-
מותר לפרסם חנויות?
האממ... אני אישית קניתי ב Vgs ברמת אביב (אני תושב אשדוד אבל הגעתי לשם בשביל הקונסולות)
גם את המשחקים עצמם קניתי שם.. יש להם אחלה שירות וזה... אז אני משתדל לחזור לשם.. (מצד שני.. באשדוד אין לנו חנות גיימינג אמיתית)
אבל אני חושב שהיום המחירים הם בערך אותו דבר בכל חנות בקטע הזה...
ואת הדמואים הורדתי בחינם דרך הנינטנדו שופ :)
-
זה יקר !!!
1400 שקל ל3ds Xl , במקומות אחרים אני רואה את זה ב500-600 למה קנית משם ?
-
אתה רואה ב500-600 3ds Xl חדש?
איפה? המקום היחיד שבו ראיתי דברים כאלו הוא איביי..
אבל היות ויש גם קונסולות מזוייפות (או לפחות - ראיתי סרטונים על כאלו ביוטיוב) ויש את הפחד שפתאום משהו ישתבש ואזדקק לאחריות- העדפתי ללכת על בטוח.
מה גם שמסקר שוק שעשיתי בזמנו.. זכור לי שהם היו זולים ונגישים.
לא הכי זולים.. אבליחסית למחיר הם היו הכי נוחים.
_
שוב אשמח לשמוע.. איפה ראית את הקונסולה בכמעט שליש מהמחיר שלהם?
-
הוא כנראה מדבר על הds לייט, אין באף מקום ב600 שקל (גם לא באייבי בתכלס, אם מתחשבים גם במשלוחים וכל השטויות האלה)
אל תדאג, עשית בשכל.
-
תודה רבה על התגובה:)
ולבחור שכתב על המחיר-
תבדוק באמת שמדובר ב 3ds ולא בלייט.
לא כדאי לקנות לייט חודשים ספורים לפני שיוצא משחק פוקימון אדיר שלא ירוץ על הלייט.
:)
-
כן זה מאיביי , אבל יש לאיש הזה 100% אמינות , וגם באמזון אתה יכול למצוא כאלה מחירים , אבל באמזון המשלוחים יקרים מאוד לארץ
ואני אקנה את ה3ds Xl עוד איזה כמה חודשים עד שהמחיר ירד , גם ככה בלי פוקימון X\y אין לי כלכך מה לעשות איתו חחחחח
עד אז המחיר ירד באיזה 100-200 שקל אפילו ויכול להיות שתהיה פריצה עד אז
בדקתי עכשיו , ובאתר הרשמי של נינטנדו אפשר לקנות את זה ב700 שקל , איך לעזעזל קנית ב1400 ? בטח קנית את זה שזה היה חדש , ויחד עם משחקים לא ?
-
לא קניתי ב1400. קניתי באיזור ה1000 את ה3דיאס הרגיל וזה כלל פירצה שאמנם לא מריצה משחקי 3ds.. אבל כן אפשר להריץ עליה חופשי משחקי דיאס רגילים.
אני אישית חושב שהגודל שלו טוב יותר (הוא נכנס לכיס!)
ואני קניתי אותו בארץ.
לא רציתי להסתכן באיביי.
קרה כבר לחברים שלי שהזמינו שישה בוקסים של קלפי יוגיהו מבסט סיילר באיביי.. עשרות אלפי מכירות ופידבק חיובי של מעל ל99 אחוז... בפועל הגיעו 2 או 3 בוקסים.
פיי פאל נתנו לזה לעבור ככה.
הוא טען שהוא שלח הכל וחלק כנראה נשדד בדואר הישראלי.
לך תוכיח אחרת?
הלך הכסף.
עם הדיאס שלי, לא רציתי לקחת את הסיכון שאקבל פתאום קופסה ריקה ובתוכה אין מכשיר או מכשיר שפתאום המסך התחתון שלו מנופץ או משהו כזה.
אני מעדיף לשלם יותר ולרכוש בארץ.
ולא יודע עד כמה הוא היה חדש אז..
קניתי אותו בערך כשיצא פוקימון בלק.
היה לי דיאס לייט אבל הדיאס של חבר טוב שלי התפרק והוא רצה 3ds.. אז קניתי אחד גם לעצמי.
סה"כ מעבר למשחקים.. יש לו את הצילום 3d שלו שממש מגניב :)
ולא הייתי בונה על זה שבחודשיים הקרובים המחיר שלו ירד עוד.
אם המחיר שלו לא צנח כל זמן שלא היו לו כותרים איכותיים...
אז הוא בטח לא יצנח כשיוצא משחק חדש של מריו, קסטילבניה, מונסטר הנטר 3 (לשני האחרונים ניתן להוריד דמו חינמי דרך החנות של נינטנדו - שווה!) ובדרך יש כמובן את פוקימון X&y.
זה גם לא שיש נינטנדו חדיש יותר שיוריד את הערך של האחד הזה...
אם ירד אז בדולרים בודדים :)
-
הפוקימון החדש נחשף
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=F4x54I0WcwU[/YOUTUBE]
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה חדש, היו סקאנים של מגזין איתו לא מזמן, לא?
בכל מקרה, רואים אותו כשלם עכשיו.
למי שרוצה לדעת המתקפות שהופיעו הן:
Psystrike (1
2) Energy Ball
3) Shadow Ball
4) Blizzard
5) Psycho Cut
6) Focus Blast/Aura Sphere
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1430219]הפוקימון החדש נחשף
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=F4x54I0WcwU[/YOUTUBE]
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה חדש, היו סקאנים של מגזין איתו לא מזמן, לא?
בכל מקרה, רואים אותו כשלם עכשיו.
למי שרוצה לדעת המתקפות שהופיעו הן:
Psystrike (1
2) Energy Ball
3) Shadow Ball
4) Blizzard
5) Psycho Cut
6) Focus Blast/Aura Sphere[/QUOTE]
זה הצורה החדשה של מיוטו לכבוד הסרט ה16
-
לא נחשף עדיין האם זה באמת צורה חדשה או פוקימון חדש אז שניכם צודקים וטועים בו זמנית.
-
[QUOTE=Aldir;1430233]לא נחשף עדיין האם זה באמת צורה חדשה או פוקימון חדש אז שניכם צודקים וטועים בו זמנית.[/QUOTE]
שמעתי שמה שאמרו על זה עכשיו זה שזה פוקימון חדש אבל הרבה אנשים באינטרנט אומרים שזה בדיוק מה שאמרו על הצורות החדשות של האגדיים בדור 5, אז אי אפשר לדעת עד שיגידו משהו מדויק או עד שיצא המשחק..
-
סביר מאוד להניח שזה מיוטו אבל לא ניתן לקבוע זאת.
למעשה, נינטנדו הוסיפו אש למדורה כאשר בעמוד הפייסבוק הרשמי של פוקימון הם שחררו את הסרטון לצד הכתבה "נתגלה פוקימון חדש אשר דומה באופן מעורר חשד למיוטו"
גם אני מניח שבסופו של דבר זה יהיה מיוטו או פורם חדש שלו או אולי אפלו התפתחות שלו...
כאשר משחקי הדור השישי פורסמו.. יש מי ששם לב שזה נרה כאילו בסמל שלהם יש גדלי Dna אשר רומזים על התפתחות גנטית.
יכול להיות מעניין אם כסוג של סגירת מעגל, בדור השישי נראה התפתחויות גנטיות ומהונדסות והאגדי החזק מכולם בדור השישי (ואולי האחרון?) - יהיה התפתחות גנטית של האגדי החזק מכולם בדור הראשון - מיוטו או אולי מיו3 Xd?
טוב אלא סתם מחשבות אבל..
כל זה ממש אבל ממש לא בטוח... רק דבר אחד בטוח
הסרט ה16 ומשחקי X&y בדרך ויש הרבה למה לצפות!
-
רק אני חושב שזה יכול להיות מיוטרי?
-
הדיונים על פוקימונים חדשים מתאימים לפורום פוקימון כללי
אלא אם יתפרסם מידע שיקשור פוקימון חדש לעלילת המשחק (למשל אם יגידו שמיוטו משוטט ברחבי המפה, או שהצוות הרע רודף אחריו וכדומה)
וכן חשוב להדגיש שעדין אין שום אישור שזו צורה חדשה של מיוטו
-
לדעתי זה פוקימון חדש mewthree אין סיבה שמיוטו ישנה צורה ויתלה את הזנב על הראש חחחח
-
זה צורה חדשה למיוטו הראו את זה בטריילר לסרט
-
עוד 33 ימים ליציאת המשחקים!
מתרגשים? מתכננים לקנות את המשחקים? איזה משחק, x או y?
-
[QUOTE=Hit Man;1446745]עוד 33 ימים ליציאת המשחקים!
מתרגשים? מתכננים לקנות את המשחקים? איזה משחק, x או y?[/QUOTE]
אני כבר הזמנתי את y ל3ds של אח שלי. זה נראה ממש מגניב, כבר הרבה זמן שלא נהנתי ממשחק פוקימון, וזה נראה חידוש ממש.
-
מה התאריך המדוייק שהמשחק יוצא?
-
[quote=lior_revivo;1453924]מה התאריך המדוייק שהמשחק יוצא?[/quote]
12/10/2013
הוא יוצא בתאריך הזה בהרבה מדינות מסביב לעולם, כולל ארה"ב.
-
[quote=stm;1453938]12/10/2013
הוא יוצא בתאריך הזה בהרבה מדינות מסביב לעולם, כולל ארה"ב.[/quote]
כולל ספרד כי אני טס בדיוק בתאריך הזה לחודש...
-
המשחק יעלה באותו המחיר בכל העולם או שהמחירים יהיו שונים?
-
אני משער שאתה תמיד יכול להשוות מחירים ואז אם נניח ברשת זה עולה זול יותר מאשר בחנות שליד הבית שלך, אז אתה תמיד יכול להזמין את זה באינטרנט.
-
[quote=hit man;1453971]אני משער שאתה תמיד יכול להשוות מחירים ואז אם נניח ברשת זה עולה זול יותר מאשר בחנות שליד הבית שלך, אז אתה תמיד יכול להזמין את זה באינטרנט.[/quote]
הקטע זה שאני נוסע לטיול לפולין ב-17 באוקטובר ונהיה שם במקומות עם קניות אז אולי תהיה לי הזדמנות לקנות אז בגלל זה אני שואל
-
הוא יוצא ב12 באוקטובר בכל העולם , והמחירים יהיו פחות או יותר אותו דבר בכל העולם
-
ימכרו את זה בדיוטי פרי בארץ? ואם כן עדיף לקנות את זה שם או בחול?
-
אתם תעלו הורדות לאימולטורים ולמשחקים??
-
[QUOTE=it128;1457622]אתם תעלו הורדות לאימולטורים ולמשחקים??[/QUOTE]
אין אימולטור ל3ds, ומכאן שלא יצאו המשחקים למחשב.
-
[quote=cho'gath;1457629]אין אימולטור ל3ds, ומכאן שלא יצאו המשחקים למחשב.[/quote]
נכון שאין ל-3ds,אבל הבנתי שיש אימולטור שהוא יותר זול שהוא 2ds שמריץ את אותם המשחקים פשוט בלי התלת מימד,אז אני מניח שדווקא יכול להיות שיהיה אימולטור למחשב ושכן יהיה אפשר לשחק...
-
[quote=lior_revivo;1457633]נכון שאין ל-3ds,אבל הבנתי שיש אימולטור שהוא יותר זול שהוא 2ds שמריץ את אותם המשחקים פשוט בלי התלת מימד,אז אני מניח שדווקא יכול להיות שיהיה אימולטור למחשב ושכן יהיה אפשר לשחק...[/quote]
זה לא אימולטור זה קונסולה