-
[b]רייי[/b]
סקווירטל משתמש שוב בבועות לעבר יאנמה שמתעלף מיד.
אתה מוציא את הפוקדור שלך מהתיק וזורק על יאנמה
הפוקדור מתנדנד מצד לצד כחמש פעמים, עד שלבסוף הפוקדור
[SPOILER]נעצר! מזל טוב תפסת יאנמה(אני יעדכן בערב)[/SPOILER]
[B]דן[/B]
טורצ'יק משתמשת בנהמה ואז שורטת את נידורן ככל יכולת בגבה, לאחר בשש-שבע שריטות
נידורן נופלת ארצה מרב עייפות, אתה מתקרב אליה מעט ומבין שהיא התעלפה
אתה מוציא פוקדור וזורק על נידורן, הפוקדור מתנדנד מצד לצד כשלוש או ארבע פעמים ו
[SPOILER]נעצר! מזל טוב תפסת נידורן[/SPOILER]
-
[QUOTE=ttrrtte;1333934][b]
[B]דן[/B]
טורצ'יק משתמשת בנהמה ואז שורטת את נידורן ככל יכולת בגבה, לאחר בשש-שבע שריטות
נידורן נופלת ארצה מרב עייפות, אתה מתקרב אליה מעט ומבין שהיא התעלפה
אתה מוציא פוקדור וזורק על נידורן, הפוקדור מתנדנד מצד לצד כשלוש או ארבע פעמים ו
[SPOILER]נעצר! מזל טוב תפסת נידורן[/SPOILER][/QUOTE]
חשבתי שכבר התחרטת על המשחק :)
--------------------------------------------
"יש תפסתי נידורן! " אגיד בהתרגשות רבה. אני אוציא את נידורן מהפוקדור ואציג את עצמי ונמשיך ללכת.
-
לא היה לי אינטרנט אתמולd:
_____________-
[b]דן[/b]
אתה אתה מוציא את נידורן אל מחוץ לפוקדור שלה, נידורן מחייכת אלייך וחוזרת בשמחה לפוקדור אחרי קרב גדול ומעייף.
אתה ממשיך ללכת בדרכך שלפתע אתה רואה את אורות העיר הראשונה!
לפתע אתה שומע צרחה של פוקימון, הוא נשמע כאילו הוא עובר דבר נורא
מה תעשה? תלך לעיר הבטוחה או לעזור לפוקימון בצרה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1333946]לא היה לי אינטרנט אתמולd:
_____________-
[b]דן[/b]
אתה אתה מוציא את נידורן אל מחוץ לפוקדור שלה, נידורן מחייכת אלייך וחוזרת בשמחה לפוקדור אחרי קרב גדול ומעייף.
אתה ממשיך ללכת בדרכך שלפתע אתה רואה את אורות העיר הראשונה!
לפתע אתה שומע צרחה של פוקימון, הוא נשמע כאילו הוא עובר דבר נורא
מה תעשה? תלך לעיר הבטוחה או לעזור לפוקימון בצרה?[/QUOTE]
גם לי אבל רק בבוקר
------------------
'מה זה הרעש הזה?' אחשוב לעצמי בדאגה "מעניין אם זה פוקימון... " אחשוב לעצמי ואלך לחפש את הפוקימון המסכן, אבל פתאום נזכרתי שאני לא יודע מה המתקפות של נידורן אז אבדוק מה המתקפות של נידורן ואז אלך לחפש מה מקור הרעש.
-
[B]דן[/B]
אתה סורק את הפוקדור של נידורן שמיד מזמזם ''נידורן יודעת: התקלה, קוצי רעל, נשיכה ושיני רעל''
אתה רץ אל עבר מקור הצעקה, אתה רואה פוקימון שנראה כמו שיח ועליו פרחים ורודים, הפרחים לפתע משחירים אט אט והפוקימון ''מתפוצץ'' שהעשנן מתפזר אתה רואה בברור את הפוקימון ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492-l.png[/IMG]) אתה רואה שהוא פצוע ומנסה לברוח מזוג מאמנים
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG]
שתוקפים את הפוקימון ללא הרף בעזרת פוקימונים שאתה מזהה כמורקרואים ([IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/198-m.png[/IMG])
ומנסים ללכוד אותו בעזרת פוקדור שחור
-
[QUOTE=ttrrtte;1333964][B]דן[/B]
אתה סורק את הפוקדור של נידורן שמיד מזמזם ''נידורן יודעת: התקלה, קוצי רעל, נשיכה ושיני רעל''
אתה רץ אל עבר מקור הצעקה, אתה רואה פוקימון שנראה כמו שיח ועליו פרחים ורודים, הפרחים לפתע משחירים אט אט והפוקימון ''מתפוצץ'' שהעשנן מתפזר אתה רואה בברור את הפוקימון ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492-l.png[/IMG]) אתה רואה שהוא פצוע ומנסה לברוח מזוג מאמנים
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG]
שתוקפים את הפוקימון ללא הרף בעזרת פוקימונים שאתה מזהה כמורקרואים ([IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/198-m.png[/IMG])
ומנסים ללכוד אותו בעזרת פוקדור שחור[/QUOTE]
וואו אני לא מאמין שיימין! הוא סוג של אגדי!
---------------------------------------------------------------------
'מי אלה? שיעזבו אותו מסכן... ' אחשוב אקח את הקיפוד המוזר איתי ואברח לעיר למרכז הפוקימונים ואם האנשים האלה רודפים אחרינו נידורן תשתמש עליהם בקוצי רעל.
-
Xddd אתה לא הולך לקבל אותו עם זה מה שחשבת
___________________________________________-
[b]דן[/b]
אתה מרים את הפוקימון הקטן שמשתעל קלות, שני המאמנים רצים וחוסמים את דרכך ''אתה עוד תצטער שהפרעת לצוות הרס'' הם אומרים, ''מורקרו כדור צל!'' השניים אומרים בתיאום מושלם
שני המורקרואים פותחים את הפה שלהם ויוצרים שני כדורי צל גדולים ומכוונים אותם לעברך, ''נידורן צאי! קוצי רעל'' אתה אומר לנידורן, קוצי הרעל של נידורן מנפצים את כדורי צל של המורקרו ''אומ..לא רע..לא רע! אני לילי וזה אחי רשפור, ומי אתה.?'' שואלת האישה.
ביינתים רשפור אומר ''מורקרו חבטת כנף!'' ומורקרו יוצא בחבטת כנף על נידורן
-
[QUOTE=ttrrtte;1334000]Xddd אתה לא הולך לקבל אותו עם זה מה שחשבת
___________________________________________-
[b]דן[/b]
אתה מרים את הפוקימון הקטן שמשתעל קלות, שני המאמנים רצים וחוסמים את דרכך ''אתה עוד תצטער שהפרעת לצוות הרס'' הם אומרים, ''מורקרו כדור צל!'' השניים אומרים בתיאום מושלם
שני המורקרואים פותחים את הפה שלהם ויוצרים שני כדורי צל גדולים ומכוונים אותם לעברך, ''נידורן צאי! קוצי רעל'' אתה אומר לנידורן, קוצי הרעל של נידורן מנפצים את כדורי צל של המורקרו ''אומ..לא רע..לא רע! אני לילי וזה אחי רשפור, ומי אתה.?'' שואלת האישה.
ביינתים רשפור אומר ''מורקרו חבטת כנף!'' ומורקרו יוצא בחבטת כנף על נידורן[/QUOTE]
אוף!
------
״מי אלה צוות הרס?! ״ אשאל את לילי ואגיד ״ נידורן תתחמקי מזה בכך שתקפצי על הגב של מורקרו ותשתמשי בשיני רעל על הגב שלו ! ״ אגיד בפחד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1333934][b]רייי[/b]
סקווירטל משתמש שוב בבועות לעבר יאנמה שמתעלף מיד.
אתה מוציא את הפוקדור שלך מהתיק וזורק על יאנמה
הפוקדור מתנדנד מצד לצד כחמש פעמים, עד שלבסוף הפוקדור
[SPOILER]נעצר! מזל טוב תפסת יאנמה(אני יעדכן בערב)[/SPOILER]
[/QUOTE]
"יש תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!" אומר בשמחה ואקח את הפוקדור , "כל הכבוד סקווירטל , הייתה טוב." אומר , לאחר מכן אזרוק את הפוקדור של יאנמה ואבדוק את המתקפות שלו , "יאנמה , סקווירטל יעלה אליך ואז כולנו נתקדם לכיוון היציאה." אומר ואשים את סקווירטל על גבו של יאנמה , "בואו נצא." אומר ואלך לכיוון היציאה מן היער .
-
[b]ריי[/b]
עידכנתי לך את יאנמה 3:
[b]דן[/b]
''אתה לא יודע מי זה צוות הרס?!'' אומרת לילי בהפתעה בזמן שנידורן מתחמקת וקופצת על גבו של מורקרו, נידורן משתמשת בשיני רעל על גבו של מורקרו שמיילל בכאב.
''מורקרו! צלילה'' אומרת לילי ומורקרו החל לצנוח ארצה עם נידורן על גבו. ''מורקרו ניקור!'' צועק רשפור.
''צוות הרס הוא ארגון שנועד להשמיד את כל הפוקימונים שקיימים! רק האיווים והפוקימונים שלנו ישארו! עם אתה רוצה שהפוקימונים שלך ישרדו כדאי לך להיצטרף'' אמרה לילי בכעס.
''לילי! זה ס-ו-ד-י!'' כעס עליה רשפור
-
[QUOTE=ttrrtte;1334183][b]
[b]דן[/b]
''אתה לא יודע מי זה צוות הרס?!'' אומרת לילי בהפתעה בזמן שנידורן מתחמקת וקופצת על גבו של מורקרו, נידורן משתמשת בשיני רעל על גבו של מורקרו שמיילל בכאב.
''מורקרו! צלילה'' אומרת לילי ומורקרו החל לצנוח ארצה עם נידורן על גבו. ''מורקרו ניקור!'' צועק רשפור.
''צוות הרס הוא ארגון שנועד להשמיד את כל הפוקימונים שקיימים! רק האיווים והפוקימונים שלנו ישארו! עם אתה רוצה שהפוקימונים שלך ישרדו כדאי לך להיצטרף'' אמרה לילי בכעס.
''לילי! זה ס-ו-ד-י!'' כעס עליה רשפור[/QUOTE]
'איזה טמלים חחח ' אחשוב לעצמי ואגיד " נידורן תקפצי מהגב של מורקרו ואז תשתמשי בחצי רעל! " אגיד. " אתם לא חכמים במיוחד " אגיד להם ואגחך שהם גילו סוד שלהם ואשאל " למה אתם רוצים לרצוח את כל הפוקימונים? מה הם עשו לכם?! " אשאל בכעס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1334183][b]ריי[/b]
עידכנתי לך את יאנמה 3:
[/QUOTE]
"מה זה?" אומר , "אוקיי , יאנמה , סקווירטל , להתכונן לקרב." אומר וארוץ לכיוון הקול , 'אני חייב להציל את מי שסובל שם.' אחשוב לעצמי תוך כדי ספרינט .
-
[b]שימו לב! אולי מחר אני לא יגיב, והיום כמעט בטוח שלא אגיב עד מאוחר עם בכלל בגלל שב6.6 יש לי מיצ''ב ממש חשוב ואני חייבת ללמוד![/b]
[b]דן[/b]
אוך הם שני מורקרו מול נידורן אחת, לא חשבת ש..אני יודעת? תוציא עוד פוקימון P:
לילי ורשפור מתחילים להיות עצבניים ואומרים ''שהבוס שלנו היה קטן, הוא הותקף על ידי שנים-עשר פוקימונים, אחד מכל סוג ורק איווי אחד קטן עזר לו, מאז הוא רוצה להשמיד את כולם, אני אוהבת את הפוקימונים שלי ולא אתן שיקרה להם משהו!'' את החלק האחרון לילי אמרה כמעט בבכי.
''עכשיו עם סיימנו כאן'' קטע אותה רשפור, שמת לב שלרשפור יש מבטא אנגלי.
''אז ניקח את זה'' אמר ראשפור ולקח לידיו את שיימין במהירות והתחיל ללכת יחד עם אחותו לכיוון היער
[b]ריי[/b]
אתה רץ במהירות כאשר סקווירטל ויאנמה מאחורייך.
לפתע אתה רואה סוג של ריבוע מתכת בתוך האדמה, ועליו ידית.
אתה מבין שזאת כניסה למקום כלשהו
לפתע אתה שומע שוב את הזעקה, נראה כי היא באה מתוך הדלת! או ליתר דיוק מאיפה שהדלת מובילה אליה!
מה תעשה?
נידורן מעולפת
-
[QUOTE=ttrrtte;1334421][b]שימו לב! אולי מחר אני לא יגיב, והיום כמעט בטוח שלא אגיב עד מאוחר עם בכלל בגלל שב6.6 יש לי מיצ''ב ממש חשוב ואני חייבת ללמוד![/b]
[b]דן[/b]
אוך הם שני מורקרו מול נידורן אחת, לא חשבת ש..אני יודעת? תוציא עוד פוקימון P:
לילי ורשפור מתחילים להיות עצבניים ואומרים ''שהבוס שלנו היה קטן, הוא הותקף על ידי שנים-עשר פוקימונים, אחד מכל סוג ורק איווי אחד קטן עזר לו, מאז הוא רוצה להשמיד את כולם, אני אוהבת את הפוקימונים שלי ולא אתן שיקרה להם משהו!'' את החלק האחרון לילי אמרה כמעט בבכי.
''עכשיו עם סיימנו כאן'' קטע אותה רשפור, שמת לב שלרשפור יש מבטא אנגלי.
''אז ניקח את זה'' אמר ראשפור ולקח לידיו את שיימין במהירות והתחיל ללכת יחד עם אחותו לכיוון היער[/QUOTE]
'או לא אתם ממש לא! ' אחשוב לעצמי ואגיד " טורצ'יק תשתמש בגחלת על לילי ורשפור רק תיזהר על הקיפוד שהם מחזיקים ונידורן תשתמשי בקוצי רעל על לילי ורשפור גם ותיזהרי על הקיפוד גם " אגיד בפחד שיקרה משהו לפוקימון.
-
[QUOTE=ttrrtte;1334421][b]שימו לב! אולי מחר אני לא יגיב, והיום כמעט בטוח שלא אגיב עד מאוחר עם בכלל בגלל שב6.6 יש לי מיצ''ב ממש חשוב ואני חייבת ללמוד![/b]
[b]ריי[/b]
אתה רץ במהירות כאשר סקווירטל ויאנמה מאחורייך.
לפתע אתה רואה סוג של ריבוע מתכת בתוך האדמה, ועליו ידית.
אתה מבין שזאת כניסה למקום כלשהו
לפתע אתה שומע שוב את הזעקה, נראה כי היא באה מתוך הדלת! או ליתר דיוק מאיפה שהדלת מובילה אליה!
מה תעשה?
[/QUOTE]
"בואו , מהר." אומר ברצינות לסקווירטל ויאנמה , לאחר מכן אפתח את הדלת וארוץ לכיוון הקול , 'אני מקווה שהדבר שזועק שם בסדר.' אחשוב בדאגה ואמשיך לרוץ .
-
[B]דן[/B]
טורצ'יק משתמש בגחלת על לילי, שנשרפת בכתפה(חלק מהכתף שלה חשוף ואתה רואה כוויה אדומה מסולסלת)
רשפור קופץ הצידה ומצליח להתחמק מן הגחלת.
הוא זורק אבן לאחור שפוגעת לך בלחי ושורטת אותה, אתה מרגיש דם יורד בלחי שלך.
נידורן משתמשת בקוצי רעל והפעם רשפור רואה כי לילי לא מספיקה להתחמק ולכן חוסם את הקוצים בגבו בכדי שלא ייפגעו בא.
לילי רואה זאת ובאה מהר לעזור לאחיה.
''זה לא שווה את זה נשיג אותו בפעם אחרת'' אומרת לילי, היא מניחה בעדינות את הפוקימון הקטן על הדשא ונעלמת עם אחיה אל בין העצים.
אתה מבחין מזווית העין שלך ילד אשר יוצא מסבך העצים
[B]ריי[/B]
אתה רץ במהירות אל בין השיחים ורואה נער בערך בן-גילך בוהה בין עצי היער.
במקום בו הוא בוהה אתה רואה פוקימון קטן וירוק ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492-l.png[/IMG]) שנראה מאוד פגוע
הנער נראה מאוד מודאג לגבי הפוקימון ופוקימוניו מותשים מחוץ לפוקדור, ולילד שריטה ארוכה ודקה על הלחי אשר נוטפת דם
מה תעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1335371][B]דן[/B]
טורצ'יק משתמש בגחלת על לילי, שנשרפת בכתפה(חלק מהכתף שלה חשוף ואתה רואה כוויה אדומה מסולסלת)
רשפור קופץ הצידה ומצליח להתחמק מן הגחלת.
הוא זורק אבן לאחור שפוגעת לך בלחי ושורטת אותה, אתה מרגיש דם יורד בלחי שלך.
נידורן משתמשת בקוצי רעל והפעם רשפור רואה כי לילי לא מספיקה להתחמק ולכן חוסם את הקוצים בגבו בכדי שלא ייפגעו בא.
לילי רואה זאת ובאה מהר לעזור לאחיה.
''זה לא שווה את זה נשיג אותו בפעם אחרת'' אומרת לילי, היא מניחה בעדינות את הפוקימון הקטן על הדשא ונעלמת עם אחיה אל בין העצים.
אתה מבחין מזווית העין שלך ילד אשר יוצא מסבך העצים[/QUOTE]
שיימין לא טלפט? ( מדבר בטלפטיה )
---------------------
'וואו מגיע להם ' אחשוב לעצמי וארים את הקיפוד הקטן וכשאבחין בילד אשאל אותו " מי אתה? אתה קשור איכשהו לקיפוד הזה? " אשאל אותו ואחר כך אבדוק את הקיפוד בפוקדע.
-
[QUOTE=ttrrtte;1331144]אז זהו שלאD: אני לא אתן לך יחס מיוחד
_________________________________________________-
אתה מתגנב אל מאחוריי המעבדה כאשר צ'יקוריטה, עצוב משתרך מאחורייך, לפתע אתה שומע רחש בשיחים, אתה מסתובב ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa057.png[/IMG]
מתנפל עלייך, ידעת שהלך עלייך אך לפתע משהו ירוק חסם את ההתקפה ועף הצידה-זה היה ציקוריטה!
הפוקימון המסתורי שתקף אותך הלך עצבני אל מחוץ ליער, צ'יקוריטה שוכבת פצועה מאוד על יד רגלייך ואומרת ''צ'רו,,צ'יקורי...''[/QUOTE]
'אפס אחד' אחשוב לעצמי בזמן שאני מתקרב לציקו שלי 'מי הוא חושב שהוא איך הוא מעז לגעת בציקו!' אחשוב בכעס "בואי ציקו אני אקח אותך למעבדה אני לא ראוי לך" אגיד ועעסה את זה
-
[QUOTE=ttrrtte;1335371][B]
[B]ריי[/B]
אתה רץ במהירות אל בין השיחים ורואה נער בערך בן-גילך בוהה בין עצי היער.
במקום בו הוא בוהה אתה רואה פוקימון קטן וירוק ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492-l.png[/IMG]) שנראה מאוד פגוע
הנער נראה מאוד מודאג לגבי הפוקימון ופוקימוניו מותשים מחוץ לפוקדור, ולילד שריטה ארוכה ודקה על הלחי אשר נוטפת דם
מה תעשה?[/QUOTE]
אבדוק את הפוקימון בפוקדע ואז ארוץ אליהם. "היי , אתה בסדר?" אשאל את הילד , "אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי." אומר , "מה קרה לפוקימון הזה." אשאל בבהלה .
-
[b]דן וריי, נתתי לכם תגובות טיפה תקועות, אבל תנסו לענות כי אחרי זה למה זמן אני ישלב את התגובות שלכם, התגובות האלו היו חייבות להיות ככה אחרת אי אפשר היה לשלב[/b]
[b]דן[/b]
סבלנותxd
אתה מרים את פוקימון הקיפוד וסורק אותו בפוקדע, ''שיימין, שיימין הוא אחד מן הפוקימונים האגדיים. הוא מאוד חברתי ובעל שתי צורות-צורה רגילה וצורת השמים.'' לאחר מכן, אתה רואה שהנער רץ אלייך ואומר במהירות ''"היי , אתה בסדר? אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי,מה קרה לפוקימון הזה." הוא שואל בבהלה.
אתה מספר לריי שהותקפת על ידי צוות הרס בזמן שניסית להציל את שיימין ואומר כי שמך דן.
[b]עמיטליב[/b]
אין לי כח לבדור מה השם שלך במשחק בטופס ההרשמהp: אני אבדור בתגובה הבאה
______________________________________________--
אתה הולך למעבדה אך מגלה שהיא סגורה ומסוגרת מכל הכיוונים ונכנע.
אתה הולך לכיוון דרך 1, מעט עצבני.
אתה נכנס כאשר צ'יקוריטה משתרכת מאחורייך ומדלגת מעט בכדי להדביק את הקצב שלך.
משני צידך נמצא יער ובמרכזו שביל.
[b]ריי[/b]
אתה סורק את הפוקימון ורואה שגם הנער השני עושה כך, אך אתה לא שומע את הפוקדע שלו, אתה רואה שהילד רץ אל הפוקימו ומרים אותו בדאגה.
''שיימין, שיימין הוא אחד מן הפוקימונים האגדיים. הוא מאוד חברתי ובעל שתי צורות-צורה רגילה וצורת השמים.'' מזמזם הפוקדע שלך.
אתה רץ אל הילד ושואל
''היי , אתה בסדר?אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי מה קרה לפוקימון הזה." אתה שואל בבהלה .
הילד מביט בך מעט בשוק מהדיבור המהיר שלך, ומספר לך כי הותקף על ידי צוות הרס בזמן שניסה להציל את שיימין.
הילד אומר ששמו דן.
-
[QUOTE=ttrrtte;1337454][b]דן וריי, נתתי לכם תגובות טיפה תקועות, אבל תנסו לענות כי אחרי זה למה זמן אני ישלב את התגובות שלכם, התגובות האלו היו חייבות להיות ככה אחרת אי אפשר היה לשלב[/b]
[b]ריי[/b]
אתה סורק את הפוקימון ורואה שגם הנער השני עושה כך, אך אתה לא שומע את הפוקדע שלו, אתה רואה שהילד רץ אל הפוקימו ומרים אותו בדאגה.
''שיימין, שיימין הוא אחד מן הפוקימונים האגדיים. הוא מאוד חברתי ובעל שתי צורות-צורה רגילה וצורת השמים.'' מזמזם הפוקדע שלך.
אתה רץ אל הילד ושואל
''היי , אתה בסדר?אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי מה קרה לפוקימון הזה." אתה שואל בבהלה .
הילד מביט בך מעט בשוק מהדיבור המהיר שלך, ומספר לך כי הותקף על ידי צוות הרס בזמן שניסה להציל את שיימין.
הילד אומר ששמו דן.[/QUOTE]
'וואו , פוקימון אגדי ממש מולי.' אחשוב בבהלה ואלטף את שיימין , "אז הצלת אותו , יש לשיימין מזל." אומר בהקלה , לאחר מכן אחפש כמה מרפאים בתיק שלי ועם אמצע אתן אותם לו , "אז צוות הרס האלה תקפו את שיימין." אומר בכעס , "אין להם זכות לעשות את זה , תשמע דן , נראה לי שכדאי לנו להישאר קצת עם שיימין עד שיתאושש ממה שקרה." אומר בדאגה ואתחיל ללכת לכיוון העיר , "דן , אני הולך למרכז הקרוב." אומר תוך כדי הליכה .
-
[QUOTE=ttrrtte;1337454][b]דן וריי, נתתי לכם תגובות טיפה תקועות, אבל תנסו לענות כי אחרי זה למה זמן אני ישלב את התגובות שלכם, התגובות האלו היו חייבות להיות ככה אחרת אי אפשר היה לשלב[/b]
[b]דן[/b]
סבלנותxd
אתה מרים את פוקימון הקיפוד וסורק אותו בפוקדע, ''שיימין, שיימין הוא אחד מן הפוקימונים האגדיים. הוא מאוד חברתי ובעל שתי צורות-צורה רגילה וצורת השמים.'' לאחר מכן, אתה רואה שהנער רץ אלייך ואומר במהירות ''"היי , אתה בסדר? אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי,מה קרה לפוקימון הזה." הוא שואל בבהלה.
אתה מספר לריי שהותקפת על ידי צוות הרס בזמן שניסית להציל את שיימין ואומר כי שמך דן.[/QUOTE]
עשיתי את התגובה הכי קרובה לכך ששימין יתקשר איתי....
---------------------------------------------------------------------------
"מי אתה? " אשאל את ריי ואחכה לתשובה. 'פוקימון אגדי ?! אני לא מאמין!' אחשוב לעצמי בשמחה רבה ואגיד לשיימין " שלום שיימין מה הצוות הזה עשה לך? " אחשוב לעצמי בזמן שהוא יסמן לי או משהו.
-
[b]ריי[/b]
אתה נשאר מעט עם השניים ואז הולך אל מרכז הפוקימונים הקרוב
אתה מוצא אותו במהרה וללא שום בעיות בדרך.
האחות ג'וי ניגשת אלייך ושואלת לשלומך ועם אתה זקוק לעזרה או ריפוי פוקימונים.
[b]דן[/b]
''אני..אני....נחטפתי או לפחות ניסו לחטוף אותי'' אתה שומע לפתע קול
אתה מזנק לאחור מופתע ומבין כי שיימין משתמש בטלפתיה!
''אמ..מה..למה?'' אתה שואל בחשש עדיין מופתע, ''הם..הם רוצים להשתמש בי ובשאר האגדיים להשמיד את כל הפוקימונים בעולם'' אמר דיימין המותש
-
[QUOTE=ttrrtte;13385
[b]דן[/b]
''אני..אני....נחטפתי או לפחות ניסו לחטוף אותי'' אתה שומע לפתע קול
אתה מזנק לאחור מופתע ומבין כי שיימין משתמש בטלפתיה!
''אמ..מה..למה?'' אתה שואל בחשש עדיין מופתע, ''הם..הם רוצים להשתמש בי ובשאר האגדיים להשמיד את כל הפוקימונים בעולם'' אמר דיימין המותש[/QUOTE]
׳מעניין מאוד! שיימין טלפט! ׳ אחשוב לעצמי ואגיד לו ״ מאיפה אתה יודע לתקשר בטלפתיה? אתה הרי פוקימון לא? לא ידעתי שפוקימונים יכולים לתקשר עם האדם בצורה כזו...״ אשאל אותו ואחכה לתשובה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1338501][b]ריי[/b]
אתה נשאר מעט עם השניים ואז הולך אל מרכז הפוקימונים הקרוב
אתה מוצא אותו במהרה וללא שום בעיות בדרך.
האחות ג'וי ניגשת אלייך ושואלת לשלומך ועם אתה זקוק לעזרה או ריפוי פוקימונים.
[/QUOTE]
"הכל בסדר , ואני זקוק לעזרה ולריפוי פוקימונים , בעיקר לעזרה." אומר ואתן לה את הפוקדורים שלי , לאחר מכן אסביר לה את כל הסיפור עם שיימין ואשאל אותה עם היא יכולה לעזור לי איתו , עם היא אומרת שהיא לא יכולה אז ארוץ למקום שבו ראיתי את דן ושיימין , אומר לדן שאני לוקח את שיימין למרכז הפוקימונים , לאחר מכן אקח את שיימין וארוץ למרכז הפוקימונים , עם דן לא ייתן לי אז אשאל אותו למה לא , עם האחות ג'וי תסכים לבוא אז אביא אותה איתי לדן ושיימין .
-
[b]טוב, תקשיבו חיכיתי כמה ימים ורק אתם מגיבים.... אז טני מוציאה את כולם חוץ ממכם, ועם לא יירשמו עוד שניים לפחות עד ה30 לחודש אאלץ לסגור את המ''ת...[/b]
[b]דן[/b]
''כי אני מיוחד!'' משוויץ שימין ונעמד בעמידה גאוותנית, אתה מיד מבין שמכל השיימינים שיכולת להציל נתקעת עם אחד שוויצר.
שיימין ממשיך לעמוד מולך, אך לפתע נופל מותש על הקרקע!
אתה רואה חתך ארוך לכל צד גופו השמאלי, אתה מבין שזה בטח נגרם בקרב עם צוות הרס.
אתה מרים את שיימין מודאג, שלפתע אתה רואה לא פחות ולא יותר את האחות ג'וי ופוקימון שאתה מזהה כצ'אנסי רצים אלייך עם ערכת עזרה ראשונה!
מאחוריהם אתה רואה את ריי.
[b]ריי[/b]
אתה מסביר לאחות ג'וי את כל מה שקרה עם השיימין.
היא מבקשת ממך לחכות ורצה לאיזשהו חדר, במהרה היא חוזרת עם ערכת עזרה ראשונה ופוקימון שאתה מזהה כצ'אנסי לצידה.
אתה מוביל את האחות ג'וי אל המקום בו דן ושיימין היו.
אתה רואה את דן רוכן מעל שיימין מודאג, כבר מרחוק אתה יכול לרראות את החתך הארוך אשר נמצא לכל אורך גופו של שיימין.
האחות 'ג'וי רצה אל שיימין במהרה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1340771][b]טוב, תקשיבו חיכיתי כמה ימים ורק אתם מגיבים.... אז טני מוציאה את כולם חוץ ממכם, ועם לא יירשמו עוד שניים לפחות עד ה30 לחודש אאלץ לסגור את המ''ת...[/b]
[b]ריי[/b]
אתה מסביר לאחות ג'וי את כל מה שקרה עם השיימין.
היא מבקשת ממך לחכות ורצה לאיזשהו חדר, במהרה היא חוזרת עם ערכת עזרה ראשונה ופוקימון שאתה מזהה כצ'אנסי לצידה.
אתה מוביל את האחות ג'וי אל המקום בו דן ושיימין היו.
אתה רואה את דן רוכן מעל שיימין מודאג, כבר מרחוק אתה יכול לרראות את החתך הארוך אשר נמצא לכל אורך גופו של שיימין.
האחות 'ג'וי רצה אל שיימין במהרה.[/QUOTE]
'וואו , זה מה שקרה נגד צוות הרס , זה לא טוב.' אומר לעצמי תוך כדי הליכה לכיוון שיימין ודן , " טוב אז מה קרה עד עכשיו?" אשאל אותו , 'עכשיו האחות ג'וי איתנו אז אני רגוע יותר.' אחשוב בהקלה , אסתכל על שיימין ועל החתך מודאג ולאחר שהאחות ג'וי תגמור לטפל בו אשאל כמה זמן יקח לו להתרפא .
-
[QUOTE=ttrrtte;1340771][b]טוב, תקשיבו חיכיתי כמה ימים ורק אתם מגיבים.... אז טני מוציאה את כולם חוץ ממכם, ועם לא יירשמו עוד שניים לפחות עד ה30 לחודש אאלץ לסגור את המ''ת...[/b]
[b]דן[/b]
''כי אני מיוחד!'' משוויץ שימין ונעמד בעמידה גאוותנית, אתה מיד מבין שמכל השיימינים שיכולת להציל נתקעת עם אחד שוויצר.
שיימין ממשיך לעמוד מולך, אך לפתע נופל מותש על הקרקע!
אתה רואה חתך ארוך לכל צד גופו השמאלי, אתה מבין שזה בטח נגרם בקרב עם צוות הרס.
אתה מרים את שיימין מודאג, שלפתע אתה רואה לא פחות ולא יותר את האחות ג'וי ופוקימון שאתה מזהה כצ'אנסי רצים אלייך עם ערכת עזרה ראשונה!
מאחוריהם אתה רואה את ריי.[/QUOTE]
אל תסגרי!
-------------
׳שימין השוויצר ׳ אחשוב לעצמי ואגיד לג׳וי ״ וואו באת בדיוק בזמן! יש פה שיימין פצוע שנפגע מצוות שנקרא צוות הרס ״ אגיד לה ואז אגיד לריי ״ וואו תודה שקראת לעזרה ״ .
-
שם: מייקל100
כינוי במשחק: מייקל
גיל במשחק: 13
מראה: הוא ילד גבוה בעל עיניים חומות ושיער בלונדיני אוהב ללבוש ג'ינס/דגמ"ח וחולצות כחולות. יש לו כובע שחור של monster והוא תמיד חובש אותו גם כשהוא הולך לישון
רקע: כשמייקל נולד הוא כמעט לא שרד, הוא נולד פג (זאת אומרת שהוא נולד לפני הזמן) והצ'יקוריטה של אמא שלו עטף אותו בעלים כמו אינקובטור והציל לו את החיים מאז הוא ידע שהוא רוצה צ'יקוריטה כבר בגיל חמש הוא פגש קטרפרי והתיידד איתו. יש לו אמא ואבא נחמדים ואחות גדולה ונודניקית שהיא מתאמת פוקימונים. היא תמיד מציקה לו שהוא יהיה מאמן גרוע והוא כבר רוצה להוכיח לה שהוא מאמן מצוין והיום הוא היום הגדול.
כסף: 3000 ש''ח
-
[b]אוקיי המשחק היה בהקפאה בעקבות חוסר שחקנים, אבל היום הוא נפתח שוב!! אז בואו כולם ותגיבו![/b]
מייקל100-רשום! תגיב להתחלה
[b]ריי[/b]
אתה שואל את האחות ג'וי כמה זמן ייקח לפצע של שיימין להירפא, האחות ג'וי אומרת שזה לא חתך עמוק כך שהוא יירפא במהרה.
היא חובשת בזריזות את החתך ואומרת כי היא תצטרך לקחת איתה את שיימין למרכז, היא באה להרים את שיימין אך זה תוקף אותה בעלי תער ורץ אל בין העצים!
''אוי לא! הוא מפוחד והפצע שלו לא יחלים כך ויזדהם עם לא נמצא אותו!'' אומרת האחות ג'וי בדאגה
[b]דן[/b]
האחות ג'וי באה במהרה וריי שואל את האחות ג'וי כמה זמן ייקח לפצע של שיימין להירפא, האחות ג'וי אומרת שזה לא חתך עמוק כך שהוא יירפא במהרה.
היא חובשת בזריזות את החתך ואומרת כי היא תצטרך לקחת איתה את שיימין למרכז, היא באה להרים את שיימין אך זה תוקף אותה בעלי תער ורץ אל בין העצים!
''אוי לא! הוא מפוחד והפצע שלו לא יחלים כך ויזדהם עם לא נמצא אותו!'' אומרת האחות ג'וי בדאגה
-
[[quote]quote]ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?[/quote][/quote]
אני ארוץ לפרופסור אוק ואומר לו ״ תזהר מה וקדימה תן לי צרמנדר ותוציא את הפוקימון שלך בוא נלחם ״ ואחכה לפרופסור שיחזור בנתיים אני אצעק להם להסתלק לפני שאני קורע להם את הצורה
-
[b]מייקל
[/b]
אין צ'ארמנדר יש צ'יקוריטה סקווירטל וטורצ'יק
''טוב אז איזה פוקימון מתחיל תרצה?' אומר הפרופסור כאילו כלום לא קרה.
הוא מוביל אותך לחדר קטן שם סקווירטל צ'יקוריטה וטורצ'יק אוכלים אחד ליד השני.
לפתע טורצ'יק משתמש בגחלת על האוכל של סקווירטל שהוא לא מביט והאוכל נשרף, סקווירטל קולט שהאוכל שלו שרוף ומאשים את צ'יקוריטה שמאשימה את טורצ'יק וכל השלושה מתחילים לריב
מה תעשה?
-
[quote]מייקל
אין צ'ארמנדר יש צ'יקוריטה סקווירטל וטורצ'יק
''טוב אז איזה פוקימון מתחיל תרצה?' אומר הפרופסור כאילו כלום לא קרה.
הוא מוביל אותך לחדר קטן שם סקווירטל צ'יקוריטה וטורצ'יק אוכלים אחד ליד השני.
לפתע טורצ'יק משתמש בגחלת על האוכל של סקווירטל שהוא לא מביט והאוכל נשרף, סקווירטל קולט שהאוכל שלו שרוף ומאשים את צ'יקוריטה שמאשימה את טורצ'יק וכל השלושה מתחילים לריב
מה תעשה?
[/quote]
אני אתפוס אותם בידיים שלי ארים אותם ואסביר להם מה קרה ואני אסביר גם שטורצ׳יק רק רצה לשחק ואז אני אניח אותם בחזרה על השולחן ואסתכל עליהם הרבה זמן ואז אקח את סקווירטל ואומר לו ״ שלום שוטף קטן אתה מוכן למסע שלנו ?
-
[quote]דן
האחות ג'וי באה במהרה וריי שואל את האחות ג'וי כמה זמן ייקח לפצע של שיימין להירפא, האחות ג'וי אומרת שזה לא חתך עמוק כך שהוא יירפא במהרה.
[/quote]
'איזה מעצבן השיימין הזה! ' אחשוב לעצמי ואז אגיד לטורצ'יק ונידורן " לכו לחפש את שיימין בין השיחים כדי שנוכל לרפאות את הפוקימון המעצבן הזה!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1349382][b]אוקיי המשחק היה בהקפאה בעקבות חוסר שחקנים, אבל היום הוא נפתח שוב!! אז בואו כולם ותגיבו![/b]
מייקל100-רשום! תגיב להתחלה
[b]ריי[/b]
אתה שואל את האחות ג'וי כמה זמן ייקח לפצע של שיימין להירפא, האחות ג'וי אומרת שזה לא חתך עמוק כך שהוא יירפא במהרה.
[/QUOTE]
"יאנמה , צא עכשיו!" אומר ואוציא את יאנמה מהפוקדור שלו , "יאנמה תחפש את שיימין מהאוויר." אומר ליאנמה , "לא צריך לדאוג , אנחנו נמצא אותו." אומר וארוץ לכיוון ששיימין רץ בו.
-
[b]מייקל[/b]
אתה מרים את כל השלושה שנאבקים ושורטים ומניח אותם על השולחן.
אתה מסביר להם את כל הסיפור ואז פונה לפרופסור אוק ומבקש את סקיירטל.
פרופסור אוק מביא לך פוקדור וכניס לתוכו את סקווירטל, בנוסף הוא מביא לך פוקדורים ריקים(כמות אין סופית) ופוקדע.
אתה אומר לסקווירטל שלום ויוצא מן המעבדה, אתה רואה את הכניסה אל דרך 1 ונכנס כאשר סקווירטל לצדך, לפתע אתה שומע רחש מוזר מאחורייך ורואה מאמן בעל שיער סגלגל, הוא מביט בך ומאתגר אותך לקרב.
[b]דן[/b]
אתה מתרגז על שיימין ופוקד על הפוקימונים שלך לחפש את שיימין, גם ריי פוקד זאת על היאנמה שלו.
לאחר כשעה שנראת כנצח, הם יוצאים מן היער עם חתכים ברורים של עלי תער בגופם.
הם מתקרבים אלייך לאט ומצביעים על הפינה המזרחית של היער.
[b]ריי[/b]
אתה פוקד על היאנמה שלך לחפש את שיימין, גם דן פוקד זאת על הפוקיומנים שלו.
-
[quote]מייקל
אתה מרים את כל השלושה שנאבקים ושורטים ומניח אותם על השולחן.
אתה מסביר להם את כל הסיפור ואז פונה לפרופסור אוק ומבקש את סקיירטל.
פרופסור אוק מביא לך פוקדור וכניס לתוכו את סקווירטל, בנוסף הוא מביא לך פוקדורים ריקים(כמות אין סופית) ופוקדע.
אתה אומר לסקווירטל שלום ויוצא מן המעבדה, אתה רואה את הכניסה אל דרך 1 ונכנס כאשר סקווירטל לצדך, לפתע אתה שומע רחש מוזר מאחורייך ורואה מאמן בעל שיער סגלגל, הוא מביט בך ומאתגר אותך לקרב.
[/quote]
אני אומר למאמן ״ אני מוכן לקרב רק תע שזה קרב ראשון אז אל תתחיל להתלהב פה״ אהה ואוציא את סקווירטל ואבדוק אותו בפוקדקס בשביל לגעת איזה מתקפות יש לו ואחר כך אבדוק איזה פוקימון יש ליריב עם הפוקדקס ואיזה מתקפות יש לו ואעמוד בתנוחה של ״ אני מוכן״.*
-
[QUOTE=ttrrtte;1349545][b]
[b]ריי[/b]
אתה פוקד על היאנמה שלך לחפש את שיימין, גם דן פוקד זאת על הפוקיומנים שלו.
הם מתקרבים אלייך לאט ומצביעים על הפינה המזרחית של היער.[/QUOTE]
"האחות ג'וי , את יכולה לרפאות אותם בזמן שאני ואם דן ירצה אז גם הוא נלך לחפש את שיימין."אומר וארוץ לכיוון הפינה המזרחית של היער , עם אמצא את שיימין אנסה לתפוס אותו ואז אסביר לו שאנחנו לא האויב אלא שאנחנו רק מנסים לרפא את החתך שיש לך, עם הוא עדיין יתנגד אוציא את סקווירטל ואומר לו לשכנע את שיימין לבוא איתנו לאחות ג'וי בשביל שתרפא אותו .
-
[quote]דן
אתה מתרגז על שיימין ופוקד על הפוקימונים שלך לחפש את שיימין, גם ריי פוקד זאת על היאנמה שלו.
[/quote]
"השיימין הזה... הוא תקף אתכם?! " אשאל אותם בכעס ואז אלך לפינה המזרחית של העיר וללא ברירה אגיד לטורצ'יק להשתמש על שיימין בגחלת חלשה.
-
סליחה שלא הגבתי הייתי בפארק עם חברה+אחותי הקטנה+אחותה הקטנה P:
סקווירטל ניצב מולך, להוט לקרב, אתה מתכונן לסרוק את הפוקימון של היריב בפוקדע, ובטעות הכפתור של הפוקדע נלחץ.
להפתעתך, הפוקדע פועל! ''זורא, פוקימון משנה הצורה, זורא יכול לשנות את צורתו לכל מה שירצה, מפוקימון ועד לבן אדם, מזרע עד לעץ''.
המאמן מחייך ועושה גלגול באוויר, שהוא נוחת הוא נוחת כפוקימון שועל שחור([IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/570.png[/IMG])
מה תעשה?
[B]ריי[/B]
אתה הולך לפינה המזרחית של היער יחד עם דן, אך לא נתקל בשיימין.
אתה ודן מחליטים להתפצל, הוא הולך יותר מזרחה ואתה מערבה, אתה מחפש ומחפש אך לא מוצא!
לפתע אתה רואה את שיימין!
אתה קופץ עליו אך הוא לא זז למגע שלך, ומבין שזה שיח פרחים.
אתה מעלעל במדריך לצמחים שבפוקדע שלך שמזהה אותו כפרח אשר הופך את שיימין לצורת השמיים שלו!
[B]דן[/B]
אתה הולך לפינה המזרחית של היער יחד עם ריי, אך לא נתקל בשיימין.
אתה וריי מחליטים להתפצל, הוא הולך יותר מערבה ואתה מזרחה, אתה מחפש ומחפש אך לא מוצא!
לפתע אתה רואה את שיימין!
''טורצ'יק גחלת חלשה על שיימין!'' אתה אומר בלחש
טורצ'יק משתמש בגחלת על שיימין שאינו מבחין בכם ותעלף מיד.
מה תעשה?