-
[quote]"תעשי חיים." אתה אומר לסקיי ונותן לה להילחם נגד הווינגל. בינתיים אתה הולך אל עבר הפוקימון בעל הכנפיים הכחולות וסורק אותו בפוקדע ''טיילו, פוקימון הציפור המהירה-הוא בין פוקימוני הציפור הכי מהירים שיש כאשר מאמנים אותו בצורה הנכונה. הוא אוהב לשחק אך יכול להיות מאוד תוקפני כאשר הוא לא בוטח באנשים''. אתה ניגש לאחד הטיילו שבדיוק נחת ומבקש ממנו להילחם מולך, הטיילו מביט בך למשך כמה רגעים ואז מחייך ואומר ''בוא נראה אותך''.[/quote]
"קדימה!" אומר לטיילו ולאחר מכן אגיד להאונדור:"השתמש בגחלת!" ואני אשתמש בה גם.
-
[quote=alice;1443777][b]
'איזה מהירות, צריך להיזהר' אתה חושב ומנסה ולזוז הצידה בתקווה להתחמק מהניקור דבר שמתגלה כלא נכון, הניקור פוגע לך ברגל בחוזקה!, אתה מתאושש אך עדיין חש את הכאב ברגלך ויוצא אל סוואבלו בדחיפה, סוואבלו שלא שם לב לקרב לרגע נפגע מהדחיפה ועף על עץ בחוזקה. אתה תוקף בעלי תער ואומר "את מהירה, אבל אני עוד יותר מהיר" כדי להלחיץ אותה קצת וכדי למשוך זמן, עלי התער שלך מפספסים אבל אתה משתמש בהם כהסחה וקופץ על סוואבלו ומצליח לרתק אותה לרצפה. אתה מתכונן להשתמש בעלי תער אבל סוואבלו לפתע מחייכת ומתחילה... לשיר! אתה מתחיל לפתע להרגיש מאוד מנומנם... אתה שומע את השיר הרך והמרדים של סוואבלו ולפתע כאילו כל הדאגות שבעולם נעלמו ואתה רק רוצה לישון
"[/quote]
זה לא קשור אבל, איך השגת wow? אני לא מצליח להוריד אותו!
_____________________________________-
'איזה הרגשה נעימה' אחשוב לעצמי ואז אנער את ראשי כדי לא שהשיר לא יכנס לי לראש. 'צריך להיות זהיר יותר. 'ההתקפה הזאת יכולה להרדים אותי, דבר שיהיה מאוד לא נחוץ בקרב הזה'. אני אשתמש בעלי תער פעם נוספת ואז אשתמש בדחיפה עם כל הגוף שלי בסוואבלו.
-
[quote=deadpool;1443778]*אני לא זוכר אם להאונדור יש פוכדור, אז אני מניח שיש לו..
"קדימה!" אומר "צא האונדור!" ואוציא את האונדור מהפוכדור שלו.לאחר מכן אגיד להאונדור:"השתמש בגחלת!" ואני אשתמש בה גם.[/quote]
קראת את המשחק בכלל?0-0 כתבתי שאין פוקדורים במשחק
[quote]שותפים
במ''ת הזה לא תהיה לכם כל אפשרות ללכוד פוקימונים, לפחות לא בעזרת פוקדורים.
אתם תתחילו את המסע עם פוקימון שנקרא ''שותף ראשי'' או ''שותף התחלתי'' עם תרצו לקרא לזה ככה.
השותף ההתחלתי הוא בעצם פוקימון שישמש לכם כשותף וחבר למסע, אתם תקבלו אותו מהפרופסור של העיר בא אתם גרים- השותף שתקבלו יהיה תואם לסוג הפוקימון שאתם מעורבים אתו למשל עם אתם מעורבים עם איווי: השותף ההתחלתי שלכם יהיה איווי כמובן.
בגלל היותכם מעורבים אתם בעלי היכולת לדבר עם פוקימונים! תוכלו לדבר איתם ממש כמו אל בני אדם, דבר אשר יוסיף לכם יותר רגש והבנה כלפי השותפים שלכם ולא התייחסות אליהם כמו אל רק אמצעי לחימה: תוכלו ממש להבין פוקימונים-את הרגשות שלהם, התכונות שלהם, דפוס ההתנהגות ואפילו האהבות שלהם.
כאשר תמצאו פוקימון שמוצא חן בעיניכם מכל מיני בחינות לדוגמא: חוזק, אישיות, מראה או סתם למשל כי אתם אוהבים את אותו הפוקימון- תוכלו לאתגר אותו לקרב מולכם, עם תנצחו הפוקימון יצטרף למסע שלכם!
הוא יהפוך לשותף המשני שלכם, השותפים הולכים אתכם ברגל ואין להם פוקדור-אתם אחראים לביטחון שלהם!
שימו לב למגבלה- השותף הראשי שלכם חייב להיות אתכם תמיד, תוכלו להיות בו זמנית רק עם שישה שותפים כלומר שותף ראשי +חמישה שותפים אחרים.
[/quote]
אתה [b]מבקש[/b] מהאונדור להצטרף לקרב וכמובן שהוא מסכים, הוא נעמד מול הטיילו וכך גם אתה. ''שניים מול אחד? זה קרב לא הוגן!'' טוען הטיילו ומביט בך בעז ''אני נגדך או אני נגד הפוקימון שלך! תבחר אחד'' מתלונטן הטיילו
[quote]זה לא קשור אבל, איך השגת wow? אני לא מצליח להוריד אותו!
_____________________________________-
'איזה הרגשה נעימה' אחשוב לעצמי ואז אנער את ראשי כדי לא שהשיר לא יכנס לי לראש. 'צריך להיות זהיר יותר. 'ההתקפה הזאת יכולה להרדים אותי, דבר שיהיה מאוד לא נחוץ בקרב הזה'. אני אשתמש בעלי תער פעם נוספת ואז אשתמש בדחיפה עם כל הגוף שלי בסוואבלו.
[/quote]
יש הורדה של הגרסה החינאמית אחרי שנרשמים
'איזה הרגשה נעימה' אתה חושב לעצמך ואז מנער את ראשך כדי לא שהשיר לא יכנס לך לראש. 'צריך להיות זהיר יותר. 'ההתקפה הזאת יכולה להרדים אותי, דבר שיהיה מאוד לא נחוץ בקרב הזה'. אתה מנסה להשתמש בעלי תער פעם נוספת שהפעם פוגעים בסוואבלו שמופתעת מזה שאתה לא ישן. אתה מנצל את הבלבול שלה ותוקף אותה עם דחיפה! סוואבלו כבר מותשת ואתה רואה שעוד מכה אחת תוכל להביס אותה! בתור מוצא אחרון סוואבלו יוצאת אלייך שוב בניקור!
-
[quote=alice;1443782]
יש הורדה של הגרסה החינאמית אחרי שנרשמים
'איזה הרגשה נעימה' אתה חושב לעצמך ואז מנער את ראשך כדי לא שהשיר לא יכנס לך לראש. 'צריך להיות זהיר יותר. 'ההתקפה הזאת יכולה להרדים אותי, דבר שיהיה מאוד לא נחוץ בקרב הזה'. אתה מנסה להשתמש בעלי תער פעם נוספת שהפעם פוגעים בסוואבלו שמופתעת מזה שאתה לא ישן. אתה מנצל את הבלבול שלה ותוקף אותה עם דחיפה! סוואבלו כבר מותשת ואתה רואה שעוד מכה אחת תוכל להביס אותה! בתור מוצא אחרון סוואבלו יוצאת אלייך שוב בניקור![/quote]
הורדתי משם וזה לא עובד
[img]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/163.gif[/img][b]התחלה לכולם[/b][img]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/163.gif[/img]
''הוט, הוט. הוט, הוט'' אתם שומעים את השעון המעורר שלכם מצלצל.
אתם מתעוררים בפיהוק רחב ומסתנוורים מעט למראה קרני השמש החודרות לחדרכם דרך החלון ''הוט, הוט'' ממשיך השעון לזמזם ואתם דופקים במכה עצבנית את ראש הפלסטיק של שעון המעורר בצורת הוט, הוט שלכם, יש לכם הרגשה שהשעון הזה עשה לכם טראומה מהפוקמון ''הוטהוט'' ושבטח לא תרצו אותו כשותף שלפתע אתם נזכרים מדוע כיוונתם את השעון לשעה כה מוקדמת בבוקר! היום אתם מתחילים את המסע שלכם נגד הארי וסטון חיוך עולה על פניכם ולפתע כל קורי השינה עוזבים אותכם.
אתם מדלגים בחריצות אל חדר האמבטיה ומצחצחים שיניים במהירות .כל כך מהר שבלי כוונה אתם בולעים מעט ממשחת השיניים בריח מנטה מרענן).
אתם יורדים למטה בריצה ושופכים בגסות קורנפלס בוצרת פוקימונים עם חלב אל קערה ומתחילים לאכול, בעודכים חושבים על כך שהפיקאצ'ו טעים יותר מהמג'יקארפ עינכם מטיילות אל שעון הקיר ואתם כמעט מתעלפים שאתם מגלים שעוד רגע אתם צריכים להיות במעבדה!
אתם חוטפים במהרה את התיק שלכם ופותחים אותו בכדי לוודא שהכל שם- 5 מנות בשבילכם וחמש מנות פוקימונים, 10 בקבוקי מים, חכת עץ זולה, אוהל ושק שינה, כן הכל בפנים.
אתם חוטפים קרקר בפיכם ומתחילים לרוץ במהירות אל עבר המעבדה של הפרופסור רואן, זה הרגע שלכם אתם עומדים מול דלת העץ הכבדה, מבחוץ המעבדה נראת כמו בית רגיל אך רק מעטים יודעים כי היא נמשכת עמוק עמוק אל מתחת לפני האדמה והיא ממש לא בית רגיל.
נראה כי מותקנת מצלמה או כי מישהו מתצפת על הדלת מפני שלפתע היא נפתחת במהירות ודמות מושכת אותך פנימה, אתה שומע את הדהוד טריקת הדלת מאחורייך.
אתה מביט על האדם שמשך אותך ומרגיש כאב קל בכתפף, האיש בעל שיער שחור קצוץ ולובש חלוק מעבדה, ''שלום לך'' הוא אומר ''אתה בטח xxx נרגש להתחיל את המסע שלך יחד עם השותף שלך yyy?''[/quote]
"כן!" אני אומר לפרופסור בלחישה כדי שלא ישמעו אותי. "וואו, הצלחת לעשות מעבדה ממש טובה, ועוד בעידן כזה!" אני אחמיא לפרופ'. "קדימה, מתי אני אקבל את טריקו שלי?" אני אעבד את הסבלנות שלי.
-
[QUOTE=Captain Happy;1443787]הורדתי משם וזה לא עובד
'נשאר עוד קצת, אני יכול לעשות את זה'. אתה קופץ הצידה ואז יוצא בעלי התער הכי חזקים שאתה יכול, הפעולה הזאת לוקחת ממך הרבה אנרגיה ואתה יודע שאחריה לא תוכל להמשיך להילחם מפני שכבר התשת את עצמך . "זה הסוף שלך סוואבלו. אני בטוח מנצח בקרב הזה!" אתה אומר בחיוך ניצחון, המתקפה שלך פוגעת בסוואבלו שלא מצליחה להתחמק והיא נופלת על הקרקע בתבוסה!
[QUOTE=שלום לכם;1443791]"כן!" אני אומר לפרופסור בלחישה כדי שלא ישמעו אותי. "וואו, הצלחת לעשות מעבדה ממש טובה, ועוד בעידן כזה!" אני אחמיא לפרופ'. "קדימה, מתי אני אקבל את טריקו שלי?" אני אעבד את הסבלנות שלי.[/QUOTE]
"כן!" אתה אומר לפרופסור בלחישה כדי שלא ישמעו אותך. "וואו, הצלחת לעשות מעבדה ממש טובה, ועוד בעידן כזה!" אתה מחמיא לפרופ'. "קדימה, מתי אני אקבל את טריקו שלי?" אתה מתחיל לאבד את הסבלנות שלך. 'אני פרופסור אוק, בוא אחריי בבקשה'' אומר לך הפרופסור. אתה הולך אחרי הפרופסור והוא מוביל אותך לחדר קטן בצד המעבדה, אתה שם לב שבתוך החדר יש עוד דלת, אבל לא שואל לגביה. הפרופסור שורק שריקה אחת ולפתע מאחת הפינות בחדר שלא שמת לב אליהן עד כה יוצא..
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/ea/PinRS252.gif[/IMG]
זכר!
''זה טריקו, השותף החדש שלך!'' אומר לך הפרופסור בחיוך ''אתה לא נראה סביר...'' משיב הטריקו אלייך ''תסלח לו, הוא קצת....קשה בהתחלה אבל הוא עוד יתרכך'' אומר פרופסור אוק בהתנצלות
-
[quote=alice;1443796]
"כן!" אתה אומר לפרופסור בלחישה כדי שלא ישמעו אותך. "וואו, הצלחת לעשות מעבדה ממש טובה, ועוד בעידן כזה!" אתה מחמיא לפרופ'. "קדימה, מתי אני אקבל את טריקו שלי?" אתה מתחיל לאבד את הסבלנות שלך. 'אני פרופסור אוק, בוא אחריי בבקשה'' אומר לך הפרופסור. אתה הולך אחרי הפרופסור והוא מוביל אותך לחדר קטן בצד המעבדה, אתה שם לב שבתוך החדר יש עוד דלת, אבל לא שואל לגביה. הפרופסור שורק שריקה אחת ולפתע מאחת הפינות בחדר שלא שמת לב אליהן עד כה יוצא..
[img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/ea/pinrs252.gif[/img]
זכר!
''זה טריקו, השותף החדש שלך!'' אומר לך הפרופסור בחיוך ''אתה לא נראה סביר...'' משיב הטריקו אלייך ''תסלח לו, הוא קצת....קשה בהתחלה אבל הוא עוד יתרכך'' אומר פרופסור אוק בהתנצלות[/quote]
"אל תדאג", אני אומר לאוק, "גם אני יכול להיות קשוח" ומסתכל טריקו במבט מאיים. "טריקו בוא, יוצאים החוצה, אנחנו צריכים להתאמן אם אנחנו רוצים לטפל בהארי" אומר לטריקו ואחייך חצי חיוך אל טריקו.
-
[QUOTE=שלום לכם;1443799]"אל תדאג", אני אומר לאוק, "גם אני יכול להיות קשוח" ומסתכל טריקו במבט מאיים. "טריקו בוא, יוצאים החוצה, אנחנו צריכים להתאמן אם אנחנו רוצים לטפל בהארי" אומר לטריקו ואחייך חצי חיוך אל טריקו.[/QUOTE]
זה כל כך מרגיש הgood old days
"אל תדאג", אתה אומר לאוק, "גם אני יכול להיות קשוח" ואז אתה מסתכל אל טריקו במבט מאיים. "טריקו בוא, יוצאים החוצה, אנחנו צריכים להתאמן אם אנחנו רוצים לטפל בהארי" אתה אומר לטריקו וחייך חצי חיוך אליו. ''רק רגע אחד, יש עוד עניין'' עוצר אותך הפרופסור.
''מאמנים בני 15 שיוצאים למסע, לא רק לוקחים את הפוקימון שלהם איתם.'' הוא מחייך ואומר ''לונה, בואי לפה בבקשה''. מהדלת ששמת לב אליה קודם שבצד החדר יוצאת ילדה צעירה, מעורבת.
[SPOILER][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v91/Michi_Neko/Gijinka%20Pokemon/Cresselia.gif[/IMG]
[/SPOILER]
בהתחלה אתה לא שם לב למשהו חשוד, שלפתע לבך הולם בכח שאתה מבין, הפרופסור מבין לפי המבט שלך ואומר ''נכון, זאת לונה מעורבת קריסליה בת שמונה, האם תיקח עליך את האחריות להגן עליה ותיקח אותה איתך במסע?'' שואל הפרופסור
-
[QUOTE=Alice;1443808]זה כל כך מרגיש הgood old days
"אל תדאג", אתה אומר לאוק, "גם אני יכול להיות קשוח" ואז אתה מסתכל אל טריקו במבט מאיים. "טריקו בוא, יוצאים החוצה, אנחנו צריכים להתאמן אם אנחנו רוצים לטפל בהארי" אתה אומר לטריקו וחייך חצי חיוך אליו. ''רק רגע אחד, יש עוד עניין'' עוצר אותך הפרופסור.
''מאמנים בני 15 שיוצאים למסע, לא רק לוקחים את הפוקימון שלהם איתם.'' הוא מחייך ואומר ''לונה, בואי לפה בבקשה''. מהדלת ששמת לב אליה קודם שבצד החדר יוצאת ילדה צעירה, מעורבת.
[SPOILER][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v91/Michi_Neko/Gijinka%20Pokemon/Cresselia.gif[/IMG]
[/SPOILER]
בהתחלה אתה לא שם לב למשהו חשוד, שלפתע לבך הולם בכח שאתה מבין, הפרופסור מבין לפי המבט שלך ואומר ''נכון, זאת לונה מעורבת קריסליה בת שמונה, האם תיקח עליך את האחריות להגן עליה ותיקח אותה איתך במסע?'' שואל הפרופסור[/QUOTE]
בשביל שזה יהיה הgood old days אנחנו צריכים שפתאום הארי פוטר יכנס למ"ת :wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חייב?" אני אשאל אך גם אשלח לפרופ' מבט שמראה שאני צוחק ושאני מסכים. 'מעניין אם למעורבת הזאת יהיו כוחות מיוחדים שיעזרו לי במסע' אני אבחן את לונה במבט
-
[quote=alice;1443796]'נשאר עוד קצת, אני יכול לעשות את זה'. אתה קופץ הצידה ואז יוצא בעלי התער הכי חזקים שאתה יכול, הפעולה הזאת לוקחת ממך הרבה אנרגיה ואתה יודע שאחריה לא תוכל להמשיך להילחם מפני שכבר התשת את עצמך . "זה הסוף שלך סוואבלו. אני בטוח מנצח בקרב הזה!" אתה אומר בחיוך ניצחון, המתקפה שלך פוגעת בסוואבלו שלא מצליחה להתחמק והיא נופלת על הקרקע בתבוסה!
[/quote]
"הניצחון שלי סוואבלו, מהיום את בצוות שלי" אומר לה. "חברים, תקשיבו. היום מצטרפת אלינו סוואבלו. אני מקווה מאוד שתסתדרו. אני לא רוצה מריבות בצוות שלי. דרך אגב סוואבלו, איזה התקפות את יודעת עוד?" אשאל אותה בחיוך.
-
[quote=שלום לכם;1443810]בשביל שזה יהיה הgood old days אנחנו צריכים שפתאום הארי פוטר יכנס למ"ת :wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חייב?" אני אשאל אך גם אשלח לפרופ' מבט שמראה שאני צוחק ושאני מסכים. 'מעניין אם למעורבת הזאת יהיו כוחות מיוחדים שיעזרו לי במסע' אני אבחן את לונה במבט[/quote]
"אני חייב?" אתה שואל ושולח לפרופ' מבט שמראה שאתה צוחק ושאתה מסכים. מזווית העין אתה רואה שלונה שמעט נעלבת. 'מעניין אם למעורבת הזאת יהיו כוחות מיוחדים שיעזרו לי במסע' אתה בוחן את לונה במבטך ולונה בוחנת אותך חזרה. אתם יוצאים מחוץ למעבדה ומתחילים ללכת לא עובר זמן רב ואתם רואים את השלט שאומר ''דרך 29''.
[quote=captain happy;1443811]"הניצחון שלי סוואבלו, מהיום את בצוות שלי" אומר לה. "חברים, תקשיבו. היום מצטרפת אלינו סוואבלו. אני מקווה מאוד שתסתדרו. אני לא רוצה מריבות בצוות שלי. דרך אגב סוואבלו, איזה התקפות את יודעת עוד?" אשאל אותה בחיוך.[/quote]
"הניצחון שלי סוואבלו, מהיום את בצוות שלי" אתה אומר לה. "חברים, תקשיבו. היום מצטרפת אלינו סוואבלו. אני מקווה מאוד שתסתדרו. אני לא רוצה מריבות בצוות שלי. דרך אגב סוואבלו, איזה התקפות את יודעת עוד?" אתה שואל אותה בחיוך ''ניקור, שירה, דחיפה'' עונה סוואבלו בחוסר רצון. אתה פתאום רואה שיוליה מתקדמת מעט לעבר סוואבלו, אך עדיין מעט מפחדת נראה כי היא מחבבת את סוואבלו ורוצה ללטף אותה אך היא מפחדת מיד ושוב צועדת מעט אחורה
-
[quote=alice;1443736]"בואי" אתה אומר ולוקח את דרים בידך. "טוב איווי אולי נלחם אתה רוצה?" אתה שואל את איווי בשמחה ''כן!'' אומר איווי ומקפץ בשמחה ''וואוו!'' פולטת לפתע דרים ומצביע לשמים
אתה שם לב ללהקה של פוקימונים מעופפים עפה בשמים:
[img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/276.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/278.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/333.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/016.png[/img]
אתה גם רואה כמה פוקימונים מציצים בין השיחים:
[img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/174.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/161.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/300.png[/img]
[/quote]
"וואו הציפור עם החזה האדום נראת נחמדה,גם זאת עם הכנפיים בצורת עננים." אני תוהה במי לבחור. "אוקיי איווי תשתמש בהתקפה מהירה כדי לפגוע בזה עם החזה האדום אבל תעלם מהר כדי שלא יראה אותך" אני אומר מעט בהיסוס לנוכח התרגיל המסובך שהבאתי לאיווי.
-
[quote=alice;1443835]
"הניצחון שלי סוואבלו, מהיום את בצוות שלי" אתה אומר לה. "חברים, תקשיבו. היום מצטרפת אלינו סוואבלו. אני מקווה מאוד שתסתדרו. אני לא רוצה מריבות בצוות שלי. דרך אגב סוואבלו, איזה התקפות את יודעת עוד?" אתה שואל אותה בחיוך ''ניקור, שירה, דחיפה'' עונה סוואבלו בחוסר רצון. אתה פתאום רואה שיוליה מתקדמת מעט לעבר סוואבלו, אך עדיין מעט מפחדת נראה כי היא מחבבת את סוואבלו ורוצה ללטף אותה אך היא מפחדת מיד ושוב צועדת מעט אחורה[/quote]
"אל תדאגי יוליה, סוואבלו לא תעשה לך כלום אם תלטפי. נכון סוואבלו" אומר ואסתכל על סוואבלו כדי לראות את תגובתה. לאחר מכן אקרב את ידי לסוואבלו ואלטף אותה גם. כאשר יסתיימו הליטופים נמשיך בדרכינו ונעצור להפסקת אוכל לפני שנכנס לדרך 30. כשננגיע לדרך שלושים נתקדם כמה שיותר כדי לא להעביר את הלילה בחוץ.
-
[SIZE="5"]מעכשיו כל כמה זמן אני אכתוב לכם מה הזמן (בוקר\צהריים\אחר הצהריים\ערב\לילה) שימו לב שזה יכול לקבוע אם תתיקלו בסכנות מסויימות! תשתדלו כבר בערב להיות מוכנים לקראת הלילה! אבל קחו בחשבון שיש פוקימונים מסויימים שיופיעו לפניכם רק בלילה![/SIZE]
[B][SIZE="5"]עכשיו אצלכם: אחר צהריים[/SIZE]
[/B]
[QUOTE=the rock;1443842]"וואו הציפור עם החזה האדום נראת נחמדה,גם זאת עם הכנפיים בצורת עננים." אני תוהה במי לבחור. "אוקיי איווי תשתמש בהתקפה מהירה כדי לפגוע בזה עם החזה האדום אבל תעלם מהר כדי שלא יראה אותך" אני אומר מעט בהיסוס לנוכח התרגיל המסובך שהבאתי לאיווי.[/QUOTE]
"וואו הציפור עם החזה האדום נראת נחמדה,גם זאת עם הכנפיים בצורת עננים." אתה תוהה במי לבחור. "אוקיי איווי תשתמש בהתקפה מהירה כדי לפגוע בזה עם החזה האדום אבל תעלם מהר כדי שלא יראה אותך" אתה אומר מעט בהיסוס לנוכח התרגיל המסובך שהבאת לאיווי. איווי מתכונן להתקיף במהירות את אחת הציפורים האלו שבדיוק נחתה, הוא תוקף במתקפה מהירה ובמהירות נעלם מאחוריי שיח, הציפור המופתעת עפה לאחור ומביטה סביבה בעצבים כדי לראות את מי להתקיף, למרבה הצער דרים שישבה מתחת לאחד העצים וצפתה בקרב לכדה את עינה.
[QUOTE=Captain Happy;1443844]"אל תדאגי יוליה, סוואבלו לא תעשה לך כלום אם תלטפי. נכון סוואבלו" אומר ואסתכל על סוואבלו כדי לראות את תגובתה. לאחר מכן אקרב את ידי לסוואבלו ואלטף אותה גם. כאשר יסתיימו הליטופים נמשיך בדרכינו ונעצור להפסקת אוכל לפני שנכנס לדרך 30. כשננגיע לדרך שלושים נתקדם כמה שיותר כדי לא להעביר את הלילה בחוץ.[/QUOTE]
"אל תדאגי יוליה, סוואבלו לא תעשה לך כלום אם תלטפי. נכון סוואבלו" אתה אומר ומסתכל על סוואבלו כדי לראות את תגובתה ורואה שהיא מאשרת זאת לאחר שרואה את יוליה המפוחדת. לאחר מכן אתה מקרב את ידך לסוואבלו ומלטף אותה גם-שיוליה רואה את זה היא נרגעת ומתחילה ללטף את סוואבלו, סוואבלו לא נראת מרוצה מכך שאתה מלטף אותה אבל נראה כי היא מחבבת מאוד את יוליה. כאשר אתם מסיימים עם הליטופים אתם ממשיכים בדרכים ומחליטים לעצור להפסקת אוכל לפני שתיכנסו לדרך 30. אתם אוכלים ונחים קצת אבל מגלים שיש לכם עוד קצת זמן ללכת לפני דרך 30 ולכן מחליטים לחנות באותו מקום ללילה. אתם מתחילים לארגן את המחנה שלפתע יוליה מתחילה לצחקק, אתה מסתכל הצידה ורואה אותה משחקת עם פוקימון קטן שהופיע מבין השיחים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/174.png[/IMG]
-
[quote=alice;1443857][size="5"]מעכשיו כל כמה זמן אני אכתוב לכם מה הזמן (בוקר\צהריים\אחר הצהריים\ערב\לילה) שימו לב שזה יכול לקבוע אם תתיקלו בסכנות מסויימות! תשתדלו כבר בערב להיות מוכנים לקראת הלילה! אבל קחו בחשבון שיש פוקימונים מסויימים שיופיעו לפניכם רק בלילה![/size]
[b][size="5"]עכשיו אצלכם: אחר צהריים[/size]
[/b]
"וואו הציפור עם החזה האדום נראת נחמדה,גם זאת עם הכנפיים בצורת עננים." אתה תוהה במי לבחור. "אוקיי איווי תשתמש בהתקפה מהירה כדי לפגוע בזה עם החזה האדום אבל תעלם מהר כדי שלא יראה אותך" אתה אומר מעט בהיסוס לנוכח התרגיל המסובך שהבאת לאיווי. איווי מתכונן להתקיף במהירות את אחת הציפורים האלו שבדיוק נחתה, הוא תוקף במתקפה מהירה ובמהירות נעלם מאחוריי שיח, הציפור המופתעת עפה לאחור ומביטה סביבה בעצבים כדי לראות את מי להתקיף, למרבה הצער דרים שישבה מתחת לאחד העצים וצפתה בקרב לכדה את עינה.
[/quote]
"או או " אני אומר בבהלה. "עכשיו איווי שנינו מתקפה מהירה" יוצא ביחד עם איווי למתקפה מהירה. לאחר שהיא מסתיימת אני משתמש בדחיפה ונעזר בפיזיות שלי כדי להסיח את דעת הציפור מדרים.
-
[quote=the rock;1443859]"או או " אני אומר בבהלה. "עכשיו איווי שנינו מתקפה מהירה" יוצא ביחד עם איווי למתקפה מהירה.[/quote]
''או או'' אתה אומר בבהלה שאתה קולט שהטיילו עומד לפגוע בדרים ''עכשיו איווי שנינו מתקפה מהירה'' אתה אומר לאיווי שמזנק מבין השיחים, אתם תוקפים את טיילו המבולבל משני צדדים שונים והוא נפגע פגיעה ישירה! דרים המופתעת קמה ורצה אלייך ''הנה! תודה שהצלת אותי'' ומושיטה לך מכשיר אדום שאתה מזהה מיד כפוקדע! דרים הולכת מעט אחורה ונעמדת מחוץ לשדה הקרב.
-
[quote=alice;1443835]"אני חייב?" אתה שואל ושולח לפרופ' מבט שמראה שאתה צוחק ושאתה מסכים. מזווית העין אתה רואה שלונה שמעט נעלבת. 'מעניין אם למעורבת הזאת יהיו כוחות מיוחדים שיעזרו לי במסע' אתה בוחן את לונה במבטך ולונה בוחנת אותך חזרה. אתם יוצאים מחוץ למעבדה ומתחילים ללכת לא עובר זמן רב ואתם רואים את השלט שאומר ''דרך 29''.
[/quote]
"דרך 29" אמרתי ללונה "חיכיתי כבר הרבה זמן להגיע למקום הזה, מקווה שהוא יהיה יותר מעניין מהעיר הזאת". 'סוף סוף אני אראה מעורבת אגדית ודרטיני בפעולה...'
-
[quote=alice;1443863]''או או'' אתה אומר בבהלה שאתה קולט שהטיילו עומד לפגוע בדרים ''עכשיו איווי שנינו מתקפה מהירה'' אתה אומר לאיווי שמזנק מבין השיחים, אתם תוקפים את טיילו המבולבל משני צדדים שונים והוא נפגע פגיעה ישירה! דרים המופתעת קמה ורצה אלייך ''הנה! תודה שהצלת אותי'' ומושיטה לך מכשיר אדום שאתה מזהה מיד כפוקדע! דרים הולכת מעט אחורה ונעמדת מחוץ לשדה הקרב.[/quote]
סורק את הפוקימון בפוקידע. לאחר מכן אני מתחיל לומר לו "סליחה על זה רציתי להתאמן קצת עם איווי על תפגע בה בבקשה אני אמור להגן עליה טיילו עכשיו אחרי שהארתי על המקרה אתה רוצה להלחם?" אני שואל שחיוך מתפשט על פניי.
-
[quote=alice;1443857][size="5"]מעכשיו כל כמה זמן אני אכתוב לכם מה הזמן (בוקר\צהריים\אחר הצהריים\ערב\לילה) שימו לב שזה יכול לקבוע אם תתיקלו בסכנות מסויימות! תשתדלו כבר בערב להיות מוכנים לקראת הלילה! אבל קחו בחשבון שיש פוקימונים מסויימים שיופיעו לפניכם רק בלילה![/size]
[b][size="5"]עכשיו אצלכם: אחר צהריים[/size]
[/b]
"אל תדאגי יוליה, סוואבלו לא תעשה לך כלום אם תלטפי. נכון סוואבלו" אתה אומר ומסתכל על סוואבלו כדי לראות את תגובתה ורואה שהיא מאשרת זאת לאחר שרואה את יוליה המפוחדת. לאחר מכן אתה מקרב את ידך לסוואבלו ומלטף אותה גם-שיוליה רואה את זה היא נרגעת ומתחילה ללטף את סוואבלו, סוואבלו לא נראת מרוצה מכך שאתה מלטף אותה אבל נראה כי היא מחבבת מאוד את יוליה. כאשר אתם מסיימים עם הליטופים אתם ממשיכים בדרכים ומחליטים לעצור להפסקת אוכל לפני שתיכנסו לדרך 30. אתם אוכלים ונחים קצת אבל מגלים שיש לכם עוד קצת זמן ללכת לפני דרך 30 ולכן מחליטים לחנות באותו מקום ללילה. אתם מתחילים לארגן את המחנה שלפתע יוליה מתחילה לצחקק, אתה מסתכל הצידה ורואה אותה משחקת עם פוקימון קטן שהופיע מבין השיחים [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/174.png[/img][/quote]
"איזה פוקימון קטן וחמוד. אני אבדוק אותו בפוקידע" אומר ליוליה בהתעניינות ואסרוק את הפוקימון. לאחר מכן אחלק לכולם אוכל ונתכונן ללכת לישון. לפני השינה אשאל את יוליה איך עבר בשבילה היום ואיך היא מרגישה.
-
[QUOTE=שלום לכם;1443865]"דרך 29" אמרתי ללונה "חיכיתי כבר הרבה זמן להגיע למקום הזה, מקווה שהוא יהיה יותר מעניין מהעיר הזאת". 'סוף סוף אני אראה מעורבת אגדית ודרטיני בפעולה...'[/QUOTE]
"דרך 29" אתה אומר ללונה "חיכיתי כבר הרבה זמן להגיע למקום הזה, מקווה שהוא יהיה יותר מעניין מהעיר הזאת". 'סוף סוף אני אראה מעורבת אגדית ודרטיני בפעולה...' אתה חושב במוחך בהלהבות. אתם נכנסים לתוך הדרך ועיניה של לונה מוארות במהרה ''וואוו!'' היא מתלהבת ומביטה לשמים, אתה מביט גם ושם לב ללהקה של פוקימונים מעופפים עפה בשמים:
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/276.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/278.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/333.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/016.png[/IMG]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/174.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/161.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/300.png[/IMG]
[QUOTE=the rock;1443866]סורק את הפוקימון בפוקידע. לאחר מכן אני מתחיל לומר לו "סליחה על זה רציתי להתאמן קצת עם איווי על תפגע בה בבקשה אני אמור להגן עליה טיילו עכשיו אחרי שהארתי על המקרה אתה רוצה להלחם?" אני שואל שחיוך מתפשט על פניי.[/QUOTE]
אתה סורק את הפוקימון בפוקידע שמיד מצפצף ''טיילו, פוקימון הציפור המהירה-הוא בין פוקימוני הציפור הכי מהירים שיש כאשר מאמנים אותו בצורה הנכונה. הוא אוהב לשחק אך יכול להיות מאוד תוקפני כאשר הוא לא בוטח באנשים'' לאחר מכן אתה מתחיל לומר לו "סליחה על זה רציתי להתאמן קצת עם איווי אל תפגע בה בבקשה אני אמור להגן עליה טיילו עכשיו אחרי שהארתי על המקרה אתה רוצה להלחם?" אתה שואל שחיוך מתפשט על פניי, ''בסדר, אני לא אפגע בה-אבל אני לא יכול לומר את אותו דבר עלייך'' אומר הטיילו ומחייך חיוך מרושע ''קרב אחד על אחד!'' הוא אומר, הוא מזנק אלייך במתקפת ניקור!
[QUOTE=Captain Happy;1443868]"איזה פוקימון קטן וחמוד. אני אבדוק אותו בפוקידע" אומר ליוליה בהתעניינות ואסרוק את הפוקימון. לאחר מכן אחלק לכולם אוכל ונתכונן ללכת לישון. לפני השינה אשאל את יוליה איך עבר בשבילה היום ואיך היא מרגישה.[/QUOTE]
אל תשכח שאחרי צהריים כרגע עוד לא ערב, ערב יהיה ממש בקרוב
"איזה פוקימון קטן וחמוד. אני אבדוק אותו בפוקידע" אתה אומר ליוליה בהתעניינות וסורק את הפוקימון ''איגליבאף, פוקימון הבלון הקטן. הגוף שלו מאוד קופצני, ומהרגע שהוא מתחיל לקפוץ הוא בלתי ניתן לעצירה. הוא מאוד חברותי וילדותי מאוד, הוא נקשר בקלות לאנשים ופוקימונים שהוא פוגש ובעיקר לילדים קטנים''. לאחר מכן אתה מחלק לכולם אוכל ומתחיל את כל ההכנות ללכת לישון. אתה יושב עם יוליה ושואל אותה איך עבר עליה היום ואיך היא מרגישה ''היה כיף!'' אומרת יוליה ומצחקקת לעצמה. אתה שם לב שאיגליבאף מציץ מפתח האוהל שלכם ורוצה להיכנס.
-
[quote=alice;1443881]
אתה סורק את הפוקימון בפוקידע שמיד מצפצף ''טיילו, פוקימון הציפור המהירה-הוא בין פוקימוני הציפור הכי מהירים שיש כאשר מאמנים אותו בצורה הנכונה. הוא אוהב לשחק אך יכול להיות מאוד תוקפני כאשר הוא לא בוטח באנשים'' לאחר מכן אתה מתחיל לומר לו "סליחה על זה רציתי להתאמן קצת עם איווי אל תפגע בה בבקשה אני אמור להגן עליה טיילו עכשיו אחרי שהארתי על המקרה אתה רוצה להלחם?" אתה שואל שחיוך מתפשט על פניי, ''בסדר, אני לא אפגע בה-אבל אני לא יכול לומר את אותו דבר עלייך'' אומר הטיילו ומחייך חיוך מרושע ''קרב אחד על אחד!'' הוא אומר, הוא מזנק אלייך במתקפת ניקור!
.[/quote]
מנסה להתחמק במתקפה מהירה. "האמת שאני מעדיף שאיווי ילחם אבל עם אתה רוצה אז..." משתמש בדחיפה ואז בנהמה כדי לעשות רושם ומקנח בעוד דחיפה.
-
[quote=alice;1443881]"דרך 29" אתה אומר ללונה "חיכיתי כבר הרבה זמן להגיע למקום הזה, מקווה שהוא יהיה יותר מעניין מהעיר הזאת". 'סוף סוף אני אראה מעורבת אגדית ודרטיני בפעולה...' אתה חושב במוחך בהלהבות. אתם נכנסים לתוך הדרך ועיניה של לונה מוארות במהרה ''וואוו!'' היא מתלהבת ומביטה לשמים, אתה מביט גם ושם לב ללהקה של פוקימונים מעופפים עפה בשמים:
[img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/276.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/278.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/333.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/016.png[/img]
[img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/174.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/161.png[/img] [img]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/300.png[/img]
[/quote]
"טיילו הא..." אני ממלמל לעצמי.. "טריקו, בוא, אתה רואה את טיילו הזה? אני רוצה שהוא יצטרף למסע שלנו!" אומר לטריקו. "טיילו, אם אני מביס אותך, אתה בא איתי, נכון?!" אני שואל את הטיילו הפראי.
-
[quote=alice;1443881]"
אל תשכח שאחרי צהריים כרגע עוד לא ערב, ערב יהיה ממש בקרוב
"איזה פוקימון קטן וחמוד. אני אבדוק אותו בפוקידע" אתה אומר ליוליה בהתעניינות וסורק את הפוקימון ''איגליבאף, פוקימון הבלון הקטן. הגוף שלו מאוד קופצני, ומהרגע שהוא מתחיל לקפוץ הוא בלתי ניתן לעצירה. הוא מאוד חברותי וילדותי מאוד, הוא נקשר בקלות לאנשים ופוקימונים שהוא פוגש ובעיקר לילדים קטנים''. לאחר מכן אתה מחלק לכולם אוכל ומתחיל את כל ההכנות ללכת לישון. אתה יושב עם יוליה ושואל אותה איך עבר עליה היום ואיך היא מרגישה ''היה כיף!'' אומרת יוליה ומצחקקת לעצמה. אתה שם לב שאיגליבאף מציץ מפתח האוהל שלכם ורוצה להיכנס.[/quote]
אוקיי אין בעיה
________
"אני שמח שנהנת" אשיב ליוליה ואז כאשר אראה שאיגליבאף (שם ארוך ומציק) מציץ מהאוהל אשאל את יוליה אם היא רוצה שהוא יהיה איתה. במידה והיא תסכים אכניס אותו לאוהל ואשים אותו ליד יוליה כדי שישחקו ובאותו הזמן אבדוק איך שאר הפוקימונים מתמקמים באוהל
-
[quote]אתה מבקש מהאונדור להצטרף לקרב וכמובן שהוא מסכים, הוא נעמד מול הטיילו וכך גם אתה. ''שניים מול אחד? זה קרב לא הוגן!'' טוען הטיילו ומביט בך בעז ''אני נגדך או אני נגד הפוקימון שלך! תבחר אחד'' מתלונטן הטיילו
[/quote]
"טוב, האונדור-תעמוד בצד, אני אלחם נגדו!" אומר להאונדור ולאחר מכן אשתמש בגחלת.
-
[b][size="7"]שעת משחק: ערב[/size]
[/b]
[quote=deadpool;1443895]"טוב, האונדור-תעמוד בצד, אני אלחם נגדו!" אומר להאונדור ולאחר מכן אשתמש בגחלת.[/quote]
''טווב האונדור-תעמוד בצד, אני אלחם נגדו!'' אתה אומר להאונדור. אתה נעמד מול טיילו ומשתמש עליו בגחלת, טיילו נפגע ועף לאחור, הוא קם במהירות ומתקדם אלייך בדחיפה וניקור יחד!
בינתיים מזווית העין אתה רואה את סקיי מתקרבת והווינגל שראיתם קודם על כתפה! הווינגל פצוע די קשה, אתה מתחיל באמת לפקפק אם הילדה הזאת חלשה כמו שהיא נראת. אבל אין לך זמן לחשוב על זה כי טיילו בדרך להתקיף!
[quote=captain happy;1443889]אוקיי אין בעיה
________
"אני שמח שנהנת" אשיב ליוליה ואז כאשר אראה שאיגליבאף (שם ארוך ומציק) מציץ מהאוהל אשאל את יוליה אם היא רוצה שהוא יהיה איתה. במידה והיא תסכים אכניס אותו לאוהל ואשים אותו ליד יוליה כדי שישחקו ובאותו הזמן אבדוק איך שאר הפוקימונים מתמקמים באוהל[/quote]
אני אתן לו כינוי, כלומר ''יוליה'' תיתן לו כינוי לול
"אני שמח שנהנת" אתה משיב ליוליה ואז כאשר אתה רואה שאיגליבאף מציץ מהאוהל אתה תשאל את יוליה אם היא רוצה שהוא יהיה איתה. ''כן!'' אומרת יוליה ומחייכת מיד, אתה מכניס אותו לאוהל ושם אותו ליד יוליה כדי שישחקו ובאותו הזמן אתה הולך לבדוק איך שאר הפוקימונים מתמקמים באוהל, אתה רואה שדרטיני, סוואבלו וסניבי כבר ממקומים במקומותיהם בנוחות. אתה חוזר לאוהל ואתה רואה את יוליה ואיגליבאף קופצים אחד ליד השני וצחקק מעט שמבין שהפוקדע צדק בנוגע לקפיצות. ''אנדי! אנדי! אנדי!'' צועקת יוליה בהתרגשות תוך כדי קפיצות ''לולי הסכים להצטרף למסע שלי!''
[quote=שלום לכם;1443886]"טיילו הא..." אני ממלמל לעצמי.. "טריקו, בוא, אתה רואה את טיילו הזה? אני רוצה שהוא יצטרף למסע שלנו!" אומר לטריקו. "טיילו, אם אני מביס אותך, אתה בא איתי, נכון?!" אני שואל את הטיילו הפראי.[/quote]
איך אתה יודע שזה טיילו בלי לבדוק בדקס שעוד לא קיבלת אממ *חשד*
"טיילו הא..." אתה ממלמל לעצמך.. "טריקו, בוא, אתה רואה את טיילו הזה? אני רוצה שהוא יצטרף למסע שלנו!" אתה אומר לטריקו. "טיילו, אם אני מביס אותך, אתה בא איתי, נכון?!" אתה שואל את הטיילו הפראי ''דגש על ה[b]אם[/b] ואני בספק שזה יקרה'' מגחך הטיילו.
[quote=the rock;1443884]מנסה להתחמק במתקפה מהירה. "האמת שאני מעדיף שאיווי ילחם אבל עם אתה רוצה אז..." משתמש בדחיפה ואז בנהמה כדי לעשות רושם ומקנח בעוד דחיפה.[/quote]
רתה מנסה להתחמק מהמתקפה המהירה. "האמת שאני מעדיף שאיווי ילחם אבל עם אתה רוצה אז..." אתה משתמש בדחיפה שפוגעת בטיילו ואז בנהמה כדי לעשות רושם, אתה יוצא בעוד דחיפה אבל טיילו מתחמק ומנקר אותך ביד!
-
[quote=alice;1443902][b][size="7"]שעת משחק: ערב[/size]
[/b]
אתה מנסה להתחמק מהמתקפה המהירה. "האמת שאני מעדיף שאיווי ילחם אבל עם אתה רוצה אז..." אתה משתמש בדחיפה שפוגעת בטיילו ואז בנהמה כדי לעשות רושם, אתה יוצא בעוד דחיפה אבל טיילו מתחמק ומנקר אותך ביד![/quote]
"נחמד" אני אומר וצוחק בקול. "אבל עכשיו כבר ערב אז אני אנסה לסיים את זה" משתמש במתקפות מהירות והמשכיות.
-
[quote=the rock;1443903]"נחמד" אני אומר וצוחק בקול. "אבל עכשיו כבר ערב אז אני אנסה לסיים את זה" משתמש במתקפות מהירות והמשכיות.[/quote]
''נחמד'' אתה אומר וצוחק בקול. ''אבל עכשיו כבר ערב אז אני אנסה לסיים את זה''. אתה מתחיל להשתמש במתקפות מהירות והמשכיות, טיילו מתחמק מרובן אך נפגע מכמה מהן ומתעצבן מזה שאין לו דרך לפגוע. אתה מבחין שעוד התקפה אחת והוא גמור! טיילו קם ובמאמץ אחרון יוצא בניקור!
-
[quote=alice;1443905]''נחמד'' אתה אומר וצוחק בקול. ''אבל עכשיו כבר ערב אז אני אנסה לסיים את זה''. אתה מתחיל להשתמש במתקפות מהירות והמשכיות, טיילו מתחמק מרובן אך נפגע מכמה מהן ומתעצבן מזה שאין לו דרך לפגוע. אתה מבחין שעוד התקפה אחת והוא גמור! טיילו קם ובמאמץ אחרון יוצא בניקור![/quote]
מתחמק מהר במתקפה מהירה ומסיים בדחיפה בשילוב מתקפה מהירה או בקיצור דחיפה מהירה.
-
;
[QUOTE=Alice;1443902][b][size="7"]שעת משחק: ערב[/size]
[/b]
אני אתן לו כינוי, כלומר ''יוליה'' תיתן לו כינוי לול
"אני שמח שנהנת" אתה משיב ליוליה ואז כאשר אתה רואה שאיגליבאף מציץ מהאוהל אתה תשאל את יוליה אם היא רוצה שהוא יהיה איתה. ''כן!'' אומרת יוליה ומחייכת מיד, אתה מכניס אותו לאוהל ושם אותו ליד יוליה כדי שישחקו ובאותו הזמן אתה הולך לבדוק איך שאר הפוקימונים מתמקמים באוהל, אתה רואה שדרטיני, סוואבלו וסניבי כבר ממקומים במקומותיהם בנוחות. אתה חוזר לאוהל ואתה רואה את יוליה ואיגליבאף קופצים אחד ליד השני וצחקק מעט שמבין שהפוקדע צדק בנוגע לקפיצות. ''אנדי! אנדי! אנדי!'' צועקת יוליה בהתרגשות תוך כדי קפיצות ''לולי הסכים להצטרף למסע שלי!''
[/QUOTE]
לולי... באמת?:doubt: אבל בכל זאת תודה ותעדכני את הפוקימונים פליז.
[quote=the rock;1443907]מתחמק מהר במתקפה מהירה ומסיים בדחיפה בשילוב מתקפה מהירה או בקיצור דחיפה מהירה.[/quote]
אתה מנצל את העובדה שהגוף שלך זז מהר יותר במתקפה מהירה ולכן משתמש בא כדי לחמוק מהתקפתו של טיילו. אתה רץ אל טיילו בשילוב בין התקפה מהירה לדחיפה, מהלך שאתה קורא לו דחיפה מהירה-דבר שמחסל במהירות את טיילו!
[quote=captain happy;1443908]לולי... באמת?:doubt: אבל בכל זאת תודה ותעדכני את הפוקימונים פליז.
"המסע שלך? איזה מסע? אנחנו ביחד לאורך כל הדרך" אתה מזכיר לה אבל בכל זאת מחייך ''המסע שלנו'' מתקנת את עצמה יוליה. לאחר מכן אתה מתכונן ללכת לישון במיטה שלך לצד יוליה ומנסה להקשיב למה שקורה בחוץ למקרה חירום אבל כל מה שאתה שומע זה את הקפיצות של לולי ויוליה ואתה מרגיש שבגלל שהמיטות שלכם צמודות זה גורם גם לך לנוע מעלה ומטה
-
[quote=alice;1443911][b][u]בקרוב מאוד יתחיל איוונט הצוות של הארי הראשון![/u][/b]
אתה מנצל את העובדה שהגוף שלך זז מהר יותר במתקפה מהירה ולכן משתמש בא כדי לחמוק מהתקפתו של טיילו. אתה רץ אל טיילו בשילוב בין התקפה מהירה לדחיפה, מהלך שאתה קורא לו דחיפה מהירה-דבר שמחסל במהירות את טיילו!
[/quote]
לוקח את טיילו ומרים אותו ואז שואל "אז תגיד אתה רוצה לעזור לי להגן על הילדה הזאת,היא מעורבת כמוני אבל מעורבת אגדית עם ג'יראצ'י אתה רוצה לעזור לנו,אני צריך מישהוא אמיץ כמוך בשביל זה" אומר לטיילו מחויך.
-
[QUOTE=Alice;1443911][b][u]בקרוב מאוד יתחיל איוונט הצוות של הארי הראשון![/u][/b]
הדבר הראשון שעלה לי לראשxd
"המסע שלך? איזה מסע? אנחנו ביחד לאורך כל הדרך" אתה מזכיר לה אבל בכל זאת מחייך ''המסע שלנו'' מתקנת את עצמה יוליה. לאחר מכן אתה מתכונן ללכת לישון במיטה שלך לצד יוליה ומנסה להקשיב למה שקורה בחוץ למקרה חירום אבל כל מה שאתה שומע זה את הקפיצות של לולי ויוליה ואתה מרגיש שבגלל שהמיטות שלכם צמודות זה גורם גם לך לנוע מעלה ומטה[/QUOTE]
איוונט!!! וסתם לדעת את אוספת מרצ'נדייס של אנימה? (פוסטרים, מנגה, דמויות מפלסטיק וכו'..)
[QUOTE=the rock;1443912]לוקח את טיילו ומרים אותו ואז שואל "אז תגיד אתה רוצה לעזור לי להגן על הילדה הזאת,היא מעורבת כמוני אבל מעורבת אגדית עם ג'יראצ'י אתה רוצה לעזור לנו,אני צריך מישהוא אמיץ כמוך בשביל זה" אומר לטיילו מחויך.[/QUOTE]
תתחיל להתכונן לשינה
אתה לוקח את טיילו ומרים אותו ואז שואל "אז תגיד אתה רוצה לעזור לי להגן על הילדה הזאת,היא מעורבת כמוני אבל מעורבת אגדית עם ג'יראצ'י אתה רוצה לעזור לנו,אני צריך מישהוא אמיץ כמוך בשביל זה" אתה אומר לטיילו מחויך ''שיהיה'' אומר טיילו ומגלגל עיניים. דרים באה מאחורייך ואומרת ''כל הכבוד! יש לך טיילו עכשיו!'' היא מחייכת ''אמ..אני די עייפה יש מצב שנפתח מחנה?'' שואלת דרים בביישנות ומפהקת.
[QUOTE=Captain Happy;1443914]איוונט!!! וסתם לדעת את אוספת מרצ'נדייס של אנימה? (פוסטרים, מנגה, דמויות מפלסטיק וכו'..)
"יוליה" אתה פונה אליה "הגיע הזמן לישון. את לא רוצה מחר להיות עייפה, נכון?" אתה שואל אותה בנימוס בתקווה שהיא ולולי (:oing:) ירגעו. יוליה לא נראת מרוצה אבל מפסיקה לקפוץ וכך גם לולי, היא נשכבת במיטה כאשר לולי לצידה ונראה כי היא נופלת לשינה עמוקה מיד. גם אתה עוצם עיניים והולך לישון. (אתה ישן אבל יש שחקנים שעוד לא הלכו לישון. אני עכשיו תוך כמה תגובות אגרום להם לישון. כדי שלא תצטרך לעקוב אשלח לך ה''פ שאתה יכול להגיב שהתעוררת או משו. אז אל תגיב לתגובה הזאת בינתיים)
-
[quote=alice;1443916]תתחיל להתכונן לשינה
אתה לוקח את טיילו ומרים אותו ואז שואל "אז תגיד אתה רוצה לעזור לי להגן על הילדה הזאת,היא מעורבת כמוני אבל מעורבת אגדית עם ג'יראצ'י אתה רוצה לעזור לנו,אני צריך מישהוא אמיץ כמוך בשביל זה" אתה אומר לטיילו מחויך ''שיהיה'' אומר טיילו ומגלגל עיניים. דרים באה מאחורייך ואומרת ''כל הכבוד! יש לך טיילו עכשיו!'' היא מחייכת ''אמ..אני די עייפה יש מצב שנפתח מחנה?'' שואלת דרים בביישנות ומפהקת.
[/quote]
"אוקיי בואי נקים מחנה" מתחיל להקים את המחנה בעזרת איווי וטיילו,לאחר שהמחנה מוקם אני אומר לדרים "תישני אני אשמור עלייך,אני ארדם רק שיהיה בטוח במאה אחוזים" אני אומר ומחייך אליה.
-
[size="6"]אתם לא מגיבים באותו קצב אז השיטה של שעות היום לא ממש הולכת לעבוד, אני משערת שבכל זאת תצטקכו ללכת לפי זמנים שונים אבל שימו לב שלילה לשחקן שלכם זה עדיין מסוכן, שימו לב![/size]
[quote=the rock;1443917]"אוקיי בואי נקים מחנה" מתחיל להקים את המחנה בעזרת איווי וטיילו,לאחר שהמחנה מוקם אני אומר לדרים "תישני אני אשמור עלייך,אני ארדם רק שיהיה בטוח במאה אחוזים" אני אומר ומחייך אליה.[/quote]
"אוקיי בואי נקים מחנה" אתה מתחיל להקים את המחנה בעזרת איווי וטיילו,לאחר שהמחנה מוקם אתה אומר לדרים "תישני אני אשמור עלייך,אני ארדם רק שיהיה בטוח במאה אחוזים"אתה מחייך אליה.
דרים מהנהנת ומפהקת בעייפות, היא נכנסת למיטה שלה שבאוהל ונרדמת תוך מספר שניות-נראה שהשם שלה תואם את האישיות שלה.
-
[quote=alice;1443916]
לא
"יוליה" אתה פונה אליה "הגיע הזמן לישון. את לא רוצה מחר להיות עייפה, נכון?" אתה שואל אותה בנימוס בתקווה שהיא ולולי (:oing:) ירגעו. יוליה לא נראת מרוצה אבל מפסיקה לקפוץ וכך גם לולי, היא נשכבת במיטה כאשר לולי לצידה ונראה כי היא נופלת לשינה עמוקה מיד. גם אתה עוצם עיניים והולך לישון. (אתה ישן אבל יש שחקנים שעוד לא הלכו לישון. אני עכשיו תוך כמה תגובות אגרום להם לישון. כדי שלא תצטרך לעקוב אשלח לך ה''פ שאתה יכול להגיב שהתעוררת או משו. אז אל תגיב לתגובה הזאת בינתיים)[/quote]
אוקיי
אני אתעורר בבוקר, מוכן לכל דבר שיכול לקפוץ עלי. לאחר מכן אעיר את כל השאר ואכין ארוחת בוקר גדולה בשביל כלם ואומר "האוכל מוכן, תאכלו מהר כי אנחנו צריכים להמשיך במסע" לאחר שכולם יוכלו אנקה הכל, אקפל את האוהל ונמשיך בדרכינו.
-
[quote=captain happy;1443927]אוקיי
אני אתעורר בבוקר, מוכן לכל דבר שיכול לקפוץ עלי. לאחר מכן אעיר את כל השאר ואכין ארוחת בוקר גדולה בשביל כלם ואומר "האוכל מוכן, תאכלו מהר כי אנחנו צריכים להמשיך במסע" לאחר שכולם יוכלו אנקה הכל, אקפל את האוהל ונמשיך בדרכינו.[/quote]
זה לא תקף יותר כי הפסקתי את שעות היממה
לאחר מכן אתה מעיר את כל שאר הפוקימונים ומכין ארוחת בוקר גדולה בשביל כולם, יוליה ביקשה לעזור לך ואתה נותן לה. שאתם מסיימים אתה אומר "האוכל מוכן, תאכלו מהר כי אנחנו צריכים להמשיך במסע" לאחר שכולם סיימו לאכול וכולם ניקו אחריהם קיפלת את האוהלים והחלטת להמשיך בדרך. לאחר מעט הליכה אתה רואה שלט המורה על ''דרך 30''!.
-
[quote]''טווב האונדור-תעמוד בצד, אני אלחם נגדו!'' אתה אומר להאונדור. אתה נעמד מול טיילו ומשתמש עליו בגחלת, טיילו נפגע ועף לאחור, הוא קם במהירות ומתקדם אלייך בדחיפה וניקור יחד!
בינתיים מזווית העין אתה רואה את סקיי מתקרבת והווינגל שראיתם קודם על כתפה! הווינגל פצוע די קשה, אתה מתחיל באמת לפקפק אם הילדה הזאת חלשה כמו שהיא נראת. אבל אין לך זמן לחשוב על זה כי טיילו בדרך להתקיף![/quote]
"אוי לא!" אומר ואתחמק מההתקפה של טיילו.לאחר מכן אשתמש בגחלת ובנשיכה, כדי ליצור ניב אש.
-
[quote=alice;1443928]זה לא תקף יותר כי הפסקתי את שעות היממה
לאחר מכן אתה מעיר את כל שאר הפוקימונים ומכין ארוחת בוקר גדולה בשביל כולם, יוליה ביקשה לעזור לך ואתה נותן לה. שאתם מסיימים אתה אומר "האוכל מוכן, תאכלו מהר כי אנחנו צריכים להמשיך במסע" לאחר שכולם סיימו לאכול וכולם ניקו אחריהם קיפלת את האוהלים והחלטת להמשיך בדרך. לאחר מעט הליכה אתה רואה שלט המורה על ''דרך 30''!.[/quote]
"זה משמח, אנחנו כבר בדרך30" אומר ליוליה ואז אגיד לכולם שסדר היום הוא כזה:
"יוצאים לדרך 30
מחפשים דברים שימושיים
מחפשים אנשים ופוקימונים. מי שמוצא שיגיד לי ואני אבוא ואבדוק אץ העניין"
-
[quote=deadpool;1443929]"אוי לא!" אומר ואתחמק מההתקפה של טיילו.לאחר מכן אשתמש בגחלת ובנשיכה, כדי ליצור ניב אש.[/quote]
"אוי לא!" אתה אומר ומתחמק מההתקפה של טיילו. לאחר מכן אתה משתמש בגחלת ובנשיכה, כדי ליצור ניב אש אך זה לא מצליח לך ובמקום זה אתה נושך את טיילו אבל משתעל כי הגחלת חונקת אותך (אין לה לאן לצאת, טיילו חוסם אותה עם הגוף שלו). אתה קופץ לאחור ואחרי כמה שניות השיעול נרגע קצת. ''ניסיון יפה'' אומר טיילו ומנער את כנפו שמעט שרופה משיעול הגחלת שלך. ''אבל זה לא יעצור אותי!'' הוא אומר ויוצא בדחיפה
[QUOTE]"זה משמח, אנחנו כבר בדרך30" אומר ליוליה ואז אגיד לכולם שסדר היום הוא כזה:
"יוצאים לדרך 30
מחפשים דברים שימושיים
מחפשים אנשים ופוקימונים. מי שמוצא שיגיד לי ואני אבוא ואבדוק אץ העניין"
[/QUOTE]
"זה משמח, אנחנו כבר בדרך30" אתה אומר ליוליה ואז אתה אומר לכולם שסדר היום הוא כזה:
"יוצאים לדרך 30
מחפשים דברים שימושיים
מחפשים אנשים ופוקימונים. מי שמוצא שיגיד לי ואני אבוא ואבדוק את העניין"
כולם מסכימים ואתם נכנסים לדרך 30-נשימת כולכם נעצרת שאתם מגלים שהדרך עוברת ישר בתוך מרכז שדה פרחים גדול! אתה רואה מרחוק בקצה השדה בניין כלשהו, אבל הוא רחוק מידי אז אתה לא רואה דבר מלבד צללית. אתה מתמקד בדרך שלפנייך-אתה שומע רחשי פוקימונים וזמזומים מכל מקום!
לפתע סנייבי דרטיני קוראת ''תראו!'' אתם מסתכלים אבל לא רואים דבר ''תתמקדו טוב'' אומרת דרטיני שוב, שאתה מסתכל טוב על כל הפרחים אתה מתחיל לראות אותם-כמויות מטורפות של פוקימונים!
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/010.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/013.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/265.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/283.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/540.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/636.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/270.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/273.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/043.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/415.png[/IMG]