-
[QUOTE=עולה אושאוט;1335509]מוזר... אבל שנארוטו יהיה בעברית ( סביר להניח שלא ישדרו את זה עוד בעברית ) אני אחזור לצפות בזה.[/QUOTE]
לא יהיה.
[QUOTE=מלך השטיחים;1335510]המנגה התחילה בשנות ה-90[/QUOTE]
דיברתי על האנימה.
[QUOTE=Tobi...;1335513]אני עסוק כרגע באתר אחר אז אל תפנו אלייי[/QUOTE]
באיזה?נארוטופדיה כדי לראות את התשובות לשאלות שלי?לחלק מהדברים לא נראלי שתמצא שם תשובה.
-
[quote=מלך השטיחים;1335510]המנגה התחילה בשנות ה-90[/quote]
האנימה התחילה ב-2002, שזה לפני 10 שנים, ככה שאם הוא בן 15 והוא אמר גיל 4=11 שנים הפרש.
-
[quote=ホミカ;1335516]לא נראה לי~
עם היה מ 2007 הסדרה הייתה נגמרת עכשיו O_ם
אגב אני בפורום כבר שנה חחח 6 ימים עברו מאז שנרמשתי :d[/quote]
א)מזל"ט.
ב)שיפודן באמת התחיל ב-2007,ותאמין לי שיש סדרות שנמשכו יותר זמן, כמו וואן פיס.
-
[QUOTE=Lambo;1335517]לא יהיה.
דיברתי על האנימה.
באיזה?נארוטופדיה כדי לראות את התשובות לשאלות שלי?לחלק מהדברים לא נראלי שתמצא שם תשובה.[/QUOTE]
באתר שפתחתי. ועכשו יש לי זמן,מתברר שיש לי עוד הרבה זמן
-
[quote=הקדוש ברוך הוא;1335519]האנימה התחילה ב-2002, שזה לפני 10 שנים, ככה שאם הוא בן 15 והוא אמר גיל 4=11 שנים הפרש.[/quote]
הוא אמר שהוא ראה בעברית, זה לא היה בעברית לפני 11 שנים, בקושי באנגלית, ואני בספק אם הוא ידע יפנית בגיל 4 ועוד זכר שמות בערך O:
-
וואקאשאמו נראה לי אחלה גבר
-
[quote=מלך השטיחים;1335522]הוא אמר שהוא ראה בעברית, זה לא היה בעברית לפני 11 שנים, בקושי באנגלית, ואני בספק אם הוא ידע יפנית בגיל 4 ועוד זכר שמות בערך O:[/quote]
אני יודע, קראתי מה הוא כתב Xp
אבל אחד אמר שהאנימה של נארוטו עוד לא הייתה קיימת עדיין ואז אמרת שהמאנגה התחילה ב-90.
ולא היה בקושי באנגלית לפני 11 שנים, כי לא היה נארוטו (האנימה, לא המאנגה) לפני 11 שנים, זאת הנקודה Xd
-
[QUOTE=הקדוש ברוך הוא;1335525]אני יודע, קראתי מה הוא כתב Xp
אבל אחד אמר שהאנימה של נארוטו עוד לא הייתה קיימת עדיין ואז אמרת שהמאנגה התחילה ב-90.
ולא היה בקושי באנגלית לפני 11 שנים, כי לא היה נארוטו (האנימה, לא המאנגה) לפני 11 שנים, זאת הנקודה Xd[/QUOTE]
וואי בלבלת אותי O:
בקיצור אתה אומר שלא היה נארוטו (אנימה) לפני 11 שנים, או שאני טועה?
-
[QUOTE=Kurohige;1335523]וואקאשאמו נראה לי אחלה גבר[/QUOTE]
מה אתה אומר? :P
-
[quote=מלך השטיחים;1335526]וואי בלבלת אותי O:
בקיצור אתה אומר שלא היה נארוטו (אנימה) לפני 11 שנים, או שאני טועה?[/quote]
כן, זה מה שאני אומר Xd
-
-
[QUOTE=Wakashamo;1335527]מה אתה אומר? :P[/QUOTE]
גבר גבר :D
-
היי חזרתי עכשיו מחבר ( ביקור קצר ) החבר שלי ממש לא מבין במחשבים... הוא לא מצליח להפעיל משחק באימולטור dsemume והוא לא יודע לחלץ קבצים....
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1335532]היי חזרתי עכשיו מחבר ( ביקור קצר ) החבר שלי ממש לא מבין במחשבים... הוא לא מצליח להפעיל משחק באימולטור dsemume והוא לא יודע לחלץ קבצים....[/QUOTE]
חח הוא צריך להירשם לפה ובן כמה הוא ?
-
[quote=ホミカ;1335534]חח הוא צריך להירשם לפה ובן כמה הוא ?[/quote]
אני יותר חבר של אח שלו... אח שלו בן 16 והחבר שלי שדיברתי עליו בן 10 ( אנחנו לא כל כך חברים הוא אח של חבר שלי ).
-
[quote=עולה אושאוט;1335535]אני יותר חבר של אח שלו... אח שלו בן 16 והחבר שלי שדיברתי עליו בן 10 ( אנחנו לא כל כך חברים הוא אח של חבר שלי ).[/quote]
הבנתי ב פעם ה1
אהה וזה דיי בסדר זה טוב שהוא לא מבין במחשבים
זה הורס את החיים המחשב~
-
[quote=ホミカ;1335536]הבנתי ב פעם ה1
אהה וזה דיי בסדר זה טוב שהוא לא מבין במחשבים
זה הורס את החיים המחשב~[/quote]
אתה רומז שהחיים שלי נהרסו?
-
[quote=עולה אושאוט;1335537]אתה רומז שהחיים שלי נהרסו?[/quote]
תכנית לאלה שמכורים למחשב כן
זאת אומרת שנהרסו לי החיים~
חחח כמו זקנים :d
-
[QUOTE=ホミカ;1335538]תכנית לאלה שמכורים למחשב כן
זאת אומרת שנהרסו לי החיים~
חחח כמו זקנים :d[/QUOTE]
:punch: דווקא יש לי אחלה חיים RAGE ומי מכין מ״ת?
-
ראשון!!!
עריכה:
תפסתי את זה כי אף אחד אחר לא.
-
[quote=סת' קינגלר;1335544]ראשון!!!
עריכה:
תפסתי את זה כי אף אחד אחר לא.[/quote]
דווקא הפותח ראשון ואני שני...
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1335540]:punch: דווקא יש לי אחלה חיים RAGE ומי מכין מ״ת?[/QUOTE]
מואה
-
[QUOTE=Tobi...;1335546]מואה[/QUOTE]
על מה ?
-
[quote=עולה אושאוט;1335547]על מה ?[/quote]
אוואטר
-
[QUOTE=Tobi...;1335548]אוואטר[/QUOTE]
אני לא משתתף :D
-
[QUOTE=Tobi...;1335548]אוואטר[/QUOTE]
1]קודם אתה מכין מ"ת על דיג'ימון,אח"כ מ"ת על שינזו ואח"כ מ"ת על אוואטר?תחליט אחי.
2]אני מבין שאתה שכחת ששאלתי אותך שאלה על נארוטו.מכאן שאתה לא יודע את התשובה.מכאן שאתה לא רואה נארוטו.
-
[QUOTE=Lambo;1335551]1].
2]אני מבין שאתה שכחת ששאלתי אותך שאלה על נארוטו.מכאן שאתה לא יודע את התשובה.מכאן שאתה לא רואה נארוטו.[/QUOTE]
הוא אמר שהוא מודה בזה שהוא לא רואה נארוטו עוד בנוד הקודם...
-
למבולבלים,אני ויתרתי על שני המ"תים שאמרתי ועכשו אני עם אוואטר,אביזי אומר שהפעם אפשר באמת לתקן את הבעיות. ועמית,אני הפסקתי לפני המון זמן,אתה יודע מה זה המון?
עריכה:
עומר,אני הפסקתי לראות מזמן
-
[QUOTE=Tobi...;1335554]למבולבלים,אני ויתרתי על שני המ"תים שאמרתי ועכשו אני עם אוואטר,אביזי אומר שהפעם אפשר באמת לתקן את הבעיות. ועמית,אני הפסקתי לפני המון זמן,אתה יודע מה זה המון?[/QUOTE]
אז למה התחלת עכשיו לשים אוואטר של טובי, שהוא במפתיע מנארוטו, ודברים של האקטסוקי בחתימה שלך ששנים אני מבקש ממך להוריד אותם?כי אתה חורש בנארוטופדיה על נארוטו ואתה אומר ש"ראית לפני הרבה זמן" אבל בעצם אתה לא ראית בכלל.
you got narutoed b*tch!
-
[QUOTE=Lambo;1335556]אז למה התחלת עכשיו לשים אוואטר של טובי, שהוא במפתיע מנארוטו, ודברים של האקטסוקי בחתימה שלך ששנים אני מבקש ממך להוריד אותם?כי אתה חורש בנארוטופדיה על נארוטו ואתה אומר ש"ראית לפני הרבה זמן" אבל בעצם אתה לא ראית בכלל.
you got narutoed b*tch![/QUOTE]
אני ראיתי,אבל תמיד זכרתי את הדמות טובי וזהו. הבנת!?
-
[QUOTE=Tobi...;1335557]אני ראיתי,אבל תמיד זכרתי את הדמות טובי וזהו. הבנת!?[/QUOTE]
אני עדיין לא מאמין לך.
מי שראה נארוטו לא יכול להפסיק.
אם ראית, למה הפסקת?
-
[QUOTE=Lambo;1335556]
you got narutoed b*tch![/QUOTE]
לא יפה לקלל :punch:
-
[QUOTE=Lambo;1335558]אני עדיין לא מאמין לך.
מי שראה נארוטו לא יכול להפסיק.
אם ראית, למה הפסקת?[/QUOTE]
הפסקתי בגלל שאז היו לי מבחנים שהחשבתי לקשים ואז כבר לא היה לי חשק לראות נארוטו כי אני לא זוכר. אז נשאלת השאלה:נראה לך שאני צריך לחזור לראות נארוטו!?
-
[QUOTE=Tobi...;1335560]הפסקתי בגלל שאז היו לי מבחנים שהחשבתי לקשים ואז כבר לא היה לי חשק לראות נארוטו כי אני לא זוכר. אז נשאלת השאלה:נראה לך שאני צריך לחזור לראות נארוטו!?[/QUOTE]
אם נראלי שאתה צריך לחזור....
[SIZE="5"]כן!!!!![/SIZE]
-
[QUOTE=Lambo;1335563]אם נראלי שאתה צריך לחזור....
[SIZE="5"]כן!!!!![/SIZE][/QUOTE]
אז פתרנו את זה סוף סוף? ומה הפרק העדכני?
-
[QUOTE=Tobi...;1335564]אז פתרנו את זה סוף סוף? ומה הפרק העדכני?[/QUOTE]
לא,לא ולא.
אתה רואה מאיפה שהפסקת כי אתה לא תבין כלום.
-
[QUOTE=Lambo;1335565]לא,לא ולא.
אתה רואה מאיפה שהפסקת כי אתה לא תבין כלום.[/QUOTE]
התכוונתי,שכמה פרקים יש לי להשלים? ואנחנו לא פתרנו את זה?
-
מישהו יודע איך אני יכול להפיע ברשימת ההמתנה של פותחי הנוד?
-
[QUOTE=Tobi...;1335566]התכוונתי,שכמה פרקים יש לי להשלים? ואנחנו לא פתרנו את זה?[/QUOTE]
באיזה פרק היית?
[QUOTE=עולה אושאוט;1335568]מישהו יודע איך אני יכול להפיע ברשימת ההמתנה של פותחי הנוד?[/QUOTE]
תשלח ה״פ לאלכס או אלון ותגיד להם שאתה רוצה להצטרף לרשימת פותחי הנו״דים.
-
[QUOTE=Lambo;1335599]באיזה פרק היית?
תשלח ה״פ לאלכס או אלון ותגיד להם שאתה רוצה להצטרף לרשימת פותחי הנו״דים.[/QUOTE]
אה תודה.