-
[quote=flupy;1437704][color=magenta][color=black]שימו לב, התגובה הבאה פונה לכל אחד ממכם בנפרד. מכיוון שהיא אותה התגובה (אין קשר לזה שאני עצלן), חיברתי את התגובות של כלכם במקום לעשות העתק הדבק...
שקד+אביזי+אדם:
"מחשב!תפריט" אמרת ומיד לאחר שסיימת את ההוראה הופיע משום מקום חלון נוסף בחלקו העליון היו כמה לשוניות: תפריט, ציוד, סקילים, משימות. "בניגוד לחלון ההרשמה החלון הנ''ל מתופעל בעזרת מגע"אמר שוב הקול בראשך.[/color]
[/color][/quote]
'אממ.. נראה מה זה..' אני חושב ומעביר בין הלשוניות, אני מסתכל בכל אחת מהן אם יש מידע כלשהו או בכללי משהו שתופס את העין.
-
[quote=flupy;1437704][color=magenta][color=black]שימו לב, התגובה הבאה פונה לכל אחד ממכם בנפרד. מכיוון שהיא אותה התגובה (אין קשר לזה שאני עצלן), חיברתי את התגובות של כלכם במקום לעשות העתק הדבק...[/color]
[color=magenta]שקד+אביזי+אדם:[/color]
[color=magenta]"מחשב!תפריט" אמרת ומיד לאחר שסיימת את ההוראה הופיע משום מקום חלון נוסף בחלקו העליון היו כמה לשוניות: תפריט, ציוד, סקילים, משימות. "בניגוד לחלון ההרשמה החלון הנ''ל מתופעל בעזרת מגע"אמר שוב הקול בראשך.[/color]
[color=magenta]שכל אחד ממכם ישלח לי הודעה פרטית עם סקיל שהוא רוצה לקבל בהתחלה, תנסו למצוא סקיל שיתאים לדמות שלכם...[/color]
[/color][/quote]
מעניין מאוד, בדף זה היה שחור ובחלון הציטוט זה ורוד...
--
'נבדוק את הדברים האלו', אחשוב ואגע באפשרויות התפריט אחת אחת כשאני בודק אם יש בהן איזשהו מידע מועיל.
-
[QUOTE=Flupy;1437704][COLOR=magenta][COLOR=black]שימו לב, התגובה הבאה פונה לכל אחד ממכם בנפרד. מכיוון שהיא אותה התגובה (אין קשר לזה שאני עצלן), חיברתי את התגובות של כלכם במקום לעשות העתק הדבק...
שקד+אביזי+אדם:
"מחשב!תפריט" אמרת ומיד לאחר שסיימת את ההוראה הופיע משום מקום חלון נוסף בחלקו העליון היו כמה לשוניות: תפריט, ציוד, סקילים, משימות. "בניגוד לחלון ההרשמה החלון הנ''ל מתופעל בעזרת מגע"אמר שוב הקול בראשך.
שכל אחד ממכם ישלח לי הודעה פרטית עם סקיל שהוא רוצה לקבל בהתחלה, תנסו למצוא סקיל שיתאים לדמות שלכם...
[/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
lets see...
אחפש בין הלשוניות לראות אם יש משהו מועיל. אלחץ על החלון ואסתכל על כל אחת מהן על מנת לקבל קצת יותר מידע על המשחק. 'מעניין אם ניתן לשחק פה כדורגל..'
-
שקד:
לאחר בדיקה מהירה בלשוניות אתה מגלה שכמו במשחקים רגילים גם כאן אתה מתחיל עם חפצים מינימאלים, חרב עץ פשוטה ושלושה בקבוקים קטנים המלאים בנוזל אדום. בלשונית "סקילים" אתה מוצא סקיל מוזר הנקרא:"שכרון קרבות,
במשך הקרב הראש מתערפל ומתרכז רק בדבר אחד, האויב. חושייך מתחדדים וכוח הסבל גדל. כלוחם תמיד תרצה לנסות את כוחך נגד אנשים החזקים ממך ותנסה למשוך כמה שיותר את הקרב בשביל ההנאה.
שם לב, עקב שיכוך הכאב אתה עלול למות מאיבוד דם.
הסקיל מופעל אוטומטית בתחילת הקרב ולא ניתן לכיבוי."
אביזי:
לאחר בדיקה מהירה בלשוניות אתה מגלה שכמו במשחקים רגילים גם כאן אתה מתחיל עם חפצים מינימאלים, חרב עץ פשוטה ושלושה בקבוקים קטנים המלאים בנוזל אדום. בלשונית "סקילים" אתה מוצא סקיל מוזר הנקרא:"ברכת הנוחות,
עקב השעמום בחייך פיתחת את היכולת להבחין גם בדברים הקטנים ביותר, אם זה צלילים גבוהים או נמלים המהלכות בפינת החדר.
בעזרת קריאת הסקיל בשילוב עם המילה הפעל וכבה, אתה מסוגל לשלוט בסקיל.
שם לב, שימוש ממושך בסקיל עלול לגרום לך לאבד את אחד החושיים למשך זמן קצר.
חושים המתחדדים:
ראייה,
חושיים נוספים יתווספו בהמשך."
אדם שלח לי תסקיל שבחרת ~
-
[quote=flupy;1438390]שקד:
לאחר בדיקה מהירה בלשוניות אתה מגלה שכמו במשחקים רגילים גם כאן אתה מתחיל עם חפצים מינימאלים, חרב עץ פשוטה ושלושה בקבוקים קטנים המלאים בנוזל אדום. בלשונית "סקילים" אתה מוצא סקיל מוזר הנקרא:"שכרון קרבות,
במשך הקרב הראש מתערפל ומתרכז רק בדבר אחד, האויב. חושייך מתחדדים וכוח הסבל גדל. כלוחם תמיד תרצה לנסות את כוחך נגד אנשים החזקים ממך ותנסה למשוך כמה שיותר את הקרב בשביל ההנאה.
שם לב, עקב שיכוך הכאב אתה עלול למות מאיבוד דם.
הסקיל מופעל אוטומטית בתחילת הקרב ולא ניתן לכיבוי."[/quote]
'שכרון קרבות, אה..? נחמד, זה יכול להיות שימושי, ובכל מקרה קרבות כאלה מהנים בשבילי אז עכשיו הם יהיו עוד יותר' אני חושב ומחייך טיפה בלי לשים לב.
אני מתחיל לזוז ומתקדם אל עבר הבניין שעברתי קודם שהיה רשום מעליו "אימונים" במחשבה שזה בטח מקום מעניין.
'אחת הלשוניות בתפריט הייתה "משימות", לא? מעניין איך אני אמור לקבל את זה..' אני חושב קצת בדרך לבניין ומתנער מהמחשבה לאחר זמן קצר.