-
[QUOTE=LordAbizi;1413476]טל
"צ'ארמנדר זה פוקימון שאני יכול לספק." עונה רב המכשפים ומניף את אחת מידיו. ממדף שנמצא באחד הצדדים מתחילה להתרומם פוקירשת, ולאחר מכן היא עפה לכיוונך, ומתחילה להסתובב סביבך. את רואה בתוך הפוקרשת צ'ארמנדר (שהוא מוקטן בגלל האפקט של הפוקרשת) "כנראה גם תזדקקי לפוקרשתות ריקות, כדי ללכוד פוקימונים." הוא מוסיף, וחמש פוקרשתות נוספות עפות מהמדף ומתחילות לסבוב סביבך, ואת רואה שכולן ריקות. "קחי את אלו, ועשי בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך. "לווה אותה אל היציאה."
אני אלך אחרי המכשף שיוביל אותי החוצה מהכישופייה.
לאחר שאצא אני אפתח את הפוקרשת של צ'ארמנדר ואכניס את השאר לתיק ''שלום לך צ'ארמנדר! אני ג'יין המאמנת שלך'' אומר בחיוך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413309]
איתמר
אוקיי, רק למה שהתכוונתי קודם זה שאתה לא יכול סתם לכתוב "אני הולך ל-x", למרות שבעיר הזו ספיציפית אפשר כי זו העיר שאתה גר בה ולכן אתה מכיר אותה טוב. אני התכוונתי שתכתוב משהו בסגנון "הולך לכיכר העיר ומחפש את הסמל של הכישוף", אבל את זה תעשה בפעמים הבאות, כשאתה בעיר לא מוכרת.
--
אתה מנווט בקלות בין רחובות העיר המוכרים, וכעבור זמן לא רב אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה, עליה יש את סמל הכישוף. שים לב, שגם כאן מידע מהודעה שלוש עלול להיות מועיל.
[/QUOTE]
אני אזכור את זה, למרות שלקחתי בחשבון שאני יודע איפה זה כי אני גר שמה
-------------------------------
"שלום?" אני אומר ונכנס בדלת מנסה שלא להיכנס אולי בטעות למעגל כישוף. "יש פה מישו?"
-
רועי
הכישופייה בעיקרה חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. אתה רואה שבקירות יש מדפים עם ספרים, וליד כמה מדפים יש כמה מכשפים שעסוקים בלבצע פעולות שאותם אתה לא כל כך מבין. לפעמים יש הבזקי אור במקומות מסויימים בכישופייה, אבל אתה לא מצליח כל כך לראות מה הם עושים. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס. גם הוא, לבוש בגלימות ירוקות שמכסות את פניו, ויושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"אדון, האיש הזה רוצה פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." אומר אלבוס, "איזה פוקימון תרצה?"
אתה אומר את מה שהתכוונת להגיד (מההודעה שלך).
"כן. אוכל להביא לך פוליוואג." אומר אלבוס, ומניף את אחת מידיו. ממדף בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לסביבה שלך, ומתחילה להקיף אותה. בתוך הפוקרשת אתה רואה פוליוואג (שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת). "תזדקק גם לזה אני מניח." אומר אלבוס, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות לעוף מהמדף ולחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." הוא אומר ואז פונה למכשף שהוביל אותך. "לווה אותו ליציאה."
יאשה
התשובה לשאלה הזו לא רלוונטית.
ו.. אין דבר כזה פרופסור.
--
אתה עוקב אחרי המכשף. הכישופייה חשוכה ומוארת על ידי כמה לפידים בקירות. לפעמים יש הבזקי אור שמסיטים את המבט שלך לכיוונם לרגע, אך סך הכל די קשה להבין מה קורה בכישופייה. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס, שלבוש גם הוא בגלימות ירוקות, והוא יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"זה הגיוני..." הוא עונה, "איזה פוקימון תרצה?" אתה עונה הורסי (כפי שאמרת שאתה עושה בתגובה שלך).
"אוכל להביא לך הורסי." אומר רב המכשפים ומניף את אחת מידיו, וממדף ליד אחד הקירות מתחילה לעוף פוקרשת, עפה לכיוונך ומתחילה לסבוב סביבך. אתה רואה שבתוכה נמצא הורסי, שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "אתה כנראה תזדקק גם לאלו." מוסיף רב המכשפים, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות להצטרף למעגל סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך. "לווה אותו ליציאה."
טל
קחי בחשבון ששיחות עם פוקימון לא תנבנה תועלת רבה במיוחד בדרך כלל.
כמו כן המידע עליך בדף הרשומים נערך, וכעת יש בו גם סעיף של ציוד. הסעיף של "פוקימון התחלתי" הפך ל"פוקימונים"
--
צ'ארמנדר מסתכל עליך ונראה שהוא מבין את העובדה שקבעת הרגע.
איתמר
מה זה "מעגל כישוף"? לא הגדרתי שום דבר בנוגע לפרטים של קסם במשחק שלי, ולכן אל תמציא סתם דברים.
--
כשאתה מתחיל לשאול שאלות מתקרב אליך מכשף לבוש בגלימות ירוקות, שאתה מסיק מהלבוש הזה שהוא מכשף מג'וטרמו, בהליכה מהירה.
"כן, יש פה הרבה אנשים, אבל למה בשם לוגיה האדיר אתה נכנס לכישופייה סתם ככה?! הכישופייה מכילה מידע שבני אדם שלא אומנו בכישוף לא אמורים לראות. אל תעשה זאת שוב. מה אתה מחפש כאן?" מטיח בך המכשף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413595]
איתמר
מה זה "מעגל כישוף"? לא הגדרתי שום דבר בנוגע לפרטים של קסם במשחק שלי, ולכן אל תמציא סתם דברים.
--
כשאתה מתחיל לשאול שאלות מתקרב אליך מכשף לבוש בגלימות ירוקות, שאתה מסיק מהלבוש הזה שהוא מכשף מג'וטרמו, בהליכה מהירה.
"כן, יש פה הרבה אנשים, אבל למה בשם לוגיה האדיר אתה נכנס לכישופייה סתם ככה?! הכישופייה מכילה מידע שבני אדם שלא אומנו בכישוף לא אמורים לראות. אל תעשה זאת שוב. מה אתה מחפש כאן?" מטיח בך המכשף.[/QUOTE]
טעיתי בשם של הדבר הזה, אני טיפה off בזמן האחרון בגלל כל מיני דברים מעצבנים
----------------------------------
"אני צריך פוקימון כי אני רוצה להתחיל מסע או איך שלא קוראים לזה" אומר למכשף חזרה "שמעתי שזה מקום שטוב להתחיל בו, וסליחה שהתפרצתי ככה"
-
[quote=LordAbizi;1413595]רועי
הכישופייה בעיקרה חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. אתה רואה שבקירות יש מדפים עם ספרים, וליד כמה מדפים יש כמה מכשפים שעסוקים בלבצע פעולות שאותם אתה לא כל כך מבין. לפעמים יש הבזקי אור במקומות מסויימים בכישופייה, אבל אתה לא מצליח כל כך לראות מה הם עושים. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס. גם הוא, לבוש בגלימות ירוקות שמכסות את פניו, ויושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"כן. אוכל להביא לך פוליוואג." אומר אלבוס, ומניף את אחת מידיו. ממדף בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לסביבה שלך, ומתחילה להקיף אותה. בתוך הפוקרשת אתה רואה פוליוואג (שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת). "תזדקק גם לזה אני מניח." אומר אלבוס, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות לעוף מהמדף ולחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." הוא אומר ואז פונה למכשף שהוביל אותך. "לווה אותו ליציאה."
[/quote]
"תודה רבה" אומר בנימוס אז אאקוב אחר המכשף שהוביל אותי פנימה אל הדלת ולאחר שאודה לו אתחיל ללכת לכיוון הדרך שמובילה לעיר צ'רולגם
-
[QUOTE=LordAbizi;1413309]
עידו
רק שים לב שזה לא הבית שלו, אלא 'הכישופייה', ושכפי שהסברתי בהודעה השלישית, כדי להגיע למקום מסויים בעיר (בכל עיר שהיא לא זו שבה התחלת כי אותה מן הסתם אתה מכיר טוב) אתה קודם צריך ללכת לכיכר העיר ומשם ללכת לפי השלטים.
--
אתה לוקח את הציוד שלך, ויוצא לדרכך. אתה יוצא מן הבית, והולך ברחובות העיר המוכרים, עד שאתה מגיע אל הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב למידע מהודעה שלוש שעלול להועיל לך כאן.
[/QUOTE]
אני דופק בדלת בהתרגשות ומחכה למכשף שיכניס אותי לכישופיה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413595]רועי
יאשה
התשובה לשאלה הזו לא רלוונטית.
ו.. אין דבר כזה פרופסור.
--
אתה עוקב אחרי המכשף. הכישופייה חשוכה ומוארת על ידי כמה לפידים בקירות. לפעמים יש הבזקי אור שמסיטים את המבט שלך לכיוונם לרגע, אך סך הכל די קשה להבין מה קורה בכישופייה. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס, שלבוש גם הוא בגלימות ירוקות, והוא יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"זה הגיוני..." הוא עונה, "איזה פוקימון תרצה?" אתה עונה הורסי (כפי שאמרת שאתה עושה בתגובה שלך).
"אוכל להביא לך הורסי." אומר רב המכשפים ומניף את אחת מידיו, וממדף ליד אחד הקירות מתחילה לעוף פוקרשת, עפה לכיוונך ומתחילה לסבוב סביבך. אתה רואה שבתוכה נמצא הורסי, שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "אתה כנראה תזדקק גם לאלו." מוסיף רב המכשפים, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות להצטרף למעגל סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך. "לווה אותו ליציאה."
טל
כמו כן המידע עליך בדף הרשומים נערך, וכעת יש בו גם סעיף של ציוד. הסעיף של "פוקימון התחלתי" הפך ל"פוקימונים"
--
איתמר
--
"כן, יש פה הרבה אנשים, אבל למה בשם לוגיה האדיר אתה נכנס לכישופייה סתם ככה?! הכישופייה מכילה מידע שבני אדם שלא אומנו בכישוף לא אמורים לראות. אל תעשה זאת שוב. מה אתה מחפש כאן?" מטיח בך המכשף.[/QUOTE]
,אני יוצא החוצה אחרי שאני אומר תודה. אני מוציא את ההורסי ואומר לו שלום. לאחר מכן מספר לו שאנחנו נהיה הצוות הכי טוב. לאחר מכן אחזיר אותו לפוקרשת ואמשיך בדרכי בחיפוש פוקימונים.
-
איתמר
"כן, בשביל פוקימון התחלתי אוביל אותך אל רב המכשפים אלבוס. בוא, עקוב אחריי ותשתדל שלא לשים לב לדברים מסביבך." הוא אומר לך, ומתחיל ללכת לכיוון מסויים בכישופייה.
רועי
התווסף סעיף 'ציוד' בדף המידע עליך ברשומים. כמו כן, סעיף הפוקימון ההתחלתי הפך לסעיף 'פוקימונים'.
--
אתה יוצא מן הכישופייה. אתה הולך ברחובות העיר עד שאתה מוצא את עצמך מחוץ לבארק, על הדרך שמובילה לצ'רלוגם. אתה מתחיל ללכת בה ולא נתקל ביותר מדי אנשים, משום ששתי הערים די קטנות, ולכן אין הרבה תנועה בדרך הזו. אתה רואה בצידי הדרך ליד כמה עצים טדיאורסה.
עידו
אתה דופק על הדלת ומחכה זמן מה, ואז פותח את הדלת אדם שלבוש בגלימות סגולות פותח את הדלת. אתה מזהה לפי הבגדים שזה מכשף מקוטור.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
יאשה
עליך להגדיר איפה אתה מחפש פוקימונים, או לחילופין, מהי "דרכך". ("ממשיך בדרכי")
-
[QUOTE=LordAbizi;1414104]איתמר
"כן, בשביל פוקימון התחלתי אוביל אותך אל רב המכשפים אלבוס. בוא, עקוב אחריי ותשתדל שלא לשים לב לדברים מסביבך." הוא אומר לך, ומתחיל ללכת לכיוון מסויים בכישופייה.
[/QUOTE]
"אוקיי" אומר לו ואעקוב אחריו, אתסכל רק על הגלימהשלו ואנסה לא להסתכל מסביב
-
[QUOTE=LordAbizi;1414104]
עידו
אתה דופק על הדלת ומחכה זמן מה, ואז פותח את הדלת אדם שלבוש בגלימות סגולות פותח את הדלת. אתה מזהה לפי הבגדים שזה מכשף מקוטור.
[/QUOTE]
"באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי מהמכשף אוקוס" אני אומר לו.
-
טל
--
אני אתחיל ללכת ולנווט בעזרת השלטים בעיר במטרה למצא את שלט היציאה מהעיר.
לאחר שאאתר אותו אצא מהעיר אל הדרך בתקווה למצא וללכוד פוקימונים חדשים עם הפוקרשת שלי
-
[quote=LordAbizi;1414104]
רועי
התווסף סעיף 'ציוד' בדף המידע עליך ברשומים. כמו כן, סעיף הפוקימון ההתחלתי הפך לסעיף 'פוקימונים'.
--
אתה יוצא מן הכישופייה. אתה הולך ברחובות העיר עד שאתה מוצא את עצמך מחוץ לבארק, על הדרך שמובילה לצ'רלוגם. אתה מתחיל ללכת בה ולא נתקל ביותר מדי אנשים, משום ששתי הערים די קטנות, ולכן אין הרבה תנועה בדרך הזו. אתה רואה בצידי הדרך ליד כמה עצים טדיאורסה.
[/quote]
אני יודע מה המתקפות של פוליוואג?
--------------------------------------
'זה יהיה אימון טוב' אחשוב כאקח את הפקרשת של פוליוואג ואוציא אותו ממנה. "שלום פוליוואג" אציג את עצמי "אני פיסטר, המאמן החדש שלך. מה דעתך על קרב קטן נגד הטדיאורסה הזה" אוסיף ואצביע על הטדיארסה שליד העצים
-
[QUOTE=LordAbizi;1414104]איתמר
רועי
--
עידו
יאשה
עליך להגדיר איפה אתה מחפש פוקימונים, או לחילופין, מהי "דרכך". ("ממשיך בדרכי")[/QUOTE]
בדרכי לעיר צ'רלוגם ואחפש פוקימונים למינהם.
-
איתמר
אתה מצליח רוב הזמן להשאר ממוקד במכשף עצמו, אך לעתים הבזקים של אור גורמים לך להסיט לרגע את המבט (זו פעולה לא רצונית), אבל במילא, מכיוון שהכישופייה חשוכה ברובה ומוארת רק באמצעות לפידים על הקירות, אתה לא יכול לראות הרבה. אתם מגיעים אל המכשף אלבוס, שיושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. גם הוא לובש גלימות ירוקות, שמכסות את כל גופו וגם את פניו.
"אדון, האיש הזה בא כדי לקבל פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." אומר רב המכשפים, "איזה פוקימון תרצה?"
עידו
"כן, המכשף אוקוס יוכל לעזור לך. עקוב אחריי, והשתדל לא לשים לב למה שקורה פה." אומר לך המכשף, מסתובב ופונה אל תוך פנים הכישופייה.
טל
את יוצאת מפאלטיום ועולה על הדרך לוירידיוס אנטום. בדרך אין הרבה אנשים, משום ששתי הערים שהדרך מחברת אינן מן הגדולות. את לא מספיקה להתקדם הרבה כשאת שומעת קול שצועק "היי ג'יין!!". את מסתובבת לכיוון הכל ורואה את מייקל מגיע מכיוון העיר.
רועי
אחת ההערות מתייחסות לכך. המתקפות של פוליוואג, בשלב הזה, הן רק מתקפות שמנצלות את איברים שיש לו בגוף, בדרך הכי טבעית שאפשרית. אלו לא חייבות להיות אפילו מתקפות אמיתיות של המשחקים. אם אתה רוצה ללמוד אותו משהו מעבר לכך, עליך להסביר לו מה אתה רוצה, והכל בכפוף למה שכתבתי בהערה ההיא.
ועוד דבר - לדבר עם פוקימונים לא ייתן לך הרבה במשחק הזה. זה לא שהוא יענה לך בהנהון, כי הנהון זו שפת גוף של בני אדם, לא של פוקימונים...
--
פוליוואג מביט לעבר הטדיאורסה, והוא קלט אותו, והוא הבין את מה שאמרת. מהתגובה שלו אתה לא כל כך מבין מה דעתו בנוגע לזה.
יאשה
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'ארלוגם, ואתה נמצא על הדרך המחברת את שתי הערים. מכיוון שהערים לא כל כך גדולות, אתה לא רואה כל כך הרבה אנשים. אתה מתחיל להתקדם בדרך ואתה רואה בשולי הדרך סנטרט.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414191]
יאשה
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'ארלוגם, ואתה נמצא על הדרך המחברת את שתי הערים. מכיוון שהערים לא כל כך גדולות, אתה לא רואה כל כך הרבה אנשים. אתה מתחיל להתקדם בדרך ואתה רואה בשולי הדרך סנטרט.[/QUOTE]
יש אני מת עליו!
אתה מצליח רוב הזמן להשאר ממוקד במכשף עצמו, אך לעתים הבזקים של אור גורמים לך להסיט לרגע את המבט (זו פעולה לא רצונית), אבל במילא, מכיוון שהכישופייה חשוכה ברובה ומוארת רק באמצעות לפידים על הקירות, אתה לא יכול לראות הרבה. אתם מגיעים אל המכשף אלבוס, שיושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. גם הוא לובש גלימות ירוקות, שמכסות את כל גופו וגם את פניו.
"אדון, האיש הזה בא כדי לקבל פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." אומר רב המכשפים, "איזה פוקימון תרצה?"
[/QUOTE]
"פוקימון אש" אומר לו "עדיפות לסינדאקוויל, הוא נשמע לי הכי יעיל וטוב" 'אני מקווה שיהיה לו אחד' אני חושב באופטמיות 'אבל אם לא מה שיצא אני מרוצה'.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414191]
עידו
"כן, המכשף אוקוס יוכל לעזור לך. עקוב אחריי, והשתדל לא לשים לב למה שקורה פה." אומר לך המכשף, מסתובב ופונה אל תוך פנים הכישופייה.
[/QUOTE]
"בסדר" אני אומר לו ונכנס אל תוך הכישופייה בזהירות, מתרגש שהמסע שלי עומד סוף סוף להתחיל.
-
[quote=LordAbizi;1414191]
רועי
אחת ההערות מתייחסות לכך. המתקפות של פוליוואג, בשלב הזה, הן רק מתקפות שמנצלות את איברים שיש לו בגוף, בדרך הכי טבעית שאפשרית. אלו לא חייבות להיות אפילו מתקפות אמיתיות של המשחקים. אם אתה רוצה ללמוד אותו משהו מעבר לכך, עליך להסביר לו מה אתה רוצה, והכל בכפוף למה שכתבתי בהערה ההיא.
ועוד דבר - לדבר עם פוקימונים לא ייתן לך הרבה במשחק הזה. זה לא שהוא יענה לך בהנהון, כי הנהון זו שפת גוף של בני אדם, לא של פוקימונים...
--
פוליוואג מביט לעבר הטדיאורסה, והוא קלט אותו, והוא הבין את מה שאמרת. מהתגובה שלו אתה לא כל כך מבין מה דעתו בנוגע לזה.
[/quote]
" אוקי פוליווג תרוץ לעבר הפוקימון הזה, תתנגש בו ותתרחק" אומר לפוליוואג "עכשיו תזנק לעברו ותשתמש בזנב שלך כדי להצליף בו כמה פעמים" אוסיף "עכשי תיפול עליו"
-
יאשה
הגדרתי בהערות של המשחק. המתקפות שפוקימון בוודאות יודע הן אלו שמשתמשות, בדרך הכי טבעית האפשרית, באיברים שיש לו. ייתכן ופוקימונים פראיים ידעו בנוסף לכך מתקפות נוספות (שהם למדו אותם בטבע תוך כדי ניסיון). הפוקימון ההתחלתי לא היה לו ניסיון כל כך בטבע אז הוא יודע רק את המתקפות האלו. המתקפות האלו גם לא חייבות להיות מתקפות שבאמת קיימות במשחקים. כל מתקפה מעבר לכך שאתה רוצה שהפוקימון יבצע, יש ללמד את הפוקימון, בכפוף למה שכתוב בהערה המתאימה בדף הראשי.
איתמר
"אוכל להביא לך סינדקוויל." אומר רב המכשפים, ומניף את אחת מידיו. ממדף באחד הקירות בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לכיוונך, והיא נכנסת לסיבוב סביבך. אתה רואה בתוך הפוקרשת סינדקוויל, שהוא מוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "תזדקק גם לאלו." אומר אלבוס, וגורם לכך שחמש פוקרשתות ריקות נוספות עפות מהמדף ומצטרפות לחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." ואז הוא פונה אל המכשף שהוביל אותך, "לווה אותו ליציאה."
עידו
אתה עוקב אחרי המכשף בתוך הכישופייה. הכישופייה חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. מדי פעם יש הבזקים של אור שגורמים לך, מבלי שתשלוט על כך, להסתכל על עליהם, אך התאורה במקום לא מאפשרת כל כך לראות מה קורה. אתם מגיעים אל המכשף אוקוס, שלבוש גם הוא בגלימות סגולות, והוא יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הקרקע.
"אדון, האיש הזה רוצה פוקימון התחלתי." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." משיב רב המכשפים אוקוס, "איזה פוקימון תרצה?"
רועי
כדי לנפול על משהו אתה צריך להיות מעליו... וקצת קשה להשיג את זה.
--
פוליוואג מתחיל לרוץ לכיוון טדיאורסה, הלא חושד בדבר, ומתנגש בו, ולאחר מכן בורח. טדיאורסה רודף אחרי פוליוואג. פוליוואג מפנה את הזנב שלו לכיוון טדיאורסה ומצליף בו כמה פעמים. טדיאורסה מגיע אל פוליוואג ושורט אותו. פוליוואג קופץ כדי לפגוע בנפילה בטדיארוסה, זה הכי קרוב שהוא יכול לעשות למה שביקשת. טדיאורסה מניח את ידיו מלפניו ומתגונן (הוא כמובן נפגע, אבל לפחות הידיים שלו נפגעו ולא הראש), ואחר כך נושך את פוליוואג.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414414]
איתמר
"אוכל להביא לך סינדקוויל." אומר רב המכשפים, ומניף את אחת מידיו. ממדף באחד הקירות בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לכיוונך, והיא נכנסת לסיבוב סביבך. אתה רואה בתוך הפוקרשת סינדקוויל, שהוא מוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "תזדקק גם לאלו." אומר אלבוס, וגורם לכך שחמש פוקרשתות ריקות נוספות עפות מהמדף ומצטרפות לחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." ואז הוא פונה אל המכשף שהוביל אותך, "לווה אותו ליציאה."
[/QUOTE]
"תודה" אומר בשמחה למכשף ואעקוב אחרי השני בזמן שהוא מוציא אותי כבקשת הרב מכשפים.
כשאני יוצא אני מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר בתקווה למצוא פוקימון לנסות עליו את הקרב הראשון.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414414]
עידו
אתה עוקב אחרי המכשף בתוך הכישופייה. הכישופייה חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. מדי פעם יש הבזקים של אור שגורמים לך, מבלי שתשלוט על כך, להסתכל על עליהם, אך התאורה במקום לא מאפשרת כל כך לראות מה קורה. אתם מגיעים אל המכשף אוקוס, שלבוש גם הוא בגלימות סגולות, והוא יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הקרקע.
[/QUOTE]
"דרטיני." אני אומר בהחלטיות. את ההתלבטות הזאת כבר עשיתי בבית שלי במשך יותר משעה.
-
[quote=LordAbizi;1414414]רועי
--
פוליוואג מתחיל לרוץ לכיוון טדיאורסה, הלא חושד בדבר, ומתנגש בו, ולאחר מכן בורח. טדיאורסה רודף אחרי פוליוואג. פוליוואג מפנה את הזנב שלו לכיוון טדיאורסה ומצליף בו כמה פעמים. טדיאורסה מגיע אל פוליוואג ושורט אותו. פוליוואג קופץ כדי לפגוע בנפילה בטדיארוסה, זה הכי קרוב שהוא יכול לעשות למה שביקשת. טדיאורסה מניח את ידיו מלפניו ומתגונן (הוא כמובן נפגע, אבל לפחות הידיים שלו נפגעו ולא הראש), ואחר כך נושך את פוליוואג.[/quote]
"פוליוואג תמשיך להתנגש בטדיאורסה" אגיד ולאחר מיכן אוסיף "עכשיו תנסה לנגוח בו" לאחר שיעשה זאת אומר לו "עכשיו תשתמש בזנב שלך כדי לקפוץ הכי גבוה שאתה יכול ותיפול לעבר טדיאורסה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1414414]יאשה
הגדרתי בהערות של המשחק. המתקפות שפוקימון בוודאות יודע הן אלו שמשתמשות, בדרך הכי טבעית האפשרית, באיברים שיש לו. ייתכן ופוקימונים פראיים ידעו בנוסף לכך מתקפות נוספות (שהם למדו אותם בטבע תוך כדי ניסיון). הפוקימון ההתחלתי לא היה לו ניסיון כל כך בטבע אז הוא יודע רק את המתקפות האלו. המתקפות האלו גם לא חייבות להיות מתקפות שבאמת קיימות במשחקים. כל מתקפה מעבר לכך שאתה רוצה שהפוקימון יבצע, יש ללמד את הפוקימון, בכפוף למה שכתוב בהערה המתאימה בדף הראשי.
איתמר
עידו
רועי
--
פוליוואג מתחיל לרוץ לכיוון טדיאורסה, הלא חושד בדבר, ומתנגש בו, ולאחר מכן בורח. טדיאורסה רודף אחרי פוליוואג. פוליוואג מפנה את הזנב שלו לכיוון טדיאורסה ומצליף בו כמה פעמים. טדיאורסה מגיע אל פוליוואג ושורט אותו. פוליוואג קופץ כדי לפגוע בנפילה בטדיארוסה, זה הכי קרוב שהוא יכול לעשות למה שביקשת. טדיאורסה מניח את ידיו מלפניו ומתגונן (הוא כמובן נפגע, אבל לפחות הידיים שלו נפגעו ולא הראש), ואחר כך נושך את פוליוואג.[/QUOTE]
אני אגיד להורסי לדחוף את סנטרט (מתקפת דחיפה) ואז לנסות להוציא מים מפיו בתור זרם חזק ככל האפשר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414414]יאשה
איתמר
עידו
רועי
--
פוליוואג מתחיל לרוץ לכיוון טדיאורסה, הלא חושד בדבר, ומתנגש בו, ולאחר מכן בורח. טדיאורסה רודף אחרי פוליוואג. פוליוואג מפנה את הזנב שלו לכיוון טדיאורסה ומצליף בו כמה פעמים. טדיאורסה מגיע אל פוליוואג ושורט אותו. פוליוואג קופץ כדי לפגוע בנפילה בטדיארוסה, זה הכי קרוב שהוא יכול לעשות למה שביקשת. טדיאורסה מניח את ידיו מלפניו ומתגונן (הוא כמובן נפגע, אבל לפחות הידיים שלו נפגעו ולא הראש), ואחר כך נושך את פוליוואג.[/QUOTE]
אני אגיד להורסי לדחוף את סנטרט (מתקפת דחיפה) ואז לנסות להוציא מים מפיו בתור זרם חזק ככל האפשר.
-
בר
רשום. בנוגע לשאלה שבבקשות שלך - אתה לא תוכל להיות חייל, אך אם במקרה תמצא את עצמך בעיר מסויימת בזמן שהיא תהיה בעימות עם הווארנדים, תוכל להצטרף למאמץ ההגנה על העיר.
ההתחלה:
זהו בוקר. אתה ער כבר כמה שעות, ובזמן הזה עשית פעולות בלתי מוגדרות. כעת השמש כבר עלתה מעט בשמים, אך היא עדיין די נמוכה.
איתמר
נוסף לך סעיף ציוד וסעיף 'פוקימון התחלתי' הפך לסעיף 'פוקימונים'.
--
אתה יוצא מן הכישופייה, ומתחיל ללכת ליציאה מבארק. בלי קושי רב אתה יוצא מן העיר ומוצא את עצמך על הדרך המחברת את בארק וצ'רלוגם. מכיוון ששתי ערים אלו לא גדולות במיוחד, אין הרבה אנשים בדרך. אתה מתקדם מעט ורואה בשולי הדרך הופיפ.
עידו
"אוכל להביא לך דרטיני." אומר רב המכשפים, ומניף את ידו. ממדף בצד מתחילה לעוף פוקרשת לכיוון שלך, ומתחילה לחוג סביבך. אתה רואה דרך הפוקרשת שזהו דרטיני, שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "אתה תצטרך גם את אלו." הוא מוסיף, וגורם לכך שחמש פוקרשתות ריקות נוספות עפות לכיוונך ומצטרפות למסלול המעגלי. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה למכשף שליווה אותך. "לווה אותו ליציאה."
רועי
לפוליוואג, חוץ מ"ראש", אין הרבה גוף, ולכן מבחינתו, לנגוח במישהו ולהתנגש בו זו בדיוק אותה פעולה...
--
פוליוואג דוחף את טדיאורסה, וטידאורסה מגיב בסדרת אגרופים לעבר פוליוואג. פוליוואג לאחר מכן נוגח (=דוחף כפי שהסברתי) את טדיארוסה. טדיאורסה מגיב בנגיחה משל עצמו ופוגע בפוליוואג. פוליוואג מנסה להעזר בזנב שלו כדי לקפוץ מעלה, אך הקפיצה לא יוצאת גבוה בהרבה ממקודם, ופוליוואג שוב פוגע בטדיארוסה. טדיאורסה בועט חזרה בפוליוואג.
יאשה
הורסי, בדרך בלתי מוסברת כל כך (כי הוא לא יכול לנוע על האדמה כל כך, אבל נתעלם מהבעיה הזו, כי אי אפשר לפתור אותה), נע לעבר סנטרט ודוחף אותו. סנטרט לא ציפה לכך, ולכן נפגע ישירות. הורסי מנסה לשלוח זרם מים לכיוון סנטרט, אך יוצא מפיו זרם חלש שאפילו לא מצליח להגיע עד לסנטרט (וזה די צפוי, שכן זה בסך הכל הפעם הראשונה שהורסי נלחם, אז אין לו כל כך עוד שליטה ביכולות שלו). סנטרט מנצל את המתקפה הכושלת, ונושך את הורסי.
-
טל
את יוצאת מפאלטיום ועולה על הדרך לוירידיוס אנטום. בדרך אין הרבה אנשים, משום ששתי הערים שהדרך מחברת אינן מן הגדולות. את לא מספיקה להתקדם הרבה כשאת שומעת קול שצועק "היי ג'יין!!". את מסתובבת לכיוון הכל ורואה את מייקל מגיע מכיוון העיר.
''היי מיי'ל!'' אומר ואנופף לו לשלום.
''מה קורה?'' אשאל אותו בשמחה לאחר שיענה לי אומר ''היי מייקל! היום אני מתחילה את מסע הפוקימונים שלי תרצה להצטרף אלי??'' אשאל בשמחה ''דרך אגב בתור התחלתי קיבלתי צ'ארמנר'' אוסיף
-
[QUOTE=LordAbizi;1414530]
עידו
"אוכל להביא לך דרטיני." אומר רב המכשפים, ומניף את ידו. ממדף בצד מתחילה לעוף פוקרשת לכיוון שלך, ומתחילה לחוג סביבך. אתה רואה דרך הפוקרשת שזהו דרטיני, שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "אתה תצטרך גם את אלו." הוא מוסיף, וגורם לכך שחמש פוקרשתות ריקות נוספות עפות לכיוונך ומצטרפות למסלול המעגלי. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה למכשף שליווה אותך. "לווה אותו ליציאה."
[/QUOTE]
'סןף סוף הרגע הזה הגיע' אני חושב לעצמי.
אחרי שאני יוצא מהכישופייה אני מוציא את דרטיני מהפוקרשת ומתחיל ללכת לכיוון העיר וירדיוס-אנטום.
-
[quote=LordAbizi;1414530]בר
רועי
לפוליוואג, חוץ מ"ראש", אין הרבה גוף, ולכן מבחינתו, לנגוח במישהו ולהתנגש בו זו בדיוק אותה פעולה...
--
פוליוואג דוחף את טדיאורסה, וטידאורסה מגיב בסדרת אגרופים לעבר פוליוואג. פוליוואג לאחר מכן נוגח (=דוחף כפי שהסברתי) את טדיארוסה. טדיאורסה מגיב בנגיחה משל עצמו ופוגע בפוליוואג. פוליוואג מנסה להעזר בזנב שלו כדי לקפוץ מעלה, אך הקפיצה לא יוצאת גבוה בהרבה ממקודם, ופוליוואג שוב פוגע בטדיארוסה. טדיאורסה בועט חזרה בפוליוואג.
[/quote]
"פוליוואג תדחף אתו שוב" אגיד אנסה לחשוב על אסטרטגיה חדשה כשאני מסתכל על הסבבה לראות מה יכול לעזור לי בקרב "תצליף בו עם הזנב עוד פעם" אומר לפוליוואג
-
[QUOTE=LordAbizi;1414530]בר
רשום. בנוגע לשאלה שבבקשות שלך - אתה לא תוכל להיות חייל, אך אם במקרה תמצא את עצמך בעיר מסויימת בזמן שהיא תהיה בעימות עם הווארנדים, תוכל להצטרף למאמץ ההגנה על העיר.
ההתחלה:
זהו בוקר. אתה ער כבר כמה שעות, ובזמן הזה עשית פעולות בלתי מוגדרות. כעת השמש כבר עלתה מעט בשמים, אך היא עדיין די נמוכה.
[/QUOTE]
'כל כך מוקדם בבוקר ואני כבר ער,אני בטח ממש מתרגש' אני חושב לעצמי.
"טוב כדי שאני יתחיל ללכת למכשף אוקוס כמה שיותר מהר" אני ממלמל לעצמי 'אני מקווה שאני לא יעיר את אוקוס, לא מכשפים גדולים בוודאי יכולים להיות ערים הרבה והוא בוודאי לומד או משהו' אני חושב בזמן ההליכה לכיוון הכישופיה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414530]
איתמר
--
אתה יוצא מן הכישופייה, ומתחיל ללכת ליציאה מבארק. בלי קושי רב אתה יוצא מן העיר ומוצא את עצמך על הדרך המחברת את בארק וצ'רלוגם. מכיוון ששתי ערים אלו לא גדולות במיוחד, אין הרבה אנשים בדרך. אתה מתקדם מעט ורואה בשולי הדרך הופיפ.
[/QUOTE]
'זה לא טוב במיוחד אבל זה יספיק לקרב ראשון' חשבתי והוצאתי את סינאקוויל "אתה מוכן חבר?" אשאל אותו, "תראה לי קודם איזה מתקפות אתה יודע כי שכחתי לשאול את המכשף".
-
[QUOTE=LordAbizi;1414530]בר
ההתחלה:
איתמר
--
עידו
רועי
לפוליוואג, חוץ מ"ראש", אין הרבה גוף, ולכן מבחינתו, לנגוח במישהו ולהתנגש בו זו בדיוק אותה פעולה..
יאשה
הורסי, בדרך בלתי מוסברת כל כך (כי הוא לא יכול לנוע על האדמה כל כך, אבל נתעלם מהבעיה הזו, כי אי אפשר לפתור אותה), נע לעבר סנטרט ודוחף אותו. סנטרט לא ציפה לכך, ולכן נפגע ישירות. הורסי מנסה לשלוח זרם מים לכיוון סנטרט, אך יוצא מפיו זרם חלש שאפילו לא מצליח להגיע עד לסנטרט (וזה די צפוי, שכן זה בסך הכל הפעם הראשונה שהורסי נלחם, אז אין לו כל כך עוד שליטה ביכולות שלו). סנטרט מנצל את המתקפה הכושלת, ונושך את הורסי.[/QUOTE]
אני אגיד להורסי להוציא עוד מים מפיו ולנסות לתוך אוזנו של סנטרט ואז לדחוף אותו.
-
[size=5]הערה לכולם - מכיוון שבמשחק הזה יש חשיבות לימים בשבוע, אז אני קובע עכשיו שכולכם נמצאים ב"יום ראשון". בגדול אני משתדל שכולכם תהיו בערך באותו זמן, ולכן ייתכן שאם לא תגיבו הרבה פתאום יהיה לילה למרות שהתעוררתם לא מזמן. אמנם זה לא קריטי שתהיו באותו זמן, אבל להקפיד על כך לא יזיק לי בוודאות. אז לסיכום, כולכם עכשיו ביום ראשון, בשעות הבוקר.[/size]
טל
"הכל בסדר," הוא עונה לשאלה 'מה קורה', בזמן שהוא סוגר את המרחק ביניכם. "הייתי נורא שמח, אבל יש לי דברים לעשות פה, ואני גם לא כל כך בטוח שתחרות המאמנים הזו מעניינת אותי..." הוא אומר, "בכל מקרה, ראיתי שקיבלת פוקימון, ולמען האמת גם אני קיבלתי. יש לי בלבאזור. פשוט ראיתי שאת הולכת, וסתם נכנסה בי המחשבה המוזרה לערוך קרב פוקימונים. מה דעתך?"
עידו
אה, אז אתה רוצה שהוא יבזבז כח על לזחול אחריך כל היום, או שאנשים מפוקפקים פשוט יחלפו במהירות ויקחו אותו?
--
אתה יוצא מפלאטיום, ואתה מוצא את עצמך על הדרך בין פלאטיום לורידיוס אנטום. הדרך לא כל כך גדולה כי שתי הערים אותן היא מחברת לא גדולות, ואין בה יותר מדי אנשים. אתה מתחיל ללכת לכיוון ורידיוס אנטום, ולאחר שאתה הולך זמן מה בדרך אתה רואה בשוליה ספירו.
רועי
בסביבתך יש בעיקר עצים. לא כל כך תוכל לנצל אותו כי פוליוואג לא כל כך מסוגל לטפס עליהם.
--
פוליוואג דוחף את טדיארוסה, וטדיאורסה משיב באגרוף אל פוליוואג. פוליוואג מפנה את זנבו אל טדיארוסה ומצליף בו כמה פעמים. טדיארוסה שורט את פוליוואג. עושה רושם שטדיארוסה מתחיל להתעייף מעט.
בר
סתם הערה - זה לא כל כך מוזר שתתעורר סמוך לזריחה, כי זה פחות או יותר מה שאנשים עושים בתקופה שכזו... אתה חייב לנצל כל זמן אור שיש לך, כי בלילה אין לך אור...
ושים לב למה שכתוב בהודעה השלישית בנוגע לאיך צריך להסביר הליכה ממקום למקום. בעיר הזו ספיציפית אתה לא חייב לבצע את זה, כי אתה גר בה, ולכן מכיר אותה היטב.
--
אתה יוצא מביתך לכיוון הכישופייה של פלאטיום, על ידי ניווט ברחובות המוכרים לך היטב. לא עובר זמן רב ואתה מוצא את עצמך מול הדלת של הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב לעוד מידע שמופיע בהודעה שלוש, שעלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
איתמר
ואם אני אגיד לך "תעשה כל תנועה עם הגוף שאתה יודע לעשות"? אתה בוודאי תמצמץ מעט ותחליט שזה לא בקשה מעשית. יש לפעול לפי מה שכתוב בהערות על מתקפות של פוקימונים. פוקימונים בוודאות יודעים "מתקפות טריוויאליות", שאלו הן מתקפות שניתן לבצע בדרך הטבעית ביותר עם האיברים שיש לפוקימון (אלו לא חייבות להיות מתקפות אמיותיות של המשחקים). ייתכן ופוקימון פראי ידע עוד מתקפות (אותן הוא למד בטבע מניסיון). לפוקימון ההתחלתי אין ניסיון, אז גם אין לו שום דבר מעבר לזה. כדי שהוא ידע מתקפות מעבר לכך - יש ללמד אותו מתקפות, בכפוף למה שכתוב בהערה הזו.
יאשה
הורסי מנסה שוב להוציא מים מפיו, אך גם הזרם הזה לא יוצא יותר מדי חזק, ואין לזה השפעה על סנטרט. סנטרט מסתובב ומכה עם הזנב שלו בהורסי. לאחר מכן הורסי מטיח את הגוף שלו בסנטרט, וסנטרט מגיב בשריטות על הרוסי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414587][size=5]
עידו
אה, אז אתה רוצה שהוא יבזבז כח על לזחול אחריך כל היום, או שאנשים מפוקפקים פשוט יחלפו במהירות ויקחו אותו?
--
אתה יוצא מפלאטיום, ואתה מוצא את עצמך על הדרך בין פלאטיום לורידיוס אנטום. הדרך לא כל כך גדולה כי שתי הערים אותן היא מחברת לא גדולות, ואין בה יותר מדי אנשים. אתה מתחיל ללכת לכיוון ורידיוס אנטום, ולאחר שאתה הולך זמן מה בדרך אתה רואה בשוליה ספירו.
[/QUOTE]
'טוב, עכשיו מתחיל האימון הראשון שלי.'
דרטיני, תנגח בספירו ואחר כך תצליף בו עם הזנב שלך!" אני אומר לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414587]
בר
סתם הערה - זה לא כל כך מוזר שתתעורר סמוך לזריחה, כי זה פחות או יותר מה שאנשים עושים בתקופה שכזו... אתה חייב לנצל כל זמן אור שיש לך, כי בלילה אין לך אור...
ושים לב למה שכתוב בהודעה השלישית בנוגע לאיך צריך להסביר הליכה ממקום למקום. בעיר הזו ספיציפית אתה לא חייב לבצע את זה, כי אתה גר בה, ולכן מכיר אותה היטב.
--
אתה יוצא מביתך לכיוון הכישופייה של פלאטיום, על ידי ניווט ברחובות המוכרים לך היטב. לא עובר זמן רב ואתה מוצא את עצמך מול הדלת של הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב לעוד מידע שמופיע בהודעה שלוש, שעלול לחסוך אי נעימות מסויימת.[/QUOTE]
אני נוקש בדלת בנימוס ומחכה לתשובה.
במידה ואוקוס פותח לי את הדלת אני אומר לו שלום אני באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי פידג'י.
-
[quote=LordAbizi;1414587][SIZE=5]הערה לכולם - מכיוון שבמשחק הזה יש חשיבות לימים בשבוע, אז אני קובע עכשיו שכולכם נמצאים ב"יום ראשון". בגדול אני משתדל שכולכם תהיו בערך באותו זמן, ולכן ייתכן שאם לא תגיבו הרבה פתאום יהיה לילה למרות שהתעוררתם לא מזמן. אמנם זה לא קריטי שתהיו באותו זמן, אבל להקפיד על כך לא יזיק לי בוודאות. אז לסיכום, כולכם עכשיו ביום ראשון, בשעות הבוקר.[/SIZE]
רועי
בסביבתך יש בעיקר עצים. לא כל כך תוכל לנצל אותו כי פוליוואג לא כל כך מסוגל לטפס עליהם.
--
פוליוואג דוחף את טדיארוסה, וטדיאורסה משיב באגרוף אל פוליוואג. פוליוואג מפנה את זנבו אל טדיארוסה ומצליף בו כמה פעמים. טדיארוסה שורט את פוליוואג. עושה רושם שטדיארוסה מתחיל להתעייף מעט.
[/quote]
"פוליוואג תרוץ במהירות לעבר טדיאורסה ותדחף אותו שוב, אחר כך תקעיף אותו ממך ןתצליף בו עם הזנב עוד כמה פעמים" אגיד לפוליוואג
-
[QUOTE=LordAbizi;1414587][size=5]הערה לכולם - מכיוון שבמשחק הזה יש חשיבות לימים בשבוע, אז אני קובע עכשיו שכולכם נמצאים ב"יום ראשון". בגדול אני משתדל שכולכם תהיו בערך באותו זמן, ולכן ייתכן שאם לא תגיבו הרבה פתאום יהיה לילה למרות שהתעוררתם לא מזמן. אמנם זה לא קריטי שתהיו באותו זמן, אבל להקפיד על כך לא יזיק לי בוודאות. אז לסיכום, כולכם עכשיו ביום ראשון, בשעות הבוקר.[/size]
איתמר
ואם אני אגיד לך "תעשה כל תנועה עם הגוף שאתה יודע לעשות"? אתה בוודאי תמצמץ מעט ותחליט שזה לא בקשה מעשית. יש לפעול לפי מה שכתוב בהערות על מתקפות של פוקימונים. פוקימונים בוודאות יודעים "מתקפות טריוויאליות", שאלו הן מתקפות שניתן לבצע בדרך הטבעית ביותר עם האיברים שיש לפוקימון (אלו לא חייבות להיות מתקפות אמיותיות של המשחקים). ייתכן ופוקימון פראי ידע עוד מתקפות (אותן הוא למד בטבע מניסיון). לפוקימון ההתחלתי אין ניסיון, אז גם אין לו שום דבר מעבר לזה. כדי שהוא ידע מתקפות מעבר לכך - יש ללמד אותו מתקפות, בכפוף למה שכתוב בהערה הזו.
[/QUOTE]
אופס סליחה
--------------------------------
"תנגח בו!" אצעק לסינדאקוויל, "אם הוא מתחמק הצידה תנסה שוב, אם הוא מתחמק למעלה את נתסה לכוון את הנפיה שלו על הגב שלך, האש שמה אמורה לעשות לו נזק, במקרה ואתה פוגע תמשיך לרוץ בניסיון לדחוף אותו לפינה"
-
עידו
דרטיני מתחיל לנוע לכיוון ספירו הלא חושד בדבר, ופוגע בו ישירות עם נגיחה. לאחר מכן דרטיני מניע את הזנב שלו ומכה בספירו. ספירו מתעשט על עצמו ומנקר מעט את דרטיני.
בר
אתה נוקש על הדלת ומחכה. כעבור זמן לא רב פותח את הדלת איש הלבוש בגלימות סגולות, שעל פי הלבוש שלו אתה מסיק שהוא מכשף מקוטור. (שהוא לא המכשף אוקוס, ולכן אין לי סיבה להניח שאתה אומר לו את מה שאמרת שתגיד)
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
רועי
מצטער, אבל אני באמת לא מבין מה אתה מנסה לעשות. הוא יצבור מהירות, ואז יתחיל להתנגש בעים. התוצאה היחידה שתהיה היא שהוא יאבד את המהירות, ויחטוף מכה. מה, אתה מנסה לעשות משהו בסגנון ביליארד, להתנגש בדפנות הרבה פעמים ובסוף לפגוע במטרה? לא כל כך יעבוד כאן, כי כדורי ביליארד מתנגשים בצורה אלסטית, והתנגשות של פוליוואג עם עץ לא תהיה כל כך אלסטית... או שאני בכלל לא מבין מה רצית לעשות.
איתמר
רק שאין כל כך "פינות", בכל זאת קרב בשטח פתוח...
--
סינדקוויל מתקרב אל הופיפ הלא חושד, ונוגח בו ישירות. לאחר מכן סינדקוויל מנסה להתקדם ולדחוק את הופיפ, אך הופיפ במהרה משיב לעצמו את השליטה בעצמו, ורוכב על משב רוח כדי לצאת מהנתיב של סינדקוויל. הופיפ כעת מרחף במרחק מסויים מסינדקוויל, אבל עדיין סינדקוויל יכול לפגוע בו (הוא פשוט צריך לקפוץ, והוא מבין את זה בעצמו).
-
[QUOTE=LordAbizi;1414678]
איתמר
רק שאין כל כך "פינות", בכל זאת קרב בשטח פתוח...
--
סינדקוויל מתקרב אל הופיפ הלא חושד, ונוגח בו ישירות. לאחר מכן סינדקוויל מנסה להתקדם ולדחוק את הופיפ, אך הופיפ במהרה משיב לעצמו את השליטה בעצמו, ורוכב על משב רוח כדי לצאת מהנתיב של סינדקוויל. הופיפ כעת מרחף במרחק מסויים מסינדקוויל, אבל עדיין סינדקוויל יכול לפגוע בו (הוא פשוט צריך לקפוץ, והוא מבין את זה בעצמו).[/QUOTE]
התכוונתי נגיד לתקוע אותו בעץ אומשו
------------------------
"תקפוץ ותנגח בו" אומר "אם אתה פוגע תנסה להיתלות עליו, אולי המשקל העודף יפיל אותו, אם לא תנסה שוב!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1414587][size=5]הערה לכולם - מכיוון שבמשחק הזה יש חשיבות לימים בשבוע, אז אני קובע עכשיו שכולכם נמצאים ב"יום ראשון". בגדול אני משתדל שכולכם תהיו בערך באותו זמן, ולכן ייתכן שאם לא תגיבו הרבה פתאום יהיה לילה למרות שהתעוררתם לא מזמן. אמנם זה לא קריטי שתהיו באותו זמן, אבל להקפיד על כך לא יזיק לי בוודאות. אז לסיכום, כולכם עכשיו ביום ראשון, בשעות הבוקר.[/size]
טל
"הכל בסדר," הוא עונה לשאלה 'מה קורה', בזמן שהוא סוגר את המרחק ביניכם. "הייתי נורא שמח, אבל יש לי דברים לעשות פה, ואני גם לא כל כך בטוח שתחרות המאמנים הזו מעניינת אותי..." הוא אומר, "בכל מקרה, ראיתי שקיבלת פוקימון, ולמען האמת גם אני קיבלתי. יש לי בלבאזור. פשוט ראיתי שאת הולכת, וסתם נכנסה בי המחשבה המוזרה לערוך קרב פוקימונים. מה דעתך?"
עידו
--
רועי
--
בר
--
אתה יוצא מביתך לכיוון הכישופייה של פלאטיום, על ידי ניווט ברחובות המוכרים לך היטב. לא עובר זמן רב ואתה מוצא את עצמך מול הדלת של הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב לעוד מידע שמופיע בהודעה שלוש, שעלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
איתמר
יאשה
הורסי מנסה שוב להוציא מים מפיו, אך גם הזרם הזה לא יוצא יותר מדי חזק, ואין לזה השפעה על סנטרט. סנטרט מסתובב ומכה עם הזנב שלו בהורסי. לאחר מכן הורסי מטיח את הגוף שלו בסנטרט, וסנטרט מגיב בשריטות על הרוסי.[/QUOTE]
אני אומר להורסי להתחמק ואז לדחוף את סנטרט עוד כמה פעמים. אחרי זה אני אלך מאחורי סנטרט ואנסה לתפוס אותו בפוקרשת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414678]עידו
דרטיני מתחיל לנוע לכיוון ספירו הלא חושד בדבר, ופוגע בו ישירות עם נגיחה. לאחר מכן דרטיני מניע את הזנב שלו ומכה בספירו. ספירו מתעשט על עצמו ומנקר מעט את דרטיני.
[/QUOTE]
"דרטיני, תכרוך את עצמך סביב ספירו הכי חזק שאתה יכול ואז תתחיל לנשוך אותו!" אני אומר לדרטיני בתקווה שזה יעבוד.