-
האמת שאתה טועה, חוץ מזה שלנושא אחד יש הגבלת טאבים אז זה לא יחזיק לאורך זמן אבל זה לא קשור
1. לא יצאתי עליך, בסך הכל הגבתי בדיוק כמו שאמרת
2. המשחק גם מתחדש כל הזמן, זה לא אומר שחיים ויום יום פעיל כי הוא לא, גם פרק של Sao יוצא כל שבוע זה אומר שאם יהיה פורום הוא יהיה פעיל?
3. בנושא רשמי זה הרבה יותר מסורבל והמוני, הודעה נבלעת שם בקלות (כמו המדריך על גארן שלא זכה לשתי תגובות) וגם יש הרבה פחות סדר מאשר פורום עם לינקייה מסודרת
גם יש פורום יוגיהו, והיה ליוגיהו כשהוא נפתח קהילה הרבה יותר קטנה מאשר של המשחק הנ''ל אבל זה לא מנע את הפתיחה שלו.
אז גם אם אתה לא משחק במשחק, אל תהיה נגד כי זה לא תחום עניין שלך, האי פעילות זה רק תירוץ גרוע בוא נודה בזה.
כל עוד יש קהילה שאוהבת את זה ופעילה, אני לא רואה למה לא.
יש כאן אנשים שפעילים מאז שהמשחק נוצר לפי מה שהבנתי גם.
-
איתי לא כתבתי "פעילות זה לא קריטריון" כי אני בעד פתיחת פורום ל-lol
אני חושב בדיוק כמו עידן הכוסון
-
התכוונתי שהטענה שלו זה שזה לא יהיה פעיל.. אז..
ואיך אתה בעד וחושב כמוהו..? הוא נגד <<
-
[QUOTE=Brook;1373459]התכוונתי שהטענה שלו זה שזה לא יהיה פעיל.. אז..
ואיך אתה בעד וחושב כמוהו..? הוא נגד <<[/QUOTE]
איך הסקת שאני בעד? אני נגד זה..
-
[QUOTE=Panties;1373456]איתי לא כתבתי "פעילות זה לא קריטריון" כי אני בעד פתיחת פורום ל-lol
אני חושב בדיוק כמו עידן הכוסון[/QUOTE]
רשמת כאן שאתה בעד ..
-
[QUOTE=Brook;1373454]האמת שאתה טועה, חוץ מזה שלנושא אחד יש הגבלת טאבים אז זה לא יחזיק לאורך זמן אבל זה לא קשור
1. לא יצאתי עליך, בסך הכל הגבתי בדיוק כמו שאמרת
2. המשחק גם מתחדש כל הזמן, זה לא אומר שחיים ויום יום פעיל כי הוא לא, גם פרק של Sao יוצא כל שבוע זה אומר שאם יהיה פורום הוא יהיה פעיל?
3. בנושא רשמי זה הרבה יותר מסורבל והמוני, הודעה נבלעת שם בקלות (כמו המדריך על גארן שלא זכה לשתי תגובות) וגם יש הרבה פחות סדר מאשר פורום עם לינקייה מסודרת
גם יש פורום יוגיהו, והיה ליוגיהו כשהוא נפתח קהילה הרבה יותר קטנה מאשר של המשחק הנ''ל אבל זה לא מנע את הפתיחה שלו.
אז גם אם אתה לא משחק במשחק, אל תהיה נגד כי זה לא תחום עניין שלך, האי פעילות זה רק תירוץ גרוע בוא נודה בזה.
כל עוד יש קהילה שאוהבת את זה ופעילה, אני לא רואה למה לא.
יש כאן אנשים שפעילים מאז שהמשחק נוצר לפי מה שהבנתי גם.[/QUOTE]
בקשר ל-2, אם הייתה קיימת רק האנימה SAO אז אוקיי, אבל יש אלפי אנימות קיימות, והרבה אנימות שמתחדשות ככה שהטענה שלך לא נכונה.
אמרתי שהתגובה הראשונה בנושא הרישמי יכולה לשמש כלינקייה לכל דבר.
אני לא נגד זה כי זה לא תחום העניין שלי, אני שיחקתי במשחק הזה עוד לפני שידעת שהוא קיים ואני מאוד אוהב אותו ואת הרעיון שלו, אני הפסקתי לשחק מסיבות אחרות והייתי רוצה לחזור. אני לא נגד המשחק ספציפית, המשחק סבבה לגמרי, אני נגד פתיחת פורום למשחק. לתת-תת נושא.אפשר לפתוח סוגים של משחקים שזה תת נושא למשחקים כלליים ואז לפתוח נושאים למשחקים ספציפיים.. זה פיתרון טוב לדעתי..
-
-
[quote=טלי;1373471]הי
מי פה?[/quote]
התבלבלת חח.. בגלל שיש 3 נושאים שכתוב עליהם Lol ^^
זה לא הנו"ד..
-
אבל זה לא עוזר לכלום, סתם תת פורום שייבש עוד יותר את משחקים כלליים כי הוא יחליף אותו
אבל אמרת שאם משהו מתחדש ומתעדכן ויהיה לו פורום לא צריך תגובות בפורום בשביל שהוא יהיה פעיל, לא?
טוב סיימנו כבר את הדיון זה יהיה סתם מריחה להמשיך אותו כי כל צד העביר את המסר שלו, בכל מקרה נחכה לתגובות של ההנהלה כי בסך הכל הם יחליטו
-
אני לא מבין מה הבעיות שלכם , לכם זה לא אמור להפריע
-
אופסx:
תשכחו שהייתי פה^^'
-
[QUOTE=Brook;1373462]רשמת כאן שאתה בעד ..[/QUOTE]
לא רשמתי
עכשיו שאני מסתכל כמה תגובות לאחור אני מבין למה לא הבנת אותי
כתבתי "איתי לא כתבתי "פעילות זה לא קריטריון" כי אני בעד פתיחת פורום ל-lol"
התכוונתי "איתי כתבתי "פעילות זה לא קריטריון" לא כי אני בעד פתיחת פורום ל-lol"
[QUOTE=Fizz;1373477]אני לא מבין מה הבעיות שלכם , לכם זה לא אמור להפריע[/QUOTE]
באותה מידה לא יפריע לאף אחד שתעשו מה שאתם רוצים במשחקים כלליים, מי מונע ממכם את זה, בשביל מה צריך פורום חדש..
-
תפתחו קצת יותר נושאי מדריכים במקום רק נושא אחד מרוכז לדיון. ואז נראה...
-
בעד. זה ממש לא טרנד חולף, ורואים עד כמה המשתמשים רציניים..
-
שאלה לפקחים ולרותם, האם אפשר לפתוח דיונים בנושאים חדשים בפורום משחקים כלליים?
כי מדריכים זה קשה לכתוב ולוקח הרבה זמן, דיונים יכולים להיות מאוד מעמיקים וגם כאלו חדשים במשחק יוכלו לפתוח (כי מדריך לדמות לפני רמה מסויימת זה אבסורד)
תודה על התשובה
הגבתי כאן גם כדי שתשימו לב שכן נפתחו מספר מדריכים מושקעים וגם אני עובד על עוד מדריך גדול על דמות כרגע
עריכה: עוד משפט שרציתי להוסיף-
השקעה זה לא רק מדריכים, אז אם אתם מונעים פתיחת דיונים זה פוגע ביכולת שלנו להשקיע, זה לוקח הרבה זמן לכתוב מדריך ולפעמים מייאש.
-
בת'כלס מה רע בתת פורום?
בדיון כבר כמעט יש 800 הודעות ואנחנו פותחים מדריכים והפסקנו כי ראינו שזה לא משנה את דעתכם לגבי תת פורום
-
וגם בנו''ד זה הנושא השני הכי מדובר [הנושא הראשון זה אנימנגות]
-
[quote=Fizz;1382758]בת'כלס מה רע בתת פורום?
בדיון כבר כמעט יש 800 הודעות ואנחנו פותחים מדריכים והפסקנו כי ראינו שזה לא משנה את דעתכם לגבי תת פורום[/quote]
אל תסתכל על ההודעות תסתכל על העמודים.
רק בנושא הזה, יש יותר עמודים מכל פורום דרגונים ומבוכים.
XDDDDDD
-
[QUOTE=Brook;1382738]שאלה לפקחים ולרותם, האם אפשר לפתוח דיונים בנושאים חדשים בפורום משחקים כלליים?
כי מדריכים זה קשה לכתוב ולוקח הרבה זמן, דיונים יכולים להיות מאוד מעמיקים וגם כאלו חדשים במשחק יוכלו לפתוח (כי מדריך לדמות לפני רמה מסויימת זה אבסורד)
תודה על התשובה
הגבתי כאן גם כדי שתשימו לב שכן נפתחו מספר מדריכים מושקעים וגם אני עובד על עוד מדריך גדול על דמות כרגע
עריכה: עוד משפט שרציתי להוסיף-
השקעה זה לא רק מדריכים, אז אם אתם מונעים פתיחת דיונים זה פוגע ביכולת שלנו להשקיע, זה לוקח הרבה זמן לכתוב מדריך ולפעמים מייאש.[/QUOTE]
אני מאשר לך לפתוח. אני גם רואה המון רצינות בנושא הלול ואני אפעל למען פתיחת פורום.
בכל אופן, תרגישו חופשי לפתוח נושאי סיקורים ומדריכים.
תשתדלו שדיונים יפתחו עם טעם ולא סתם הרשה של ספאם...
-
[QUOTE=The Charmander;1383408]אני מאשר לך לפתוח. אני גם רואה המון רצינות בנושא הלול ואני אפעל למען פתיחת פורום.
בכל אופן, תרגישו חופשי לפתוח נושאי סיקורים ומדריכים.
תשתדלו שדיונים יפתחו עם טעם ולא סתם הרשה של ספאם...[/QUOTE]
יש לנו יעד מסוים שאנחנו צריכים להגיע אליו?
או שזה יגיע כמובן מאליו
-
אז יאאלה קניתי super temmo ו penta kill יש מצב מישהו עוזר לי להבין איך לשחק טוב עם יוריק כי הוא דיי מסובך וחבל לי על הסקין
-
שי התבלבלת בדיון :o
זאת הצעה שניסיתי לשכנע אותם לפתוח פורום Lol
-
חחחחח יצאתי מפגר ><
לא נורא .. רגע פותחים בסוף ?
-
[QUOTE=mc shay;1383974]חחחחח יצאתי מפגר ><
לא נורא .. רגע פותחים בסוף ?[/QUOTE]
הכל תלוי אם נמשיך בעבודתינו או לא
-
מבחינת כמות הנושאים והתכנים המעניינים שום דבר לא השתנה מהפעם הקודמת.
-
נשוא של 50 עמודים לא מספיק?
שבתוך תוכו בעקרון אנחנו מעדכנים כל מה שקשור למשחק?
בחייאת תסתכל שם קודם..
-
אני מסתכל. מה שאתם עושים בתוך הנושא ההוא יכול להשאר בנושא ההוא.
אני לא רואה פה משהו שמצריך יותר מנושא אחד.
אין מדריכים, אין מאמרים מושקעים ואין כלום חוץ מדיונים ודיבורים על המשחק. ואם כבר יש משהו כזה אז אין מספיק בכלל בשביל פורום חדש.
-
אני מקפיץ את האשכול במקום לפתוח אחד חדש.
רותם, יש מאמרים מושקעים, יש סיקורים, ויש הרבה מאוד שאלות של משתמשים שנמצאות בתוך האשכול.
שאלות שאם הייתי הופך אותך לשאלות של פוקימון, זה היה שווה ל"איזה פוקימון כדאי לתפוס?", או "סט לxxx". דברים שבפורום משחקי פוקימון מותרים, אבל משום מה אתה אומר שהם לא מספיקים לפורום של lol.
אני מבקש שתיתן ניסיון לפורום, יש לנושא פאקינג 80 עמודים.. אני לא זוכר שהיה משהו כזה לפורום שרשורים או למבוכים ודרקונים לפני שפעלת לפתיחתם. תנסה שוב לבדוק, או לפחות לתת ניסיון (אפשר גם תת פורום אתה יודע<<)
-
זה מצחיק כי למבוכים ודרקונים היה 2 נשואים לפני שפתחו את הפורום ואחרי שבוע הוא נהיה הפורום הכי שומם...
אבל כשיש נושא עם 80 עמודים כמות מדריכים מכובדת וקהילה של אנשים שמשחקים במשחק.
פתאום,לאאאא אי אפשר תשקיעו יותר.
[IMG]http://i.imgur.com/eoLi5.png[/IMG]
-
-
מת עליך רותם.
נעול ( איזה כיף לנעול אשכול שלי :d )