-
מצטער שלא הגבתי הרבה זמן, אני אנסה להגיב יותר עכשיו
ד"א: אני מצרף אותי בעצמי כאילו שבדקתי מאחורי הביקתה בזמן הזה, בסדר?
-----------------------------------------------------
אסיים את הסיבוב סביב הביקתה תוך כדי שאני בודק כל שיח ומקום מיסתור אפשרי. כשלא אמצא כלום אתחיל לחזור ואז אשמע את מה שהקבוצה הירוקה אמרה לחברי לקבוצה (זה בסדר?). "צא טפיג" אגיד בשקט ואז אומר לו "אני ואתה נזנק מאחוריהם ונפתיע אותם, תתקוף את צ'יקוריטה בגחלת". אחכה לרגע המתאים ואז אזנק מאחורי הקיר של הביקתה ואגיד לטפיג "קדימה טפיג, צא!"
-
[U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="Blue"]דניאל[/COLOR]:
אושואוט רץ אל סקווירטל במתקפת דחיפה מהירה מאוד.
"ככה, הא?" אומר המאמן של סקווירטל בחיוך, "סקווירטל, תתפוס אותו בנשיכה ואז תזרוק אותו!"
סקווירטל מגיע מהר אל אושאוט, ותופס אותו בין שיניו.
"אמרתי לך שלא כדאי לך, ילדון. סקווירטל, זרוק אותו עכשיו!"
[COLOR="blue"]אנדרו:[/COLOR]
טפיג מזנק על ציקוריטה, ותוקף אותו בגחלת. המאמן שלו שם לב לזה מהר וקורא: "ציקוריטה, תיזהרי!"
ציקוריטה מתחמק בזריזות, ונראה מאוד כועס.
"אה, שלוש על שתיים?", אומר אחד מהם. "טריקו, צא עכשיו!" הוא קורא.
טריקו יוצא מהפוקדור, מוכן לקרב מול טפיג.
"יופי, עכשיו הקרב שווה. טריקו, תטען קרן סולארית, צא!"
-
[QUOTE=Chity;1342553][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
אושואוט רץ אל סקווירטל במתקפת דחיפה מהירה מאוד.
"ככה, הא?" אומר המאמן של סקווירטל בחיוך, "סקווירטל, תתפוס אותו בנשיכה ואז תזרוק אותו!"
סקווירטל מגיע מהר אל אושאוט, ותופס אותו בין שיניו.
"אמרתי לך שלא כדאי לך, ילדון. סקווירטל, זרוק אותו עכשיו!"[/QUOTE]
"אה כן? לא כל כך מהר... " אגיד להם ואז אומר לאושאוט " אושאוט שסקווירטל יעיף אותך תנסה להתאזן ותשתמש על סקווירטל באקדח מים! " אגיד לאושאוט בתקווה שהוא יצליח להתאזן.
-
[QUOTE=Chity;1342548][COLOR="Blue"][U]הקבוצה הכחולה:[/U][/COLOR]
זאת אכן מונה! היא נראית פגועה ומותשת.
אתם נושאים אותה לכיוון הדלת, כשפתאום היא נפתחתף ופורצים לשם קבוצת נערים מחייכת, מי אם לא [COLOR="Green"]הקבוצה הירוקה[/COLOR].
"תודה שהשגתם את מונה בשבילינו", אומר אחד מהם.
שניים מהם שולפים פוקדורים וקוראים:
"צא עכשיו, סקוורטייל!"
"ציקוריטה, צאי גם את לקרב!".
הם מחייכים ואומרים: "טוב, אתם לא באמת תנצחו אותנו. תביאו לנו את מונה ואת הזקן לחקירה, ואנחנו נוותר לכם."[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר , יוצאים לעוד סיבוב , תשתמש בגחלת על צ'יקוריטה עכשיו." אומר ברצינות , "מונה , רדי ותסתתרי מאחורי." אומר ברצינות , "צ'ימצ'אר , תגן על מונה מכל דבר או מישהו שמתקרב אליה תוך כדי הקרב , ואם אני אומר לך לעשות משהו אבל משהו בא לכיוון מונה קודם תגן אליה ואז תעשה את מה שאמרתי לך , ועכשיו תשתמש במבט על צ'יקוריטה ואז בגחלת." אומר ואקווה שאנדרו יגיע בזמן ויעזור לנו .
-
[SIZE="1"]רועי, אם לא שמת לב ערכתי את ההודעה שלי.[/SIZE]
--------------------------------------------------------
[COLOR="blue"]הארי:[/COLOR]
ציקוריטה נרתע ממתקפת המבט, ואז צימצאר תוקף אותה בגחלת לוהטת.
המאמן קורא: "ציקוריטה, תתחמק עכשיו!"
אבל ציקוריטה לא מספיק, והוא נפגע קשה מהגחלת.
"ציקוריטה, אבקת שינה עכשיו!" הוא קורא ביאוש.
[COLOR="Blue"]דניאל:[/COLOR]
סקוורטייל מעיף את אושאוט באוויר, אבל אושאוט מתאזן ונוחת ישר.
אתה לא מבין למה אושאוט לא תוקף כמו שאמרת לו לעשות, אבל אז אתה רואה מבט מפוחד בעיניים שלו.
"לנשיכה יש אפקט מיוחד, היא יכולה להרתיע את האויב כדי שלא יתקוף", הוא מתרברב. "עכשיו סקוורטיל, רוץ אליו ותינשך אותו שוב!"
-
[QUOTE=Chity;1342563][SIZE="1"]רועי, אם לא שמת לב ערכתי את ההודעה שלי.[/SIZE]
סקוורטייל מעיף את אושאוט באוויר, אבל אושאוט מתאזן ונוחת ישר.
אתה לא מבין למה אושאוט לא תוקף כמו שאמרת לו לעשות, אבל אז אתה רואה מבט מפוחד בעיניים שלו.
"לנשיכה יש אפקט מיוחד, היא יכולה להרתיע את האויב כדי שלא יתקוף", הוא מתרברב. "עכשיו סקוורטיל, רוץ אליו ותינשך אותו שוב!"[/QUOTE]
"אושאוט תברח מסקווירטל ושתוכל שוב לתקוף תשתמש על סקווירטל באקדח מים מרחוק ! " אגיד לאושאוט ואז אגיד לקבוצה הירוקה " עצלנים... אתם חושבים שאתם גאונים שבעצם אתם טמבלים כי אתם לא יודעים לעשות משימה פשוטה... " אגיד להם.
-
[QUOTE=omer2012;1342565]"אושאוט תברח מסקווירטל ושתוכל שוב לתקוף תשתמש על סקווירטל באקדח מים מרחוק ! " אגיד לאושאוט ואז אגיד לקבוצה הירוקה " עצלנים... אתם חושבים שאתם גאונים שבעצם אתם טמבלים כי אתם לא יודעים לעשות משימה פשוטה... " אגיד להם.[/QUOTE]
אושאוט מתחמק בזריזות מסקווירטל. "איך קראת לנו?", אומר המאמן ברוגז. "סקווירטל, תשתמש ב- " אך לפתע אקדח המים של אושאוט העיף את סקווירטל.
"סקווירטל, לא!" צועק המאמן. הוא מביט אליך בשנאה ואומר:
"תראה מה זה באמת כח! סקווירטל, תשתמש בקרן קרח עכשיו!"
-
[QUOTE=Chity;1342569][COLOR="Blue"]דניאל:[/COLOR]
אושאוט מתחמק בזריזות מסקווירטל. "איך קראת לנו?", אומר המאמן ברוגז. "סקווירטל, תשתמש ב- " אך לפתע אקדח המים של אושאוט העיף את סקווירטל.
"סקווירטל, לא!" צועק המאמן. הוא מביט אליך בשנאה ואומר:
"תראה מה זה באמת כח! סקווירטל, תשתמש בקרן קרח עכשיו!"[/QUOTE]
" טמבל חחח " אצחק ואתגרה בו בכך שהוא יסתכל עליי בעצבים בזמן הקרב אם זה יעבוד וכך אסיח את דעתו ואגיד " אושאוט תשתמש באקדח מים על קרן הקרח מהר! " אגיד לאושאוט.
-
[QUOTE=Chity;1342563][SIZE="1"]רועי, אם לא שמת לב ערכתי את ההודעה שלי.[/SIZE]
[COLOR="blue"]הארי:[/COLOR]
ציקוריטה נרתע ממתקפת המבט, ואז צימצאר תוקף אותה בגחלת לוהטת.
המאמן קורא: "ציקוריטה, תתחמק עכשיו!"
אבל ציקוריטה לא מספיק, והוא נפגע קשה מהגחלת.
"ציקוריטה, אבקת שינה עכשיו!" הוא קורא ביאוש.
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תתחמק מאבקת השינה ואז תרוץ לכיוון צ'יקוריטה , כשתהיה בתווך שלדעתך מספיק קרוב בשביל לפגוע תשתמש בגחלת." אומר ברצינות , "לא הבנתי למה אתם מחכים שאנחנו נמצא את מונה ואז אתם תקחו אותה... הבנתי , אתם יודעים שאתם יותר מדי חלשים בשביל לחסל את הטרנקוויל החלש של הזקן הזה." אומר בזלזול , "צ'ימצ'אר , תזכור מה שאמרתי לך , להגן על מונה." אומר ברצינות .
-
[U][COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="blue"]דניאל:[/COLOR]
המאמן אכן מתעצבן וצועק "אני טמבל? האושאוט שלך כל כך חלש ש-" לפתע אקדח המים החזק של אושאוט גובר על קרן הקרח של סקווריטל, ומי קרח קפואים מעיפים אותו לקצה השני של החדר.
"אופס". אומר המאמן.
"סקווירטל חזור! ואל תחשוב שהפסדנו, החברים שלי עוד ינצחו אתכם!!!
[COLOR="Blue"]הארי:[/COLOR]
צימצאר מתחמק מאבקת השינה, והוא תוקף את ציקוריטה בגחלת.
ציקוריטה נופל מעולף, והמאמן צועק "ציקוריטה, תחזרי עכשיו! ואתה, אל תחשוב שניצחתם. טריקו של החבר שלי ינצח בקלות את טפיג של החבר שלך."
-
[QUOTE=Chity;1342553][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="blue"]אנדרו:[/COLOR]
טפיג מזנק על ציקוריטה, ותוקף אותו בגחלת. המאמן שלו שם לב לזה מהר וקורא: "ציקוריטה, תיזהרי!"
ציקוריטה מתחמק בזריזות, ונראה מאוד כועס.
"אה, שלוש על שתיים?", אומר אחד מהם. "טריקו, צא עכשיו!" הוא קורא.
טריקו יוצא מהפוקדור, מוכן לקרב מול טפיג.
"יופי, עכשיו הקרב שווה. טריקו, תטען קרן סולארית, צא!"[/QUOTE]
"טפיג אל תיתן לו לסיים, תשתמש בגחלת ואז בדחיפה כדי לעצור אותו" אגיד לטפיג בבהילות
-
[QUOTE=Chity;1342576][U][COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="Blue"]הארי:[/COLOR]
צימצאר מתחמק מאבקת השינה, והוא תוקף את ציקוריטה בגחלת.
ציקוריטה נופל מעולף, והמאמן צועק "ציקוריטה, תחזרי עכשיו! ואתה, אל תחשוב שניצחתם. טריקו של החבר שלי ינצח בקלות את טפיג של החבר שלך."[/QUOTE]
"גם אם זה נכון , הוא לא יוכל לנצח גם את צ'ימצ'אר." אומר וארים את מונה , "צ'ימצ'אר , צריך לעזור לאנדרו ." אומר ברצינות וארוץ תוך כדי שאני מחזיק את מונה בידי ובודק כל כמה שניות אם צ'ימצ'אר מאחורי , כשאגיע אעמוד ליד אנדרו , "הצ'יקוריטה הזאת לא הייתה משהו." אומר , "צ'ימצ'אר תשתמש במבט על טריקו , לאחר מכן תשתמש בגחלת." אומר ברצינות .
-
[QUOTE=Chity;1342576][U][COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="blue"]דניאל:[/COLOR]
המאמן אכן מתעצבן וצועק "אני טמבל? האושאוט שלך כל כך חלש ש-" לפתע אקדח המים החזק של אושאוט גובר על קרן הקרח של סקווריטל, ונינ קרח קפואים מעיפים אותו לקצה השני של החדר.
"אופס". אומר המאמן.
"סקווירטל חזור! ואל תחשוב שהפסדנו, החברים שלי עוד ינצחו אתכם!!![/QUOTE]
"כן? פוקימון אש נגד עשב... תחשוב בהיגיון... " אגיד לו ואצפה בחבריי לקבוצה נלחמים בקבוצה הירוקה.
-
*שם במשחק: מייקל
*שם בפורום: מייקל100
*גיל(במשחק) - 14 עד 18: 15
*רקע(צריך לכלול: למה אני רוצה להצטרף לסוכנות): כשמייקל נולד הוא כמעט לא שרד, הוא נולד פג (זאת אומרת שהוא נולד לפני הזמן) והצ'ריזרד של אמא שלו עטף אותו באש חמה ונעימה כמו אינקובטור והציל לו את החיים מאז הוא ידע שהוא רוצה צ'ריזרד כבר בגיל חמש הוא פגש קטרפרי והתיידד איתו. יש לו אמא ואבא נחמדים ואחות גדולה ונודניקית שהיא מתאמת פוקימונים. היא תמיד מציקה לו שהוא יהיה מאמן גרוע והוא כבר רוצה להוכיח לה שהוא מאמן מצוין והיום הוא היום הגדול. הוא רוצה להתקבל לסוכנות ולהוכיח שהוא יודע יותר ממנה והוא מאמן מצוין.
*פוקימון התחלתי(חובה מהדוגמאות): צ'אריזרד
-
[COLOR="Blue"]אנדרו:[/COLOR]
[QUOTE=r03e;1342579]"טפיג אל תיתן לו לסיים, תשתמש בגחלת ואז בדחיפה כדי לעצור אותו" אגיד לטפיג בבהילות[/QUOTE]
טפיג רץ במהירות, ופוגע בטריקו בדחיפה. טריקו עף רחוק מאוד, אבל נוחת ישר, ונראה כאילו הוא סיים לטעון את הקרן הסולארית.
"מעולה טריקו", צועק המאמן שלו. "עכשיו תגמור אותו!"
קרן סולארית אדירה בוקעת מטריקו, אך למרבה המזל נראה שלטריקו קשה להסתדר עם מתקפה כזו חזקה, והוא מפספס את טפיג. לפתע אתה שם לב שהקרן הסולארית מתקרבת במהירות למונה!
מונה צורח, ולפתע בוקע זוהר סגול מגופו, עוצר את הקרן הסולארית ומפוצץ אותה על טריקו. טריקו נופל מעולף, והמאמן ההמום קורא "זאת היתה מתקפת על חושי! טריקו, חזור עכשיו. קדימה חבר'ה, בואו נסתלק מכאן!", ו[COLOR="Green"]הקבוצה הירוקה[/COLOR] בורחת ונעלמת.
-
[QUOTE=Chity;1342587][COLOR="Blue"]אנדרו:[/COLOR]
טפיג רץ במהירות, ופוגע בטריקו בדחיפה. טריקו עף רחוק מאוד, אבל נוחת ישר, ונראה כאילו הוא סיים לטעון את הקרן הסולארית.
קרן סולארית אדירה בוקעת מטריקו, אך למרבה המזל נראה שלטריקו קשה להסתדר עם מתקפה כזו חזקה, והוא מפספס את טפיג. לפתע אתה שם לב שהקרן הסולארית מתקרבת במהירות למונה!
מונה צורח, ולפתע בוקע זוהר סגול מגופו, עוצר את הקרן הסולארית ומפוצץ אותה על טריקו. טריקו נופל מעולף, והמאמן ההמום קורא "זאת היתה מתקפת על חושי! טריקו, חזור עכשיו. קדימה חבר'ה, בואו נסתלק מכאן!", ו[COLOR="Green"]הקבוצה הירוקה[/COLOR] בורחת ונעלמת.[/QUOTE]
"בדיוק , תברחו חבורת פחדנים." אומר בזלזול וארים את מונה , "טוב מאוד צ'ימצ'אר תחזור." אומר , אחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו ואשים את הפוקדור בכיס , "דניאל , אנדרו יש לנו דרך ארוכה לעשות צריכים ללכת למאמנת של מונה." אומר תוך כדי ריצה , "רק רגע , איפה נמצאת המאמנת." אשאל את דניאל ואת אנדרו תוך כדי שאני מחזיק את מונה .
-
[QUOTE=Chity;1342587][COLOR="Blue"]אנדרו:[/COLOR]
מונה צורח, ולפתע בוקע זוהר סגול מגופו, עוצר את הקרן הסולארית ומפוצץ אותה על טריקו. טריקו נופל מעולף, והמאמן ההמום קורא "זאת היתה מתקפת על חושי! טריקו, חזור עכשיו. קדימה חבר'ה, בואו נסתלק מכאן!", ו[COLOR="Green"]הקבוצה הירוקה[/COLOR] בורחת ונעלמת.[/QUOTE]
" יש! ניצחנו אותם! איזה לוזרים!" אגיד בהתרגשות ואחזור עם הצוות למאמנת ואחשוב ' רגע, איפה המאמנת ?' אחשוב ושאל את חברי הקבוצה " אתם יודעים איפה המאמנת?" אשאל.
-
[U][SIZE="1"][COLOR="Red"]מייקל, אתה רשום בקבוצה האדומה. והתכוונת לצרמנדר, לא צריזרד.[/COLOR][/SIZE][/U]
----------------------------------------------------------------------------
סיימתם את המשימה בהצלחה. הסוכנות תבוא לאסוף אתכם ותחזיר את המונה למאמנת שלו.
-
[QUOTE=Chity;1342598][U][SIZE="1"][COLOR="Red"]מייקל, אתה רשום בקבוצה האדומה. והתכוונת לצרמנדר, לא צריזרד.[/COLOR][/SIZE][/U]
----------------------------------------------------------------------------
סיימתם את המשימה בהצלחה. הסוכנות תבוא לאסוף אתכם ותחזיר את המונה למאמנת שלו.[/QUOTE]
"סוף סוף , אני רוצה לנוח , ובטוח שגם צ'ימצ'אר רוצה." אומר ואחכה שהסוכנות תאסוף אותי, 'אני מקווה שאצליח לשחרר את אבי בזמן.' אחשוב בלחץ .
-
[U][COLOR="Purple"]לכל השחקנים:[/COLOR][/U]
הסוכנות רוצה שהפוקימונים שלכם יהיו יותר חזקים למשימה הבאה, כמו שב[COLOR="Green"]קבוצה הירוקה[/COLOR] יש פוקימונים שלמדו מתקפות חזקות כמו קרן קרח וקרן סולרית.
כתבו איזה מתקפה אתם רוצים ללמד את הפוקימונים שלכם.
גם בתופס ההרשמה אני אוסיף: בקשה למתקפה.
לא כל מתקפה תתקבל.
-
[QUOTE=Chity;1342638][U][COLOR="Purple"]לכל השחקנים:[/COLOR][/U]
הסוכנות רוצה שהפוקימונים שלכם יהיו יותר חזקים למשימה הבאה, כמו שב[COLOR="Green"]קבוצה הירוקה[/COLOR] יש פוקימונים שלמדו מתקפות חזקות כמו קרן קרח וקרן סולרית.
לא כל מתקפה תתקבל.[/QUOTE]
מתקפה בשם " זריקת צדף " אשר במשחקים ב-ds הוא לומד את המתקפה שהוא מתפתח.
-
[QUOTE=Chity;1342638][U][COLOR="Purple"]לכל השחקנים:[/COLOR][/U]
לא כל מתקפה תתקבל.[/QUOTE]
אז אני רוצה להביור/אגרוף מאח. ואפשר שאם צ'ימצ'אר ישתמש ביכולת שלו הוא יוכל להשתלט על עצמו (שהוא לא ישתגע כמו בסדרה) ? (איפרנייפ שולט ביכולת שלו : [URL="http://www.youtube.com/watch?v=QP6VpdYsCJY&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=QP6VpdYsCJY&feature=related[/URL] מ58 שניות) .
-
[QUOTE=king4500;1342646]אז אני רוצה להביור/אגרוף מאח. ואפשר שאם צ'ימצ'אר ישתמש ביכולת שלו הוא יוכל להשתלט על עצמו (שהוא לא ישתגע כמו בסדרה) ? (איפרנייפ שולט ביכולת שלו : [URL="http://www.youtube.com/watch?v=QP6VpdYsCJY&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=QP6VpdYsCJY&feature=related[/URL] מ58 שניות) .[/QUOTE]
היכולת שלו נקראת Blaze, וזה יכולת שמחזקת את מתקפות האש של הפוקימון כשהוא נמצא בסכנה. זו יכולת רגילה ושימושית, פשוט בסדרה עשו את זה יותר דרמטי. צימצאר יכול ללמוד אגרוף מאח רק כשהוא מתפתח, ולהביור זו מתקפה יותר מדי חזקה לפוקימון שרק הרגע פגשת ושהוא עשה אתך רק משימה אחת. אני ממליץ שהוא פשוט ילמד גלגל להבה.
[QUOTE=omer2012;1342642]מתקפה בשם " זריקת צדף " אשר במשחקים ב-ds הוא לומד את המתקפה שהוא מתפתח.[/QUOTE]
עומר, אתה בטח מתכוון לצדף תער. אושאוט ילמד את זה במהלך המשימה הבאה.
-
[QUOTE=Chity;1342658]היכולת שלו נקראת Blaze, וזה יכולת שמחזקת את מתקפות האש של הפוקימון כשהוא נמצא בסכנה. זו יכולת רגילה ושימושית, פשוט בסדרה עשו את זה יותר דרמטי. צימצאר יכול ללמוד אגרוף מאח רק כשהוא מתפתח, ולהביור זו מתקפה יותר מדי חזקה לפוקימון שרק הרגע פגשת ושהוא עשה אתך רק משימה אחת. אני ממליץ שהוא פשוט ילמד גלגל להבה.
[/QUOTE]
סבבה , טוב אז גלגל להבה , זאת באמת מתקפה חזקה , באמת אני אוהב את המתקפה , ומתי מתחילים את המשימה הבאה .
-
[QUOTE=king4500;1342660]סבבה , טוב אז גלגל להבה , זאת באמת מתקפה חזקה , באמת אני אוהב את המתקפה , ומתי מתחילים את המשימה הבאה .[/QUOTE]
צימצאר ילמד גלגל להבה במהלך המשימה הבאה.
המשימה הבאה תתחיל כשהקבוצה האדומה תתמלא.
-
אני רוצה את המתקפה "טעינת להבה" (Flame Charge) טפיג לומד אותה ברמה 15 במשחקים
-
[QUOTE=r03e;1342949]אני רוצה את המתקפה "טעינת להבה" (Flame Charge) טפיג לומד אותה ברמה 15 במשחקים[/QUOTE]
טפיג ילמד טעינת להבה במהלך המשימה הבאה.
עכשיו רק נשאר מייקל שיבקש מתקפה חדשה.
-
*שם במשחק:קווין
אופי השחקן:שקט מחושב שקשה להתחבר איתו אבל כשמתחברים איתו הוא יעשה הכול בשבילם
*שם בפורום:יצור אחד
*רקע(צריך לכלול: למה אני רוצה להצטרף לסוכנות):קווין הוא יתום, אף אחד לא יודע במה עבדו הוריו או מה קרה להם- אפילו שהגירסה הרישמית אומרת שהם מתו מפיצוץ גז שהיה בביתם שבכפר אולדייל שבהוום.אך למען האמת זה היה רצח, מישהו זרק רימון לבית והרג אותם וקווין בנס ניצל ונשאר רק עם צלקת על עינו. בינתיים הוא גר בביתו של ראש הכפר שאימץ אותו לבן כי לא היה לא ילדים משלו. יום אחד כשהוא יצא להסתובב בשדות הוא ראה פוצ'יינה תוקף טורצ'יק הוא התחבא בשיחים עד שהפוצ'יינה עזב והלך לטפל בטורצ'יק שהיה פצוע קשה מאוד הוא טיפל בו עד שהוא הבריא לחלוטין אבל הטורצ'יק לא רצה לחזור לשדות והוא נשאר עם קווין.אפילו שפוצ'יינה היה זה שתקף את טורצ'יק קווין לא שנא אותו והעריך מאוד את כוחו, והוא אפילו קיווה שיום אחד יהיה לא פוצ'יינה משלו. כשקווין שמע על הסוכנות הוא קיווה שיהיה להם מידע על הרצח של הוריו שכנראה היה בגלל העבודה המיסטורית שלהם והוא מאוד רצה להוכיח את עצמו כסוכן טוב.
*פוקימון התחלתי(חובה מהדוגמאות):טורצ'יק
*בקשה למתקפה (של הפוקימון ההתחלתי):flare blitz(לא יודע איך זה בעיברית)\להביור\בעיטת אש(blaze kick) אם אפשר אחת מהם אני אשמח. תודה!
-
[QUOTE=יצור אחד;1342974]*שם במשחק:קווין
אופי השחקן:שקט מחושב שקשה להתחבר איתו אבל כשמתחברים איתו הוא יעשה הכול בשבילם
*שם בפורום:יצור אחד
*רקע(צריך לכלול: למה אני רוצה להצטרף לסוכנות):קווין הוא יתום, אף אחד לא יודע במה עבדו הוריו או מה קרה להם- אפילו שהגירסה הרישמית אומרת שהם מתו מפיצוץ גז שהיה בביתם שבכפר אולדייל שבהוום.אך למען האמת זה היה רצח, מישהו זרק רימון לבית והרג אותם וקווין בנס ניצל ונשאר רק עם צלקת על עינו. בינתיים הוא גר בביתו של ראש הכפר שאימץ אותו לבן כי לא היה לא ילדים משלו. יום אחד כשהוא יצא להסתובב בשדות הוא ראה פוצ'יינה תוקף טורצ'יק הוא התחבא בשיחים עד שהפוצ'יינה עזב והלך לטפל בטורצ'יק שהיה פצוע קשה מאוד הוא טיפל בו עד שהוא הבריא לחלוטין אבל הטורצ'יק לא רצה לחזור לשדות והוא נשאר עם קווין.אפילו שפוצ'יינה היה זה שתקף את טורצ'יק קווין לא שנא אותו והעריך מאוד את כוחו, והוא אפילו קיווה שיום אחד יהיה לא פוצ'יינה משלו. כשקווין שמע על הסוכנות הוא קיווה שיהיה להם מידע על הרצח של הוריו שכנראה היה בגלל העבודה המיסטורית שלהם והוא מאוד רצה להוכיח את עצמו כסוכן טוב.
*פוקימון התחלתי(חובה מהדוגמאות):טורצ'יק
*בקשה למתקפה (של הפוקימון ההתחלתי):flare blitz(לא יודע איך זה בעיברית)\להביור\בעיטת אש(blaze kick) אם אפשר אחת מהם אני אשמח. תודה![/QUOTE]
הוא לא יכול ללמוד blaze kick ו- flare blitz, ומתן גם ביקש להביור ולא נתתי לו, כי אתם רק מתחילים.
אולי אס אווירי? (Aerial Ace)
-
אני מעדיף מתקפת אש חזקה אבל אם אי אפשר אז בסדר. ד"א מה המתקפות האחרות שאני יכול לעשות איתו?
-
[quote=יצור אחד;1342995]אני מעדיף מתקפת אש חזקה אבל אם אי אפשר אז בסדר. ד"א מה המתקפות האחרות שאני יכול לעשות איתו?[/quote]
טורציק ילמד אס אווירי במשימה הבאה.
אל תדאג, אס אווירי זו מתקפה ממש טובה ומהירה, וטורציק ילמד מתקפות אש חזקות בהמשך.
שאר המתקפות כתובות לך בספויילר של הקבוצה האדומה בהודעה #3.
-
-
*שם במשחק: ג'ון רוברט
אופי השחקן: חכם, סמכותי, רגוע, חוש טקטי
תמונה: [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up354.siz.co.il/up1/yjnqzddez42g.png[/IMG][/URL]
*שם בפורום: dvirbs
שם אמיתי: דביר
*גיל(במשחק) - 14 עד 18: 16
*רקע(צריך לכלול: למה אני רוצה להצטרף לסוכנות): ג'ון די חכם, משפחה רגילה, חיים רגילים, חברים והכל.
ההתמחות של ג'ון היא בתכנות ורובוטיקה, בקיצור איש המחשבים של הבית. הוא חובב מאוד פוקימונים, אבל אף פעם לא חשב להיות האלוף, מעבר לחיים הרגילים הוא רצה גם משהו אחד מיוחד, הוא רצה להיות חוקר וגם לאמן פוקימונים.
ג'ון תמיד חיכה לאיזשהי פרצת דרך שבה יוכל למצוא את "ייעודו" כחוקר ומאמן פוקימונים
*פוקימון התחלתי(חובה מהדוגמאות): טוטודייל
*בקשה למתקפה (של הפוקימון ההתחלתי):
שריטה - Scratch
אקדח מים - Water Gun
זעם - Rage
הערות: אני מעדיף שתקרא בשם שבחרתי למשחק, זה יותר נוח להתרגל ככה כי הייתי באיזה מ"ת שקראו לי דביר וזה בלבל אותי
בנוסף זה קצת בעיה להיות קבוצה, הכל צריך להיות מתואם לא?
-
[QUOTE=dvirbs;1343134]*שם במשחק: ג'ון רוברט
אופי השחקן: חכם, סמכותי, רגוע, חוש טקטי
תמונה: [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up354.siz.co.il/up1/yjnqzddez42g.png[/IMG][/URL]
*שם בפורום: dvirbs
שם אמיתי: דביר
*גיל(במשחק) - 14 עד 18: 16
*רקע(צריך לכלול: למה אני רוצה להצטרף לסוכנות): ג'ון די חכם, משפחה רגילה, חיים רגילים, חברים והכל.
ההתמחות של ג'ון היא בתכנות ורובוטיקה, בקיצור איש המחשבים של הבית. הוא חובב מאוד פוקימונים, אבל אף פעם לא חשב להיות האלוף, מעבר לחיים הרגילים הוא רצה גם משהו אחד מיוחד, הוא רצה להיות חוקר וגם לאמן פוקימונים.
ג'ון תמיד חיכה לאיזשהי פרצת דרך שבה יוכל למצוא את "ייעודו" כחוקר ומאמן פוקימונים
*פוקימון התחלתי(חובה מהדוגמאות): טוטודייל
*בקשה למתקפה (של הפוקימון ההתחלתי):
שריטה - Scratch
אקדח מים - Water Gun
זעם - Rage
הערות: אני מעדיף שתקרא בשם שבחרתי למשחק, זה יותר נוח להתרגל ככה כי הייתי באיזה מ"ת שקראו לי דביר וזה בלבל אותי
בנוסף זה קצת בעיה להיות קבוצה, הכל צריך להיות מתואם לא?[/QUOTE]
הקטע של הקבוצה מסתדר טוב, אתה תראה.
אתה רשום בקבוצה האדומה.
עדכנתי יותר פרטים עליך בספויילר של הקבוצה האדומה בהודעה 3#.
[COLOR="Blue"][B][SIZE="3"]המשחק מתחיל!
[/SIZE][/B][/COLOR]
קודם עושים את משימה מספר 1, [COLOR="Red"]הקבוצה האדומה[/COLOR] נגד [COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה[/COLOR]:
משימה 1.
רמת קושי: קל מאוד
מבנה המשימה: הגיע אלינו דיווח על חטיפה. לא סתם חטיפה, אלא חטיפה של ילד על - ידי פוקימון. לא ידוע מי הוא הפוקימון, אבל ידוע שנראה פוקימון בגודל בינוני רץ עם ילד חבוי בין ידיו. לא הצליחו לזהות את הפוקימון, אבל אנחנו מקווים שאתם תצליחו. ההורים של הילד מאוד דואגים לשלומו. אנחנו נצפה להצלחה מוחלטת.
מטרה: למצוא את החוטף והנחטף, ללכוד את הפוקימון החוטף ולהחזיר את הנחטף ללא פגע.
פרס: 2 potion [IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/potion.png[/IMG] לכל אחד מהקבוצה המנצחת.
מנצחים:?
[COLOR="Red"][U]הקבוצה האדומה:[/U][/COLOR]
אתם מגיעים לאזור כזה:
[SPOILER]
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/a5163a7062fa58e7a9a0bf506cf77345.bmp[/IMG][/URL][/SPOILER]
החלק המסומן באדום הוא איפה שאתם מתחילים.
לאן תרצו ללכת -
[COLOR="red"]1)[/COLOR] ימינה, כדי לראות מה נמצא באזור הפראי.
[COLOR="red"]2)[/COLOR] אל הבקתה הקרובה, (שמתחת לסימון) יכול להיות שהאזרחים שמעו על מה שקרה ואפשר להוציא מהם מידע.
[COLOR="Red"]3)[/COLOR] אל הבקתה שלמעלה.
[COLOR="Blue"][U]הקבוצה הכחולה:[/U][/COLOR]
אתם מגיעים לאזור כזה:
[SPOILER][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/9d28a13398731dc0eda2021902238c5e.bmp[/IMG][/URL][/SPOILER]
לאן תרצו ללכת -
[COLOR="Blue"]1)[/COLOR] שמאלה, אולי הפוקימון החוטף נמצא באזור הפראי.
[COLOR="blue"]2)[/COLOR] אל מרכז הפוקימונים, אולי תשיגו מידע על מה שקרה במקום הכי מוכר בעיר.
[COLOR="Blue"]3)[/COLOR] אל הבקתה הקרובה, (שמעל לסימון) יכול להיות שהאזרחים שמעו על מה שקרה ואפשר להוציא מהם מידע.
-
[QUOTE=Chity;1343226]הקטע של הקבוצה מסתדר טוב, אתה תראה.
אתה רשום בקבוצה האדומה.
[/SIZE][/B][/COLOR]
קודם עושים את משימה מספר 1, [COLOR="Red"]הקבוצה האדומה[/COLOR] נגד [COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה[/COLOR]:
משימה 1.
מבנה המשימה: הגיע אלינו דיווח על חטיפה. לא סתם חטיפה, אלא חטיפה של ילד על - ידי פוקימון. לא ידוע מי הוא הפוקימון, אבל ידוע שנראה פוקימון בגודל בינוני רץ עם ילד חבוי בין ידיו. לא הצליחו לזהות את הפוקימון, אבל אנחנו מקווים שאתם תצליחו. ההורים של הילד מאוד דואגים לשלומו. אנחנו נצפה להצלחה מוחלטת.
פרס: 2 potion [IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/potion.png[/IMG] לכל אחד מהקבוצה המנצחת.
אתם מגיעים לאזור כזה:
[SPOILER][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/9d28a13398731dc0eda2021902238c5e.bmp[/IMG][/URL][/SPOILER]
לאן תרצו ללכת -
[COLOR="blue"]2)[/COLOR] אל מרכז הפוקימונים, אולי תשיגו מידע על מה שקרה במקום הכי מוכר בעיר.
[COLOR="Blue"]3)[/COLOR] אל הבקתה הקרובה, (שמעל לסימון) יכול להיות שהאזרחים שמעו על מה שקרה ואפשר להוציא מהם מידע.[/QUOTE]
"לדעתי כדאי ללכת למרכז ולדבר עם האחות ג'וי , אנחנו צריכים לדעת את מיקום החטיפה במדויק אז אולי ג'וי תעזור לנו ." אומר ואחכה לתגובת חברי לקבוצה , 'קודם מונה ועכשיו ילד , עוד מאט יחטפו מבוגר , אחרי זה מנהיג מכון אז את העלית פור אז זקנים ואז את מנהיג הליגה , משהו מוזר בפוקימונים .' אחשוב .
-
אתה רשום בקבוצה האדומה.
[/SIZE][/B][/COLOR]
משימה 1.
[COLOR="Red"][U]הקבוצה האדומה:[/U][/COLOR]
אתם מגיעים לאזור כזה:
[SPOILER]
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/a5163a7062fa58e7a9a0bf506cf77345.bmp[/IMG][/URL][/SPOILER]
לאן תרצו ללכת -
[COLOR="red"]1)[/COLOR] ימינה, כדי לראות מה נמצא באזור הפראי.
[COLOR="red"]2)[/COLOR] אל הבקתה הקרובה, (שמתחת לסימון) יכול להיות שהאזרחים שמעו על מה שקרה ואפשר להוציא מהם מידע.
[COLOR="Red"]3)[/COLOR] אל הבקתה שלמעלה.
אתם מגיעים לאזור כזה:
לאן תרצו ללכת -
[COLOR="Blue"]3)[/COLOR] אל הבקתה הקרובה, (שמעל לסימון) יכול להיות שהאזרחים שמעו על מה שקרה ואפשר להוציא מהם מידע.[/QUOTE]
עריכה: לא ראיתי שהוא לא מהקבוצה אני יערוך עכשיו
"טוב לפי דעתי זה פוקימון פראי חטף אותו, הוא בטוח יהיה בשטח פראי" אומר לחברי קבוצתי. "אבל בכל מקרה אולי נעלה לבקתה שממעלה לראות אם יש שם מישהו שיודע משהו על החטיפה" אוסיף ואמר
'מה שכן אם זה פוקימון פראי מעניין אם הילד בסדר, ולמה בכלל הוא חטף אותו' אחשוב לעצמי
-
אתה רשום בקבוצה האדומה.
[/SIZE][/B][/COLOR]
משימה 1.
אתם מגיעים לאזור כזה:
לאן תרצו ללכת -
״כדאי ללכת לאחות ג׳וי, היא בטוח תדע מה קרה״ אגיד לחברי הקבוצה ואחכה לתשובתם ואז אחשוב ׳ וואו מה קרה לפוקימונים?! חוטפים ילד... רק רגע, אולי פוקימון גם חטף את אחי!׳ אחשוב לעצמי בלחץ.
-
בגלל שרוב הקבוצה הסכימה ללכת אל מרכז הפוקימונים, לשם אתם הולכים.
כשאתם פוגשים את האחות ג'וי היא אומרת "אז אתם מסוכנות שבאה להציל את הילד? איזו הקלה. חשבתי כבר שהוא אבוד לנצח! ההורים שלו כל-כך דואגים. זה כל מה שאני יודעת על מה שקרה: לילה אחד יצא הילד לטייל בעיר, בין העצים, ולפתע קפץ אליו פוקימון גדול וורוד! לא ראו אותו כל-כך בבירור, אבל היה נראה כאילו הוא כבד משקל, ואם פה יחסית גדול לפוקימונים ממוצעים. אני ממליצה לכם לא ללכת לאיזור הפראי, הוא יותר מדי גדול ואין סיכוי שתמצאו אותו שם! וגם מיד כשזה קרה, עולם רצו לחסום את היציאות של העיר, אז כנראה שהוא עדיין כאן. אז אתם צריכים עוד משהו? אני אשמח לעזור לכם כמה שאוכל כדי למצוא אותו."
[QUOTE=dvirbs;1343235]* אני מצטט אותו כי אם זה קבוצה אני מאמין שצריך לפנות אליו, אם לא תתקן אותי
"לפי דעתי אתה צודק, אם לא נוכל לשאול את שאר תושבי העיירה" אגיב לחברי לקבוצה.
"אני מאמין שאם הפוקימון הזה חטף את הילד, אז הוא ילך למקום פראי" אומר להם. 'אני רק מקווה שלא קרה לילד הזה כלום' אני חושב לעצמי.[/QUOTE]
דביר, אני פונה אליך ישירות ולא אל השחקן שלך.
שים לב שאתה ומתן בכלל לא באותה קבוצה! אתה באדומה והוא בכחולה! ואם לא שמת לב, אתם גם מתחילים מנקודות שונות! תקרא שוב את החוקים למקרה שלא הבנת מה הולך בדיוק.
אם אתה לא יודע אם מי אתה, הכל רשום לך בספויילר של הקבוצה האדומה.
[COLOR="Red"]בבקשה, לפני שאתה מגיב תקרא חוקים.[/COLOR]
עריכה: שמתי לב שערכת. אבל תקפיד על מה שאמרתי.
-
[QUOTE=Chity;1343239][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
כשאתם פוגשים את האחות ג'וי היא אומרת "אז אתם מסוכנות שבאה להציל את הילד? איזו הקלה. חשבתי כבר שהוא אבוד לנצח! ההורים שלו כל-כך דואגים. זה כל מה שאני יודעת על מה שקרה: לילה אחד יצא הילד לטייל בעיר, בין העצים, ולפתע קפץ אליו פוקימון גדול וורוד! לא ראו אותו כל-כך בבירור, אבל היה נראה כאילו הוא כבד משקל, ואם פה יחסית גדול לפוקימונים ממוצעים. אני ממליצה לכם לא ללכת לאיזור הפראי, הוא יותר מדי גדול ואין סיכוי שתמצאו אותו שם! וגם מיד כשזה קרה, עולם רצו לחסום את היציאות של העיר, אז כנראה שהוא עדיין כאן. אז אתם צריכים עוד משהו? אני אשמח לעזור לכם כמה שאוכל כדי למצוא אותו.״[/QUOTE]
״את יודעת אולי איך הילד נראה? והפוקימון היה יחסית גדול יותר משאר הפוקימונים ביער?״ אשאל אותה ואחכה לתשובה.
-
[QUOTE=Chity;1343239][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
כשאתם פוגשים את האחות ג'וי היא אומרת "אז אתם מסוכנות שבאה להציל את הילד? איזו הקלה. חשבתי כבר שהוא אבוד לנצח! ההורים שלו כל-כך דואגים. זה כל מה שאני יודעת על מה שקרה: לילה אחד יצא הילד לטייל בעיר, בין העצים, ולפתע קפץ אליו פוקימון גדול וורוד! לא ראו אותו כל-כך בבירור, אבל היה נראה כאילו הוא כבד משקל, ואם פה יחסית גדול לפוקימונים ממוצעים. אני ממליצה לכם לא ללכת לאיזור הפראי, הוא יותר מדי גדול ואין סיכוי שתמצאו אותו שם! וגם מיד כשזה קרה, עולם רצו לחסום את היציאות של העיר, אז כנראה שהוא עדיין כאן. אז אתם צריכים עוד משהו? אני אשמח לעזור לכם כמה שאוכל כדי למצוא אותו."
[/QUOTE]
"תודה רבה , אני חושב שאני יודע איזה פוקימון זה , ליקיליקי או ליקיטאנג , לפי התיאור , יש לכם אולי מקום שיש בו הרבה אוכל בעיר? כי אולי הוא נמצא שם." אומר ואם תענה לי בחיוב אבקש שתוביל את הדרך , אם היא תענה בשלילה אז אשאל אותה אם יש מקומות הגיוניים שיהיו בהם ליקיליקי או ליקיטאנג .