הוא לא היה משגיח?
אז על מה אני מדבר בכלל,היום נותנים לכל נוב פקחות,אפשר להיות מנכ''ל אז?
Printable View
הוא לא היה משגיח?
אז על מה אני מדבר בכלל,היום נותנים לכל נוב פקחות,אפשר להיות מנכ''ל אז?
[quote=d-a-l-e-k;1439595]הוא לא היה משגיח?
אז על מה אני מדבר בכלל,היום נותנים לכל נוב פקחות,אפשר להיות מנכ''ל אז?[/quote]
למה שלא יקפיצו אותי עכשיו על אותה דרך להיות מנכל הפורום...
יש הבדל בין ביקורת לבין בריונות. לבוא ולקרוא להורדה שלו בחתימה שלך זו אינה ביקורת. בעיקר שאתה סתם מתייחס לסיבה שהוא עלה לפקחות שזו בכלל לא בחירה שלו, זה רותם פנה אליו, זה הפורום שלו והוא יעשה כרצונו.
איתי מנהל את הפורום בצורה חלקה. נפטר מבוטים שאני בעצמי לא עליתי עליהם ומחק אשכולות פרסום שאני חשבתי שהן לא מזיקות! זה מראה שהוא מנהל מצויין והוא עושה את עבודתו. מי אמר שצריך להיות מנהל זוטר? ואם הייתי מעלה אותו קודם לנהל את פורום ספורט זה היה מרגיע אותך? הוחלט לדלג על הקטע...
בניהול זה או שמחבבים אותך או שלא.
ולידיעתך כשאלון עלה לפקח כולם קפצו עליו כמו פנתר ואני היחיד שהלך והרגיע את הרוחות ונלחם בכל החברים הטובים שלי למענו... הוא כנראה שכח מניין בא ועכשיו כדי לצאת מגניב הוא הולך ועושה את זה למישהו אחר. אילו רק הייתי מוצא ציטוט על המשפט שהוא אמר פעם...
״הלוואי וידעו לשפוט אותי על מה שאני עושה ולא להסתכל על הגיל שלי...״ זה משפט של אלון.
[quote=peterpan;1439599]יש הבדל בין ביקורת לבין בריונות. לבוא ולקרוא להורדה שלו בחתימה שלך זו אינה ביקורת. בעיקר שאתה סתם מתייחס לסיבה שהוא עלה לפקחות שזו בכלל לא בחירה שלו, זה רותם פנה אליו, זה הפורום שלו והוא יעשה כרצונו.
איתי מנהל את הפורום בצורה חלקה. נפטר מבוטים שאני בעצמי לא עליתי עליהם ומחק אשכולות פרסום שאני חשבתי שהן לא מזיקות! זה מראה שהוא מנהל מצויין והוא עושה את עבודתו. מי אמר שצריך להיות מנהל זוטר? ואם הייתי מעלה אותו קודם לנהל את פורום ספורט זה היה מרגיע אותך? הוחלט לדלג על הקטע...
ולידיעתך כשאלון עלה לפקח כולם קפצו עליו כמו פנתר ואני היחיד שהלך והרגיע את הרוחות ונלחם בכל החברים הטובים שלי למענו... הוא כנראה שכח מניין בא ועכשיו כדי לצאת מגניב הוא הולך ועושה את זה למישהו אחר. אילו רק הייתי מוצא ציטוט על המשפט שהוא אמר פעם...
״הלוואי וידעו לשפוט אותי על מה שאני עושה ולא להסתכל על הגיל שלי...״ זה משפט של אלון.[/quote]
ההבדל שאיתי לא עושה הרבה... והוא לא ילד קטן לפי מה שהוא אומר לפחות... וכן, זאת ביקורת מה לעשות שלא כל הביקורות הן בעדך
איתי עושה כל מה שצריך לעשות כפקח, הרבה יותר מעומר אפילו. רק בגלל שאתה מכיר את עומר ויודע שהוא כבר ניהל בעבר אז אתה לא אומר על זה דבר. איתי נמצא פה 24/7 ומשגיח. הוא פנה אליך יפה וביקש שתוריד את החתימה ואתה המשכת בעקשנות.. מתעלם מהעובדה שהחתימה הזאת היתה פוגענית ומרדנית.
ילדים בבקשה אל תריבו
מזל טוב :)
[quote=ez-style;1439607]מזל טוב :)[/quote]
יו רציני גרמת לי לצחוק xd כולם בריב רציני פתאום אתה בא "מזל טוב (:" איזה גדול xdddddd
[quote=d-a-l-e-k;1439608]יו רציני גרמת לי לצחוק xd כולם בריב רציני פתאום אתה בא "מזל טוב (:" איזה גדול xdddddd[/quote]
חחח כי אני רוצה להגיד לו מזל טוב והם לא מפסיקים לריב כמו ילדים קטנים
אוי נכון...זה הנושא הקדשה שלו xd
[quote=peterpan;1439604]איתי עושה כל מה שצריך לעשות כפקח, הרבה יותר מעומר אפילו. רק בגלל שאתה מכיר את עומר ויודע שהוא כבר ניהל בעבר אז אתה לא אומר על זה דבר. איתי נמצא פה 24/7 ומשגיח. הוא פנה אליך יפה וביקש שתוריד את החתימה ואתה המשכת בעקשנות.. מתעלם מהעובדה שהחתימה הזאת היתה פוגענית ומרדנית.[/quote]
ממתי מרדנות אסורה? אלכס? ארווין? שכחת מאלה? שכחת כמה "מרדים" היו נגדהם? ושם זה היה הרבה יותר גרוע ממה שאני עושה... בינתיים לפי מה שאני רואה פה השגתי את המטרה שלי ועוררתי את האנשים לגבי חוש השיפוט פה שקצת לקוי... וגם הצד השני התעורר קצת... נראלי שמאז שירדת מניהול אתה מתלהב קצת יותר מדי אדם לא?
באמת שבשלושת הימים שהייתי פה לא ראיתי שום בעיה בהתנהלות של איתי, אתם סתם נתפסים אליו בקטנות והוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר.
אדם, אם אתה יכול להוציא את המירמור שלך במקום אחר יהיה לכולנו הרבה יותר טוב.
בוא נגיד שיש אנשים אחרים שלא מתאימים לתפקיד שלהם ואתם סתם נתפסים על איתי, אני עליתי לניהול עם 500 ומשהו הודעות (אם מישהו זוכר בכלל פחחחחח) ובגלל שהפורום במצב "קשה" (בלשון המעטה) צריך להתפשר (לא שאני אומר שאיתי הוא התפשרות)
לוקאס אתה חמודי אבל אני חייב לצאת פה נגדך, לא שאני בעד אדם בגלל הדרך שהוא אומר את הדברים, אני מוצא את האמצע.
[quote=ez-style;1439607]מזל טוב :)[/quote]
יא גבר
[quote=horatio;1439621]באמת שבשלושת הימים שהייתי פה לא ראיתי שום בעיה בהתנהלות של איתי, אתם סתם נתפסים אליו בקטנות והוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר.
אדם, אם אתה יכול להוציא את המירמור שלך במקום אחר יהיה לכולנו הרבה יותר טוב.
בוא נגיד שיש אנשים אחרים שלא מתאימים לתפקיד שלהם ואתם סתם נתפסים על איתי, אני עליתי לניהול עם 500 ומשהו הודעות (אם מישהו זוכר בכלל פחחחחח) ובגלל שהפורום במצב "קשה" (בלשון המעטה) צריך להתפשר (לא שאני אומר שאיתי הוא התפשרות)
לוקאס אתה חמודי אבל אני חייב לצאת פה נגדך, לא שאני בעד אדם בגלל הדרך שהוא אומר את הדברים, אני מוצא את האמצע.
יא גבר[/quote]
3> אני יודע שאני חמודי...
איתי לא עושה עבודה טובה מהסיבה הפשוטה שאין עבודה :d
[quote=fluffy beard;1439622]3> אני יודע שאני חמודי...
איתי לא עושה עבודה טובה מהסיבה הפשוטה שאין עבודה :d[/quote]
עדיף שיהיה פקח בלי עבודה מאשר עבודה בלי פקח (?)
[quote=horatio;1439623]עדיף שיהיה פקח בלי עבודה מאשר עבודה בלי פקח (?)[/quote]
אבל אין עבודה...
בכל מקרה אני לא זוכר שאמרתי שהוא לא עושה את העבודה שלו (אם אמרתי תן ציטוט) אני אמרתי שהבן אדם לא יודע לקבל ביקורת ושהבחירה בו לניהול הייתה מיאוש בעוד שהיה ניתן לבחור מתמודדים טובים יותר... אבל כבר אי אפשר לעצור את ההתדרדרות...
[quote=fluffy beard;1439627]אבל אין עבודה...
בכל מקרה אני לא זוכר שאמרתי שהוא לא עושה את העבודה שלו (אם אמרתי תן ציטוט) אני אמרתי שהבן אדם לא יודע לקבל ביקורת ושהבחירה בו לניהול הייתה מיאוש בעוד שהיה ניתן לבחור מתמודדים טובים יותר... אבל כבר אי אפשר לעצור את ההתדרדרות...[/quote]
אז מה ההצעה שלך? שלא יהיה פקח?
צבע זה סתם צבע ואפשרויות הן סתם אפשרויות, בסופו של יום הוא בדיוק כמונו
[quote=horatio;1439630]אז מה ההצעה שלך? שלא יהיה פקח?
צבע זה סתם צבע ואפשרויות הן סתם אפשרויות, בסופו של יום הוא בדיוק כמונו[/quote]
רק שהוא יכול להוריד חתימות שלא נראות לו ואסור להגיד נגדו שום דבר
[quote=fluffy beard;1439631]רק שהוא יכול להוריד חתימות שלא נראות לו ואסור להגיד נגדו שום דבר[/quote]
כל האשכול הזה נגדו, הלא כן?
החתימה זה הדבר היחיד שאני מתנגד לו, תמיד אפשר להתעלם
[quote=peterpan;1439582]הפורום מרשה לעצמו לאבד ילדים שפשוט לא מעניינים את מרבית הגולשים...
בגלל זה מצידי קחו את אחוות הבונות ותקעו אותה ב*
ואם מרבית הגולשים מורכבים מאחוות הבונות, אז... המצב בפורום מדאיג מאוד.
אגב טוב שצירפתם את לאון לשם, תוסיפו גם כל משתמש נוסף שיצטרף, שתהיה לכם אחוות נובים יאה.
איתי לעומת זאת, מזל טוב. אגב ראית כמה הודעות יש לי? עליתי לפיקוח לפני שהקדשתי. בדיוק כמוך.[/quote]
אחוות הבונות לא קשורה לכל זה, וזה די עזר לפורום צמ"ח.
באמת, כולם התלהבו ואין תגובה שם שהיא לא תגובה בונה, באמת. איך לא חשבנו על זה עד עכשיו
ובדיוק כמו שאתה פוגע עכשיו בליאון, בשביל מה, הוא לא עשה לך כלום, ואתה ראיתי שפגעת בו בנוגע לרמה שלו ועכשיו גם זה.
[quote=peterpan;1439599]יש הבדל בין ביקורת לבין בריונות. לבוא ולקרוא להורדה שלו בחתימה שלך זו אינה ביקורת. בעיקר שאתה סתם מתייחס לסיבה שהוא עלה לפקחות שזו בכלל לא בחירה שלו, זה רותם פנה אליו, זה הפורום שלו והוא יעשה כרצונו.
״הלוואי וידעו לשפוט אותי על מה שאני עושה ולא להסתכל על הגיל שלי...״ זה משפט של אלון.[/quote]
אני לא נגדו, ולא עושה את זה למישהו אחר. באמאשלך? ראית תגובה אחת נגדו?
רק אמרתי באשכול מה רותם יעשה כשהוא יראה.. ורק הייתי נגד הקטע של להוריד ת'חתימה.
[quote=peterpan;1439604]איתי עושה כל מה שצריך לעשות כפקח, הרבה יותר מעומר אפילו. רק בגלל שאתה מכיר את עומר ויודע שהוא כבר ניהל בעבר אז אתה לא אומר על זה דבר. איתי נמצא פה 24/7 ומשגיח. הוא פנה אליך יפה וביקש שתוריד את החתימה ואתה המשכת בעקשנות.. מתעלם מהעובדה שהחתימה הזאת היתה פוגענית ומרדנית.[/quote]
גם אני פניתי יפה אל רותם בזמנים האלה, אתה לא היחיד שזוכר, אבל המשיכו..
כשפרשתי אמרו טוב שפרשת, כשעליתי אמרו שאני אהיה חרא, אבל בכל זאת רותם אמר לי להתעלם. אני סבור שלבנאדם שיותר גדול ממני הוא היה אומר זאת גם. אז ביקשתי ממנו שיתעלם, אבל קילרבי לא חייב להוציא ת'חתימה
אני לא מקבל את העקיצה שזרקת לאיתי על המוטו בחיים שלו. זה המשפט הכי חשוב לו בחיים ואתה לא יודע בכלל עד כמה זה חשוב לו. זה מה שהדליק לי את הפיוז עליך בהתחלה. וגם אם זו היתה בדיחה, בדיחות עושים בין חברים, כל עוד אתה לא חבר שלו זה מתפרש בעיני כפגיעה. גם אם אני לא מנהל אני תמיד אשתדל להגן על המותקף.
בנוגע לאייל, יש לי את הסיבות שלי למה אני מתנגד לניהול שלו ולמה אני מתנגח בו. אני שומר את זה לעצמי. אבל אני יכול להבטיח לך שלא ארגע עד שהוא ירד מניהול. וזו סיבה טובה תאמין לי. אם אתה אותו אלון שפעם היה חבר שלי אתה תזכור היטב שאין לי סיבה להתנגח במישהו לחינם. ולנופף לי שאני נשוי פלוס ילד לא ממש מעלה לך את הקרדיט אצלי, לא שזה סיבה להתבייש בה או משהו... אני גאה במה שאני וכשתגיעו לגילי אני אאחל לכם אפילו חצי מהשמחה ומהסיפור שיש לי בחיים ודיינו...
[quote=horatio;1439632]כל האשכול הזה נגדו, הלא כן?
החתימה זה הדבר היחיד שאני מתנגד לו, תמיד אפשר להתעלם[/quote]
לא, זה גם נגד אייל, לא שהוא עשה משהו פשוט ההעלאה שלו לניהול לא נראית לי הגיונית...
אי אפשר לתת לבן אדם שלא יודע לקבל ביקורת ניהול... חד וחלק
[quote=fluffy beard;1439643]לא, זה גם נגד אייל, לא שהוא עשה משהו פשוט ההעלאה שלו לניהול לא נראית לי הגיונית...
אי אפשר לתת לבן אדם שלא יודע לקבל ביקורת ניהול... חד וחלק[/quote]
הקטע של אייל אני מסכים, זה כמו שאני אעלה עכשיו לניהול של פורום רכב ובכלל אין לי רישיון, הוא לא מוכשר בזה בלי להעליב כמובן.
אולי זו הייתה מעידה חד פעמית? כי לפי זה שהוא לא הגיב פה וקילל את האימ'אימא שלך על הצליבה שאתה עושה לו פה הוא יודע להתעלם. לך תדע, אולי הצלחת לפגוע לו בנקודה רגישת בלי לדעת או לשים לב?
איתי הוא פקח מעולה והייתי שם אותו ראשי בלב שקט!
[quote=peterpan;1439651]איתי הוא פקח מעולה והייתי שם אותו ראשי בלב שקט![/quote]
:p אני בטוח שהוא יהיה ראשי במאה אחוז...
דור אני לא חושב שהוא לא מגיב פה מתוך בגרות... אם לזה אתה מתכוון...
[quote=fluffy beard;1439654]:p אני בטוח שהוא יהיה ראשי במאה אחוז...
דור אני לא חושב שהוא לא מגיב פה מתוך בגרות... אם לזה אתה מתכוון...[/quote]
לא התכוונתי לבגרות (בעצם, אולי כן) דיברתי על היכולת לספוג את כל מה שאתה אומר בלי להגיב
[quote=peterpan;1439641]אני לא מקבל את העקיצה שזרקת לאיתי על המוטו בחיים שלו. זה המשפט הכי חשוב לו בחיים ואתה לא יודע בכלל עד כמה זה חשוב לו. זה מה שהדליק לי את הפיוז עליך בהתחלה. וגם אם זו היתה בדיחה, בדיחות עושים בין חברים, כל עוד אתה לא חבר שלו זה מתפרש בעיני כפגיעה. גם אם אני לא מנהל אני תמיד אשתדל להגן על המותקף.
בנוגע לאייל, יש לי את הסיבות שלי למה אני מתנגד לניהול שלו ולמה אני מתנגח בו. אני שומר את זה לעצמי. אבל אני יכול להבטיח לך שלא ארגע עד שהוא ירד מניהול. וזו סיבה טובה תאמין לי. אם אתה אותו אלון שפעם היה חבר שלי אתה תזכור היטב שאין לי סיבה להתנגח במישהו לחינם. ולנופף לי שאני נשוי פלוס ילד לא ממש מעלה לך את הקרדיט אצלי, לא שזה סיבה להתבייש בה או משהו... אני גאה במה שאני וכשתגיעו לגילי אני אאחל לכם אפילו חצי מהשמחה ומהסיפור שיש לי בחיים ודיינו...[/quote]
זו עדיין "עקיצה" קטנטונת, לא אמרתי שזה משפט גרוע, שמה שהוא עשה לא טוב, חח רק ניסיתי לצחוק עם זה. בכל זאת, אין שום סיבה להיעלב מזה, אני לפחות, לא רואה. אין קללה, ופגיעה במשפט.. נהה, אין.
לנופף לך בזה.. שמע תעשה מה שבאלך, איש איש באמונתו יחייה.
אבל חלאס להספים לו באשכול 1k
בואו לנו"ד אם כל זה
[quote=horatio;1439655]לא התכוונתי לבגרות (בעצם, אולי כן) דיברתי על היכולת לספוג את כל מה שאתה אומר בלי להגיב[/quote]
חחחח כן התכוונת לבגרות... ולא.. הוא מפחד להיכנס לעימות שהוא לא יוכל לצאת ממנו לפחות זאת התאוריה שלי
התיאוריה שלך היא תאוריה של ילד פחדן שנואש ליחס..
אלון, העקיצה פגעה בו, בגלל זה קפצתי.
[quote=peterpan;1439673]התיאוריה שלך היא תאוריה של ילד פחדן שנואש ליחס..
אלון, העקיצה פגעה בו, בגלל זה קפצתי.[/quote]
איך בדיוק הסקת את זה? אני פחדן? הוא זה שמפחד להתעמת.... תחזור ללמוד לתואר שלך נראלי אתה לא משו
הבא שמגיב פה תגובה לא לעניין מקבל באן. ואני לא צוחק - נמאס.
[QUOTE=itayQT;1439830]הבא שמגיב פה תגובה לא לעניין מקבל באן. ואני לא צוחק - נמאס.[/QUOTE]
מזל טוב?
[QUOTE=BlipBloopBlap;1439835]מזל טוב?[/QUOTE]
תודה:big_wink:
אזהרה בע''פ [שנתת עכשיו] אחרי זה אזהרה ורק בסוף באן,לא ידעת איך זה עובד?ועל ספאם לא נותנים באן
[quote=d-a-l-e-k;1439904]אזהרה בע''פ [שנתת עכשיו] אחרי זה אזהרה ורק בסוף באן,לא ידעת איך זה עובד?[/quote]
לא כבר פעם שניה שהוא נותן לי באן על המקום...