-
למלעיזי השואה שלום,
אני לא אטיף לכם מה לעשות ומה לא. הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה למנוע ממכם את ההנאה שאתם שואבים מבדיחות. אבל ברגע שאתם צוחקים על השואה, אתם מנשלים אותי מהזכות הטבעית שלי להגן על כבודי, על משפחתי ועל אמונתי. כל דבר בעולם יכול להיות צודק אם נבחר להתפלסף על כך, והוכחתם את זה בצורה מעולה בוויכוח מול ניצן. אני לא אומר שאתם לא צריכים לעמוד על מה שאתם מאמינים בו, אבל באותה נימה, אתם צריכים להבין שזה פוגע בי אישית. על כן, אבקש ממכם להפסיק להזכיר את נושא השואה בצורה הזו, וזה גם כולל בקשה אישית שלי להוריד את החתימה של היטלר המרקד.
תודה, היטמן.
-
[quote=Hit Man;1388850]למלעיזי השואה שלום,
אני לא אטיף לכם מה לעשות ומה לא. הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה למנוע ממכם את ההנאה שאתם שואבים מבדיחות. אבל ברגע שאתם צוחקים על השואה, אתם מנשלים אותי מהזכות הטבעית שלי להגן על כבודי, על משפחתי ועל אמונתי. כל דבר בעולם יכול להיות צודק אם נבחר להתפלסף על כך, והוכחתם את זה בצורה מעולה בוויכוח מול ניצן. אני לא אומר שאתם לא צריכים לעמוד על מה שאתם מאמינים בו, אבל באותה נימה, אתם צריכים להבין שזה פוגע בי אישית. על כן, אבקש ממכם להפסיק להזכיר את נושא השואה בצורה הזו, וזה גם כולל בקשה אישית שלי להוריד את החתימה של היטלר המרקד.
תודה, היטמן.[/quote]
על זה נאמר עקרון הסובלנות
-
[QUOTE=Rated_R;1388841]תפסיק לשחק אותה ראש קטן אפילו סטנאפיסטים שכל החיים שלהם זה בדיחות,שיצחקו על המוות ועל עדות ועל עצמם ועל אנשים בקהל מבינים ששואה זה כבר משהו אחר
פעם ראית סטנדאפיסט ישראלי שצוחק על הנושא הזה?
שחר חסון שנחשב אחד מאלה שכמעט אין להם גבולות חופשי צוחק על אנשים מהקהל,הוא מדבר על הכל סקס,עדות הכל
אבל בחיים הוא לא התקרב לנושא הזה,לא בקומדי בר ולא בצחוק מהעבודה[/QUOTE]
ציטוט מוויקיפדיה :
"בשנות ה-50 וה-60 של המאה ה-20, דור חדש של קומיקאים החל לחקור נושאים פוליטיים, נושאים אתניים ותרבותיים, הומור שחור (בדיחות על אסונות, כגון [U][B][SIZE="5"]בדיחות על השואה[/SIZE][/B][/U]) והומור גס שעסק במין."
"בדיחות זוועה (או "הומור שחור")
סוגה אחרת של בדיחות היא בדיחות הזוועה. תת-סוגה מפורסמת שלהן היא בדיחות שנושאן השואה. בדיחות אלו מתבססות על חילול הטאבו הכרוך בנושאים שבהן הן עוסקות, והרעיון המקאברי שמאחוריהן הוא בלתי נסבל, עד כדי כך שהוא מצחיק."
-
[QUOTE=Rated_R;1388795]את התגובות שלך אני אפילו לא סופרת מהיום הראשון שלך כאן אתה מנסה להעיף אותי
פעם אחת הצליח לך,זה לא יעבוד פעם שניה
כל השאר יודעים מה? בואו נחכה לרותם
נראה אם את בעל הפורום מצחיקות הבדיחות שלכם
או שאתם אומרים לי שגם לו אסור להחליט מה יהיה ומה לא[/QUOTE]
גאונה,נראה לי את חיה בסרט...מהיום שהגעתי לפורום לא דיברתי איתך אפילו שיחה אחת,אז תפסיקי לזיין תשכל....
-
וואי איך נסחפתם אז היא איימה עלייכם. תבכו?! יש לה סיבה. אתם לא מפסיקים להציק לה למה שהיא תפסיק לאיים עליכם? חוץ מזה שאתם התחלתם. כמו שהאיום מציק לכם הבדיחות שלכם מציקות לה. קשה לכם להפסיק? אנשים פה רושמים לכם שזה עניינים אישיים שלכם, שקשה להם שאתם צוחקים עליהם, ובצדק. אז בבקשה, אני ועוד הרבה מקהילת הפורום מבקשים שבבקשה שתפסיקו עם בדיחות על השואה או כאלה שאתם יודעים מראש שיפגעו באחרים.
תודה, עומר.
-
[QUOTE=Element;1388909]וואי איך נסחפתם אז היא איימה עלייכם. תבכו?! יש לה סיבה. אתם לא מפסיקים להציק לה למה שהיא תפסיק לאיים עליכם? חוץ מזה שאתם התחלתם. כמו שהאיום מציק לכם הבדיחות שלכם מציקות לה. קשה לכם להפסיק? אנשים פה רושמים לכם שזה עניינים אישיים שלכם, שקשה להם שאתם צוחקים עליהם, ובצדק. אז בבקשה, אני ועוד הרבה מקהילת הפורום מבקשים שבבקשה שתפסיקו עם בדיחות על השואה או כאלה שאתם יודעים מראש שיפגעו באחרים.
תודה, עומר.[/QUOTE]
כמה פעמים נצטרך להסביר את זה:
[SIZE="7"]אף אחד לא צחק על השואה מאז הבאן.[/SIZE]
-
[QUOTE=Green Lantern;1388885]גאונה,נראה לי את חיה בסרט...מהיום שהגעתי לפורום לא דיברתי איתך אפילו שיחה אחת,אז תפסיקי לזיין תשכל....[/QUOTE]
אני מבינה שהנושא של עידוס לפני שנה וחצי בערך לא נחשב
-
תכלס פלופי צודק, מאז שהופיר קיבל באן אף אחד לא סיפר בדיחת שואה פעם אחת, פשוט רבנו על האם זה מוצדק או לא, אז באמת תצאו כבר מהתחת שלכם Oם
[QUOTE=Element;1388909]וואי איך נסחפתם אז היא איימה עלייכם. תבכו?! יש לה סיבה. אתם לא מפסיקים להציק לה למה שהיא תפסיק לאיים עליכם? חוץ מזה שאתם התחלתם. כמו שהאיום מציק לכם הבדיחות שלכם מציקות לה. קשה לכם להפסיק? אנשים פה רושמים לכם שזה עניינים אישיים שלכם, שקשה להם שאתם צוחקים עליהם, ובצדק. אז בבקשה, אני ועוד הרבה מקהילת הפורום מבקשים שבבקשה שתפסיקו עם בדיחות על השואה או כאלה שאתם יודעים מראש שיפגעו באחרים.
תודה, עומר.[/QUOTE]
ובדיוק בגלל יחס כזה אנשים לא רוצים להפסיק.
היחיד פה שבאמת מדבר בהיגיון ובצורה מכובדת כאן זה היטמן. שמתם לב שהוא ביקש יפה, לא התחיל להטיח האשמות, לקרוא לנו אטומים וכל מיני? פשוט ביקש יפה?
זה כזה קשה?
כאילו ברצינות, גם כשניצן ביקשה ואמרתי שאני אמתן את עצמי והכל ולא סיפרתי אף בדיחת שואה התחילה לתקוף אותי שאני אטום ולא ממלא את החלק שלי
זה מעצבן
אם יש כאן מישהו שהצליח להציג טיעונים לוגיים באמת, זה היטמן. תלמדו ממנו, גם הוא טוען שזה נושא שלא נעים לו לקרוא ובכל זאת הוא לא בא להטיף לנו ולשנות אותנו.
-
[YOUTUBE]watch?v=rVrB3Z57Iv0[/YOUTUBE]
ילדה רעה כמו היטלר ):
הנה צחקו על היטלר.
-
[QUOTE=Rated_R;1388918]אני מבינה שהנושא של עידוס לפני שנה וחצי בערך לא נחשב[/QUOTE]
כנראה שאת מתבלבלת ביני לבין מישהו אחר, כי אני התחלתי להיות פעיל רק לפני פחות משנה וחצי....
-
[QUOTE=Green Lantern;1388996]כנראה שאת מתבלבלת ביני לבין מישהו אחר, כי אני התחלתי להיות פעיל רק לפני פחות משנה וחצי....[/QUOTE]
וואלה?
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=39214[/url]
-
חברה, תבינו דבר אחד,
לפורום הזה יש מנהלת ואם המנהלת קבעה חוק חדש שלדעתכם הוא לא טוב ולא ראוי זו בעיה שלכם.
אפילו אני בתור מייסד הפורום לא רואה לנכון לחלוק עליה בקשר לחוק הזה[u] גם אם אני לא חושב כמוה[/u].
אז תצטרכו לכבד, אין מה לעשות.
ואם אני אראה שיש אנשים שימשיכו עם כל זה הם יטופלו בהתאם.
-
[QUOTE=YoRt3m;1389018]חברה, תבינו דבר אחד,
לפורום הזה יש מנהלת ואם המנהלת קבעה חוק חדש שלדעתכם הוא לא טוב ולא ראוי זו בעיה שלכם.
אפילו אני בתור מייסד הפורום לא רואה לנכון לחלוק עליה בקשר לחוק הזה[u] גם אם אני לא חושב כמוה[/u].
אז תצטרכו לכבד, אין מה לעשות.
ואם אני אראה שיש אנשים שימשיכו עם כל זה הם יטופלו בהתאם.[/QUOTE]
זה טוב ויפה להגיד "זאת בעיה שלכם עכשיו יש חוק כזה אין לכם מה לעשות" אבל עם צורת ניהול כזאת הפורום שגם ככה כבר די שומם לא יגיע כל כך רחוק..
-
[QUOTE=Rated_R;1389017]וואלה?
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=39214[/url][/QUOTE]
ההנהלה באותה תקופה שמה עליי זין וזאת אשמתי? את מאשימה בזה אותי? כי זה פשוט פתטי.
-
שתדעו לכם, זו לא רק ניצן שחושבת שזה לא מצחיק.
זה גם אני, וגם שחר, וגם היטמן, ואני מאמין שיש עוד, אם לאף אחדדדד בפורום לא היה אכפת ורק לה אז מילא היא הייתה טועה, אבל לא. יש כאן גם חלק, שלדעתם זה שגוי העניין הזה של הלצחוק על השואה. אני כבר לא יודע על מה אתם רבים, על לצחוק על השואה, או על ההיטלר בחתימה, בקיצור אל תעשו מזה צחוק. אולי נגיד לשקד זה לא מפריע בחיי היומיום למרות כל הסיפורים על המשפחה שלו, אבל לא כולם שקד, יש כאלה שזה מפריע להם. אז תחסכו את האזהרות והבאנים
-
הנה,
אני מבקש יפה:
[u]בבקשה[/u] תפסיקו עם זה גם כי זה פוגע בי אישית בתור יהודי וכבונוס נהייתה אוירה כל כך עכורה בפורום שכבר לא כיף :/
כל היום ריבים על הנושא ואנשים פגועים
דיי,[u]בבקשה[/u]
-
[QUOTE=Ziggs;1389065]שתדעו לכם, זו לא רק ניצן שחושבת שזה לא מצחיק.
זה גם אני, וגם שחר, וגם היטמן, ואני מאמין שיש עוד, אם לאף אחדדדד בפורום לא היה אכפת ורק לה אז מילא היא הייתה טועה, אבל לא. יש כאן גם חלק, שלדעתם זה שגוי העניין הזה של הלצחוק על השואה. אני כבר לא יודע על מה אתם רבים, על לצחוק על השואה, או על ההיטלר בחתימה, בקיצור אל תעשו מזה צחוק. אולי נגיד לשקד זה לא מפריע בחיי היומיום למרות כל הסיפורים על המשפחה שלו, אבל לא כולם שקד, יש כאלה שזה מפריע להם. אז תחסכו את האזהרות והבאנים[/QUOTE]
ואנחנו לפחות ארבעה שכן צוחקים מזה, אז במה שונא מי שאתה מציג פה אלינו, באותה מידה שאתה אומר את זה אני יכול להגיד ההפך
ודרך אגב, אין לי סיפורים אישיים של המשפחה שלי, גם הצד הגרמני היו חכמים מספיק ולא אידיוטים ועלו לארץ לפני שהתחיל הכל. אבל זה לא משנה, גם אם היו לי סיפורים ונניח סבא רבא שלי היה מת מהתקף לב מהטראומה שלו מהשואה (ממציא סיפור), אני הייתי חושב אותו הדבר.
-
זה מי שעלה לי בראש. אבל אני בטוח שיש עוד כמה שמסכימים עם זה
-
יש לי רעיון... תעשו נושא בפנאי והומור "בדיחות שואה" ומי שרוצה יכנס לשם ומי שלא לא.. אם זה נושא ספציפית רגיש אז זה רגיש אצל הרבה משתמשים אזז זהו תפתחו נושא ותשימו שם כאלה סוף סיפור Case Closed
-
אני גם חושב שלצחוק על השואה זה לא קטע יפה..
כי מה לעשות, יש אנשים שלא איכפת להם לצחוק על דברים חמורים. אז נתנו חוק - תצחקו על זה במסן. למה ללכלך את הפורום?
-
[quote=Ilan;1389088]יש לי רעיון... תעשו נושא בפנאי והומור "בדיחות שואה" ומי שרוצה יכנס לשם ומי שלא לא.. אם זה נושא ספציפית רגיש אז זה רגיש אצל הרבה משתמשים אזז זהו תפתחו נושא ותשימו שם כאלה סוף סיפור Case Closed[/quote]
כמו שלא יהיה פורום LOL פי כמה וכמה יותר מצחיק שיהיה פורום בדיחות שואה.
וקשה לי להאמין שלמישהו באמת עושה כאן טוב על הלב לצחוק מהשואה.
-
לא פורום- נושא
שימצאו את הפואנטה של זה וזהו הרי... ככה הם ירגעו...
-
[quote=Ilan;1389143]לא פורום- נושא
שימצאו את הפואנטה של זה וזהו הרי... ככה הם ירגעו...[/quote]
הויכוח עצמו לא היה על זה שהם התחלו להריץ בדיחות שואה.
היה איזה קטע קטן של כמה דקות שהם רשמו דברם על השואה.
הפואנטה שהייתה בויכוח היא האם רלוונטי לצחוק על השואה
-
טוב הנושא הזה נגמר כבר בעמוד 2 שביקשתי מנדב להפסיק והוא אמר שהוא ינסה להוריד הילוך
ואתה Green Lantern
מה הקשר בין הדברים?
שאיפה שיש איתי ריב אתה דוחף את עצמך ומנסה להראות כמו איזה קורבן
עידוס אומר שאני לא פעילה אתה ישר אומר שההנהלה שמה עלייך זין
כאילו בכלל דיברנו פעם
עכשיו שוב אני מדברת על ארבעה משתמשים ספציפיים ואתה דוחף את עצמך שוב כקורבן שלי ואומר ״היא מנסה להשתיק את כולנו״
פחחחחח זה תכלס מה שיש לי להגיד לך
חמוד אני לא יודעת באיזה סרט אתה חי אבל בכיף אני אתן לך כאפת השקמה שאני אגיד לך:
מי מכיר אותך בכלל? לא יודעת מי אתה, בחיים לא דיברתי איתך ואיכשהו אתה מצליח לעשות שזה יראה שכבר פעמיים יצאת קורבן שלי
אז אני נועלת בגלל מה שכתבתי לנדב למעלה,בשביל לגמור את המריבה הזאת אבל אתה יכול לבכות בנו״ד שאני לא נותנת לך להגיב חזרה ולהשתמש בזה בתור תירוץ ללמה שוב אתה הקורבן
ויודע מה? תכלס לא מעניין אותי מה יש לך להגיד.