתה מכה אך אני הייתי רק בן 5, כך שהצלחתי להתגבר על המקרה במשך השנים... לאחר העדרותו כובעו עבר לבעלותי, ומאז אני שומר עליו מכל משמר, זו בעצם המזכרת היחידה שלי ממנו וזה החפץ הכי חשוב שיש לי בעולם הארור הזה.
אחי היה נינג'ה שהתמחה בתחום הנינג'וטסו מאוד, הוא שלט במים בצורה מקצוענית מאוד, היו אלה שאפילו אמרו שאם הקאגה שלנו ימות בפתאומיות, ככל הנראה הוא יהיה הקאגה החדש שלנו.
מגיל 5 הבנתי שהעולם שבחוץ הוא עולם אכזרי ואנשי קאוואגאקורה חיים בבועה משלהם, ושצריך לעזור לנינג'ות הגבוהות לטהר את העולם מפשע. לא צריכים להפגין רחמים אל פושעי מוות. צריך לסיים בשבילם את תפקידם בעולם הזה ולהרוג אותם.
אך, הסתבר לי שאולי אני לא אוכל להיות כלכך לעזר ל"טובים" שבעולם הזה, מהסיבה הפשוטה שהנינג'וטסו שלי הוא בדרגה כמעט אפסית, ואני לא מצליח להשתמש בגנג'וטוסו או בריכוז צ'אקרה. באקדמיה היה לי מאוד קשה, העברתי את כל ימיי באימונים על נינג'וטסו כדי להצליח לעבור את הבחינות ולהפוך לגנין. מה שלבסוף הצלחתי, בקושי ובמאמץ רב מאוד. רק בטאיג'וטסו אני טוב. מילותיהן של המורים עדיין מהדהדות בראשי לפעמים, מה שהם אמרו לי אחרי שעברתי את הבחינות: "אתה הצלחת לעבור את הבחינות, בציון של מספיק בקושי. אתה בטוח שאתה רוצה להיות נינג'ה? זה יכול להיות מאוד מסוכן בשבילך עם היכולות ה... ממוצעות שלך".
היתמחויות: קרבות ללא נשקים, מגע בלבד, זורק שוריקנים וקונאים ושאר הדברים כשצריך.
(ולחלק את 100% בהתאם לתיאור שרשמתם. )
ריכוז צ'אקרה:0%
נינג'וטסו:5%
טאיג'וטסו:95%
גנג'וטסו:0%
הערות: האם תהיה אפשרות, בהמשך המשחק, אם אני אהיה שחקן טוב, אפשרות להפוך לזאב ולאיש זאב כזה? (נניח ואשפר תנינג'וטסו שלי)
כי זה חלום חיי לשחק במשחק שבו אני משחק כזה
חרא של רקע יצא לי, אחרי איזה שנה נראלי שלא עשיתי רקע, לא היה לי רעיון אז יצא פשוט חרא רקע :/
לא אתפלא אם לא אתקבל או משהו
-
[quote=Mr.Pizza;1335355]אין בעיה, נראה לי גם אתחיל להשתמש בשמות הטכניקות בעברית.
----------------------------------------------------
אני אעיף מבט קצר על חברי הקבוצה שלי, ואז עוד פעם על הסנסיי, ואז אמשוך בכתפיים שלי ואלך לי לדרכי, לבצע את מה שהסנסיי אומרת.[/quote]
"להיתראות גם לך" אומרת קוטון בקול מעט כועס, אתה ממשיך ללכת ~דילוג על דברים לא חיונים~
למחרת בבוקר אתה מתעורר בשבע בבוקר, יש לך שעה להיתארגן ולהגיע למתחם האימונים.
אופיר ~
כאילו אני בטוח שאתה עתשה רקע מעולה, ואתה תתקבל. אבל בכל מקרה אני יחכה עד שתפרסם אותו.(רק כי אחר כך יבואו עוד ילדים כמו TOBI ויגידו תקבל גם אותי בלי רקע וכאלה)
-
[QUOTE=The Sir;1335185]"להיתראות" שניהם אומרים לך ברגע שהם שמים לב שאתה הולך, בדרכך הבייתה אתה חושב על מה שיקרה מחר. אני מדלג על מה שקורה בבית וזה, כי זה לא באמת מעניין.
למחרת בבוקר אתה קם בשש וחצי, יש לך חצי שעה להיתארגן ולהגיע למתחם האימונים.
[/QUOTE]
אני מתארגן במהירות, מתקלח, לובש את הבגדים שלי, לוקח את ציוד הנינג'ה שלי, וכאשר אני מסיים הכל אני יוצא מהבית.
אני בודק את השעון, במידה ואני רואה כי לא נשאר לי הרבה זמן, אתחיל לרוץ לעבר מתחם האימונים, 'אני לא רוצה לאחר ליום הראשון...' אני חושב לעצמי תוך כדי ריצה.
-
[QUOTE=The Sir;1336053]"להיתראות גם לך" אומרת קוטון בקול מעט כועס, אתה ממשיך ללכת ~דילוג על דברים לא חיונים~
למחרת בבוקר אתה מתעורר בשבע בבוקר, יש לך שעה להיתארגן ולהגיע למתחם האימונים.
[/QUOTE]
אני מפהק ומעט מתמתח, אחר כך אני קם מהמיטה ומתחיל להתארגן ליציאה, אם ישאר לי קצת זמן, אנצל אותו לאימון בוקר קצרצר בבית, אם לא, אתחיל ללכת לכיוון מתחם האימונים.
-
[quote=Mr.Pizza;1336090]אני מפהק ומעט מתמתח, אחר כך אני קם מהמיטה ומתחיל להתארגן ליציאה, אם ישאר לי קצת זמן, אנצל אותו לאימון בוקר קצרצר בבית, אם לא, אתחיל ללכת לכיוון מתחם האימונים.[/quote]
אתה מתארגן במהירות, אוכל ארוחת בוקר קטנה ולאחר מכן מבצע אימון בוקר קצרצר,*להבאה תפרט על מה שאתה עושה באימון* ויוצא בריצה אל מתחם האימונים, באמצע הדרך אתה פוגש בקוטון.
[quote=F|upy;1335920]מידע כללי-
שם משתמש: איגארשי גאנטה, באמת שאין לי כוח לרשום את זה באנגלית, חייב להחליף כינוי
שם פרטי: אופיר
מידע על הדמות-
שם פרטי ומשפחה: פורטגאס די. אייס (פורטגאס זה שם משפחה, אייס פרטי)
תיאור: סקסי רצח
סתם
אייס הוא אדם שרירי מאוד, יש לו קוביות בולטות על בטנו החסונה וידיו ורגליו החלקות בעלות מסות של שרירים גדולות. גובהו הוא 1.84 מטרים ומשקלו 70 ק"ג (רק שלא הדלקתי אותך)
לאייס חם מאוד בדרך כלל, בגלל זה הוא מרבה ללכת ללא חולצה (and It's For The Ladies Too). דבר זה מבליט את שרשרת הגולגולת הארוכה מאוד שלו שיש לה בסוף מן רצועת עור ושיערות סוס בקצה. לאייס יש בנוסף גם שרשרת פנינים אדומות קצרה מאוד שהוא לובש על השרשרת עם הגולגולת.
אייס נוהג להתלבש במכנסיים שמגיעות עד הברכיים בצבע שחור הקשורות עם חגורת עור בצבע חום-זהב. יש לו גם כובע בצבע חום כהה (לא כובע מצחייה, מאלה שמעוגלים סביב כל הראש כזה, לא יודע מה השם). כשעל הבסיס העליון שלהם קשורים, בשרשרת פנינים כמו זו שיש על צווארו, שני מטבעות כסופים גדולים, אחד עם פרצוף מחייך והשני עם פרצוף עצוב.
כן, לקחתי תמונה שלו והפכתי לתיאור. בעיה?
אופי: לא לציין אופי ברבאק, סוף סוף אחד עם שכל.
רקע: ג'י, איפה להתחיל? נולדתי וגדלתי בקאוואגאקורה, הוריי מעולם לא הרשו לי לעזוב את העיר והם בקושי הרשו לי להסתובב שם. ההורים שלי היו מאוד שמרנים מאז שאחי הגדול נעדר במשימת סולו שעשה וגופתו מעולם לא נמצאה (איזה מקורי אני!), הוא כנראה נרצח על ידי אחת מאירגוני הפשע, לא ידוע לנו מה הייתה משימתו, היא הייתה סודית.
כן זאת הייתה מכה אך אני הייתי רק בן 5, כך שהצלחתי להתגבר על המקרה במשך השנים... לאחר העדרותו כובעו עבר לבעלותי, ומאז אני שומר עליו מכל משמר, זו בעצם המזכרת היחידה שלי ממנו וזה החפץ הכי חשוב שיש לי בעולם הארור הזה.
אחי היה נינג'ה שהתמחה בתחום הנינג'וטסו מאוד, הוא שלט במים בצורה מקצוענית מאוד, היו אלה שאפילו אמרו שאם הקאגה שלנו ימות בפתאומיות, ככל הנראה הוא יהיה הקאגה החדש שלנו.
מגיל 5 הבנתי שהעולם שבחוץ הוא עולם אכזרי ואנשי קאוואגאקורה חיים בבועה משלהם, ושצריך לעזור לנינג'ות הגבוהות לטהר את העולם מפשע. לא צריכים להפגין רחמים אל פושעי מוות. צריך לסיים בשבילם את תפקידם בעולם הזה ולהרוג אותם.
אך, הסתבר לי שאולי אני לא אוכל להיות כלכך לעזר ל"טובים" שבעולם הזה, מהסיבה הפשוטה שהנינג'וטסו שלי הוא בדרגה כמעט אפסית, ואני לא מצליח להשתמש בגנג'וטוסו או בריכוז צ'אקרה. באקדמיה היה לי מאוד קשה, העברתי את כל ימיי באימונים על נינג'וטסו כדי להצליח לעבור את הבחינות ולהפוך לגנין. מה שלבסוף הצלחתי, בקושי ובמאמץ רב מאוד. רק בטאיג'וטסו אני טוב. מילותיהן של המורים עדיין מהדהדות בראשי לפעמים, מה שהם אמרו לי אחרי שעברתי את הבחינות: "אתה הצלחת לעבור את הבחינות, בציון של מספיק בקושי. אתה בטוח שאתה רוצה להיות נינג'ה? זה יכול להיות מאוד מסוכן בשבילך עם היכולות ה... ממוצעות שלך".
היתמחויות: קרבות ללא נשקים, מגע בלבד, זורק שוריקנים וקונאים ושאר הדברים כשצריך.
ריכוז צ'אקרה:0%
נינג'וטסו:5%
טאיג'וטסו:95%
גנג'וטסו:0%
הערות: האם תהיה אפשרות, בהמשך המשחק, אם אני אהיה שחקן טוב, אפשרות להפוך לזאב ולאיש זאב כזה? (נניח ואשפר תנינג'וטסו שלי)
כי זה חלום חיי לשחק במשחק שבו אני משחק כזה
חרא של רקע יצא לי, אחרי איזה שנה נראלי שלא עשיתי רקע, לא היה לי רעיון אז יצא פשוט חרא רקע :/
לא אתפלא אם לא אתקבל או משהו[/quote]
הרקע בסדר אני רק מתעלם מאיזה שטות קטנה שרשמת שם לגבי ההוקאגה ואח שלך שם משהו.
ובבקשה ממך בזמן המ"ת שיא הרצינות בלי להיתחקם כי רוב הזמן שאני מגיב בו זה אחרי העבודה ואני מוטש ועצבני לרוב אז כל שטות מעלה לי תפיוז.
התחלה:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים (במתארגנים אני מתכוון לכל הדברים הרגילים שאתם עושים ביומיום בבבוקר כגון: אוכלים, מצחצחים שיינים וכ'ו.) ויוצאים לאקדמיה, לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים, עדיין לא הגיעה הזמן להיכנס לכיתות לשם שיבוץ לקבוצות ואתם עומדים עם חבריכם לכיתה ומדברים איתם, כולם מאד מתרגשים לקראת השיבוץ.
לאחר כ-5 דקות יוצא קאדומה, הסנסיי שלכם, צ'ונין גבווה הלובש מדי שינובי פורמלים. "כנסו לכיתה" הוא אומר ומפנה את המעבר לכיתה, כולם נכנסים ומתיישבים במקומות. ואז מתחילה ההקראה :
"קבוצה מס' 1- הארו יומאמארו, ליי קימוניצ'י, סאקורה מאמוצ'י, והסנסיי שלכם הוא קאבוטו הטאקה.
קבוצה מס' 2- ליי הימאקאנו, שיקאמרו באזומו, טיה קאראקו, והנסיי שלכם היא הינאטה קאמוטו.
קבוצה מס' 3- יוקי אמאטורו, קאיטו סוזוקי, קוטון טאנאקה, והסנסיי שלכם הוא טסובאסה יושידה.
קבוצה מס' 4- קנג'י יטו, נאוטו סאטו, נאטסוקי טאנאקה, והסנסיי שלכם היא מיזוקי קימוניצ'י.
קבוצה מס' 5- אייס די.פורטגאס, איצ'יגו קאמאמוטה, קונן באקוקו, והסנסיי שלכם הוא דאנזו סארטובי.
... שאר הקבוצות לא מעיינינות אתכם.."
אתם יוצאים מהכיתה ביחד עם שאר חברי הקבוצה שלכם ומחכים שהסנסיי יגיע, נראה שהוא מאחר.
[quote=Pooh;1336056]אני מתארגן במהירות, מתקלח, לובש את הבגדים שלי, לוקח את ציוד הנינג'ה שלי, וכאשר אני מסיים הכל אני יוצא מהבית.
אני בודק את השעון, במידה ואני רואה כי לא נשאר לי הרבה זמן, אתחיל לרוץ לעבר מתחם האימונים, 'אני לא רוצה לאחר ליום הראשון...' אני חושב לעצמי תוך כדי ריצה.[/quote]
אתה יוצא מביתך במהירות ומתחיל לרוץ לכיוון מתחם האימונים, באמעצ אתה הדרך אתה פוגש בליי וסאקורה.
-
[quote=The Sir;1337744]אתה מתארגן במהירות, אוכל ארוחת בוקר קטנה ולאחר מכן מבצע אימון בוקר קצרצר,*להבאה תפרט על מה שאתה עושה באימון* ויוצא בריצה אל מתחם האימונים, באמצע הדרך אתה פוגש בקוטון.
[/quote]
"בוקר טוב" אני מפטיר לעברה, בהנדת ראש לשם כבוד ומצטרף אליה. "ישנת טוב?"
-
[QUOTE=The Sir;1337744]
הרקע בסדר אני רק מתעלם מאיזה שטות קטנה שרשמת שם לגבי ההוקאגה ואח שלך שם משהו.
ובבקשה ממך בזמן המ"ת שיא הרצינות בלי להיתחקם כי רוב הזמן שאני מגיב בו זה אחרי העבודה ואני מוטש ועצבני לרוב אז כל שטות מעלה לי תפיוז.
התחלה:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים (במתארגנים אני מתכוון לכל הדברים הרגילים שאתם עושים ביומיום בבבוקר כגון: אוכלים, מצחצחים שיינים וכ'ו.) ויוצאים לאקדמיה, לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים, עדיין לא הגיעה הזמן להיכנס לכיתות לשם שיבוץ לקבוצות ואתם עומדים עם חבריכם לכיתה ומדברים איתם, כולם מאד מתרגשים לקראת השיבוץ.
לאחר כ-5 דקות יוצא קאדומה, הסנסיי שלכם, צ'ונין גבווה הלובש מדי שינובי פורמלים. "כנסו לכיתה" הוא אומר ומפנה את המעבר לכיתה, כולם נכנסים ומתיישבים במקומות. ואז מתחילה ההקראה :
"קבוצה מס' 1- הארו יומאמארו, ליי קימוניצ'י, סאקורה מאמוצ'י, והסנסיי שלכם הוא קאבוטו הטאקה.
קבוצה מס' 2- ליי הימאקאנו, שיקאמרו באזומו, טיה קאראקו, והנסיי שלכם היא הינאטה קאמוטו.
קבוצה מס' 3- יוקי אמאטורו, קאיטו סוזוקי, קוטון טאנאקה, והסנסיי שלכם הוא טסובאסה יושידה.
קבוצה מס' 4- קנג'י יטו, נאוטו סאטו, נאטסוקי טאנאקה, והסנסיי שלכם היא מיזוקי קימוניצ'י.
קבוצה מס' 5- אייס די.פורטגאס, איצ'יגו קאמאמוטה, קונן באקוקו, והסנסיי שלכם הוא דאנזו סארטובי.
... שאר הקבוצות לא מעיינינות אתכם.."
אתם יוצאים מהכיתה ביחד עם שאר חברי הקבוצה שלכם ומחכים שהסנסיי יגיע, נראה שהוא מאחר.
[/QUOTE]
OOG: במה עובד? D: וזה פורטגאס די. אייס אחי
IG: "נו מה אנחנו עובדים שלו? כמה זמן צריך לחכות לו?" אומר וארקע באדמה בעצבנות.
-
[quote=Mr.Pizza;1337770]"בוקר טוב" אני מפטיר לעברה, בהנדת ראש לשם כבוד ומצטרף אליה. "ישנת טוב?"[/quote]
"בוקר" היא אומרת ומשפשפת מעט את עינייה, -"לא כל כך, איך אתה?".
[quote=F|upy;1337869]OOG: במה עובד? D: וזה פורטגאס די. אייס אחי
IG: "נו מה אנחנו עובדים שלו? כמה זמן צריך לחכות לו?" אומר וארקע באדמה בעצבנות.[/quote]
בבריכה שיש בה גם אולם אירועים קטן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תיהיה כזה, תזכור שהוא הסנסיי שלנו ואתה צריך להפגין כבוד כלפיו" אומרת קונן, בחורה בגילך, מעט יותר נמוכה ממך בעלת שיער סגלגל המתפרס עד כתפייה ומגן המצח משמש כקשת לשיער, עיני בעלות גוון תכלת בהיר ועורה שחום, היא לובשת מדי גנין פורמליים.
-
מידע כללי-
שם משתמש: russian
שם פרטי: לוקאס (אתה מבין שלא אבל תפנה אלי ככה אני רגיל)
מידע על הדמות-
שם פרטי ומשפחה: היטסוגאייה שוהאיי
תיאור: גובה- 1.45 מטר(די נמוך), שיער לבן פרוע עיניים בצבע טורקיז בהיר עור לבן אבל לא מדי ודי רזה אבל לא עד לרמה שרואים לו את העצמות
אופי:אני לא יכול לתאר אופי כי אני לא אעקוב אחריו
רקע: היטסוגיאה נולד בכפר שהג'וטסו שמתאמנים בו בעיקר הוא מים בכלל וקרח בפרט, עד תחילת האקדמייה יש שיטות לימוד מאוד נוקשות כמו שבט אוצ'יהא בגלל זה רובם ככולם יודעים ג'וטסו מים/קרח שימושי (כלומר ברמה בינונית) עד לתחילת האקדמייה אנשי הכפר אוהבים להשתמש בחרבות לקרבות מקרוב וגם אלא שלא בעלי יכולות נינג'וטסו מומחים בטאיג'וטסו ולחימה בחרב, כמו כל ילדי הכפר הוא למד מהר מאוד לשלוט בצ'אקרה בצורה טובה יחסית ועבד עם אביו שנה וחצי עד שהצליח ללמוד את ג'וטסו הקרח/מים (תבחר איזה אתה רוצה) כולם בכפר חשבו שהולך להיות לו עתיד מבטיח, באקדמיה הוא די הצליח מהסיבה שלא את כל הילדים היו מלמדים שליטה בצ'אקרה מגיל מאוד צעיר, היה המצטיין הכיתתי ולכן כולם לעגו לו ולא היו לו חברים ממש, היה מסתובב לבד בהפסקות (בגלל זה שנא הפסקות) יום אחד הוא ראה כמה מהילדים ה"מקובלים" של הכיתה מציקים לילד אחר והוא התערב ולכן הם התחילו להרביץ לו, הוא ניצח אותם בקלות רבה כי התאמן גם בטאיג'וטסו והיה קצת יותר טוב מהילדים במכות, הארוע הזה גרם לו להבין שהוא יותר חזק מרוב הילדים בכיתה שלו אם לא כולם והוא החליט לנצל את הכוח שלו רק להגנה ולא להתחלת קטטות או סתם להציק לילדים אחרים.
להיטסוגאיה יש משמעת ברזל בעקבות האימון הקשה שעבר בילדותו.
כשהייה בן 11 אביו מת מסיבה שלא יודע עד היום והוריש לו את חרבו חרב זו הייתה חזקה, חדה, קלה מאוד והייתה יכולה לחתוך גושי קרח עבים בהנפה קלה והייתה משומשת בעיקר בשילוב של ג'וטסואי קרח ומים
היתמחויות: ג'וטסואי קרח ולחימה בחרב, טאיג'וטסו ממוצע (שבטים שמתמחים בטאיג'וטסו לא יראו בו אתגר קשה במיוחד) מתמחה בקרב רחוק וקרוב אבל לא אוהב גנגג'וטסו
ריכוז צ'אקרה:%35
נינג'וטסו:%35
טאיג'וטסו:25%
גנג'וטסו:%5
-
[quote=The Sir;1338080]"בוקר" היא אומרת ומשפשפת מעט את עינייה, -"לא כל כך, איך אתה?".
[/quote]
"אני ישנתי די בסדר" אני אגיד במשיכת כתפיים, "למרות ההתרגשות". אני אמשיך ללכת לצידה ואז אשאל כבדרך אגב "תגידי, מה לדעתך אנחנו הולכם לעשות במתחם האימונים? חוץ מלהתאמן, כמובן"
-
[QUOTE=The Sir;1337744]
אתה יוצא מביתך במהירות ומתחיל לרוץ לכיוון מתחם האימונים, באמעצ אתה הדרך אתה פוגש בליי וסאקורה.[/QUOTE]
"בוקר טוב." אני אומר בקצרה ובשקט לסאקורה וליי.
'מעניין מה קאבוטו מכין לנו היום...' אני תוהה לעצמי תוך כדי הליכה.
-
[QUOTE=The Sir;1338080]
בבריכה שיש בה גם אולם אירועים קטן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תיהיה כזה, תזכור שהוא הסנסיי שלנו ואתה צריך להפגין כבוד כלפיו" אומרת קונן, בחורה בגילך, מעט יותר נמוכה ממך בעלת שיער סגלגל המתפרס עד כתפייה ומגן המצח משמש כקשת לשיער, עיני בעלות גוון תכלת בהיר ועורה שחום, היא לובשת מדי גנין פורמליים.[/QUOTE]
OOG: בתור מה?
IG: "כבוד צריכים להרוויח, אני לא אכבד מישהו שבחיים לא פגשתי או שמעתי עליו עד היום" אומר לה בבוז ואמצא מקום לשבת עליו בינתיים, מכיוון שכנראה ייקח לסנסיי עוד הרבה זמן להגיע.