ואו O:
Printable View
ואו O:
וואה
מה הטירוף
הפורום הזה
מוזר
כאילו החלפת עיצוב סבבה
ועכשיו גם מערכת וגם עיצוב
זה מוזר לי ):
ליאון מה עם איזה באטל
מזל טוב אלמוג!
[QUOTE=Deathbeds;1466408]הפורום הזה
מוזר
כאילו החלפת עיצוב סבבה
ועכשיו גם מערכת וגם עיצוב
זה מוזר לי ):[/QUOTE]
בעיקרון את החלפת המערכת את לא מרגישה כל כך. זה דברים מכנים מאחורי הכל...
העיצוב והתיכנות הושקעו בצורה מטורפת בימים האחרונים.
[QUOTE=Fishbones;1466409]ליאון מה עם איזה באטל[/QUOTE]
בין מי למי?
[QUOTE=YoRt3m;1466413]בעיקרון את החלפת המערכת את לא מרגישה כל כך. זה דברים מכנים מאחורי הכל...
העיצוב והתיכנות הושקעו בצורה מטורפת בימים האחרונים.[/QUOTE]
אני יודעת :um_face:
זה סתם מוזר
ותאמין לי שאני מעריכה אותך על כל ההשקעה הזאת
שלום לכולם,
איזה שבוע מושלם.
שלומות אלמוג (:
מה קורה טלי ?
אממ, לא משהו מיוחד
מה איתך?
טליייייי!!!!!
בהחלט משהו מיוחד
אני היו בן 16,
תוכלי לראות את זה לפי כורת הנו"ד
ואי ואי ואי איזה קטין אתה dude
עמיתתתתתתתתתתתתתתת
טלייי!!!
מניינים?
אני מעדיף את העיצוב הקודם. כבר התרגלי אליה
הייי
סביר עד נוראי
מה איתך עמיתתתתתתתתת
[QUOTE=Odin Borson;1466386]הרעיון שלי לך הוא שחבורה של ילדים יתומים,עם כוחות מיוחדים,נלקחו על ידי סוכנות מיוחדת למין לימוד שככה ימנע מהם מלהפוך לפושעים בעתיד. ושיש להם כל מיני הרפתקאות ואויבים,זה בעיקר על רעיונות שהיו לי.
הרעיון שאני עושה הוא בעולם אחר,שהוא דומה לשלנו חוץ מהפרטים שאומר,יש ענקים וגם בני אדם באותו עולם. כמו כל עם שחי לצד עם אחר,הם נלחמו,הסיבה שבני האדם לא נמחצו,היא שאצלהם יש טכנולוגיה ברמה של מדע בדיוני מרשים מאוד,ואם הם היו מגיעים לעולם שלנו,אז הם היו כובשים אותו תוך שבוע או פחות. הסיפור הזה מתרחש אחרי הסכם שלום,כשמשפחה אחת שהכסף שלה בא מכך שהאב עבד במפעל לייצור נשק שזה מקצוע מאוד טוב בזמן מלחמה,מבינה שהיא הולכת להתרושש מאחר ובסוף השבוע הזה,המפעל ייסגר והמשכורת האחרונה תינתן. הילד שלהם שזייף את השינה שלו,שמע אותם והחליט לברוח מהבית כדי שתהיה להם נפש אחת פחות לפרנס. אבל בזמן הבריחה הוא חושב שהוא שמע מישהו מתעורר והוא מתבלבל,ובמקום להגיע למקום מאוכלס בבני אדם שהוא לא הבית שלו או קרוב לשם כמו בתכנון,הוא מגיע לאזור הענקים,חבול ומשאיר סימנים שנראים כמו סימני מאבק. בבוקר כשמגלים את זה כל הסימנים מצביעים על חטיפה,ואחרי דבר כזה אין יותר שלום,נכון? מה דעתך?[/QUOTE]
בהצלחה בכתיבה של הסיפור/ קומיקס
רעיון יפה אבל יש מישהו שאני מכיר שכתב כבר סיפור כזה
והוא לא נותן לי לכתוב את זה
בשם נציג משתמשי אקספלורר בפורום הזה, אני שמח לבשר שאני שוב יכול לצטט ולערוך הודעות.
אבל משום מה הגלובוס למעלה לא כזה עובד לי...
משעמם.........
נו נו נו! ביום הולדת לשי אסור להשתעמם ! Xd
אוקיי אז כן באקספלורר הגלובוס לא עובד. הוא פשוט מביא לדף הראשי. אני מניח שפשוט תאמרו לי לא להיות אוטיסט ולעבור לכרום, אבל אני לא מתכוון לעשות את זה אז אני פשוט אצטרך לסבול את זה שיש כפתור שאני מסוגל להשתמש בו.
[QUOTE=LordAbizi;1466443]אוקיי אז כן באקספלורר הגלובוס לא עובד. הוא פשוט מביא לדף הראשי. אני מניח שפשוט תאמרו לי לא להיות אוטיסט ולעבור לכרום, אבל אני לא מתכוון לעשות את זה אז אני פשוט אצטרך לסבול את זה שיש כפתור שאני מסוגל להשתמש בו.[/QUOTE]
בפעם הבאה אתה יכול לכתוב את זה בנושא של המעבר או אפילו לכתוב בנו"ד ולתייג אותי : P @yor3tm.
זה בבדיקה עכשיו.
עכשיו זה עבד.
מה שאומר שאני גם יכול להיות אוטיסט וגם להשתמש בכל התכונות הנפלאות של העדכון.
תודה!
מה זאת אמרת אוטיסט ?
בגדול זו איזשהי הפרעה התנהגותית. אני משתמש בזה בהקשר של אדם שבכוונה עושה את מה שרע לו מבלי סיבה נראית לעין.
זה נחמד, מהפלאפון לול
[quote=טלי;1466448]זה נחמד, מהפלאפון לול[/quote]
זה לא מציג חתימה מהפלאפון :o
עד שהתרגלתי לעיצוב הישן
הוא הוחלף :(
[QUOTE=YoRt3m;1466449]זה לא מציג חתימה מהפלאפון :o[/QUOTE]
נופ
מה קורה טלי ?
נדמה לי שעברנו את זה כבר חח
אני יודע.
אבל כל שניה הכל יכול להשתנות,
טוב לא חשוב , מצטער.