[IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s105/wadapak666/dango.gif[/IMG]
Printable View
[IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s105/wadapak666/dango.gif[/IMG]
ניסיתי לראות דרגון בול Z, אבל כל מה שיש זה באנגלית מדובב :-(
מה קורה אנשים..
Rias Gremory >33
גם אני ראיתי את זה חחח
[QUOTE=Element;1407232]Rias Gremory >33
גם אני ראיתי את זה חחח[/QUOTE]
זאת אנימה עלובה והדמות הזאת שטחית יותר מפיתה
[QUOTE=Tasha Godspell;1407233]זאת אנימה עלובה והדמות הזאת שטחית יותר מפיתה[/QUOTE]
חחחח שקד הייתי בטוח שאתה רשמת שהדמות שטוחה רצח אני כזה "מה הוא עיוור!?"
מה קורה?
[QUOTE=Element;1407236]חחחח שקד הייתי בטוח שאתה רשמת שהדמות שטוחה רצח אני כזה "מה הוא עיוור!?"[/QUOTE]
התכוונתי לכתוב שטוחה במשמעות של שטחית, אבל בדיוק בגלל הסיבה הזאת החלפתי מילה חח
[quote=DragonPlatypus;1407230]ניסיתי לראות דרגון בול Z, אבל כל מה שיש זה באנגלית מדובב :-([/quote]
אני יודע שDBK יש בדיבוב יפני. אחרי שסיימתי לראות את DBK רציתי להשלים את מה שנותר לי מDBZ, אך לא הצלחתי באמצעים סבירים למצוא פרקים ביפנית של זה...
זה פרק 89 של DBK (תוכל לנחש איך לשנות את זה לכל פרק כרצונך באמצעות שורת הכתובת)
[URL]http://www.gogoanime.com/dragon-ball-kai-89-dragon-ball-kai-episode-89[/URL]
[QUOTE=DragonPlatypus;1407230]ניסיתי לראות דרגון בול Z, אבל כל מה שיש זה באנגלית מדובב :-([/QUOTE]
הנה [url]http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=316787[/url]
לפי השם זה בשפות שונות ביניהם יפנית+תרגום אנגלי.
מקווה שיש לך כוח להוריד טורנט ששוקל 50 ג'יגה בערך.
WTF מי רוצה דרג ו ן בול זי בתרגום ערבי? זה רק 60 ג'יגה.
[QUOTE=DragonPlatypus;1407230]ניסיתי לראות דרגון בול Z, אבל כל מה שיש זה באנגלית מדובב :-([/QUOTE]
ניסית dbz.tv?
אני ראיתי שם בדיבוב לפני איזה מיליון שנהההה אבל עומר (במבה) ועידן (בוויזל) אמרו שהם ראו שם ביפנית+תרגום אנגלי
[QUOTE=Element;1407232]Rias Gremory >33
גם אני ראיתי את זה חחח[/QUOTE]
עלילתית האנימה ממש לא משהו.. זה אצ'י טהור עם עלילה שטוחה (לא הדמויות לא שטוחות רק שיטחיות) ואני מדבר כאחד שראה אותה.
האפיפיור החדש ):
[IMG]http://i46.tinypic.com/dvdp3.png[/IMG]
בוקר
[quote=火拳のエース;1407248]בוקר[/quote]
לילה
[QUOTE=Tasha Godspell;1407250]לילה[/QUOTE]
פופיק עם שפיך ):
[QUOTE=Kirito;1407251]פופיק עם שפיך ):[/QUOTE]
שפיך בפופיק ):
[QUOTE=Tasha Godspell;1407252]שפיך בפופיק ):[/QUOTE]
אפילו יותר טוב ):
תגידו יש אנימה לwh כי יש הרבה פעמים שאני לא מבין מה בעצם קרה.. פתאום לטאשה יש שיער שחור ואז הוא שוב הופך לאפור ואז הוא על הריצפה.. לא מבין את הפרקים 33-36
למה אתם חייבים לדבר על אנימות שאני לא מבין בהן בשיט?
[QUOTE=evelynn;1407260]למה אתם חייבים לדבר על אנימות שאני לא מבין בהן בשיט?[/QUOTE]
למה?
[QUOTE=evelynn;1407260]למה אתם חייבים לדבר על אנימות שאני לא מבין בהן בשיט?[/QUOTE]
מי דיבר על אנימות
לטאשה יש רק יד אחת מעכשיו :o
יד אחת עדיין מספיקה בשביל לאונן )):
היא תחזור למקום הטבעי שלה בסופו של דבר
אה אוקיי. חשבתי שהוא ישאר עם יד אחת עד סוף המנגה..
אגב ראיתי שהווליום האחרון פורסם במרץ.. יקח זמן עד שיגיעו פרקים חדשים.. אני כבר בחצי (פרק 45)
[QUOTE=Ilan;1407268]אה אוקיי. חשבתי שהוא ישאר עם יד אחת עד סוף המנגה..
אגב ראיתי שהווליום האחרון פורסם במרץ.. יקח זמן עד שיגיעו פרקים חדשים.. אני כבר בחצי (פרק 45)[/QUOTE]
כן, הם מתרגמים כל פעם שיוצא ווליום ומאז שהגדילו את כמות הפרקים בכל ווליום (ויחד עם זאת, הורידו את מספר העמודים של כל פרק בפני עצמו) לוקח יותר זמן לאסוף חומר לווליום שלם, וגם כשיש מספיק פרקים אתה יודע איך זה, לוקח עוד זמן להוציא את הווליום באמת..
אה.. כן ראיתי הורידו ל20 עמודים בכל פרק.. אבל מאז מרץ זה המון זמן.. כבר עברו 7 חודשים..
[QUOTE=Ilan;1407270]אה.. כן ראיתי הורידו ל20 עמודים בכל פרק.. אבל מאז מרץ זה המון זמן.. כבר עברו 7 חודשים..[/QUOTE]
WH זאת מנגה חודשית
בוויליום יש בדרך כלל בין 5-10 ווליומים ):
תעשה תחשבון לבד
[QUOTE=Halloween;1407271]WH זאת מנגה חודשית
בוויליום יש בדרך כלל בין 5-10 ווליומים.
תעשה תחשבון לבד[/QUOTE]
אה היא עוד חודשית..
טוב אז עד ינואר אמור לצאת עוד ווליום אם כך..
יא קקי מה אתה מתקן את עצמך לפני שאני מספיק לצטט )))))))):
[QUOTE=Tasha Godspell;1407273]יא קקי מה אתה מתקן את עצמך לפני שאני מספיק לצטט )))))))):[/QUOTE]
בשבילך אני אחזיר ):
דרך אגב בזמן הקרוב אמור לצאת ווליום 14 ~
הוא כבר פורסם בקוריאה ~
[QUOTE=Halloween;1407271]WH זאת מנגה חודשית
בוויליום יש בדרך כלל בין 5-10 ווליומים.
תעשה תחשבון לבד[/QUOTE]
כל ווליום הוא 5-10 ווליומים?! איזה פלוט טוויסט מטורף ):
כי אם 1=בין 5 ל10, זה אומר שווליום יכול להיות מינימום 5 ווליומים, וכל ווליום שם =בין 5 ל10, וזה אומר שזה 25 ווליומים במינימום, ואם כל 25 ווליומים הם בין 10 ל5 ווליומים, אז תכפיל גם את זה בחמש וכו' וכו'
יוצא שכל ווליום הוא בעצם אינסוף ווליומים אעאע )))):
[QUOTE=Flupy;1407275]כל ווליום הוא 5-10 ווליומים?! איזה פלוט טוויסט מטורף ):
כי אם 1=בין 5 ל10, זה אומר שווליום יכול להיות מינימום 5 ווליומים, וכל ווליום שם =בין 5 ל10, וזה אומר שזה 25 ווליומים במינימום, ואם כל 25 ווליומים הם בין 10 ל5 ווליומים, אז תכפיל גם את זה בחמש וכו' וכו'
יוצא שכל ווליום הוא בעצם אינסוף ווליומים אעאע )))):[/QUOTE]
בדיוק !!!!!
[QUOTE=Flupy;1407275]כל ווליום הוא 5-10 ווליומים?! איזה פלוט טוויסט מטורף ):
יוצא שכל ווליום הוא בעצם אינסוף ווליומים אעאע )))):[/QUOTE]
^THIS
[quote=Flupy;1407275]כל ווליום הוא 5-10 ווליומים?! איזה פלוט טוויסט מטורף ):
יוצא שכל ווליום הוא בעצם אינסוף ווליומים אעאע )))):[/quote]
החישוב נכון. אבל שכחת להתעלם ממקרה אחד - מה עם ווליום = 0? אז אכן בכל ווליום יש 5 ווליומים.
[QUOTE=Tasha Godspell;1407249]האפיפיור החדש ):
[IMG]http://i46.tinypic.com/dvdp3.png[/IMG][/QUOTE]
כולם להלל את האפיפיור ):
[QUOTE=LordAbizi;1407278]החישוב נכון. אבל שכחת להתעלם ממקרה אחד - מה עם ווליום = 0? אז אכן בכל ווליום יש 5 ווליומים.[/QUOTE]
אבל איך יהיה ווליום=0 אם כל ווליום=5 עד 10? ):
[quote=Flupy;1407280]אבל איך יהיה ווליום=0 אם כל ווליום=5 עד 10? ):[/quote]
כל ווליום הוא 5 עד 10 ווליומים. אם נציב ווליום = 0, נקבל ש-0 גדול שווה מחמש כפול 0, וקטן שווה מ-10 כפול 10, מה שנכון.
[QUOTE=LordAbizi;1407281]כל ווליום הוא 5 עד 10 ווליומים. אם נציב ווליום = 0, נקבל ש-0 גדול שווה מחמש כפול 0, וקטן שווה מ-10 כפול 10, מה שנכון.[/QUOTE]
אבל... זה נתון שווליום= בין 5 ל-10, 0 לא נמצא ביניהם. מה ):
כאילו אלא אם אתה מתחכם ומחשיב את ה0 שיש ב10 לספרה או לאדע מה ):