-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"אם את חושבת שתוכלי להרדם בצבא כמה שאת רוצה את טועה" את שומעת את הנהג אומר..
ואז כנראה הוא עלה על באמפר בכוונה כי את מרגישה שאת עפה באוויר ונופלת על הכיסא.
''-_- אתה לא חייב להיות כזה רשע'' אומר לנהג בעצבנות.
''נו טוב........................ אז.......... יש לכם כבר מטרה? אתם יודעים תפקיד מסויים שתרצו להיות בו?'' אשאל את ''חברי'' למכונית
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]רק בן דודו של פאטריק או'דונל נשאר ער,כל השאר נרדמו ולא יעזרו כל הבאמפרים הם לא יתעוררו עד שתגיעו.
"אני רוצה להיות כמו פאטריק, הוא פשוט גאון עם התמיסות האלה שהוא מוכר לצבא.. זה לדעתי מה שיעזור לצבא לנצח את מדינת קוברה".
-
[QUOTE=Ventriloquist;1394258][u][b]סופי:
[/b][/u]רק בן דודו של פאטריק או'דונל נשאר ער,כל השאר נרדמו ולא יעזרו כל הבאמפרים הם לא יתעוררו עד שתגיעו.
"אני רוצה להיות כמו פאטריק, הוא פשוט גאון עם התמיסות האלה שהוא מוכר לצבא.. זה לדעתי מה שיעזור לצבא לנצח את מדינת קוברה".[/QUOTE]
''וואוו! זה נשמע ממש מעניין'' אומר בהתעניינות ובניסיון להתחבר עם או'דנול
''אני לא ממש יודעת מה אני רוצה, אני לא רעה בכלל בחרבות התאמנתי בסייף כמעט כל חיי אז אני משערת שקרבי משימות וכאלה יודע..'' אומר לפאטריק.
''מעניין מתי נגיע לבסיס'' אמלמל בשאלה
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]*לזה שאיתך באותו קוראים ג'ייסון לא פאטריק, פאטריק מדף הדמויות זה בן דוד שלו*
"את ממש מדמיינת אם את חושבת שבקרבי משתמשים בחרבות.. זה כל כך המאה ה18..
היום אם תבואי עם חרב לאויב הוא יוציא אקדח וירה בך,וזה עוד המקרה הטוב,במקרה הרע זה רובה צלפים או שוטגאן ואז תמותי" הוא אומר "אהה ומגיעים עוד 20 דקות".
-
[QUOTE=Ventriloquist;1394286][u][b]סופי:
[/b][/u]*לזה שאיתך באותו קוראים ג'ייסון לא פאטריק, פאטריק מדף הדמויות זה בן דוד שלו*
"את ממש מדמיינת אם את חושבת שבקרבי משתמשים בחרבות.. זה כל כך המאה ה18..
היום אם תבואי עם חרב לאויב הוא יוציא אקדח וירה בך,וזה עוד המקרה הטוב,במקרה הרע זה רובה צלפים או שוטגאן ואז תמותי" הוא אומר "אהה ומגיעים עוד 20 דקות".[/QUOTE]
''תמיד שווה להחזיק חרב בנוסף ליתר ביטחון'' אומר לו ואקרוץ ''אוף 20 דקות זה הרבה-_-'' אתלונן.
''וטכנית זה יותר המאה ה17 D='' אוסיף בעוקצנות
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"טכנית זה לא משנה ממתי זה כי זה מיושן ועלוב, את לא תזדקקי לחרב שם יציידו אותך עם מספיק תחמושת וחוץ מזה הצבא שאנחנו מתמודדים מולו הוא לא צבא שאפשר לחתוך בחרב.. כך אמר לי בן דודי.. ותתעודדי נשארו עוד 10 דקות" הוא אומר לך.
-
[QUOTE=Ventriloquist;1394061][U][B]ג'קסון:
[/B][/U]"אהה.. אני מבין.. בכל מקרה זה מה שסיפרו חיילים אחרים
האם במקרה החייל הזה דומה לאיש הזה?" הוא אומר ומושיט לך תמונה [IMG]http://img847.imageshack.us/img847/4550/tek4e414c4c6e3f46607835.png[/IMG].[/QUOTE]
אני מביט בתמונה שהמפקד אומר למשך כמה שניות ואז אומר למפקד " כן, זה האיש שתקף אותי לפני כמה דקות. אתם מכירים את האיש הזה? ידוע לכם משהו ?. עכשיו צא מהחדר ותביא לי לישון בבקשה עד 10 בבוקר. האיש הפריע לי לישון."
-
[QUOTE=Ventriloquist;1394383][u][b]סופי:
[/b][/u]"טכנית זה לא משנה ממתי זה כי זה מיושן ועלוב, את לא תזדקקי לחרב שם יציידו אותך עם מספיק תחמושת וחוץ מזה הצבא שאנחנו מתמודדים מולו הוא לא צבא שאפשר לחתוך בחרב.. כך אמר לי בן דודי.. ותתעודדי נשארו עוד 10 דקות" הוא אומר לך.[/QUOTE]
''אני מתחילה להרגיש שיש לי קצת בחילה..'' אמלמל ואחשוב לעצמי בסתר 'מיושן אה? חכה חכה' ואז אשתמש במיומנות הסודית אשר למדתי במהלך חיי ואקיא בכוונה על נעליו בתור נקמה.
''אופס סליחה'' אומר לאחר שנעליו יסריחו לחלוטין ''אני לא יודעת מה נכנס בי פתאום כנראה הבחילות'' 'חה חה חה' אחשוב לעצמי
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"איכ.. פשוט התנהגות דוחה" אומר ג'ייסון ומוציא מהכיס שלו בקבוקון קטן,הוא מוציא גם פיפטה ובעזרתה לוקח טיפה קטנה ושופך אותה על הנעליים שלו הכתם נעלם מיד. "תמיסת מעלים חומרים,זאת תמיסה שמעלימה כל חומר מדם ועד קיא, חוץ מעור ובד כמובן,אחרת הנעל תעלם חחח" הוא אומר וצוחק עליך בגסות.
-
[quote=Ventriloquist;1393591][U][B]קווין הארלם:[/B][/U]
"זאטוט.. מי אתה שתדרוש להתייצב בפני אליוט פיטרסן?" אומר לך מישהו וכשאתה מנסה להבין מי הוא אתה מבין שזה הוא אליוט פיטרסן בכבודו ובעצמו. הוא מסתכל על השלטים של המזכירות שסגרו ואומר לך
"ככה זה, מדי פעם או'דונל לוקח את כולם לבר שלו ואף אחד לא רוצה לסרב.. שמע אני יודע שאתה אולי דואג אבל יש לנו מספיק חיילים מיומנים כדי להתמודד.. עוד מאה לכאן או לכאן זה לא דבר שישפיע וחוץ מזה.. בבוקר הפעילות גדולה יותר ואז מספיקים את הכמות של החיילים שרצו להתגייס אתמול כבר בבוקר.. תן לאלה בדרגה גבוהה ממך לעשות את החישובים האלה.. תעסוק בלהיות חייל,ילד.." הוא אומר לך[/quote]
"כן המפקד!" אני מצדיע ואומר במהירות ואתנצל "סליחה על החוצפה המפקד אבל אני אתחיל להיות חייל ברגע שתתנו לי המפקד! כי עד עכשיו רק דחיתם אותי ולא נתתם לי לשרת את המולדת! המפקד" אני משפיל את מבטי ועדיין לא מוריד את היד
-
[QUOTE=Ventriloquist;1394510][u][b]סופי:
[/b][/u]"איכ.. פשוט התנהגות דוחה" אומר ג'ייסון ומוציא מהכיס שלו בקבוקון קטן,הוא מוציא גם פיפטה ובעזרתה לוקח טיפה קטנה ושופך אותה על הנעליים שלו הכתם נעלם מיד. "תמיסת מעלים חומרים,זאת תמיסה שמעלימה כל חומר מדם ועד קיא, חוץ מעור ובד כמובן,אחרת הנעל תעלם חחח" הוא אומר וצוחק עליך בגסות.[/QUOTE]
''המף'' אמלמל.
ברגע שהאוטו ייעצר אני יצא החוצה וארוץ לעמדת ההשמה בכדי להתרחק מהבחור כמה שאפשר.
אני אברר מה הטופס כולל ויענה עליו
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]האוטו נעצר ואת בורחת הישר לעמדת ההשמה.
"כחלק מההתגייסות לצבא אנחנו ממיינים אתכם לחדרים,הנה רשימה של מתגייסים לצבא שכבר נרשמו,בחרי את אלו שלדעתך את רוצה שיהיו בחדר שלך" אומרת המזכירה ומגישה לך רשימה של אנשים שהתגייסו בכל מיני גילאים מ18 ועד 22 "את צריכה לבחור עכשיו מהרשימה עוד 4 בנים ובנות,החוק אומר שצריך 2 בנים ו2 בנות"
*פשוט תבחרי עכשיו 4 דמויות(רק להגיד מי הם, לא ליצור להם אווטאר בדרים אווטאר) לא צריך בגילאים שבא לך,2 בנים ו2 בנות.. רצוי שתמציאי להם שם*
-
[QUOTE=Ventriloquist;1395259][u][b]סופי:
[/b][/u]האוטו נעצר ואת בורחת הישר לעמדת ההשמה.
"כחלק מההתגייסות לצבא אנחנו ממיינים אתכם לחדרים,הנה רשימה של מתגייסים לצבא שכבר נרשמו,בחרי את אלו שלדעתך את רוצה שיהיו בחדר שלך" אומרת המזכירה ומגישה לך רשימה של אנשים שהתגייסו בכל מיני גילאים מ18 ועד 22 "את צריכה לבחור עכשיו מהרשימה עוד 4 בנים ובנות,החוק אומר שצריך 2 בנים ו2 בנות"
*פשוט תבחרי עכשיו 4 דמויות(רק להגיד מי הם, לא ליצור להם אווטאר בדרים אווטאר) לא צריך בגילאים שבא לך,2 בנים ו2 בנות.. רצוי שתמציאי להם שם*[/QUOTE]
''אמ..אוקיי אני בוחרת בוונדי, ג'ורג', איתן ובטלP:'' אני יאמר למזכירה.
לאחר מכן אלך לחדר שקיבלתי ואסדר את חפציי
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]רציתי לעשות להם דמויות אבל יש בעיה באתר אי אפשר לשמור אז כרגע אין להם דמות
-----------------------------------------------------------------
את נכנסת לחדר לסדר את חפצייך ואת רואה שהם כבר בחדר מסתדרים
"היי, את החדשה פה? ברוכה הבאה,אני ג'ורג' ווטרסון" אומר לך הראשון
"ברוכה הבאה" אומרת לך השניה "אני טל קימחי".
"ברוכה הבאה, אני וונדי סימונס" אומרת לך השלישית
והרביעי, איתן טיילור שקוע בשינה עמוקה
"הוא ככה מאז שבאנו ישן לו.. מעניין אם גם בשדה הקרב הוא יישן" ג'ורג' אומר נותן לו בעיטה בצלעות
הוא מתגלגל על הרצפה וקם במהירות, הוא מאוד כועס וחצי מנומנם הוא נותן בוקס לג'ורג' שמתחמק
"די די זה מספיק.. ישנת כל היום אתה רוצה לישון עוד?" אומר לו ג'ורג'
"איזה כל היום ישנתי רק 5 דקות לפני שבאת מעצבן אחד" אומר איתן בבאסה.
"רגע.. יש פה חדשה.. מי את? אני איתן טיילור" הוא אומר לך
-
[QUOTE=Ventriloquist;1396192][u][b]סופי:
[/b][/u]רציתי לעשות להם דמויות אבל יש בעיה באתר אי אפשר לשמור אז כרגע אין להם דמות
-----------------------------------------------------------------
את נכנסת לחדר לסדר את חפצייך ואת רואה שהם כבר בחדר מסתדרים
"היי, את החדשה פה? ברוכה הבאה,אני ג'ורג' ווטרסון" אומר לך הראשון
"ברוכה הבאה" אומרת לך השניה "אני טל קימחי".
"ברוכה הבאה, אני וונדי סימונס" אומרת לך השלישית
והרביעי, איתן טיילור שקוע בשינה עמוקה
"הוא ככה מאז שבאנו ישן לו.. מעניין אם גם בשדה הקרב הוא יישן" ג'ורג' אומר נותן לו בעיטה בצלעות
הוא מתגלגל על הרצפה וקם במהירות, הוא מאוד כועס וחצי מנומנם הוא נותן בוקס לג'ורג' שמתחמק
"די די זה מספיק.. ישנת כל היום אתה רוצה לישון עוד?" אומר לו ג'ורג'
"איזה כל היום ישנתי רק 5 דקות לפני שבאת מעצבן אחד" אומר איתן בבאסה.
"רגע.. יש פה חדשה.. מי את? אני איתן טיילור" הוא אומר לך[/QUOTE]
''קימחי'' XD אחלה שם בחרתP:
____________________________-
''אני סופי מיוזיקה (חירבשתי שם משפחהP: )'' אומר ואציג את עצמי ''נעים להכיר את כולכם''
לאחר שאתיישב אשאל ''לאן כל אחד מכם רוצה להתגייס? מה המיומנות שלכם? לחימה ב..?'' אשאל
-
[quote=Ventriloquist;1393591][U][B]קווין הארלם:[/B][/U]
"זאטוט.. מי אתה שתדרוש להתייצב בפני אליוט פיטרסן?" אומר לך מישהו וכשאתה מנסה להבין מי הוא אתה מבין שזה הוא אליוט פיטרסן בכבודו ובעצמו. הוא מסתכל על השלטים של המזכירות שסגרו ואומר לך
"ככה זה, מדי פעם או'דונל לוקח את כולם לבר שלו ואף אחד לא רוצה לסרב.. שמע אני יודע שאתה אולי דואג אבל יש לנו מספיק חיילים מיומנים כדי להתמודד.. עוד מאה לכאן או לכאן זה לא דבר שישפיע וחוץ מזה.. בבוקר הפעילות גדולה יותר ואז מספיקים את הכמות של החיילים שרצו להתגייס אתמול כבר בבוקר.. תן לאלה בדרגה גבוהה ממך לעשות את החישובים האלה.. תעסוק בלהיות חייל,ילד.." הוא אומר לך[/quote]
"כן המפקד!" אני מצדיע ואומר במהירות ואתנצל "סליחה על החוצפה המפקד אבל אני אתחיל להיות חייל ברגע שתתנו לי המפקד! כי עד עכשיו רק דחיתם אותי ולא נתתם לי לשרת את המולדת! המפקד" אני משפיל את מבטי ועדיין לא מוריד את היד
-
[u][b]קווין:
[/b][/u]"בחיים לא ראיתי מישהו עם כל כך הרבה רצון להיות בצבא.. כמה חבל אלה מתים ראשונים" את המשפט האחרון הוא אומר בשקט. "בכל מקרה לך כבר לפאב של או'דונל תתנצל ותחזור מחר בבוקר... בכל זאת זה אולי הפעם האחרונה שתראה שתייה חריפה בזמן הקרוב" הוא אומר
[u][b]סופי:
[/b][/u]חחחחחחחח מה אני אעשה שכהן או לוי כבר חרוש מדי?
ומיוזיקה? יכלת להתאמץ יותר בחייאת Xd
--------------------------------
"אני מרדים את האויב שלי למוות.. מסתבר שלפהק זה מדבק" אומר איתן בצחוק
"המומחיות שלי זה ג'ודו יש לי חגורה שחורה ותתפלאי גם בשדה קרב של רובים זה עובד" אומר ג'ורג'
"המומחיות שלי זה להיות צלפית,אני מעולה כשזה במטווחים אז למה לא באמיתי?" אומרת וונדי
"המומחיות שלי זה חרבות,בעיקר חרבות סמוראים יש לי כמה" אומרת לך טל
-
[quote=Ventriloquist;1396287][U][B]קווין:[/B][/U]
"בחיים לא ראיתי מישהו עם כל כך הרבה רצון להיות בצבא.. כמה חבל אלה מתים ראשונים" את המשפט האחרון הוא אומר בשקט. "בכל מקרה לך כבר לפאב של או'דונל תתנצל ותחזור מחר בבוקר... בכל זאת זה אולי הפעם האחרונה שתראה שתייה חריפה בזמן הקרוב" הוא אומר
[/quote]
אני אסתכל לו בעניים ואצדיע "כן המפקד!, תודה המפקד!" ואז אני אלך לפאב של או'דונל ואחפש אותו
-
[u][b]קווין הארלם:
[/b][/u]אתה הולך לפאב של או'דונל ומוצא שם מלא חיילים
"או.. האדון המכובד החליט להגיע.." אומר לך פאטריק או'דונל שעומד מאחוריך בעצבנות.
"ומה שכנע אותך לבוא?" הוא שואל
-
אני ארכין את ראשי ואומר בבושה "באתי להתנצל על ההתנהגות שלי מקודם אדוני, זה היה לא הולם וחייל אמיתי לא היה נוהג כך" אני מסביר "תבין, אני פשוט כ"כ להוט לשרת את המדינה שברח לי הראש. לא הייתי צריך להתנהג ככה ואני מתחנן לסליחתך" אני אסתכל עליו בדאגה.
-
[quote=ジンベエ;1394388]אני מביט בתמונה שהמפקד אומר למשך כמה שניות ואז אומר למפקד " כן, זה האיש שתקף אותי לפני כמה דקות. אתם מכירים את האיש הזה? ידוע לכם משהו ?. עכשיו צא מהחדר ותביא לי לישון בבקשה עד 10 בבוקר. האיש הפריע לי לישון."[/quote]
[U][B]ג'קסון:
[/B][/U]סליחה שדילגתי רק עכשיו שמתי לב
------------------------------
"זהו עלי דאסופ קאמייני ראש ממשלת קוברה הבן אדם הזה מסוכן בטירוף הוא נמצא בתוך הצבא שלנו לך תדע מה הוא מחפש ואתה רוצה להמשיך לישון?! אתה השתגעת לגמרי הא?" הוא אומר לך בעצבים.
[U][B]קווין:
[/B][/U]"אהה עזוב שכחתי את זה כבר,אתה מוזמן לחגוג מחר יהיה לך יום קשה אהה ואם אתה מעוניין יש כמה בנות נחמדות שם על הבר לך תחפש לך מישהי" הוא קורץ ונעלם מהמקום
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]חחחחחחחח מה אני אעשה שכהן או לוי כבר חרוש מדי?
ומיוזיקה? יכלת להתאמץ יותר בחייאת Xd
--------------------------------
"אני מרדים את האויב שלי למוות.. מסתבר שלפהק זה מדבק" אומר איתן בצחוק
"המומחיות שלי זה ג'ודו יש לי חגורה שחורה ותתפלאי גם בשדה קרב של רובים זה עובד" אומר ג'ורג'
"המומחיות שלי זה להיות צלפית,אני מעולה כשזה במטווחים אז למה לא באמיתי?" אומרת וונדי
"המומחיות שלי זה חרבות,בעיקר חרבות סמוראים יש לי כמה" אומרת לך טל[/QUOTE]
מי שמדבר מר קימחי-_-
[u][b]סופי:
[/b][/u]קימחי זה שם משפחה בישראל מה יש חחח..
-----------------------------------
"עכשיו אנחנו בעקרון מתארגנים והולכת להיות מסיבה בפאב של או'דונל" אומר לך ג'ורג' "רוצה לבוא?" הוא שואל
-
[QUOTE=Ventriloquist;1397933][U][B]ג'קסון:
[/B][/U]סליחה שדילגתי רק עכשיו שמתי לב
"זהו עלי דאסופ קאמייני ראש ממשלת קוברה הבן אדם הזה מסוכן בטירוף הוא נמצא בתוך הצבא שלנו לך תדע מה הוא מחפש ואתה רוצה להמשיך לישון?! אתה השתגעת לגמרי הא?" הוא אומר לך בעצבים.
[/QUOTE]
אני אומר למפקד " הוא ראש ממדששלת קוברה? מה יש לבן הדם הזה לחפש כאן ועוד לתקוף בן אדם פשוט כמוני ?. טוב אם אני לא יכול לישון, אז אני אאלך לקפטריה לאכול משהו על הבוקר. שיביא לי אנרגיה ".
אני נפרד מהמפקד והולך לקפטריה לאכול שם משהו.
-
[u][b]ג'קסון:[/b][/u]
"ילד,ההתנהגות שלך עולה לי על העצבים" צועק המפקד "אתה לא מבין את חומרת המצב כנראה שלא מגיע לך להיות פה,אני באמת שוקל אם להעיף אותך מכאן". הוא אומר לך
-
[QUOTE=Ventriloquist;1398058][u][b]ג'קסון:[/b][/u]
"ילד,ההתנהגות שלך עולה לי על העצבים" צועק המפקד "אתה לא מבין את חומרת המצב כנראה שלא מגיע לך להיות פה,אני באמת שוקל אם להעיף אותך מכאן". הוא אומר לך[/QUOTE]
אני או7מר למפקד " מה כבר עשיתי לך שאני מעצבן אותך? כולה אמרתי שאני רוצה ללכת לקפיטרריה לאכול קצת , כי אני רעב".
-
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"אל תעז בכלל להגיד לי כולה!!! המצב פה רגיש, האדם הכי מסוכן כרגע בכל העולם חדר לצבא שלנו ואתה רוצה לשבת לך בקפיטריה ולשתות קפה כאילו כלום לא קרה.. איכס,אנשים כמוך בא לי לזרוק לצינוק לכל החיים." הוא אומר,בינתיים הוא מסמן לשומרים שלו להתכונן,הם הולכים בקרוב לעשות משהו
-
[quote=Ventriloquist;1397933][U][B]ג'קסון:[/B][/U]
סליחה שדילגתי רק עכשיו שמתי לב
[U][B]קווין:[/B][/U]
"אהה עזוב שכחתי את זה כבר,אתה מוזמן לחגוג מחר יהיה לך יום קשה אהה ואם אתה מעוניין יש כמה בנות נחמדות שם על הבר לך תחפש לך מישהי" הוא קורץ ונעלם מהמקום[/quote]
2 שאלות:
1.אני והאחרים ניפגש בשלב מסוים במשחק?
2. בתגובה הבאה אתה יכול להראות לדמות שלי מה המצב של היום? (בוקר, ערב משו כזה...)
[/B][/U]1.האמת עוד לא החלטתי,כרגע המשחק לא בקצב תגובות שאני רוצה ולא כולם פעילים מספיק אז לא יודע
2.כן
----------------------------------------------
אתה מביט על השמיים השחורים,הכוכבים מנצנצים והכל נראה שקט מאוד, מהבר נשמע רעש של מוזיקה ושל אנשיים שתויים. לפתע אתה שומע רחשים,ואתה רואה מולך חייל בדרגה שלך,והוא די מוזר
[IMG]http://img694.imageshack.us/img694/2466/tek5058a12221b438397753.png[/IMG]
"מדוע אינך יכול להנות מהמסיבה? ,הרי כולם נמצאים שם" הוא אומר לך ומסתכל,אתה מרגיש כאילו עיניו האדומות שורפות אותך.
-
עוד שאלה: יש לי כבר נשק?
עוד לא,רק בדרגה הבאה.
------------------------
הוא רומז לך "חכה רגע אל תכנס" ואז הוא בורח ואז אתה רואה את אליוט פיטרסן,פאטריק או'דונל ועוד כמה אנשי צבא חשובים רצים,הם תופסים אותך ולפני שאתה מספיק להגיד משהו אליוט פיטרסן מרים אותך ורץ
בום אדיר נשמע וכל הבר עולה באש,אתה שומע את כל החיילים שבהריסות הבר צורחים.
"היו שם בערך 20,000 חיילים,אסון כבד מאוד" אומר לך אליוט בבכי "אני לא מאמין.. זה הוא היה כאן.. הוא השטן הזה.. הוא היה כאן והוא הטמין פצצה,הוא הרג כמה מטובי חיילנו.. איזה מזל שהיית בחוץ טוראי" אומר לך פאטריק
-
[QUOTE=Ventriloquist;1398036][u][b]סופי:
[/b][/u]קימחי זה שם משפחה בישראל מה יש חחח..
-----------------------------------
"עכשיו אנחנו בעקרון מתארגנים והולכת להיות מסיבה בפאב של או'דונל" אומר לך ג'ורג' "רוצה לבוא?" הוא שואל[/QUOTE]
''או'דנול?'' אחזור על השם וארים גבה, ואז אחווה פלש-בק מהרכב בו נסענו ע לכאן.
''אוודנול השחצן הזה! ממש לא!'' אומר בזעם וברוגז.
אחליט להישאר, הדבר האחרון שאני צריכה זה לראות את החכמולוג הזה
-
[quote=Ventriloquist;1398706][U][B]קווין:[/B][/U]
עוד לא,רק בדרגה הבאה.
------------------------
הוא רומז לך "חכה רגע אל תכנס" ואז הוא בורח ואז אתה רואה את אליוט פיטרסן,פאטריק או'דונל ועוד כמה אנשי צבא חשובים רצים,הם תופסים אותך ולפני שאתה מספיק להגיד משהו אליוט פיטרסן מרים אותך ורץ
בום אדיר נשמע וכל הבר עולה באש,אתה שומע את כל החיילים שבהריסות הבר צורחים.
"היו שם בערך 20,000 חיילים,אסון כבד מאוד" אומר לך אליוט בבכי "אני לא מאמין.. זה הוא היה כאן.. הוא השטן הזה.. הוא היה כאן והוא הטמין פצצה,הוא הרג כמה מטובי חיילנו.. איזה מזל שהיית בחוץ טוראי" אומר לך פאטריק[/quote]
"מי? מי זה? מי גרם לכולם להיהרג ככה?" אני אשאל בתדהמה ואז אני אחשוב על האיש שהציל אותי 'לא אין מצב שזה הוא, או שאולי כן?!'
-
[U][B]קווין:
[/B][/U]"אם זה היה האיש הזה" אליוט מראה לך תמונה [IMG]http://img847.imageshack.us/img847/4550/tek4e414c4c6e3f46607835.png[/IMG]
"אז זה אומר שהמצב גרוע מאוד,והיה לנו פה פיגוע.. במזל הצלחנו לצאת ולמצוא אותך.
הרופא שלנו ג'סטין וויליאמס אמר לי לא מזמן שהוא מעריך את הנזק בכ20,000 הרוגים.
כלומר חוץ ממך ומאיתנו אף אחד לא שרד.. זה נזק כבד מאוד,חצי בסיס הלך לנו.
זה אומר שאנחנו חייבים להריץ בזמן הקרוב את שאר אלה שנשארו בכל סדרות המבחנים כדי לקדם אותם כמה שיותר מהר. אנחנו חייבים להגיע למדינת קוברה ולתקוף את הדבר שהכי ייכאב להם,מקדש אספליר." אומר אליוט
"די די להיום הילד ניצול פיגוע עזוב אותו בשקט" אומר לו פאטריק
"טוב ילד לך לנוח מחר נתחיל את כל המבחנים,ואל תדאג לזה שלא רשמנו אותך,נרשום אותך אחרי המבחנים שאם תעבור תהיה טוראי בדרגה שניה"
[U][B]סופי:
[/B][/U]"מה? פאטריק או'דונל הוא ממש נחמד אני לא מבין מה יש לך"
לפתע רץ חייל מודאג אל החדר וצורח
"פיגוע! פיגוע! היה פיגוע בבר של או'דונל! הבר נהרס לגמרי ונהרגו 20,000 חיילים!" הוא צועק
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"מה? פאטריק או'דונל הוא ממש נחמד אני לא מבין מה יש לך"
"פיגוע! פיגוע! היה פיגוע בבר של או'דונל! הבר נהרס לגמרי ונהרגו 20,000 חיילים!" הוא צועק[/quote]
אפער את פי בהפתעה ''עדיין רוצים ללכת?'' אשאל עדיין המומה את חבריי לחדר.
אני אקח במהירות ערכת עזרה ראשונה וארוץ במהירות אל הבר בכדי לנסות ולאתר פצועים ולעזור להם.
''בואו!'' אומר לחבריי לחדר לפני שאצא ''נתחלק לשני צוותים-וונדי בואי איתי, ג'ורג' וטל לכו אתם.
איתן אתה לך לעזור לאחרים'' אומר
-
[quote=Ventriloquist;1398763][U][B]קווין:[/B][/U]
"אם זה היה האיש הזה" אליוט מראה לך תמונה [IMG]http://img847.imageshack.us/img847/4550/tek4e414c4c6e3f46607835.png[/IMG]
"אז זה אומר שהמצב גרוע מאוד,והיה לנו פה פיגוע.. במזל הצלחנו לצאת ולמצוא אותך.
הרופא שלנו ג'סטין וויליאמס אמר לי לא מזמן שהוא מעריך את הנזק בכ20,000 הרוגים.
כלומר חוץ ממך ומאיתנו אף אחד לא שרד.. זה נזק כבד מאוד,חצי בסיס הלך לנו.
זה אומר שאנחנו חייבים להריץ בזמן הקרוב את שאר אלה שנשארו בכל סדרות המבחנים כדי לקדם אותם כמה שיותר מהר. אנחנו חייבים להגיע למדינת קוברה ולתקוף את הדבר שהכי ייכאב להם,מקדש אספליר." אומר אליוט
"די די להיום הילד ניצול פיגוע עזוב אותו בשקט" אומר לו פאטריק
"טוב ילד לך לנוח מחר נתחיל את כל המבחנים,ואל תדאג לזה שלא רשמנו אותך,נרשום אותך אחרי המבחנים שאם תעבור תהיה טוראי בדרגה שניה"
[U][B]סופי:[/B][/U]
"מה? פאטריק או'דונל הוא ממש נחמד אני לא מבין מה יש לך"
"פיגוע! פיגוע! היה פיגוע בבר של או'דונל! הבר נהרס לגמרי ונהרגו 20,000 חיילים!" הוא צועק[/quote]
אני מצדיע ואומר "כן המפקד!" ואז ממשיך בקול מהוסס יותר "אבל איפה אני אשן המפקד?"
-
[QUOTE=Ventriloquist;1398086][u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"אל תעז בכלל להגיד לי כולה!!! המצב פה רגיש, האדם הכי מסוכן כרגע בכל העולם חדר לצבא שלנו ואתה רוצה לשבת לך בקפיטריה ולשתות קפה כאילו כלום לא קרה.. איכס,אנשים כמוך בא לי לזרוק לצינוק לכל החיים." הוא אומר,בינתיים הוא מסמן לשומרים שלו להתכונן,הם הולכים בקרוב לעשות משהו[/QUOTE]
אני מביט אל המפקד בפנים עצובות כמו של כלב בוכה ואז אומר לו" טוב הבנתי, אני לא אעשה ממקרה זה צחוק יותר. יש משהו שאני יכול לעשות/ לעזור לך כרגע. אני רוןאה שהשומרים מתכוננים לפעולה כלשהית".
-
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]"כן השומרים מתכוננים כי קיבלתי הודעה שהיה פיגוע בבר של או'דונל ו20 אלף חיילים נהרגו
יש לך 2 אפשרויות לבוא ולעזור לי או ללכת לחדר ולישון עד הבוקר" אומר לך המפקד
[u][b]קווין:
[/b][/u]"פה בבסיס תלך קצת ישר מכאן ואז תראה ביניין אדום שכתוב עליו "מגורים" קח את המפתח הזה,מפתח מספר 451 הוא פותח את החדר ה51 בקומה ה4,איתך יהיו עוד כמה שותפים אבל אל תדאג הם יבואו עוד מעט,אנחנו כרגע אוספים את החיילים וממיינים אותם שוב" אומר המפקד
[u][b]סופי:
[/b][/u]"סופי,עצרי הכל,את סתם תמימה, כל מי שהיה בבר נהרג, לא ניצל אף אחד הוא קרס כולו אי אפשר להציל אף אחד,ג'סטין וויליאמס הרופא הראשי של הבסיס אמר את זה כרגע בטלוויזיה" אומר ג'ורג' ומסתכל על הטלויזיה הפתוחה על ערוץ חדשות שבו מגישת חדשות מודיעה בהיסטריה על הפיגוע.
-
[quote=Ventriloquist;1399263][U][B]קווין:[/B][/U]
"פה בבסיס תלך קצת ישר מכאן ואז תראה ביניין אדום שכתוב עליו "מגורים" קח את המפתח הזה,מפתח מספר 451 הוא פותח את החדר ה51 בקומה ה4,איתך יהיו עוד כמה שותפים אבל אל תדאג הם יבואו עוד מעט,אנחנו כרגע אוספים את החיילים וממיינים אותם שוב" אומר המפקד
[/quote]
אני אקח את המפתחות ואז אעמום דום ואצדיע "המפקד,כן המפקד!" ואחרי שהוא ישחרר אותי אני אלך למקום שהוא אמר לי, כשאני אגיע אני אחפש את החדר 451 ואז אני אכנס אליו בשקט ואשב על המיטה בעצב
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]"סופי,עצרי הכל,את סתם תמימה, כל מי שהיה בבר נהרג, לא ניצל אף אחד הוא קרס כולו אי אפשר להציל אף אחד,ג'סטין וויליאמס הרופא הראשי של הבסיס אמר את זה כרגע בטלוויזיה" אומר ג'ורג' ומסתכל על הטלויזיה הפתוחה על ערוץ חדשות שבו מגישת חדשות מודיעה בהיסטריה על הפיגוע.[/QUOTE]
''אז אוד'נול פאטריק מת?'' אשאל בתמימות תוך כדי מחשבה ''יש! לא נעים לי לחשוב על זה אבל הוא בעצם די מעצבן''....
''טוב אז בואו נחכה לפקודות בטח יהיה ריכוז או משו בקרוב