-
[quote]אתה ממשיך ללכת משאיר את ג'סי במרחק כמה צעדים סביבך כשאתה מבחין לפתע בבחור גבוה עם חולצה שחורה, ולוקח לך כמה שניות לזהות אותו כגרין העומד נשאן על עץ אלון גדול מסתכל עליך ועל ג'סי. "אחות מנוסה יש לך" הוא אומר במעט קור בזמן שהיא מצליחה לעלף את רטטה וקוראת בהתלהבות ואז עוברת עם האפני שלי לרטטה השני המתחיל לבעור באש ולהתגלגל לעברה של האפיני הפותחת את פיה וכדור של מים ענקי יוצא ממנו והוא נשלח על רטטה ומעיף אותו בחוזקה.
"איך הולך אצלך? התחלת כבר להתאמן? אחרי הכל פוקימון חדש צריך המון אימונים והשקעה שתדע" אומר לך בדיוק כשמאחוריו יורד פוקימון חום בעל זנב ארוך .[/quote]
גרין. אני יודע שהוא הגיע למקום השני בליגת הפוקימונים ואני כרגע שמעתי אותו מביא מחמאה לאחותי. אני יודע שהיא מיומנת, אבל כרגע אני הולך להראות לו דבר או שניים לגבי. אוציא את הפוקדור שלי מהחגורה ואקרא לו בקול סמכותי. מייחל בליבי כי מדובר בפוקימון אש, שהרי זה הסוג של גראולייט. הסוג שאני מתמחה בו. ״פוקימון צא!״
בנתיים אתכונן עם הפקודע לקבלת מידע על הסנדלר הזה. לא שאני באמת צריך, אבל תמיד מומלץ לקבל מידע חדש שאולי איני מכיר. אני יודע שהוא פוקימון נורמלי ועוד דבר אחד נוסף, שאין לי תועלת בו.
-
[quote=Ritsuka kun;1433021][SIZE=1][COLOR=Green][B]ריצ'י~[/B]
לאחר שיקול דעת, אתה מחליט לוותר על החבורה ולהמשיך קדימה. בעודך הולך מזג האוויר מתחיל להשתנות ומתחיל מעט להתקרר בחוץ, למרות שנאמר שיהיה חמים ונעים. אתה ממשיך בדרכך וכעבור חמש דקות של הליכה רגועה ונינוחה אתה שומע זימזום קל קרוב אליך. אתה תוהה ומחליט לבדוק מה העיניין. אחרי קמה צעדים אתה מבחין בפוקימון אדום עם נקודות שחורות על גבו והוא מנפנף את כנפיו במהירות ואתה מבין שהפוקימון יוצר את הזימזום [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/8a/Spr_5b_165_m.png[/IMG]. בפוקידע אתה מגלה שזה ליידבה- פוקימון החמישה כוכבים והוא מסוג חרק ומעופף הנפוץ בעיקר במחוז ג'וטו.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"היי ליידבה אני מכיר את הפוקימון הזה!" אדבר לעצמי ואחייך כי אכיר אותו. לאחר מכן אומר "אוקיי קרב 1 על 1 זה יהיה זמן טוב לנסות את הפוקימון שלי... מי שלא יהיה"
אומר ואוציא לראשונה את הפוקימון שקבילתי ואבדוק מיד בנוגע למתקפות שלו בפוקדע
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1433045]
[SIZE="1"][COLOR="Purple"]אינג'ל~
סקווירטל נכנסת במהירות לתוך שריונה ומעלימה כל זכר לגופה החשוף ואז בועות נשלחות מתוך שריונה לכל עבר וכמה מצליחות לפגוע בפוקימון המעופף והוא נהדף לאחור. סקווירטל מנסה לצאת עם דחיפה בפנים, אבל זה נכשל כי הפוקימון עף גבוהה מידי ומתחמק בקלות מהמתקפה. למרות זאת הוא שולח את עצמו קדימה ומנסה להשתמש בדחיפה, אבל לא נראה שזה הזיז לסקווירטל יותר מידי.
אינך רואה מה היא עושה בפנים אבל לאחר כמה שניות אחרי הדחיפה של הפוקימון כמה בועות מתחילות לצאת החוצה, אבל פידג'י עם הזזת כנף פשוטה מפוצץ אותן.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
זה פידג'י ?! לא ידעתי ):
--------
"סקווירטל תגרום לו להוריד את ההגנות בעזרת הצלפת זנב, אחר כך תשתמש בבועות"אומר.
'גם אם פידג'י יעצור את הבועות בעזרת הכנף שלו בסופו של דבר הכנף תרטב והוא לא יצליח לעוף"אחשוב לעצמי ואחייך.
-
[SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]ריאן~
איווי? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
פיצ'ו מנסה לספוג את הרעל ואז רץ במהירות אדירה לעברו של פרס המנסה להתגונן עם גפיו הקטנות ומגן על פניו, אבל פיצ'ו מזנק גבוהה באוויר ומתחיל להעלות ניצוצות וקרן חשמלית אדירה נשלחת ממנו ופוגעת בפרס בגבו והוא מתחשמל וגוחן על האדמה, אבל פיצ'ו לא מניח לו ואחרי הנחיתה הוא נשלח לעברו של פרס ומצליח לחבוט בו כשלוש פעמים בעזרת ידיו הקטנות.
פרס אשר נפגע קשות מנער את ראשו הקטן ולא מפסיק ושולח עצמו לעברו של פיצו שאחת מטלפיו זוהרת בלבן בהיר והוא מצליח לשרוט את פיצ'ו הקטן והמורעל שלך שנראה חלש מהרעל שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
אתה זורק את הפוקדור שלך ונפגש לראשונה בפוקימון שקיבלת. פוקימון קשוח בצבע כתום הנראה כמו דינוזאור ובקצה זנבו בוהרת להבה אדומה ויוקדת. "אהה קיבלת את לטאת האש צ'ארמנדר אני רואה" אומר גרין וניצוץ חיוך עולה בפניו "בהצלחה לך איתו" אומר לך ברצינות ואז מתחיל ללכת משם, כלא מעוניין במעשיך משאיר אותך לבד נלחם מול הפוקימון, שעליו אתה מגלה ששמו זה סנטרנט והוא מסוג נורמאל. הוא נחשב כפוקימון צופה מכיוון שהוא יכול לעמוד על זנבו ולצפות סכנה מאיימת ולדווח עליה לשאר חברי להקתו. בכללי, הפוקימון מאוד לחוץ וסקרן, אבל עם זאת יכול להיות יריב קשוח כשהוא נדחק לפינה.
בינתיים, בזווית עיניך אתה רואה שהפאני הצליחה להביס את הרטטה השני והיא וג'סי מתחילות לחפש פוקימון נוספים בהתלהבות יתרה. צ'ארמנדר שלך עומד ומסתכל עליך במבט מגוחך ומחכה לראות מה אתה רוצה שיעשה. בינתיים סנטרט מתחיל לדלג לו בין השיחים ולא שם עליך יותר מידי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצ'י~
אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת בפעם הראשונה מפרופסור אוק מהפוקדור האדום שלו. הפוקדור נפתח וקרן של אור מתחילה לקבל צורה ולפניך עומד יוצור קטן וורוד הנראה כמו שפן קטן והוא קורא בקול, "נידו נידו!!" והוא מתחיל לקפצץ סביבך בהתלהבות. אתה מגלה בעזרת הפוקידע שלך שזה נידורן. פוקימון יחסית נפוץ מסוג רעל והיכולת שלו היא נקודות רעל. קרנו של נידורן ידועה בשל היכולות שלה ליצר רעל חזק וככל שהקרן שלו גדולה יותר כך הרעל שהיא מייצרת נחשב לקטלני יותר. בנוסף אתה מגלה שלנידורן מתחיל לזכר ונקבה וכל אחד מהם פוקימון שונה לחלוטין בכל יכולות וסגולות אחרים. המתקפות של נידורן הם פזילה, ניקור, פיקוד אנרגיה ואגרוף שאיבה.
ליידבה בינתיים עף לו בין פרחים ונראה שהוא מוצץ מהם צוף בהתלהבות.[/COLOR][/SIZE]
מצטער לגלות לך את הסוג הכמוס הזה שרק יחידי סגולה יודעים :(((
האם תסלח לי אי פעם?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל משחררת את זנבה דרך השריון ומתחילה להזיז אותו מצד לצד במהירות. פידג'י נראה מרוכז בזה בריתוק ולא מוכן לעשרות הבועות היוצאות מפיה של סקווירטל המשחררת את ראשה מהשריון המוגן שלה והוא נפגע מהבועות.
פידג'י מנער את ראשו ומרכז בסקווירטל ואז מתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר משב רוח חזקה המעיף את סקווירטל לאחור על גב שריונה ונראה שהיא נתקעת כך הפוך.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1433106][SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]ריאן~
איווי? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
פיצ'ו מנסה לספוג את הרעל ואז רץ במהירות אדירה לעברו של פרס המנסה להתגונן עם גפיו הקטנות ומגן על פניו, אבל פיצ'ו מזנק גבוהה באוויר ומתחיל להעלות ניצוצות וקרן חשמלית אדירה נשלחת ממנו ופוגעת בפרס בגבו והוא מתחשמל וגוחן על האדמה, אבל פיצ'ו לא מניח לו ואחרי הנחיתה הוא נשלח לעברו של פרס ומצליח לחבוט בו כשלוש פעמים בעזרת ידיו הקטנות.
פרס אשר נפגע קשות מנער את ראשו הקטן ולא מפסיק ושולח עצמו לעברו של פיצו שאחת מטלפיו זוהרת בלבן בהיר והוא מצליח לשרוט את פיצ'ו הקטן והמורעל שלך שנראה חלש מהרעל שלו.[/COLOR][/SIZE]
אתה זורק את הפוקדור שלך ונפגש לראשונה בפוקימון שקיבלת. פוקימון קשוח בצבע כתום הנראה כמו דינוזאור ובקצה זנבו בוהרת להבה אדומה ויוקדת. "אהה קיבלת את לטאת האש צ'ארמנדר אני רואה" אומר גרין וניצוץ חיוך עולה בפניו "בהצלחה לך איתו" אומר לך ברצינות ואז מתחיל ללכת משם, כלא מעוניין במעשיך משאיר אותך לבד נלחם מול הפוקימון, שעליו אתה מגלה ששמו זה סנטרנט והוא מסוג נורמאל. הוא נחשב כפוקימון צופה מכיוון שהוא יכול לעמוד על זנבו ולצפות סכנה מאיימת ולדווח עליה לשאר חברי להקתו. בכללי, הפוקימון מאוד לחוץ וסקרן, אבל עם זאת יכול להיות יריב קשוח כשהוא נדחק לפינה.
בינתיים, בזווית עיניך אתה רואה שהפאני הצליחה להביס את הרטטה השני והיא וג'סי מתחילות לחפש פוקימון נוספים בהתלהבות יתרה. צ'ארמנדר שלך עומד ומסתכל עליך במבט מגוחך ומחכה לראות מה אתה רוצה שיעשה. בינתיים סנטרט מתחיל לדלג לו בין השיחים ולא שם עליך יותר מידי.[/COLOR][/SIZE]
אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת בפעם הראשונה מפרופסור אוק מהפוקדור האדום שלו. הפוקדור נפתח וקרן של אור מתחילה לקבל צורה ולפניך עומד יוצור קטן וורוד הנראה כמו שפן קטן והוא קורא בקול, "נידו נידו!!" והוא מתחיל לקפצץ סביבך בהתלהבות. אתה מגלה בעזרת הפוקידע שלך שזה נידורן. פוקימון יחסית נפוץ מסוג רעל והיכולת שלו היא נקודות רעל. קרנו של נידורן ידועה בשל היכולות שלה ליצר רעל חזק וככל שהקרן שלו גדולה יותר כך הרעל שהיא מייצרת נחשב לקטלני יותר. בנוסף אתה מגלה שלנידורן מתחיל לזכר ונקבה וכל אחד מהם פוקימון שונה לחלוטין בכל יכולות וסגולות אחרים. המתקפות של נידורן הם פזילה, ניקור, פיקוד אנרגיה ואגרוף שאיבה.
האם תסלח לי אי פעם?!
סקווירטל משחררת את זנבה דרך השריון ומתחילה להזיז אותו מצד לצד במהירות. פידג'י נראה מרוכז בזה בריתוק ולא מוכן לעשרות הבועות היוצאות מפיה של סקווירטל המשחררת את ראשה מהשריון המוגן שלה והוא נפגע מהבועות.
פידג'י מנער את ראשו ומרכז בסקווירטל ואז מתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר משב רוח חזקה המעיף את סקווירטל לאחור על גב שריונה ונראה שהיא נתקעת כך הפוך.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
יש תרופות שאפשר לרפא אותו? או שצריך לחזור לעיר? והתבלבלתי עם המשחק של אדם חחחח
״פיצ׳ו מצוין!״ אקרא בעידוד למראה פיצ׳ו הסובל, ״כשפרס משותק,הוא כמעט ולא יוכל לזוז! תכה בו מיד בסטירות כפולות פעם נוספת ולאחר מכן מבלי לחכות תשתמש במכת חשמל! (אני כל הזמן שוכח את השם של המתקפה הזאת XD)״ אדריך את פיצ׳ו במהירות ואצפה בקרב בעניין,אנסה לחשוב איך אוכל לטפל בהרעלה
-
אתה צריך חנות בשביל לקנות תרופות או ללכת למרכז שאפשר למצוא בכל מקום..
ואתה לצטט רק את הקטע שלך בתגובה שלי? אין צורך בשל כולם :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו נושך את שפתיו בזעם ורץ במהירות לעברו של פרס הקטן וחובט בו ארבע פעמים עם ידו הקטנה ומצליח להעיף אותו על הצד. ואז ניצוצות שוב עולים בגופו והוא מחסל את פרס עם מכת ברק אימתנית.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1433106]
האם תסלח לי אי פעם?!
פידג'י מנער את ראשו ומרכז בסקווירטל ואז מתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר משב רוח חזקה המעיף את סקווירטל לאחור על גב שריונה ונראה שהיא נתקעת כך הפוך.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
NEVER
------
"סקווירטל תכניסי את כל גופך חוץ מהזנב לתוך השיריון, תשתמשי בזנב על מנת להפוך את עצמך"אומר.
"אחר כך תשתמשי בבועות, תחכי לרגע שבו פידג'י ירד קצת ותורידי אותו למטה בעזרת דחיפה"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1433108][SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]ריאן~
אתה צריך חנות בשביל לקנות תרופות או ללכת למרכז שאפשר למצוא בכל מקום..
ואתה לצטט רק את הקטע שלך בתגובה שלי? אין צורך בשל כולם :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו נושך את שפתיו בזעם ורץ במהירות לעברו של פרס הקטן וחובט בו ארבע פעמים עם ידו הקטנה ומצליח להעיף אותו על הצד. ואז ניצוצות שוב עולים בגופו והוא מחסל את פרס עם מכת ברק אימתנית.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מהאייפון אז זה קצת מסובך, אני אנסה
״כל הכבוד פיצ׳ו!״ אקרא בתשואות כלפי פיצ׳ו וארוץ אליו וארים אותו,אלטף את ראשו בחיבה ואבדוק את מצבו, ״חייבים להחזיר אותו למרכז הפוקימונים״ אמלמל וארוץ בעוד פיצ׳ו בידיי חזרה לעיר פאלט ולמרכז הפוקימונים כדי שיטפלו בפיצ׳ו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1433106][SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצ'י~
אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת בפעם הראשונה מפרופסור אוק מהפוקדור האדום שלו. הפוקדור נפתח וקרן של אור מתחילה לקבל צורה ולפניך עומד יוצור קטן וורוד הנראה כמו שפן קטן והוא קורא בקול, "נידו נידו!!" והוא מתחיל לקפצץ סביבך בהתלהבות. אתה מגלה בעזרת הפוקידע שלך שזה נידורן. פוקימון יחסית נפוץ מסוג רעל והיכולת שלו היא נקודות רעל. קרנו של נידורן ידועה בשל היכולות שלה ליצר רעל חזק וככל שהקרן שלו גדולה יותר כך הרעל שהיא מייצרת נחשב לקטלני יותר. בנוסף אתה מגלה שלנידורן מתחיל לזכר ונקבה וכל אחד מהם פוקימון שונה לחלוטין בכל יכולות וסגולות אחרים. המתקפות של נידורן הם פזילה, ניקור, מיקוד אנרגיה ואגרוף שאיבה.
[/QUOTE]
'וואוו נידורן, איזה יופי של פוקימון להתחיל איתו את המסע!' אחשוב לעצמי. אקרא לו אליי אלטף את גופו ואציג את עצמי "היי נידורן, אני ריצ'י ואני המאמן שלך. אני מקווה שאתה מרוצה מהעניין כי אני ואתה הולכים לעבור הרפתקאות רבות יחד!"
לאחר מכן אשים לב כי הליידבה לא באמת מצפה לקרב וזו הזדמנות מצויינת לפתוח קרב במכה אמתנית "נידורן הקשב, קודם מיקוד אנרגיה. אגור כוח ואז תקוף אותו בניקור" הורה בביטחון.
-
[quote]אתה זורק את הפוקדור שלך ונפגש לראשונה בפוקימון שקיבלת. פוקימון קשוח בצבע כתום הנראה כמו דינוזאור ובקצה זנבו בוהרת להבה אדומה ויוקדת. "אהה קיבלת את לטאת האש צ'ארמנדר אני רואה" אומר גרין וניצוץ חיוך עולה בפניו "בהצלחה לך איתו" אומר לך ברצינות ואז מתחיל ללכת משם, כלא מעוניין במעשיך משאיר אותך לבד נלחם מול הפוקימון, שעליו אתה מגלה ששמו זה סנטרנט והוא מסוג נורמאל. הוא נחשב כפוקימון צופה מכיוון שהוא יכול לעמוד על זנבו ולצפות סכנה מאיימת ולדווח עליה לשאר חברי להקתו. בכללי, הפוקימון מאוד לחוץ וסקרן, אבל עם זאת יכול להיות יריב קשוח כשהוא נדחק לפינה.
בינתיים, בזווית עיניך אתה רואה שהפאני הצליחה להביס את הרטטה השני והיא וג'סי מתחילות לחפש פוקימון נוספים בהתלהבות יתרה. צ'ארמנדר שלך עומד ומסתכל עליך במבט מגוחך ומחכה לראות מה אתה רוצה שיעשה. בינתיים סנטרט מתחיל לדלג לו בין השיחים ולא שם עליך יותר מידי.[/quote]
צ׳ארמנדר. בדיוק הפוקימון שרציתי. אבדוק בזריזות את המתקפות שלו, התאכזבתי לגלות שהוא לא יודע פיצוץ אש כמו ה׳ צ׳ארמנדר של אבי בבית או לפחות זנב ברזל, אך כל זה לא משנה יותר. מדובר בצ׳ארמנדר שלי. הפוקימון הראשון שהוא שלי ואיתו אביס כל אויב שלי.
״אל תביט בי כמו סלובוק! קוראים לי כריס בראון ואם אתה רוצה להיות בלתי מנוצח אני מציע לך להקשיב לעצתי! זנק לעבר סנטרנט והשתמש בלעיסה! הישאר עם הפה נעול ומתווך אפס כוון את הזנב שלך לפנים שלו ותירה עליו גחלת!״
לג׳ס היתה נקודה בדבריה, גם אם איני מעוניין לתפוס את סנטרנט, הוא הזדמנות מעולה להכיר בצארמנדר וביכולתיו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432982][SIZE="1"][COLOR="DarkRed"][B][U]התחלה:[/U][/B]
"שלום לכולם ותודה שהגעתם" אומרת נערה מבוגרת מכם רק בקצת. הבחורה היפה הזאת הלכה שידיה משולבות לאחור ושיערה החום גולש עד מעל לישבנה. הנערה הציגה עצמה מקודם כבלו. מאמנת מנוסה במקום השלישי בגמר הליגה של רמת אינדיגו וכמו כן מפקדת המבצע. "אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם שלמרות המצב הקשה הסכמתם להתגייס בבעיה החמורה בה אנחנו נתקלנו" אומרת ברצינות ומסתכלת עליך ישירות. ליתר ביטחון אתה מסב את ראשך מצד לצד ורואה עוד כשלושים נערים ונערות בני גילך וכמה מבוגרים יותר הנראים מאוד נחושים כמוך.
"כפי שאתם כולכם יודעים רד, אלוף הליגה ומאמן פוקימונים מנוסה שאין שני לו נעלם לפני ארבעה חודשים לאחר שקיבל מכתב ממאמן מסתורי. לפני מספר שבועות התגלה פיקה של רד חבול במיוחד על ידי ילו" ממשיכה ומחווה בידה לנערה נמוכה מאוד עם כוכב בוקרים רחב ונעלי בוקרים ובידה השנייה חכה. ילו מחייכת אליכם מעט נבוכה מהמעמד אבל מרצינה כשהיא רואה שכל העיניים עליה.
"ילו תיהיה האחראית עליכם במהלך המשימה ואליה בלבד תצטרכו לדווח במקרה ויש לכם חדשות או תגליות בנושא רד. מצידי השני נמצא גרין, מנהיג מכון ורידיאן והזוכה במקום השני בליגת הפוקימונים" ושוב מחווה ידה לבחור רציני העומד בשילוב ידיים ונראה שמעט משועמם מדיבוריה של בלו ומגלגל מידי פעם את עיניו בתסכול ברור "פיקה של רד כרגע נמצא תחת חזקתו ויכול להיות שהוא יצטרך לעבור לאחד מכם מידי פעם. עכשיו הסתדרו בשורה והיכנסו בתור ישר ומסודר לתוך המעבדה של פרופסור אוק לקבלת הפוקימון הראשון שלכם" אומרת ומתחילה להוביל אתכם ברצינות יתרה לעבר הכניסה הקידמית של המעבדה. בפנים עומד איש זקן עם שיער מאפיר העומד זקוף ולידו בחורה עם שיער חום בהיר אשר מחזיקה מגש גדול ועליו כמה וכמה פוקדורים. היא מגישה לך פוקדור ופרופסור אוק מביא לך פוקידע חדישה וחמישה פוקדורים.
"שיהיה ברור, המשימה שלכם לגלות מה קרה לרד בלבד! במקרה חירום התקשרו אליי ואני כבר אדאג לעזור לכם" אומרת בלו וילו מהנהנת באדישות.
"בהצלחה לך" אומרת ילו בביישנות ומביאה לך גם את המספר טלפו שלה "גם אני אהיה זמינה, אבל לא בטוחה עד כמה אוכל לעזור בשעת קרב" היא מצחקקת קלות ואז משחררת פוקימון ציפור עם שלושה ראשים ועולה על גבו ונעלמת באופק.
נשארת לבד, עם פוקימון חדש בידך ועם משימה חשובה בליבך. [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'מעניין..' אני חושב, 'הייתי רוצה לדעת יותר על האנשים האלה..'.
'בכל מקרה, עכשיו שקיבלתי את הפוקימון הראשון שלי לפחות כדאי שאכיר אותו!' אני חושב בהתרגשות ומחייך טיפה.
אני מתקדם טיפה למקום נורמלי לעמוד בו ומוציא את הפוקימון מהפוקדור כדי לראות אותו במו עיניי.
-
[size="1"][color="purple"]אינג'ל~
סקווירטל מצליחה בעזרת זנבה להפוך עצמה בחזרה על רגליה ואז משחררת מטר של בועות כחולות קטנות מפיה העפות ומסתחררות על פידג'י הקטן ופוצעות אותו קשה ונראה שהוא מתחיל לאבד גובה והוא עומד להתרסק על האדמה הקשה. כמה שניות לפני ההתרסקות סקווירטל קופצת לאוויר ועם ראשה דוחפת את פידג'י הקטן והמסכן בחוזקה והוא נופל מעולף על האדמה.[/color][/size]
[size="1"][color="royalblue"]ריאן~
אתה מרים את פיצ'ו ומתחיל לחזור בחזרה לעיר פאלט כשאתה מבחין לפתע במרכז קטן לצד הדרך, שלא הבחנת בו קודם. אתה מחליט להכנס פנימה ולא לבזבז זמן למראה פיצ'ו הפצוע והמורעל שלך שנראה שעומד לאבד את ההכרה כל רגע.
אתה נכנס לאולם גדול יחסית המרוצף בקרמיקה צהובה ועל הקירות טפטים פירחוניים. ליד דלפק גדול עומדת אישה גבוהה בעלת שיער ורוד ושמלת אחות ולידה פוקימון ורודה המזכירה לך ביצה עם כובע אחות על הראש. אתה מזהה את שתיהן כאחות ג'וי וכצ'אנסי. אתה ניגש אליהן ובמהירות שתיהן מרפאות לך את פיצ'ו הנראה יותר טוב והוא מהנהן באיטיות בראשו כתודה.
"עוד משהו שאפשר לעזור לך?" שואלת האחות ג'וי בחיוך.[/color][/size]
[size="1"][color="green"]ריצ'י~
נידורן קורא באושר ונראה שהוא מאושר מההתחלה החדשה שלו והוא מהנהן בראשו וקופץ קדימה, לעברו של לידבה הממשיך להתעופף לו בקרבתכם עד שנח על גזע עץ, ומתחיל לזהור באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באדום ואז הוא נשלח לעברו של לידבה כשפיו מתחיל לזהור בלבן והוא משנה צורה לצורת מקור חד ואורך והוא דוקר את לידבה בגבו ומפיל אותו על האדמה. לידבה נראה מופתע אבל מתאפס במהירות ושולח גם את עצמו לעברו של נידורן ומצליח לדחוף אותו בחוזקה ומעיף מעט לאחור את נידורן.[/color][/size]
[size="1"][color="darkorange"]כריס~
צ'ארמנדר נראה מעט נרתע מהציווי האגרסיבי שלך ומנער את ראשו קצת אבל עושה כפקודתך וקופץ לעברו של סנטרט המדלג לו בשמחה בין השיחים. צ'ארמנדר שלך פותח את פיו ואז סוגר את פיו בחוזקה אדירה על פניו של סנטרט ,הצורח מכאב, וצ'ארמנדר רק מחזק את לסתותיו על גופו ואז זנבו נשלח על גבו של סנטרט ושולח עשרות כדוריות אש אדירות על גבו של סנטרט הק דוחופות אותו עמוק יותר לתוך פיו של צ'ארמנדר.
אתה מסיט את מבטך ואתה רואה את ג'סי עומדת ליד הרטטות המעולפות ובעזרת האפני הן מרפאות את הרטטות הצוהלים מאושר ומתחילים לשחק עם האפיני. ג'סי מלטפת אותם באדיבות יתרה ואז נפרדת מהם בריאים ושלמים ומתחילה להסתובב באזור, כנראה לחפש פוקימונים אחרים.
בינתיים סנטרט מצליח להתחמק מלסתותיו של צ'ארמנדר ונראה פצוע קשה מאוד אבל למרות זאת הוא פותח את פיו וסילון של מים גועשים יוצאים ממנו ונשלחים בחוזקה על צ'ארמנדר.
אתה מופתע מהמתקפה ובודק במהירות בפוקידע שלך ומגלה שהמתקפה הייתה '[i]מתנה טבעית[/i]' והיא הפכה לסוג מים בזכות הגרגר קסוטו שהיה בפיו של סנטרט.[/color][/size]
[size="1"][color="coral"]ג'ון~
אתה מתרחק מעט מהמקום, מנסה לשמור על פרטיותך ומשחרר את הפוקימון שלך מהפוקדור שלו. מתוכו יוצא פוקימון קטן וכחול הנראה מעט זועף איך שהוא מביט בך והוא נושף מפיו ומנחיריו יוצא סילון קטן של מים. אתה מסתכל עליו בחיוך והוא רק מפנה את ראשו הצידה ומשלב את ידיו במירמור.
אתה מסתכל סביב ורואה עוד כמה מאמנים עם הפוקימונים שלהם ולכולם נראה שיש קשר חיובי. במבט שני אתה מבחין בבלו מתקרבת אליך בחיוך "וואו טוטדייל" היא אומרת בחיוך ומשלבת את ידיה מאחוריה גבה. "לחבר קרוב מאוד שלי היה טוטדייל. עד עכשיו הוא התפתח לפרליגאיטר" היא מוסיפה "אם תצטרך משהו, קח את המספר שלי אני מכירה את הפוקימון הזה לעומק" ואז קורצת לך וממשיכה ללכת משם ואז אתה מבחין שעל כף ידך יש פתקית קטנה עם המספר שלה.[/color][/size]
-
[quote]
כריס~
צ'ארמנדר נראה מעט נרתע מהציווי האגרסיבי שלך ומנער את ראשו קצת אבל עושה כפקודתך וקופץ לעברו של סנטרט המדלג לו בשמחה בין השיחים. צ'ארמנדר שלך פותח את פיו ואז סוגר את פיו בחוזקה אדירה על פניו של סנטרט ,הצורח מכאב, וצ'ארמנדר רק מחזק את לסתותיו על גופו ואז זנבו נשלח על גבו של סנטרט ושולח עשרות כדוריות אש אדירות על גבו של סנטרט הק דוחופות אותו עמוק יותר לתוך פיו של צ'ארמנדר.
אתה מסיט את מבטך ואתה רואה את ג'סי עומדת ליד הרטטות המעולפות ובעזרת האפני הן מרפאות את הרטטות הצוהלים מאושר ומתחילים לשחק עם האפיני. ג'סי מלטפת אותם באדיבות יתרה ואז נפרדת מהם בריאים ושלמים ומתחילה להסתובב באזור, כנראה לחפש פוקימונים אחרים.
בינתיים סנטרט מצליח להתחמק מלסתותיו של צ'ארמנדר ונראה פצוע קשה מאוד אבל למרות זאת הוא פותח את פיו וסילון של מים גועשים יוצאים ממנו ונשלחים בחוזקה על צ'ארמנדר.
אתה מופתע מהמתקפה ובודק במהירות בפוקידע שלך ומגלה שהמתקפה הייתה '[i]מתנה טבעית[/i]' והיא הפכה לסוג מים בזכות הגרגר קסוטו שהיה בפיו של סנטרט.
[/quote]
״צ׳ארמנדר, תתרכז!״ אקרא לו, מזכיר לעצמי כי עלי להיות מרותק אך ורק בקרב. ״צ׳ארמנדר, לעיסה פעם נוספת, הפעם סיים את זה בשריטות!״ אפקוד (בהתאם לחוק שאסור לעשות את אותה מתקפה פעמיים...)
-
[quote=ritsuka kun;1433326][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
סקווירטל מצליחה בעזרת זנבה להפוך עצמה בחזרה על רגליה ואז משחררת מטר של בועות כחולות קטנות מפיה העפות ומסתחררות על פידג'י הקטן ופוצעות אותו קשה ונראה שהוא מתחיל לאבד גובה והוא עומד להתרסק על האדמה הקשה. כמה שניות לפני ההתרסקות סקווירטל קופצת לאוויר ועם ראשה דוחפת את פידג'י הקטן והמסכן בחוזקה והוא נופל מעולף על האדמה.[/color][/size]
[/quote]
סקווירטל נקבה נכון ?
----------------
"עבודה מעולה סקווירטל !"אומר ואלטף את ראשה בזמן שאני זורק פוכדור לעברו של פדג'י
-
[quote=ritsuka kun;1433326][size=1][color=purple][/color][/size]
[size=1][color=green]ריצ'י~
נידורן קורא באושר ונראה שהוא מאושר מההתחלה החדשה שלו והוא מהנהן בראשו וקופץ קדימה, לעברו של לידבה הממשיך להתעופף לו בקרבתכם עד שנח על גזע עץ, ומתחיל לזהור באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באדום ואז הוא נשלח לעברו של לידבה כשפיו מתחיל לזהור בלבן והוא משנה צורה לצורת מקור חד ואורך והוא דוקר את לידבה בגבו ומפיל אותו על האדמה. לידבה נראה מופתע אבל מתאפס במהירות ושולח גם את עצמו לעברו של נידורן ומצליח לדחוף אותו בחוזקה ומעיף מעט לאחור את נידורן.[/color][/size]
[/quote]
"נידורן, לא נורא. זה היה יפה אל תאבד קור רוח!" אומר בנחישות ואחזק את רוחו של נידורן. לאחר מכן אוסיף "השתמש כעת במיקוד אנרגיה" ואחכה כמה שניות.
לבסוף אקווה שנסיים את המהלך בהוראה "נתר אל לידבה מצד אחד לשני ואז הטח בו אגרוף יניקה!"
-
[HTML][/HTML][QUOTE=Ritsuka kun;1433326][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
אתה מרים את פיצ'ו ומתחיל לחזור בחזרה לעיר פאלט כשאתה מבחין לפתע במרכז קטן לצד הדרך, שלא הבחנת בו קודם. אתה מחליט להכנס פנימה ולא לבזבז זמן למראה פיצ'ו הפצוע והמורעל שלך שנראה שעומד לאבד את ההכרה כל רגע.
אתה נכנס לאולם גדול יחסית המרוצף בקרמיקה צהובה ועל הקירות טפטים פירחוניים. ליד דלפק גדול עומדת אישה גבוהה בעלת שיער ורוד ושמלת אחות ולידה פוקימון ורודה המזכירה לך ביצה עם כובע אחות על הראש. אתה מזהה את שתיהן כאחות ג'וי וכצ'אנסי. אתה ניגש אליהן ובמהירות שתיהן מרפאות לך את פיצ'ו הנראה יותר טוב והוא מהנהן באיטיות בראשו כתודה.
"עוד משהו שאפשר לעזור לך?" שואלת האחות ג'וי בחיוך.[/color][/size]
[/ze][/QUO]
״לא, תודה רבה״ אודה לאחות ג׳וי ואצא מן המרכז ואנשיך בדרכי כשפיצ׳ו בידיי,מדי פעם אביט בו ואראה אם מצבו משתפר
-
[size="1"][color="darkorange"]כריס~
בניעור ראש קל אתה מתאפס על עצמך ומשחרר לקרב את צ'ארמנדר המנסה שוב ללעוס את סנטרט, אבל לפני שהוא מספיק אתה מבחין את סנטרט משלב את ידיו וסוגר את עיניו ואז הן נפתחות, זוהרות באור אדום בהיר והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ע"י קפיצה הצידה לצד האפור של צ'ארמנדר ואז שניהם שולחים את ידיהם לאחור וציפורניהם מתחילות לזהור באור לבן בהיר ושניהם מתחילים לשרוט אחד את השני בחוזקה. צ'ארמנדר מתחיל להתנשף קלות מהמאמץ.[/color][/size]
זה רשום בדף לא? V_v
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל קופצת מאושר מהצלחתה בקרב הראשון שלה והיא מחבקת את רגלך בחום ומתחילה לפזר בועות בצורת לב בכל מקום. אתה מחייך ומעט מסמיק ומלטף את ראשה ואז שולף מתיקך פוקדור אדום ונוצץ ומכוון על פידג'י המעולף. הפוקדור נפתח בעודו באוויר וקרן של אור כולאת את הפוקימון המעופף בתוכו ואז נופל על האדמה, מתגלגל לכל עבר.
לאחר מספר גילגולים נעצר. פידג'י נלכד.[/color][/size]
[size="1"][color="green"]ריצ'י~
נידורן מהנהן בראשו ברצינות ומתחיל שוב להתמקד ולזהור באור בהיר עד שעיניו בוהקות באור אדום ואז הוא מנתר לעברו של לידבה ואגרופו מתחיל לזהור באור שחור כהה, המשאיר שובל של האנרגיה השחורה מאחוריו ואז חובט בלידבה בבטנו ומעיף אותו באוויר. לידבה נפגע קשה ופורש את כנפיו ואז עף במהירות לעברו של נידורן כשאגרופיו שלוחים קדימה והוא מצליח לפגוע פעמיים עם אגרוף שביט חלש במיוחד.[/color][/size]
אתה יוצא עם פיצ'ו מהמרכז ורואה שהוא מרגיש הרבה יותר טוב והוא מניד בראשו כאומר תודה.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1433346]
זה רשום בדף לא? V_v
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל קופצת מאושר מהצלחתה בקרב הראשון שלה והיא מחבקת את רגלך בחום ומתחילה לפזר בועות בצורת לב בכל מקום. אתה מחייך ומעט מסמיק ומלטף את ראשה ואז שולף מתיקך פוקדור אדום ונוצץ ומכוון על פידג'י המעולף. הפוקדור נפתח בעודו באוויר וקרן של אור כולאת את הפוקימון המעופף בתוכו ואז נופל על האדמה, מתגלגל לכל עבר.
לאחר מספר גילגולים נעצר. פידג'י נלכד.[/color][/size]
[/quote]
"את מסוגלת להמשיך להילחם ?"אשאל את סקווירטל בזמן שאני מרים את הפוקדור.
-
[quote=ritsuka kun;1433346]
נידורן מהנהן בראשו ברצינות ומתחיל שוב להתמקד ולזהור באור בהיר עד שעיניו בוהקות באור אדום ואז הוא מנתר לעברו של לידבה ואגרופו מתחיל לזהור באור שחור כהה, המשאיר שובל של האנרגיה השחורה מאחוריו ואז חובט בלידבה בבטנו ומעיף אותו באוויר. לידבה נפגע קשה ופורש את כנפיו ואז עף במהירות לעברו של נידורן כשאגרופיו שלוחים קדימה והוא מצליח לפגוע פעמיים עם אגרוף שביט חלש במיוחד.[/color][/size]
[/quote]
אחייך למראה המתרחש כי אזהה בזה הרגע הזדמנות לסיום הקרב.
מיד הורה לנידורן ״קדימה נידורן הטה ראשך מטה מתחת לגופו, ואז נתר תחתיו כשאתה מכה בו עם ניקור!״
-
[quote=ritsuka kun;1433346][size="1"][color="darkorange"]
אתה יוצא עם פיצ'ו מהמרכז ורואה שהוא מרגיש הרבה יותר טוב והוא מניד בראשו כאומר תודה.[/color][/size][/quote]
״אין בעיה חבר,אנחנו דואגים אחד לשני במסע הזה״ אומר לו בחיוך, אציע לו לשבת על הכתף שלי וככה נוכל ללכת ביחד, אני אמשיך בדרך עם פיצ׳ו
-
[quote]כריס~
בניעור ראש קל אתה מתאפס על עצמך ומשחרר לקרב את צ'ארמנדר המנסה שוב ללעוס את סנטרט, אבל לפני שהוא מספיק אתה מבחין את סנטרט משלב את ידיו וסוגר את עיניו ואז הן נפתחות, זוהרות באור אדום בהיר והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ע"י קפיצה הצידה לצד האפור של צ'ארמנדר ואז שניהם שולחים את ידיהם לאחור וציפורניהם מתחילות לזהור באור לבן בהיר ושניהם מתחילים לשרוט אחד את השני בחוזקה. צ'ארמנדר מתחיל להתנשף קלות מהמאמץ.[/quote]
״אוקיי צ׳ארמנדר תקשיב, עכשיו זו ההזדמנות שלנו להוכיח לאבא שלי שאנחנו חזקים ולא צריכים אותו, אל תוותר!״ אקרא לעברו במטרה לעודד אותו. ״צ׳ארמנדר תירה לעבר סנטרט גחלת ואז הסתער לעברו בלעיסה!״
-
סקווירטל מרימה את ראשה ומחייכת אליך ומהנהנת בראשה להסכמה. נראה שיש לה עוד כוח להלחם. בדיוק שאתה מרים את ראשך להמשיך בדרך הפתוחה ונעימה אתה מבחין בכמה פוקימונים קטנים בצבע חום-כתום עם קרן קטנה על ראשם הזוחלים בקרבתך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/Spr_5b_013.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
נידורן מוריד את ראשו ובינתיים פיו הקטן זוהר באור לבן הנרה כמו מקור ענק והוא קופץ גבוהה באוויר כנגד ביטנו של לידבה ומעיף אותו באוויר בחוזקה אדירה. לידבה נפצע קשה ונופל חזק על האדמה בזמן שנידורן נופל בקלילות ונעמד על סלע ענקי וקורא בקול ומכריז על ניצחונו על לידבה המעולף.[/COLOR][/SIZE]
אתה ופיצ'ו מתחילים ללכת בדרך הארוכה ומבחין בכמה אנשים אשר עמדו לידך בזמן התדרוך של בלו ושל ילו ואתה רואה כמה מהם נלחמים מול פוקימונים כמו רטטה או פידג'י ולמרות זאת אתה מחליט למהר בדרכך כשלפתע אתה שומע זעקה קלושה וכשמשב רוח חזקה נושפת אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד הנסחף עם הרוח החזקה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
צ'ארמנדר נוהם בחוזקה ואז שולח את זנבו הצידה ועשרות להבות קטנות ואדמומות נשלחות ממנו לעברו של סנטרט החלש ופוגעות בו בחוזקה והוא מתחיל להעלות עשן מפרוותו החרוכה ולמרות זאת הוא מנער את ראשו ומנסה להתנגד ללעיסה של צ'ארמנדר בעזרת שריטות, אבל צ'ארמנדר מצליח לחמוק וקופץ מאחוריו ונושך בחוזקה בלבו והוא סוגר את לסתותיו על גבו. סנטרט מתעלף מעצמת המתקפה ומתעלף בפיו של צ'ארמנדר.
"אוי ואבוי" אתה שומע לפתע ואתה רואה את ג'סי מזועזעת למראה והיא מכסה עם ידידה את פיה "מה יש לך?!" היא צווחת עליך ורצה לעברו של סנטרט ושולפת אותו מפיו של צ'ארמנדר ותוקעת גם בו מבט זועף, ונראה שהוא מתבייש במעשיו והיא מוציאה את האפיני שלה והיא מרפאת אותו במהירות. סנטרט מסתכל עליה בחיבה ונראה מעט נרתע ממך.
"זה שצריך להלחם לא אומר שאתה חייב להיות אכזרי. תתבייש לך!" נוזפת בך.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1433421][size="1"][color="purple"
אתה ופיצ'ו מתחילים ללכת בדרך הארוכה ומבחין בכמה אנשים אשר עמדו לידך בזמן התדרוך של בלו ושל ילו ואתה רואה כמה מהם נלחמים מול פוקימונים כמו רטטה או פידג'י ולמרות זאת אתה מחליט למהר בדרכך כשלפתע אתה שומע זעקה קלושה וכשמשב רוח חזקה נושפת אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד הנסחף עם הרוח החזקה [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b9/spr_5b_187.png[/img].[/color][/size] שאתה חייב להיות אכזרי. תתבייש לך!" נוזפת בך.[/color][/size][/quote]
״הופיפ״ אומר בחיוך בעודי מביט בפוקימון מעופף לו ברוח, ״פוקימון נחמד מאוד,אולי ניפגש איתו בהמשך״ אומר בחיוך ואמשיך בדרכי בחיפוש אחר אימון לפיצ׳ו
-
[quote=ritsuka kun;1433421]
נידורן מוריד את ראשו ובינתיים פיו הקטן זוהר באור לבן הנרה כמו מקור ענק והוא קופץ גבוהה באוויר כנגד ביטנו של לידבה ומעיף אותו באוויר בחוזקה אדירה. לידבה נפצע קשה ונופל חזק על האדמה בזמן שנידורן נופל בקלילות ונעמד על סלע ענקי וקורא בקול ומכריז על ניצחונו על לידבה המעולף.[/color][/size][/quote]
"כל הכבוד לך נידורן! קרב נהדר!" אשבח אותו כשאני מרוצה מאוד מיכולותיו. לאחר מכן אחליט להמשיך בדרך.
'לידבה היה חלש מידי לתפיסה ונידורן צריך עוד אימון' אחשוב לעצמי מביט סביב ומגשש לפוקימון נוסף...
-
אתה מתעלם מההופיפ הצווח אשר נסחף ברוח וממשיך ללכת כשלפתע אתה שומע קריאה חזקה "היי חכה רגע!" אתה שומע. אתה נעצר ומסתובב ואתה מבחין בנערה בלונדינית ששערה קלוע בצמה ארוכה התלויה על כתפה רצה לכיוונך [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/5834/pokemontrainersprite2by.png[/IMG]. "אתה ריאן נכון?" היא שואלת ומתנשפת "אתה גם בצוות חיפוש לא?" היא שואלת ומסדרת את נשימתה ונעמדת זקוף "שמי שרה אני גם מצוות החיפוש!" אומרת בלי שום היסוס "אני רוצה להלחם מולך!" היא מכריזה ושולפת פוקדור מכיסה "אני נלחמת מול כל האנשים בצוות. אתה יודע לראות מה הרמה של כולם. מה דעתך?" שואלת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון קטנה וכחולה שעל גבה צומחת פקעת ירוקה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/76/Spr_5b_001.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
אתה מתחיל ללכת בעקבות פוקימון נוסף להתמודד מולו ואתה יורד מהשביל ומתחיל ללכת דרך העצים בקו ישר. לאחר כמה רגעים אתה מבחין שהגעת לשביל שוב. אתה מנער ראשך וחוזר בחזרה בקו ישר ושוב אתה נעמד מול השביל. אתה מסתכל סביב ולא מבחין בכלום חוץ מהעצים והדשא שעליו אתה הולך. לפתע אתה שומע ציחקוק באזור. אתה מסתכל שוב סביב ולא מבחין בכלום. אתה מחליט לנסות לעלות על השביל, אבל שלפתע אתה נמצא במעמקי היער ואין שום זכר לשביל.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1433438]
אתה מתחיל ללכת בעקבות פוקימון נוסף להתמודד מולו ואתה יורד מהשביל ומתחיל ללכת דרך העצים בקו ישר. לאחר כמה רגעים אתה מבחין שהגעת לשביל שוב. אתה מנער ראשך וחוזר בחזרה בקו ישר ושוב אתה נעמד מול השביל. אתה מסתכל סביב ולא מבחין בכלום חוץ מהעצים והדשא שעליו אתה הולך. לפתע אתה שומע ציחקוק באזור. אתה מסתכל שוב סביב ולא מבחין בכלום. אתה מחליט לנסות לעלות על השביל, אבל שלפתע אתה נמצא במעמקי היער ואין שום זכר לשביל.[/color][/size][/quote]
"אווו יופי נהדר הלכתי לאיבוד!" אצעק ממורמר... אפתח את המפה ואנסה לחפש איזה שהם סימונים שיעזרו לי למצוא את הדרך בה הלכתי או לפחות דרך חלופית אל אותו כיוון.
מבלי להתייחס לצחקוק ששמעתי אנסה להתמקד במטרה העכשוית שלי ולהבין היכן אני עומד...
-
[quote=ritsuka kun;1433438][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
אתה מתעלם מההופיפ הצווח אשר נסחף ברוח וממשיך ללכת כשלפתע אתה שומע קריאה חזקה "היי חכה רגע!" אתה שומע. אתה נעצר ומסתובב ואתה מבחין בנערה בלונדינית ששערה קלוע בצמה ארוכה התלויה על כתפה רצה לכיוונך [img]http://img827.imageshack.us/img827/5834/pokemontrainersprite2by.png[/img]. "אתה ריאן נכון?" היא שואלת ומתנשפת "אתה גם בצוות חיפוש לא?" היא שואלת ומסדרת את נשימתה ונעמדת זקוף "שמי שרה אני גם מצוות החיפוש!" אומרת בלי שום היסוס "אני רוצה להלחם מולך!" היא מכריזה ושולפת פוקדור מכיסה "אני נלחמת מול כל האנשים בצוות. אתה יודע לראות מה הרמה של כולם. מה דעתך?" שואלת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון קטנה וכחולה שעל גבה צומחת פקעת ירוקה [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/76/spr_5b_001.png[/img].[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
״אין שום בעיה״ אשיב לשרה, ״רק שתדעי שאת נלחמת מול אחיה הקטן של אליס מצוות החיפוש המתקדם!״ אומר ואתגאה באחותי.
״פיצ׳ו,היכון לקרב!״ אקרא ואסמן לפיצ׳ו להתכונן לקרב, ״תחכה למהלך של בלבזור, תקפוץ הצידה ותשתמש בשוק חשמלי!״׳אדריך את פיצ׳ו בנחישות
-
[quote]כריס~
צ'ארמנדר נוהם בחוזקה ואז שולח את זנבו הצידה ועשרות להבות קטנות ואדמומות נשלחות ממנו לעברו של סנטרט החלש ופוגעות בו בחוזקה והוא מתחיל להעלות עשן מפרוותו החרוכה ולמרות זאת הוא מנער את ראשו ומנסה להתנגד ללעיסה של צ'ארמנדר בעזרת שריטות, אבל צ'ארמנדר מצליח לחמוק וקופץ מאחוריו ונושך בחוזקה בלבו והוא סוגר את לסתותיו על גבו. סנטרט מתעלף מעצמת המתקפה ומתעלף בפיו של צ'ארמנדר.
"אוי ואבוי" אתה שומע לפתע ואתה רואה את ג'סי מזועזעת למראה והיא מכסה עם ידידה את פיה "מה יש לך?!" היא צווחת עליך ורצה לעברו של סנטרט ושולפת אותו מפיו של צ'ארמנדר ותוקעת גם בו מבט זועף, ונראה שהוא מתבייש במעשיו והיא מוציאה את האפיני שלה והיא מרפאת אותו במהירות. סנטרט מסתכל עליה בחיבה ונראה מעט נרתע ממך.
"זה שצריך להלחם לא אומר שאתה חייב להיות אכזרי. תתבייש לך!" נוזפת בך.[/quote]
״ג׳ס, אמרתי לך אלף פעם.״ אזדקף ואנער את בגדי, אוציא את הפוקדות של צ׳ארמנדר ואחזיר אותו לפוקדור ואתחיל ללכת. ״אני מעריך אותך על צורת ההתנהגות שלך אם הפוקח מונים שלך, אך אל נא תתערבי לי בחיים. אני מי שאני, הורינו גידלו אותי להיות משהו שאני אולי לא גאה בו, אך זה מי שאני ופה זה נגמר. אני לא מתכוון לתפוס את הפוקימון הזה, את באה?״
-
[quote=ritsuka kun;1433421][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
סקווירטל מרימה את ראשה ומחייכת אליך ומהנהנת בראשה להסכמה. נראה שיש לה עוד כוח להלחם. בדיוק שאתה מרים את ראשך להמשיך בדרך הפתוחה ונעימה אתה מבחין בכמה פוקימונים קטנים בצבע חום-כתום עם קרן קטנה על ראשם הזוחלים בקרבתך [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/spr_5b_013.png[/img].[/color][/size][/quote]
"סקווירטל לפני שאנחנו נכנסים לקרב, אני רוצה שתנסי ללמוד מתקפה חדשה"אומר ואלטף את ראשה.
"תשתמשי בבועות לעבר אחד העצים הקרובים, אבל הפעם תירי את הבועות על נקודה אחת במקום על שטח גדול"אומר ואצביע על אחד העצים.
-
אתה שולף את הפוקידע שקיבלת במעבדה לפני כמה שעות ולוחץ על הפונקציה של המפה. אתה מסתכל טוב טוב ורואה שירדת מהשביל אבל אתה עדיין בדרך 1. אתה בוחן אותה טוב ורואה שאתה במרחק של 3 ק"מ העיר ורידיאן. ומבחין במסלול חילופי להגיע לשם דרך היער. אתה מרים את מבטך ומבחין שמבלי לזוז בכלל אתה שוב על השביל. אתה מסתכל שוב ולפתע אתה שומע קול של הפוקידע ואתה רואה תמונה של פוקימון קטן וכחול שעל ראשו צומחים עלים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/1a/Spr_5b_043.png[/IMG] "אודיש- פוקימון העשב השוטה" אומרת הפוקידע ואז אתה מבין שנפלת לתעלול של חבורה של אודיש. אתה מסתכל שוב ומבחין בשלושה כאלה רצים ביער וצוחקים עליך חזק.[/COLOR][/SIZE]
"פלאוור התחילי עם גפן מצליפה!" קוראת שרה בולבאזאור שלה, פלאוור, מהנהנת בראשה ומבין פקעתה נשלח גפן ארוך וירוק המסתלסל בדרכו לפיצ'ו הקטן שלך, אשר נעמד נחוש כמול הגפן ובשנייה האחרונה מנתר הצידה ומשחרר מבין גופו הזעיר מכת חשמל העוברת בכל הגפן עד שמגיעה לפלאוור ופוגעת בה קשה. למרות המכה הגפן לא נעצר ונכרך סביב רגלו של פיצ'ו ומעיף אותו באוויר ומצליף בו בראשו ומפיל אותו על האדמה.
"פלאוור נהמה ואז תעברי לחיתוך זעם!" קוראת שרה ומניפה את שערה לאחור ומצביעה לעבר פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
ג'סי משלבת את ידיה ומסתכלת עליך בעירבוב של כעס והזדהות. "אתה יודע שגם אני גדלתי באותו הבית כן?!" מתחילה לצעוק עליך "אתה לא חייב לקחת מהשמוק את הדברים האלה! אל תהפוך להיות כמוהו! קר ומתנשא! אני אחותך ואני הולכת איתך בהכל. אבל אני לא אסבול יחס כזה ליצורים מסכנים וחסרי ישע בגלל שאתה עצבני על החיים שנהרסו לנו! גם אני כועסת אבל אני בחיים אבל בחיים לא אוציא את זה על מישהו חלש או קטן ממני! ורצוי כל עוד אנחנו ביחד שגם אתה לא!" נוזפת בך ג'סי ואז מתחילה ללכת משם בזעם לכיוון צפון. אתה הולך אחריה מעט מהורהר אבל נחוש בדעתך ובצדקתך. לאחר כמה רגעים אתה מבחין במשהו צהוב קופץ בזווית עיניך. אתה מסב את מבטך ורואה עשרות פוקימונים קטנים וצהובים המנתרים כלהקה. אתה מזהה אותם כסאנקורן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/01/Spr_5b_191.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Purple"][SIZE="1"]אינג'ל~
סקווירטל מהנהנת בראשה ולוקחת אוויר ומשחררת מפיה עשרות בועות לעבר גזע העץ עליו אתה מצביע. אבל התוצאה הינה שרק מספר בועות בודדות פוגעות בעץ ואילו כל השאר מתפזרות לכל עבר.[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=ritsuka kun;1433469]
[color="purple"][size="1"]אינג'ל~
סקווירטל מהנהנת בראשה ולוקחת אוויר ומשחררת מפיה עשרות בועות לעבר גזע העץ עליו אתה מצביע. אבל התוצאה הינה שרק מספר בועות בודדות פוגעות בעץ ואילו כל השאר מתפזרות לכל עבר.[/size][/color][/quote]
'אהמ זה לא עובד ככה'אחשוב לעצמי ואז אומר "סקווירטל תשתמשי ביד שלך על מנת ליצור מעין קנה שירכז את הבועות, תשתמשי בבועות שוב."
-
[quote]ג'סי משלבת את ידיה ומסתכלת עליך בעירבוב של כעס והזדהות. "אתה יודע שגם אני גדלתי באותו הבית כן?!" מתחילה לצעוק עליך "אתה לא חייב לקחת מהשמוק את הדברים האלה! אל תהפוך להיות כמוהו! קר ומתנשא! אני אחותך ואני הולכת איתך בהכל. אבל אני לא אסבול יחס כזה ליצורים מסכנים וחסרי ישע בגלל שאתה עצבני על החיים שנהרסו לנו! גם אני כועסת אבל אני בחיים אבל בחיים לא אוציא את זה על מישהו חלש או קטן ממני! ורצוי כל עוד אנחנו ביחד שגם אתה לא!" נוזפת בך ג'סי ואז מתחילה ללכת משם בזעם לכיוון צפון. אתה הולך אחריה מעט מהורהר אבל נחוש בדעתך ובצדקתך. לאחר כמה רגעים אתה מבחין במשהו צהוב קופץ בזווית עיניך. אתה מסב את מבטך ורואה עשרות פוקימונים קטנים וצהובים המנתרים כלהקה. אתה מזהה אותם כסאנקורן [/quote]
אני יודע שהיא צודקת אך אני לעולם לא אודה בזה. ככה זה בנינו, שנים שנהגנו לריב אחד עם השני. בכל אופן, כמובן שמעולם לא הודתי בטעויותיי. הבטתי בפוקימונים שחלפו ולקחתי נשימה עמוקה, ניסיתי אפילו לחייך לעברם אך אני בטוח שיצא במקום חיוך איזה מבט מביע כאב.
עליי לכבד את החלש ממני. אחליט בליבי להשתפר ואמשיך ללכת איתה, תר אחר פוקימון ראוי לתפיסה.
-
סקווירטל עושה כדבריך ובעזרת ידיה יוצרת "צינור" ודרכו היא שולחת את הבועות ואכן כמה מהן מצליחות לצאת בקו ישר ופוגעות בעץ, השאר פשוט מסתובבות לכל עבר ומתפוצצות על האדמה או על הדשא.
"איך הולך?" אתה שומע לפתע. אתה מסתובב ורואה את בלו יושבת על סלע ומחייכת אליך. אתה מבחין שהיא החליפה את בגדיה הרגילים לשמלה שחורה קצרה ולמגפיים לבנים גבוהים. "אני רואה שאתה קצת מסתבך. צריך עזרה?" שואלת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
כנראה שג'סי קראה את מחשבותיך ונעצרת ומחכה לך ומחייכת חצי חיוך "מצטערת. הוצאתי עליך את הכעס שלי על מה שקרה" אומרת ומשפילה את מבטה ואז מרימה את מבטה ואתה מבחין בנחישותה ובאש בעיניה "אנחנו נמצא את רד ואז נראה לאבא מה זה!" אומרת לך. אתה מחייך ומרים את מבטך בזמן ששניכם מתחבקים ומבחין במשהו מוזר. איצטרובל גדול וכחול יושב בדיוק מעליכם [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/fd/Spr_5b_204.png[/IMG]. אתה מזהה במהירות שזה פוקימון ולא סתם פוקימון זה פאינקו.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]כריס~
כנראה שג'סי קראה את מחשבותיך ונעצרת ומחכה לך ומחייכת חצי חיוך "מצטערת. הוצאתי עליך את הכעס שלי על מה שקרה" אומרת ומשפילה את מבטה ואז מרימה את מבטה ואתה מבחין בנחישותה ובאש בעיניה "אנחנו נמצא את רד ואז נראה לאבא מה זה!" אומרת לך. אתה מחייך ומרים את מבטך בזמן ששניכם מתחבקים ומבחין במשהו מוזר. איצטרובל גדול וכחול יושב בדיוק מעליכם . אתה מזהה במהירות שזה פוקימון ולא סתם פוקימון זה פאינקו.[/quote]
הבטתי לעבר פיינקו. החלטתי לנסות את פיינקו בקרב פוקימונים. "ג'סי שבי, תירגעי ותצפי בקרב. אני מבטיח שאתנהג יפה ואם פיינקו יהיה שווה את זה, אני עשוי גם לקבל פרס. צ'ארמנדר צא!"
ברגע שצ'ארמנדר יצא החוצה אכין אותו לקראת הקרב. "צ'ארמנדר, אתה הוכחת יכולות מדהימות נגד הסנטרט ההוא, אני דווקא גאה בך. אך הציפיות שלי ממך הן הרבה יותר גבוהות מזה! עכשיו הקשב עליי צ'ארמנדר, זנק לעבר פיינקו ותירה לעברו גחלת!"
-
[quote=ritsuka kun;1433485][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
סקווירטל עושה כדבריך ובעזרת ידיה יוצרת "צינור" ודרכו היא שולחת את הבועות ואכן כמה מהן מצליחות לצאת בקו ישר ופוגעות בעץ, השאר פשוט מסתובבות לכל עבר ומתפוצצות על האדמה או על הדשא.
"איך הולך?" אתה שומע לפתע. אתה מסתובב ורואה את בלו יושבת על סלע ומחייכת אליך. אתה מבחין שהיא החליפה את בגדיה הרגילים לשמלה שחורה קצרה ולמגפיים לבנים גבוהים. "אני רואה שאתה קצת מסתבך. צריך עזרה?" שואלת בחיוך.[/color][/size]
[/quote]
"עזרה לא תזיק"אומר ואחייך.
-
[quote=ritsuka kun;1433469][size="1"][color="green"]ריצ'י~
אתה שולף את הפוקידע שקיבלת במעבדה לפני כמה שעות ולוחץ על הפונקציה של המפה. אתה מסתכל טוב טוב ורואה רצים ביער וצוחקים עליך חזק.[/color][/size]
"פלאוור התחילי עם גפן מצליפה!" קוראת שרה בולבאזאור שלה, פלאוור, מהנהנת בראשה ומבין פקעתה נשלח גפן ארוך וירוק המסתלסל בדרכו לפיצ'ו הקטן שלך, אשר נעמד נחוש כמול הגפן ובשנייה האחרונה מנתר הצידה ומשחרר מבין גופו הזעיר מכת חשמל העוברת בכל הגפן עד שמגיעה לפלאוור ופוגעת בה קשה. למרות המכה הגפן לא נעצר ונכרך סביב רגלו של פיצ'ו ומעיף אותו באוויר ומצליף בו בראשו ומפיל אותו על האדמה.
"פלאוור נהמה ואז תעברי לחיתוך זעם!" קוראת שרה ומניפה את שערה לאחור ומצביעה לעבר פיצ'ו.[/color][/size]
[size=" מספר בועות בודדות פוגעות בעץ ואילו כל השאר מתפזרות לכל עבר.[/size][/color][/quote]
״פיצ׳ו זה היה טוב אבל עומדת מולך יריבה לא קלה״ אומר לפיצ׳ו בכריזמה.
בזמן הנהמה שלה תשתמש שוב בשוק חשמלי וכשהיא תתקרב אליך בשביל לחתוך אותך תשתמש בזריזות שלך בשביל להתחמק ומיד לאחר מכן תשתמש בסטירה כפולה! אתה יותר מהיר ממנה פיצ׳ו קדימה!״ אדריך את פיצ׳ו בנחישות
-
[quote=ritsuka kun;1433469][size=1][color=green]ריצ'י~
אתה שולף את הפוקידע שקיבלת במעבדה לפני כמה שעות ולוחץ על הפונקציה של המפה. אתה מסתכל טוב טוב ורואה שירדת מהשביל אבל אתה עדיין בדרך 1. אתה בוחן אותה טוב ורואה שאתה במרחק של 3 ק"מ העיר ורידיאן. ומבחין במסלול חילופי להגיע לשם דרך היער. אתה מרים את מבטך ומבחין שמבלי לזוז בכלל אתה שוב על השביל. אתה מסתכל שוב ולפתע אתה שומע קול של הפוקידע ואתה רואה תמונה של פוקימון קטן וכחול שעל ראשו צומחים עלים [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/1a/spr_5b_043.png[/img] "אודיש- פוקימון העשב השוטה" אומרת הפוקידע ואז אתה מבין שנפלת לתעלול של חבורה של אודיש. אתה מסתכל שוב ומבחין בשלושה כאלה רצים ביער וצוחקים עליך חזק.[/color][/size]
[/quote]
"מה?! חחח חצופים קטנים" אשאל את עצמי מופתע וארגיש כה פתי כי נפלתי בתרגיל שלהם. 'אלמד אותם כעט לא להתעסק איתי!' אחשוב ואוציא שוב את נידורן.
"נידורן מיקוד אנרגיה, טען היטב ואז צא ותקוף בניקור אחד מהם!" אומר לו במרץ מצפה לעוד אימון.
-
צ'ארמנדר, נשלח מהפוקדור ועומד איתן כשלהבת זנבו בוהרת באש יוקדת ואז הוא מזנק לעבר הענף שעליו פאינקו יושב ואז מסתובב בעודו באוויר ומכוון את זנבו לעבר הפוקימון הכחול ושולח משם עשרות כדוריות אש הפוגעים בפינקו המופתע, אשר נופל על האדמה, אבל שניות לפני ההתרסקות מסביב לגופו נוצרת בועת אור ירוק אשר מגינה עליו מההתרסקות. פאינקו מתאושש מהר וקופץ בחזרה לאוויר עם דחיפה ומצליח להדוף את צ'ארמנדר באוויר. צ'ארמנדר מתרסק על כמה ענפים ולבסוף נתפס באחד מהענפים הגבוהים ונשאר תלוי שם.[/COLOR][/SIZE]
בלו מחייכת וזורקת לעברה חפץ. אתה תופסק את החפץ בידיך ומגלה שזה דיסק מתקפות מסוג קרן בועות (BubbleBeam) "לא מוכרים כאלה יותר. אתה מוזמן לשמור אותו לפוקימון אחד" היא אומרת בחיוך ואז משחררת את בלסטי שלה ועולה על גבו. בלסטי שלה הופך את התותחים שלו לכיוון למטה ומתחיל לשלוח מהם מים. "יש לי חיבה עזה לסקווירטל" קוראת בלו בזמן שהיא והפוקימון שלה נעלמים בצמרות העצים.[/COLOR][/SIZE]
פלאוור של שרה פותחת את פיה ויוצרת רעש צורמני וחזק הגורמת לך ולפיצ'ו לאטום את אוזניכם מהרעש המחריד. למרות זאת פיצ'ו משחרר מכה של חשמל עצבנית לעברה והיא נפגעת קלות. מיד לאחר מכן היא קופצת לאוויר והגפן שלה זוהרת בירוק-צהוב מחליא והיא מנסה לשסף את פיצ'ו המנסה לחמוק, אבל בשנייה האחרונה בעזרת גפן נוסף היא דוחפת את עצמה לכיוונו ומצליחה לשסף את ביטנו של פיצ'ו הנופל על האדמה. למרות זאת הוא מנער את ראשו וקופץ לאוויר ומתחיל להחטיף סטירות על פלאוור ומפיל אותה על האדמה.
"פלאוור דחיפה!" קוראת שרה ברצינות "מיד אחרי זה חיתוך זעם שוב!"[/COLOR][/SIZE]
אתה מתעצבן ומוציא את נידורן הקטן והסגול שלך והוא זוהר באור בהיר וכתום ואז רץ לעברם של האודישים ובעזרת קור המשתנה למקום מנקר אחד מהם בחוזקה. האודישים מסתכלים עליכם מופתעים ומתחילים לנער את העלים שעל ראשם במהירות והם מנסים להתנצל בפניך חוץ מזה שפגעת בו, הנראה עצבני. אתה מבין שהוא המנהיג שלהם ובעוד שהאודישים האחרים מנסים להתנצל האודיש הזה פותח את פיו ושולח משם גוש סגול-חום חומצתי על פניו של נידורן שלך. הגוש מכסה אותו לגמרי- אבל לא נראה שזה מזיז לו יותר מידי והוא פשוט מנער את זה במהירות ממנו.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1433583]
בלו מחייכת וזורקת לעברה חפץ. אתה תופסק את החפץ בידיך ומגלה שזה דיסק מתקפות מסוג קרן בועות (bubblebeam) "לא מוכרים כאלה יותר. אתה מוזמן לשמור אותו לפוקימון אחד" היא אומרת בחיוך ואז משחררת את בלסטי שלה ועולה על גבו. בלסטי שלה הופך את התותחים שלו לכיוון למטה ומתחיל לשלוח מהם מים. "יש לי חיבה עזה לסקווירטל" קוראת בלו בזמן שהיא והפוקימון שלה נעלמים בצמרות העצים.[/color][/size]
[/quote]
"סקווירטל קיבלנו קיצור דרך"אומר עם חיוך ואגיש לסקווירטל את הדיסק.
-
[quote=ritsuka kun;1433583]
אתה מתעצבן ומוציא את נידורן הקטן והסגול שלך והוא זוהר באור בהיר וכתום ואז רץ לעברם של האודישים ובעזרת קור המשתנה למקום מנקר אחד מהם בחוזקה. האודישים מסתכלים עליכם מופתעים ומתחילים לנער את העלים שעל ראשם במהירות והם מנסים להתנצל בפניך חוץ מזה שפגעת בו, הנראה עצבני. אתה מבין שהוא המנהיג שלהם ובעוד שהאודישים האחרים מנסים להתנצל האודיש הזה פותח את פיו ושולח משם גוש סגול-חום חומצתי על פניו של נידורן שלך. הגוש מכסה אותו לגמרי- אבל לא נראה שזה מזיז לו יותר מידי והוא פשוט מנער את זה במהירות ממנו.[/color][/size][/quote]
אני נלחם רק נגד אחד?! מעולה, חששתי ממאבק מול שלוש xd
-----------
'מתקפת רעל... לא כזה נורא' אחשוב כשאראה את המתקפה של אודיש. בעקבות התנצלותם של השניים האחרים הורה לנידורן לא לגעת בהם כלל וכך אתפייס איתם.
בעבור האודיש התוקף אפקוד על נידורן "השתמש בפזילה נידורן, תעתע בו לרגע ואת תקוף באגרוף שאיבה."
ולבסוף אוסיף "לאחר מכן תיכנס לאחד השיחים בעוד הוא מוכה על הרצפה, מבלי שיבחין בשיח אליו נכסת ושם בצע מיקוד אנרגיה"