-
[B]אסילנדרי ביינאט'
[/B]
"וואו!" לחשת. "אמ... איפה אני יכולה לקבל חרב ולהתאמן בה?" את שואלת
ביאנקה מכווינה אותך לבית נפחים בקצה הכפ.
את אומרת: "קדימה פיור, בואי נרוץ!" ואז את רצה ביחד עם פיור אל הכפר-שאת מגיעה לבך מחסיר פעימה הכפר הרבה יותר יפה ומרתק שאת בתוכו-אלפים בכל הגדלים והצורות הולכים סביבך עם בני הלוויה שלהם, חיות משחקות יחד בכל עבר, נשרים ונצים לבנים אשר על רגליהם קשורות הודעות מעופפים מעל ראשך בכל עט, הבתים הלבנים כשלג אשר מעולם לא ראית כמוהם ניצבים בשורות-שורות ושוק קטן ויפה נמצא במרכזו., נרגשת, את הולכת לבית אליו הכווינה אותך ביאנקה, את ניצבת יחד עם פיור ורואה את הבית הלבן בעל צורת הבנייה הייחודית וסמל חרב לבנה ובוהקת ניצבת מעל הדלת.
את פותחת את הדלת וקול צילצול פעמון מתוק נשמע, את מרימה את ראשך ורואה פעמון כחול בהיר קרח עם עיטורי פתיתי שלג עליו מצלצל בקול מתוק, את מביטה בו מקרוב ומופתעת לגלות הפעמון באמת עשויי קרח!
''מרתק נכון? בקור כאן הוא לעולם לא יימס'' אומר קול מאחורייך, את מסתובבת ורואה אלף בעל גזרה חטובה עם שיער בצבע ירוק בהיר וכובע לראשו, לידו את רואה נשר ענק בצבע לבן עם ראש זהוב, מספיק גדול לבן אדם לעלות עליו.
''שוב אתה...?!'' נשמע לפתע קול צעקה, האלף מחייך, הוא מרים ספר שנמצא בידו, עולה עם הנשר הענקי ועף משם עליו.
מופתעת' נגלה לפנייך אלף רחב גוף בעל שיער שחור קוצני ועיני דבש חומות ''אהמ סלחי לי'' הוא אומר בקוצר רוח ''לשם מה באת הנה?'' הוא שואל
האלף המסתורי:
[SPOILER][IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110127201211/zeronotsukaima/images/0/00/Bidalshal.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[B]לונאף[/B]
"וואו" אתה אומר בתגובה להופעת הסוס הלבן ומנשק את גבו שלפתע חמימות מציפה את גופך, אתה שם לב לטבעת כסופה עם קמע כסוף בצורת סוס צוהל שמופיע על אצבעך ''הטבעת מסמלת את ההסכם, אתה לא יכול להוריד אותה היא תרד לבד שאחד הצדדים ימות'' מסבירה ביאנקה.
"נעים להכיר"אתה אומר לסוס שמהנהן הינהון בעיניים תבונתיות.
"איך אני מדבר איתו? אני נותן לו שם? ואני יכול לרכב עליו?" אתה שואל ברציפות.
''כאשר אלף ושותפו מגיעים לרמת שיתוף, הבנה והדדיות אחד לשני הם מקבלים את היכולת להבין אחד את השני'' מסבירה ביאנקה, ''אתה בוחר לו שם בתנאי שהוא יסכים לשם כמובן וכנ''ל לרכיבה'' היא מוסיפנ
[B]אנדר[/B]
"או קי" אתה אומר "מה עכשיו? יש לכם איזה עיר פה או שאתם גרים בחבורות?"
''מה פתאום'' אומרת ביאנקה וצוחקת ''בוא איתי'' היא אומרת.
היא מובילה אותך במעלה גבעה מושלגת ופיך נפער למראה הנפרש מולך- כפר קטן אשר בתיו עשויים עץ לבן כשלג וגגותיהם בכלל עמוסי שלג מתגלה מולך- המוני אלפים עם חיות לידם מסתובבים באזור ומידי פעם חיה צבעונית שנראת ככתם על פני כל הלובן הזה רצה בסביבה אל אלף כזה או אחר.
בית גדול עומד בראש הכפר הקטן, גם הוא לבן.
''ברוכה הבאה לאנני, הכפר שלנו!'' אמרה לך ביאנקה בחיוך.
-
[QUOTE=asuna;1415629]
[B]אנדר[/B]
"או קי" אתה אומר "מה עכשיו? יש לכם איזה עיר פה או שאתם גרים בחבורות?"
''מה פתאום'' אומרת ביאנקה וצוחקת ''בוא איתי'' היא אומרת.
היא מובילה אותך במעלה גבעה מושלגת ופיך נפער למראה הנפרש מולך- כפר קטן אשר בתיו עשויים עץ לבן כשלג וגגותיהם בכלל עמוסי שלג מתגלה מולך- המוני אלפים עם חיות לידם מסתובבים באזור ומידי פעם חיה צבעונית שנראת ככתם על פני כל הלובן הזה רצה בסביבה אל אלף כזה או אחר.
בית גדול עומד בראש הכפר הקטן, גם הוא לבן.
''ברוכה הבאה לאנני, הכפר שלנו!'' אמרה לך ביאנקה בחיוך.[/QUOTE]
"ואו אדיר" אמרתי בהתלהבות "למה יש פה חיות לבנות? חשבתי שהכל שלג".
"בכל מקרה, מה עושים עכשיו?"
-
[quote=asuna;1415629]
[B]לונאף[/B]
"וואו" אתה אומר בתגובה להופעת הסוס הלבן ומנשק את גבו שלפתע חמימות מציפה את גופך, אתה שם לב לטבעת כסופה עם קמע כסוף בצורת סוס צוהל שמופיע על אצבעך ''הטבעת מסמלת את ההסכם, אתה לא יכול להוריד אותה היא תרד לבד שאחד הצדדים ימות'' מסבירה ביאנקה.
"נעים להכיר"אתה אומר לסוס שמהנהן הינהון בעיניים תבונתיות.
"איך אני מדבר איתו? אני נותן לו שם? ואני יכול לרכב עליו?" אתה שואל ברציפות.
''כאשר אלף ושותפו מגיעים לרמת שיתוף, הבנה והדדיות אחד לשני הם מקבלים את היכולת להבין אחד את השני'' מסבירה ביאנקה, ''אתה בוחר לו שם בתנאי שהוא יסכים לשם כמובן וכנ''ל לרכיבה'' היא מוסיפנ
[/quote]
"אני חושב שאני אקרא לך רעם.." אגיד לסוס הלבן, רעם. "אתה אוהב את השם?" אשאל אותו 'מוזר אני מרגיש כאילו אני מכיר את הסוס הזה כבר שנים' אחשוב לעצמי ואלטף אותו 'בוא נראה אם הוא יסכים שארכב עליו' אחשוב ואניח את ידי על גבו של רעם, אחכה רגע כדי לראות אם הוא מתנגד וארים את עצמי עליו לתנוחת רכיבה בזהירות כשאני מוכן ליפול בכול רגע
-
[QUOTE=asuna;1415629][B]אסילנדרי ביינאט'
[/B]
"וואו!" לחשת. "אמ... איפה אני יכולה לקבל חרב ולהתאמן בה?" את שואלת
ביאנקה מכווינה אותך לבית נפחים בקצה הכפ.
את אומרת: "קדימה פיור, בואי נרוץ!" ואז את רצה ביחד עם פיור אל הכפר-שאת מגיעה לבך מחסיר פעימה הכפר הרבה יותר יפה ומרתק שאת בתוכו-אלפים בכל הגדלים והצורות הולכים סביבך עם בני הלוויה שלהם, חיות משחקות יחד בכל עבר, נשרים ונצים לבנים אשר על רגליהם קשורות הודעות מעופפים מעל ראשך בכל עט, הבתים הלבנים כשלג אשר מעולם לא ראית כמוהם ניצבים בשורות-שורות ושוק קטן ויפה נמצא במרכזו., נרגשת, את הולכת לבית אליו הכווינה אותך ביאנקה, את ניצבת יחד עם פיור ורואה את הבית הלבן בעל צורת הבנייה הייחודית וסמל חרב לבנה ובוהקת ניצבת מעל הדלת.
את פותחת את הדלת וקול צילצול פעמון מתוק נשמע, את מרימה את ראשך ורואה פעמון כחול בהיר קרח עם עיטורי פתיתי שלג עליו מצלצל בקול מתוק, את מביטה בו מקרוב ומופתעת לגלות הפעמון באמת עשויי קרח!
''מרתק נכון? בקור כאן הוא לעולם לא יימס'' אומר קול מאחורייך, את מסתובבת ורואה אלף בעל גזרה חטובה עם שיער בצבע ירוק בהיר וכובע לראשו, לידו את רואה נשר ענק בצבע לבן עם ראש זהוב, מספיק גדול לבן אדם לעלות עליו.
''שוב אתה...?!'' נשמע לפתע קול צעקה, האלף מחייך, הוא מרים ספר שנמצא בידו, עולה עם הנשר הענקי ועף משם עליו.
מופתעת' נגלה לפנייך אלף רחב גוף בעל שיער שחור קוצני ועיני דבש חומות ''אהמ סלחי לי'' הוא אומר בקוצר רוח ''לשם מה באת הנה?'' הוא שואל
האלף המסתורי:
[SPOILER][IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110127201211/zeronotsukaima/images/0/00/Bidalshal.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[/QUOTE]
"אמ... באתי בשביל לקבל חרב, אם אפשר." אומר לאלף. 'מעניין מי זה היה' אני חושבת, ואז אומרת: "אמ... אתה ידוע מי זה האלף הזה? בעצם אתה יודע, אם אמרת 'שוב אתה', אז אתה כנראה מכיר אותו. אמ... למה אתה נראה עצבני עליו?" אשאל.
-
[QUOTE=asuna;1414500]
[b]לאוואל "יורי" יוריהאקו
[/b]
אתה מתיישב בחדר האמבטיה ומבריש את שערך תוך כדי שאתה מזמזם לעצמך שיר שנתקע לך בראש.
"המ?" אתה מביט במראה בעצמך, ונבהל למראך;
אוזניך התארכו, ושערך התארך אף יותר. צורת עיניך השתנתה, וצבעם הפך להיות סגלגל יותר.
אישוניך התרחבו בפחד ולא הבנת מה קורה לך. לפתע, נשמעה טריקת דלת, ואדם עם אוזניים
כשלך נעמד מאחורך.
הנחת את המסרק בזהירות, והרכנת ראשך. "מי.. אתה?" שאלת אותו בקול רועד.
"זה בדיחה, נכון?" אמרת לו וניסית לחייך.
'תירגע, לאוואל'' הוא אומר ואתה מופתע מן העובדה שהוא יודע את שמך ''חיכיתי לך, אתה עברת כרגע את השינוי- אתה אלף, בעצם מאז ומתמיד הייתה כזה אף פעם לא תהית מדוע אתה חי בבית יתומים? ללא הורים.. מרבית תינוקות האלפים מאומצים אך ישנם יוצאי דופן כמוך'' הוא אומר וממשיך מבלי לחכות לתשובה ''מה קוטר כדור הארץ?'' הוא שואל '' אמ...אני לא יודע 12,000 ומשו? '' אתה חושב ''קרוב אבל לא מדוייק '' הוא מסביר ''בני האדם חושבים כי הקוטר הוא 12,742 אבל הקוטר של כדור הארץ הוא כפול מזה- 25,484 אתה גר בחצי כדור הארץ שנקרא מורא, היום אתה הולך לעבור לגור בחצי השני עם שאר האלפים בחצי שנקרא לונקוס כל מה שנותר כרגע הוא המיון'' הוא אומר בחיוך.
''המיון?'' אתה שואל ''כן, ישנם 4 שבטים:
*שבט הטורא
*שבט הלונה
*שבט הנומא
*שבט הלולו
לכל שבט מאפיינים משלו וכך נקבע לאן אתה שייך'' הוא הסביר.[/QUOTE]
'הוא דיי צודק.. אף פעם לא הבנתי מדוע אני לא דומה כלל להורי, וגם אף פעם לא ראיתי תמונות שלי כשהייתי צעיר באלבום התמונות..'
חשבתי לעצמי. "אם כך, מדוע אף פעם אף אחד לא סיפר לי על כך?" אשאל אותו ברצינות. "איני מסוגל להאמין לכך.." אמרתי לעצמי
בלחש והתנגדות למחשבה שאני אלף.
הבטתי שוב באוזני שהתארכו. הייתכן שהוא צודק?
-
[b]אנדר[/b]
"ואו אדיר" אתה אומר בהתלהבות "למה יש פה חיות לבנות? חשבתי שהכל שלג". אתה שואל ''אתה יודע..אתה לא היחיד עם בן לוויה חיה'' אומר ביאנקה וצוחקת.
"בכל מקרה, מה עושים עכשיו?" אתה שואל ''טוב...קודם כל צריך להשיג לך נשק, לך לנפחייה שבסוף העיר ותדבר עם הנפח שם'' אומרת לך ביאנקה ומכווינה אותך לבית כלשהו בכפר
[b]לונאף[/b]
"אני חושב שאני אקרא לך רעם.." אתה אומר לסוס הלבן, רעם. "אתה אוהב את השם?" אתה שואל אותו ובתגובה הוא צוהל.
'מוזר אני מרגיש כאילו אני מכיר את הסוס הזה כבר שנים' אתה חושב לעצמך שלפתע זיכרון עולה בראשך: אתה כבן שלוש משחק בפארק ולפתע רואה, או לפחות חושב שרואה סייח לבן ויפה תואר יוצא משום מקום ומביט בך ואז שוב נעלם.
אתה מלטף אותו 'בוא נראה אם הוא יסכים שארכב עליו' אתה חושב וממניח את ידך על גבו של רעם, אתה מחכה רגע כדי לראות אם הוא מתנגד ורואה שהוא לא, אתה מרים את עצמך עליו לתנוחת רכיבה בזהירות כשאתה מוכן ליפול בכל רגע.
רעם לא מתנגד ומתחיל להלך בשקט לכיוון הכפר ''תעברו בנפחייה, אתה צריך נשק טוב?!'' צועקת לך ביאנקה מאחורייך
[b]אסילנדרי ביינאט'
[/b]
"אמ... באתי בשביל לקבל חרב, אם אפשר." את אומרת לאלף.
'מעניין מי זה היה' א, חושבת, ואז אומרת: "אמ... אתה ידוע מי זה האלף הזה? בעצם אתה יודע, אם אמרת 'שוב אתה', אז אתה כנראה מכיר אותו. אמ... למה אתה נראה עצבני עליו?" א, שואלת.
''תתרחקי מהאלף הזה... הוא יעשה הכל לקדם את המטרות שלו-שהן לא ידועות כרגע, הוא אפילו השתמש ברעל מסוכן ואסור שכולא את ל רגשות השותה של הרעל וגורם להם להשתגע ולשקוע בייסורים אין סופיים, אל תתקרבי אליו ילדה'' הוא אמר לך.
''אז באת לפה לחרב נכון?'' לפתע הוא משנה נושא ''יש לנו קלות וכבדות איזה את רוצה?'' הוא שואל
[/b]
'הוא דיי צודק.. אף פעם לא הבנתי מדוע אני לא דומה כלל להורי, וגם אף פעם לא ראיתי תמונות שלי כשהייתי צעיר באלבום התמונות..'
חשבתה לעצמך.
"אם כך, מדוע אף פעם אף אחד לא סיפר לי על כך?" אתה שואל אותו ברצינות. "איני מסוגל להאמין לכך.." אמרת לעצמך.
''כי נאסר לספר לך, זה מסוכן ויכולת לשחרר את כוחותייך מוקדם מהגיל הנכון דבר אשר היה גורם אסון'' מסביר האלף
הבטת שוב באוזנך שהתארכו. הייתכן שהוא צודק?
''בוא איתי'' הוא אומר לך ומזיז את ידו ושער מעבר כחול מופיע לידו!
-
[quote=asuna;1416209]
[B]לונאף[/B]
"אני חושב שאני אקרא לך רעם.." אתה אומר לסוס הלבן, רעם. "אתה אוהב את השם?" אתה שואל אותו ובתגובה הוא צוהל.
'מוזר אני מרגיש כאילו אני מכיר את הסוס הזה כבר שנים' אתה חושב לעצמך שלפתע זיכרון עולה בראשך: אתה כבן שלוש משחק בפארק ולפתע רואה, או לפחות חושב שרואה סייח לבן ויפה תואר יוצא משום מקום ומביט בך ואז שוב נעלם.
אתה מלטף אותו 'בוא נראה אם הוא יסכים שארכב עליו' אתה חושב וממניח את ידך על גבו של רעם, אתה מחכה רגע כדי לראות אם הוא מתנגד ורואה שהוא לא, אתה מרים את עצמך עליו לתנוחת רכיבה בזהירות כשאתה מוכן ליפול בכל רגע.
רעם לא מתנגד ומתחיל להלך בשקט לכיוון הכפר ''תעברו בנפחייה, אתה צריך נשק טוב?!'' צועקת לך ביאנקה מאחורייך
[/quote]
"תודה" אצעק בתגובה ואז אכנס לתוך הכפר על גבו של רעם כשאני מחפש את הנפחייה. "סליחה, איפה זה הנפחייה?" אשאל את אחד האלפים שאראה בדרכי ואלך לאן שיגיד לי
-
[QUOTE=asuna;1416209][b]אנדר[/b]
"ואו אדיר" אתה אומר בהתלהבות "למה יש פה חיות לבנות? חשבתי שהכל שלג". אתה שואל ''אתה יודע..אתה לא היחיד עם בן לוויה חיה'' אומר ביאנקה וצוחקת.
"בכל מקרה, מה עושים עכשיו?" אתה שואל ''טוב...קודם כל צריך להשיג לך נשק, לך לנפחייה שבסוף העיר ותדבר עם הנפח שם'' אומרת לך ביאנקה ומכווינה אותך לבית כלשהו בכפר
[b]לונאף[/b]
[b]אסילנדרי ביינאט'
[/b]
"אמ... באתי בשביל לקבל חרב, אם אפשר." את אומרת לאלף.
'מעניין מי זה היה' א, חושבת, ואז אומרת: "אמ... אתה ידוע מי זה האלף הזה? בעצם אתה יודע, אם אמרת 'שוב אתה', אז אתה כנראה מכיר אותו. אמ... למה אתה נראה עצבני עליו?" א, שואלת.
''תתרחקי מהאלף הזה... הוא יעשה הכל לקדם את המטרות שלו-שהן לא ידועות כרגע, הוא אפילו השתמש ברעל מסוכן ואסור שכולא את ל רגשות השותה של הרעל וגורם להם להשתגע ולשקוע בייסורים אין סופיים, אל תתקרבי אליו ילדה'' הוא אמר לך.
''אז באת לפה לחרב נכון?'' לפתע הוא משנה נושא ''יש לנו קלות וכבדות איזה את רוצה?'' הוא שואל
[/b]
חשבתה לעצמך.
"אם כך, מדוע אף פעם אף אחד לא סיפר לי על כך?" אתה שואל אותו ברצינות. "איני מסוגל להאמין לכך.." אמרת לעצמך.
''כי נאסר לספר לך, זה מסוכן ויכולת לשחרר את כוחותייך מוקדם מהגיל הנכון דבר אשר היה גורם אסון'' מסביר האלף
הבטת שוב באוזנך שהתארכו. הייתכן שהוא צודק?
''בוא איתי'' הוא אומר לך ומזיז את ידו ושער מעבר כחול מופיע לידו![/QUOTE]
"אני מעדיפה חרב יד וחצי" אני אומרת ונזכרת בתיאור הארוך של אחי על חרבות. חרב יד וחצי הייתה חרב במשקל שניתן לשאת אותו גם על יד אחת וגם על שתיים, וקת החרב לא ארוכה מדי ולא קצרה מדי. המטרה של החרב היא שאפשר להילחם איתה עם מגן, או כחרב שתי ידיים. משקל החרב בד"כ בינוני.
-
[QUOTE=asuna;1416209][b]אנדר[/b]
[/QUOTE]
טעיתי בניסוח אבל לא חשוב
-----------------------
"אה נכון, תודה" אומר לביאנקה ואלך לנפח, אנסה בדרך לא למשוך יותר מידי צומת לב לא רצוייה מאנשים מאנשים. "שלום" אני אומר לנפח שאני מגיע אליו "ביאנקה אמרה לי לדבר איתך, אתה יודע למה?".
-
[SIZE="6"]כולם להתעדכן בדף הגזעים נוספו 4 גזעים חשובים חדשים![/SIZE]
[B]לונאף[/B]
"תודה" אתה צועק בתגובה ואז מכנס לתוך הכפר על גבו של רעם.
הכפר הרבה יותר יפה ומרתק שאתה בתוכו-אלפים בכל הגדלים והצורות הולכים סביבך עם בני הלוויה שלהם, חיות משחקות יחד בכל עבר, נשרים ונצים לבנים אשר על רגליהם קשורות הודעות מעופפים מעל ראשך בכל עט, הבתים הלבנים כשלג אשר מעולם לא ראיתה כמוהם ניצבים בשורות-שורות ושוק קטן ויפה נמצא במרכזו.
"סליחה, איפה זה הנפחייה?" אתה שואל אלף בעל שיער ירוק וחתולה לבנה בידיו, האלף מכווין אותך אל הנפחייה
אתה רואה את הבית הלבן בעל צורת הבנייה הייחודית וסמל חרב לבנה ובוהקת ניצבת מעל הדלת.
אתה נכנס פנימה וקול צילצול פעמון מתוק נשמע, אתה מרים את ראשך ורואה פעמון כחול בהיר קרח עם עיטורי פתיתי שלג עליו מצלצל בקול מתוק, אתה מביט בו מקרוב ומופתע לגלות הפעמון באמת עשויי קרח!
''מרתק נכון? בקור כאן הוא לעולם לא יימס'' אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה אלף בעל גזרה חטובה עם שיער בצבע ירוק בהיר וכובע לראשו, לידו אתה רואה נשר ענק בצבע לבן עם ראש זהוב, מספיק גדול לבן אדם לעלות עליו.
מופתע נגלה לפנייך אלף רחב גוף בעל שיער שחור קוצני ועיני דבש חומות ''אהמ סלח לי'' הוא אומר בקוצר רוח ''לשם מה באתה הנה?'' הוא שואל
האלף המסתורי:
[/SPOILER]
[B]אסילנדרי ביינאט'
[/B]
"אני מעדיפה חרב יד וחצי" את אומרת ונזכרת בתיאור הארוך של איך על חרבות.
חרב יד וחצי הייתה חרב במשקל שניתן לשאת אותו גם על יד אחת וגם על שתיים, וקת החרב לא ארוכה מדי ולא קצרה מדי. המטרה של החרב היא שאפשר להילחם איתה עם מגן, או כחרב שתי ידיים. משקל החרב בד"כ בינוני.
''הנה'' אומר לך האלף ומצביע על קיר מלא חרבות יד וחצי!
יש שם חרבות כסופות, זהובות אבל חרב את מושכת אותך במיוחד זוהי חרב בעלת ניצב זהוב עם עיטורי פרחים כליו, החרב עצמה כסופה ומלאת עיטורי פרחים גם כן, אתה שמה לב שעיטורי הפרחים יוצאים מן מסגרת עם כיתוב שאת לא מצליחה לזהות בפנים
[B]אנדר[/B]
"אה נכון, תודה" אתה אומר לביאנקה והולך לנפח, אתה מנסה בדרך לא למשוך יותר מידי צומת לב לא רצוייה מ[B]אלפים[/B].
אתה נכנס פנימה וקול צילצול פעמון מתוק נשמע, אתה מרים את ראשך ורואה פעמון כחול בהיר קרח עם עיטורי פתיתי שלג עליו מצלצל בקול מתוק, אתה מביט בו מקרוב ומופתע לגלות הפעמון באמת עשויי קרח!
''מרתק נכון? בקור כאן הוא לעולם לא יימס'' אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה אלף בעל גזרה חטובה עם שיער בצבע ירוק בהיר וכובע לראשו, לידו אתה רואה נשר ענק בצבע לבן עם ראש זהוב, מספיק גדול לבן אדם לעלות עליו.
מופתע נגלה לפנייך אלף רחב גוף בעל שיער שחור קוצני ועיני דבש חומות ''אהמ סלח לי'' הוא אומר בקוצר רוח ''לשם מה באתה הנה?'' הוא שואל
האלף המסתורי:
[/SPOILER]
-
[QUOTE=asuna;1416284][SIZE="6"]כולם להתעדכן בדף הגזעים נוספו 4 גזעים חשובים חדשים![/SIZE]
[B]אנדר[/B]
"אה נכון, תודה" אתה אומר לביאנקה והולך לנפח, אתה מנסה בדרך לא למשוך יותר מידי צומת לב לא רצוייה מ[B]אלפים[/B].
האלף המסתורי:
[/SPOILER][/QUOTE]
"באתי לנשק" אומר לו 'זה הדבר הכי הגיוני שיהיה בנפח'. "יש לך אולי רומח? דרך אגב ביאנקה שלחה אותי
-
[quote=asuna;1416284][SIZE=6]כולם להתעדכן בדף הגזעים נוספו 4 גזעים חשובים חדשים![/SIZE]
[B]לונאף[/B]
"תודה" אתה צועק בתגובה ואז מכנס לתוך הכפר על גבו של רעם.
הכפר הרבה יותר יפה ומרתק שאתה בתוכו-אלפים בכל הגדלים והצורות הולכים סביבך עם בני הלוויה שלהם, חיות משחקות יחד בכל עבר, נשרים ונצים לבנים אשר על רגליהם קשורות הודעות מעופפים מעל ראשך בכל עט, הבתים הלבנים כשלג אשר מעולם לא ראיתה כמוהם ניצבים בשורות-שורות ושוק קטן ויפה נמצא במרכזו.
"סליחה, איפה זה הנפחייה?" אתה שואל אלף בעל שיער ירוק וחתולה לבנה בידיו, האלף מכווין אותך אל הנפחייה
אתה רואה את הבית הלבן בעל צורת הבנייה הייחודית וסמל חרב לבנה ובוהקת ניצבת מעל הדלת.
האלף המסתורי:
[spoiler][IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110127201211/zeronotsukaima/images/0/00/Bidalshal.jpg[/IMG]
[/spoiler]
[/quote]
"וואו" אומר מופתע כשאראה את פעמון הקרח. ואקשיב להסברו של האלף ירוק השיער(שאגב לא ממש ירוק). "באתי לקנות נשק"אומר בתגובה לשאלה של האלף
-
[b]אנדר[/b]
"באתי לנשק"אתה אומר לו 'זה הדבר הכי הגיוני שיהיה בנפח'. "יש לך אולי רומח? דרך אגב ביאנקה שלחה אותי'' אתה מוסיף.
''רומח...כמובן שיש אבל יעילותם תהיה הכי טובה לבעלי שותפי סוסים'' אומר הנפח ומראה לך שורת רומחים, בנוסף הוא מראה לך קיר מלא בחרבות מכל הגוונים והצורות.
משום מה, רומח זהוב בעל עיטורי כסף של חרבות מושך את עינך.
[b]לונאף[/b]
"וואו" אתהה אומר מופתע כשאתה רואה את פעמון הקרח.
אתה מקשיב להסברו של האלף ירוק השיער ולאחר שהוא הולך אתה אומר "באתי לקנות נשק".
''כמובן כמובו'' אומר האלף ומראה לך קיר מלא חרבות, משום מה חרב עשוייה זהב בעלת ניצב כסף מלאה בעיטורי סוסים צוהלים ונלחמים מושכת אותך במיוחד.
-
[QUOTE=asuna;1416792][b]אנדר[/b]
"באתי לנשק"אתה אומר לו 'זה הדבר הכי הגיוני שיהיה בנפח'. "יש לך אולי רומח? דרך אגב ביאנקה שלחה אותי'' אתה מוסיף.
''רומח...כמובן שיש אבל יעילותם תהיה הכי טובה לבעלי שותפי סוסים'' אומר הנפח ומראה לך שורת רומחים, בנוסף הוא מראה לך קיר מלא בחרבות מכל הגוונים והצורות.
משום מה, רומח זהוב בעל עיטורי כסף של חרבות מושך את עינך.
[/QUOTE]
"בידים הנכונות הכל יכול להיות יעיל לא?" אומר לנפח "כמה עולה הרומח הזה" אוסיף ואצביע על הרומח הזהוב
-
[quote=asuna;1416792]
[B]לונאף[/B]
"וואו" אתהה אומר מופתע כשאתה רואה את פעמון הקרח.
אתה מקשיב להסברו של האלף ירוק השיער ולאחר שהוא הולך אתה אומר "באתי לקנות נשק".
''כמובן כמובו'' אומר האלף ומראה לך קיר מלא חרבות, משום מה חרב עשוייה זהב בעלת ניצב כסף מלאה בעיטורי סוסים צוהלים ונלחמים מושכת אותך במיוחד.[/quote]
"אני חושב שאקח את זאת" אומר ואצביע על החרב בעלת עיטורי הסוסים 'היא מתאימה מאוד' אחשוב ואסתכל על רעם שעומד מחוץ לחנות "אני צריך לשלם בעבורה?" אשאל
-
[QUOTE=asuna;1416284][SIZE="6"]כולם להתעדכן בדף הגזעים נוספו 4 גזעים חשובים חדשים![/SIZE]
[B]אסילנדרי ביינאט'
[/B]
"אני מעדיפה חרב יד וחצי" את אומרת ונזכרת בתיאור הארוך של איך על חרבות.
חרב יד וחצי הייתה חרב במשקל שניתן לשאת אותו גם על יד אחת וגם על שתיים, וקת החרב לא ארוכה מדי ולא קצרה מדי. המטרה של החרב היא שאפשר להילחם איתה עם מגן, או כחרב שתי ידיים. משקל החרב בד"כ בינוני.
''הנה'' אומר לך האלף ומצביע על קיר מלא חרבות יד וחצי!
יש שם חרבות כסופות, זהובות אבל חרב את מושכת אותך במיוחד זוהי חרב בעלת ניצב זהוב עם עיטורי פרחים כליו, החרב עצמה כסופה ומלאת עיטורי פרחים גם כן, אתה שמה לב שעיטורי הפרחים יוצאים מן מסגרת עם כיתוב שאת לא מצליחה לזהות בפנים
[/QUOTE]
אכפת לך אם אני אתאר את זה יותר בפרטים איך הגעתי לחרב? לא? יופי!
____
ברגע שאני רואה את כל החרבות, אני לוחשת: "וואו!" ואני חושבת לעצמי, 'איזה מבחר עצום!'.
אני משוטטת בין החרבות בחיפוש אחר חרב שנראת לי מתאימה. ראיתי חרב עשויה מזהב טהור, הרמתי אותה, אך ישר הרגשתי שהיא לא מאוזנת אצלי ביד. הרמתי חרב שעשויה ממתכת אדמדמה, אך היא הייתה לי כבדה מדי. התכוננתי להרים חרב ירוקה, אך קלטתי בזווית העין חרב בעלת ניצב זהוב, ששלהבה כסוף, ולכל אורכה עיטורי פרחים יפהיפיים. כשהרמתי אותה ישר הרגשתי שהחרב הזאת היא החרב שלי: היא מאוזנת לי ביד, היא נראת טוב, והיא לא כבדה מדי. הנפתי את החרב למעלה ואז למטה, תוך כדי סיבוב, ונדהמתי עד כמה היא נוחה להחזקה ביד אחת ובשתי ידיים. כשסובבתי את החרב ששמתי לב לכיתוב שלא זיהיתי. "אמ... סליחה? מה זה הכיתוב הזה? אני לא מבינה אותו..."
-
[b]יאלה חברים בואו נתחיל מיום ראשון לנסות לרוץ עם המ''ת[/b]
[b]אנדר[/b]
"בידים הנכונות הכל יכול להיות יעיל לא?" אתה אומר לנפח "כמה עולה הרומח הזה" אתה מוסיף ומצביע על הרומח הזהוב.
''הנשק הראשון תמיד חינם'' אומר לך הנפח בחיוך, הוא מושיט לך את הרומח המעוטר שלפתע אתה שם לב לכיתוב לא מזוהה על צידו ממש בין שני עיטורים מדהימים.
''הנה'' אומר לך הנפח ומושיט לך נדן(ככה אומרים?) ענקי עשוי חומר שאתה לא מזהה הנתלה על הגב.
''דרך אגב אני ביינט אנחנו בטח נתראה כאן עוד הרבה מה שמך?'' שואל ביינט
[b]לונאף[/b]
"אני חושב שאקח את זאת" אתה אומר ומצביע על החרב בעלת עיטורי הסוסים 'היא מתאימה מאוד' אתה חושב ומסתכל על רעם שעומד מחוץ לחנות "אני צריך לשלם בעבורה?" אתה שואל.
''הנשק הראשון תמיד חינם'' אומר לך הנפח בחיוך, הוא מושיט לך את החרב בעדינות ויחד איתה נדן עשוי חרב שאתה לא מזהה.
לפתע אתה שם לב שממש בין עיטור שונה משאר העיטורים-זוג סייחים קטנים האחד כסוף ואחד זהוב מחובקים אחד עם השני ועל ידם כיתוב משונה שאינך מבין.
[b]אסילנדרי ביינאט'
[/b]
כן יש לי! Xd חח סתם
הרמת חרב שעשויה ממתכת אדמדמה, אך היא הייתה כבדה מדי.
התכוננת להרים חרב ירוקה, אך קלטת בזווית העין חרב בעלת ניצב זהוב, שלהבה כסוף, ולכל אורכה עיטורי פרחים יפהיפיים.
כשהרמת אותה ישר הרגשתי שהחרב הזאת היא החרב שלך: היא מאוזנת לך ביד, היא נראת טוב, והיא לא כבדה מדי.
הנפת את החרב למעלה ואז למטה, תוך כדי סיבוב, ונדהמת עד כמה היא נוחה להחזקה ביד אחת ובשתי ידיים. כשסובבת את החרב ששמת לב לכיתוב שלא זיהיתי.
"אמ... סליחה? מה זה הכיתוב הזה? אני לא מבינה אותו..." את שואלת.
''את האמת חח אני לא יודע, היא אחת מכלי הנשק היחידים שלא ייצרתי אלף מוזר הביא אותה לפני זמן רב עם עוד כמה נשקים מוזרים'' אמר הנפח בצחקוק.
-
[quote=asuna;1417529][B]יאלה חברים בואו נתחיל מיום ראשון לנסות לרוץ עם המ''ת[/B]
[B]לונאף[/B]
"אני חושב שאקח את זאת" אתה אומר ומצביע על החרב בעלת עיטורי הסוסים 'היא מתאימה מאוד' אתה חושב ומסתכל על רעם שעומד מחוץ לחנות "אני צריך לשלם בעבורה?" אתה שואל.
''הנשק הראשון תמיד חינם'' אומר לך הנפח בחיוך, הוא מושיט לך את החרב בעדינות ויחד איתה נדן עשוי חרב שאתה לא מזהה.
לפתע אתה שם לב שממש בין עיטור שונה משאר העיטורים-זוג סייחים קטנים האחד כסוף ואחד זהוב מחובקים אחד עם השני ועל ידם כיתוב משונה שאינך מבין.
[/quote]
היום יום שני
---------------------------
"אני לונאף" אומר בקול חברותי וז אשאל את ביינט "תגיד, אתה יודע איפה בית ראש הכפר, נראה לי שכדאי לי ללכת לשם עכשיו" אומר ואחכה לתשובתו
-
[b]לונאף[/b]
שבוע הבא גאון חחח
''לא'' הוא אומר לבסוף ''הכניסה לשם אסורה עד שתרכש את אמון הכפר, כאלף חדש עלייך ללכת ל..'' מתחיל ביינט לומר שלפתע גג הנפחייה מתנפץ, ביינט נקבר תחת ההריסות ולמזלך ''רק'' גוש אבן אחד חודר לרגלך ומונע ממך להזיז את הרגל
-
[quote=asuna;1417545][B]לונאף[/B]
שבוע הבא גאון חחח
''לא'' הוא אומר לבסוף ''הכניסה לשם אסורה עד שתרכש את אמון הכפר, כאלף חדש עלייך ללכת ל..'' מתחיל ביינט לומר שלפתע גג הנפחייה מתנפץ, ביינט נקבר תחת ההריסות ולמזלך ''רק'' גוש אבן אחד חודר לרגלך ומונע ממך להזיז את הרגל[/quote]
:sorry:חשבתי שזה יכול להיות ככה רק אחרי שהגבתי ולא היה לי כח לערוך
------------------------------
"מה לכל הרוחות הולך כאן" אשאל בבעטה ואנסה לחלץ את רגלי 'מי לעזזל אחראי על זה' אחשוב בכעס ואנסה לראות מה קורה ולמה הגג התנפץ
-
[QUOTE=asuna;1417529][b]יאלה חברים בואו נתחיל מיום ראשון לנסות לרוץ עם המ''ת[/b]
[b]אנדר[/b]
"בידים הנכונות הכל יכול להיות יעיל לא?" אתה אומר לנפח "כמה עולה הרומח הזה" אתה מוסיף ומצביע על הרומח הזהוב.
''הנשק הראשון תמיד חינם'' אומר לך הנפח בחיוך, הוא מושיט לך את הרומח המעוטר שלפתע אתה שם לב לכיתוב לא מזוהה על צידו ממש בין שני עיטורים מדהימים.
''הנה'' אומר לך הנפח ומושיט לך נדן(ככה אומרים?) ענקי עשוי חומר שאתה לא מזהה הנתלה על הגב.
[/QUOTE]
כן ככה אומרים, ותשרשרי כבר :@
-------------
"אנדר" אומר לו "דרך אגב שולחים אלייך הרבה אלפים חדשים?"
-
[B]לונאף[/B]
"מה לכל הרוחות הולך כאן" אתה שואל בבעתה ומנסה לחלץ את רגלך שלפתע אתה קולט שהחפץ החד לא על הרגל שלך אלה חדר פנימה לתוכה.
'מי לעזאזל אחראי על זה' אתה חושב בכעס ומנסה לראות מה קורה ולמה הגג התנפץ.
אתה רואה דבר שגורם לנשמתך לעצור-אתה מגיע להבנה העמוקה שלא רק היצורים האגדיים-אלפים קיימים באמת הרי הוכחה חיה נמצאת מולך-שטן.
השטן יפה תואר ואצילי אך עיניו בוהקות בשובבות ורשעות, הוא מביט בך עם עיניו השובבות והילדותיות ואז על רגלך ומתחיל לצעוק ברשעות
השטן:
[SPOILER][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPSh2wyNDDSpx21ezwW0UFPFQB12ZDuHK8Ta1wfJJdAq3W8943[/IMG]
[/SPOILER]
[B]אנדר[/B]
"אנדר" אתה אומר לו "דרך אגב שולחים אלייך הרבה אלפים חדשים?" אתה שואל.
''כל אלף חדש עובר דרכי'' אומר לך ביינט וצוחק בקול גדול ''כאלף חדש עלייך ללכת ל..'' מתחיל ביינט לומר שלפתע גג הנפחייה מתנפץ, ביינט נקבר תחת ההריסות ולמזלך ''רק'' גוש אבן אחד חודר לרגלך ומונע ממך להזיז את הרגל.
-
[quote=asuna;1417983][B]לונאף[/B]
"מה לכל הרוחות הולך כאן" אתה שואל בבעתה ומנסה לחלץ את רגלך שלפתע אתה קולט שהחפץ החד לא על הרגל שלך אלה חדר פנימה לתוכה.
אתה רואה דבר שגורם לנשמתך לעצור-אתה מגיע להבנה העמוקה שלא רק היצורים האגדיים-אלפים קיימים באמת הרי הוכחה חיה נמצאת מולך-שטן.
השטן יפה תואר ואצילי אך עיניו בוהקות בשובבות ורשעות, הוא מביט בך עם עיניו השובבות והילדותיות ואז על רגלך ומתחיל לצעוק ברשעות
השטן:
[spoiler][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPSh2wyNDDSpx21ezwW0UFPFQB12ZDuHK8Ta1wfJJdAq3W8943[/IMG]
[/spoiler]
[/quote]
'שטן... אחשוב בבהלה "מה אתה רוצה?" אשאל בקול כועס ואחכה לראות מה יעשה. בינתיים אנסה לשלוף את חרבי כדי שתיהיה לי הגנה כולשהי 'אולי רעם יוכל לעזור' אחשוב לעצמי 'תחשוב' אומר לעצמי ואנסה לחשוב מה לעשות
-
[QUOTE=asuna;1417983]
[B]אנדר[/B]
"אנדר" אתה אומר לו "דרך אגב שולחים אלייך הרבה אלפים חדשים?" אתה שואל.
''כל אלף חדש עובר דרכי'' אומר לך ביינט וצוחק בקול גדול ''כאלף חדש עלייך ללכת ל..'' מתחיל ביינט לומר שלפתע גג הנפחייה מתנפץ, ביינט נקבר תחת ההריסות ולמזלך ''רק'' גוש אבן אחד חודר לרגלך ומונע ממך להזיז את הרגל.[/QUOTE]
אקרע חלק מהחולצה שלי ואוציא את האבן, אחבוש בצורה מהירה את הרגל ואנסה להעמד על הרומח,
במקרה וזה מצליח אתחיל לצלוע לחיפוש עזרה
-
[SIZE="6"]תנסו להביא עוד שחקנים בבקשה[/SIZE]
[B]לונאף[/B]
'שטן... ' אתה חושב בבהלה "מה אתה רוצה?" אתה שואל בקול כועס בזמן שאתה מנסה לשלוף את חרביך כדי שתיהיה לך הגנה כלשהי 'אולי רעם יוכל לעזור' אחשוב לעצמי 'תחשוב' אתה אומר לעצמך ומנסה לחשוב מה לעשות.
''את האמת סתםת התחשק לי לפוצץ משו'' אומר השטן ברשעות ומצחקק ''אבל ברצינות'' הוא אומר לאחר שנרגע מעט ''באתי לראות מי האלפים החדשים בשבט הטורא החלש'' הוא מסיים ומצחקק שוב ''לפי מה שאני רואה [B]הוא[/B] סתם דאג'' הוא אומר בחיוך רשע
[B]אנדר[/B]
אתה קורע חלק מהחולצה שלך ואציא את האבן, שאתה תנסה לא לזעוק מהכאב אתה חובש בצורה מהירה את הרגל ונסה להעמד על הרומח, אך ללא הצלחה.
השטן:
[SPOILER][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPSh2wyNDDSpx21ezwW0UFPFQB12ZDuHK8Ta1wfJJdAq3W8943[/IMG]
[/SPOILER]
-
[quote=asuna;1418394][SIZE=6]תנסו להביא עוד שחקנים בבקשה[/SIZE]
[B]לונאף[/B]
'שטן... ' אתה חושב בבהלה "מה אתה רוצה?" אתה שואל בקול כועס בזמן שאתה מנסה לשלוף את חרביך כדי שתיהיה לך הגנה כלשהי 'אולי רעם יוכל לעזור' אחשוב לעצמי 'תחשוב' אתה אומר לעצמך ומנסה לחשוב מה לעשות.
''את האמת סתםת התחשק לי לפוצץ משו'' אומר השטן ברשעות ומצחקק ''אבל ברצינות'' הוא אומר לאחר שנרגע מעט ''באתי לראות מי האלפים החדשים בשבט הטורא החלש'' הוא מסיים ומצחקק שוב ''לפי מה שאני רואה [B]הוא[/B] סתם דאג'' הוא אומר בחיוך רשע
[/quote]
"שבט הטורא לא חלש" אומר בזעם "ומי זה הוא?" אשאל, עדיין כועס "ותאמין לי שמי שזה לא יהיה יש לו סיבה נהדרת לדאוג" אומר לפני שיספיק לענות לי
-
[QUOTE=asuna;1418394][SIZE="6"]תנסו להביא עוד שחקנים בבקשה[/SIZE]
[B]אנדר[/B]
אתה קורע חלק מהחולצה שלך ואציא את האבן, שאתה תנסה לא לזעוק מהכאב אתה חובש בצורה מהירה את הרגל ונסה להעמד על הרומח, אך ללא הצלחה.
השטן:
[/SPOILER][/QUOTE]
"לא ממש מעניין אותי כרגע" אומר לו ואנסה שוב לקום "אם אתה כל כך רוצה לגרום לאנשים לסבול לך לצד השני של כדור הארץ, אני לא שמה כלומר יהיה לך יותר נחמד"
-
שם משתמש: Gad2002
שם: אנגרומטי(החברים קוראים לו מט(גם לא החברים זה פשוט כינוי))
זכר
מראה\תמונה: [url=http://tektek.org/avatar/50668874][img]http://img836.imageshack.us/img836/6660/tek504535f0530099729774.png[/img][/url] (לא אני הכנתי מצאתי את זה לא להתייחס לרקע)
רקע:אנגרומטי או ביקצור מט (כמו שחבריו מכנים אותו) נמצא בבית יתומים מאז שהוא זוכר(לא רוצה להיות דרמתי רוצה רקע הגיוהי כי אחריי גיל 12-14 ההורים אמורים להראות כמו אלפים לא???) כל פעם ששאל את בית היתומים מי הביא אותו לפה אמרו לו שהוא הופיע פו בפיתאומיות באורך פלא ממש כמו קסם מט לא הייה ילד רגיל כ"כ או בפי רוב סוג של חננה הוא בילה את רוב שעות יומו בחיק הטבע ועזר לחלק מהחקלאים(בתמורה לתשלום כמובן)גם בכיתה הוא לא השקיע הוא סתם ישב לו בצד והתעסק עם אחד הצמחים האהובים עליו שהביא איתו הוא ממש לא רב מכות או משהו כזה חוץ מיום אחד הוא קם בבוקר התארגן אכל והלך לאוטובוס הוא כמו תמיד לא הקשיב בכיתה והתעסק עם אחד הצמחים האהובים עליו ואפילו לא שם לב שהשיעור נגמר אחד התלמידים(הליצן של השיכבה) בא אליו והעיף מהחלון את הצמח האהוב עליו ביותר מט לא נראה כך בחיים (הוא תמיד הייה רגוע)הוא נראה כאילו עוד רגע עומד לרצוח אותו(מה שעלול הייה לקרות)הוא פוצץ אותו מכות כאילו הייה הנשנש של השכבה הוא שבר לו את יד שמאל(כמובן שקהל גדול של צופים הייה) וחנק אותו עד שבא מנהל בית הספר המנהל בא וצעק עליו מה שקרא אחר כך הייה מוזר הוא שם לב שאחד הצמחים שלו "עוזר" לו ותופס את זה שרב איתו ברגל המנהל לקח אותו לחדר שלו ואמר לו ברוגע ניראה לי שכבר הבנת מה הכוחות שלך...
רומאנס: כן(אבל לא יותר מדי(כמובן גם לא להגזים לצד השני))
שבט:שבט הלונה
אופי: אוהב כסף,שנון(אולי אפילו אסטרטג),מרחף,חברותי,רגוע,קצת אכפתי מדי(ההפך מאדיש)
הערות\הארות\שוקולד\אייסקפה?:אני יודע שיש הרבה סוגריים מצטער:D אם חסר משהו(או יש משהו מיותר) לומר לי
-
היי כולם עד הראשון לשנה החדשה(סילבסטר שמח!) אני לא יגיב כי יש לי רצף של המבחנים מה29 לחודש-1 לשנה הבאה (מורות משוגעות! על ה 13\1\1 היו חייבות לתקוע מבחן!)
-
[b][i][u]טוב חברים אני חייבת להודות שהמ''ת הזה גוסס ממשחק שאמור להיות לחמש-שש שחקנים ירדנו לשלוש-ארבע בלבד אז אני נאלצת לסגור אותו(אולי אקים אותו לתחייה יום אחד) אבל ברגע שתקופת המבחנים שלי תיגמר בעוד יום-יומיים אני אפתח אחד חדש על נושא לא ידוע (?)[/u][/i][/b]