[QUOTE=Powerslave;1342207]לא אתה 3>[/QUOTE]
צודק
תכלס אני הכי חתיך פה.
Printable View
[QUOTE=Powerslave;1342207]לא אתה 3>[/QUOTE]
צודק
תכלס אני הכי חתיך פה.
דרגון בול זה לא חרא ימזדיין!!!!
אביב אני בא אליך הביתה עם אלת בייסבול.
וואי סוף סוף מחרתיים חופששששששששש
[quote=D.SexStyle;1342203]אביב דווקא קיד זאת דמות ממש שטוחה...
אם כבר Law זאת דמות יותר עמוקה.[/quote]
נו, לא עוד יותר חזק אם אני לוקח דמות ממש שטוחה כמו תחת והיא עדיין יותר עגולה מכל בליץ' ביחד?
וגם אני אהבתי את לאו, ועדיין, אבל מי שמספיק מבין מגלה שדרייק הוא הסופרנובה האדיר ביותר ם: יודע מה... נבוא אחד לקראת השני ונחליט שזה דרייק ולאו? XD
חחחחחחח רק עם אלה תוכל לפגוע בי אה?
[QUOTE=D.SexStyle;1342203]אביב דווקא קיד זאת דמות ממש שטוחה...
אם כבר Law זאת דמות יותר עמוקה.[/QUOTE]
אפשר לחשוב כמה אנחנו כבר מכירים את קיד XP
מה זההההההההה
מי מלכלך ככה על דרגון בול את כל קריית מלאכי אני מביא עליוווווווו
דרגון בול זי[אנחנו לא מדברים על דרגון בול] בכלל לא הייתה מתוכננת, כמו לידה בטעות, מספיק לכם? Xddd וככה היא נראתה, אין עלילה, עומק, או שום דבר ם:
תרשמו לפה : [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50233[/url]
מי מלכלך על טלטביז?!?
ובכלל תמיד שווה לשמוע את קלינקס... למרות שבקושי שמעו את הקול שלך :-)
[QUOTE=X-Drake;1342219]דרגון בול זי[אנחנו לא מדברים על דרגון בול] בכלל לא הייתה מתוכננת, כמו לידה בטעות, מספיק לכם? Xddd וככה היא נראתה, אין עלילה, עומק, או שום דבר ם:[/QUOTE]
תודה שלא הבנת אותי ):
[QUOTE=X-Drake;1342219]דרגון בול זי[אנחנו לא מדברים על דרגון בול] בכלל לא הייתה מתוכננת, כמו לידה בטעות, מספיק לכם? Xddd וככה היא נראתה, אין עלילה, עומק, או שום דבר ם:[/QUOTE]
יש עלילה, יש עומק ויש הרבה דברים :RAGE:
תעשה REWATCH ותבין...
מה זה משנה יצא לי לצאת על בליץ' או לא, זה מרגיש טוב כמו לגמ... לגמ... לגמגמם... ם:
ואני כן קלינקס!
זתורמת, לא!!!
[QUOTE=X-Drake;1342225]מה זה משנה יצא לי לצאת על בליץ' או לא, זה מרגיש טוב כמו לגמ... לגמ... לגמגמם... ם:
ואני כן קלינקס!
זתורמת, לא!!![/QUOTE]
תהנה, להבא אבל תשתדל להבין אותי או לתת לי להסביר מה אני מתכוון לפני שאתה פותח בסרטונים עלי ):
לא יכלתי האינטרנט הלך לכן צילמתי! :(
[QUOTE=X-Drake;1342228]לא יכלתי האינטרנט הלך לכן צילמתי! :([/QUOTE]
דרך אגב, אני עם הרמקולים של הטלביזיה עכשיו מחוברים למחשב, הייתי צריך להגביר את העוצמה ל-30 כדי לשמוע נורמלי מה אמרת בסרטון, זה היה כל כך חלש O:
מה
לדרגון בול זי וחצי יש עלילה
ואחרי הסרט הראשון של פוקימון (אבל זה היה בגיל 6 אז לא'דע כמה זה נחשב) זאת האנימה הראשונה שגרמה לי באמת לבכות. פעמיים.
במוות של ווג'יטה בסאגת נאמק ובהתאבדות שלו בסאגת מג'ין בו
זאת פשוט הדמות הכי טובה שהייתה אי פעם
קיצר שתוק ):
תראה... לא היית בוכה אם היה לך משהו קצת יותר רציני מבוטן
צודק...
ובאיזה :rage: הייתי כשגוהן לא התאמן ורק למד בטיימסקיפ עם סל!!
ועוד יותר :rageeee: שהוא הפך לחנון משקפיים!!!
שתקו הקטע שאש הפך לאבן היה הדבר הכי מרגש שיש >:
[QUOTE=The Charmander;1342233]תראה... לא היית בוכה אם היה לך משהו קצת יותר רציני מבוטן[/QUOTE]
לצלם לך תמונות של הזין שלי וזהו?
הקטע שאנשים כל כך מחוברים לdbz שאי אפשר לדבר על זה Xdd הכל בססדר אחי חח
ואוקי שקד, סקסטייל ההוא[איך שמו?] ביקש סרטון אז אדבר לתות המקרופון Xd
[QUOTE=D.SexStyle;1342234]צודק...
ובאיזה :rage: הייתי כשגוהן לא התאמן ורק למד בטיימסקיפ עם סל!!
ועוד יותר :rageeee: שהוא הפך לחנון משקפיים!!![/QUOTE]
מיסטיק גוהן=הדמות הכי חזקה בדרגון בול, זה הוכח
חבל רק שהוא כזה גיייייייייייייי יא אללה איזה מעפן הוא, היה מגניב בתור ילד ואז הוא הגיע לגיל ההתבגרות וכל המיניות שלו התבלבלה ):
איכ
קיצר ווג'יטה שולט וזהו
[QUOTE=FIupy;1342238]מיסטיק גוהן=הדמות הכי חזקה בדרגון בול, זה הוכח
חבל רק שהוא כזה גיייייייייייייי יא אללה איזה מעפן הוא, היה מגניב בתור ילד ואז הוא הגיע לגיל ההתבגרות וכל המיניות שלו התבלבלה ):
איכ
קיצר ווג'יטה שולט וזהו[/QUOTE]
אני יודע!!
חוץ משילובים הוא הכי חזק שיש!!!
היה לו כזה פוטנציאל :(
[IMG]http://static.fjcdn.com/comments/hipster+_f153606f25984ea4ad423b84bf4eacda.png[/IMG]
[IMG]http://www.beauty-video-tutorial.com/img/1d/1da/Dbz_Amv_Faulconer_Themes_Future_Gohan_Fight_For_Freedom_.jpg[/IMG]
:(:(:(
[QUOTE=X-Drake;1342237]הקטע שאנשים כל כך מחוברים לdbz שאי אפשר לדבר על זה Xdd הכל בססדר אחי חח
ואוקי שקד, סקסטייל ההוא[איך שמו?] ביקש סרטון אז אדבר לתות המקרופון Xd[/QUOTE]
סבבה
וזה עומר O:
חחחחחחחחחחחח מעריצי דיביזי חמודים ם:
אה זה עומר? לפעמים אני שוכח S:
[QUOTE=D.SexStyle;1342239]אני יודע!!
חוץ משילובים הוא הכי חזק שיש!!!
היה לו כזה פוטנציאל :(
[IMG]http://static.fjcdn.com/comments/hipster+_f153606f25984ea4ad423b84bf4eacda.png[/IMG]
[IMG]http://www.beauty-video-tutorial.com/img/1d/1da/Dbz_Amv_Faulconer_Themes_Future_Gohan_Fight_For_Freedom_.jpg[/IMG]
:(:(:([/QUOTE]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110623204608/dragonball/images/b/b2/LiquidBuu1.png[/IMG]
אללה סופר בו ):
לופי זה סה"כ בו-לא-מגניב-ולא-וורוד-ולא-עוצמתי-בצורה-מפחידה-עם-יכולת-חידוש-איברים
כוחותיו של לופי הם כוחות גומי כמו שלא נראו מעולם, אחד משיאי תפארת הדמיון של אודה. תקראו קומיקס ארבעת המופלאים ותראו מה אנשים שהם לא אודה יוצרים מכוח של הימתחות
[QUOTE=X-Drake;1342243]כוחותיו של לופי הם כוחות גומי כמו שלא נראו מעולם, אחד משיאי תפארת הדמיון של אודה. תקראו קומיקס ארבעת המופלאים ותראו מה אנשים שהם לא אודה יוצרים מכוח של הימתחות[/QUOTE]
חחחח בארבעת המופלאים זה גומי יותר ריאלסטי, מישהו שפשוט יכול להמתח והוא גמיש וחרטא כאלה..
[QUOTE=X-Drake;1342243]כוחותיו של לופי הם כוחות גומי כמו שלא נראו מעולם, אחד משיאי תפארת הדמיון של אודה. תקראו קומיקס ארבעת המופלאים ותראו מה אנשים שהם לא אודה יוצרים מכוח של הימתחות[/QUOTE]
בו עשה כל מה שלופי יכול לעשות ויותר.
[quote=מלך השטיחים;1342244]חחחח בארבעת המופלאים זה גומי יותר ריאלסטי, מישהו שפשוט יכול להמתח והוא גמיש וחרטא כאלה..[/quote]
או תירוץ של ציירי קומיקס ללמה הדמיון הפנטזיוני שלהם מסתכם לרוב בבוא נעשה דמות עם חליפת שריון בלתי חדירה?
בו? ברור, זה דיביזי, המנגה עם הכוחות הכי מופרזים ולא הגיוניים ולא ... עזוב ם:
[QUOTE=X-Drake;1342247]או תירוץ של ציירי קומיקס ללמה הדמיון הפנטזיוני שלהם מסתכם לרוב בבוא נעשה דמות עם חליפת שריון בלתי חדירה?
בו? ברור, זה דיביזי, המנגה עם הכוחות הכי מופרזים ולא הגיוניים ולא ... עזוב ם:[/QUOTE]
...כל כוח על שקיים הוא מופרז ולא הגיוני םם
קצת דיליי אבל הקטע הכי עצוב באנימות שאני לפחות ראיתי
זה המוות של נינה בfma/fmabh
[QUOTE=FIupy;1342238]מיסטיק גוהן=הדמות הכי חזקה בדרגון בול, זה הוכח
איכ
קיצר ווג'יטה שולט וזהו[/QUOTE]
ווג'יטו רוצה לדבר איתך.
וBTW אני חושב שגוקו סופר סאיין 3 לא פחות חזק.
מהעם משפחת סופרעל? האמא היגיינה עושה את זה פי אלף יותר טוב מליפי
[url]http://funnymama.com/post/88475[/url]
היי
[QUOTE=geostri;1342250]קצת דיליי אבל הקטע הכי עצוב באנימות שאני לפחות ראיתי
זה המוות של נינה בfma/fmabh[/QUOTE]
אבל זה לא המוות, זה כל מה שקרה.
הציגו אותה כילדה שמחה ופתאום היא הפכה לחימרה שיודעת להגיד רק משפט אחד.
[QUOTE=F|upy;1342251]ווג'יטו רוצה לדבר איתך.
וBTW אני חושב שגוקו סופר סאיין 3 לא פחות חזק.[/QUOTE]
נופ, זה נבדק והוכח
לגוהאן המיסטי הייתה את רמת האנרגיה הגבוהה ביותר בסדרה מדמויות שהן לא שילובים
איזה כיף, ירד למשתמש שלי הבאן אחרי 4 שנים חחח
[QUOTE=Gil_Gil;1342259]איזה כיף, ירד למשתמש שלי הבאן אחרי 4 שנים חחח[/QUOTE]
שלום, מי אתה?