[QUOTE=nymph;1403419]אז איך יש לי חברה שכלללללל המשפחה שלה עם עיניים חומות חוץ מסבא שיש לו כחול
לה יש עיניים חומות אבל לאחותה כחולות![/QUOTE]
אז לסבא יש גן כחול וזה עבר לנכדה משני הצדדים ולאחותה לא 0-ם
אני לא מבין אותך
Printable View
[QUOTE=nymph;1403419]אז איך יש לי חברה שכלללללל המשפחה שלה עם עיניים חומות חוץ מסבא שיש לו כחול
לה יש עיניים חומות אבל לאחותה כחולות![/QUOTE]
אז לסבא יש גן כחול וזה עבר לנכדה משני הצדדים ולאחותה לא 0-ם
אני לא מבין אותך
[QUOTE=!!!;1403391]לא נכון!
הגן לא היה חזק יותר פשוט אין לו גן של עיניים חומות! תיראי יש לגן הזה שמחליט על צבא עיניים שני חלקים אחד מהאב ואחד מהאם כדי שיהיו לך עיניים כחולות את צריכה ששני החלקים יהיו כחולים[/QUOTE]
DONT YOU FUCKABISH ME
יש לי ועובדה שזה התחיל להשתנות לי, יש לי עין ירוקה ועין כחולה, וכתם חום באחת העיינים כי זה התחיל להשתנות לחום והפסיק.
יש לך עכשיו תגובה חוץ מזה שאני xman כושל?
אולי נפסיק לריב? זה בסך הכל היה נושא נחמד על גלגול לשון וזה הפך לריב ענק על תורשה חחח
so רק עכשיו שמעתם וניסיתם גלגול לשון או שכבר מזמן ידעתם על זה?
לא לריב ענקי על תורשה, יותר לסוג של ריב על "איך מישהי יכולה לקבל עיניים כחולות כשכל המשפחה שלה עם עיניים חומות".
ריב על תורשה זה כללי מדי :o
[QUOTE=scrapi;1403422]DONT YOU FUCKABISH ME
יש לי ועובדה שזה התחיל להשתנות לי, יש לי עין ירוקה ועין כחולה, וכתם חום באחת העיינים כי זה התחיל להשתנות לחום והפסיק.
יש לך עכשיו תגובה חוץ מזה שאני xman כושל?[/QUOTE]
אתה שקרן זאת התגובה ואתה גם פתולוגי. ואלון זה ריב על תורשה
אני יכול ואני גאה בזה.
הייתי מצלם אבל אין לי כוח+המצלמה של האינטרנט שלי חר*...
[QUOTE=!!!;1403448]אתה שקרן זאת התגובה ואתה גם פתולוגי. ואלון זה ריב על תורשה[/QUOTE]
אני לא, נשבע לך
[QUOTE=Ahri;1403432]לא לריב ענקי על תורשה, יותר לסוג של ריב על "איך מישהי יכולה לקבל עיניים כחולות כשכל המשפחה שלה עם עיניים חומות".
ריב על תורשה זה כללי מדי :o[/QUOTE]
אני בן
[QUOTE=scrapi;1403454]אני לא, נשבע לך
אני בן[/QUOTE]
העיניים שלך לא יכולות להשתנות מכחול לחום מילא לירוק את זה אני אקבל אל לחום??? ירוק זה סוג של גוון של כחול אז זה די הגיוני