אני בטוח שבשלב מסויים אופיר יחזור מבאן בתגובה "Im back bitches" אומשו והוא יקבל עליה באן ):
Printable View
אני בטוח שבשלב מסויים אופיר יחזור מבאן בתגובה "Im back bitches" אומשו והוא יקבל עליה באן ):
[QUOTE=Birds;1417024]אני בטוח שבשלב מסויים אופיר יחזור מבאן בתגובה "Im back bitches" אומשו והוא יקבל עליה באן ):[/QUOTE]
כן הא ):
פייגלה שכמותו, מה הוא מקבל באן עכשיו
[QUOTE=asuna;1416983]*אני מצהירה בזאת שאני סוגדת לפיצה (חוץ מפיצה עם בשר\עוף\דג כלשהו)*
היי מה קורה?[/QUOTE]
אני מצהיר שאני אוהב פיצה עם שרימפס
[QUOTE=Saber;1417025]כן הא ):
פייגלה שכמותו, מה הוא מקבל באן עכשיו[/QUOTE]
לערער על זה?
טוב חלאס!
די לרדת על הילד כל אחד והטעם שלו במוזיקה!
הוא אוהב הביטלס ואתם לא so what?!
מה אכפת לכם כל כך?! מפריע לכם שהוא אוהב הביטלס???????
אתם אלה שכל הזמן יורדים עליו! הוא לפחות מנסה לעשות משהו כדי להפעיל את הפורום אז לכם אין שום זכות לשבת בצד ולצחוק עליו!
[QUOTE=asuna;1417028]טוב חלאס!
אתם אלה שכל הזמן יורדים עליו! הוא לפחות מנסה לעשות משהו כדי להפעיל את הפורום אז לכם אין שום זכות לשבת בצד ולצחוק עליו![/QUOTE]
מה הקשר אלוהים ישמורררררררררררררררר
הוא חושב שהביטלס הלהקה הכי טובה בעולם והם לא
הוא יכול לאהוב אותם והכל, אבל זה לא הופך אותם לטובים יותר
התרומה שלהם למוזיקה ממש קטנה בניגוד למה שהוא חושב. אבל ממש.
אין זכות להתלונן? ה"פעילות" הזאת מפגרת ולא מפעילה את הפורום, והוא מתחיל להתלהב על כמה שזאת אחת הפעילויות הכי טובות שהיו אי פעם בפורום הזה. אז כן, יש זכות להתלונן ולהביע דעה ולבקר. תעשי טובה.
שלום לכולם!! ^^
עומררררררררררררררררר
אתם אלה שכל הזמן יורדים עליו! הוא לפחות מנסה לעשות משהו כדי להפעיל את הפורום אז לכם אין שום זכות לשבת בצד ולצחוק עליו![/QUOTE]
אני לא ירדתי עלייו אבל יש משהו בזה שהם אומרים זאתי לא פעילות רק כמה הקלקות בהצבעה
טוב חזרתי מטיול ביער הדלקנו נרות והחלפנו אותך באצתרובלים חחח זה נר יותר טוב
הביטלס זה אוסום!!!
ותשרשרי :(
נדבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב 3>
אז ככה הוא חושב, זכותו!
אין לך שום זכות לצחוק על הפעילות שלו בעוד שלך אין שום פעילות ולא נתת שום תרומה לפורום בניגוד אליו!
מאז שהגעת לפורום הזה אתה רק מציק ומעליב משתמשים אז תעשה לי טובה ותהיה בשקט!
מה יש לך טל?:0
הכל בסדר?....
[QUOTE=Dinoz;1417033]אני לא ירדתי עלייו אבל יש משהו בזה שהם אומרים זאתי לא פעילות רק כמה הקלקות בהצבעה
טוב חזרתי מטיול ביער הדלקנו נרות והחלפנו אותך באצתרובלים חחח זה נר יותר טוב[/QUOTE]
זה מכניס אנשים לשמה? זה גורם להם לפעול? זאת פעילות
[quote=טלי;1417037]מה יש לך טל?:0
הכל בסדר?....[/quote]
כי די חלאס!
זה נראה לך בסדר שאתם צוחקים עליו ככה???
אני מדברת איתו בסקייפ ואני רואה איך הוא נעלב! זה שהוא לא אומר את זה פה לא אומר שהוא מרגיש ''סבבה'' עם כל ההעלבות שלכם!
כל אחד והטעם שלו במוזיקה! הוא חושב שהפעילות הזאת טובה אז בסדר גמור!
אם אין לכם שום דבר טוב להגיד אל תגידו!
[QUOTE=asuna;1417035]אז ככה הוא חושב, זכותו!
אין לך שום זכות לצחוק על הפעילות שלו בעוד שלך אין שום פעילות ולא נתת שום תרומה לפורום בניגוד אליו!
מאז שהגעת לפורום הזה אתה רק מציק ומעליב משתמשים אז תעשה לי טובה ותהיה בשקט![/QUOTE]
חחחחחחח שום תרומה לפורום הזה?
מה שתגידי.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50116[/url]
סיקור של מעל 120 שורות שבסוף עוד גם הגיע בפורום אחר שפרסמתי בו את הסיקור הזה למוזיקאי שעליו סיקרתי והוא הזמין אותי להופעה שלו על זה. כן. כלום לא תרמתי ואני יודע רק להעליב והוא יותר טוב ממני. תעשי טובה.
מאז שהגעתי לפורום הזה? אני הגעתי לפורום הזה עוד לפנייך, מאיפה לך לדעת משהו עלי? Oם
רוצה שאני אביא עוד סיקורים שלי בפורום מוזיקה? כי יש מלא, אז לפני שאת פותחת את הפה שלך תבררי קודם.
[QUOTE=asuna;1417039]כי די חלאס!
זה נראה לך בסדר שאתם צוחקים עליו ככה???
אני מדברת איתו בסקייפ ואני רואה איך הוא נעלב! זה שהוא לא אומר את זה פה לא אומר שהוא מרגיש ''סבבה'' עם כל ההעלבות שלכם!
כל אחד והטעם שלו במוזיקה! הוא חושב שהפעילות הזאת טובה אז בסדר גמור!
אם אין לכם שום דבר טוב להגיד אל תגידו![/QUOTE]
אם אין שום דבר טוב להגיד אז לא לדבר?
אלה מילים של בנאדם שלא יודע לקבל ביקורת בונה. ברצינות, מה הקטע?
נותנים ביקורת, שיקבל אותה כמו שהיא. ביקורות נועדו לעזור כדי שאנשים ידעו מה לשפר באיך שהם פועלים. תפסיקי לגונן עליו סתם כי את חברה שלו, מנקודת מבט אובייקטיבית מה שהוא עושה לא תורם לפורום באף צורה שהיא.
אם אתה אומר שהביקורת של אמורה לעזור אז איך לעזאזל לומר שהפעילות חרא עוזרת?!
אתה רוצה לעזור??
תציא רעיונן ואל תישלול רעיונות אחרים בלי שנתת משלך!
אבל למה להגיד כל דקה וחצי ''מפגר'' ו''לא תורם בשיט'' די חלאס.
אתם כותבים ביקורת בונה תכתבו אותה בצורה אנושית!
ועשית דאבל פוסט
טל, עזבי אותם... זה וויכוח אבוד מראש.
[QUOTE=Amitlv;1417045]אם אתה אומר שהביקורת של אמורה לעזור אז איך לעזאזל לומר שהפעילות חרא עוזרת?!
אתה רוצה לעזור??
תציא רעיונן ואל תישלול רעיונות אחרים בלי שנתת משלך![/QUOTE]
כי זה עוזר לך להבין שהפעילות חרא.
ואז אולי תעשה משהו שכן יעורר תגובות בפורום במקום סתם להצביע בסקר שנפתח פעם בשבוע וחצי, כי חוץ מהשניים~שלושה קליקים האלה אין אף פעילות שם.
מי ירד עליו?
בסך הכל מה שאמרנו זה שהפעילות שלו לא אובייקטיבית ולא באמת מעלה פעילות לפורום, כלום חוץ מזה
[QUOTE=asuna;1417046]אבל למה להגיד כל דקה וחצי ''מפגר'' ו''לא תורם בשיט'' די חלאס.
אתם כותבים ביקורת בונה תכתבו אותה בצורה אנושית!
ועשית דאבל פוסט[/QUOTE]
אבל זה מפגר ולא תורם בשיט, מה עוד יש להגיד על זה?
הו לא דאבל פוסט.
אוליי דיי לריב
דיי לרדת על טעם במוסיקה
ולדוגמא אני שומע Three Days Grace ואני לא כל כך אנשים ששומעים אותם ואזה לא מזיז לי
אני לא אומר שהם הכי טובים ולא מצהיר אבל הבנתם את הנקודה
בנוגע לירידות שלכם כלפיי טלי
כאילו בחייאת תמצאו חיים לרדת על בן אדם על נטיתו המינית תתביישו ועוד לצחוק על זה?
[QUOTE=Ritsuka kun;1417036]נדבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב 3>[/QUOTE]
לפני שבוע שלחתי לך הודעה מה אתה נזכר עכשיו ):
לא יורד על טעם במוזיקה יואוו חלאס להגיד את זה
אני אוהב את הביטלס
גדלתי עליהם
אבל הם אוברייטד ברמות וממש לא הלהקה הכי טובה בעולם! כמה קשה להבין את זה יא אללה
[QUOTE=Saber;1417055]לא יורד על טעם במוזיקה יואוו חלאס להגיד את זה
אני אוהב את הביטלס
גדלתי עליהם
אבל הם אוברייטד ברמות וממש לא הלהקה הכי טובה בעולם! כמה קשה להבין את זה יא אללה[/QUOTE]
לא אמרתי שאתה
גם אני גדלתי עלייהם עד שהחלפתי להקה לTDG
שלום.
[QUOTE=Amumu;1417058]שלום.[/QUOTE]
היי
[QUOTE=Saber;1417055]לא יורד על טעם במוזיקה יואוו חלאס להגיד את זה
אני אוהב את הביטלס
גדלתי עליהם
אבל הם אוברייטד ברמות וממש לא הלהקה הכי טובה בעולם! כמה קשה להבין את זה יא אללה[/QUOTE]
כל מוזיקאי שנרצח/מת שהוא היה צעיר/התאבד הפך את הלהקה שלו לאוברייטד. ):
[QUOTE=Flupy;1417060]כל מוזיקאי שנרצח/מת שהוא היה צעיר/התאבד הפך את הלהקה שלו לאוברייטד. ):[/QUOTE]
כל כך נכון ועצוב שזה ככה
אף אחד לא רב מה אתם רוצים
[QUOTE=Tasha Godspell;1417062]אף אחד לא רב מה אתם רוצים[/QUOTE]
* מקיימים דיון תרבותי?
באמת שלא מבין מה יש לריב פה, כולה פורום שאף אחד כמעט לא מכיר אחד את השני..
[quote=טלי;1417063]* מקיימים דיון תרבותי?[/quote]
לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה ככה טלי
[QUOTE=Flupy;1417060]כל מוזיקאי שנרצח/מת שהוא היה צעיר/התאבד הפך את הלהקה שלו לאוברייטד. ):[/QUOTE]
כך גם כל אמן שמת..
[b]שלום.
ואגב- תרדו מעמית. הבנאדם משקיע בפורום, נותן, ומה אתם נותנים לו? סליחה על הביטוי, אתם שמים עליו זין ואומרים שהוא עושה דברים חרא.
הפורום הזה הוא אחד הפורומים היותר קשים לניהול. למה? כי זה פורום יחסית מת. אני יודע כי גם אני ניסיתי להחיות אותו פעם. אבל כל מה שעושים בפורום הזה, ובכללי, זה יותר טוב מפעם. בהרבה.
אולי יש מקומות לשיפור, אבל זה לא אומר שאתם יכולים לזרוק זין ולהגיד שהכול חרא. יש דרך להגיד כל דבר.[/b]
[QUOTE=The Stranger;1417067][b]שלום.
ואגב- תרדו מעמית. הבנאדם משקיע בפורום, נותן, ומה אתם נותנים לו? סליחה על הביטוי, אתם שמים עליו זין ואומרים שהוא עושה דברים חרא.
הפורום הזה הוא אחד הפורומים היותר קשים לניהול. למה? כי זה פורום יחסית מת. אני יודע כי גם אני ניסיתי להחיות אותו פעם. אבל כל מה שעושים בפורום הזה, ובכללי, זה יותר טוב מפעם. בהרבה.
אולי יש מקומות לשיפור, אבל זה לא אומר שאתם יכולים לזרוק זין ולהגיד שהכול חרא. יש דרך להגיד כל דבר.[/b][/QUOTE]
אוקיי סליחה אתה צודק
עמית כל דבר שאתה עושה הוא צואה/גללים/פסולת שיוצאת מפי הטבעת של אדם לאחר שצרך מספיק מזון ):
יותר טוב? ):
[QUOTE=The Stranger;1417067][b]שלום.
אולי יש מקומות לשיפור, אבל זה לא אומר שאתם יכולים לזרוק זין ולהגיד שהכול חרא. יש דרך להגיד כל דבר.[/b][/QUOTE]
צודק אחי אבל יש קטגוריה אחת לפחות שחייה ונושמת ובועטת היטר קטגוריית LOL אם היו שאר הקטגוריות לפחות כחצי מהפעילות בפורום LOL אז הפורום היה פעיל עוד יותר
אבל הנה אמרתי את זה בצורה תרבותית עכשיו הכל בסדר תפסיקו לדבר על זה כבר!!!!!!!!!!!!!!! ))))):