-
[QUOTE=Pooh;1329548][b]עמית:[/b]
"אנחנו נצטרך לגלות בעצמנו את סגנון הלחימה שלו ואת הרוח..." משיב יושיסו ומצחקק בצחוק הבאס העבה שלו, "הדבר היחידי שאנחנו יודעים זה שההוסוטו הזה הוא בדרגת ג'ונין בכפר הצליל הנסתר, אז כנראה הוא לוחם חזק למדי."
עוברות מספר דקות רבות, כמעט כשעה של תעופה, כאשר במהלכה גם יושיסו נתן לך אוכל ושתייה ובשלב מסויים אתה מחליט להסתכל למטה ולהביט בנופים שמעליהם אתם עוברים, "אני חושב שאנחנו מתקרבים..." אומר יושיסו ומגחך. אתה מרים את ראשך ומביט לאותו כיוון שאליו מביט יושיסו. אתם רואים זוג שינובים רכובים על זוג ציפורים די גדולות, ואתה מיד מבחין שלראשם מגן מצח ועליו סמל כפר הצליל הנסתר [IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090830222823/naruto/images/thumb/f/f3/Otogakure_Symbol.svg/18px-Otogakure_Symbol.svg.png[/IMG], "אתה מוכן?" שואל יושיסו ומביט לעברך.[/QUOTE]
"קדימה, ראיטון בונשין נו ג'וטסו!" אומר ואכין ארבעה שכפולי ברק."תכין להם ציפורים, אני רוצה לפוצץ את שני אלה." אומר ליושיסו ואצביע על הציפורים הגדולות.
-
[QUOTE=Pooh;1329287]שחכתי להוסיף שגם מתן ועמית רשומים חחח תגיבו להתחלה...
----
[b]דניאל:[/b]
אתה מסיים לשתות ולאכול, ומיד אתה קם על רגליך לאחר שאתה שומע את הצעקה מבחוץ. אתה מתקדם בצעדים גדולים ואיטיים לכיוון היציאה, אתה מביט החוצה, ורואה בחוץ בחור די גבוה, ולגופו מעיל הבושוקו שאתה מזהה במיידיות. שיערו של הבחור שונה ממה שראית עד היום, חציו הקדמי של השיער בצבע כחול, וחלקו האחורי בצבע לבן, ועל פניו מבט משועמם ואדיש. אתה מבחין במין כלי נשק דמוי חרב עצומה עם חלק חד שיוצא ממנה בצבע כחול, ואתה שם לב גם שהוא מכפר הערפל הנסתר.
"אתה יומה?" שואל באדישות הבחור, ואתה מהנהן בשקט. לפתע, הבחור זורק לעברך מעיל דומה לשלו, "תלבש את זה מהר." מוסיף הבחור האדיש, ומתיישב על הדשא הרך בזמן שאתה תופס את מעיל הבושוקו.
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/ryuu.png[/IMG]
[/QUOTE]
" עניתי על שמי.., עכשיו מהו שמך?" אשאל אותו בזמן שאני לובש את מעיל הבושוקו שזרק אליי הבחור.
לאחר שאשאל אותו ואלבש את המעיל אתקדם לידו ואחכה ל"הוראות" ממנו. (הכוונה מה לעשות לאחר מכן)
-
[quote=Pooh;1329476]
[B]רומה:[/B]
הבחור מגחך קלות ומחייך חיוך קטן וציני. לפתע, הוא מניף את ידו במהירות, והקשר שלך עם הכפיל נפסק. "כמו שחשדתי..." אתה שומע מחוץ למערה את קולו של הבחור מהבושוקו, "תצא מהמערה, זה בסדר." הוא מוסיף ומצחקק. אתה יוצא מהמערה, ורואה אותו מחייך קלות.
אתה מביט למטה, ורואה לצד גלימת הבושוקו שזרק לכפילך קודם שלושה קלפי משחק; שלוש תלתן, תשע לב ושש לב.
"קוראים לי אקיקאזו סוטומורה," אומר אקיקאזו, "אתה יכול לקרוא לי אייס."
[/quote]
"יאמאטו האטקה" אומר לו ולאחר מכן אתכופף להרים את גלימת הבושוקו, ואלבש אותה עלי.
"אז מה היעד הראשון שלנו?" אשאל אותו.
-
[COLOR=black][B]שם אמיתי -[/B] גיל.[/COLOR]
[COLOR=black][B]שם הדמות -[/B] שיי מאסאי.[/COLOR]
[COLOR=black][B]מין -[/B] ז[/COLOR]
[COLOR=black][B]גיל -[/B] 23[/COLOR]
[COLOR=black][B]מראה -[/B] בחור צעיר, מעט שרירי. בעל שיער חום ועיניים שחורות, רזה (בילדותו כונה "דחליל") ודי גבוה. שיערו קצר אך לא קצוץ, והוא לבוש באופן כמעט תמידי בגדים שחורים מיוחדים, עם יכולת להימתח ולהתכווץ במידה רבה, בעקבות סגנון הלחימה שלו.[/COLOR]
[COLOR=black][B]כפר -[/B] כפר העלה הנסתר.[/COLOR]
[COLOR=black][B]רקע -[/B] מאז שזכר את עצמו, שיי היהבודד בעולם. לא היה לו כפר, לא היה לו הורים, לא היה לו שיוך משפחתי. הוא נולד נווד, מתטלטל ממקום למקום וחוסה באופן זמני אצל אנשים טובים באמצע הדרך, שלא יכלו להישאר אדישים לילד קטן שמסתובב לבדו. אבל מסיבות שאף פעם לא הובנו לו, במהרה היו אלו משתדלים להיפטר ממנו או להעביר אותם לחבריהם. וכך הועבר שיי, ללא שם או בית מיד ליד ומארץ לארץ.[/COLOR]
שיי לא ידע, כי הוא שריד כמעט אחרון לשבט מאסאי. שבט שנודע בקקאי גנקאי העוצמתי והיחודי שלו. אולם, השבט זכה לפחד מהאוכלוסייה הכללית, וכאשר אותם אנשים טובים היו מגלים על טיבו הם היו ממהרים להיפטר ממנו במהירות האפשרית.
לבסוף, כאשר היה בן 8 לערך, הגיע אל איש מוזר. האיש הזה מסיבה שלא הייתה אז ברורה לשיי לא מיהר להיפטר ממנו כלל. שמו היה יוקי דורנאי, ג'ונין בכיר מכפר העלה הנסתר. יוקי ראה את הפוטנציאל שבשיי, והביא אותו איתו לכפר העלה הנסתר- שם אל אף גילו המתקדם גידל אותו כבן שמעולם לא היה לו. שיי, בתמורה, היה אסיר תודה והסכים בשמחה להעמיד פנים כאילו הוא ויוקי הם מעולם אב ובן שמצאו זה את זה.
במהלך הזמן, שיי למד מיוקי על מקורותיו, ועבר הכשרה כנינג'ה. הוא גילה כי בנוסף לו קיים ארגון של ארבעת השורדים הנוספים מבני שבטו, שמשתמשים בכוחותיהם כדי לעזור לחלשים. אחרי שהצטיין באומנות הנינג'ה והפך לג'ונין מעורך כמו "אביו" הוא ניסה להצטרף אליהם. אבל הם דחו אותו. הוא לא ידע זאת, אבל הם חששו מכוחו. שיי היה חזק מארבעתם גם יחד- והם חששו שיתפתה להשתמש בו לרעה. ויתרה מזאת, הם ניסו להתנקש בחייו בביתו שלו. לצערו, הוא לא נפגע מההתנקשות- אלא "אביו", יוקי. שיי רצה לנקום, ובתגובה הרג אחד מהם, וערק מהכפר.
שיי התחזק בתור נינג'ה עריקה, והטיל את אימתו על כפרים ברחבי הארץ. לבסוף, אחרי הפגישה, הוא החליט להצטרף לבושוקו.
[COLOR=black][B]אופי -[/B] שיי קיבל את שמו אחרי העריקה, עד אז היחיד שפנה אליו בשמו היה יוקי, והוא קרא לו "בני". שיי משמעו מוות, וזה אכן מעיד על אופיו. שיי הוא סדיסט, אוהב לגרום לכאב ולפחד. במהלך הזמן החל לראות בהריגות סוג של אומנות, שהוא מאוד אוהב. מצד שני, שיי הוא זהיר ושלו בשדה הקרב. הוא לא נותן לרגשותיו להשתלט עליו ופועל בצורה מאוד אנליטית והגיונית בדרך כלל.[/COLOR]
[COLOR=black][B]סגנון לחימה - [/B]שיי שולט באלמנט האש ובאלמנט החשמל. הוא משתמש בנינג'וסטו של האלמנטים כדי להילחם בקרב. הקקאי גנקאי של שבטו גם שימושי בקרבות. כאשר הוא רוצה, יוקי הופך ליצור גבוה (2.5 מטר לערך), שרירי, בעל זוג קרניים קטנטנות, תווי גוף של שדים ומבנה גוף שרירי. עם עור כחול, עיניים קטנות זוהרות שבאדום וצהוב ושיער לבן כסוף ארוך. בצורה זאת, שקרויה "אוני", יוקי מתחזק בהרבה מהבחינה הפיזית וכמות הצאקרה שלו עולה בצורה מדהימה.[/COLOR]
[COLOR=black][B]טכניקות -[/B] [/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]ש[/COLOR]ם: התעוררות האוני.
רמה: E(לא דורש צ'אקרה בכלל)
סוג: אחר (הפעלת קקאי גנקאי).
תיאור: בפשטות- כפי שתואר בסגנון הלחימה, שיי עובר לצורת "אוני".
[COLOR=black]ש[/COLOR]ם:עשן גיהנומי.
רמה: C
סוג: נינג'וטסו
תיאור: כמעט באופן תמידי, בצורת ה"אוני" שיי מוקף עננת (סוג של) עשן קטנה שעורו מפריש. כרצונו, הוא יכול להפריש אותו בחוזקה רבה ואף להוציא אותו מהאף והפה בצורה סילוני עשן (בדומה לדרקון). הוא יכול להשתמש בעשן להסתרה ולהתחמקות. בנוסף, העשן המיוחד דליק, ושיי יכול למעשה להצית את סילוני עשן שלו, וליצור סילוני אש. בנוסף, הוא יכול להוסיף לתערובת העשן את אדי הארס שבשיניים שלו, מה שהופך את העשן לרעיל במיוחד (שיי חסין לרעל של עצמו). ניתן להפעלה רק בצורת אוני.
[COLOR=black]ש[/COLOR]ם: אגרופי אש וסופה
רמה: B
סוג: טאיג'וטסו
תיאור: שיי מקיף את אגרופיו בצאקרת אלמנט. בידו הימנית, האגרוף הוא אגרוף האש- הוא מוקף בצאקרת אש מסתובבת ובוערת שמטרתה לשרוף למוות את המטרה. האגרוף השמאלי הוא אגרוף הסופה, שעלול בנוסף לנזק החשמלי שלו, גם לעוור (הברק) ולהחריש (הרעם) את המטרה למשך מספר שניות.
[COLOR=black]ש[/COLOR]ם: יצירי אש.
רמה: S
סוג: נינג'וטסו.
תיאור: שיי יוצר יצירי אש. יצירי האש באים בצורות של חיות שונות ועשויים מלהבות. יצירי האש משמשים לתקיפה מרחוק או בתור שליחים. ליצירי האש יש תבונה אך הם חסרי דעת ומתקשרים עם שיי באופן טלפתי. הם מצייתים לו באופן עיוור ויכולים להעביר "תמונות" מעיניהם למוחו של שיי, מה שהופך אתם לטובים למטרות ריגול וסקירת שטח. ניתן ליצור יצירי להבה בצורת ציפורים עפות.
[COLOR=black]ש[/COLOR]ם: קשת ברקים
רמה: A
סוג: נינג'וטסו.
תיאור:
הטכניקה יחסית פשוטה- שיי מבצע חותמות יד ומוציא מידו כמה "ברקים" ברצף שהוא יכול לשלוט בתזוזתם. ה"ברקים" פוגעים במטרה וגורמים לנזק רב. קשה מאוד להתחמק מטכניקה זו.
-
[B][SIZE="3"][COLOR="DarkGreen"]שחכתי לציין, לכולכם יש מלאי מסויים של שוריקנים, קונאים וציוד לחימה בסיסי.[/COLOR][/SIZE][/B]
------
גיל - מעולה. רשום. תגיב להתחלה שבעמוד השני.
[B]עמית:[/B]
אתה מכין ארבעה שכפולי ברק, וכעת חמישתכם על הציפור החולית. אתה מבקש מיושיסו שייצר לך זוג ציפורים חוליות. יושיסו מביט בך, מחייך חיוך קטן ומהנהן. הוא משתמש בעזרת סימן הידיים בצורת טלה, ושוב כמויות של חול יוצאות מהארובות של גבו, ובמהרה הוא יוצר זוג ציפורים עשויות מחול בגודל בינוני, "קדימה תטפל בשניים שמלפנים, ואני אטפל בשניים שמאחור." אומר יושיסו, אתה מביט לאחור ורואה עוד זוג שינובים רכובים על ציפורים.
[B]מתן:[/B]
מכיוון שאתה מעביר צ'אקרה אל הכפילים, אני כותב כאילו אתה גם רואה דרך העיניים שלהם.
-----
אתה יוצר שלושה כפילים שלך, ומורה עליהם ללכת לכיוון שלושה עצים שונים, "רגע מה אתה..." אומר דאיסטסו ונחנק, כאשר שלושת הכפילים יוצאים לדרכם, "מה אתה עושה?!" מתעצבן דאיסטסו, ונראה שעמידתו המתכוננת הפכה לאף יותר מרוכזת ומוכנה.
הכפיל הראשון נעמד על אחד מענפי העץ לא רחוק מכם. אתה מביט סביב, ולא רואה משהו חשוד, כשלפתע, התקשורת עם הכפיל הראשון ניתקת - אתה מבין שהוא חוסל.
הכפיל השני נעמד על מדשאה קטנה בין העצים ומביט למעלה סביב לחפש את מקור הרחש, כשלפתע, גם התקשורת עם הכפיל השני מופסקת.
ואותו דבר קורה עם הכפיל השלישי במהירות רבה.
לפתע, סביבך וסביב דאיסטסו נעמדים שלושה שינובים זרים, כאשר כל אחד מהם מחזיק קונאי או שוריקן בידו. אתה מבחין במהרה שעל ראשם של כל אחד מהשינובים האלו מופיע מגן מצח ועליו הסימן של כפר האבן הנסתר [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090830222814/naruto/images/thumb/a/a5/Iwagakure_Symbol.svg/18px-Iwagakure_Symbol.svg.png[/IMG]
"אל תתקרבו לכפר שלנו!" קורא בקולו הנמוך אחד השינובים. אתה ודאיסטסו נעמדים גב-אל-גב מול השלושה שמקיפים אתכם.
[B]דניאל:[/B]
"קוראים לי ריו יאקוטה." מסביר ריו בקולו האדיש, בזמן שאתה לובש עליך את מעיל הבושוקו הרחב שקיבלת ממנו. המעיל מתאים לך בדיוק במידותיו, הוא אמנם מעט חמים בפנים, אבל לא יותר מידי.
אתה שואל את ריו לגבי המשימה שלכם, והוא מתקרב עליך תוך כדי חיטוט בכיס הפנימי של מעילו. ריו מוציא מגילה, ומגיש לך אותה. אתה פותח את המגילה בסקרנות, ומגלה את מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapD1.png[/IMG]
"אנחנו נמצאים בגבול בין מדינת הדשא למדינת המפל, סימון הגיר הבודד. עלינו להגיע לסימון גיר הכפול, אל כפר הגשם הנסתר, שם נמצא ההוסוטו שאנחנו מחפשים." מסביר ריו ואתה מרים את ראשך מהמפה אליו, אתה רואה שהוא מסדר מעט את החלק הכחול של שיערו, "אנחנו נלך בכיוון הזה," אומר ריו ומצביע לכיוון דרך מסויים, "נחתוך דרך ארץ האש, ישר אל כפר הגשם הנסתר."
אתה מציג את עצמך בפני אייס, והוא מחייך את חיוכו הציני והרגיל עם הסיגר בפיו. אתה לובש את המעיל של הבושוקו שקיבלת ממנו, והוא יושב עליך בול. אתה מרגיש חמימות בתוך המעיל, אבל עם זאת משב רוח קל מהחלק הפתוח והתחתון של המעיל.
אתה שואל את אייס לגבי היעד שלכם, והוא מיד מחטט בכיס הפנימי של המעיל, ומוציא ממנה מגילה סגורה. אייס זורק אליך את המגילה ואתה תופס, "תפתח אותה." אומר אייס, ואתה פותח את המגילה, ובפנים אתה רואה את מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapR1.png[/IMG]
"אוקיי, אז הסימון הבודד זה איפה שאנחנו נמצאים, ליד איזו מערה שכוחת אל באי של כפר הערפל, ועלינו להגיע לכפר הכוכבים הנסתר (Hoshigakure)..." הוא אומר ואתה מרים את ראשך מהמפה אליו, ואתה רואה שהוא התחיל לשחק ולערבב חבילת קלפים שבידיו, "כמו שראית, הכפר נמצא בצד השני של המפה, אז אתה יודע ליצור כלי תעופה?" שואל אייס.
-
[quote]עמית:
אתה מכין ארבעה שכפולי ברק, וכעת חמישתכם על הציפור החולית. אתה מבקש מיושיסו שייצר לך זוג ציפורים חוליות. יושיסו מביט בך, מחייך חיוך קטן ומהנהן. הוא משתמש בעזרת סימן הידיים בצורת טלה, ושוב כמויות של חול יוצאות מהארובות של גבו, ובמהרה הוא יוצר זוג ציפורים עשויות מחול בגודל בינוני, "קדימה תטפל בשניים שמלפנים, ואני אטפל בשניים שמאחור." אומר יושיסו, אתה מביט לאחור ורואה עוד זוג שינובים רכובים על ציפורים.[/quote]
*הערה-כיוון שאני משנה את תכנית הפעולה אני מכין 3 שכפולים.
"אתה לא צריך." אומר ליושיסו.לאחר מכן אגיד לשכפולים שלי לעלות על ציפור חול אחת."אנחנו נעלה על השנייה, נפוצץ את הימנית, השכפולים שלי ידאגו לשמאלית." אומר ליושיסו ואביא לשכפול אחד שלי את החרב שלי.
-
[QUOTE=Pooh;1329766][B][SIZE="3"][COLOR="DarkGreen"]
"קוראים לי ריו יאקוטה." מסביר ריו בקולו האדיש, בזמן שאתה לובש עליך את מעיל הבושוקו הרחב שקיבלת ממנו. המעיל מתאים לך בדיוק במידותיו, הוא אמנם מעט חמים בפנים, אבל לא יותר מידי.
אתה שואל את ריו לגבי המשימה שלכם, והוא מתקרב עליך תוך כדי חיטוט בכיס הפנימי של מעילו. ריו מוציא מגילה, ומגיש לך אותה. אתה פותח את המגילה בסקרנות, ומגלה את מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapD1.png[/IMG]
"אנחנו נמצאים בגבול בין מדינת הדשא למדינת המפל, סימון הגיר הבודד. עלינו להגיע לסימון גיר הכפול, אל כפר הגשם הנסתר, שם נמצא ההוסוטו שאנחנו מחפשים." מסביר ריו ואתה מרים את ראשך מהמפה אליו, אתה רואה שהוא מסדר מעט את החלק הכחול של שיערו, "אנחנו נלך בכיוון הזה," אומר ריו ומצביע לכיוון דרך מסויים, "נחתוך דרך ארץ האש, ישר אל כפר הגשם הנסתר."
[/QUOTE]
'דרך מדינת האש.. זאת אומרת שאנחנו הולכים בעיקול דרך אל אמגאקורה.' אחשוב בראשי ואסתובב אל הכיוון שממנו נלך אל אמאגאקורה.
" תוביל את הדרך.." אגיד לו באדישות ואחכה שיתקדם אל הדרך. "יש לך אולי תמונה של ההוסוטו?" אשאל אותו בדרכנו אל אמאגאקורה.
-
[QUOTE=Pooh;1329766][B][SIZE="3"][COLOR="DarkGreen"]שחכתי לציין, לכולכם יש מלאי מסויים של שוריקנים, קונאים וציוד לחימה בסיסי.[/COLOR][/SIZE][/B]
------
מכיוון שאתה מעביר צ'אקרה אל הכפילים, אני כותב כאילו אתה גם רואה דרך העיניים שלהם.
-----
אתה יוצר שלושה כפילים שלך, ומורה עליהם ללכת לכיוון שלושה עצים שונים, "רגע מה אתה..." אומר דאיסטסו ונחנק, כאשר שלושת הכפילים יוצאים לדרכם, "מה אתה עושה?!" מתעצבן דאיסטסו, ונראה שעמידתו המתכוננת הפכה לאף יותר מרוכזת ומוכנה.
הכפיל הראשון נעמד על אחד מענפי העץ לא רחוק מכם. אתה מביט סביב, ולא רואה משהו חשוד, כשלפתע, התקשורת עם הכפיל הראשון ניתקת - אתה מבין שהוא חוסל.
הכפיל השני נעמד על מדשאה קטנה בין העצים ומביט למעלה סביב לחפש את מקור הרחש, כשלפתע, גם התקשורת עם הכפיל השני מופסקת.
ואותו דבר קורה עם הכפיל השלישי במהירות רבה.
לפתע, סביבך וסביב דאיסטסו נעמדים שלושה שינובים זרים, כאשר כל אחד מהם מחזיק קונאי או שוריקן בידו. אתה מבחין במהרה שעל ראשם של כל אחד מהשינובים האלו מופיע מגן מצח ועליו הסימן של כפר האבן הנסתר [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090830222814/naruto/images/thumb/a/a5/Iwagakure_Symbol.svg/18px-Iwagakure_Symbol.svg.png[/IMG]
"אל תתקרבו לכפר שלנו!" קורא בקולו הנמוך אחד השינובים. אתה ודאיסטסו נעמדים גב-אל-גב מול השלושה שמקיפים אתכם.
[/QUOTE]
*מצטער שזה קצר פשוט אני עוד כמה דקות צריך ללכת .
" זה לא היה רעיון טוב." אומר , "טוב דאיסטסו , צריכים לבלבל אותם איך שהוא." אלחש לדאיסטסו , 'וואו לא חשבתי שזה יקרה.' אחשוב לעצמי ואחכה למה שדאיסטסו יעשה .
-
[B]עמית:[/B]
לפוצץ? איך? טכניקות? משהו?
תגיב שוב לתגובה הקודמת, ותנסה שזה לא יחזור על עצמו...
"אני יודע שזה נראה כאילו אנחנו מאריכים את הדרך לכפר הגשם," מסביר ריו, "אבל הצד המזרחי של אמגאקורה הוא הצד עם ההגנה החלשה ביותר..." אומר ריו ואתה הולך אחרי ההובלה שלו בדרך ליעד שלכם.
לאחר מספר צעדים, תוך כדי התקדמות, אתה שואל את ריו אם יש לו תמונה של ההוסוטו, "כן." משיב בקצרה ריו, הוא מחטט בכיסו הקדמי של המעיל ומוציא משם תמונה, הוא מראה לך את התמונה:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/KyojiSugitani.png[/IMG]
"קוראים לו קיוג'י סוג'יטאני, הוא ההוסוטו שאנחנו מחפשים בכפר הגשם..." מסביר ריו ומחזיר את התמונה לכיס.
אתה הולך אחרי ריו שמוביל את הדרך אל כפר הגשם. לאחר כשעה של הליכה, אתה מתחיל להרגיש את הבטן שלך רוטטת ועושה רעשים מוזרים, אתה מבין מיד שזה רעב שתוקף אותך.
"כן זה די ברור שזה היה רעיון לא טוב, לא?" שואל בציניות דאיסטסו ומפנה את ראשו חזרה אל היריבים.
"תקשיב, בוא נפעל ככה - אני אקח את השניים שקרובים אליי, ואתה תיקח את השלישי, זה שעומד בדיוק מולך," אומר דאיסטסו, אתה מסתכל ישר ורואה שינובי בערך בגובה שלך, על פניו אתה רואה תחבושת שחובשת את החלק התחתון של פניו אשר ממשיכה לכיוון החזה. הוא לובש בגדי נינג'ה המאפיינים נינג'ות מכפר האבן, ומבט נחוש בעיניו. אתה מבחין שהוא מחזיק בידו קונאי.
"קדימה!" צועק דאיסטסו, "הנשין! סויטון!" דאיסטסו צועק ולפצע אתה כבר לא מרגיש את גבו נוגע בשלך, אתה מביט לאחור ואתה רואה אותו קופץ לכיוון אחד היריבים, ולפתע אתה מבחין שצבע עורו של דאיסטסו נהפך ל[COLOR="DeepSkyBlue"]כחלחל[/COLOR], "שחרור מים: יריית אקדח!" קורא בקול דאיסטסו ולפתע מוציא מפיו כדור מים מהיר לכיוון אחד השינובים.
אתה מפנה את ראשך חזרה אל היריב שלך, כשלפתע אתה רואה שהוא כבר קופץ לעברך עם הקונאי מוכן לחיתוך.
-
[QUOTE=Pooh;1329894][B]
"אני יודע שזה נראה כאילו אנחנו מאריכים את הדרך לכפר הגשם," מסביר ריו, "אבל הצד המזרחי של אמגאקורה הוא הצד עם ההגנה החלשה ביותר..." אומר ריו ואתה הולך אחרי ההובלה שלו בדרך ליעד שלכם.
לאחר מספר צעדים, תוך כדי התקדמות, אתה שואל את ריו אם יש לו תמונה של ההוסוטו, "כן." משיב בקצרה ריו, הוא מחטט בכיסו הקדמי של המעיל ומוציא משם תמונה, הוא מראה לך את התמונה:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/KyojiSugitani.png[/IMG]
"קוראים לו קיוג'י סוג'יטאני, הוא ההוסוטו שאנחנו מחפשים בכפר הגשם..." מסביר ריו ומחזיר את התמונה לכיס.
אתה הולך אחרי ריו שמוביל את הדרך אל כפר הגשם. לאחר כשעה של הליכה, אתה מתחיל להרגיש את הבטן שלך רוטטת ועושה רעשים מוזרים, אתה מבין מיד שזה רעב שתוקף אותך.
[/QUOTE]
'אוי לא!' אחשוב בראשי במהירות ואשים את ידיי על הבטן שלי. "מממ..., ריו" אקרא לו בעודנו הולכים לנו אל אמאגאקורה. "יש לך אולי משהו בשבילי לאכול, הבטן שלי קצת רעבה" אגיד בנימה של אי-רצינות אל ריו ואתיישב לי על הקרקע בעדינות. לאחר מכן אחכה לתשובה שלו ואראה אם הוא מביא לי משהו לאכול אם הוא לא יביא אנסה להמשיך את הדרך איתו ברעב.
-
[QUOTE=Pooh;1329894][B]
"כן זה די ברור שזה היה רעיון לא טוב, לא?" שואל בציניות דאיסטסו ומפנה את ראשו חזרה אל היריבים.
"תקשיב, בוא נפעל ככה - אני אקח את השניים שקרובים אליי, ואתה תיקח את השלישי, זה שעומד בדיוק מולך," אומר דאיסטסו, אתה מסתכל ישר ורואה שינובי בערך בגובה שלך, על פניו אתה רואה תחבושת שחובשת את החלק התחתון של פניו אשר ממשיכה לכיוון החזה. הוא לובש בגדי נינג'ה המאפיינים נינג'ות מכפר האבן, ומבט נחוש בעיניו. אתה מבחין שהוא מחזיק בידו קונאי.
"קדימה!" צועק דאיסטסו, "הנשין! סויטון!" דאיסטסו צועק ולפצע אתה כבר לא מרגיש את גבו נוגע בשלך, אתה מביט לאחור ואתה רואה אותו קופץ לכיוון אחד היריבים, ולפתע אתה מבחין שצבע עורו של דאיסטסו נהפך ל[COLOR="DeepSkyBlue"]כחלחל[/COLOR], "שחרור מים: יריית אקדח!" קורא בקול דאיסטסו ולפתע מוציא מפיו כדור מים מהיר לכיוון אחד השינובים.
אתה מפנה את ראשך חזרה אל היריב שלך, כשלפתע אתה רואה שהוא כבר קופץ לעברך עם הקונאי מוכן לחיתוך.[/QUOTE]
"שחרור אדמה : עור אבן." אומר ואעשה את סימני הידיים , ארגיש איך העור שלי מתקשה , אשלוף את החרב , "צ'אקרת החרב." אומר ואעביר לחרבי צ'אקרה , לאחר מכן אנסה שחרבי המחוזקת תפגע בקונאי ותחתוך אותו , "שער ראשון , היפתח." אומר ואפתח את השער הראשון , לאחר מכן ארוץ מסביב לשינובי ואתן לו בעיטה לראש , אפתח גם את השער השני ואתן לשינובי 5 אגרופים בבטן ובעיטה בראש , ולבסוף אפתח גם את השער השלישי ואעביר צ'אקרה לידי , "אגרוף מטורף." אומר ואתן לשינובי אגרופים עד שיעבד את הכרתו .
-
[quote=Pooh;1329151][COLOR=teal][B][SIZE=3]התחלה:[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=teal]בלילות האחרונים דמותו של קאי הופיעה בחלומכם שוב ושוב. כל לילה נזכרתם בשיחה שלכם - הבושוקו, ההוסוטואים, הרוחות, הנקמה... הכל עלה שוב ושוב במוחכם, וכל פעם תהיתם מתי יגיע השותף שלכם, כפי שקאי ציין.[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר לילה נוסף של מחשבות ותהיות, קמתם בבוקר במערה המבודדת שלכם באיזו ארץ לא מוכרת, והבוקר היה נראה לכם כמו כל בוקר רגיל. התחלתם להתארגן עד כמה שאפשר - התלבשתם, סידרתם מעט את הבדים המלוכלכים שלהם אתם קוראים מיטה, שתיתם קצת מים שלקחתם מהנחל הסמוך, והתחלתם לאכול את חתיכת הלחם הקטנה והאחרונה שלכם, כשלפתע אתם שומעים צעקה מחוץ למערה, "היי! קום כבר!" קול חזק קורא מבחוץ, "קום!"[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשו כעת?[/COLOR][/quote]
אני ממשיך לאכול בנינוחות את הלחם, ואז קם ומנקה את הבגדים שלי מפירורי הלחם. אם בעל הקול עוד לא נכנס בעצמו, אני אומר בקול שקט, אם כי מספיק חזק כדי שיוכל לשמוע "אני? אני כבר ער ממזמן."
-
אתה קורא לריו ושואל אותו אם יש לו משהו לאכול, ובינתיים מתיישב בעדינות על הקרקע. ריו מסתובב אליך ומביט בך במבטו הקריר. הוא מחטט בכיס הפנימי של הגלימה שלו, ולפתע זורק לך חתיכת גדולה של לחם. מרוצה, אתה מתחיל לאכול במהירות את הלחם עד שאתה מסיים לחלוטין. אתה מרגיש שמצב הבטן שלך השתפר, ואתה מיד מודה לריו על שנתן לך אוכל.
"קדימה אנחנו צריכים להמשיך." אומר ריו, ואתה קם בזריזות חזרה על רגליך.
שניכם ממשיכים ללכת לכיוון המטרה שלכם, כפר הגשם הנסתר. לאחר עוד כחצי שעה של הליכה, לפתע, ריו נעצר. אתה שואל אותו בזריזות אם משהו קרה, "שמעת את זה?" הוא שואל בחשדנות ומביט סביב. לפתע, אתם רואים ליד הרגליים שלכם קונאי ואליו מחובר פתק מתפוצץ, "קפוץ!" צועק ריו, ושניכם קופצים במהירות לעבר שני עצים שונים, ובינתיים הפתק מתפוצץ ויוצר "חור" די גדול באדמה, ומסביבו עשן.
לאחר שהעשן מתפוגג, אתה רואה את ריו עומד על עץ מולך.
מתוך חוקי המשחק:
[QUOTE]# כשאתם מגיבים ומבצעים פעולה כלשהי, אל תצפו שכל פעולה תעבוד. תנסו אולי לרשום גם "תוכנית ב' " בתגובות שלכם, זה אולי יעזור.[/QUOTE]
היריב שלך זה לא בובה שעומדת במקום ולא זזה, זה גם דמות בפני עצמה שיכולה לעשות הכל.
אתה לא יכול לצפות שבאמת המהלך שלך יפעיל בשלמות עם כל הרבה מהלכים. תצמצם את המהלכים שלך כי לא בטוח שזה יעבוד.
תבין למה אני מתכוון בתגובה הזו.
-----
אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד עורך נעטף בשכבת סלעים קשה. השינובי תוקף עם הקונאי שלו אותך, אך הקונאי אינו מצליח לחתוך את שכבת האבנים הקשה שעוטפת אותך.
השינובי לוקח צעד גדול אחורה, מתכונן להתקפתך.
אתה מנסה להושיט יד אחורה ולהוציא את החרב, אך הסלעים נתקעים זה בזה, ואתה לא מצליח להגיע עם היד אל החרב. הנינג'ה רואה שאתה מסתרבל עם המהלך שלך, ומיד מנצלת את הזמן לעשות סימני ידיים, "שחרור אדמה: יריית בוץ!", אומר השינובי בחוזקה, ולפתע יורה לכיוונך כדור בוץ מהיר שנראה חזק.
[B]גיל:[/B]
אתה קם ומתנקה מפירורי לחם, ואז מודיע לקול מבחוץ שאתה כבר הינך ער.
לתוך המערה נכנס בחור לא גבוה במיוחד לבוש במעיל הבושוקו בדומה לשל קאי, פניו חיוורות ואדישות לחלוטין ועיני הטורקיז הבהירות שלו מלחיצות אותך מעט. שיערו סגלגל וקוצני, ועל ראשו מין כובע מוזר בגוון שדומה לעיניו. אתה מבחין מיד שעל הכובע מגן מצח עם הסמל של כפר השלג הנסתר.
לפתע, הבחור זורק לעברך מעיל בושוקו ואתה באינסטינקט תופס אותו, "תלבש את זה..." הוא אומר לך בקולו האדיש, אך העדין.
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/snow.png[/IMG]
-
[QUOTE=Pooh;1329949][b]
מתוך חוקי המשחק:
היריב שלך זה לא בובה שעומדת במקום ולא זזה, זה גם דמות בפני עצמה שיכולה לעשות הכל.
אתה לא יכול לצפות שבאמת המהלך שלך יפעיל בשלמות עם כל הרבה מהלכים. תצמצם את המהלכים שלך כי לא בטוח שזה יעבוד.
תבין למה אני מתכוון בתגובה הזו.
-----
אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד עורך נעטף בשכבת סלעים קשה. השינובי תוקף עם הקונאי שלו אותך, אך הקונאי אינו מצליח לחתוך את שכבת האבנים הקשה שעוטפת אותך.
השינובי לוקח צעד גדול אחורה, מתכונן להתקפתך.
אתה מנסה להושיט יד אחורה ולהוציא את החרב, אך הסלעים נתקעים זה בזה, ואתה לא מצליח להגיע עם היד אל החרב. הנינג'ה רואה שאתה מסתרבל עם המהלך שלך, ומיד מנצלת את הזמן לעשות סימני ידיים, "שחרור אדמה: יריית בוץ!", אומר השינובי בחוזקה, ולפתע יורה לכיוונך כדור בוץ מהיר שנראה חזק.
[/QUOTE]
'אני אעזוב את החרב בינתיים.' אחשוב לעצמי ואקפוץ לצד ימין , לאחר שאקפוץ לצד ימין אפתח את השער הראשון וארוץ לכיוון הנינג'ה , "טכניקת שכפול." אומר ואצור 4 כפילים שכל אחד בצד אחר כך שלא יהיה לשינובי לאן לברוח , בלי שהשינובי יראה אקפוץ למעלה ואנסה להיות מעליו , ושאהיה מעליו אצלול למטה ואקח קונאי , כשאהיה מספיק קרוב אתקע לשינובי את הקונאי בכתף ואתן לו אגרוף עד שימות או יעבד את הכרתו , עם המהלך לא עובד אז אמשיך עם פתיחת השערים ואפתח את השער השני ואחזיר את השכפולים וארוץ מסביב לשינובי במהירות ואז כשאהיה מאחוריו אתן לו בעיטה בגב ואז כשאהיה מקדימה אז אתן לשינובי בעיטה בבטן .
-
[QUOTE=Pooh;1329949][b]דניאל:[/b]
אתה קורא לריו ושואל אותו אם יש לו משהו לאכול, ובינתיים מתיישב בעדינות על הקרקע. ריו מסתובב אליך ומביט בך במבטו הקריר. הוא מחטט בכיס הפנימי של הגלימה שלו, ולפתע זורק לך חתיכת גדולה של לחם. מרוצה, אתה מתחיל לאכול במהירות את הלחם עד שאתה מסיים לחלוטין. אתה מרגיש שמצב הבטן שלך השתפר, ואתה מיד מודה לריו על שנתן לך אוכל.
"קדימה אנחנו צריכים להמשיך." אומר ריו, ואתה קם בזריזות חזרה על רגליך.
שניכם ממשיכים ללכת לכיוון המטרה שלכם, כפר הגשם הנסתר. לאחר עוד כחצי שעה של הליכה, לפתע, ריו נעצר. אתה שואל אותו בזריזות אם משהו קרה, "שמעת את זה?" הוא שואל בחשדנות ומביט סביב. לפתע, אתם רואים ליד הרגליים שלכם קונאי ואליו מחובר פתק מתפוצץ, "קפוץ!" צועק ריו, ושניכם קופצים במהירות לעבר שני עצים שונים, ובינתיים הפתק מתפוצץ ויוצר "חור" די גדול באדמה, ומסביבו עשן.
לאחר שהעשן מתפוגג, אתה רואה את ריו עומד על עץ מולך.
[/QUOTE]
'וואו!, זה היה קרוב מאוד!' אחשוב בבהלה ואסתכל על ריו שעומד בעץ שליידי. 'הוא הציל אותי..' אזכר ברגע שהוא צעק עליי שאקפוץ במהירות מהמקום.
'הוא מאוד אכפתי לאדם שנראה כה אפלולי' אחשוב ואזכר ברגע שהוא נתן לי את חתיכת הלחם הגדולה.
'אבל מה זה היה?' אשאל את עצמי בעודי מעיף מבט לכל הכיוונים מסביבי בכדי לראות לפחות כיוון למי שתקף אותנו.
-
אתה מביט לצדדים, מחפש כיוון למציאת מי שתקף אתכם, ואתה רואה שריו עושה זאת גם.
לפתע, צצים משומקום זוג שינובים, הם נעמדים איפה שהתפוצץ הקונאי, ומחייכים חיוך קטן ורע לכיוונך ולכיוון ריו. אתה מיד מבחין שלשניהם מגן מצח ועליו הסמל של כפר הגשם הנסתר.
"תתרחקו מהכפר שלנו!" צועק בכעס אחד מהשינובים. אתה מבחין מיד בריו, ששולף מגבו את החרב שלו. החרב ארוכה מאוד והיא בצבע כחול, וקרוב לקצה החרב ישנה מין בליטה חדה.
לפתע, אחד השינובים מכפר הגשם קופץ לעברך, אתה רואה שהוא מחזיק בידו קונאי שחור וחד ובעיניו מבט כועס ונחוש.
[b]מתן:[/b]
אתה מנסה להתחמק ימינה מהג'וטסו שהשינובי הפעיל כנגדך, ואתה מצליח ברובך, אך חלק מגופך בצד ימין נפגע, ואתה מתהפך ונופל על הקרקע.
למרות זאת, אתה קם על רגליך ומתנער מהבוץ. בעודך עטוף בשכבת אבנים, אתה פותח את השער הראשון בגופך, ואתה מרגיש את הכוח והמהירות שלך עולים. מיד, אתה מנסה ליצור ארבעה כפילים, אך בגלל השקעת הצ'אקרה בשאר החלקים בגופך, אתה מצליח ליצור רק כפיל אחד.
השינובי מבצע שוב מספר סימני ידיים, "שחרור אדמה: יריית בוץ!" צועק השינובי ושוב יורה מפיו כדור בוץ מהיר לכיוונך ולכיוון הכפיל.
-
[QUOTE=Pooh;1330020][b]
אתה מנסה להתחמק ימינה מהג'וטסו שהשינובי הפעיל כנגדך, ואתה מצליח ברובך, אך חלק מגופך בצד ימין נפגע, ואתה מתהפך ונופל על הקרקע.
למרות זאת, אתה קם על רגליך ומתנער מהבוץ. בעודך עטוף בשכבת אבנים, אתה פותח את השער הראשון בגופך, ואתה מרגיש את הכוח והמהירות שלך עולים. מיד, אתה מנסה ליצור ארבעה כפילים, אך בגלל השקעת הצ'אקרה בשאר החלקים בגופך, אתה מצליח ליצור רק כפיל אחד.
השינובי מבצע שוב מספר סימני ידיים, "שחרור אדמה: יריית בוץ!" צועק השינובי ושוב יורה מפיו כדור בוץ מהיר לכיוונך ולכיוון הכפיל.[/QUOTE]
ארוץ ימינה עם הכפיל והכפיל יבלבל את השינובי בכך שהוא יסתובב מסביבו ובזמן הזה אני אקפוץ ואז אנסה כמו קודם לצלול ולתקוע קונאי בתוך כתפו , עם זה מצליח אז לאחר שאתקע בו את הקונאי אתפוס בו , אקח אותו שוב ואתקע אותו בבטנו של השינובי בכל כוח וזה יגמור אותו , אבל עם זה לא יעבוד אז אפתח את השער השני וארוץ לכיוון הכפיל שמבלבל את הנינג'ה , אראה דרך הכפיל איפה הוא ועם הוא מקדימה אז ארוץ לכיוון הכפיל וכשאהיה לידו אעלים אותו ואתן לשינובי בעיטה חזקה בראש .
-
[QUOTE=Pooh;1330020][b]דניאל:[/b]
אתה מביט לצדדים, מחפש כיוון למציאת מי שתקף אתכם, ואתה רואה שריו עושה זאת גם.
לפתע, צצים משומקום זוג שינובים, הם נעמדים איפה שהתפוצץ הקונאי, ומחייכים חיוך קטן ורע לכיוונך ולכיוון ריו. אתה מיד מבחין שלשניהם מגן מצח ועליו הסמל של כפר הגשם הנסתר.
"תתרחקו מהכפר שלנו!" צועק בכעס אחד מהשינובים. אתה מבחין מיד בריו, ששולף מגבו את החרב שלו. החרב ארוכה מאוד והיא בצבע כחול, וקרוב לקצה החרב ישנה מין בליטה חדה.
לפתע, אחד השינובים מכפר הגשם קופץ לעברך, אתה רואה שהוא מחזיק בידו קונאי שחור וחד ובעיניו מבט כועס ונחוש.
[/QUOTE]
"אייאייאיי.., מה צריך לעשות בכדי שיהיה קצת נחת.." אומר בזלזול רב ואעביר מבט אל השינובי שבדרך אליי.
במהירות מרובה אעשה חותמות ידיים ולאחר מכן אצעק "שחרור אש : להביור! " בזמן שהפה שלי מתנפח מצ'אקרה ואשחרר את הלהביור מפי אל השינובי.
'הוא גמור, אין לו איך להתחמק כרגע מזה' אחשוב בראשי ואחייך חיוך מרושע.
-
[quote=Pooh;1329949]
אתה קם ומתנקה מפירורי לחם, ואז מודיע לקול מבחוץ שאתה כבר הינך ער.
לתוך המערה נכנס בחור לא גבוה במיוחד לבוש במעיל הבושוקו בדומה לשל קאי, פניו חיוורות ואדישות לחלוטין ועיני הטורקיז הבהירות שלו מלחיצות אותך מעט. שיערו סגלגל וקוצני, ועל ראשו מין כובע מוזר בגוון שדומה לעיניו. אתה מבחין מיד שעל הכובע מגן מצח עם הסמל של כפר השלג הנסתר.
לפתע, הבחור זורק לעברך מעיל בושוקו ואתה באינסטינקט תופס אותו, "תלבש את זה..." הוא אומר לך בקולו האדיש, אך העדין.
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/snow.png[/IMG][/quote]
אני מרים גבה בספקנות "זה יכול להיות מעט בעייתי, אני מקווה שהבגדים האלה גמישים במיוחד" אני אומר ובכל זאת, לובש מעליי את מעיל הבושוקו. "מה עכשיו?" אשאל אותו ברוגע.
-
אתה והכפיל מצליחים להתחמק מהטכניקה של השינובי מכפר האבן הנסתר.
אתה מורה לכפיל שלך להתחיל לרוץ סביב השינובי, וכך הוא עושה, אך בגלל שריון האבן שעליו, הוא לא מצליח לרוץ כל כך מהר. השינובי רואה זאת וישר זורק עליו קונאי, והכפיל נעלם. למרות זאת, אתה מנצל את המצב שהשינובי עסוק, אתה קופץ גבוה וצולל מלמעלה לכיוון השינובי. אתה מצליח לתקוע את הקונאי שלך בכתפו של השינובי, ומיד חיוך קטן עולה על פניך, אך לפתע השינובי נהפך לבוץ שנשפך על הקרקע, אתה מבין שזה היה כפיל.
"אהההה!!!" אתה שומע לפתע מימינך, אתה רואה את היריב שלך קופץ לכיוונך עם קונאי מוכן לדקירה מכוונת לפניך, כשלפתע, "שחרור מים: אגרוף כריש!" אתה שומע צעקה משמאלך, ומיד את דאיסטסו כחול העור קופץ לכיוון היריב שלך, אתה רואה שאגרופו הימני של דאיסטסו נהפך למין כריש והוא מיד מחדיר אותו לתוך בטנו של יריבך. מעוצמת הטכניקה של דאיסטסו, השינובי עף לאחור ומתרסק על הקרקע בכאב.
דאיסטסו נעמד לידך, ומיד עורו הכחול חוזר למצבו הרגיל, "טירון..." אומר בזלזול דאיסטסו ומתחיל ללכת לכיוון שאליו הלכתם כל הזמן, אל כפר האבן הנסתר, וכעת אתה רואה גם את שני יריביו של דאיסטסו על הקרקע חסרי הכרה ואולי אף חסרי חיים, "אתה בא?"
אתה עושה את חותמות הידיים הנדרשות במהירות רבה ומיד משחרר להביור לוהט ורב עוצמה לעבר השינובי שקופץ לכיוונך. לאחר שהלהביור מתפוגג, אתה מביט ישר ולא רואה שום דבר, אף זכר לשינובי. לפתע אתה שומע צחקוק מרושע משמאלך, אתה מביט בזריזות ורואה את השינובי מכפר הגשם הנסתר בריא ושלם מצחקק ברשעות. הוא מרים את ידו וכיוון פיו, ונראה שבתוך פיו הוא אוגר כמות גדולה של צ'אקרה, "שחרור מים: חצוצרת מים!" אומר השינובי היריב ולפתע מוציא מפיו דרך ידו זרנוק מים חזק וגדול לכיוונך.
ספק לגבי האלסטיות של המעיל, אתה לובש אותו ומרים בפנים מעט חמימות, אך מלמטה משב רוח קל שדווקא די מרענן אותך. "מה עכשיו?" אתה שואל אותו ברוגע, והוא מביט בך עם עיניו הבוהקות, "איך קוראים לך?" הוא שואל בקולו העדין.
-
[QUOTE=Pooh;1330072][b]
אתה עושה את חותמות הידיים הנדרשות במהירות רבה ומיד משחרר להביור לוהט ורב עוצמה לעבר השינובי שקופץ לכיוונך. לאחר שהלהביור מתפוגג, אתה מביט ישר ולא רואה שום דבר, אף זכר לשינובי. לפתע אתה שומע צחקוק מרושע משמאלך, אתה מביט בזריזות ורואה את השינובי מכפר הגשם הנסתר בריא ושלם מצחקק ברשעות. הוא מרים את ידו וכיוון פיו, ונראה שבתוך פיו הוא אוגר כמות גדולה של צ'אקרה, "שחרור מים: חצוצרת מים!" אומר השינובי היריב ולפתע מוציא מפיו דרך ידו זרנוק מים חזק וגדול לכיוונך.
[/QUOTE]
'אוי לא!' אחשוב בראשי ובמהירות אשתמש בטכניקת שינוי צורה ואנסה להתחמק מן הטכניקה של שינובי הגשם בכך שאשים עץ במקומי.
אם אצליח להתחמק בעזרת טכניקת שינוי צורה אנחת על הקרקע מול העץ שעומד שם השינובי.
'זה היה ממש קרוב, אני ממש חייב להתחיל להיזהר ולהיות רציני' אחשוב בראשי בזמן שאני מתנשף בכבדות.
אסתובב אל השינובי 'הוא מהיר, הוא הצליח להתחמק מן הלהביור שלי כאילו שהוא לא היה שם' אחשוב ואעלה זיכרון של לפני שנייה.
"אתה" אגיד באדישות, "אתה לא היית צריך לעשות את זה" אוסיף. אחבר את ידיי כך ששרוולי חליפת הבושקו יסתירו את ידי (כמו סיני XD). בתוך השרוולים אקח 2 שוריקנים ואחבר להם חוטים דקים ולבנים. את החוטים אחבר לאצבעות ידיי.
מבלי שישים לב אוציא את השוריקנים ואזרוק אותם במהירות אל השינובי "תפוס את זה!" אצעק לו ואם השוריקנים הצליחו לעצור אותו אשחרר ברק שיחשמל אותו.
אם לא אחתוך את החוטים מאצבעות ידיי שלא יעכבו אותי ואעשה חותמות ידיים "שחרור אש: כדורי אש מפחידים" אגיד בזמן ששוב הפה שלי מתנפח ואירה את הכדורים בדייקנות אל השינובי.
-
[quote=Pooh;1329766]
אתה מציג את עצמך בפני אייס, והוא מחייך את חיוכו הציני והרגיל עם הסיגר בפיו. אתה לובש את המעיל של הבושוקו שקיבלת ממנו, והוא יושב עליך בול. אתה מרגיש חמימות בתוך המעיל, אבל עם זאת משב רוח קל מהחלק הפתוח והתחתון של המעיל.
אתה שואל את אייס לגבי היעד שלכם, והוא מיד מחטט בכיס הפנימי של המעיל, ומוציא ממנה מגילה סגורה. אייס זורק אליך את המגילה ואתה תופס, "תפתח אותה." אומר אייס, ואתה פותח את המגילה, ובפנים אתה רואה את מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapR1.png[/IMG]
"אוקיי, אז הסימון הבודד זה איפה שאנחנו נמצאים, ליד איזו מערה שכוחת אל באי של כפר הערפל, ועלינו להגיע לכפר הכוכבים הנסתר (Hoshigakure)..." הוא אומר ואתה מרים את ראשך מהמפה אליו, ואתה רואה שהוא התחיל לשחק ולערבב חבילת קלפים שבידיו, "כמו שראית, הכפר נמצא בצד השני של המפה, אז אתה יודע ליצור כלי תעופה?" שואל אייס.[/quote]
אם באלך מפה יותר טובה אתה יכול להישתמש בזאת שאני משתמש בה במ"ת שלי, רשום שם את שמות של כל הארצות הקטנות שמסביב לארצות הגדולות. יהיה לך יותר נוח ככה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא" אענה לו.
-
[quote=Pooh;1330072]
ספק לגבי האלסטיות של המעיל, אתה לובש אותו ומרים בפנים מעט חמימות, אך מלמטה משב רוח קל שדווקא די מרענן אותך. "מה עכשיו?" אתה שואל אותו ברוגע, והוא מביט בך עם עיניו הבוהקות, "איך קוראים לך?" הוא שואל בקולו העדין.[/quote]
"שמי שיי מאסאי" אני אומר בקול רשמי ומשעמם (זה הולך ביחד =S). "ג'ונין לשעבר מקונוהא, וכולי וכולי" אני אומר לו ומוסיף בשאלה "ואתה?"
-
[QUOTE=Pooh;1330072][b]מתן:[/b]
אתה והכפיל מצליחים להתחמק מהטכניקה של השינובי מכפר האבן הנסתר.
אתה מורה לכפיל שלך להתחיל לרוץ סביב השינובי, וכך הוא עושה, אך בגלל שריון האבן שעליו, הוא לא מצליח לרוץ כל כך מהר. השינובי רואה זאת וישר זורק עליו קונאי, והכפיל נעלם. למרות זאת, אתה מנצל את המצב שהשינובי עסוק, אתה קופץ גבוה וצולל מלמעלה לכיוון השינובי. אתה מצליח לתקוע את הקונאי שלך בכתפו של השינובי, ומיד חיוך קטן עולה על פניך, אך לפתע השינובי נהפך לבוץ שנשפך על הקרקע, אתה מבין שזה היה כפיל.
"אהההה!!!" אתה שומע לפתע מימינך, אתה רואה את היריב שלך קופץ לכיוונך עם קונאי מוכן לדקירה מכוונת לפניך, כשלפתע, "שחרור מים: אגרוף כריש!" אתה שומע צעקה משמאלך, ומיד את דאיסטסו כחול העור קופץ לכיוון היריב שלך, אתה רואה שאגרופו הימני של דאיסטסו נהפך למין כריש והוא מיד מחדיר אותו לתוך בטנו של יריבך. מעוצמת הטכניקה של דאיסטסו, השינובי עף לאחור ומתרסק על הקרקע בכאב.
דאיסטסו נעמד לידך, ומיד עורו הכחול חוזר למצבו הרגיל, "טירון..." אומר בזלזול דאיסטסו ומתחיל ללכת לכיוון שאליו הלכתם כל הזמן, אל כפר האבן הנסתר, וכעת אתה רואה גם את שני יריביו של דאיסטסו על הקרקע חסרי הכרה ואולי אף חסרי חיים, "אתה בא?"
[/QUOTE]
אני רץ לדאיסטסו , "איך חיסלת אותם כל כך מהר?" אשאל אותו , 'פעם הבאה אני לא אשתמש בעור אבן.' אחשוב לעצמי תוך כדי הליכה לכפר האבן הנסתר , "רגע עם נישאר עם המעילים אז יזהו אותנו ." אומר .
-
אתה מנסה להשתמש בטכניקת שינוי צורה ולהתחמק מהטכניקה של השינובי, אך אתה אינך מספיק ונפגע מזרנוק המים ששחרר לכיוונך. המים פוגעים בך ומעיפים אותך מהעץ אל הקרקע. אתה מרגיש כאבים קלים בכל גופך, אך לא דבר שימנע ממך להפסיק להלחם.
אתה מחבר את ידיך ומסתיר אותם בעזרת המעיל שלך. אתה מכין בתוכם זוג שוריקנים ומחבר אליהם חוטים שאותם אתה מחבר לידיך. אתה זורק אותם במהירות לכיוון השינובי היריב, "מה.." פולט בפליאה השינובי, הוא קופץ הצידה, מהראשון הוא מצליח להתחמק, אך השני נתקע בזרועו והוא צורח בכאב כאשר מתוך זרועו נשפך דם. מיד, אתה מנצל את המצב ומשתמש בטכניקת הברק המזדחל, ומיד מחשמל את השינובי הפצוע. השינובי נופל מהעץ והשוריקן משתחרר מידו. למרות כאבו הרב, השינובי קם על רגליו, ומגחך, "אני מבין שאנחנו נכנסים לקרב רציני... אין בעיה!" השינובי מתחיל את דבריו בלחש, ואז מרים את קולו, "שחרור מים: חיית מים!" צועק השינובי מכפר הגשם הנסתר, ולפתע משחרר מפיו זרנוק מים כלפי מעלה, המים לפתע מסתדרים בצורה משונה שמזכירה לך מין חיית פרא, דומה מעט לפנתר. הפנתר עשוי המים מתקרב אליך בשאגה מאיימת.
[b]רומה:[/b]
זה בסדר... חח
-----
אייס נאנח בייאוש, "הוו... הכל אני צריך לעשות פה..." נאנח אייס, ומחטט בכיסיו הקדמיים של מעיל הבושוקו שלו ומוציא בנוסף לחבילה שמחזיק כבר, חבילת קלפים נוספת. אייס מרים את שתי ידיו מעלה בעודו אוחז בחבילות. לפתע, מתוך חבילות הקלפים יוצאים מאות, אולי אלפי קלפים, שמתחילים לעוף באוויר לכיוון איזור אחד. נדהם, אתה רואה איך במשך כמה שניות הקלפים מתחילים להסתדר בצורה מדהימה, כשלבסוף אלפי הקלפים הסתדרו בצורה של ציפור עצומה עשויה מקלפים שחורים ואדומים.
"אתה בא?" שואל אייס ומחייך חיוך קטן. אייס קופץ לגובה ומתיישב על גבה של הציפור עשויית קלפי המשחק.
[b]גיל:[/b]
"סאנסו מארושו..." עונה סאנסו באידושותו הרגילה.
"אתה יודע ליצור כלי תעופה או תחבורה כלשהו?" שואל סאנסו בעדינות, והוא מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמערה, ואתה יוצא אחריו מהמערה, אל האוויר הפתוח והרוח הקרירה והנעימה.
אתה שואל דאיסטסו כיצד הוא חיסל את האויבים בכזו מהירות, והוא משיב בשתיקה, ומסדר שוב את שיערו כך שיסתיר את עינו הימנית והמוזרה. לאחר החלטתך להפחית את השימוש בטכניקת עור האבן, והורדת השריון מעורך, אתה סוגר את השער הראשון ומתאושש מהקרב.
אתה ממשיך ללכת אחרי דאיסטסו לכיוון כפר האבן הנסתר. אתה מציין בפניו שיזהו אתכם כשאתם לובשים את מעילים הבושוקו עליכם, ודאיסטסו מגחך, "בדיוק." הוא אומר וממשיך ללכת. אתה מחייך חיוך קטן והולך אחריו.
לאחר עוד כ-20 דקות של הליכה, אתה מרגיש לפתע רעד מוזר בבטן, אתה ישר מזהה שזהו רעב, וקצת קשה לך להתעלם ממנו.
-
[quote=Pooh;1331104][B]גיל:[/B]
"סאנסו מארושו..." עונה סאנסו באידושותו הרגילה.
"אתה יודע ליצור כלי תעופה או תחבורה כלשהו?" שואל סאנסו בעדינות, והוא מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמערה, ואתה יוצא אחריו מהמערה, אל האוויר הפתוח והרוח הקרירה והנעימה.
[/quote]
"ובכן, כן. אני יודע ליצור כלי תעופה, וגם תחבורה. אבל כל עוד אם אתה לא חסין לאש, אני חושש שעדיף שלא תנסה לעלות עליהם. זה עלול להיגמר... לא טוב." אני אומר בחיוך ספק מסוכן ספק מתבדח.
-
סאנסו אינו מגיב לבדיחתך, פניו נשארות אדישות וסגורות לחלוטין.
"טוב, אז אני אייצר תחבורה..." אומר סאנסו ופותח במספר סימני ידיים, אתה מבין שהוא מכין ג'וטסו מסויים, "שחרור קרח: עמוד קרח." אומר בקולו השקט ונוגע עם כף ידו בקרקע. לפתע, מתוך האדמה יוצא גוש קרח עצום, בערך בגודל של בניין ממוצע, ואתה מביט בקרח בפה פעור. אתה מביט בסאנסו, ורואה שהוא מוציא משרוולו קונאי שחור וחד. לפתע, סאנסו זורק במהירות את הקונאי על גוש הקרח, חוד הקונאי נתקע בו, ומיד עושה את סימן היד בצורת כלב, "טכניקת אומנות הקרח." מוסיף סאנסו, ומיד כל גוש הקרח הענק נסדק לגמרי לחתיכות קטנות.
חתיכות הקרח הקטנות מעמוד הקרח שסאנסו זימן נופלות במהירות על הקרקע, עד שלבסוף נשאר במקום שעמד עמוד הקרח פסל ענק של ציפור עשוייה מקרח, "אני מקווה שקצת קור לא מפריע לך..." אומר סאנסו ומגחך, וזו הפעם הראשונה שאתה רואה טיפת רגש אצל סאנסו. סאנסו קופץ במהירות על גבה של הציפור, ואתה נשאר עומד עם פה פעור מהטכניקות המיוחדות של סאנסו, "קדימה, קפוץ."
-
[quote=Pooh;1331104]
זה בסדר... חח
-----
אייס נאנח בייאוש, "הוו... הכל אני צריך לעשות פה..." נאנח אייס, ומחטט בכיסיו הקדמיים של מעיל הבושוקו שלו ומוציא בנוסף לחבילה שמחזיק כבר, חבילת קלפים נוספת. אייס מרים את שתי ידיו מעלה בעודו אוחז בחבילות. לפתע, מתוך חבילות הקלפים יוצאים מאות, אולי אלפי קלפים, שמתחילים לעוף באוויר לכיוון איזור אחד. נדהם, אתה רואה איך במשך כמה שניות הקלפים מתחילים להסתדר בצורה מדהימה, כשלבסוף אלפי הקלפים הסתדרו בצורה של ציפור עצומה עשויה מקלפים שחורים ואדומים.
"אתה בא?" שואל אייס ומחייך חיוך קטן. אייס קופץ לגובה ומתיישב על גבה של הציפור עשויית קלפי המשחק.[/quote]
אשתמש בטכניקת היבהוב גוף כדי לעלות על גב ציפור הקלפים.
-
[quote=Pooh;1331235][B]גיל:[/B]
סאנסו אינו מגיב לבדיחתך, פניו נשארות אדישות וסגורות לחלוטין.
"טוב, אז אני אייצר תחבורה..." אומר סאנסו ופותח במספר סימני ידיים, אתה מבין שהוא מכין ג'וטסו מסויים, "שחרור קרח: עמוד קרח." אומר בקולו השקט ונוגע עם כף ידו בקרקע. לפתע, מתוך האדמה יוצא גוש קרח עצום, בערך בגודל של בניין ממוצע, ואתה מביט בקרח בפה פעור. אתה מביט בסאנסו, ורואה שהוא מוציא משרוולו קונאי שחור וחד. לפתע, סאנסו זורק במהירות את הקונאי על גוש הקרח, חוד הקונאי נתקע בו, ומיד עושה את סימן היד בצורת כלב, "טכניקת אומנות הקרח." מוסיף סאנסו, ומיד כל גוש הקרח הענק נסדק לגמרי לחתיכות קטנות.
חתיכות הקרח הקטנות מעמוד הקרח שסאנסו זימן נופלות במהירות על הקרקע, עד שלבסוף נשאר במקום שעמד עמוד הקרח פסל ענק של ציפור עשוייה מקרח, "אני מקווה שקצת קור לא מפריע לך..." אומר סאנסו ומגחך, וזו הפעם הראשונה שאתה רואה טיפת רגש אצל סאנסו. סאנסו קופץ במהירות על גבה של הציפור, ואתה נשאר עומד עם פה פעור מהטכניקות המיוחדות של סאנסו, "קדימה, קפוץ."[/quote]
"יכולות יצירה ושליטה בקרח, יפה מאוד. לא הייתי מצפה לפחות." אני ממלמל לעצמי בהערכה בעודי עולה על ציפור הקרח. "אז, אכפת לך אם אשאל מהו היעד שלנו?" אני אשאל כבדרך אגב.
-
[QUOTE=Pooh;1331104][b]דניאל:[/b]
אתה מנסה להשתמש בטכניקת שינוי צורה ולהתחמק מהטכניקה של השינובי, אך אתה אינך מספיק ונפגע מזרנוק המים ששחרר לכיוונך. המים פוגעים בך ומעיפים אותך מהעץ אל הקרקע. אתה מרגיש כאבים קלים בכל גופך, אך לא דבר שימנע ממך להפסיק להלחם.
אתה מחבר את ידיך ומסתיר אותם בעזרת המעיל שלך. אתה מכין בתוכם זוג שוריקנים ומחבר אליהם חוטים שאותם אתה מחבר לידיך. אתה זורק אותם במהירות לכיוון השינובי היריב, "מה.." פולט בפליאה השינובי, הוא קופץ הצידה, מהראשון הוא מצליח להתחמק, אך השני נתקע בזרועו והוא צורח בכאב כאשר מתוך זרועו נשפך דם. מיד, אתה מנצל את המצב ומשתמש בטכניקת הברק המזדחל, ומיד מחשמל את השינובי הפצוע. השינובי נופל מהעץ והשוריקן משתחרר מידו. למרות כאבו הרב, השינובי קם על רגליו, ומגחך, "אני מבין שאנחנו נכנסים לקרב רציני... אין בעיה!" השינובי מתחיל את דבריו בלחש, ואז מרים את קולו, "שחרור מים: חיית מים!" צועק השינובי מכפר הגשם הנסתר, ולפתע משחרר מפיו זרנוק מים כלפי מעלה, המים לפתע מסתדרים בצורה משונה שמזכירה לך מין חיית פרא, דומה מעט לפנתר. הפנתר עשוי המים מתקרב אליך בשאגה מאיימת.
[/QUOTE]
"את זה גם אני יודע !" אצעק בזלזול אל עבר השינובי. וארכז צ'אקרה בגופי "שחרור ברק!: חיית פרא" אצעק ואשחרר את הצ'אקרה שאגרתי בתוכי אל צורת חיה שתסתער על החיה שנוצרה על ידי השינובי מאמגאקורה. "זה לא נגמר" אצעק אליו. ובזמן ששני החיות ילחמו ארוץ אל השינובי עם הקונאי מונף ואסתער עליו.
-
[QUOTE=Pooh;1331104][b]
אתה שואל דאיסטסו כיצד הוא חיסל את האויבים בכזו מהירות, והוא משיב בשתיקה, ומסדר שוב את שיערו כך שיסתיר את עינו הימנית והמוזרה. לאחר החלטתך להפחית את השימוש בטכניקת עור האבן, והורדת השריון מעורך, אתה סוגר את השער הראשון ומתאושש מהקרב.
אתה ממשיך ללכת אחרי דאיסטסו לכיוון כפר האבן הנסתר. אתה מציין בפניו שיזהו אתכם כשאתם לובשים את מעילים הבושוקו עליכם, ודאיסטסו מגחך, "בדיוק." הוא אומר וממשיך ללכת. אתה מחייך חיוך קטן והולך אחריו.
לאחר עוד כ-20 דקות של הליכה, אתה מרגיש לפתע רעד מוזר בבטן, אתה ישר מזהה שזהו רעב, וקצת קשה לך להתעלם ממנו.[/QUOTE]
"דאיסטסו , יש לך משהו לאכול?" אשאל נבוך , 'אז הוא רוצה קרבות אה.' אחשוב לעצמי , ' אני מעדיף שזה יהיה יותר מהיר.' אחשוב ואחכה לתגובתו .
-
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]תקשיבו בשבוע האחרון הייתי צריך ללמוד הרבה, אבל עכשיו יש לי שבוע פנוי לגמרי אז אני אשתדל להגיב הרבה[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[b]רומה:[/b]
אתה משתמש בטכניקת הבהוב הגוף, ועולה בזריזות על גבה של הציפור עשויית הקלפים, ואייס מגחך כרגיל, "קדימה." פוקד אייס, והציפור המשונה מתחילה לנופף בכנפיה ובמהירות עולה לאוויר ומתחילה לעוף, לכיוון המטרה שלכם.
לאחר כחצי שעה של תעופה על גבה של הציפור שאייס יצר, אייס מסתובב אליך, "שחכתי להגיד לך משהו," הוא אומר, מחטט בכיסו הפנימי של המעיל ומגיש לך תמונה:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/ShozaburoUkiyo.png[/IMG]
"זה היעד האמיתי שלנו," הוא מוסיף ומגחך, "שוזאבורו יוקיו..." הוא אומר ואז חוטף את התמונה מידיך.
עוברת עוד חצי שעה של תעופה משעממת, רובה בשקט, "מאיזה כפר אתה?" לפתע שואל אייס.
אתה עולה על גבה של הציפור עשויית הקרח, ומיד אתה מרגיש צמרמרות מהקור החזק.
אתה שואל את סאנסו לגבי היעד שלכם, תוך כדי שהציפור מתחילה לנופף בכנפי הקרח שלה, וממריאה לשמים. סאנסו מחטט בתוך מעיל הבושוקו שלו, ומוציא מתוכו מגילה. סאנסו פותח את המגילה ונותן לך אותה, אתה רואה שזו מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapG1.png[/IMG]
"הסימון הראשון בגיר זה איפה שהיינו כרגע, במקום לא ידוע במדינת האש," מסביר בקולו השקט סאנסו, "היעד שלנו זה הסימון הכפול, כפר הענן שנמצא במדינת הברק. שם נמצא ההוסוטו." סאנסו אומר ומקפל את המגילה חזרה לתוך כיסו.
במהירות רבה אתה אוגר את צ'אקרת אלמנט הברק בתוך גופך, ואז משחרר חיית פרא דומה קצת לנמר או יגואר, עשויית ברק בצבע צהבהב, לעבר פנתר עשוי המים ששלח לכיוונך השינובי היריב. שתי חיות הפרא מתנגשות זו בזו ופיצוץ קטן נוצר ואחריו מיד עשן אפור וסמיך.
לאחר שהעשן מתפזר, אתה רואה מולך עדיין את השינובי מכפר הגשם הנסתר. אתה שולף את אחד הקונאים שלך, ומסתער מיד על היריב. אתה מניף את הקונאי פעמיים לשני כיוונים שונים, אך השינובי מצליח לחמוק משתי המכות שלך, ומיד בועט בחוזקה בבטנך. אתה עף לאחור ומתגלגל על אחד מענפי העצים האחרים. לפתע אתה רואה את השינובי מסתער עליך שוב עם קונאי משלו, והוא כבר מאוד קרוב אליך.
נבוך, אתה שואל את דאיסטסו לגבי מעט מזון שיוכל לתת כדי להרגיע את הרעב שמתפשט בבטנך. דאיסטסו מהנהן, מחטט בכיס המעיל הפנימי, וזורק לך חתיכת לחם גדולה וזהובה, "קדימה תאכל במהירות..." ממלמל דאיסטסו, ומביט סביב בינתיים, אתה מבחין שוב בעינו האדומה ומתחתיה הכתם הקטן בצבע כחול, וזה שוב מעורר את סקרנותך.
-
[QUOTE=Pooh;1332366]
במהירות רבה אתה אוגר את צ'אקרת אלמנט הברק בתוך גופך, ואז משחרר חיית פרא דומה קצת לנמר או יגואר, עשויית ברק בצבע צהבהב, לעבר פנתר עשוי המים ששלח לכיוונך השינובי היריב. שתי חיות הפרא מתנגשות זו בזו ופיצוץ קטן נוצר ואחריו מיד עשן אפור וסמיך.
לאחר שהעשן מתפזר, אתה רואה מולך עדיין את השינובי מכפר הגשם הנסתר. אתה שולף את אחד הקונאים שלך, ומסתער מיד על היריב. אתה מניף את הקונאי פעמיים לשני כיוונים שונים, אך השינובי מצליח לחמוק משתי המכות שלך, ומיד בועט בחוזקה בבטנך. אתה עף לאחור ומתגלגל על אחד מענפי העצים האחרים. לפתע אתה רואה את השינובי מסתער עליך שוב עם קונאי משלו, והוא כבר מאוד קרוב אליך.[/QUOTE]
במהירות רבה אנסה להתגלגל באדמה בכדיי שהנינג'ה לא תפגע בי. וכשהשינובי יפול לרצפה, אם בכלל.
אשתמש בטכניקת ברק מזדחל ואטיח את ידי בחוזקה באדמה תוך כדי שאני שוכב על האדמה ואעביר ברק בכדי לחשמל את השינובי.
לאחר מכן במהירות אקום ואתפוס מרחק.
-
אתה מתגלגל הצידה, והנינג'ה מחטיאה אותך, אבל אתה שכחת שאתה לא נמצא על האדמה, אלא אחד מענפי העץ, ואתה נופל מהענף אל הקרקע. אתה נוחת וחוץ מכמה מכות יבשות, אתה לא מרגיש כאב רציני, אך בכל זאת אתה מרגיש מזל שהשינובי לא פגע בך עם הקונאי שלו.
אתה קם על רגליך, ורואה שהשינובי עדיין על הענף, ולכן אתה לא מצליח להשתמש בטכניקת הברק המזדחל שלך.
לפתע, השינובי מכפר הגשם הנסתר זורק לכיוונך זוג שוריקנים שחורים וחדים.
-
[quote=Pooh;1332366][B]גיל:[/B]
אתה עולה על גבה של הציפור עשויית הקרח, ומיד אתה מרגיש צמרמרות מהקור החזק.
אתה שואל את סאנסו לגבי היעד שלכם, תוך כדי שהציפור מתחילה לנופף בכנפי הקרח שלה, וממריאה לשמים. סאנסו מחטט בתוך מעיל הבושוקו שלו, ומוציא מתוכו מגילה. סאנסו פותח את המגילה ונותן לך אותה, אתה רואה שזו מפת העולם:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/WorldMapG1.png[/IMG]
"הסימון הראשון בגיר זה איפה שהיינו כרגע, במקום לא ידוע במדינת האש," מסביר בקולו השקט סאנסו, "היעד שלנו זה הסימון הכפול, כפר הענן שנמצא במדינת הברק. שם נמצא ההוסוטו." סאנסו אומר ומקפל את המגילה חזרה לתוך כיסו.
[/quote]
"יש לך אולי קצת פרטים על ההוסטו הזה?" אני שואל במבט מרוכז במפה "שם? גיל? מין? סגנון לחימה? אני פשוט די שונא הפתעות." אני אומר כאשר את המילים האחרונות במשפט אני אומר בתיאוב בזמן שאני נזכר בכל ההפתעות הכי גרועות שקרו לי.
-
"כן." מגיב סאנסו ומוציא ממעילו תמונה קטנה. הוא מגיש לך את התמונה ואתה צופה בה מספר שניות:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/MakotoAzawa.png[/IMG]
"מאקוטו אזאווה," אומר סאנסו, "ג'ונין מכפר הענן הנסתר. זה כל מה שידוע לנו." סאנסו מוסיף, ואתה מאוכזב מעט מחוסר המידע שיש לו, "הוא כנראה חזק."
-
[QUOTE=Pooh;1332399][b]דניאל:[/b]
אתה מתגלגל הצידה, והנינג'ה מחטיאה אותך, אבל אתה שכחת שאתה לא נמצא על האדמה, אלא אחד מענפי העץ, ואתה נופל מהענף אל הקרקע. אתה נוחת וחוץ מכמה מכות יבשות, אתה לא מרגיש כאב רציני, אך בכל זאת אתה מרגיש מזל שהשינובי לא פגע בך עם הקונאי שלו.
אתה קם על רגליך, ורואה שהשינובי עדיין על הענף, ולכן אתה לא מצליח להשתמש בטכניקת הברק המזדחל שלך.
לפתע, השינובי מכפר הגשם הנסתר זורק לכיוונך זוג שוריקנים שחורים וחדים.[/QUOTE]
"אוי.. הוא לא מוותר." אגיד ואקפוץ לאוויר שבכך אצליח להתחמק כמעט מ-2 השוריקנים. (זה רק באולי)
לאחר מכן אזמן את מגילת האריות. אפתח אותה במהירות ולאחר מכן אשתמש בקונאי שלי ואעשה לעצמי חתך קטן. לאחר מכן אשתמש בדם שיצא מהחתך ואמרח אותו באמצע המגילה.
לאחר מכן אטיח בחוזקה את ידי באדמה ואצעק "טכניקת זימון!" ואחכה שהחותם ייראה על האדמה.
אזמן את פל וסינו. לאחר שהם יזומנו אחלק להם פקודות. "פל אתה תתקוף אותו מצד ימין שלו וסינו אתה תתקוף אותו מצד שמאל שלו." אגיד להם שיתקפו אותו. ולאחר שיצאו לתקפו והשינובי ינסה להתחמק מהם אשתמש בחותמות ידיים ואצעק "שחרור אש: כדורי אש מפחידים!" ואירה לכל מקום שהשינובי יברח אליו.
-
[quote=Pooh;1332424][B]גיל:[/B]
"כן." מגיב סאנסו ומוציא ממעילו תמונה קטנה. הוא מגיש לך את התמונה ואתה צופה בה מספר שניות:
[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/MakotoAzawa.png[/IMG]
"מאקוטו אזאווה," אומר סאנסו, "ג'ונין מכפר הענן הנסתר. זה כל מה שידוע לנו." סאנסו מוסיף, ואתה מאוכזב מעט מחוסר המידע שיש לו, "הוא כנראה חזק."[/quote]
"לא נורא" אני אומר בחיוך בעודי מתמתח בהנאה ועושה קאנקים באצבעות "גם אני חזק. יריב טוב עוזר לך מדי פעם היכנס לפרופורציה ולהיזכר כמה מדהים אתה" אני אומר בקריצה, ונשאר שקט עד להגעה לכפר הענן.
-
[QUOTE=Pooh;1332366][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]תקשיבו בשבוע האחרון הייתי צריך ללמוד הרבה, אבל עכשיו יש לי שבוע פנוי לגמרי אז אני אשתדל להגיב הרבה[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
נבוך, אתה שואל את דאיסטסו לגבי מעט מזון שיוכל לתת כדי להרגיע את הרעב שמתפשט בבטנך. דאיסטסו מהנהן, מחטט בכיס המעיל הפנימי, וזורק לך חתיכת לחם גדולה וזהובה, "קדימה תאכל במהירות..." ממלמל דאיסטסו, ומביט סביב בינתיים, אתה מבחין שוב בעינו האדומה ומתחתיה הכתם הקטן בצבע כחול, וזה שוב מעורר את סקרנותך.[/QUOTE]
אמשיך להתקדם אחרי דאיסטסו , 'הפעם אני לא אשים את עור האבן בתחילת הקרב.' אחשוב לעצמי , "אז מתי מגיעים לכפר אני רוצה להתחיל בקרבות רציניים." אומר לדאיסטסו ואזכר במה שהדאיסטסו אמר ולא אשאל שוב על העיניים שלו.
-
אתה קופץ ומתחמק במזל מזוג השוריקנים שננעצים בקרקע.
אתה מוציא את המגילה, ומיד מזמן בעזרת טכניקת הזימון את זוג החתולים הקטנים פל וסינו. אתה פוקד על שניהם לתקוף מהצדדים השונים, ומיד פל רץ ימינה וסינו רץ שמאלה. אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד שולח כמה כדורי אש מפחידים לעבר השינובי היריב, והוא מתחיל לקפוץ מענף לענף ולהתחמק, אך אתה מתמיד בהתקפה ושולח כדורי אש לכל מקום שאליו הוא עובר.
לפתע, אתה רואה את סינו קופץ מאחד העצים ונושך בחוזקה את ידו של השינובי היריב. השינובי מיד צורח בכאבים, כאשר גם פל, החתול השני, קופץ על רגלו ונושך אותה בחוזקה. השינובי נופל לקרקע, מתפתל מכאבים ומנסה להשתחרר מאחיזת השיניים האכזרית של פל וסינו, אך ללא הצלחה.
עוברת שעה של תעופה על גב הציפור עשויית הקרח, שבמהלכה קר לך מאוד, ובזמן שאתה רועד מהקור, סאנסו מסתכל עליך ולא מגיב. לפתע, שניכם רואים כדור ענק עשוי צ'אקרת ברק עובר מלמטה מול עיניכם, ואתה נבהל מעט, "אני מניח שנכנסו לשטח של מדינת הברק..." אומר ברוגע סאנסו, כשלפתע אתם מרגישים רעד חזק מאוד, כאילו הציפור עוד רגע מתפוצצת. אתה מביט למטה, ורואה שחלק מהקרח שממנו עשויה הציפור נופל ממנה ומשאיר בה חור גדול. אתה מבחין בזוג שינובים שעומדים במרכז קרחת יער מתחתיכם, ונראה שהם אחראים לפגיעה בכם.
"אנחנו בדרך, אני לא חושב שאנחנו כבר כל כך רחוקים..." אומר דאיסטסו בשקט, תוך התקדמות בהליכה לכיוון כפר האבן הנסתר.
לפתע, אתם שומעים רחש נוסף מהשיחים הקרובים, אך עוד לפני שאתה או דאיסטסו מספיקים להגיב, מקיפים אתכם בבת אחת כעשרה שינובים, ואתה מבחין שכולם עונדים מגן מצח עם הסמל של כפר האבן הנסתר. אתה ודאיסטסו מיד עוצרים במקומכם.
"מי אתם?!" אתה שומע קול נמוך וכועס, ולפתע, לתוך המעגל שאתם במרכזו, נכנס גבר גבוה ורחב, שיערו ארוך וקוצני, בצבע לבן. מבטו כועס, ואתה מבחין בסיגריה בין אצבעותיו. לבושו אינו שונה במיוחד מלבוש של שינובי רגיל מכפר האבן הנסתר, "למה אתם מתקרבים לכפר שלנו? ולמה הרגתם שלושה אנשים מהכפר בדרך?!" צועק בכעס הגבר הגדול, זורק את הסיגריה שבידו על הקרקע ודורך עליה.
אתה מביט בדאיסטסו, ורואה על פניו מבט אדיש וחסר רגש.