-
[quote=the charmander;1465856][b][color=dimgray]מייקל ~
"זה בהחלט לא יעזור אם נתחיל לקשקש פה. מוטב להתחיל לזוז לכיוון גלאריה סאה. יש מלא מה לקנות וצריך להשיג לך גם דמון!" אמרה אמך בהתלהבות. "קדימה מייקל, כנס לארון חשמל בבקשה!" הוסיפה בטבעיות מבלי לחשוב לרגע שהיא טעתה. אתה ממהר להיכנס לשם וסוגר אחריך את הדלת, שומע את אמך ממלמלת משהו וכשהדלת נפתחה אתה מגלה שאתה נמצא בלא פחות ול[/color][/b][b][color=dimgray]א יותר בתוך מדבר.
"אפשר לעזור אדוני?" שאל אלף שמנמן בעל זנב קצרצר בצבע חום בדיוק כמו שלך.
[/color][/color][/color][/b][/quote]
"אני חושש שהלכתי לאיבוד. אתה יכול להגיד לי איפה אני ומי אתה?" אומר לאלף השמנמן.
-
[quote=the charmander;1465856][b][color=dimgray]
[color=purple]אנייה ~
אביך מצביע על המקרר והזקנה מהנהנת בחיוך. "פשוט כל מה שעליך לעשות זה לספר למקרר מה שאת מרגישה. את תהיי בסדר, פשוט כנסי לשם."
[/color][/color][/color][/color][/b][/quote]
'וואטאבר' אחשוב לעצמי ואנסה לעשות כדברי אבי ואכנס למקרר
-
[color="purple"][b]אנייה ~
המקרר צפוף וקר. שום דבר קסום או מדהים קרה מלבד העובדה שיש ריח חזק של סלמון רקוב. החושך היה הדבר היחיד שנראה בעיניך.[/b][/color]
[b][color="darkred"]מייקל ~
״הלכת לאיבוד בקניון?״ שאל האלף בבילבול. הוריך לא הגיעו אחריך והדלת עצמה נעלמה. נראה שאתה די לבד שם. ״שמע, אני לא יכול להכניס אותך כי יש לי בעיה. אני צריך שתשיג לי ׳חשופית כסופה׳ מהאיסור של החנויות. אני איבדתי את זה באיזור השוק ואני לא יכול לפתוח את השער בלי זה!״[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1465859]אנייה ~pleasant
המקרר צפוף וקר. שום דבר קסום או מדהים קרה מלבד העובדה שיש ריח חזק של סלמון רקוב. החושך היה הדבר היחיד שנראה בעיניך.[/quote]
"אני מרגישה המומה ונבגדת שלא סיפרו לי על המקור שלי" אומר למקרר בתחושת עליבות "אני מרגישה שאני רוצה לחזור לעצמי, להיות עשירה ומקובלת מלאת חברים" אומר ואתוודה מפני המקרר
-
אנייה ~
״אז את חושבת שלדבר עם מקרר יעזור לך להיות פופולרית?״ נשמע קול גבוה וצייצני. ״את חושבת שמה שקורה פה הגיוני בכלל?״
-
[quote=the charmander;1465861]אנייה ~
״אז את חושבת שלדבר עם מקרר יעזור לך להיות פופולרית?״ נשמע קול גבוה וצייצני. ״את חושבת שמה שקורה פה הגיוני בכלל?״[/quote]
"לא. אני חושבת שזה מטופש ברמות.. אבל זה מה שדאדי אמר" אומר בספקנות ואחפש את מקור הקול
-
אנייה ~
״את אוהבת את דאדי?״ שאל הקול בקצרה. ״את כועסת עליו?״
-
[quote=the charmander;1465863]אנייה ~
״את אוהבת את דאדי?״ שאל הקול בקצרה. ״את כועסת עליו?״[/quote]
"כן. הוא שיקר לי על מי שאני באמת" אומר בנחרצות
-
[b][color="purple"]אנייה ~
"הוא הסביר לך למה הוא לא סיפר לך דבר על מי שאת? לך או לאמך?" שאל הקול המסתורי. המקרר החל לעבוד וקור עדין החל להיות מורגש. "לא ענית לי, את אוהבת את אביך?"[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1465865][b][color="purple"]אנייה ~
"הוא הסביר לך למה הוא לא סיפר לך דבר על מי שאת? לך או לאמך?" שאל הקול המסתורי. המקרר החל לעבוד וקור עדין החל להיות מורגש. "לא ענית לי, את אוהבת את אביך?"[/color][/b][/quote]
"הוא הסביר. אבל עדין שיקר לי" אומר "וברור שאני אוהבת אותו" אומר בקצרה ואתחיל לאבד את סבלנותי "אפשר כבר להתקדם מפה?"
-
אנייה ~
״אני שמח שאת עדיין אוהבת אותו אבל את לא צריכה להיות גסת רוח.״ ענה המקרר מעט נעלב. ״את מוזמנת לעזוב אם אני מפריע לך. דאדי לא תמיד כאן כדי להציל את המצב, תזכרי את זה.״
-
[quote=the charmander;1465867]אנייה ~
״אני שמח שאת עדיין אוהבת אותו אבל את לא צריכה להיות גסת רוח.״ ענה המקרר מעט נעלב. ״את מוזמנת לעזוב אם אני מפריע לך. דאדי לא תמיד כאן כדי להציל את המצב, תזכרי את זה.״[/quote]
"לא ידעתי שמכשירי חשמל יכולים להעלב ככה" אומר ואנסה להישמע כנה עד כמה שאפשר "עכשיו אני יכולה לצאת מכאן? מתחיל להיות כאן קר ומסריח מדגים"
-
אנייה ~
״אני לא נעול.״ ענה המקרר בקצרה. ״את מוזמנת לעזוב. ועל הדרך, אני רק רוצה להביא לך מתנה. למרות שאני לא משוכנע שמגיע לך. אבל זה יעזור לך.״ לפתע פתאום כף ידך מכילה דבר מה קפוא. ״שלום לך!״
-
[quote=the charmander;1465869]אנייה ~
״אני לא נעול.״ ענה המקרר בקצרה. ״את מוזמנת לעזוב. ועל הדרך, אני רק רוצה להביא לך מתנה. למרות שאני לא משוכנע שמגיע לך. אבל זה יעזור לך.״ לפתע פתאום כף ידך מכילה דבר מה קפוא. ״שלום לך!״[/quote]
"תודה" אומר לו בקצרה ואצא החוצה ואז אביט לראות מה יש בידי
-
אנייה ~
את יוצאת מהמקפיא כשבידך קוביית קרח גדולה ואת מביטה סביבך. את כבר לא היית בבית הזקנה יותר ודאדי לא נראה באופק. קוביית הקרח נמסה במהירות לא טבעית ואת נותרת עם כפית כסף פשוטה ומחלידה. בסריקה מהירה את מגלה שאת נמצאת מול מה שנראה כמו קניון רחב מימדים. אנשים מיהרו להיכנס ולצאת ממנו בין בהליכה אל הכניסה שמולך ובין (ואת משפשפת עיניים כדי לודא זאת ) בכניסה שהיתה כמה קומות מעלה, אנשים פשוט התעופפו פנימה בתעופה, בין בעזרת מטאטאים או אביזרים שונים ובין אם פשוט סתם כך, כאילו היו ציפורים. סביב הנוף היה נראה מדברי למדי ומזג האוויר החם היה שונה ממה שהורגלת אליו באסקס, אנגליה.
-
[quote=the charmander;1465871]אנייה ~
את יוצאת מהמקפיא כשבידך קוביית קרח גדולה ואת מביטה סביבך. את כבר לא היית בבית הזקנה יותר ודאדי לא נראה באופק. קוביית הקרח נמסה במהירות לא טבעית ואת נותרת עם כפית כסף פשוטה ומחלידה. בסריקה מהירה את מגלה שאת נמצאת מול מה שנראה כמו קניון רחב מימדים. אנשים מיהרו להיכנס ולצאת ממנו בין בהליכה אל הכניסה שמולך ובין (ואת משפשפת עיניים כדי לודא זאת ) בכניסה שהיתה כמה קומות מעלה, אנשים פשוט התעופפו פנימה בתעופה, בין בעזרת מטאטאים או אביזרים שונים ובין אם פשוט סתם כך, כאילו היו ציפורים. סביב הנוף היה נראה מדברי למדי ומזג האוויר החם היה שונה ממה שהורגלת אליו באסקס, אנגליה.[/quote]
"וואו" אומר בהתלהבות, אכניס את הכפית לכיס מכנסי ואתחיל להסתובב בקניון אסתכל בתצוגות של החלונות הראווה ומידי פעם אוציא את הכפית ואבחן אם יש משהו דומה לה בתצוגות
-
אנייה ~
את מביטה מחוץ לחנויות הרבות ומטיילת לך בהתרגשות. את כל כך עסוקה בכפית שבטעות את מרגישה שדרכת על משהו רך שניה לפני שהגיע שאגה מחרישת אוזניים. את מתנערת מהכפית ומגלה ארנב לבן ותמים למראה זינק בבהלה לאחר שדרכת עליו.
-
[quote=the charmander;1465873]אנייה ~
את מביטה מחוץ לחנויות הרבות ומטיילת לך בהתרגשות. את כל כך עסוקה בכפית שבטעות את מרגישה שדרכת על משהו רך שניה לפני שהגיע שאגה מחרישת אוזניים. את מתנערת מהכפית ומגלה ארנב לבן ותמים למראה זינק בבהלה לאחר שדרכת עליו.[/quote]
"אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!" אצרח בבהלה ואתחיל לרוץ ממנו מבוהלת ברחבי הקניון עד שאהיה בטוחה שהצלחתי לברוח מהיצור הזדוני והרשע הזה
-
[b][color=purple]אנייה ~
את בורחת מהמקום בשיכרון חושים ומבלי משים נתקלת בחוזקה בילד שנפל על הרצפה. הוא שכב שם למספר שניות, לקח נשימה עמוקה וניקה את בגדיו מאבק. "אני ממש מצטער!" אמר בדאגה. הוא היה גבוה וחסון, בלונדיני בעל זרועות חזקות ונפוחות ועיניים תכולות. הוא חייך לעברך חיוך מלא שיניים לבנות צחורות מסודרות מסודרות. "אני ממש ממש מצטער" חזר על עצמו. "את בסדר?"[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1465875][b][color=purple]אנייה ~
את בורחת מהמקום בשיכרון חושים ומבלי משים נתקלת בחוזקה בילד שנפל על הרצפה. הוא שכב שם למספר שניות, לקח נשימה עמוקה וניקה את בגדיו מאבק. "אני ממש מצטער!" אמר בדאגה. הוא היה גבוה וחסון, בלונדיני בעל זרועות חזקות ונפוחות ועיניים תכולות. הוא חייך לעברך חיוך מלא שיניים לבנות צחורות מסודרות מסודרות. "אני ממש ממש מצטער" חזר על עצמו. "את בסדר?"[/color][/b][/quote]
אסתכל עליו המומה "לא זאת אשמתי" אומר בהיסח דעת ואנקה את בגדי "פשוט היה שם יצור רשע והוא הלחיץ אותי" אומר ואבדוק שהוא לא אחרי "אניה" אומר בחיוך
-
[b][color=purple]אנייה ~
"אנייה.." חייך אלייך הנער ועיניו ברקו. הוא התעלם לחלוטין מפיטפוטי הביצים שלך על יצורים וארנבות ולחץ את ידך. ידו היתה גדולה, מסוקסת וחמימה. "ריק. שמי הוא ריק סאונדרס. א.. אני ממש שמח לפגוש אותך!"[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1465877][b][color=purple]אנייה ~
"אנייה.." חייך אלייך הנער ועיניו ברקו. הוא התעלם לחלוטין מפיטפוטי הביצים שלך על יצורים וארנבות ולחץ את ידך. ידו היתה גדולה, מסוקסת וחמימה. "ריק. שמי הוא ריק סאונדרס. א.. אני ממש שמח לפגוש אותך!"[/color][/b][/quote]
"גם אני" אומר בחיוך "אין לי מושג איך הגעתי לכאן. נכנסתי דרך מקרר שהביא לי כפית" אומר מעט מבולבלת "איפה אנחנו?" אשאל
-
אנייה ~
"פעם ראשונה בגלאריה סאה?" אמר ריק והחל לצעוד. מסמל לך להצטרף אליו. "אני גם גיליתי לא מזמן, אבל אני מוצא את זה מרתק. ממש לפני כמה ימים רכשתי את הדמון הראשון שלי, שהוא מן שדון שחולק איתי את הנשמה שלי. זה לא ביג דיל והוא ממש חזק ככה שזה משתלם לי. היי! למה שלא תרכשי גם את דמון? כל אחד צריך כזה..."
-
[quote=the charmander;1465879]אנייה ~
"פעם ראשונה בגלאריה סאה?" אמר ריק והחל לצעוד. מסמל לך להצטרף אליו. "אני גם גיליתי לא מזמן, אבל אני מוצא את זה מרתק. ממש לפני כמה ימים רכשתי את הדמון הראשון שלי, שהוא מן שדון שחולק איתי את הנשמה שלי. זה לא ביג דיל והוא ממש חזק ככה שזה משתלם לי. היי! למה שלא תרכשי גם את דמון? כל אחד צריך כזה..."[/quote]
"אבא שלי מלמל משהו על זה לפני שהוא אמר לי להכנס למקרר" אומר ואנסה לצחוק קצת "מה זה בכלל דמון? ואין לי כסף לקנות דבר כזה" אומר בשקט וקצת מובכת שאני ענייה
-
[b][color=purple]אנייה ~
"האמת שאין לך מה להתבייש בזה." מיהר ריק לחייך את החיוך שלו. "אני בעצמי לא בא ממשפחה עשירה במיוחד. אבל אני ואחותי מקבלים כל מה שאנחנו צריכים. אחותי התאומה אני מתכוון אגב. אני לא חושב שתצטרכי לשלם, אני לא בטוח, אבל בעקרון את צריכה לרכוש דמון מהקומת קרקע שבקניון, ממש ככה." ריק הוביל אותך למדרגות שיש רחבות וסימן לך לרדת איתו במדרגות. לקראת המדרגות האחרונות את מגלה להפתעתך שכל הקומה היתה מלאה מים והכל נראה כמו בריכה ענקית. אלף שמנמן ישב על סירת קיאק והמתין ובסוף האולם דלת אבן ענקית נראתה. "זהו זה, פה תוכלי למצוא את הדמון שלך. ניכנס?"
[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1465881][b][color=purple]אנייה ~
"האמת שאין לך מה להתבייש בזה." מיהר ריק לחייך את החיוך שלו. "אני בעצמי לא בא ממשפחה עשירה במיוחד. אבל אני ואחותי מקבלים כל מה שאנחנו צריכים. אחותי התאומה אני מתכוון אגב. אני לא חושב שתצטרכי לשלם, אני לא בטוח, אבל בעקרון את צריכה לרכוש דמון מהקומת קרקע שבקניון, ממש ככה." ריק הוביל אותך למדרגות שיש רחבות וסימן לך לרדת איתו במדרגות. לקראת המדרגות האחרונות את מגלה להפתעתך שכל הקומה היתה מלאה מים והכל נראה כמו בריכה ענקית. אלף שמנמן ישב על סירת קיאק והמתין ובסוף האולם דלת אבן ענקית נראתה. "זהו זה, פה תוכלי למצוא את הדמון שלך. ניכנס?"
[/color][/b][/quote]
"כן. מה כבר יש לי להפסיד?" אשאל בצחוק "אבל איך אני קונה את הדמון הזה?" אשאל שוב
-
אנייה ~
"אל תדאגי אנייה, אני פה איתך!" אמר ריק בביטחון והניח יד בוטחת על כתפיך. הוא החל לצעוד בתוך המים ולאחר כמה דקות המים היו כה עמוקים עד שהיה עליו לשחות עד שהגיע לקיאק של האלף. "אחי, פתח את הדלת, הבאתי אלפית טרייה!"
האלף רכן לעברו והחליף איתו כמה מילים. ריק הוציא מכיסו משהו שנראה כמו כרטיס והביא לאלף השמנמן. את מבינה שריק נכנס יחד איתך ואת מצטרפת אליו. לאחר כמה זמן של שחיה אתם מגלים חוף ים זהוב ושמיים תכולים. המים הפכו אט אט ירקרקים כחולים ומזג האויר התחמם, כשרוחות החלו לנשוב.
"מה את חושבת על המקום?" שאל ניק ופשט את החולצה הרטובה שלו, חושף בטן מושלמת עם קוביות מסודרות וחזה חלק. "תישארי על המשמר, המקום שורץ בדמונים."
-
[quote=the charmander;1465883]אנייה ~
"אל תדאגי אנייה, אני פה איתך!" אמר ריק בביטחון והניח יד בוטחת על כתפיך. הוא החל לצעוד בתוך המים ולאחר כמה דקות המים היו כה עמוקים עד שהיה עליו לשחות עד שהגיע לקיאק של האלף. "אחי, פתח את הדלת, הבאתי אלפית טרייה!"
האלף רכן לעברו והחליף איתו כמה מילים. ריק הוציא מכיסו משהו שנראה כמו כרטיס והביא לאלף השמנמן. את מבינה שריק נכנס יחד איתך ואת מצטרפת אליו. לאחר כמה זמן של שחיה אתם מגלים חוף ים זהוב ושמיים תכולים. המים הפכו אט אט ירקרקים כחולים ומזג האויר התחמם, כשרוחות החלו לנשוב.
"מה את חושבת על המקום?" שאל ניק ופשט את החולצה הרטובה שלו, חושף בטן מושלמת עם קוביות מסודרות וחזה חלק. "תישארי על המשמר, המקום שורץ בדמונים."[/quote]
"נחמד. לא ידעתי שיש קניונים כאלה בכלל" אומר ואנסה כמה שפחות לבהות בריק(שם מעפן קצת xp) "אבל אני לא רואה פה קופה או משהו שאפשר לשלם בה" אומר ואסתכל סביב ואחפש מדפים או כלובים
-
אנייה ~
זה השם שעלה לי חח xd
~~~~~~~~~~~~
"את צריכה להילחם באחד כדי לרכוש אותו. את לא משלמת לאף אחד." ענה ריק. רק דיבר ולעברכם התקרב חזיר יבלות מלא בשלפוחיות ורודות ועיניים מגואלות בדם. הוא כיוון ישירות לעברך. "תני לי להראות לך כיצד רוכשים דמון. נניח וזה הדמון שאת רוצה, כן?" הוא החל להסביר וזינק מעל החזיר ואז בעוצמה דחף אותו וגרם לו לאבד את השיווי משקל. "עלייך להחליש אותו, לגרום לו להעייף או להיכנע." החזיר פלט יבבה ואז חלק מהשלפוחיות שלו התפוצצו ברעש מעורר בחילה ומיץ נשפך לעבר ריק. הוא ניסה לחמוק אך חלק מהטיפות פגעו ביד שלו שטפחה למימדים עצומים בשניות. "אין מה לדאוג!" קרא ניק וכיוון את ידו השניה לעבר המים, זרם של מים ריחף והושלך באופן לא מוסבר לעבר החזיר המופתע שהתגלגל בחול מספר פעמים. לאחר מכן, ריק יצר מעין כדור עם חול שגרם לו לרחף סביבו בעזרת המחשבה והכדור הפך באופן מפתיע לחבל. הוא השליך את החבל לעבר החזיר שנלכד והשתולל, אך לאחר כמה דקות הוא הוכנע. "עכשיו עליי להושיט יד קדימה ולהתרכז! עליי להתעוון שהנברן הכפייתי הזה יהפוך לכדור אנרגיה!" אמר ריק במאמץ ולאחר כמה דקות החזיר אכן התייאש וגופו הפך לכדור אנרגיה בוהק בצבע צהוב חרדל. "אם הייתי רוצה בנברן כהדמון שלי, על מה שעליי לעשות זה להכות את הכדור ברצפה ולומר שאני מצווה עליו להקשיב לי. זה חותם את זה סך הכל. האם הכל ברור?" שאל ניק. היד שלו התנפחה עוד קצת...
-
[quote=the charmander;1465885]אנייה ~
זה השם שעלה לי חח xd
~~~~~~~~~~~~
"את צריכה להילחם באחד כדי לרכוש אותו. את לא משלמת לאף אחד." ענה ריק. רק דיבר ולעברכם התקרב חזיר יבלות מלא בשלפוחיות ורודות ועיניים מגואלות בדם. הוא כיוון ישירות לעברך. "תני לי להראות לך כיצד רוכשים דמון. נניח וזה הדמון שאת רוצה, כן?" הוא החל להסביר וזינק מעל החזיר ואז בעוצמה דחף אותו וגרם לו לאבד את השיווי משקל. "עלייך להחליש אותו, לגרום לו להעייף או להיכנע." החזיר פלט יבבה ואז חלק מהשלפוחיות שלו התפוצצו ברעש מעורר בחילה ומיץ נשפך לעבר ריק. הוא ניסה לחמוק אך חלק מהטיפות פגעו ביד שלו שטפחה למימדים עצומים בשניות. "אין מה לדאוג!" קרא ניק וכיוון את ידו השניה לעבר המים, זרם של מים ריחף והושלך באופן לא מוסבר לעבר החזיר המופתע שהתגלגל בחול מספר פעמים. לאחר מכן, ריק יצר מעין כדור עם חול שגרם לו לרחף סביבו בעזרת המחשבה והכדור הפך באופן מפתיע לחבל. הוא השליך את החבל לעבר החזיר שנלכד והשתולל, אך לאחר כמה דקות הוא הוכנע. "עכשיו עליי להושיט יד קדימה ולהתרכז! עליי להתעוון שהנברן הכפייתי הזה יהפוך לכדור אנרגיה!" אמר ריק במאמץ ולאחר כמה דקות החזיר אכן התייאש וגופו הפך לכדור אנרגיה בוהק בצבע צהוב חרדל. "אם הייתי רוצה בנברן כהדמון שלי, על מה שעליי לעשות זה להכות את הכדור ברצפה ולומר שאני מצווה עליו להקשיב לי. זה חותם את זה סך הכל. האם הכל ברור?" שאל ניק. היד שלו התנפחה עוד קצת...[/quote]
אסתכל המומה עליו וארים גבה ואלך כמה צעדים אחורה "אני לא חושבת שאני מסוגלת לעשות דבר כזה!" אומר בהפתעה "אני לא יכולה להלחם במפלצת כזאת!"
-
אנייה ~
"את יכולה אנייה, תסמכי עליי." אמר סאם וחייך אלייך. את מגלה שיש לו גומות. "אני פשוט אשב לי פה ואסתכל, אני בטוח שתסתדרי." לפתע את מרגישה סחרחורת קלה ואת מביטה לעבר המים. דמות מוזרה הביטה בך מבעד למים בחיוך זדוני. לפתע זיהית מה היא אורה להיות, מעין בתולת ים שצבע עורה היה כחול בהיר וזנבה סגול. שיערה היה בלונדיני חלק ועיניה אפורות ומבלבלות. היא לפתע צללה והגיחה מהחול כאילו היתה שכבת החול מים לכל דבר ואחזה את הרגל שלך והחלה למשוך אותה. הכאב היה חד. "קדימה אנייה, את יכולה לגבור עליה, היא יכולה להיות דמון מצויין!"
-
[quote=the charmander;1465887]אנייה ~
"את יכולה אנייה, תסמכי עליי." אמר סאם וחייך אלייך. את מגלה שיש לו גומות. "אני פשוט אשב לי פה ואסתכל, אני בטוח שתסתדרי." לפתע את מרגישה סחרחורת קלה ואת מביטה לעבר המים. דמות מוזרה הביטה בך מבעד למים בחיוך זדוני. לפתע זיהית מה היא אורה להיות, מעין בתולת ים שצבע עורה היה כחול בהיר וזנבה סגול. שיערה היה בלונדיני חלק ועיניה אפורות ומבלבלות. היא לפתע צללה והגיחה מהחול כאילו היתה שכבת החול מים לכל דבר ואחזה את הרגל שלך והחלה למשוך אותה. הכאב היה חד. "קדימה אנייה, את יכולה לגבור עליה, היא יכולה להיות דמון מצויין!"[/quote]
"היא גם דמון?" אצרח ואמשוך את ידה ממני ואנסה לבעוט בה בראש עם רגלי השנייה ואנסה כמה שיותר להתרחק מהמים.
-
אנייה ~
את נלחצת ולא מתרכזת והדמונית לוקחת את זה לתשומת ליבה. לאחר כמה נסיונות את מצליחה לשחרר את עצמך מאחיזתה ואז מנסה לבעוט בה, אך היא מצליחה לחמוק ולצלול אל מתחת לאדמה בקלילות. לאחר כמה שניות היא הגיחה מאחורייך וחיבקה אותך בכוח וכל משקלה כמעט והכריע אותך. היא החלה לצווח לך באוזן..
-
[quote=the charmander;1465889]אנייה ~
את נלחצת ולא מתרכזת והדמונית לוקחת את זה לתשומת ליבה. לאחר כמה נסיונות את מצליחה לשחרר את עצמך מאחיזתה ואז מנסה לבעוט בה, אך היא מצליחה לחמוק ולצלול אל מתחת לאדמה בקלילות. לאחר כמה שניות היא הגיחה מאחורייך וחיבקה אותך בכוח וכל משקלה כמעט והכריע אותך. היא החלה לצווח לך באוזן..[/quote]
אצרח בחזרה אליה ואזנק על גבי בתקווה למחוץ אותה ותוך כדי אמשוך בשיערה הארוך והבלונדיני בחוזקה
-
אנייה ~
הדמונית לא מספיקה לצלול אל מתחת לאדמה וכורעת תחת משקלך ומשתנקת. שיערותיה מתבלגנות ואת רואה שהיא כבולה לחלוטין ולא מצליחה לברוח כל עוד את מחזיקה בשיערותיה.
"וואו אנייה! את מפחידה אותי חה חה!" קרא סאם בהתלהבות. "תנסי להשתמש באנרגיות של הטבע! תזמני אותם עם היד ותתרכזי! את שולטת בהכל!"
-
[quote=the charmander;1465891]אנייה ~
הדמונית לא מספיקה לצלול אל מתחת לאדמה וכורעת תחת משקלך ומשתנקת. שיערותיה מתבלגנות ואת רואה שהיא כבולה לחלוטין ולא מצליחה לברוח כל עוד את מחזיקה בשיערותיה.
"וואו אנייה! את מפחידה אותי חה חה!" קרא סאם בהתלהבות. "תנסי להשתמש באנרגיות של הטבע! תזמני אותם עם היד ותתרכזי! את שולטת בהכל!"[/quote]
"אני אנסה" אומר לסאם ואתרכז כמיטב יכולתי לשלוט בטבע מסביבי ולאגור אותו בכף ידי
-
אנייה ~
את מושיטה יד בלי שאת מכוון למשהו ספציפי, מקווה שהטבע פשוט יעוף אלייך ושום דבר אימו מתרחש. ״אנייה, תנסי להשתמש בכוחות שלך, תתרכזי במשהו שאת רוצה לשלוט בו, תתרכזי בדבר הזה! בדיוק כמו שאני התרכזתי במים ואז בחול!״
-
[quote=the charmander;1465893]אנייה ~
את מושיטה יד בלי שאת מכוון למשהו ספציפי, מקווה שהטבע פשוט יעוף אלייך ושום דבר אימו מתרחש. ״אנייה, תנסי להשתמש בכוחות שלך, תתרכזי במשהו שאת רוצה לשלוט בו, תתרכזי בדבר הזה! בדיוק כמו שאני התרכזתי במים ואז בחול!״[/quote]
אעצום את עיניי ואתרכז בעצים סביבי ובגפנים שלהם נקשרים סביב הבת ים ומחזיקים אותה בחוזקה בעוד שאחר מצליף בה
-
אנייה ~
את מתנתקת מהכל. את מרגישה את החיבור בינך לבין השיחים, העצים והפרחים. זאת לא חוויה שחוית ומעולם לא חוית משהו בסגנון, אך אם היה ניתן לקשר את זה למשהו מציאותי אז זה הרגיש כמו להאזין לשיר ישן וטוב שמזכיר נשכחות מהעבר. העצים החלו לנוע וגפניהם השתלחו כנחשים לעבר בת הים המופתעת. אחד הגפנים חבט בה והשאר עטפו אותה. שיערותיה עדיין בידיך, מה שגורם לך להבין שהיא לא יכולה להשתחרר מהכבילה כל עוד את אוחזת בשיערותיה. לאחר עוד כמה חבטות היא נשמטת על הרצפה, מעולפת.
"זאת, זאת ההזדמנות שלך אנייה!" קרא סאם בהתלהבות. "עכשיו, הפכי אותה לכדור אנרגיה עכשיו!"
-
[quote=the charmander;1465895]אנייה ~
את מתנתקת מהכל. את מרגישה את החיבור בינך לבין השיחים, העצים והפרחים. זאת לא חוויה שחוית ומעולם לא חוית משהו בסגנון, אך אם היה ניתן לקשר את זה למשהו מציאותי אז זה הרגיש כמו להאזין לשיר ישן וטוב שמזכיר נשכחות מהעבר. העצים החלו לנוע וגפניהם השתלחו כנחשים לעבר בת הים המופתעת. אחד הגפנים חבט בה והשאר עטפו אותה. שיערותיה עדיין בידיך, מה שגורם לך להבין שהיא לא יכולה להשתחרר מהכבילה כל עוד את אוחזת בשיערותיה. לאחר עוד כמה חבטות היא נשמטת על הרצפה, מעולפת.
"זאת, זאת ההזדמנות שלך אנייה!" קרא סאם בהתלהבות. "עכשיו, הפכי אותה לכדור אנרגיה עכשיו!"[/quote]
אעצום את עיניי ואדמיין את בת הים הופכת לכדור אנרגיה ואנסה לחכות את סאם כשהפך את החזיר לכדור אנרגיה