-
[COLOR=Teal][U][B]אביב:[/B][/U][spoiler]התכוונתי רק לבנתיים, לעד שתוכל... נראלך אתה הולך להמשיך לו לצטט למשך פרק זמן של יותר מ-10 עדכונים?!
ואגב בקשר למהירות, כמובן שזה משפיע, אבל לא כמו במשחקים... תופתע לגלות בהמשך עד כמה דברים כאלה מתערערים. בכל מקרה יש לך Agility אז כרגע אתה מסודר.:D[/spoiler]------------------------------------------------
'פרס הזה לא פראייר בכלל! והוא כל כך מגניב עם הפטריות האלו על הגב שלו... מעניין האם אכילות? אוי, להתרכז!' אתה נותן למוחך לרחף עם הדימיון בעודך מביט בסרטן הקטן.
אתה מחמיא לטריקו על עבודתו עד עכשיו וחושב על איך לסיים את הקרב, אתה פוקד עליו להשתמש במהירות. טריקו עושה זאת ויכול לזוז כעט במהירות עוצרת נשימה כאשר הילה לבנה נושבת מאחוריו.
פרס בחוסר ברירה מנסה חיתוכי זעם (Furry Cutter) שוב ושוב אך ללא שום הצלחה, טריקו נע במהירות בין צבתותיו החדות של פרס ומנסה לזהות הזדמנות לתקוף.
אך אז פרס מתארכז ופלוט ענת אבקנים צהובים שמכסים את טריקו ונספגים בו.. טריקו כורע ברך, ונראה כי הוא מתקשה לזוז.
זרמים סטאטיים רבים מקשים עליו לחשוב ולזוז... ופרס מחכך את צבתויות בחיוך ונראה מרוצה מעצמו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive]
[U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR] [COLOR=Olive]
אתה מוציא שוב את צ'ארמנדר החוצה, הוא מביט בך מחוייך, נראה כי שמח לראות אותך שוב. אתה מתיישב לידו לדבר עימו בגובה העיניים.
ואז אתה מציג את עצמך ומבצע היכרות "אני מצטער שלא יצא לי להציג את עצמי. קוראים לי אדם! אתה מבין? יש לי בעיית התפרצות ואני מרבה לכעוס על אנשים שאינם הוגנים. אני גם מאבד ריכוז בקלות ולכן כה כעסתי על סילבר... מה שגרם לך לנחות ככה אצלי היישר אל תוך קרב."
ואז הינך מוסיף "אני יודע שגם דחקתי בך קצת יותר מדי ואני מתנצל על כך! אני מבטיח, לא אדרוש ממך משהו שהוא לא ביכולתך."
צ'ארמנדר קד קדימה קטנה מנופף עם ידיו ומדבר אליך למרות שאינך ממש מבין את השפה... אך נראה שהוא מציג את עצמו גם כן. והוא לוחץ את ידך.
אתה מופתע אך נענה ללחיצת היד... אתה מחליט שהגיע הזמן שלכם לזוז אל הדרך ולהתחיל עכשיו על אמת את המסע.
פותח את המפה ויוצא עם צ'ארמנדר שמטייל לצידך אל הדרך הראשונה שלכם!
לאחר דקות מהרגע שאתם עוזבים את שטח העיר הטבע עושה את שלו ואתה מרגיש חופשי ומשחורר... כיף ונעים לך יחד עם צ'ארמנדר שאתם שוכחים לרגע היכן אתם נמצאים!
לפתע נשמע רכש מתוך שיח, אתה מביט שמאלה מבהלה וזה אוחז את צומת ליבך... השיח מנדנד במקום שוב ושוב.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [COLOR=Olive]
[/COLOR] [COLOR=Black]
[U][B]דילן:[/B][/U][/COLOR] [COLOR=Black]
מכוון שכבר ציינתי את הבעת התודה בעדכון הקודם אדלג עליה ברשותך P:
-----------
אתה מחזיר את פיפלאפ לנוח בפוקדור וממשיך ללכת ולהנות מן הטבע ומן הנוף. הרוח הנעימה, קרני השמש המבצבצות מן העלים וקולות היער נעימים לך מאוד.
מרגיש לך באמת טוב, כמו המקום שתמיד רצית להיות בו... לאחר כבערך 15 דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון.
תחילה הוורדרד הזה מזכיר ג'יגליפאף אך כשאתה מתקרב אתה מבחין שזהו הופיפ[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/51mmqmyt02ty.png[/IMG][/URL], הוא מרחף ימינה ונעצר, מחרף שמאלה ונעצר...
מביט לכל הצדדים ופרצופו נראה מודאג משום מה.
כל העניין נראה מעט מוזר...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1375526]
[COLOR="DarkOrchid"][U][B]עומר-[/B][/U]
"אוקי סינדקוויל! אני חושב שקומבי, יכול להיות פוקימון נהדר לקרב ראשון, ואולי אפילו כחבר צוות חדש!" אתה אומר לסינדקוויל שמהנהן בהסכמה בעודו מביט בקומבי המעופפים באוויר.
אתה מסביר לסינדקוויל את ההבדלים בין קומבי זכר לנקבה ומדריך אותו מה לעשות ברגע שיפגוש בקומבי נקבה.
"סינדה סינדקוויל!" הוא מהנהן באישור ושניכם ממשיכים ללכת באזור שבו הקומבי מעופפים.
אתם ממשיכים ללכת כשלפתע אתה שומע את סינדקוויל קורא, "סינדקוויל!" ומרים את ראשו להמשך הדרך,שם אתה מבחין בקבוצה קטנה של קומבי שנראים לך שונה ממה שראית מקודם.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/mgqmmymy1xmi.png[/IMG][/URL]
סינדקוויל מבין שמדובר בקומבי הנכון ומשחרר מסך עשן,עשן סמיך ושחור יוצא מפיו ומקיף את קבוצת הקומבי הקטנות,סינדקוויל לא מבזבז זמן והוא משחרר סיחרור אש שנשלח לתוך העשן ולאחר כמה שניות נשמע קול פגיעה,קבוצת הקומבים בורחים לכל עבר עד שהעשן נעלם ואתה מבחין בקומי אחת עם נקודה אדומה מביטה בסינדקוויל כועסת,מניפה את כנפיה ומשחררת משב רוח המעיף את סינדקוויל לאחור.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה סינדקוויל! השתמש שוב בסחרור אש ומיד אחרי זה עברות לחבטות זעם!" אקרא בביטחון "הזהר מהמתקפות שלה! אם היא תוקפת, ואתה דחוק לפינה שלך מסך עשן כדי לבלבל אותה!"
-
[COLOR=DarkOrchid][U][B]עומר:[/B][/U]
אינך נתרע מהתקפתה של קומבי וכך גם לא סינדקוויל, הוא יוצר ספירלה של אש שפוגעת היטב בקומבי ופוצעת אותה קשה.
ואם זה לא מספיק בעוד היא נופלת אל הקרקע סינדקוויל רץ, מנזק וחובט בה בשלוש חבטות פראיות ההולמות אותה כהוגן ומשאירות את קומבי שרועה
על הדשא לכמה רגעים...
אך כיאה לדבורה קומבי עקשנית, היא מתרוממת מיד בניפוף כנפיים זריז וזזה בתנועות חדות אל סינדקוויל ותוקף בנשיכת חרק!
שלושת ראשיה מתקווצים ונושכים בנוקשות רבה את סינדקוויל שזועק מכאב. ואז היה מתרחקת ומתשתמשת בזריזות (Swift) ומטר כוכבים זריזים פוגעים ומתנפצים על גופו של הסינדקוויל הקטן שלך.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1375564][COLOR=Teal][U][B]
[U][B]דילן:[/B][/U][/COLOR] [COLOR=Black]
מכוון שכבר ציינתי את הבעת התודה בעדכון הקודם אדלג עליה ברשותך P:
-----------
אתה מחזיר את פיפלאפ לנוח בפוקדור וממשיך ללכת ולהנות מן הטבע ומן הנוף. הרוח הנעימה, קרני השמש המבצבצות מן העלים וקולות היער נעימים לך מאוד.
מרגיש לך באמת טוב, כמו המקום שתמיד רצית להיות בו... לאחר כבערך 15 דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון.
תחילה הוורדרד הזה מזכיר ג'יגליפאף אך כשאתה מתקרב אתה מבחין שזהו הופיפ[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/51mmqmyt02ty.png[/IMG][/URL], הוא מרחף ימינה ונעצר, מחרף שמאלה ונעצר...
מביט לכל הצדדים ופרצופו נראה מודאג משום מה.
כל העניין נראה מעט מוזר...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אתקדם באיטיות לאותו פוקימון בחיוך ידידותי, "קרה משהו שאתה כל כך מודאג?" אשאל אותו בקול רגוע
[COLOR="Navy"][B][U]ג'וי-[/U][/B]
אינך נלחץ ממיאו המתקרב אליכם במהירות,אתה מחכה לרגע הנכון וכשמיאו במרחק לא גדול ממכם אתה נותן לטוטודייל את הפקודה לקפוץ גבוה,טוטודייל מתכופף מעט ובעזרת זנבו מקבל תנופה,פוקימון החתול לא מתרגש ובעזרת מהירותו וחושיו החתוליים מצליח לקפוץ לגובה שטוטודייל הגיע אליו בדיוק רב ושורט אותו באוויר ומחזיר את טוטודייל לקרקע פגוע מציפורניו.
טוטודייל מנער את ראשו ומחכה שמיאו יחזור,מיאו לא מבזבז זמן ובזמן שהוא נוחת זנבו מתחיל לזהור והוא מנסה לפגוע בטוטודייל! טוטודייל קופץ הצידה ומצליח להתחמק מההתקפה של מיאו ומתחיל למשוך את יריבו אליו,מיאו העצבני חושף את ציפורניו שוב ושורט ושורט במטרה לפגוע בטוטודייל שמפתיע אותו לפתע עם שריטות בעצמו! מיאו נפגע אך מהירותו הגבוהה מאפשרת לו לקפוץ הצידה, "מיאו מיאו" ממלמל הפוקימון ומושיט את ידו כשאחת מציפורניו זזה לכיוון שלו,מאין סוג של "בוא נראה אותך!".
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE][COLR=Plum][B]
[U]וונדי:[/U][/B]
"חוטים מעצבנים'' את לוחשת בזעם וממשיכה להאבק בחוטים ולקרוע אותם. סאנקרן הקטנה והמפוחדת נראת לחוצה היא מתפתלת כל הזמן ורק מקשה עלייך את העבודה.
בנתיים מעבר לגבך את קוראת אל מאדקיפ החמוד ''מאדקיפ מהר תנער את ווידל ממך ואז אקדח מים!" מדקיפ מקפץ סביב בועט ברגליו שוב ושוב... הוא לבסוף ווידל נופל.
מאדקיפ אוגר מיד מים בפיו ובמטח חזק במיוחד שותף את ווידל הרחק שמתגלגל כמעט עשרה מטרים לאחור!
"מאדקיף דחיפה!" את קוראת אך ווידל הגמיש מתחמק, הוא מנסה להתמש בדחיפה אך בוץ לעיניים מסטירת הבוץ מקשה עליו לבצע זאת.
בנתיים הוא לא רואה וזה מושך לך זמן להתעסק עוד בחוטים.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR][/QUOTE]
[/QUOTE]
''מאדקיפ תתקוף בהתקלה וסטירת בוץ! אסור לך לתקוף באקדח מים י אולי הוא ישטוף את הבוץ'' אומר למאדקיפ בתקווה רבה שיצליח בזמן שאומר לסאנקרן ''סנקרן חמודה בבקשה אל תזוזי כדי שאוכל לשחרר אותך'' ואשמיך לנסות ולהתיר את החוטים.
לפתע אזכר שיש לי חכה אוציא את החכה כי הרי לחכות יש קרס חד! ואשתמש בקרס לחתוך את החוטים
-
[COLOR="Pink"][U][B]וונדי-[/B][/U]
''מאדקיפ תתקוף בהתקלה וסטירת בוץ! אסור לך לתקוף באקדח מים י אולי הוא ישטוף את הבוץ'' את אומרת למאדקיפ שמהנהן בהסכמה.
בזמן שווידל לא יכול לזוז מאדקיפ מצליח לדחוף אותו ולהרחיק אותו יותר,מאדקיפ לא מבזבז זמן ויורה גוש בוץ אשר מצליח גם הוא לפגוע בווידל ולסבך אותו יותר! בזמן הזה את מנסה להרגיע את סאנקרן שעדיין לחוצה מכל הסיטואציה אך למשמע דברייך היא מתחילה להירגע ולתת לך לעשות את העבודה ובזמן שווידל סבוך בתוך הבוץ' את מצליחה לשחרר את סאנקרן! בלי פקודה ממך מאדקיפ דוחף בחוזקה את ווידל שנחבט בגזע של עץ ונראה מעולף!.
"סאן סאנקרן!" קוראת הפוקימונית הקטנה בשמחה ובששון על כך שהצלת אותה ואף נותנת למאדקיפ נשיקה על הלחי שגורמת לו להסמיק מעט.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
-
[quote]אדם:*
אתה מוציא שוב את צ'ארמנדר החוצה, הוא מביט בך מחוייך, נראה כי שמח לראות אותך שוב. אתה מתיישב לידו לדבר עימו בגובה העיניים.
ואז אתה מציג את עצמך ומבצע היכרות "אני מצטער שלא יצא לי להציג את עצמי. קוראים לי אדם! אתה מבין? יש לי בעיית התפרצות ואני מרבה לכעוס על אנשים שאינם הוגנים. אני גם מאבד ריכוז בקלות ולכן כה כעסתי על סילבר... מה שגרם לך לנחות ככה אצלי היישר אל תוך קרב."*
ואז הינך מוסיף "אני יודע שגם דחקתי בך קצת יותר מדי ואני מתנצל על כך! אני מבטיח, לא אדרוש ממך משהו שהוא לא ביכולתך."
צ'ארמנדר קד קדימה קטנה מנופף עם ידיו ומדבר אליך למרות שאינך ממש מבין את השפה... אך נראה שהוא מציג את עצמו גם כן. והוא לוחץ את ידך.
אתה מופתע אך נענה ללחיצת היד... אתה מחליט שהגיע הזמן שלכם לזוז אל הדרך ולהתחיל עכשיו על אמת את המסע.
פותחאת המפה ויוצא עם צ'ארמנדר שמטייל לצידך אל הדרך הראשונה שלכם!
לאחר דקות מהרגע שאתם עוזבים את שטח העיר הטבע עושה את שלו ואתה מרגיש חופשי ומשחורר... כיף ונעים לך יחד עם צ'ארמנדר שאתם שוכחים לרגע היכן אתםנמצאים!
לפתע נשמע רכש מתוך שיח, אתה מביט שמאלה מבהלה וזה אוחז את צומת ליבך... השיח מנדנד במקום שובושוב.
מה תעשה?*[/quote]
''צ'ארמנדר בוא נתרכז'' אומר לצ'ארמנדר ואלטף את ראשו. יש לי הרגשה שיש פוקימון שם בשיחים. עלינו להיות דרוכים.''
-
[QUOTE=Sharpedo;1375616][COLOR="Pink"][U][B]וונדי-[/B][/U]
''מאדקיפ תתקוף בהתקלה וסטירת בוץ! אסור לך לתקוף באקדח מים י אולי הוא ישטוף את הבוץ'' את אומרת למאדקיפ שמהנהן בהסכמה.
בזמן שווידל לא יכול לזוז מאדקיפ מצליח לדחוף אותו ולהרחיק אותו יותר,מאדקיפ לא מבזבז זמן ויורה גוש בוץ אשר מצליח גם הוא לפגוע בווידל ולסבך אותו יותר! בזמן הזה את מנסה להרגיע את סאנקרן שעדיין לחוצה מכל הסיטואציה אך למשמע דברייך היא מתחילה להירגע ולתת לך לעשות את העבודה ובזמן שווידל סבוך בתוך הבוץ' את מצליחה לשחרר את סאנקרן! בלי פקודה ממך מאדקיפ דוחף בחוזקה את ווידל שנחבט בגזע של עץ ונראה מעולף!.
"סאן סאנקרן!" קוראת הפוקימונית הקטנה בשמחה ובששון על כך שהצלת אותה ואף נותנת למאדקיפ נשיקה על הלחי שגורמת לו להסמיק מעט.
אני אחשוב מעט עם לזרוק פוקדור על ווידל אך לבסוף אחליט שאיני רוצה פוקימון רשע כל כך בצוות שלי, ובכללי אני לא מתה עליו.
אי אתכופף את סנקרן ואומר ''סנקרן, רוצה להצטרף למסע שלי? את תוכלי להיות עם מאדקיפ כמה זמן שתירצי ואין לי בעיה עם תהיי מחוץ לפוקדור'' אשאל את סנקרן בתקווה כי תסכים.
-
[COLOR="SandyBrown"][U][B]אדם-[/B][/U]
אתה מורה לצ'רמנדר להתרכז, "צ'ארמנדר!" קורא הפוקימון ומביט בשיח המתנועעה בדריכות.
לאחר כמה רגעים ברעשים מתחזקים כשלפתע יוצא מן השיח פוקימון שדומה לכדור חוטים סגול.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/dqmwizn4nz5w.png[/IMG][/URL]
"קסקון" הוא אומר בקול רגוע ומביט בכם.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
את מתכופפת לסאנקרן הקטנה שמביטה בך בחיוך, ''סנקרן, רוצה להצטרף למסע שלי? את תוכלי להיות עם מאדקיפ כמה זמן שתירצי ואין לי בעיה עם תהיי מחוץ לפוקדור'' את אומרת לה והיא נתקפת בהלם,מהרהרת לעצמה ולבסוף מהנהנת בהסכמה.
"סאנקרן!" היא קוראת בחיוך וקופצת במקום.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1375568][COLOR=DarkOrchid][U][B]עומר:[/B][/U]
אינך נתרע מהתקפתה של קומבי וכך גם לא סינדקוויל, הוא יוצר ספירלה של אש שפוגעת היטב בקומבי ופוצעת אותה קשה.
ואם זה לא מספיק בעוד היא נופלת אל הקרקע סינדקוויל רץ, מנזק וחובט בה בשלוש חבטות פראיות ההולמות אותה כהוגן ומשאירות את קומבי שרועה
על הדשא לכמה רגעים...
אך כיאה לדבורה קומבי עקשנית, היא מתרוממת מיד בניפוף כנפיים זריז וזזה בתנועות חדות אל סינדקוויל ותוקף בנשיכת חרק!
שלושת ראשיה מתקווצים ונושכים בנוקשות רבה את סינדקוויל שזועק מכאב. ואז היה מתרחקת ומתשתמשת בזריזות (Swift) ומטר כוכבים זריזים פוגעים ומתנפצים על גופו של הסינדקוויל הקטן שלך.
"סינדקוויל קדימה חבר קטן! בוא נראה מה אתה מסוגל השתמש בסחרור אש, בשביל לכלוא את קומבי בפנים!" אקרא "מיד אחרי זה קפוץ עליה עם חבטות זעם!"
-
[quote]אדם-
אתה מורה לצ'רמנדר להתרכז, "צ'ארמנדר!" קורא הפוקימון ומביט בשיח המתנועעה בדריכות.
לאחר כמה רגעים ברעשים מתחזקים כשלפתע יוצא מן השיח פוקימון שדומה לכדור חוטים סגול.
"קסקון" הוא אומר בקול רגוע ומביט בכם.
מה תעשה?[/quote]
"צ'ארמנדר בוא נתחיל את הקרב!" אקרא לעבר השותף שלי. "השתמש בגחלת לעבר הפוקימון!"
בנתיים אפתח את הפוקדע שלי לאינפורמציה על הפוקימון ועל ההתקפות שהוא מסוגל לבצע.
-
את מתכופפת לסאנקרן הקטנה שמביטה בך בחיוך, ''סנקרן, רוצה להצטרף למסע שלי? את תוכלי להיות עם מאדקיפ כמה זמן שתירצי ואין לי בעיה עם תהיי מחוץ לפוקדור'' את אומרת לה והיא נתקפת בהלם,מהרהרת לעצמה ולבסוף מהנהנת בהסכמה.
"סאנקרן!" היא קוראת בחיוך וקופצת במקום.
''יופי, אני שמחה שהסכמת אני טל דרך אגב'' אציג את עצמי ואזרוק את סנקרן פוקדור.
לאחר מכן אשבח את מאדקיפ על הקרב המעולה שלו מול ווידל ואחזיר אותו לפוקדור לנוח, לאחר מכן אמשיך בדרכי.
-
[COLOR="DarkOrchid"]עומר-
"סינדקוויל קדימה חבר קטן! בוא נראה מה אתה מסוגל השתמש בסחרור אש, בשביל לכלוא את קומבי בפנים!" אתה פוקד על סינדקוויל הקטן, "סינדקוויל!" הוא משיב.
סינדקוויל פותח את פיו הקטן ושולח משם סיחרור אש מהיר וחם במיוחד! אולם קומבי מצליחה להתחמק מן המתקפה בזריזות ומפרישה חומר מתוק וריחני ששובה את סינדקוויל שחודל מלתקוף,בזמן הזה קומבי נושכת את סינדקוויל בנשיכת חרק שלא עושה נזק משמעותי,סינדקוויל יוצא מהשפעת הריח ומתחיל לחבוט בחוזקה בקומבי הקטנה שלוש פעמים ומצליח להרחיק אותה ממנו,קומבי לא מוותרת ושולחת מטר של כוכבים צהובים שעושים את דרכם לסינדקוויל!.
מה תעשה?[/COLOR]
"צ'ארמנדר בוא נתחיל את הקרב!" אתה קורא וצ'רמנדר רוקע ברגליו ונראה מוכן!
צ'רמנדר פותח את פיו וכדורי אש קטנים יוצאים לכיוון קסקון ופוגעים בו,קסקון נפגע מאוד מהמתקפה אך קופץ הצידה ומתאושש מאט!.
אתה פותח את הפוקידע כדי לקבל מידע על קסקון.
"קסקון-פוקימון הפקעת,קסקון זוכר את כל מי שהתקיף אותו כשהיה בתוך הפקעת שלו,כשהוא מתפתח הוא נוקם" קולה המתכתי של הפוקידע מסיים לדבר ובזמן הזה קסקון מתקדם לצ'רמנדר בכדי לדחוף אותו!.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Pink"][B][U]וונדי-[/U][/B]
''יופי, אני שמחה שהסכמת אני טל דרך אגב'' את מציגה את עצמיך ומוציאה מתיקך פוכדור,סאנקרן נוגעת בו ונשאבת לתוכו,את מניחה את הפוכדור על הקרקע והוא מתנדנד מצד לצד עד שלבסוף הוא עומד במקום!
תפסת סאנקרן!
את משבחת את מאדקיפ על הקרב והוא משיב לך בקריאות שמחה, "מאד מאדקיפ!".
את משיבה את מאדקיפ לפוכדור ומתחילה ללכת בהמשך הדרך.
את מוקסמת מיופיו של היער הירקרק ושליו,צועדת לך בהנאה ונהנית מכל רגע ורגע.
את ממשיכה ללכת כשלפתע את שומעת רעש קטן,את מחליטה להתעלם מהרעש כשלפתע קופץ מאחד העצים [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/ldk1yz2ytn2y.png[/IMG][/URL] ילד קטן שמצליח להבהיל אותך כהוגן! והילד מתחיל לצחוק בקול!.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
-
[quote]אדם-
"צ'ארמנדר בוא נתחיל את הקרב!" אתה קורא וצ'רמנדר רוקע ברגליו ונראה מוכן!
צ'רמנדר פותח את פיו וכדורי אש קטנים יוצאים לכיוון קסקון ופוגעים בו,קסקון נפגע מאוד מהמתקפה אך קופץ הצידה ומתאושש מאט!.
אתה פותח את הפוקידע כדי לקבל מידע על קסקון.
"קסקון-פוקימון הפקעת,קסקון זוכר את כל מי שהתקיף אותו כשהיה בתוך הפקעת שלו,כשהוא מתפתח הוא נוקם" קולה המתכתי של הפוקידע מסיים לדבר ובזמן הזה קסקון מתקדם לצ'רמנדר בכדי לדחוף אותו!.
מה תעשה?[/quote]
"חמוק צ'ארמנדר," אפקוד על צ'ארמנדר. "ואז הבט לעבר העין הקטנה שלו ושרוט אותה!"
-
[QUOTE=NivX10;1375564][COLOR=Teal][U][B]אביב:[/B][/U][spoiler]התכוונתי רק לבנתיים, לעד שתוכל... נראלך אתה הולך להמשיך לו לצטט למשך פרק זמן של יותר מ-10 עדכונים?!
ואגב בקשר למהירות, כמובן שזה משפיע, אבל לא כמו במשחקים... תופתע לגלות בהמשך עד כמה דברים כאלה מתערערים. בכל מקרה יש לך Agility אז כרגע אתה מסודר.:D[/spoiler]------------------------------------------------
'פרס הזה לא פראייר בכלל! והוא כל כך מגניב עם הפטריות האלו על הגב שלו... מעניין האם אכילות? אוי, להתרכז!' אתה נותן למוחך לרחף עם הדימיון בעודך מביט בסרטן הקטן.
אתה מחמיא לטריקו על עבודתו עד עכשיו וחושב על איך לסיים את הקרב, אתה פוקד עליו להשתמש במהירות. טריקו עושה זאת ויכול לזוז כעט במהירות עוצרת נשימה כאשר הילה לבנה נושבת מאחוריו.
פרס בחוסר ברירה מנסה חיתוכי זעם (Furry Cutter) שוב ושוב אך ללא שום הצלחה, טריקו נע במהירות בין צבתותיו החדות של פרס ומנסה לזהות הזדמנות לתקוף.
אך אז פרס מתארכז ופלוט ענת אבקנים צהובים שמכסים את טריקו ונספגים בו.. טריקו כורע ברך, ונראה כי הוא מתקשה לזוז.
זרמים סטאטיים רבים מקשים עליו לחשוב ולזוז... ופרס מחכך את צבתויות בחיוך ונראה מרוצה מעצמו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
כן אבל בכל זאת צריך לתת דגש לנתונים של פוקימונים, אחרת למה שדרגונייט יהיה חזק בכלל ויוכל לנצח קקון ם:
---
"אוי ואבוי, טריקו!" אקרא בדאגה. אקדח במוחי למציאת פתרון.
"טריקו, אני יודע שקשה לך לזוז, לכן אל תעשה צעדים קשים, אלא השתמש במשקל גופך לתזוזה! תשתמש בזנב הגדול שלך בכדי להחל לסחרר את גופך, ולהעיף ממך את האבקה! הסחרור לא יצרוך שום ביצוע צעד, הוא ישחרר אותך מן האבקה, ותוכל להשתמש בו בשביל להנחית מכת חבטה אחת חזקה ומסיימת! זה הסיכוי האחרון שלנו!"
-
[QUOTE]
''יופי, אני שמחה שהסכמת אני טל דרך אגב'' את מציגה את עצמיך ומוציאה מתיקך פוכדור,סאנקרן נוגעת בו ונשאבת לתוכו,את מניחה את הפוכדור על הקרקע והוא מתנדנד מצד לצד עד שלבסוף הוא עומד במקום!
תפסת סאנקרן!
את משבחת את מאדקיפ על הקרב והוא משיב לך בקריאות שמחה, "מאד מאדקיפ!".
את משיבה את מאדקיפ לפוכדור ומתחילה ללכת בהמשך הדרך.
את מוקסמת מיופיו של היער הירקרק ושליו,צועדת לך בהנאה ונהנית מכל רגע ורגע.
את ממשיכה ללכת כשלפתע את שומעת רעש קטן,את מחליטה להתעלם מהרעש כשלפתע קופץ מאחד העצים [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/ldk1yz2ytn2y.png[/IMG][/URL] ילד קטן שמצליח להבהיל אותך כהוגן! והילד מתחיל לצחוק בקול!.
[/QUOTE]
''המף איזה תינוק תלמד נימוסים'' אומר לילד בזעם, אני אנשום לרגע בכדי להרגע ואחליט להתעלם מהילד בידיעה שיציק לו עם אתעלם ממנו כך שלא משנה מה יאמר לי אמשיך ללכת כאילו הוא לא קיים ואנסה למצא עוד פוקימון תוך כדי פזילה מידי פעם אל עבר הילד עם יעקוב אחריי.
-
[QUOTE=Sharpedo;1375664][COLOR="DarkOrchid"]עומר-
"סינדקוויל קדימה חבר קטן! בוא נראה מה אתה מסוגל השתמש בסחרור אש, בשביל לכלוא את קומבי בפנים!" אתה פוקד על סינדקוויל הקטן, "סינדקוויל!" הוא משיב.
סינדקוויל פותח את פיו הקטן ושולח משם סיחרור אש מהיר וחם במיוחד! אולם קומבי מצליחה להתחמק מן המתקפה בזריזות ומפרישה חומר מתוק וריחני ששובה את סינדקוויל שחודל מלתקוף,בזמן הזה קומבי נושכת את סינדקוויל בנשיכת חרק שלא עושה נזק משמעותי,סינדקוויל יוצא מהשפעת הריח ומתחיל לחבוט בחוזקה בקומבי הקטנה שלוש פעמים ומצליח להרחיק אותה ממנו,קומבי לא מוותרת ושולחת מטר של כוכבים צהובים שעושים את דרכם לסינדקוויל!.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי סינדקוויל בוא ננסה לעייף אותה עד כמה שאפשר" אומר לו "כל פעם שהיא מנסה לנשוך אותך, סובב את גבך אליה, והשתמש באש שעל גבך, על מנת לשרוף אותה" אסביר לו ברוגע "עכשיו השתמש בסחרור אש על מנת לשרוף אותה! ואז עבור לחבטות זעם!"
-
[COLOR="MediumTurquoise"][U][B]אביב-[/B][/U]
"אוי ואבוי, טריקו!" אתה קורא כשאתה מבין שהאבקה נספגה בטריקו המתקשה לזוז.
פרס מחליט לא לבזבז זמן ויוצא במטרה לנשוך את טריקו.
טריקו שומע את ההוראות שלך ומנסה להניף את זנבו,אך לשווא.
פרס מתקדם לטריקו ומתכונן לנשוך אותו,טריקו מתאמץ מאוד ולפתע מצליח לקפוץ הצידה ולפגוע בפרס עם חבטה חזקה במיוחד שמעיפה את פרס לאחור! פרס מתעשת ושורט את טריקו ומכאיב לו.
פרס נראה עייף אך לא מפסיק ומתכונן לשרוט את טריקו עוד פעם!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
''המף איזה תינוק תלמד נימוסים'' את אומרת לילד שלא מפסיק לצחוק מאיך שנבהלת.
את מרגיעה את נשימתך ומחליטה לא להתייחס לילד וממשיכה ללכת.
"אוי נו קדימה מה יש לך רק צחקתי! אני עושה את זה לכולם!" אומר הילד באותו עוקס אחרייך בקפיצות מצד לצד.
את מחליטה לא להתייחס ולאחר הליכה של 5 דקות את רואה נחיל קטן של [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b00d625a17ab5a9e8ac3915884e6f97b.png[/IMG][/URL] ו-[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/632032eaae57d4d3833a4b0ad7bd3994.png[/IMG][/URL]
מעופפים להם בשלווה במשבי הרוח הנעימים של היער.
"יש הרבה כאלה ביער פה" אומר לפתע הילד, "קוראים לי טוני! ולך?" שואל בחיוך קטן.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]ע[U][B]ומר-[/B][/U]
אתה מסביר לסינדקוויל שאתם תנסו לעייף אותו כמה שרק אפשר וכמו תמיד הוא מהנהן בהסכמה.
אתה אומר לסינדקוויל מה לעשות, "סינדה!" הוא משיב כאישור.
בגלל שקומבי לא קרובה אליו ומטר כוכבים מהירים בדרך אליו סינדקוויל משחרר מפיו סיחרור אש אשר שורף את הכוכבים ומעלים אותם.
קומבי לא מרפה ומתכוננת לנשוך שוב את סינדקוויל שמתכונן וברגע המתאים הוא מסתובב וחושף את אש גבו ופוגע בקומבי בחוזקה! קומבי מתעופפת באוויר בכאב מה שמונע ממנו להשתמש בחבטות זעם ויוצרת משב רוח שמעיף את סינדקוויל ומטיח אותו בגזע עץ קרוב!.
סינדקוויל נפגע וקיבל מעט הלם,אך הוא לא מוותר וממשיך לעמוד איתן כנגד קומבי המעופפת,קומבי נראית חלשה,אבל מנסה שלא להראות סימני חולשה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"חמוק צ'ארמנדר," אתה פוקד על צ'רמנדר,צ'רמנדר קופץ הצידה וחומק ממתקפת הדחיפה ומתקדם במהירות לעבר קסקון כדי לשרוט אותו! קסקון מחכה וכשצ'רמנדר קרוב ומתכונן לתקוף קסקון יורה חוט דביק וקושר את צ'רמנדר בתוכו! צ'רמנדר מנסה לזוז אך לא מצליח! והפעם קסקון מצליח לדחוף את צ'רמנדר שנמצא עדיין בתוך פקעת החוים שקסקון יצר.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1375705][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]אביב-[/B][/U]
"אוי ואבוי, טריקו!" אתה קורא כשאתה מבין שהאבקה נספגה בטריקו המתקשה לזוז.
פרס מחליט לא לבזבז זמן ויוצא במטרה לנשוך את טריקו.
טריקו שומע את ההוראות שלך ומנסה להניף את זנבו,אך לשווא.
פרס מתקדם לטריקו ומתכונן לנשוך אותו,טריקו מתאמץ מאוד ולפתע מצליח לקפוץ הצידה ולפגוע בפרס עם חבטה חזקה במיוחד שמעיפה את פרס לאחור! פרס מתעשת ושורט את טריקו ומכאיב לו.
פרס נראה עייף אך לא מפסיק ומתכונן לשרוט את טריקו עוד פעם!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"טריקו השתמש בפזילה בכדי לגרום לו לחשוב שאתה פונה לכיוון אחד, ואז קפוץ לשני והשתמש בחבטה מסיימת!"
-
[quote]אדם-
"חמוק צ'ארמנדר," אתה פוקד על צ'רמנדר,צ'רמנדר קופץ הצידה וחומק ממתקפת הדחיפה ומתקדם במהירות לעבר קסקון כדי לשרוט אותו! קסקון מחכה וכשצ'רמנדר קרוב ומתכונן לתקוף קסקון יורה חוט דביק וקושר את צ'רמנדר בתוכו! צ'רמנדר מנסה לזוז אך לא מצליח! והפעם קסקון מצליח לדחוף את צ'רמנדר שנמצא עדיין בתוך פקעת החוים שקסקון יצר.
מה תעשה?[/quote]
"קדימה צ'ארמנדר, קטן עליך!" אקרא בחיוך לעבר צ'ארמנדר. "שרוף את החוטים באמצעות זנבך ותקוף בגחלת! לאחר מכן סיים את זה בשריטה!"
-
''המף איזה תינוק תלמד נימוסים'' את אומרת לילד שלא מפסיק לצחוק מאיך שנבהלת.
את מרגיעה את נשימתך ומחליטה לא להתייחס לילד וממשיכה ללכת.
"אוי נו קדימה מה יש לך רק צחקתי! אני עושה את זה לכולם!" אומר הילד באותו עוקס אחרייך בקפיצות מצד לצד.
את מחליטה לא להתייחס ולאחר הליכה של 5 דקות את רואה נחיל קטן של [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b00d625a17ab5a9e8ac3915884e6f97b.png[/IMG][/URL] ו-[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/632032eaae57d4d3833a4b0ad7bd3994.png[/IMG][/URL]
מעופפים להם בשלווה במשבי הרוח הנעימים של היער.
"יש הרבה כאלה ביער פה" אומר לפתע הילד, "קוראים לי טוני! ולך?" שואל בחיוך קטן.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
אני יוציא את מאדקיפ ואת סנקרן ואומר להם ''שמעתם במקרה בידריל פה בסביבה? אני כל הזמן שומעת זמזומים 0: '' ''וואוו! אלה הופיפי וסקיפלום!'' אומר בשמחה לאחר שאסרוק אותם בפוקדע 'אבל כבר יש לי פוקימון עשב... אני לא צריכה אחד' אחשוב במוחי.
''מאדקיפ, סנקרן אתם רעבים? בואו נעשה הפסקת אוכל רק חבל שאין פה עוד מאמן.. אחרי הכל יש לי ארוחה יחסית גדולה אומ... נו טוב כנראה אוכל הכל בעצמי'' אומר בהתגרות בעודי מתעלמת מטוני
-
[QUOTE=Sharpedo;1375705][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]
[COLOR="DarkOrchid"]ע[U][B]ומר-[/B][/U]
אתה מסביר לסינדקוויל שאתם תנסו לעייף אותו כמה שרק אפשר וכמו תמיד הוא מהנהן בהסכמה.
אתה אומר לסינדקוויל מה לעשות, "סינדה!" הוא משיב כאישור.
בגלל שקומבי לא קרובה אליו ומטר כוכבים מהירים בדרך אליו סינדקוויל משחרר מפיו סיחרור אש אשר שורף את הכוכבים ומעלים אותם.
קומבי לא מרפה ומתכוננת לנשוך שוב את סינדקוויל שמתכונן וברגע המתאים הוא מסתובב וחושף את אש גבו ופוגע בקומבי בחוזקה! קומבי מתעופפת באוויר בכאב מה שמונע ממנו להשתמש בחבטות זעם ויוצרת משב רוח שמעיף את סינדקוויל ומטיח אותו בגזע עץ קרוב!.
סינדקוויל נפגע וקיבל מעט הלם,אך הוא לא מוותר וממשיך לעמוד איתן כנגד קומבי המעופפת,קומבי נראית חלשה,אבל מנסה שלא להראות סימני חולשה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
וואו חכו חכו שניכם! נשבע לכם יפוצצו אתכם במכות לפני שבכלל תשלפו פוקדור!!! @_@
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי סינדקוויל, אני יודע שזה נמשך הרבה, אבל אתה מסוגל!" אקרא במטרה להחדיר בו מוטיבציה ולעודד אותו "קדימה מקד את כל האנרגיה שלך ושלח סחרור אש הכי חזק שתוכל לגייס!"
-
[COLOR="MediumTurquoise"]א[U][B]ביב-[/B][/U]
אתה מורה על טריקו להשתמש בפזילה,למרות הקושי טריקו מצליח לעצום את עינייו ולעצור את פרס מלזוז.
טריקו מנצל את בניסיון לחבוט בו אך השיתוק משפיע.
פרס מנצל את השיתוק בכדי לשרוט את טריקו פעם נוספת.
טריקו מתרחק מפרס בצעדים עד שגבו נוגע בגזע עץ,פרס מכין את צבתותיו ושולח אותן בכדי לפגוע בטריקו אך ברגע הזה טריקו קופץ גבוה ומהאוויר הוא נוחת וחובט בו בחוזקה רבה! עוצמת החבטה עם ההתנגשות בקרקע גורמת לפרס כאב רב עד שלבסוף הוא מתעלף!.
טריקו מחייך אך נראה שאבקת השיתוק עדיין משפיעה עליו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]אדם-[/U][/B]
"קדימה צ'ארמנדר, קטן עליך!" אתה קורא לצ'רמנדר בקריאת עידוד, "צ'אר!" הוא קרוא בנחישות, צ'רמנדר מסובב את זנבו לכיוון הפקעת ותוך שניות החוטים נקרעים ונשרפים מה שמאפשר לצ'רמנדר להשתחרר! צ'רמנדר משחרר גחלת לכיוון קסקון שרואה את המתקפה המתקרבת אליו וקופץ הצידה.
צ'רמנדר לא מרפה והוא רץ אליו ושורט אותו בחוזקה רבה וגורם לקסקון נזק רב.
"קס קסקון!" קורא קסקון בכאב ובורח מהמקום מהשיחים שהגיע מהם!.
"צ'רמנדר!" קורא צ'רמנדר ומביט בך בחיוך.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
את משחררת את שני הפוקימונים שלך שהספיקו לנוח, ''שמעתם במקרה בידריל פה בסביבה? אני כל הזמן שומעת זמזומים 0: '' את אומרת להם בניסיון להתגרות בטוני, הם לא מבינים כל כך למה את מתכוונת ובמבט תמים מביטים שמאל וימין כדי לראות הם יש בידרילים בסביבה.
"אה אה מאוד מצחיק!! ועוד אני הילד הקטן כאן!" אומר טוני בעקיצה.
את מתעלמת מטוני ולוקחת את הפוקידע שלך כדי לסרוק את הופיפ וסקיפלום.
"הופיפ-פוקימון עשב הכותנה,הופיפ מתעופפים בעזרת זרמי אוויר ורוחות,אומרים שאם רואים את הופיפים מעופפים בשדות ובהרים,האביב בדרך."
"סקיפלום-פוקימון עשב הכותנה,סקיפלום פורח כשיש מזג אוויר חם,הוא צף באוויר כדי לספוג כמה שיותר אור שמש" אומרת הפוקידע ונכבית.
"בכל מקרה את לא מגרה אותי,אני יכול להסתדר בעצמי אני יודע איפה יש כאן פירות שאני יכול לאכול!" אומר טוני בהבעת פנים רצינית.
"בכל מקרה,רק רציתי להסתובב איתך קצת ולהראות לך את היער ואולי לאתגר אותך לאיזה קרב..אבל כנראה שאת פוחדת!" טוני אומר בפתאומיות ומתחיל לצעוד לאחור ולהתרחק ממך.
מה תעשי?[/COLOR]
שששששש קודם כל תגיב אחר כך נראה מה אתה היית עושה! XD
"אוקי סינדקוויל, אני יודע שזה נמשך הרבה, אבל אתה מסוגל!" אתה מעודד את סינדקוויל שממשיך לעמוד כנגד קומבי המעופפת.
סינדקוויל מתחיל להתמקד ומנסה לכוון לעבר קומבי,קומבי רואה את זה בתור הזדמנות להשתמש במשב רוח וכך היא עושה! קומבי מניפה את כנפיה ומשחררת משב רוח חזק בניסיון להעיף את סינדקוויל שעומד חזק כנגד הרוח ולא מרפה! קומבי מתייאשת ומחליטה לנשוך את סינדקוויל אך כשהיא מתקרבת אליו זה כבר מאוחר מדי כי סינדקוויל משחרר עליה סיחרור אש חזק במיוחד שפוגע בה ומפיל אותה על הקרקע מעולפת!.
סינדקוויל מתנשם מעט מהמאמץ ומביט בקומבי המעולפת ומרגיש מסופק מעצמו!.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1375797][COLOR="MediumTurquoise"]א[U][B]ביב-[/B][/U]
אתה מורה על טריקו להשתמש בפזילה,למרות הקושי טריקו מצליח לעצום את עינייו ולעצור את פרס מלזוז.
טריקו מנצל את בניסיון לחבוט בו אך השיתוק משפיע.
פרס מנצל את השיתוק בכדי לשרוט את טריקו פעם נוספת.
טריקו מתרחק מפרס בצעדים עד שגבו נוגע בגזע עץ,פרס מכין את צבתותיו ושולח אותן בכדי לפגוע בטריקו אך ברגע הזה טריקו קופץ גבוה ומהאוויר הוא נוחת וחובט בו בחוזקה רבה! עוצמת החבטה עם ההתנגשות בקרקע גורמת לפרס כאב רב עד שלבסוף הוא מתעלף!.
טריקו מחייך אך נראה שאבקת השיתוק עדיין משפיעה עליו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
ו!.
"וואו, טריקו איזו עבודה מדהימה! חזור לפוקדור ונוח, עשית די והותר," אחזיר את טריקו, תוהה האם היה עליי לנסות וללכוד את פרס לפי שטריקו נפגע כך.
"שיהיה לי בהצלחה," אומר ואזרוק פוקדור ללכידת פרס.
-
את משחררת את שני הפוקימונים שלך שהספיקו לנוח, ''שמעתם במקרה בידריל פה בסביבה? אני כל הזמן שומעת זמזומים 0: '' את אומרת להם בניסיון להתגרות בטוני, הם לא מבינים כל כך למה את מתכוונת ובמבט תמים מביטים שמאל וימין כדי לראות הם יש בידרילים בסביבה.
"אה אה מאוד מצחיק!! ועוד אני הילד הקטן כאן!" אומר טוני בעקיצה.
את מתעלמת מטוני ולוקחת את הפוקידע שלך כדי לסרוק את הופיפ וסקיפלום.
"הופיפ-פוקימון עשב הכותנה,הופיפ מתעופפים בעזרת זרמי אוויר ורוחות,אומרים שאם רואים את הופיפים מעופפים בשדות ובהרים,האביב בדרך."
"סקיפלום-פוקימון עשב הכותנה,סקיפלום פורח כשיש מזג אוויר חם,הוא צף באוויר כדי לספוג כמה שיותר אור שמש" אומרת הפוקידע ונכבית.
"בכל מקרה את לא מגרה אותי,אני יכול להסתדר בעצמי אני יודע איפה יש כאן פירות שאני יכול לאכול!" אומר טוני בהבעת פנים רצינית.
"בכל מקרה,רק רציתי להסתובב איתך קצת ולהראות לך את היער ואולי לאתגר אותך לאיזה קרב..אבל כנראה שאת פוחדת!" טוני אומר בפתאומיות ומתחיל לצעוד לאחור ולהתרחק ממך.
מה תעשי?[/COLOR]
אביט בטוני המתרחק ואחזיר את האוכל לתיק ואמלמל לעצמי ''אני הרבה יותר חזקה ממך''.
אביט במאדקיפ ובסנקרן ''אז זה הוחלט! קרב של שניים על שניים מקובל עלייך?'' אשאל את טוני בחיוך.
-
[quote]"קדימה צ'ארמנדר, קטן עליך!" אתה קורא לצ'רמנדר בקריאת עידוד, "צ'אר!" הוא קרוא בנחישות, צ'רמנדר מסובב את זנבו לכיוון הפקעת ותוך שניות החוטים נקרעים ונשרפים מה שמאפשר לצ'רמנדר להשתחרר! צ'רמנדר משחרר גחלת לכיוון קסקון שרואה את המתקפה המתקרבת אליו וקופץ הצידה.
צ'רמנדר לא מרפה והוא רץ אליו ושורט אותו בחוזקה רבה וגורם לקסקון נזק רב.
"קס קסקון!" קורא קסקון וכאב ובורח מהמקום מהשיחים שהגיע מהם!.
"צ'רמנדר!" קורא צ'רמנדר ומביט בך בחיוך.
מה תעשה?[/quote]
"צ'ארמנדר עבודה מעולה!'' צחקתי בקול. החיים שהחמוד הזה מצחיק אותי. התחלתי לרוץ אל תוך השיחים מסמן לצ'ארמנדר לבוא אחרי. "פחדן, אני אתפוס אותך!" ארוץ אחריו.
-
[I][B][SIZE=4]שלומי עושה לכם עוד עדכון אחד ואז אני מחליף אותו לעת עתה :)[/SIZE][/B][/I]
[quote=Sharpedo;1375605]
[COLOR=Navy][B][U]ג'וי-[/U][/B]
אינך נלחץ ממיאו המתקרב אליכם במהירות,אתה מחכה לרגע הנכון וכשמיאו במרחק לא גדול ממכם אתה נותן לטוטודייל את הפקודה לקפוץ גבוה,טוטודייל מתכופף מעט ובעזרת זנבו מקבל תנופה,פוקימון החתול לא מתרגש ובעזרת מהירותו וחושיו החתוליים מצליח לקפוץ לגובה שטוטודייל הגיע אליו בדיוק רב ושורט אותו באוויר ומחזיר את טוטודייל לקרקע פגוע מציפורניו.
טוטודייל מנער את ראשו ומחכה שמיאו יחזור,מיאו לא מבזבז זמן ובזמן שהוא נוחת זנבו מתחיל לזהור והוא מנסה לפגוע בטוטודייל! טוטודייל קופץ הצידה ומצליח להתחמק מההתקפה של מיאו ומתחיל למשוך את יריבו אליו,מיאו העצבני חושף את ציפורניו שוב ושורט ושורט במטרה לפגוע בטוטודייל שמפתיע אותו לפתע עם שריטות בעצמו! מיאו נפגע אך מהירותו הגבוהה מאפשרת לו לקפוץ הצידה, "מיאו מיאו" ממלמל הפוקימון ומושיט את ידו כשאחת מציפורניו זזה לכיוון שלו,מאין סוג של "בוא נראה אותך!".
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"אוקיי טוטודייל יפה מאוד אנחנו קורבים" אומר בכדי לעודד אותו ואחשוב לעצמי 'מממ... בחור קשוח המיאו הזה!'
ואז אוסיף ואומר "טוטודייל עמוד על זנבך והסתובב עם אקדח מים לכל עבר, העף את מיאו ואז התקרב אליו, התקרב קרוב קרוב וברגע שישלוף ציפורניים שוב החל לקפצץ ולדלג לאחור!" אדריך אותו.
ואז אוסיף לתדריך "משוך אותו לגזע עץ ואז התגלגל הצידה, ציפורניו הארוכות וודאי התעקו בגזע וזה יפנה אותך לעוד אקדח מים אחד מטווח אפס!"
-
[COLOR="MediumTurquoise"][U][B]אביב-[/B][/U]
"וואו, טריקו איזו עבודה מדהימה! חזור לפוקדור ונוח, עשית די והותר, אתה משבח את טריקו שניצח בקרב הראשון שלו למרות השיתוק, "טרי..קו!" הוא אומר בקול מסופק ומחייך אליך ואתה מחזיר אותו לפוכדור למנוחה.
אתה מערער לעצמיך האם לתפוס את פרס או לא,בוחן את כישורי הקרב שלו ואיך ההתמודדות שלו נגד טריקו.
לבסוף אתה מחליט לתפוס את פרס,אתה מוציא מתיקך פוכדור חדש ונוצץ, "שיהיה לי בהצלחה," אתה אומר וזורק את הפוכדור על פרס שנכלא בתוך הפוכדור.
הפוכדור זז מצד לצד.
ימין...
שמאל...
ימין...
שמאל...
ונעצר!
תפסת פרס!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
''אני הרבה יותר חזקה ממך'' את ממלמלת בעודך צופה בטוני מתרחק.
את מביטה על מאדקיפ וסאנקרן שמביטים בך בחיוך, ''אז זה הוחלט! קרב של שניים על שניים מקובל עלייך?'' את לפתע אומרת בקול רם בכדי שטוני ישמע.
הוא מיד מסתובב כי כנראה שלתגובה הזאת הוא ציפה, "אין בעיות! קרב כאן ועכשיו!" קורא טוני ומוציא שני פוכדורים וזורק אותם לאוויר,שתי קרני אור לבנות יוצאות מהפוכדורים ופוגעות בקרקע ולפתע הן נהפכות לשני פוקימונים.
האחד דמוי סרטן כתום עם שתי פטריות קטנות מעליו וזוג צבתות [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/6e6f3c8d7e797538265b57b86469ed3d.png[/IMG][/URL]
לידו,את מזהה פוקימון שנראה כמו נמייה חומה עם זנב גדול ופרוותי [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/ca4942e4f3328c2904dab87a00c2688c.png[/IMG][/URL]
את מזהה אותם כפרס וסנטרט.
"אני אולי צעיר,אבל יודע שבנות מתחילות קודם!" אומר טוני בחיוך מעט ילדותי ומחכה בקוצר רוח.
[B][U]מה תעשי?[/U][/B][/COLOR]
"צ'ארמנדר עבודה מעולה!' אתה משבח את צ'רמנדר שמחייך אליך בחיוך מלא שמחה.
אתה קורא לצ'רמנדר לרוץ אחריך ולחפש את קסקון,שניכם רצים לכיוון ממנו קסקון ברח.
לאחר ריצה קצרה אתם מזהים את קסקון שוב,כשהוא רואה אותכם הוא נתקף בהלה ומתחבא מאחורי גזע עץ,כשלפתע אתם מבחינים בפוקימון פרפר משונה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/c5ea8f953b23a3f8842d65c24806e37c.png[/IMG][/URL] שנראה לא שמח מזה שאתם מציקים לקסקון!
"דאסטוקס!" קורא הפוקימון ואוגר קרן על חושית ויורה אותה לכיוונכם!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"אוקיי טוטודייל יפה מאוד אנחנו קרובים" אתה אומר לטוטודייל שנראה שהוא לא מוותר למיאו!.
טוטודייל מנסה לעמוד על זנבו,הוא מעט מתנדנד אבל איך שהוא מצליח להסתובב לכמה שניות ומצליח לפגוע במיאו שנהדף לאחור! מיאו מחייך חיוך ערמומי ומיד מטפס על עץ! מסתתר בענפים כשלפתע הוא קופץ מהענף וחושף את ציפורניו! טוטודייל מבחין במיאו ומתחמק מיד! הוא מושך אותו לכיוון אחד העצים כשלפתע מיאו מפסיק לתקוף עם ציפורניו ורץ לכיוון טוטודייל עם פה פעור! טוטודייל לא נלחץ ועומד מאחורי גזע העץ וברגע הנכון קופץ מעל מיאו שמקבל חבטה בראשו ומחזיק את ראשו במעט כאב.
הזמן הזה מספיק לטוטודייל לשלוח אקדח מים מטווח קרוב ומיאו חוטף אקדח מים מטווח מאוד קרוב וביחד עם החבטות בגב מהגזע עץ הוא נפגע יותר!
אחרי שאקדח המים נפסק מיאו נוחת על האדמה מעולף!
"טוטודייל טוטודייל טוטודייל!" טוטודיל קופץ בשמחה ובעליזות בגלל ניצחונו בקרב הראשון שלו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1375797][COLOR="MediumTurquoise"]
שששששש קודם כל תגיב אחר כך נראה מה אתה היית עושה! XD
"אוקי סינדקוויל, אני יודע שזה נמשך הרבה, אבל אתה מסוגל!" אתה מעודד את סינדקוויל שממשיך לעמוד כנגד קומבי המעופפת.
סינדקוויל מתחיל להתמקד ומנסה לכוון לעבר קומבי,קומבי רואה את זה בתור הזדמנות להשתמש במשב רוח וכך היא עושה! קומבי מניפה את כנפיה ומשחררת משב רוח חזק בניסיון להעיף את סינדקוויל שעומד חזק כנגד הרוח ולא מרפה! קומבי מתייאשת ומחליטה לנשוך את סינדקוויל אך כשהיא מתקרבת אליו זה כבר מאוחר מדי כי סינדקוויל משחרר עליה סיחרור אש חזק במיוחד שפוגע בה ומפיל אותה על הקרקע מעולפת!.
סינדקוויל מתנשם מעט מהמאמץ ומביט בקומבי המעולפת ומרגיש מסופק מעצמו!.
אתה לא מתבייש?!
הגבתי כבר פעמים, ואין שום זכר אליך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סינדקוויל היית מעולה!" אקרא בהתלהבות וארוץ אליו ואחבק אותו בחוזקה "איזה מזל שאתה כזה מושלם!!!" אצווח לו באושר ואז, בעוד מחבק אותו אפנה מבט לעברה של קומבי המעולפת 'אמא אמרה שקומבי מתפתחת לפוקימון חזקה במיוחד' אחשוב לעצמי ואז אוריד את סינדקוויל ואשחרר פוקדור ריק על קומבי.
-
[QUOTE=Sharpedo;1375924][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]אביב-[/B][/U]
"וואו, טריקו איזו עבודה מדהימה! חזור לפוקדור ונוח, עשית די והותר, אתה משבח את טריקו שניצח בקרב הראשון שלו למרות השיתוק, "טרי..קו!" הוא אומר בקול מסופק ומחייך אליך ואתה מחזיר אותו לפוכדור למנוחה.
אתה מערער לעצמיך האם לתפוס את פרס או לא,בוחן את כישורי הקרב שלו ואיך ההתמודדות שלו נגד טריקו.
לבסוף אתה מחליט לתפוס את פרס,אתה מוציא מתיקך פוכדור חדש ונוצץ, "שיהיה לי בהצלחה," אתה אומר וזורק את הפוכדור על פרס שנכלא בתוך הפוכדור.
הפוכדור זז מצד לצד.
ימין...
שמאל...
ימין...
שמאל...
ונעצר!
תפסת פרס!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אין לי מושג האם שיתוק מתרפה בפוקדור כמו שציינתם, אם לא, אמשיך היישר למרכז הפוקי' הקרוב, אם כן:
"איזה יופי! יש לי פרס!!!" אקרא בשאגה אדירה. לא אאמין כי הצלחתי לתפוס פוקימון בעצמי, וזה לא היה פשוט כלל. אתן לטריקו לנוח בפוקדור זמן מה ולאחר מכן אסתובב למצוא יריב נוסף לאימון.
אפרופו הוא השתמש בבולט סיד נגדי ולא פויסןפפאודדר
-
[quote]אדם-
"צ'ארמנדר עבודה מעולה!' אתה משבח את צ'רמנדר שמחייך אליך בחיוך מלא שמחה.
אתה קורא לצ'רמנדר לרוץ אחריך ולחפש את קסקון,שניכם רצים לכיוון ממנו קסקון ברח.
לאחר ריצה קצרה אתם מזהים את קסקון שוב,כשהוא רואה אותכם הוא נתקף בהלה ומתחבא מאחורי גזע עץ,כשלפתע אתם מבחינים בפוקימון פרפר משונה שנראה לא שמח מזה שאתם מציקים לקסקון!
"דאסטוקס!" קורא הפוקימון ואוגר קרן על חושית ויורה אותה לכיוונכם!
מה תעשה?[/quote]
"דאסטוקס." לחשתי לעצמי. אני זוכר אותו. הוא פוקימון רעל וחרק, מה שאומר שהקרב הזה הוא לטובתי. "צ'ארמנדר מהר!" אקרא לעבר צ'ארמנדר במהירות. "אנחנו הולכים לעשות את התרגיל של מקודם, זנק לרצפה וסחרר גחלת! חמוק מקרן העל חושית!"
-
''אני הרבה יותר חזקה ממך'' את ממלמלת בעודך צופה בטוני מתרחק.
את מביטה על מאדקיפ וסאנקרן שמביטים בך בחיוך, ''אז זה הוחלט! קרב של שניים על שניים מקובל עלייך?'' את לפתע אומרת בקול רם בכדי שטוני ישמע.
הוא מיד מסתובב כי כנראה שלתגובה הזאת הוא ציפה, "אין בעיות! קרב כאן ועכשיו!" קורא טוני ומוציא שני פוכדורים וזורק אותם לאוויר,שתי קרני אור לבנות יוצאות מהפוכדורים ופוגעות בקרקע ולפתע הן נהפכות לשני פוקימונים.
האחד דמוי סרטן כתום עם שתי פטריות קטנות מעליו וזוג צבתות [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/6e6f3c8d7e797538265b57b86469ed3d.png[/IMG][/URL]
לידו,את מזהה פוקימון שנראה כמו נמייה חומה עם זנב גדול ופרוותי [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/ca4942e4f3328c2904dab87a00c2688c.png[/IMG][/URL]
את מזהה אותם כפרס וסנטרט.
"אני אולי צעיר,אבל יודע שבנות מתחילות קודם!" אומר טוני בחיוך מעט ילדותי ומחכה בקוצר רוח.
[B][U]מה תעשי?[/U][/B][/COLOR]
''הדור של היום'' אומר ואגלגל עיינים.
''אוקיי! מאדקיפ, סנקרן צאו!'' אומר והורה לסנקרן ומאדקיפ להתכונן לקרב ''מאדקיפ עכשיו אקדח מים על סנטרט וסנקרן שאיבה על פרס!'' אני יורה לסנקרן ומאדקיפ לתקוף
-
[SIZE=6][/SIZE][U][B]דילן:
[/B][/U]אתה צועד בשקט אל עבר ההופיפ הזה, גם ככה הוא מבוהל ולא בכוונתך להבהילו עוד יותר.
"קרה משהו הופיפ? מדוע אתה מודאג כל-כך?" אתה שואל אותו נינוח עד מאוד והוא מנסה להסביר לך שהוא מחפש את החברים שלו, ההופיפים האחרים כבר הרבה זמן ולא מוצא אותם![B]
מה תעשה?[/B]
[COLOR=Teal]
[U][B]שין:[/B][/U]
השיתוק ילך ויחלש עד לא יהיה... אין לך טעם לחפש מרכז כי הוא רחוק.
-------------
"כמה נפלא! תפסתי פרס!!!" אתה צוהל באושר ומרים את הפוקדור, מיצב אותו היטב בחגורת הפוקדורים שלך והינה 2 פוקדורים מתוך ה-6 כבר מלאים.
אתה מחזיר את טריקו גם כן בשביל מנוחה טובה, ואתה ממשיך בדרך מביט סביב אל הפוקימונים... רובם מפחדים להתקרב...
לפתע אתה שומע קריאות צעקה לעזרה "הצילו! הצילו! יש כאן מישהו?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=#d0c00a][U][B]אדם:[/B][/U]
זנק לרצפה?! יעני תעלה למטה וכאלה O.o"
-----------
'אז עכשיו הוא דאסטוקס... גם רעל, הקרב אפילו יותר לטובתי' אתה מהרהר לעצמך ואז בבטחון יוצא בשלל פקודות אל צ'ארמנדר.
צ'ארמנדר ואתה פועלים בדיוק כמו קודם, צ'ארמנדר נופל על גבו... מסתחרר ושלל גיצי גחלת נורים מפיו!
אך הפעם דאסטוקס מנופף בכנפיו ועולה גבוהה, הוא שולח מטח עוקצי רעל היישר אל בטנו של צ'ארמנדר ההמום והמהלומה פוגעת היטב.
הרבה עוקצים פוגעים בצ'ארמנדר וכמה מהם מצליחים להרעיל אותו!
צ'אנמדר קם על רגליו ונראה מסוחרר ומיוזע, אך הוא מתעקש להילחם.
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]רובי:[/B][/U]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkOrchid]אני מאשים את שלומי בעדכון המוקדם של הדבורה... XDD
----------
"סינדקוויל היית מעולה!" אתה מבשר לו בהתלהבות, הוא נראה נרגש גם הוא, רוטט עם רגליו הקטנות והלהבה שעל גבו מתעצמת לכמה רגעים.
"אתה כזה מושלם!!!" אתה קורה בעודכם מתחבקים חיבוק אוהב ומחמם, אתה מסט מבטך על קומבי הקטנה ששוכבת שם מעולפת ומסחוררת.
'אמא אמרה שהיא חזקה וקשוחה' אתה נזכר ואז משליח פוקדור ריק על קומבי. הפוקדור נזרק שואף אותה לבפנים בקרן אדומה.
ומתחיל להתנדנד במקום, אתה וסינדקוויל מביטים בו במתח... נדנוד 1... נדנוד 2... נדנוד שלוש ולפתע משמיע הפוקדור צליל נעים וחלוש.
קומבי עוד בפנים, מזל טוב תפסת קומבי!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Plum]
[U][B]וונדי:[/B][/U]
את מגלגלת עיניו למשמע דבריו בחיוך וחושבת לעצמך "הדור של היום..."
"אוקיי, מאדקיפ, סנקרן צאו החוצה" את קוראת ובלי עיקובים מיותרים כבר מתחילה בפוקודות.
מאדקיפ שולח אקדח מים על סנטרנט שמקפץ בזריזות הצידה ומתחמק בקלילות, מטח המים פוגע בעץ גדולה ומפיל מספר פירות לא מועט עליכם...
בנתיים סאנקרן משתמש בשאיבה על פרס וגם מצליחה בכך, אנרגיה מועברת מפרס לסאנקרן ונראה כי פרס קצת נחלש.
אך אין זה משנה הוא מתקרב אל סנאקרן ומכה אותה בשריטה הגונה, בנתיים סנטרנט משתמש בצוות כפול ומקיף את מאדקיפ.
וכל פעם מצד אחר סנטרנט מכה אותו עם מתקפה מהירה וחוזר למעגל הכפילים מבלי שתשימו לב כלל!
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[quote=Sharpedo;1375924]
[COLOR=Navy][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"אוקיי טוטודייל יפה מאוד אנחנו קרובים" אתה אומר לטוטודייל שנראה שהוא לא מוותר למיאו!.
טוטודייל מנסה לעמוד על זנבו,הוא מעט מתנדנד אבל איך שהוא מצליח להסתובב לכמה שניות ומצליח לפגוע במיאו שנהדף לאחור! מיאו מחייך חיוך ערמומי ומיד מטפס על עץ! מסתתר בענפים כשלפתע הוא קופץ מהענף וחושף את ציפורניו! טוטודייל מבחין במיאו ומתחמק מיד! הוא מושך אותו לכיוון אחד העצים כשלפתע מיאו מפסיק לתקוף עם ציפורניו ורץ לכיוון טוטודייל עם פה פעור! טוטודייל לא נלחץ ועומד מאחורי גזע העץ וברגע הנכון קופץ מעל מיאו שמקבל חבטה בראשו ומחזיק את ראשו במעט כאב.
הזמן הזה מספיק לטוטודייל לשלוח אקדח מים מטווח קרוב ומיאו חוטף אקדח מים מטווח מאוד קרוב וביחד עם החבטות בגב מהגזע עץ הוא נפגע יותר!
אחרי שאקדח המים נפסק מיאו נוחת על האדמה מעולף!
"טוטודייל טוטודייל טוטודייל!" טוטודיל קופץ בשמחה ובעליזות בגלל ניצחונו בקרב הראשון שלו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד לך חבר קטן!" אשבח אותו ואחזק את בטחונו, עם כמה ליטופים שוודאי לא יזיקו.
בלי הרבה מחשבה אניח למיאו הרדום ואמשיך לי בדרכי, ברוגע, מזמזם לי מנגינה אהובה.
-
[QUOTE]אדם:
זנק לרצפה?! יעני תעלה למטה וכאלה O.o"
-----------
'אז עכשיו הוא דאסטוקס... גם רעל, הקרב אפילו יותר לטובתי' אתה מהרהר לעצמך ואז בבטחון יוצא בשלל פקודות אל צ'ארמנדר.
צ'ארמנדר ואתה פועלים בדיוק כמו קודם, צ'ארמנדר נופל על גבו... מסתחרר ושלל גיצי גחלת נורים מפיו!
אך הפעם דאסטוקס מנופף בכנפיו ועולה גבוהה, הוא שולח מטח עוקצי רעל היישר אל בטנו של צ'ארמנדר ההמום והמהלומה פוגעת היטב.
הרבה עוקצים פוגעים בצ'ארמנדר וכמה מהם מצליחים להרעיל אותו!
צ'אנמדר קם על רגליו ונראה מסוחרר ומיוזע, אך הוא מתעקש להילחם.
מה תעשה?[/QUOTE]
זינוק היא הפעולה שמתבצעת. זה יכול להיות בכל מקום, גם לעבר הרצפה או למיטה. XD
_____
"גררר צ'ארנדר!" אצרח הכל הכוח. מעודד אותו לקום על רגליו. " תנהם ותוכיח לו כמה חזק אתה ואז הטח את זנבך בכוח בקרקע כדי להבטיח את הקפיצה הגבוהה ביותר שתוכל והשתמש בגחלת היישר לעבר כנפיו!"
-
[QUOTE=NivX10;1376040][SIZE=6][/SIZE][U][B]דילן:
[/B][/U]אתה צועד בשקט אל עבר ההופיפ הזה, גם ככה הוא מבוהל ולא בכוונתך להבהילו עוד יותר.
"קרה משהו הופיפ? מדוע אתה מודאג כל-כך?" אתה שואל אותו נינוח עד מאוד והוא מנסה להסביר לך שהוא מחפש את החברים שלו, ההופיפים האחרים כבר הרבה זמן ולא מוצא אותם![B]מה תעשה?[/QUOTE]
"תהיה איתנו!" אומק בפתאומיות ובחיוך להופיפ הקטנטן, "אנחנו מטיילים ביער,בטוח נמצא אותם!" אומר לו בחיוך בכדי להרגיעו, "בוא נלך" אומר להופיפ ואמשיך ללכת איתו,בזמן ההליכה אנסה לחפש את חבריו של הופיפ
-
[QUOTE=NivX10;1376040][SIZE=6][/SIZE][U][B]דילן:
"קרה משהו הופיפ? מדוע אתה מודאג כל-כך?" אתה שואל אותו נינוח עד מאוד והוא מנסה להסביר לך שהוא מחפש את החברים שלו, ההופיפים האחרים כבר הרבה זמן ולא מוצא אותם![B]
מה תעשה?[/B]
[COLOR=Teal]
[U][B]שין:[/B][/U]
השיתוק ילך ויחלש עד לא יהיה... אין לך טעם לחפש מרכז כי הוא רחוק.
-------------
"כמה נפלא! תפסתי פרס!!!" אתה צוהל באושר ומרים את הפוקדור, מיצב אותו היטב בחגורת הפוקדורים שלך והינה 2 פוקדורים מתוך ה-6 כבר מלאים.
אתה מחזיר את טריקו גם כן בשביל מנוחה טובה, ואתה ממשיך בדרך מביט סביב אל הפוקימונים... רובם מפחדים להתקרב...
לפתע אתה שומע קריאות צעקה לעזרה "הצילו! הצילו! יש כאן מישהו?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
.[/QUOTE]
"אוי, מה זה היה," אגיב.
'אני לא בטוח שאני רוצה להיכנס לכל עימות.. אבל אני מוכרח רק לבדוק מה זה,' אחשוב ואלך למקום האירוע.
-
[COLOR=Teal][U][B]שין:[/B][/U]
"אוי... מה זה היה לכל הרוחות?!" אתה תוהה לעצמך בכל רם, מודאג מעת.
אינך רוצה להיכנס לעימות אך הסקרנות מציקה לך מאוד, אתה עומד במקום בלווטים עם עצמך כאשר קריאות העזרה לפתע נשמעות שוב.
המצפון לא מאפשר לך להתעלם "תמשיך לצעוק!" אתה קורא והולך וממהר בעקבות הקול, כשלפתע אתה מתנגש בנער.
לבוש בעיקר בלבן וירוק[/COLOR][COLOR=DarkRed][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/y2nwdz20jqcz.png[/IMG][/URL][/COLOR][COLOR=Teal].
הוא מחזיק שני פוקימונים בנוסף. יאנמה[/COLOR][COLOR=DarkRed][FONT=Verdana][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/mynito20tmcb.png[/IMG][/URL][/FONT][/COLOR][COLOR=Teal]ובולבזור[/COLOR][COLOR=DarkRed][FONT=Verdana][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/2lmnmglm0dyr.png[/IMG][/URL][/FONT][/COLOR][COLOR=Teal]שניהם פוצעים ומעולפים!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]דילן:[/B][/U]
אתה חושב מה לעשות ומיד מוצא פיתרון, אתה מציע להופיפ להתלוות אליכם לטיול ביער "אנחנו נטייל וכך נמצא את חבריך, מוסכם?" והוא נראה משתגע על הרעיון.
הוא נצמד לפיפלאפ ומרחף לידו כל העת, מדברים זה עם זה...
לאחר בערך כחצי שעה אתה רואה עלים שדומים לעלי הראש של הופיפ מתקרב ורואה כמה הופיפים מקווצים בקרחת יער קטנה.
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=Orange][U][B]אדם:[/B][/U]
"צ'ארמנדר!!!" אתה זועק את שמו בקול מחריד, "תנהם ותן בזה את כל כולך!" אתה מבקש ממנו וצ'ארמנדר שואג כמו דינוזאור אמיתי!
דאסטוקס מביט בוא בחרדה שמופגת בעת הוא רואה את צ'ארמנדר דואך מן ההרעלה. דאסטוקס שולח עוד מטח עוקצי רעל.
אך צ'ארמנדר מגיב בגחלת חזקה במיוחד שאוכל ושורפת קליל את העוקצים ופוגעת ישירות בכנפיו של דאסטוקס...
דאסטוקס נכבה ונענק מכאבים, מאבד הרבה גובה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1376067][COLOR=Teal][U][B]שין:[/B][/U]
"אוי... מה זה היה לכל הרוחות?!" אתה תוהה לעצמך בכל רם, מודאג מעת.
אינך רוצה להיכנס לעימות אך הסקרנות מציקה לך מאוד, אתה עומד במקום בלווטים עם עצמך כאשר קריאות העזרה לפתע נשמעות שוב.
המצפון לא מאפשר לך להתעלם "תמשיך לצעוק!" אתה קורא והולך וממהר בעקבות הקול, כשלפתע אתה מתנגש בנער.
לבוש בעיקר בלבן וירוק[/COLOR][COLOR=DarkRed][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/y2nwdz20jqcz.png[/IMG][/URL][/COLOR][COLOR=Teal].
הוא מחזיק שני פוקימונים בנוסף. יאנמה[/COLOR][COLOR=DarkRed][FONT=Verdana][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/mynito20tmcb.png[/IMG][/URL][/FONT][/COLOR][COLOR=Teal]ובולבזור[/COLOR][COLOR=DarkRed][FONT=Verdana][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/2lmnmglm0dyr.png[/IMG][/URL][/FONT][/COLOR][COLOR=Teal]שניהם פוצעים ומעולפים!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
בים, מאבד הרבה גובה.
אשפשף את ראשי ואתרומם מהאדמה. אתהה מי זה הבחור הזה.
"סליחה, אתה זה שקראת לעזרה?" אשאל.
-
[quote]אדם:
"צ'ארמנדר!!!" אתה זועק את שמו בקול מחריד, "תנהם ותן בזה את כל כולך!" אתה מבקש ממנו וצ'ארמנדר שואג כמו דינוזאור אמיתי!
דאסטוקס מביט בוא בחרדה שמופגת בעת הוא רואה את צ'ארמנדר דואך מן ההרעלה. דאסטוקס שולח עוד מטח עוקצי רעל.
אך צ'ארמנדר מגיב בגחלת חזקה במיוחד שאוכל ושורפת קליל את העוקצים ופוגעת ישירות בכנפיו של דאסטוקס...
דאסטוקס נכבה ונענק מכאבים, מאבד הרבה גובה.
מה תעשה?
________[/quote]
"צ'ארמנדר אנחנו כמעט שם, תן את כל כולך!" ממש צעקתי. הרגשתי את האנדרנלין בדמי. "זנק מעליו תפוס אותו ושטח אותו על הרצפה ורכון מעליו וסיים את זה עם גחלת בכל הכוח מטווח אפס! תן את כל כולך!"
-
[COLOR=Orange][U][B]אדם:[/B][/U]
צ'ארמנדר ואתה מחליטים לתת את הכל לעוד מהלך אחד, הוא מתעלם מהשפעת הרעל ויוצא ופותח בריצה אל עבר דאסטוקס!
דאסטוקס מביט בו ושולח קרן על חושית אך צ'ארמנדר קופץ מעליה ומעליו ונוחט על דאסטוקס בכבדות.
דאסטוקס מתאמץ לקום אך צ'ארמנדר מסיים את זה בגחלת חזקה וישירה.
לפתע צ'אמנדר נופל על הרצפה, גופו לוהט...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]שין:[/B][/U]
אתה נוגע במכה שחטפת בכאב, קם מהרצפה ומנקה את מכנסיך מן האדמה והדשא.
עוד ליפני שאתה מספיק לפנות אל הילד הוא אומר לך "שלום אדוני, אני מתחנן לעזרתך, פוקימונים פצועים ואנ..." ליפני שהוא מספיק לסיים את המשפט מגיע נחיל בידרילים גדול!
היו של לפחות 25 והוא צורח "ברח!!!" ומתחיל לרוץ בכל המרץ, הוא רץ ומביט למשהו, כאילו מכוון לאנשהו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]