-
וולרדמורט שמע על הנבואה שילד שנולד ביולי [ה-25 אני חושב או ה-27] יצליח לנצח אותו,את הנבואה סיפרה פרופסור טרלוני,הוא פלש לבית פוטר,ג'יימס האב שמע שהוא הגיע ואמר לאישתו לילי להגן על הארי,הוא ניסה להילחם נגד וולדרמורט אך מת בניסיון,הוא פלש לחדרו של הארי התינוק,לילי שהתחננה לוולדרמורט שייקח אותה במקומו רצח אותה,אבל לילי השתמשה בכוחה האחרון להגן על הארי,וולדרמורט ניסה להרוג את הארי אבל הכוח האחרון של לילי הגן עליו והחזיר את הקללה,להארי נשארה רק צלקת בצורת ברק ו-וולדרמורט נעלם.
ואם אנל'א טועה זה היה ליל כל הקדושים באותו זמן
-
וולדמורט רצה להרוג את הארי בגלל שעל פי נבואה הארי היה היחיד שיכול להשמידו, כשהוא הגיע לפוטרים ג'יימס ניסה להציל את לילי והארי ונרצח.
לילי הייתה עם הארי בחדרו שוולדמורט הגיע, היא התחננה שיירחם על הארי, כשוולדמורט רצח אותה, קרה דבר לא מוסבר ווולדמורט נעלם, הארי הפך להיות הורקרוקס וקיבל הגנה מפני וולדמורט
-
וואוו כל הכבוד!!!
2 נק' לגריפינדור:)
רייבנקלו ס'לתרין להתעורר!
נמשיך:
באיזה רציף נמצאת הרכבת שלוקחת את התלמידים להוגוורסט?
-
זה לא היה שרק הוא היה יכול להרוג אותו,חצוי דם שנולד ב-25\27 ל-7 היה יכול להרוג אותו,זה היה או הוא או ההוא שאני שכחתי את השם שלו,זה עם הסבתא המעצבנת,אבל בגלל שהוא טהור דם...זה היה יכול להיות רק הארי
ולשאלה
9 ו-3 רבעים בתחנת קינג קרוס
-
-
9 ושלושה רבעיםם
עריכה:עומר יא זבלללללללללל
-
-
אתה מתכוון לנוויל אבל ככה וולדמורט הבין את זה
-
וואוו0-ם אוקיי חברים קצת קצב יש לנו פה אחד שמקליד מהר
נק' לגריפינור (שובxd )
ישנם שני עיתונים ראשיים בעולם של הארי פוטר- אחד, שמושפע יותר מידי ממשרד הקסמים ואחד שכולו אמת ונכתב על ידי אבא של לונה.
מה שמות שני העיתונים?
-
-
-
סוף סוף! חידושששש
נק' לרייבנקלו!!
סלת'רין לקוםםםםם
הבא:
מי עינה את הוריו של נוויל לוגנבוטום?
-
בלטריקס..?
עריכה: אני כבר לא זוכר חח
-
הזוג לסטריינג וברטי קראוץ הבן
-
-
ג'קלי תשובה מלאה נק' להפלפאף:)
הבה נמשיך (ג'קלי הלכה לאנשהו אז חברים פליז להתעורר יש לכם הזדמנות!)
מי נהרג בטורניר הקוסמים המשולש ועל ידי מי?
-
סדריק דיגורי ע"י וולדמורט
-
סדריק דיגורי על ידי זנב תולע (עוד לא הלכתי)
-
סדריק דיגורי על ידי זנב תולע הלא הוא פיטר פטיגרו חיפשתי את הנבואה בספר החמישי,זה יכול להיות או נוויל או הארי באמת
-
ג'קלי צודקת טכנית כי זנב תולע הוא זה שהרג, הפקודה ניתנה בידי וולדמורט
נקודה להפלפאף (ג'קלי לכי כברxdd)
אנא נקבו בשמותיהם של האחים של דמבלדור
-
-
אברפורת' שצעיר ממנו ב-3 שנים ואיראנה שמתה
-
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לכייייייייייייייייייייייייxdddddddddddddddd
נקודה להפלפאף......................................:\
מה הייתה הסיסמא הראשונה שהוזכרה בספר לבית גריפינדור? (חה חה עשיתי קשהd: )
-
קאפוט דרקוניס ההגדרה קשה אצלי לא כמו אצלך כנראה ):
-
-
-
אדם אנחנו מובילים (: [נראלי]
-
וגריפינדור ממשיכים להוביל בראש עוד נק' :)
שאלה הבאה!
כשהארי ורוןמצאו את הפתק המקופל בידיה של הרמיוני בזמן שהייתה מאובנת (ספר 2:חדר הסודות) מה היה בדף המקומט בידה?
-
-
פתק שבו רשום 'צינורות' לא? או 'צנרת' ומאחוריו דף שנתלש על הבסליסק,החולשה,הכוחות והחיה שאותה הוא מייצג [תרנגולות,איבון+הריגה,נחש] מה שמוביל אותם לזה שהחיה שבחדר הסודות היא הבסיליסק
את יכולה לסכם כמה נקודות יש לכל בית בינתיים?
-
ב6 אני חוזרת מהחוג של אחותי( היא צריכה בחודש הראשון ליווי..) אז ב6 ורבע כזה יהיה מעודכן
ולא ביקשתי לפרט (הייתי מאשרת עם היית ראשון אבל בעיקרון זה דף על הבסילסק)
נק' להפלפאף!
הלאה:
מה היא חיית המחמד של הארי, מה שמה והאם היא עדיין חיה? עם לא הסבר איך היא מתה
-
תנשמת בשם הדוויג, היא נרצחה בספר האחרון בזמן המרדף של אוכלי המוות אחרי הארי בדרך למחילה מקללת אבדה קדברה
-
הלו רייבנקלו סלת'רין נוכחות?
נקודה להפלפאף
הלאה:
מה היא חיית המחמד של הרמיוני, מה שמה והאם היא עדיין חיה? עם לא הסבר איך היא מתה
-
חתול ג'ינג'י בשם קרוקשנקס, עדיין חי
-
הלו רייבנקלו סלת'רין נוכחות?
נקודה להפלפאף
הלאה:
מה היא חיית המחמד של רון, מה שמה והאם היא עדיין חיה? עם לא הסבר איך היא מתה
-
היה לו עכברוש בשם סקארבס [לא שם מדויק אני חושב] שהיה בעצם זנב תולע,ברח בספר השלישי,מת על ידי וולדרמורט בדרך עקיפה בספר השביעי [בתור בנאדם]
-
יש את סקראבס העכברוש שהוא זנב תולע ומת (חנק את עצמו עם יד הכסף שוולדמורט נתן לו) בספר האחרון ואת פיג( פיגווידג'ן) ינשוף גמדי שחי
-
לאאאאא!! עד שסלת'רין היה כאן!!!!!!!!!!!!!!!!! למה וויגר למה הופעת פתאום?!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל שחכת את פיגd:
המף נקודה להאפלפאף
סלת'רין, רייבנקלו הקלידו מהר!!!
הנה אחד קשה!
מה היה השרביט הראשון שאוליבנדר, בחנות אוליבנדרס (חנות השרביטים) הגיש להארי? (הראשון לא הצליח אל תשכחו לא זה שפעל)
-
נימי לב של דרקון 23 סנטימטרים עץ בוק גמיש
-
טוב נו מה טל אי אפשר ככה
אריאל הקוקסי הזה לא נמצא בפורום למרות שהוא נרשם ולא עוזר לי מה הקטע?