-
[QUOTE=Kurohige;1338574]מסכן, ולא ממש לא. 99% מהאנשים לא יידעו לנצל לגמרי את הבוסטרים שממילא בקושי יש בהם משהו וגם אני מקווה שמה שבניתי יסתנכרן, אז השלפנים רק תומכים. זה לא ווינד אפ... וכן להשוות את זה לקלפי קאוס שבפורמט כזה קובעי משחק? או קלפים שהורסים מפלצות בכזו קלות? למה לחפש מה להתלונן? >< אני יודע מה אני עושה.[/QUOTE]
כיוון שכנראה אינני השתתף כל מה שנשאר לי זה לקטר.
תגיד לי כיוון שאין לי כח לראות איזה בוסטרים מותרים האם
המיזוג של הריטואל של פגסוס קיים כבר?
והאם יצא כבר הקלף שנותן לך להקריב מפלצת בכדי לזמן מיזוג ברמה שלה?
ומה אם קוסמת האמונה. עוד קסם זה שבור
-
עם שינוי סגירת ההרשמה אולי כן תוכל כרגע לא ידוע, ונראה לך שמישהו ישתמש בפגסוס ההוא[אני כמעט בטוח שיצא]? או במטהמורפוסיס? למרות שזה כן מביאו בקלות אבל צריך מפלצות רמה 1 ו... לא יודע אולי הוא כן קצת בעייתי השאלה אם רק בגלל הפגסוס? וגם היום מרום אומר להוציא את פייף Xd שמע היא מגניבה אפשר לאבייז פה וכל אחד יכול להשתמש בה אז זה שווה ם: זה לא טורגייד לעשירים Xd לדעתי קלף קצת שבור כמוה לא יהרוס בטח שהוא לא קובע משחק כמו הקאוס
-
בתכלס שאלתי אליהם כי במקרה ואני כן ארשם. כנראה התפיסה שלי תהיה עליו או על המיזוג של זומבירה.דה דארק
ופייט לא שבורה בתכלס. גם יאטא גראסו. אבל לא חשוב
-
אמרת בציניות לגבי יאטא? והמיזוג השבור ההוא? O: כאילו הקול ההוא
-
השבור? תגיד לי דבר אחד שבור בו
ואני מאוד רציני לגבי יאטא בלי הדרקון קאוס אין באמת סיבה בכלל לשחק איתו
-
אני ידעתי שהיית רציני אבל כשיש מלא הורסי ק\מ והוא כל תור יכול לתקוף בתיאוריה? לא יודע לא רוצה אותו!
ושמע אומנם אתה לא מעריך אותי [b]בכלל[/b], אבל אני כן מעריך ורוצה שתשחק, שמע תירשם ואראה מה לעשות לגבי הטורניר מקסימום תגיע לחצי גמר-גמר נדחה אותם לסופש הקרוב שלהם. תחפש חבר צוות, זה אולי יהיה הצוות היחיד שיוכל להחזיר מלחמה לbs.
-
מי אמר שאני לא מעריך אותך צוות פנורמה לנצח Xd
ותראה מיום שני עד יום ראשון הבא הבא אני בשמירות מזדיינות
אז לא הייתי רוצה סתם להרשם לחפש צוות ואז לראות שאני בכלל לא יכול לשחק ולדפוק אותו
-
ככה מרגיש לי \: אנחנו יכולים להיות כנים כי אנחנו ט'ים פנורמה.
אז בעצם מתי יש לך חופש? כרגע לא נגיע ל16 וממש נעבור ת8. אולי נאלץ לחלק לשני בתים של איזה 6 אנשים שזה כולם נגד כולם ואז 2 עולים מכל בית לחצאי גמר וגמר.
-
חופש?
זו מילה מרושעת
בתכלס אני תמיד יוצא יום חמשושים (כאילו חמישי בבית)
אבל לפעמים יש תורניות כמו השמירות הרנדומליות שתקעו לי ובגללם אני נאלץ לסגור שבת
-
הכרזה!
לרוב בטורנירים כאלו נהוג 8 או 16 מתמודדים.
כרגע נראה שישנם 10 רשומים[מור לא רשמת פרטי הרשמה],
ולכן הגיתי במוחי תכנית קרבות שתיראה כך:
שני בתים, בכל אחד 5 שחקנים. כולם משחקים כנגד כולם בבית, משמע 4 קרבות לכל אחד.
ה2 הטובים מכל בית עולים לחצאי גמר וגמר.
לא תהיו באותה קבוצה כמו חבר צוותכם, אך תוכלו לפגוש בו בחצי הגמר והלאה!
אם מישהו מעוניין להיות הנרשם ה11, הוא יצטרך לקוות שיהיה גם 12 כדי שייכנס כי צריך מספר זוגי.
יש 4 ימים לסגירת הרשמה.
-
אביב התחרטתי אני לא רשום סליחה :-( אני לא מבין בזה כלום והיום לקחו לנו את המחשב לתיקון ( אני עכשיו דרך האייפד ) אז אני לא משתתף בסוף.
-
אהה חבל :( מקווה שתוכל בעתיד להיכנס לזה לאט לאט...
אם כך חברים נהיה מוכרחים רשום 10 אחרת יהיו קצת בעיות. אבל חבר שלי להב אמר שאולי יירשם בכל מקרה תחפשו~
-
שם פרטי: ניר
שם בדואלינג: the hositlar bunny
צווות: אין.
-
וואו נפלא! אז יהיו לנו 10 אנשים!
כולם להכין תדקים טוב וגם להכין סייד! הסבר יצולם על ידי למי שלא יודע מה זה.
אני רוצה להוסיף לגבי חצי הגמר! מכל בית יעלו 2, אחד עם הכי הרבה נצ' ואחד עם קצת פחות. זה שהכי הרבה יפגוש את זה עם הקצת פחות מהבית השני. כמו ליגת אלופות. כך נבטיח שהטובים מכל בית ייפגשו אולי רק בגמר.
-
אני לא הבנתי כלום אני חדש פה
1) זה באינטרנט או פנים מול פנים ?
2)בוחרים קלפים או כל אחד עם הקלפים שיש לו ?
-
אהלן איך שמעת על הפורום? ם:: מה שמך. O:
1. זה באתר Dueling Network שם אפשר לשחק בחינם
2. מותר בטורניר מיוחד זה להשתמש אך ורק בקלפים מהמגוון שהצגתי בהודעה הראשית
-
אהה טוב את האמת כבר כמה שנים לא שחקתי אני חושב 4 שנים אז אני יותר מהדור הישן אז התחרות הזאת בדיוק לסגנון שלי :) מחפש שותף שיכול להציא שילובים מעניינים וחדשים
שם:שי
שם בדואלינג:maxxxtor
צוות:אין
-
איפו אני מוצא את רשימת הקלפים שבבן או שאין כזו?
-
[QUOTE=maxxxtor;1338889]איפו אני מוצא את רשימת הקלפים שבבן או שאין כזו?[/QUOTE]
[QUOTE=maxxxtor;1338886]אהה טוב את האמת כבר כמה שנים לא שחקתי אני חושב 4 שנים אז אני יותר מהדור הישן אז התחרות הזאת בדיוק לסגנון שלי :) מחפש שותף שיכול להציא שילובים מעניינים וחדשים
שם:שי
שם בדואלינג:maxxxtor
צוות:אין[/QUOTE]
אני מוכן להיות איתך ואני מתאים ובנעוץ בפורום יוגי הו יש רשימת הקלפים בבאן.
-
מצטער אחי , גם אני פורש , ב15 לחודש לוקחים לי את המחשב עד ה29 לחודש שבטח עד אז הטורניר יתחיל .
-
אם כך נראה שהמתמודד ה10 הוא מקס. מקס מרשימת הבאנים הרגילה של Ygo מותר כל מה שאין ברשימה בעמוד 2 פה, תסתכל.
[B]אנשים עוד 3 ימים! לבנות, להתאמן, לעשות סייד, לעשות צוותים ולהכריז עליהם כי כרגע אני ומור היחידים ונהיה הצוות המנצח אואומטית![/B]
-
[QUOTE=X-Drake;1339465]אם כך נראה שהמתמודד ה10 הוא מקס. מקס מרשימת הבאנים הרגילה של Ygo מותר כל מה שאין ברשימה בעמוד 2 פה, תסתכל.
[B]אנשים עוד 3 ימים! לבנות, להתאמן, לעשות סייד, לעשות צוותים ולהכריז עליהם כי כרגע אני ומור היחידים ונהיה הצוות המנצח אואומטית![/B][/QUOTE]
למה שיהיה צוותים? אתה הרי אמרת מה יהיה.
2 בתים של 5, ואז כולם נלחמים ו2 האנשים שמנצחים בבית שלהם עולים.
-
הצוותים אומרים רק שלא תפגוש תחבר צוות באותו הבית ושתוכל לזכות בתואר הצוות הכי טוב, זה הכל, אבל זה כן משהו Xd אלה לא צוותים שמשחקיםיחד
-
אביב יש מצב אתה מאחר קצת תהתחלה של הטורניר אין לי מושג אם אני אספיק למה אתמול רק חזרתי נרדמתי מוקדם קמתי לפני כמה שעות כבר גיבשתי רעיונות יש קצת קלפים ואני מקווה שאני אספיק בוא לפרטי ואני ידבר איתך על זה
-
אני בפניימיה אז אין לי כל כך הזדמנות לבנות כי האינטרנט שיש לי בקושי זז רק ב20 אני חוזר הביתה יש מצב טיפה לאחר את זה ?
-
-
נזכרתי בקלף.שאני חושב בשיא הרצינות שאסור שהיה מותר לטורניר
Butterfly dagger elma
הקלף שבור מידי
-
אף אחד לא ישבור תראש להבין למה הוא שבור כולל אני Xd
-
טוב שיהיה אם אתה בטוח שישתמשו בו. תגיד טמפל אוף דה קינגס שבור?
אסור שימוש:
דארק הול
רייגקי
הרפיס פדר דסטר
כל מפלצות הקאוס
Cyber Jar
Fiber Jar
Tribe-infecting Virus
Yata-garasu
Change Of Heart
Onfiscationsnatch Steal
דליקנט דו!
The Forceful Sentry
Crush Card Virus
Last Turn
Ring Of Destruction
רויאל אופרשן
Time Seal
טראפ דאסטשוט
באטרפליי דאגר אלמה
טסוקיומי
קלפים חדשים שמותר רק בעותק 1! :
Fissure
Smashing Ground
-
[QUOTE=X-Drake;1339549]אף אחד לא ישבור תראש להבין למה הוא שבור כולל אני Xd[/QUOTE]
רויאל מגיקל ליברארי זה שכל 3 קסמים אתה שולף בזירה
גירלפיד הזה שכל אקוויפ שאתה שם עליו מושמד בזירה
באטרפליי דאגר אלמה ביד
אקסודיה בדק
=
ניצחון מגעיל
-
חברים נא לסיים הכל, להסתכל על באן ליסט שבעמוד זה שוב, ביום ראשון\שבת בערב יחל הטורניר!
[אלא אם המון יתעקשו להתחיל בשבת כי יש להם זמן]
-
עדיפות לשבת בערב..
יאללה שמישהו יציע לי להיות איתו בצוות :-)
-
אביב, מותר להשתמש בכל קלף מהעונות הראשונות חוץ מאלו שבבאן ליסט? ודניאל,אני איתך
-
ברור, ההגבלות הן לבאן שלי + 15 בוסטרים של יוגיהו שהראתי וסטרטרים יוגי קאיבה וג'ואי.
תכינו לוגו באתר שהראתי בסרטון הדרת צוות 1 ותמציאו שם ותהיו הצוות הרשמי היחיד חוץ ממני ומור[לא חובה לוגו]
-
אייל תפנה את ה"פ שלך והנה הלוגו כאילו שאני חשבתי עליו ואני רוצה שאתה אייל תעזור להחליט.(אני לא עושה את זה לבד)
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/206f4adf65e9301ba6122f645c2fab9e.gif[/IMG][/URL]
חברי הקבוצה: דניאל, אייל.
-
כל הכבוד הצוות הרשמי השני!
אני מציע אולי: Shining Knights או Royal Knights אבל סתם אפשר לא להתייחס אליי חח
-
[QUOTE=RangerForce;1340563]אייל תפנה את ה"פ שלך והנה הלוגו כאילו שאני חשבתי עליו ואני רוצה שאתה אייל תעזור להחליט.(אני לא עושה את זה לבד)
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/206f4adf65e9301ba6122f645c2fab9e.gif[/IMG][/URL]
חברי הקבוצה: דניאל, אייל.[/QUOTE]
זה טוב, רק שאני מציע שנשתמש בהצעה של אביב ונלך על אבירים מלכותיים(בתרגום לעברית) ואתה יכול לשלוח לי לאיימייל הזה: (אני חולק עם אחי) [email]master_leo@walla.com[/email]
[QUOTE=X-Drake;1340569]כל הכבוד הצוות הרשמי השני!
אני מציע אולי: Shining Knights או Royal Knights אבל סתם אפשר לא להתייחס אליי חח[/QUOTE]
-
אתה לא מתבייש לשים את פגסוס במקום קאיבה ?!?!?!
אם יש אפשרות להשתתף אז אני בפנים...מי יתן ובשם קאיבה אתה והצוות שלך תיפלו לאזור הצלליםxd
-
[QUOTE=Tobi...;1340591]זה טוב, רק שאני מציע שנשתמש בהצעה של אביב ונלך על אבירים מלכותיים(בתרגום לעברית) ואתה יכול לשלוח לי לאיימייל הזה: (אני חולק עם אחי) [email]master_leo@walla.com[/email][/QUOTE]
מצטער אין לי אימייל ושחכתי את הסיסמא לאימייל שאיתו נרשמתי לפורום..
אבל הנה הסמל מה זה משנה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/10a3ea256273d3453446997bbf4e9d75.gif[/IMG][/URL]
אנחנו נהיה צוות מגובש שהולך להפיל את כל המתעסקים עמו ! קדימה רויאל נייטס !
-
להב אדון אזור הצללים - תשמע אני נותן כבוד ל'אוסף' שהתרגום מאנגלית לא דומה בגרוש למקור מבין ?xd
שמע יש כבר 10 שחקנים נדמה לי, אבל מה אתה אחד איכותי אז נראה לי שאין סיבה שבית אחד יהיה עם 6 לא סוף העולם, עוד אתגר וקרב למי ששם בסופו של דבר במילא 2 עולים בלבד...
יאללה סבבה תכין דק וטופס הרשמה, יש באנים בעמוד קודם כל השאר מותר כולל פוט אוף גריד וכו' וכמובן רק מבוסטרים עד פליימינג אנטרניטי. אני אומר תבדוק מישהו בלי צוות אולי תעשו אם יש אחד שאתה מכיר איכשהו