-
[quote=Tobi...;1352925]
[COLOR=red][B]~עומר~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]אף אחד לא עונה לך ואתה וראה את הורדים מסתדרים לצורת נחש ענק שמנסה לאכול אותך ואז מופיעים שועלי ענק,ביזונים מעופפים ענקיים ונחשים ענקיים שבאים אלייך במהירות אתה רץ ומגיע לבור שבתוכו נמצאים הפחדים העמוקים שלך וכל החיות המסוכנות שקיימים.(אני מבקש מממך לחשוב על כל מה שתוכל לעשות!"[/COLOR]
[/quote]
אין לי כוח לחשוב על רעיון מתוחכם להצלה.. /=
~~~~
אעצום עיניים, ואתאמץ להבין מה קורה פה. 'מבחן מוזר' אחשוב.
"אין מצב שאני נכנס לשם.." אמלמל ואשתדל לא להביט לתוך הבור. אפנה בכיוון פרסה 'על החיים ועל המוות..' אחשוב ואנסה לקפוץ על אחד הביזונים. "אללה וואכבר!" אצעק ואאחז בדבר הראשון שאצליח לתפוס.
במידה ואעלה על הביזון, אחזיק חזק בקרניו, ואשליך להבות על כל הנחשים והחיות השורצות. אנסה קצת להלום בביזון כדי שיעלה יותר למעלה, "קדימה! אפ!" אצעק לו.
-
[COLOR="Blue"]
[B]~טל~[/B]
קאי מתקרב אלייך ואת רואה שהוא ברוחב ארבעה כמוך ובגובה של אנג הילד (כולם יודעים מה הגובה שלו) ואת חוזרת לגופך כשאת תוהה מה קורה עם אנג כרגע. כל הכשפים מעולפים. את רואה את קאי מלקק אותך ואז את שמה לב שהנינג'ה המסתורי נמצא במקום ואומר לך "גברתי האוואטרית האצילה,אני נשבעתי לאמן את האוואטר כשפות אש. מצטער אם הבהלתי אותך,אבל לא ידעתי שאת האוואטרית.
[/COLOR]
''אתה עובר לידי שמונים פעם וחושב שאני לא אבהל><' '' אומר עם פרצוף מעט מעוקם
''אני מאנמי איפה החברה שלי הינטה? היא נלחמה איתי ומי אתה?''
אשאל את הנינג'ה המסתורי בפחד
אני אלטף אץ קאי בראשו
-
[QUOTE=Tobi...;1352925][COLOR="Red"]
[COLOR="DarkRed"]
[B]~ליאור~[/B]
*אם תנסה אתה תישרף,אמרתי לך עכשו כדי שלא אהיה חייב להרוג אותך על ההתחלה,וירח אדום יהרסו את העולם קודם. בשבילך אני אמהר בקטע אחד שרציתי
הנינג'ה אומר לך "אני קורא את מחשבותיך. אם באמת תנסה לכבות את הלהבה אתה תתאייד. אבל אתה תוכלל לכבות להבה אחרת וזה יעזור לך ויהיה עונג לי." אתה משתחווה לאש ואז אתה רואה לידה ציורי קיר של איך הופכים לכשף שמש אתה רואה שמצויר שם בן אדם לוקח להבה קטנה מתוך הלהבה המקורית ועובר איתה מסלול מכשולים תוך כדי יצירתיות ואומץ בלי כשפות אש. אחרי הציורים של המכשולים אתה רואה את האיש מגיע להיכל של כשפי האש והאוואטרים ואז יש חלק מטושטש ולאחר מכן יש כשף שמש
[/COLOR][/QUOTE]
אין גן עדן:sleep:
-----------------------
אני אומר לנינגה" טוב אל תספר לאחרים את מה שקראתי אצלי במוח. אני רק מקווה שגם הם לא קוראי מחשבות כמובך. חבל שלא אמרת לי מקודם שאתה קורא מחשבות . תגיד הציורים האלו שעל קיר מראים את המבחן ששעלי לעשות כדי להפוך לכשף שמש מכבד, אה למה אחד הציורים מטושטש?".
-
[COLOR="Red"][B]~עומר~[/B]
אתה לא מצליח לעלות על הביזון ונופל אל תוך הבור של הפחדים. אתה רואה את כל היצורים ואת כל הפחדים שלך יחד עם כל האזור הופכים לאופל ענקי שמנסה לבלוע אותך ואתה רואה את כל הפחדים שלך ואת כל היצורים הכי מסוכנים שקיימים. אז אתה מצליח ליצור להבה ולשרוף כמה נחשים. אתה רואה מה אתה עושה אבל אתה לא מרגיש את זה. פתאום הרוח שלך יוצאת מגופך יחד עם הרוח של אוואטר אנג.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*את חושבת שכדאי לי להוסיף פרסים חוץ מעל השקעה?
הנינג'ה אומר לך "אלף סליחות,גברתי האוואטרית. מאמנאמי סאן,הינטה סאן התעלפה כשראתה אותך זוהרת ונכנסת למצב האוואטר.אין לך סיבה לפחד. איך קוראים לביזון המעופף שלך?" ואת שמה לב שהנינג'ה מתקרב אלייך יחד עם הינטה ומתכופף במעין השתחוות.
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
*אם אתה כל כך רוצה,אני אסדר לך גן עדן
הנינג'ה אומר "אני לא אספר להם,אני המנהיג אז יש לי את היכולת הזו,אם תוריד לי את המסכה אני אספר את זה לכולם ואהרוג אותך,לא אמרתי לך שאני יכול לקרוא מחשבות כי אז היית נזהר. אחד הציורים הטשטש במהלך השנים,אתה צודק. רוצה כבר להפוך לכשף שמש?"
[/COLOR]
-
[quote=Tobi...;1352950][COLOR=red][B]~עומר~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]אתה לא מצליח לעלות על הביזון ונופל אל תוך הבור של הפחדים. אתה רואה את כל היצורים ואת כל הפחדים שלך יחד עם כל האזור הופכים לאופל ענקי שמנסה לבלוע אותך ואתה רואה את כל הפחדים שלך ואת כל היצורים הכי מסוכנים שקיימים. אז אתה מצליח ליצור להבה ולשרוף כמה נחשים. אתה רואה מה אתה עושה אבל אתה לא מרגיש את זה. פתאום הרוח שלך יוצאת מגופך יחד עם הרוח של אוואטר אנג.[/COLOR]
[/quote]
"אוואטר, אנג..?" אמלמל ואביט עליו. 'אני לא מאמין..' אחשוב ואפער פה.
'אני יודע שזה אוואטר אנג, ראיתי עאת הפסל הענק שלו..' אבין ואנסה לתקשר איתו. "אממ.. מה אתה עושה פה? לאן העברת אותי?"
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*את חושבת שכדאי לי להוסיף פרסים חוץ מעל השקעה?
הנינג'ה אומר לך "אלף סליחות,גברתי האוואטרית. מאמנאמי סאן,הינטה סאן התעלפה כשראתה אותך זוהרת ונכנסת למצב האוואטר.אין לך סיבה לפחד. איך קוראים לביזון המעופף שלך?" ואת שמה לב שהנינג'ה מתקרב אלייך יחד עם הינטה ומתכופף במעין השתחוות.
[/COLOR]
''קאי'' אומר, ומפני שאני נוטה לבטוח באנשים בקלות מיד אבטח בנינג'ה.
''אתה לא צריך להשתחוות אתה שווה אליי'' אומר לנינג'ה ואעקם את האף.
''קאי בוא הנה'' אני אומר ואסמן לו לבוא אחריי.
אני אלך אחרי הנינג'ה לאן שיוביל אותי ואומר ''מי היו האנשים האלה? מה הם רצו?''
-
[COLOR="blue"][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*תעני לי בנוגע לפרסים
הנינג'ה מוריד את הכפפה שלו ואת רואה שהוא לבוש שחור ברגע שהוא מפסיק לזהור. הנינג'ה מתחיל ללטף את קאי ואומר "ביזון חמוד יש לך. לי יש דרקון." הנינג'ה קם ואומר לך "תודה לך,לנדיבותך אין קץ ואני אלמד אותך כשפות אש. נשבעתי לעזור לאוואטר ממזמן,האנשים האלו הם חלק מאירגון איום משולש שמורכב מכשפי מים,כשפי אדמה וכשפי אש. תשמחי שלא נתקלת בירח אדום או במשווים של אמון. הם רוצים את כוחו של האוואטר." הינטה לוחשת לך באוזן "תבקשי ממנו שילמד אותך כשפות אש.".[/[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]~עומר~[/B]
אנג אומר לך "אני אהיה המדריך שלך. עלה איתי על הביזון המעופף[SIZE="7"]([url="http://jpg.co.il/view/4ff93ffa01d3f.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/1/4ff93ffa01d3f.png[/img][/url])[/SIZE]". אתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אוויר שלוקחים פירות מקופסה ומושכים אליהם ביזון מעופף. אתה רואה את אנג הקטן בוחר באפה בלי פרי אפילו ואנג הבוגר אומר לך "תיקח פרי מהקופסה שאני מחזיק כרגע ותבחר ביזון מהביזונים שעם אפה.[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1352975][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*תעני לי בנוגע לפרסים
הנינג'ה מוריד את הכפפה שלו ואת רואה שהוא לבוש שחור ברגע שהוא מפסיק לזהור. הנינג'ה מתחיל ללטף את קאי ואומר "ביזון חמוד יש לך. לי יש דרקון." הנינג'ה קם ואומר לך "תודה לך,לנדיבותך אין קץ ואני אלמד אותך כשפות אש. נשבעתי לעזור לאוואטר ממזמן,האנשים האלו הם חלק מאירגון איום משולש שמורכב מכשפי מים,כשפי אדמה וכשפי אש. תשמחי שלא נתקלת בירח אדום או במשווים של אמון. הם רוצים את כוחו של האוואטר." הינטה לוחשת לך באוזן "תבקשי ממנו שילמד אותך כשפות אש.".[/[/COLOR]
כן
-
[quote=Tobi...;1352975][color="blue"]
[COLOR=red][B]~עומר~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]אנג אומר לך "אני אהיה המדריך שלך. עלה איתי על הביזון המעופף[SIZE=7]([URL="http://jpg.co.il/view/4ff93ffa01d3f.png/"][IMG]http://srv1.jpg.co.il/1/4ff93ffa01d3f.png[/IMG][/URL])[/SIZE]". אתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אוויר שלוקחים פירות מקופסה ומושכים אליהם ביזון מעופף. אתה רואה את אנג הקטן בוחר באפה בלי פרי אפילו ואנג הבוגר אומר לך "תיקח פרי מהקופסה שאני מחזיק כרגע ותבחר ביזון מהביזונים שעם אפה.[/COLOR][/quote]
"רגע.. מה המבחן שלי?" אשאל אותו ואקח פרי מהקופסה. "עברתי..? אני כשף שמש?" אשאל בזמן שאבחן כל מיני ביזונים.
אזרוק את הפרי באוויר לעבר קבוצת הביזונים. 'מי שיצליח לתפוס אותו, ויהיה הכי מהיר, הוא זה שאני יבחר'. אחשוב.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הנינג'ה אומר לך "כן,אני מצטער אבל רציתי שלא תראי אותי אז יצא שהבהלתי אותך. אני גם כשף שמש וכשף ברק,אלו השלבים הכי מתקדמים בכשפות אש. התרגיל הבסיסי הוא יצירת בועת מים שמחוברת לידך. אני מנסה להקל עלייך.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]~עומר~[/B]
*מה אתה חושב על דרך הניהול שלי עכשו?
אנג אומר לך "המבחן שאני נותן לך לא קשור למבחן של כשפי השמש,אתה עובר אותו עכשו בזכות זה שהאוואטרים הקודמים נמצאים בגופך כרגע." אתה רואה את הביזון העליו הימני בא אלייך כשהוא לועס את הפרי ואז אוכל את הארגז בטעות. אנג אומר לך "תבחר לו שם ונתחיל באימונים."
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1352999][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הנינג'ה אומר לך "כן,אני מצטער אבל רציתי שלא תראי אותי אז יצא שהבהלתי אותך. אני גם כשף שמש וכשף ברק,אלו השלבים הכי מתקדמים בכשפות אש. התרגיל הבסיסי הוא יצירת בועת מים שמחוברת לידך. אני מנסה להקל עלייך.
[/COLOR]
''בועות מים? חשבתי שאתה כשף אש'' אומר.
''טוב.אמ..רוצה להתחיל ללמד אותי מחר בבוקר, אני חושבת שאני צריכה לחזור הביתה עם החברים שלי ולחשוב על מה לעשות.
''ניפגש בכיכר העיר מחר'' אומר לו, שהינטה תחזור עם חבריי אומר להם לבוא איתי הביתה, אני אשרוק לקאי שיבוא גם
שנגיעה אספר להם כל מה שהנינג'ה סיפר לי ואשאל לדעתם עם כדאי לסמוך עליו
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
אתם מגיעים ואז את הולכת לביתך ורוצה לישון. את נרדמת מהר ואז נכנסת למצב האוואטר עוד פעם. את רואה שאת נמצאת בעולם הפוך עם שורשים עבותים שעוטפים כמעט הכול ביער הזה ושם מהלכת מפלצת ענקית [SIZE="4"]([url="http://jpg.co.il/view/4ff96a8050e07.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/8/4ff96a8050e07.png[/img][/url])[/SIZE] שקופצת עלייך. אנג מעיף אותה ברגע האחרון ואומר לך "עולם הרוח מותקף וזאת אחריות האווואטר להשכין שלום כאן. העברתי את חברייך לכאן והסברתי להם מה קרה להם." את רואה את חברייך ואת הנינג'ה. הנינג'ה אומר לך "תנסי כבר את מה שאמרתי,זו הדרך הקלה ביותר להתחלה של כשף שמש,מהר!"[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353018][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
אתם מגיעים ואז את הולכת לביתך ורוצה לישון. את נרדמת מהר ואז נכנסת למצב האוואטר עוד פעם. את רואה שאת נמצאת בעולם הפוך עם שורשים עבותים שעוטפים כמעט הכול ביער הזה ושם מהלכת מפלצת ענקית [SIZE="4"]([url="http://jpg.co.il/view/4ff96a8050e07.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/8/4ff96a8050e07.png[/img][/url])[/SIZE] שקופצת עלייך. אנג מעיף אותה ברגע האחרון ואומר לך "עולם הרוח מותקף וזאת אחריות האווואטר להשכין שלום כאן. העברתי את חברייך לכאן והסברתי להם מה קרה להם." את רואה את חברייך ואת הנינג'ה. הנינג'ה אומר לך "תנסי כבר את מה שאמרתי,זו הדרך הקלה ביותר להתחלה של כשף שמש,מהר!"[/COLOR][/QUOTE]
''אמ אה..אוקיי'' אני אומר עדיין מטושטשת משינה.
אני אצור בועות מים שמחוברות לידי ואומר לנינג'ה ''מה עכשיו? הנה יצרתי את הבועות!''
אביט במפלצת בחשש.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הנינג'ה אומר לך "עכשו תפתחי את הבועה ואל תעזבי עד שאומר לך" הנינג'ה מכניס חלק מהלהבה המקורית של כשפות האש לתוך הבועה וגורם לך להחזיק להבה בידיך. מיד אחרי זה הוא אומר לך "עכשו תשחזרי את מה שעשית עם הבועה רק מהאש."
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353040][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הנינג'ה אומר לך "עכשו תפתחי את הבועה ואל תעזבי עד שאומר לך" הנינג'ה מכניס חלק מהלהבה המקורית של כשפות האש לתוך הבועה וגורם לך להחזיק להבה בידיך. מיד אחרי זה הוא אומר לך "עכשו תשחזרי את מה שעשית עם הבועה רק מהאש."
[/COLOR][/QUOTE]
אני אקח נשימה עמוקה ואקח כדור מן האש,
אני יפתח את הכדור לכדור גדול שייצור לי להבה ביידים.
שאסיים אשאל את הנינג'ה ''זה טוב?'' ואשתדל להחזיק את האש בלי שתיכבה
-
[QUOTE=ttrrtte;1353067]אני אקח נשימה עמוקה ואקח כדור מן האש,
אני יפתח את הכדור לכדור גדול שייצור לי להבה ביידים.
שאסיים אשאל את הנינג'ה ''זה טוב?'' ואשתדל להחזיק את האש בלי שתיכבה[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אתה מצליחה ליצור כדור ואז הנינג'ה אומר לך "עכשו תשלחי אותו כשהוא מחובר לידייך ישר אל המפלצת הזאת". ואת שמה לב שהמפלצת מתנפלת עלייך[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353069][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אתה מצליחה ליצור כדור ואז הנינג'ה אומר לך "עכשו תשלחי אותו כשהוא מחובר לידייך ישר אל המפלצת הזאת". ואת שמה לב שהמפלצת מתנפלת עלייך[/COLOR][/QUOTE]
אני אשלח יידים מלפנים ואשלח את הלהבות היישר אל עבר המפלץ.
אני אקווה שאצליח לפגוע במפלצת ושאז אוכל לישון סוף סוף.
עם אצליח אבקש מאנג להחזיר אותנו הביתה ואז אלך לישון, שאקום אשאל את הנינג'ה עם הוא יכול להסביר לי מי זה אמון שהוא דיבר עליו
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*בא לך מרתון?
את מצליחה לפגוע במפלצת ואנג שולח אתכם לעולם הגשמי. את מתעוררת כמו מאחרי שינה טובה יחד עם חברייך והנינג'ה שם במהרה את מסכתו. הנינג'ה אומר "אמון הוא איש שטוען ששהרוחות נתנו לו את הכוח לקחת כשפות לנצח והוא באמת בעל היכולת הזו. אמון מאמין שכולם צריכים להיות בני אדם רגילים כדי שיהיה שוויון. העוזרים שלו נקראים משווים." את רואה פתאום את הרוח שתקפה אתכם חוטפת את הורייך ורצה אל היער.מה תעשי?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353083][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*בא לך מרתון?
את מצליחה לפגוע במפלצת ואנג שולח אתכם לעולם הגשמי. את מתעוררת כמו מאחרי שינה טובה יחד עם חברייך והנינג'ה שם במהרה את מסכתו. הנינג'ה אומר "אמון הוא איש שטוען ששהרוחות נתנו לו את הכוח לקחת כשפות לנצח והוא באמת בעל היכולת הזו. אמון מאמין שכולם צריכים להיות בני אדם רגילים כדי שיהיה שוויון. העוזרים שלו נקראים משווים." את רואה פתאום את הרוח שתקפה אתכם חוטפת את הורייך ורצה אל היער.מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
כע
____________________________-
''נו באמת'' אומר ואגלגל עיינים בעצבים.
''רק קמתי!''
אני אומר לחבריי לבוא איתי וארוץ אל היער, אני (המפלצת זה הפנדה הזאת מהסדרה לא?XD)
אחפש במהרה ופחד את המפלץ.
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*כן,הרעיון עלה לי כשצפיתי בפרק
את רואה שם הרס ענקי ומקדש שנקרא מקדש הפנדה. את רואה שם נזירי אוויר וקאי מתרגש. אחד מהניזרים שואל אותך "ממה את בורחת?".[/COLOR]
-
[quote]
~עומר~
*מה אתה חושב על דרך הניהול שלי עכשו?
אנג אומר לך "המבחן שאני נותן לך לא קשור למבחן של כשפי השמש,אתה עובר אותו עכשו בזכות זה שהאוואטרים הקודמים נמצאים בגופך כרגע." אתה רואה את הביזון העליו הימני בא אלייך כשהוא לועס את הפרי ואז אוכל את הארגז בטעות. אנג אומר לך "תבחר לו שם ונתחיל באימונים."[/quote]
חכו גם לי! Xd
וליאון, הרבה יותר טוב מן הסתם, יותר מסודר, מאורגן, ומושקע.
~~~~~
"אני יקרא לו מיסטר סקסי ספיד!" אומר לו בהתלהבות. "או בקיצור, ספידי. זה דומה לספיידי.." אמלמל.
אגש לספידי ואלטף לו תראש. "שמע, אנג, זה נחמד והכל.. אבל אני צריך לחזור למבחן שלי.. אני לא בטוח שאני מורשה בכלל לעזוב אותו.." אומר בצער.
~~~~
אמרת שאני יכול לבחור את השם של איך שתפנה אליי, כע?
אם כן תקרא לי "ספיידי". (ספיידרמן)
-
[QUOTE=Tobi...;1353100][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*כן,הרעיון עלה לי כשצפיתי בפרק
את רואה שם הרס ענקי ומקדש שנקרא מקדש הפנדה. את רואה שם נזירי אוויר וקאי מתרגש. אחד מהניזרים שואל אותך "ממה את בורחת?".[/COLOR][/QUOTE]
קאי גדול מספיק שירכבו עליו?
''אני לא בורחת אני מחפשת רוח ענקית, בצבעי שחור ולבן'' אומר, ''ראיתם אותה פה במקרה? היא חטפה את ההורים שלי'',עם הם ראו אותה אני אצור סוס מים וארכב אחריו לכיוון שכיוונו אותי הנזירים ותוך כדי אשרוק לקאי שיבוא אחריי, עם לא פשוט ארכב על סוס המים ישר
-
[QUOTE=Tobi...;1352950][COLOR="Red"][B]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
*אם אתה כל כך רוצה,אני אסדר לך גן עדן
הנינג'ה אומר "אני לא אספר להם,אני המנהיג אז יש לי את היכולת הזו,אם תוריד לי את המסכה אני אספר את זה לכולם ואהרוג אותך,לא אמרתי לך שאני יכול לקרוא מחשבות כי אז היית נזהר. אחד הציורים הטשטש במהלך השנים,אתה צודק. רוצה כבר להפוך לכשף שמש?"
[/COLOR][/QUOTE]
יאי:D
--------
אני אומר לנינג'ה" אתה כעמו הבחור הזה קוראים לו מסכה ולבש מסכה אך וא יכול למחוק כשפות מבני האדם, איזה בן אדם מפחיד הוא. אני לא מקווה שלא אפגוש אותו בעתיד ".
" כן ברור סנסי אני מוכן כבר להתחל באימונים שלי לכשפות שמש, אתה יודע? אני ממש נרגש מזה שאני אהפוך לכשף שמש בנוסף לכשף האש שאני קיים בו ".
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*זה משום שהפעם אני אמשיך את המשחק הזה עד הסוף ואם הוא ייסגר מאיזושהי סיבה אני אמסור אותו לאימוץ רק למי שאני סומך עליו.ותודה
אנג אומר לך "ספידי יחזור איתך לעולמך. אתה סייימת את המבחן בכל מקרה כבר." ואתה מרגיש את גופך שוב,אתה רואה את כל כשפי השמש משתחווים לך כשאתה עומד על גשר מתכת בין שתי מערות והנינג'ה אומר "היית במצב האוואטר ועברת את כל המבחנים שרוב האנשים לא יצליחו לפתור אותו. אבל עכשו אתה תצטרך להיכנס לאחת מהמערות האלו(זה לא לפי הסדרה בהכרח).
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*כן אבל רק שלושה
את שואלת את הנזירים אם הם ראו את הרוח והם מראים לך שביל. את יוצרת סוס מים ומחפשת את הנתיב שהם הראו לך עד שאת מגיעה למערה ענקית בהר קפוא.(מצטער שזה קצת)
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
הנינג'ה עונה לך "אז תתחיל" ולוחץ על עין הנחש שמצויר מתחת לציור האחרון. את נופל אל יער הרוס ומוצא שם חיות משולבות של חיות אכזריות ענקיות וגן ורדים חי וענקי. אתה מרגיש כמו ג'וק.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353110][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*זה משום שהפעם אני אמשיך את המשחק הזה עד הסוף ואם הוא ייסגר מאיזושהי סיבה אני אמסור אותו לאימוץ רק למי שאני סומך עליו.ותודה
אנג אומר לך "ספידי יחזור איתך לעולמך. אתה סייימת את המבחן בכל מקרה כבר." ואתה מרגיש את גופך שוב,אתה רואה את כל כשפי השמש משתחווים לך כשאתה עומד על גשר מתכת בין שתי מערות והנינג'ה אומר "היית במצב האוואטר ועברת את כל המבחנים שרוב האנשים לא יצליחו לפתור אותו. אבל עכשו אתה תצטרך להיכנס לאחת מהמערות האלו(זה לא לפי הסדרה בהכרח).
[/COLOR][/QUOTE]
"אה, אחלה." אומר בבלבול. "יאללה ספידי." אומר לו, ואעלה עליו בזהירות. אאחוז בקרניים שלו חזק כדי שלא אפול.
אביט לצד ימין ושמאל, תוהה לאן אני צריך ללכת. 'אומנם אני ימני, אבל שמאל זו היד החזקה שלי..' אחשוב, ואכוון את ספידי למערה השמאלית, ואורה לו לרחף לאט, ולהיות בכוננות.
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה עף אל המערה השמאלית ורואה שם שלושה חורים:מהימני נשמעות נהמות נוראיות,מהאמצעי נשמעות ליחסות נשחשים(סססססססססססס.......) ובשמאלי יש קול של להבות נוראיות.
[/COLOR]
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*כן אבל רק שלושה
את שואלת את הנזירים אם הם ראו את הרוח והם מראים לך שביל. את יוצרת סוס מים ומחפשת את הנתיב שהם הראו לך עד שאת מגיעה למערה ענקית בהר קפוא.(מצטער שזה קצת)
[/COLOR]
1.אוי שיט אני 4 עם השותפים שלא ללספור את הנינג'ה
2. מה עם מי שכתב ''כן'' ברומאנס?
________________________________-
אני אכנס למערה בחשש יחד עם חבריי מעט בחשש.
אני אומר לקאי להישאר בחוץ בכדי שלא יפגע
ברגע שאראה את הרוח אני אתיישב בישיבה מזרחית ואנסה להיכנס לעולם הרוחות בכדי שאוכל לדבר עם הרוח, אחרי הכל הדרך היחידה לעשות זאת היא בעולם הרוחות.
אני אשאל את הרוח מה שמה ומדוע היא עושה את הנזק הזה
-
[QUOTE=Tobi...;1353122][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה עף אל המערה השמאלית ורואה שם שלושה חורים:מהימני נשמעות נהמות נוראיות,מהאמצעי נשמעות ליחסות נשחשים(סססססססססססס.......) ובשמאלי יש קול של להבות נוראיות.
[/COLOR][/QUOTE]
"נלך לאמצעי.." אודיע לספידי. "אני לא רוצה לסכן אותך.." אמלמל ואביט בחשש אל השמאלי.
"עדיף האמצעי גם מהימני.. חוץ מזה, נראה לי שכל עוד יש שם נחשים ונהיה מעל הקרקע לא יקרה לנו כלום.." אסביר לו, ואכוון אותו לעבר השמאלי.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*1.הנינג'ה מהיר יותר,שכחת את המעקב שלו אחרייך.
2.את תראי.
את רואה שלושה חורים שמובילים למנהרות:מהימני נשמעות נהמות נוראיות,מהאמצעי נשמעות ליחסות נשחשים(סססססססססססס.......) ובשמאלי יש קול של להבות נוראיות.מה תעשי?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה נכנס לאמצעי ורואה שם יער ענק כמו עם המבחן הראשון שבו נמצאת רוח ענקית ומפחידה [SIZE="4"]([url="http://jpg.co.il/view/4ff96a8050e07.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/8/4ff96a8050e07.png[/img][/url])[/SIZE] שבולעת נחש אחד כאילו היה תולעת ונראה שאתה וספידי הבאים,בגודל זבוב לידה.מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353140][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*1.הנינג'ה מהיר יותר,שכחת את המעקב שלו אחרייך.
2.את תראי.
את רואה שלושה חורים שמובילים למנהרות:מהימני נשמעות נהמות נוראיות,מהאמצעי נשמעות ליחסות נשחשים(סססססססססססס.......) ובשמאלי יש קול של להבות נוראיות.מה תעשי?
[/COLOR]
''אהההההההההההה'' אני אומר בתימהון
אני אחליט ללכת למנהרה הימנית בתקווה שהנהמות מגיעות מן הרוח.
אני אלך עד קצה המנהרה ואצעק 'אמא אבא??''
-
[quote=Tobi...;1353140]
[COLOR=red][B]ספיידי~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]אתה נכנס לאמצעי ורואה שם יער ענק כמו עם המבחן הראשון שבו נמצאת רוח ענקית ומפחידה [SIZE=4]([URL="http://jpg.co.il/view/4ff96a8050e07.png/"][IMG]http://srv2.jpg.co.il/8/4ff96a8050e07.png[/IMG][/URL])[/SIZE] שבולעת נחש אחד כאילו היה תולעת ונראה שאתה וספידי הבאים,בגודל זבוב לידה.מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"תפוס מרחק ממנו, ספידי.. עכשיו!" אומר לספידי ולא אנתק מהמפלצת את העיניים. "יש לי רעיון," אלחש לספידי, "טוס ישר לפה שלו, וכשהוא יפתח אותם תעלה למעלה." אוסיף.
"אני כבר אדאג לשאר.. אני אנסה לייצר כדור אש ענק. וכשהוא יפתח את הפה שלו אני ישליך לתוך הלוע שלו אותו.."
אביט על הידיים שלי ואייצר להבות מרקדות. אשלב ידיים ואצור כדור אש גדול ככול שאוכל. "נתחיל עכשיו, אין לנו זמן.." אביט על היצור המפחיד.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את הולכת לקצה המנהרה הימנית ורואה שם את הרוח כצפוי,את שמה לב ליער ענקי שבו נמצאים כמה עצים עם הפנים של מי שנחטף פלוס ההורים שלך. והרוח מתקרבת אלייך כאילו את ממתק.[/COLOR]
.
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
ספידי טס אל פיו של היצור ועף למעלה כשפיו של היצור פתוח. אתה יורה כדור אש אל פיו של המפלץ והמפלץ בכלל לא מרגיש שום דבר. אתה רואה ביער עצים עם פרצופים של מי שנחטף כולל חברייך(הייתי חייב לשלב אותם).
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353179][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את הולכת לקצה המנהרה הימנית ורואה שם את הרוח כצפוי,את שמה לב ליער ענקי שבו נמצאים כמה עצים עם הפנים של מי שנחטף פלוס ההורים שלך. והרוח מתקרבת אלייך כאילו את ממתק.[/COLOR]
.
[/COLOR][/QUOTE]
''תעצור אני האוואטר מה קרה?
למה אתה עושה את זה?'' אומר מעט בחשש אבל בביטחון
אני אביט ברוח המקרבת ואקווה שתענה לי
-
[quote]ספיידי~
ספידי טס אל פיו של היצור ועף למעלה כשפיו של היצור פתוח. אתה יורה כדור אש אל פיו של המפלץ והמפלץ בכלל לא מרגיש שום דבר. אתה רואה ביער עצים עם פרצופים של מי שנחטף כולל חברייך(הייתי חייב לשלב אותם).[/quote]
"עצור רגע, ספיידי.." אמלמל ואתאמץ לבחון את העצים. "תרחף רגע לשם.." אצביע על קבוצת העצים.
'זה לא יכול להיות צירוף מקרים..' אחשוב בדאגה, ואשכח כמעט מהפלץ.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הרוח מתחילה לצרוח והיא נוגעת בך עם קרן אנרגיה מהמצח שלה. את רואה פתאום דוב פנדה ענק שאומר לך "בני האדם הרסו את היערות שלי והם נטשו את כשפות המים החזקה ביותר,כשפות הדם! הכשפות הזו לומדה בידי ולכן אני יכול לקחת אותה יחד עם בני האדם ויחד עם מתנת החיים שלי!" הרוח מממשיכה "אם את אכן האוואטרית,אז את צריכה לללמוד את כשפות הדם,ואני אלמד אותך כשפות דם(את לא יודעת כשפות דם כרגע) אם תעזרי לי בעניין היערות.".מה תעשי?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*רוצה מרתון תגובות?
אתה בוחן את העצים ורואה שהעצים חיים. ברוח מתחילה לדבר "לפוצץ אותי זה לא ייעודו של האוואטר. אני יודע כשפות מים וכשפות דם. אני אלמד אותך את זה עם תסדר לי את העניין עם בני האדם. אני כועס ותוקף בגלל שבני האדם הרסו את היערות שלי והם נטשו את כשפות המים החזקה ביותר,כשפות הדם! הכשפות הזו לומדה בידי ולכן אני יכול לקחת אותה יחד עם בני האדם ויחד עם מתנת החיים שלי! בני האדם בתרדמת עד שיחלפו 24 שעות והם יהיו עצים בגן הפרטי שלי.". אתה שם לב שאתה בעולם הרוחות ומדבר עם הרוח.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353196][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הרוח מתחילה לצרוח והיא נוגעת בך עם קרן אנרגיה מהמצח שלה. את רואה פתאום דוב פנדה ענק שאומר לך "בני האדם הרסו את היערות שלי והם נטשו את כשפות המים החזקה ביותר,כשפות הדם! הכשפות הזו לומדה בידי ולכן אני יכול לקחת אותה יחד עם בני האדם ויחד עם מתנת החיים שלי!" הרוח מממשיכה "אם את אכן האוואטרית,אז את צריכה לללמוד את כשפות הדם,ואני אלמד אותך כשפות דם(את לא יודעת כשפות דם כרגע) אם תעזרי לי בעניין היערות.".מה תעשי?
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''בסדר'' אומר לרוח.
'אני לא רוצה ללמוד כשפות דם, לשלוט במישהו אחר נגד רצונו..' אחשוב במחי 'אבל זה לטובת העולם' אחשוב שוב.
אני אומר לרוח שאני אלך אל עיר הרפובליקה ואומר לאנשים שהרוח(אני אשאל לשמו) תשמיד את כל בני האדם עם הם לא יפסיקו לכרות את היערות.
אני אלך אל עיר הרפובליקה יחד עם חבריי, בדרכי לשם אחשוב 'אני הולכת לחסוף את העובדה שאני האוואטר, זה אומר שאני יהיה חלשה מול האווייבים שלי כמו אמון, נו טוב אין בררה'.
אני יעמד בבימת העיר ואומר ''אני מנאמי, אני האווטרית החדשה!'' אני יעשה כדור מים ואז להבה בתור הוכחה, ''באתי בשם רוח היער(השם שהיא אמרה לי שהשם שלה), היא אומרת כי תשמיד את כל בני האדם עם תמשיכו להרוס את היערות שלה, היא כבר לקחה רבי ותיקח עוד.
ואז ארד מהבימה בחשש ואלך אל חבריי במהירות, אני יעלה על קאי יחד עם חברי, ואומר לנינג'ה לרוץ למערה, אני יגיע לשם וארד מקאי, אני אלך אל רוח היער ואומר ''מסרתי להם'' ''עכשיו שחרר את ההורים שלי ואת שאר האנשים שחטפת''
-
[quote=Tobi...;1353196]
[COLOR=red][B]ספיידי~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]*רוצה מרתון תגובות?[/COLOR]
[COLOR=red]אתה בוחן את העצים ורואה שהעצים חיים. ברוח מתחילה לדבר "לפוצץ אותי זה לא ייעודו של האוואטר. אני יודע כשפות מים וכשפות דם. אני אלמד אותך את זה עם תסדר לי את העניין עם בני האדם. אני כועס ותוקף בגלל שבני האדם הרסו את היערות שלי והם נטשו את כשפות המים החזקה ביותר,כשפות הדם! הכשפות הזו לומדה בידי ולכן אני יכול לקחת אותה יחד עם בני האדם ויחד עם מתנת החיים שלי! בני האדם בתרדמת עד שיחלפו 24 שעות והם יהיו עצים בגן הפרטי שלי.". אתה שם לב שאתה בעולם הרוחות ומדבר עם הרוח.[/COLOR]
[/quote]
"אבל תקשיב", אומר לו ,מתעלם מהעובדה שאני מדבר עם רוח, במסקנה שאחרי מה שעברתי היום כלום לא יפתיע אותי, "בני האדם האלה לא חטאו בכלום.. אל תעניש אותם."
אביט עליהם בדאגה, מנסה לחשוב על דרך שיכנוע נוספת. "שמע, אני מוכן לסדר לך את העניין, תגיד לי איך." אומר לו. "אה, ואני מקבל את ההצעה של כשפות המים." אוסיף, בחיוך קל.
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*סורי שזה קצר אבל אני מת מרעב אז אני הולך לאכול כרגע ואין לי רעיון מממש מה יקרה עוד
הרוח אומרת לך "אני קוראת מחשבות וכשאת בעולם הרוחות כולם יכולים לשמוע את המחשבות שלך.
יש סוג אחר של כשף דם שלא כרוך בפגיעה נוראית. בני האדם עיוותו את הכשפות ככה שהיא כרוכה בכאב! אני אלמד אותך כשלא תהייי מוכנה. את חושפת שאת האוואטר ואומרת שהיא כבר לקחה רבים(לא נראה לי שהיא לקחה רבי כמו שכתבת) ומזהירה אותם לא להרוס את היערות. המפלצת נכנסת אל גופך ואומרת לך "אני אדריך אותך במצב אוואטר." ואת רואה את האנשים משתחררים.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
הרוח מקשיבה לך ואומרת לך "תודיע לבני האדם על מה שאמרתי במילוייך ואז אני אראה לך איך ללמוד כשפות מים.".[/COLOR]
[SIZE="7"]משעה 19:00 אני אהיה פנוי לגמרי ואשקיע את כולי!:love:[/SIZE]
-
[quote=Tobi...;1353207][COLOR=red][B]ספיידי~[/B] [/COLOR]
[COLOR=red]הרוח מקשיבה לך ואומרת לך "תודיע לבני האדם על מה שאמרתי במילוייך ואז אני אראה לך איך ללמוד כשפות מים.".[/COLOR]
[SIZE=7]משעה 19:00 אני אהיה פנוי לגמרי ואשקיע את כולי!:love:[/SIZE][/quote]
אני לא XD
~~~
"טוב.." אמלמל בדאגה, "אבל תן לי איזה משהו להוכחה כדי שיאמינו לי.." אומר לו, ואחכה לתגובה שלו.
אביט עוד מבט חטוף לעבר חברים שלי, ואתמלא כוחות.
-
[QUOTE=Tobi...;1353207][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*סורי שזה קצר אבל אני מת מרעב אז אני הולך לאכול כרגע ואין לי רעיון מממש מה יקרה עוד
הרוח אומרת לך "אני קוראת מחשבות וכשאת בעולם הרוחות כולם יכולים לשמוע את המחשבות שלך.
יש סוג אחר של כשף דם שלא כרוך בפגיעה נוראית. בני האדם עיוותו את הכשפות ככה שהיא כרוכה בכאב! אני אלמד אותך כשלא תהייי מוכנה. את חושפת שאת האוואטר ואומרת שהיא כבר לקחה רבים(לא נראה לי שהיא לקחה רבי כמו שכתבת) ומזהירה אותם לא להרוס את היערות. המפלצת נכנסת אל גופך ואומרת לך "אני אדריך אותך במצב אוואטר." ואת רואה את האנשים משתחררים.[/COLOR]
עצה לשיפור: פעם הבאה תפרט מה קורה אחרי שמספרים את זה לאנשים, הם שמחים, מאושרים אתה רואה דמות בבגדיםXXX רצים מן המקום עם חיוך מרושע על פניהם ועוד..