-
[QUOTE=Omer2013;1423087][COLOR="Blue"]פרנק
זה צבע טוב?
_________
אתה בוחר בבלבאזור והפרופסור אומר "בחירה מצוינת! בלבאזור יהיה פוקימון נהדר בשבילך!" אתה לוקח את הפוקדור של בלבאזור ויוצא מהמעבדה בהתרגשות. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אחלה צבע :P
מיד אחרי שאני יוצא מהמעבדה אני מוציא את בלבאזור מהפוקדור ומציג את עצמי - "מה המצב בלבאזור?, קוראים לי פרנק ואני אהיה המאמן שלך מהיום ואלך. אנחנו נחיה אחד עם השני הרבה מאוד זמן אז כדאי שנהפוך חברים טובים ונגיע להישגים רציניים!".
"עכשיו, מה דעתך שנתחיל להתקדם לכיוון יער אלקנה? הגיע הזמן לבדוק מה אנחנו שווים ביחד, לא ככה?" אני אומר לו בחיוך גדול ומתקדם ביחד איתו לכיוון יער אלקנה.
-
[QUOTE=Omer2013;1423087][COLOR="Blue"]
[COLOR="SeaGreen"]קייל
'יש! סוף סוף!' אושאווט אומר לך בהתרגשות רבה וסוף סוף קלטת כמה הוא ילדותי בהתנהגות שלו. ' קדימה נו בוא!' הוא אומר לך ורץ לזירת אימון, אתה רץ אחריו ושאתם מגיעים אתם רואים שני שומרים ודלת מפוארת, אתם נכנסים לזירה ורואים שם מאמנים מכל מיני מקומות במחוז, אתה רואה מישהו מחפש קרב והוא רץ לכיוון שלך ואומר לך "היי רוצה נגדי קרב?" אתה מסכים לו ואתם הולכים לזירה פנויה והוא אומר "צא, טוטודייל!" ואתה רואה שיוצא מהפוקדור שלו פוקימון דמוי תנין ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/158.gif[/IMG][/COLOR] [COLOR="SeaGreen"] ) מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'סוף סוף הקרב הראשון שלי.' אני חושב לעצמי בהתרגשות.
"אושאווט, תשתמש באקדח מים על טוטודייל, ולפני שהוא יספיק לעשות משהו תשתמש בהתקלה!" אני אומר לאושאווט, מנסה להישמע כמה שיותר בטוח בעצמי.
-
שם: chopper
שם במשחק: אנדי לייט
רקע: אנדי נולד למשפחה ממוצעת בת 3 נפשות, אביו ,אימו ואחותו. אביו היה מדען מצליח ואמו הייתה מספרת פוקימונים שהייתה מאוד מפורסמת. אנדי ואחותו מיה היו הפכים בכל מה שהיה להם בחיים. אנדי אהב את הקיץ ומיה את החורף, אנדי אהב אדום ומיה כחול. אבל השוני הכי גדול היה באהבת סוגים של פוקימונים. אנדי אהב פוקימוני אש ומיה פוקימוני מים. מיה ואנדי אשר היו תאומים תמיד התפרעו אבל לקראת גיל עשר מיה התחילה להתבגר ואנדי נשאר בלב אותו ילד קטן.כשהיה בן עשר יצא ליער ופגש טפיג קטן ובודד. הטאפיג היה פצוע ברגלו ואנדי עזר לו להחלים ולהשתקם. הוא לא עזב את הטפיג לשנייה. אחת וכל יום אחרי בית הספר רץ הביתה כדי להיות אם הטפיג. אחרי שהטפיג החלים אנדי ידע בוודאות כי יבחר בטפיג למסע ואנדי הרגיש שהוא התבגר ושהוא כבר לא ילד קטן.ב נוסף יום לפני יציאתו למסע החליט אם אחותו מיה שלא משנה מה אחד מהם יהיה חייב לשקם את המחוז בצורה הטובה ביותר ולא להפסיד לאף אחד בשום מצב.
אופי: עשן חכם זהיר אוהב את כולם מתעצבן בקלות חברותי.
פוקימון התחלתי: טפיג
הערות: לתפוס ריולו וקריינדוס.
-
[QUOTE=Omer2013;1422657]רשום!
התחלה לכולם:
אחרי שקיבלתם את המכתב מפרופסור אלווין, בבוקר אחרי אתם קמים מוקדם, כנראה כמעט כולם עוד ישנים.
אתם מארגנים את התיק, שמים מה שחשוב בשבילכם ורצים למעבדת הפרופסור, אתם רואים שהמעבדה נעולה ותלוי על הדלת שלט ששם כתוב "המעבדה סגורה, אשוב בקרוב"
אתם נשארים ליד המעבדה ומחכים לפרופסור בהתרגשות. אחרי שעתיים שאתם מחכים והוא עדיין לא מגיע אתם מחליטים לחזור הביתה.
פתאום אתם רואים על השולחן במטבח מכתב ששם כתוב "אני מצטער, המעבדה לא תהיה היום פתוחה. אתה צריך לבוא ליער אלקנה, יער שקט ונחמד ליד העיירה שלך". מה תעשו?[/QUOTE]
'טוב אין מה לעשות הזמן כבר עבר' אני יחשוב לעצמי והלך כדי לבדוק אם סבי ער.
אם הוא ער אני יפרד ממנו והלך לכיוון יער אלקנה, ואם לא אני פשוט יעזוב מייד.
-
[QUOTE=Omer2013;1422976][SIZE="6"]רוצים שאני אתחיל לשים אנימציות של פוקימונים? ובקרוב הפתעה חדשה D:[/SIZE]
[COLOR="Red"]תומאס~
אתה מתחיל בדרכך לעיר פסילי בכך שאתה הולך ליער אנקלה, אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוקדור ומציג את עצמך, צ'ארמנדר מתקשר איתך ואומר 'אתה תהיה מאמן מעולה לדעתי! ביחד אנחנו ננצח את כולם!' והוא מצליח לגרום לך להתלהב יותר, אתם מחפשים פוקימונים ורואים פוקימונים כגון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/29.png[/IMG] [/COLOR] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/183.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/16.png[/IMG] מה תעשה?[/QUOTE]
לא משנה לי אחי... חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעניין מי אלה הפוקימונים הללו" אני ממלמל לעצמי ומוציא את מכשיר הפוקדע שקיבלתי מהפרופסור, אני מכוון אותו אל עבר כל אחד מהפוקימונים הללו ובודק עליהם מידע "צרמנד'ר, מה אתה אומר על קרב קטן? תבחר אחד מהם ותעמוד מולו!" אני אומר לו בחיוך ומצביע לעבר אחד מכל שלושת הפוקימונים השונים.
-
[COLOR="Blue"]פרנק
אתה מתקדם עם בלבאזור לכיוון יער אלקנה ובלבאזור נראה ממש שמח שאתה המאמן שלו, אתם ממשיכים ומחפשים פוקימונים ואתם מוצאים פוקימון אחד שדומה לזחל ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/010.gif[/IMG] [/COLOR] ) [COLOR="Blue"]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]קייל
"אוי ואבוי! הפוקימון הזה, הוא כאן!" המאמן צורח וכל המאמנים מסתתרים. "אושאווט כאן בזירת קרב שלנו.." אחד המאמנים אומר בפחד. כולם פתאום מוציאים אץ כל הפוקימונים שלהם ואומרים להם לתקוף את אושאווט, אתה ואושאווט ממש לחוצים ולא מבינים מה קורה פה. מה תעשה?[/COLOR]
אנדי
אתה כרגע לא רשום, תרחיב קצת יותר את הרקע ואז תתקבל.
רובי
איזה צבע אתה רוצה?
"טוב, הנה הציוד : פוקידע, פוקדורים, והמצאה מהפכנית בלעדית למחוז דומדומיה שלנו, מכשיר טלפתיה עם פוקימונים! אתה תוכל לדבר בטלפתיה עם פוקימונים ולהבין בעצם מה הם אומרים! ועכשיו, איזה פוקימון אתה בוחר?" אתה חושב
את מי לקחת בהתרגשות רבה. מה תעשה?
[COLOR="Red"]תומאס
אתה בודק את כל אחד מהם בפוקידע ואתה שומע את המכשיר " נידורן נקבה, פוקימון עכברוש הרעל. נידורן נקבה היא פוקימון מסוג רעל שמתפתח לנידורינה ונידוקווין, הוא פוקימון מצוי ביער אלקנה והוא פוקימון נהדר למתחילים. המתקפות שנידורן יודעת הן : חצי רעל, תיקול ונהמה.
מריל, פוקימון מסוג מים, מריל הוא פוקימון חזק בשביל מתחילים והוא מאוד ידידותי. הוא הפוקימון הכי אהוב במחוז דומדומיה בכך ש95% מהמאמנים במחוז תפסו את הפוקימון הזה. המתקפות שמריל יודע הן : אקדח מים ותיקול.
פיג'י, פוקימון מסוג רגיל. פיג'י הוא פוקימון הציפור הראשון שגילו, הוא פוקימון מומלץ למתחילים והוא חמקן ביותר בזכות יכולת התעופה שלו. המתקפות שפיג'י יודע הן : תיקול, נהמה וכנף מתכת." צ'ארמנדר נעמד בהתלהבות מול פיג'י ומחכה לפקודה שלך. מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Omer2013;1423135][COLOR="Blue"]
[COLOR="SeaGreen"]קייל
"אוי ואבוי! הפוקימון הזה, הוא כאן!" המאמן צורח וכל המאמנים מסתתרים. "אושאווט כאן בזירת קרב שלנו.." אחד המאמנים אומר בפחד. כולם פתאום מוציאים אץ כל הפוקימונים שלהם ואומרים להם לתקוף את אושאווט, אתה ואושאווט ממש לחוצים ולא מבינים מה קורה פה. מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
זה היה לא צפוי.
-----------------------
"היי, רגע!" אני אצעק ואתפוס את אושאווט כדי להגן עליו. "על מה אתם מדברים? אושאווט ואני רק הרגע הגענו לפה! אני התחלתי את המסע שלי רק היום!" אני אצעק אליהם. אם הם ימשיכו לתקוף את אושאווט, אני אחזיר אותו לפוקדור וארוץ מהזירה.
-
[QUOTE=Omer2013;1423135]
רובי
איזה צבע אתה רוצה?
"טוב, הנה הציוד : פוקידע, פוקדורים, והמצאה מהפכנית בלעדית למחוז דומדומיה שלנו, מכשיר טלפתיה עם פוקימונים! אתה תוכל לדבר בטלפתיה עם פוקימונים ולהבין בעצם מה הם אומרים! ועכשיו, איזה פוקימון אתה בוחר?" אתה חושב
את מי לקחת בהתרגשות רבה. מה תעשה?
[/QUOTE]
אם אפשר אז רגיל או חום.
---------------------------------------------
אני יגיד לו בשקט וביישנות "אני רוצה את סקווירטל,בבקשה." לאחר שהפרוסור יעביר ליי את הפוקדור של סקווירטל אני אודה לו הפעם בא יותר בקול "תודה רבה פרוסור."
לאחר מכן אני יוציא את סקווירטל להכרות ראשונה.
-
[QUOTE=Omer2013;1423135][COLOR="Blue"]
[COLOR="Red"]תומאס
אתה בודק את כל אחד מהם בפוקידע ואתה שומע את המכשיר " נידורן נקבה, פוקימון עכברוש הרעל. נידורן נקבה היא פוקימון מסוג רעל שמתפתח לנידורינה ונידוקווין, הוא פוקימון מצוי ביער אלקנה והוא פוקימון נהדר למתחילים. המתקפות שנידורן יודעת הן : חצי רעל, תיקול ונהמה.
מריל, פוקימון מסוג מים, מריל הוא פוקימון חזק בשביל מתחילים והוא מאוד ידידותי. הוא הפוקימון הכי אהוב במחוז דומדומיה בכך ש95% מהמאמנים במחוז תפסו את הפוקימון הזה. המתקפות שמריל יודע הן : אקדח מים ותיקול.
פיג'י, פוקימון מסוג רגיל. פיג'י הוא פוקימון הציפור הראשון שגילו, הוא פוקימון מומלץ למתחילים והוא חמקן ביותר בזכות יכולת התעופה שלו. המתקפות שפיג'י יודע הן : תיקול, נהמה וכנף מתכת." צ'ארמנדר נעמד בהתלהבות מול פיג'י ומחכה לפקודה שלך. מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"אם ככה, זה יהיה פידג'י.." אני אומר בחיוך "בסדר צרמנד'ר, התחל עם שריטה!" אני פוקד עליו ומצביע לעבר פידג'י.
-
[QUOTE=Omer2013;1423135][COLOR="Blue"]פרנק
אתה מתקדם עם בלבאזור לכיוון יער אלקנה ובלבאזור נראה ממש שמח שאתה המאמן שלו, אתם ממשיכים ומחפשים פוקימונים ואתם מוצאים פוקימון אחד שדומה לזחל ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/010.gif[/IMG] [/COLOR] ) [COLOR="Blue"]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אממ, אין לי מושג מה המתקפות של בלבאזור :O אני מניח שיש לו דחיפה אז אני אשתמש בזה קודם...
[COLOR="SeaGreen"]קייל
XD תראה מה עשיתי לך ~צחוק מרושע~
אתה מגן על אושאווט מפוחד, אתה שומע אותו אומר לך בטלפתיה 'אוי לא! אני לא מאמין.. מה הם רוצים מאיתנו?!' לפני שאתה מספיק לענות לו, אתה חוטף מפולת אבנים, עלי תער ולהביור. אתה מפונה במהירות למרכז הפוקימונים ששם גם יש רופא לבני אדם, אתה יוצא מהטיפול שלך חבוש בידיים וללא יכולת לקום מהכיסא, אושאווט מביט בך ודמעות זולגות לו מהעיניים ' מה הם עשו לך! אני לא מאמן פשוט שכבר ביום הראשון אנחנו נפגעים ברמה כזאת! במחוז הזה אף אחד לא אוהב פוקימונים שבמקור ממחוז יונובה ואני לא מבין למה..' אתה נשאר שם ויש לך אישור להסתובב בעיר רק בתנאי שאושאווט יהיה בפוקדור שלו ולהתאמן רק עם זיגזאגון, אושאווט מתנגד לכך לגמרי. מה תעשה?[/COLOR]
רובי
אני לא מוצא גוון שדומה או מתאים לחום..
אתה בוחר בסקווירטל והפרופסור אומר לך "זה הפוקימון האחרון שנשאר לי, בחירה מעולה". אתה יוצא מהמעבדה בהתרגשות ומוציא את סקווירטל מהפוקדור ומציג את עצמך, סקווירטל אומר לך 'וואו אני ממש שמח שאתה המאמן שלי! אני מקווה שנצליח ביחד!" אחר כך אתה בודק במפה מה היעד הבא ואתה מגלה שזהו יער אלקנה. אתה הולך עם סקווירטל ליער אלקנה ומוצא שם פוקימון קטן שדומה לזחל ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/010.gif[/IMG]) ועוד מאמן חדש עם בלבאזור שמביט בפוקימון הזה. מה תעשה?
[COLOR="Red"]תומאס
אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה על פיג'י, צ'ארמנדר קופץ על פיג'י אבל פיג'י מתחמק בזריזות רבה, פיג'י עף גבוה ויורד בתאוצה בזמן שכנף ימין שלו זוהרת, אתה מבין שזה כנף מתכת וכדאי להיזהר מזה. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]פרנק
חח מצטער אני שחכתי :sorry: אני עדכנתי אותם..
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בתיקול ( זה בערך אותו דבר ) , בלבאזור משתמש בתיקול עוצמתי על קטרפי שפולט חוטי משי מהאף שלו, החוטים נקשרים סביב בלבאזור ובלבאזור נלכד. אתה קולט עוד מאמן מתחיל שעכשיו הגיע מהעיירה ברבדוס והוא צופה בקרב שלכם. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Omer2013;1423157][COLOR="SeaGreen"]
[COLOR="Blue"]פרנק
חח מצטער אני שחכתי :sorry: אני עדכנתי אותם..
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בתיקול ( זה בערך אותו דבר ) , בלבאזור משתמש בתיקול עוצמתי על קטרפי שפולט חוטי משי מהאף שלו, החוטים נקשרים סביב בלבאזור ובלבאזור נלכד. אתה קולט עוד מאמן מתחיל שעכשיו הגיע מהעיירה ברבדוס והוא צופה בקרב שלכם. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אני לא יכול לתת למאמן הזה לראות אותי מפסיד בקרב הראשון שלי!' אני חושב בתרעומת.
"קדימה בלבאזור, אני מאמין בך! נסה להשתמש בעלי תער בכדי לנסות ולחתוך את חוטי המשי ואז תתקוף את קאטרפי בתיקול מהיר עוד לפני שהוא יספיק להגיד 'דומדומיה' !" אני קורא לעבר בלבאזור, בטוח שאין סיכוי שהמהלך הבא ייכשל.
-
[QUOTE=Omer2013;1423157][COLOR="SeaGreen"]
[COLOR="Red"]תומאס
אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה על פיג'י, צ'ארמנדר קופץ על פיג'י אבל פיג'י מתחמק בזריזות רבה, פיג'י עף גבוה ויורד בתאוצה בזמן שכנף ימין שלו זוהרת, אתה מבין שזה כנף מתכת וכדאי להיזהר מזה. מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'מתקפת כנף מתכת זו מתקפה מסוג ברזל, ולפי מה שאני זוכר מתקפות אש חזקות על ברזל, אז הגחלת אמורה לעצור את ההתקפה' אני חושב לעצמי "בסדר צרמנד'ר, השב לכנף המתכת עם מתקפת גחלת! קדימה!" אני פוקד עליו "לאחר מכן, זנק עם שריטה נוספת!" אני מוסיף וממתין לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Omer2013;1423157][COLOR="SeaGreen"]קייל
XD תראה מה עשיתי לך ~צחוק מרושע~
אתה מגן על אושאווט מפוחד, אתה שומע אותו אומר לך בטלפתיה 'אוי לא! אני לא מאמין.. מה הם רוצים מאיתנו?!' לפני שאתה מספיק לענות לו, אתה חוטף מפולת אבנים, עלי תער ולהביור. אתה מפונה במהירות למרכז הפוקימונים ששם גם יש רופא לבני אדם, אתה יוצא מהטיפול שלך חבוש בידיים וללא יכולת לקום מהכיסא, אושאווט מביט בך ודמעות זולגות לו מהעיניים ' מה הם עשו לך! אני לא מאמן פשוט שכבר ביום הראשון אנחנו נפגעים ברמה כזאת! במחוז הזה אף אחד לא אוהב פוקימונים שבמקור ממחוז יונובה ואני לא מבין למה..' אתה נשאר שם ויש לך אישור להסתובב בעיר רק בתנאי שאושאווט יהיה בפוקדור שלו ולהתאמן רק עם זיגזאגון, אושאווט מתנגד לכך לגמרי. מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אז קיבלתי תשובה ללמה יש התחלתיים מדור חמש אבל פוקימונים יש רק מהדור הראשון עד לרביעי
הייתי שואל למה שונאים כל כך את הפוקימונים מיונובה אבל אני כבר מפחד לשאול
-------------------------------------------------
'טוב, היום גיליתי שהמסע שחיכיתי אליו חמש שנים הוא לא רק כיף.' אני חושב לעצמי.
"טוב, אני מניח שאין לי ברירה חוץ מלעבור עיר..." אני אומר לאושאווט בייאוש.
אני אארוז את החפצים שלי ואצא מהעיר בתקווה למצוא מקום אחר שבו מבינים יותר פוקימונים מיונובה.
-
[COLOR="Blue"]פרנק
אתה אומר לבלבאזור בביטחון רב להשתמש בעלי תער על חוטי המשי, בלבאזור משתחרר מהם במהירות רבה ורץ לעבר קאטרפי, בלבאזור מתקיל את קאטרפי בעוצמה רבה וקטארפי התעלף. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]תומאס
אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת על כנף המתכת אבל צ'ארמנדר לא מספיק אפילו לזוז והוא כבר נפגע מכנף הברזל. אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בשריטה וצ'ארמנדר קופץ על פיג'י ושורט אותו בעוצמה רבה. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]קייל
אתה מתחיל לארוז את החפצים שלך אבל הרופא אומר לך שאתה חייב להישאר פה עוד 2 ימים. אתה מבואס לגמרי ולא יודע מה לעשות, הפרופסור אומר לך "אל תדאג, יש לנו כאן זירת פוקימונים מיוחדת לפצועים, וכן הרבה מאמנים שהתחילו עם התחלתיים מיונובה נפגעו בעוצמה רבה". מה תעשה?[/COLOR]
-
ערכתי את ההודעה והארכתי את הרקע
-
-
[QUOTE=Omer2013;1422657]רשום!
התחלה לכולם:
אחרי שקיבלתם את המכתב מפרופסור אלווין, בבוקר אחרי אתם קמים מוקדם, כנראה כמעט כולם עוד ישנים.
אתם מארגנים את התיק, שמים מה שחשוב בשבילכם ורצים למעבדת הפרופסור, אתם רואים שהמעבדה נעולה ותלוי על הדלת שלט ששם כתוב "המעבדה סגורה, אשוב בקרוב"
אתם נשארים ליד המעבדה ומחכים לפרופסור בהתרגשות. אחרי שעתיים שאתם מחכים והוא עדיין לא מגיע אתם מחליטים לחזור הביתה.
פתאום אתם רואים על השולחן במטבח מכתב ששם כתוב "אני מצטער, המעבדה לא תהיה היום פתוחה. אתה צריך לבוא ליער אלקנה, יער שקט ונחמד ליד העיירה שלך". מה תעשו?[/QUOTE]
'נו באמת... עוד צריך ללכת ליער. טוב, לפחות אוכל להיזכר בטפיג שהצלתי באדיוק באותו יער' אחשוב לעצמי ואז אלך לכיוון היער כדי למצוא את הפרופסור ולהתחיל את המסע שלי בתור מאמן פוקימונים ולהציל את המחוז המסכן שלי.
-
[QUOTE=Omer2013;1423311][COLOR="Blue"]פרנק
אתה אומר לבלבאזור בביטחון רב להשתמש בעלי תער על חוטי המשי, בלבאזור משתחרר מהם במהירות רבה ורץ לעבר קאטרפי, בלבאזור מתקיל את קאטרפי בעוצמה רבה וקטארפי התעלף. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]תומאס
אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת על כנף המתכת אבל צ'ארמנדר לא מספיק אפילו לזוז והוא כבר נפגע מכנף הברזל. אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בשריטה וצ'ארמנדר קופץ על פיג'י ושורט אותו בעוצמה רבה. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]קייל
אתה מתחיל לארוז את החפצים שלך אבל הרופא אומר לך שאתה חייב להישאר פה עוד 2 ימים. אתה מבואס לגמרי ולא יודע מה לעשות, הפרופסור אומר לך "אל תדאג, יש לנו כאן זירת פוקימונים מיוחדת לפצועים, וכן הרבה מאמנים שהתחילו עם התחלתיים מיונובה נפגעו בעוצמה רבה". מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
מצטער שאני לא מצטט, פשוט אני מגיב מהאייפוד. ואני מתעלם מהמאמן השני, הוא לא מגיב.
--------------------------------------------------------------------------------------
״יש! כל הכבוד לך בלבאזור, אתה אדיר״ אני קורא לעברו ואז רץ אליו ומחבק אותו חזק.
״עכשיו, מה דעתך שנמשיך אל דרך 1? הרי הגיע הזמן שנתקדם אל העיר״ אני אומר לו בחיוך ומתחיל ללכת בכיוון היציאה מהיער.
-
[QUOTE=Omer2013;1423311]
[COLOR="Red"]תומאס
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה צרמנד'ר, אל תוותר!" אני צועק לעברו בעידוד "השתמש בנהמה ואז הוסף גחלת בכל הכוח! קדימה!" אני קורא ומצביע לעברו של פידג'י בנחישות "אתה תעשה את זה!" אני צועק
-
[QUOTE=Omer2013;1423157]
רובי
אני לא מוצא גוון שדומה או מתאים לחום..
אתה בוחר בסקווירטל והפרופסור אומר לך "זה הפוקימון האחרון שנשאר לי, בחירה מעולה". אתה יוצא מהמעבדה בהתרגשות ומוציא את סקווירטל מהפוקדור ומציג את עצמך, סקווירטל אומר לך 'וואו אני ממש שמח שאתה המאמן שלי! אני מקווה שנצליח ביחד!" אחר כך אתה בודק במפה מה היעד הבא ואתה מגלה שזהו יער אלקנה. אתה הולך עם סקווירטל ליער אלקנה ומוצא שם פוקימון קטן שדומה לזחל ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/010.gif[/IMG]) ועוד מאמן חדש עם בלבאזור שמביט בפוקימון הזה. מה תעשה?
[][/QUOTE]
טוב אז בצבע [COLOR="DarkRed"]הזה[/COLOR].
[COLOR="SeaGreen"]קייל
אתה מתחיל לארוז את החפצים שלך אבל הרופא אומר לך שאתה חייב להישאר פה עוד 2 ימים. אתה מבואס לגמרי ולא יודע מה לעשות, הפרופסור אומר לך "אל תדאג, יש לנו כאן זירת פוקימונים מיוחדת לפצועים, וכן הרבה מאמנים שהתחילו עם התחלתיים מיונובה נפגעו בעוצמה רבה". מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"שמעת, אושאווט? עכשיו אני יכול גם להישאר בעיר וגם לאמן אותך! חוץ מזה שאנחנו בטח נפגוש עוד מאמנים עם התחלתיים מינובה, שזה אותו מקום שאתה הגעת ממנו!" אני אומר לאושאווט בהתרגשות ולוקח אותו לזירה המיוחדת.
-
אנדי
איזה צבע אתה רוצה?
"טוב, הנה הציוד : פוקידע, פוקדורים, והמצאה מהפכנית בלעדית למחוז דומדומיה שלנו, מכשיר טלפתיה עם פוקימונים! אתה תוכל לדבר בטלפתיה עם פוקימונים ולהבין בעצם מה הם אומרים! ועכשיו, איזה פוקימון אתה בוחר?" אתה חושב את מי לקחת בהתרגשות רבה. מה תעשה?
[COLOR="Blue"]פרנק
אתה מעודד את בלבאזור וממשיך לכיוון דרך 1, אתה רואה פוקימונים כמו : [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/013.gif[/IMG][/COLOR] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/019.gif[/IMG] מה תעשה?
[COLOR="Red"]תומאס
צ'רמנדר משתמש בנהמה ופיג'י משותק לכמה שניות, צ'רמנדר מנצל את זה יפה מאוד בכך שהוא משתמש בגחלת עצמתית במיוחד שמעלפת את פיג'י במקום. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]רובי
אתה מוציא את סקווירטל מהפוקדור, אבל שאתה מרים את הראש אתה מגלה שהפוקימון כבר התעלף והם מתכוננים ללכת. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]קייל
אושאווט ממש מתלהב ומתרגש מהזירה המיוחדת, אתם הולכים לשם ורואים הרבה מאוד מאמנים פצועים עם אושאווט אחר, טאפיג ועוד פוקימון מסוג עשב שאתה לא מכיר. אחד מהמאמנים הפצועים בא אליך ומציע לך להילחם, אתה שם לב ששיש לו שר בגל אחת והראש שלו חבוש. בלי לחכות לתשובה הוא אומר "טאפיג, צא!" אתה רואה פוקימון קטן שדומה טיפה לחזיר ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/498.gif[/IMG][/COLOR] ) מה תעשה?
-
[QUOTE=Omer2013;1423357]
[COLOR="SeaGreen"]קייל
אושאווט ממש מתלהב ומתרגש מהזירה המיוחדת, אתם הולכים לשם ורואים הרבה מאוד מאמנים פצועים עם אושאווט אחר, טאפיג ועוד פוקימון מסוג עשב שאתה לא מכיר. אחד מהמאמנים הפצועים בא אליך ומציע לך להילחם, אתה שם לב ששיש לו שר בגל אחת והראש שלו חבוש. בלי לחכות לתשובה הוא אומר "טאפיג, צא!" אתה רואה פוקימון קטן שדומה טיפה לחזיר ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/498.gif[/IMG][/COLOR] ) מה תעשה?[/QUOTE]
"הא! אושאווט, הפוקימון הזה הוא מסוג אש, אז בטח יהיה לך קל לנצח אותו. תשתמש באקדח מים על טפיג!" אני צועק אל אושאווט ובינתיים בודק מידע על טפיג.
-
[QUOTE=Omer2013;1423357]
[COLOR="Blue"]פרנק
אתה מעודד את בלבאזור וממשיך לכיוון דרך 1, אתה רואה פוקימונים כמו : [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/013.gif[/IMG][/COLOR] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/019.gif[/IMG] מה תעשה?
[/QUOTE]
'טוב, עוד אימון בטח לא יזיק' אני חושב לעצמי.
"אוקיי בלבאזור, מה דעתך על עוד קרב קטן? תקוף את רטטה עם עלי תער ותוך כדי תרוץ לכיוונו במטרה להשתמש בתיקול בשנייה שתגיע אליו!" אני מורה לבלבאזור.
-
[QUOTE=Omer2013;1423357]אנדי
איזה צבע אתה רוצה?
"טוב, הנה הציוד : פוקידע, פוקדורים, והמצאה מהפכנית בלעדית למחוז דומדומיה שלנו, מכשיר טלפתיה עם פוקימונים! אתה תוכל לדבר בטלפתיה עם פוקימונים ולהבין בעצם מה הם אומרים! ועכשיו, איזה פוקימון אתה בוחר?" אתה חושב את מי לקחת בהתרגשות רבה. מה תעשה?
[COLOR="Blue"]פרנק
[COLOR="Red"]תומאס
צ'רמנדר משתמש בנהמה ופיג'י משותק לכמה שניות, צ'רמנדר מנצל את זה יפה מאוד בכך שהוא משתמש בגחלת עצמתית במיוחד שמעלפת את פיג'י במקום. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]רובי
אתה מוציא את סקווירטל מהפוקדור, אבל שאתה מרים את הראש אתה מגלה שהפוקימון כבר התעלף והם מתכוננים ללכת. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]קייל
אושאווט ממש מתלהב ומתרגש מהזירה המיוחדת, אתם הולכים לשם ורואים הרבה מאוד מאמנים פצועים עם אושאווט אחר, טאפיג ועוד פוקימון מסוג עשב שאתה לא מכיר. אחד מהמאמנים הפצועים בא אליך ומציע לך להילחם, אתה שם לב ששיש לו שר בגל אחת והראש שלו חבוש. בלי לחכות לתשובה הוא אומר "טאפיג, צא!" אתה רואה פוקימון קטן שדומה טיפה לחזיר ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/498.gif[/IMG][/COLOR] ) מה
תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור:"אני רוצה את טפיג. אקבל אותו בשמחה" אומר ואז לו אקח את הפוקדור ממנו ואמשיך ביער.
-
[QUOTE=Omer2013;1423357]
[COLOR="Red"]תומאס
[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד צרמנד'ר!" אקרא בשמחה ואלטף את ראשו לאות שבח על הניצחון שלו בקרב. אני מביט בפידג'י המעולף ומתקרב אליו לאט לאט "יש לך מתקפות טובות וחזקות, והראית מולי קרב טוב. אני חושב שאתה צריך להיות שלי" אני אומר לו ומוציא פוכדור ריק מהציוד שקיבלתי "צא!" אני קורא ומשליך את הפוכדור הריק על פידג'י המעולף.
-
[COLOR="SeaGreen"]קייל
אושאווט משתמש באקדח מים עוצמתי שפצע קשות את טאפיג, טאפיג מצליח לקום והמאמן אומר "טאפיג, תשתמש בתיקול!" טאפיג רץ אל אושאווט במהירות רבה אבל אושאווט מצליח להתחמק. פתאום אתה רואה שהצדף שיש לו על הבטן זוהר, אושאווט לוקח את הצדף ושורט איתו בעוצמה את טאפיג. [B][U]אושאווט למד צדף תער![/U][/B] טאפיג התעלף במקום מהמכה העוצמתית, המאמן מתעצבן והולך לרפא את טאפיג. מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR="Blue"]פרנק
לשחקן שלך לא אמור להיות ידע רב על פוקימונים, הוא מאמן מתחיל שאינו מנוסה כל כך.
אתה הולך ליער ממש שמח ומתרגש ואתה רואה ביער 2 פוקימונים ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/021.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/506.gif[/IMG] ) מה תעשה?
[COLOR="Red"]תומאס
אתה זורק פוקדור בהתרגשות על פיג'י.. 1..2..3.. [SPOILER]פיג'י נתפס![/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Red"]אתה ממשיך לכיוון העיר פסילי, אתה רואה בניינים באופק ושאתה מגיע אתה רואה את העיר פסילי, עיר יפה וגדולה. יש לך : מרכז פוקימונים, זירת אימונים, חנות פוקימונים, חנות רגילה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Omer2013;1423409][COLOR="SeaGreen"]
[COLOR="Blue"]פרנק
זה בסדר שהוא ידע כמה שמות של פוקימונים, אבל לא את של כולם כי זה נראה קצת מוזר שמאמן מתחיל חסר ניסיון יודע את כל שמות הפוקימונים, ורק שתדע אף שחקן לא אמור לדעת את שמות הפוקימונים במשחק.
אתה מתחיל לרוץ לעיר פסילי אבל הפרופסור עוצר אותך ואומר "תביא לי אותו, אני ארפא אותו" אתם הולכים למעבדה שלו ששם הוא מוציא מכשיר מיוחד שמרפא את בלבאזור. אתה חוזר ליער אלקנה ולא רואה אף פוקימון. מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Omer2013;1423416][COLOR="Blue"]פרנק
זה בסדר שהוא ידע כמה שמות של פוקימונים, אבל לא את של כולם כי זה נראה קצת מוזר שמאמן מתחיל חסר ניסיון יודע את כל שמות הפוקימונים, ורק שתדע אף שחקן לא אמור לדעת את שמות הפוקימונים במשחק.
אתה מתחיל לרוץ לעיר פסילי אבל הפרופסור עוצר אותך ואומר "תביא לי אותו, אני ארפא אותו" אתם הולכים למעבדה שלו ששם הוא מוציא מכשיר מיוחד שמרפא את בלבאזור. אתה חוזר ליער אלקנה ולא רואה אף פוקימון. מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"נו טוב, אני מניח שהגיע הזמן להתקדם לדרך 1, לא ככה?" אני שואל את בלבאזור בחיוך ומתחיל להתקדם לצידו בכיוון דרך 1.
-
[QUOTE=Omer2013;1423409][COLOR="SeaGreen"]קייל
אושאווט משתמש באקדח מים עוצמתי שפצע קשות את טאפיג, טאפיג מצליח לקום והמאמן אומר "טאפיג, תשתמש בתיקול!" טאפיג רץ אל אושאווט במהירות רבה אבל אושאווט מצליח להתחמק. פתאום אתה רואה שהצדף שיש לו על הבטן זוהר, אושאווט לוקח את הצדף ושורט איתו בעוצמה את טאפיג. [B][U]אושאווט למד צדף תער![/U][/B] טאפיג התעלף במקום מהמכה העוצמתית, המאמן מתעצבן והולך לרפא את טאפיג. מה תעשה? [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"וואו, כל הכבוד, אושאווט! מה אתה אומר? נשאר לעוד קרב?" ואם הוא ירצה עוד קרב אני אחפש אחד.
-
[COLOR="Blue"]פרנק
אתה הולך ליער ממש שמח ומתרגש ואתה רואה ביער 2 פוקימונים ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/021.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/506.gif[/IMG] ) מה תעשה?
[COLOR="Red"]תומאס
אתה זורק פוקדור בהתרגשות על פיג'י.. 1..2..3.. [SPOILER]פיג'י נתפס![/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Red"]אתה ממשיך לכיוון העיר פסילי, אתה רואה בניינים באופק ושאתה מגיע אתה רואה את העיר פסילי, עיר יפה וגדולה. יש לך : מרכז פוקימונים, זירת אימונים, חנות פוקימונים, חנות רגילה. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
תפתיע אותי
אני אומר לטפיג לצאת החוצה טאז אבדוק בפוקדקס את המתקפות שלו ואז אומר לו שהוא עומד לצאת לקרב הראשון שלו ושהוא צריך להתכונן לזה.
-
[COLOR="Blue"]פרנק
[COLOR="Red"]תומאס
[COLOR="Red"]אתה ממשיך לכיוון העיר פסילי, אתה רואה בניינים באופק ושאתה מגיע אתה רואה את העיר פסילי, עיר יפה וגדולה. יש לך : מרכז פוקימונים, זירת אימונים, חנות פוקימונים, חנות רגילה. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני דרך הפלאפון
-----------------------
'טוב נלך למרכז לרפא ומשם לזירת המאמנים להתאמן קצת' אני חושב לעצמי. אני מרפא את פידג'י וצרמנד'ר וניגש לזירה.
-
[QUOTE=Omer2013;1423357][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]רובי
[/COLOR]
[/QUOTE]
'טוב אם כך עדיף שאני ימשיך בדרכי.' אני חושב בעודי אומר לסקווירטל להמשיך בדרכנו בחיפוש פוקימונים.
-
-