-
[SIZE=2][FONT=georgia][B]לוקאס-[/B]
אלקיד קופץ באוויר ומסובב את זרועותיו הקטנות במהירות ואור בוהק בוהק מהן ואז גל חשמלי ענק נשלח מתוך גופו הצהוב ונשלח לעבר העץ.
הטיילוים נםגעים בחוזקה, ומעצמת המתקפה, כמה מהים מתעלפים על האדמה. אתה מסתכל מסביב ורואה את ספירו מעט מסוחרר והוא נופל קדימה מהענף עליו ישב, וגם הוא, אתה מבחין נפגע ממתקפת החשמל הקטלנית של אלקיד.
אתה רץ קדימה עם ידיך פרוסות ומצליח לתפוס אותו. אתה בוחן אותו מקרוב ורואה שהוא עוד גוזל קטן, ונראה מפוחד מאוד.
אתה מחזיק אותו חזק בידיך כמו תינוק. אתה מסתכל סביב ולא רואה כלום, בולע רוק ומתחיל לרוץ בהמשך הדרך.
אחרי רבע שעת הליכה מהירה אתה מבחן במרכז קטן. אתה נכנס ואישה בעלת שיער ורוד אסוף בשתי קוקיות, לובשת שמלה ורודה רכה ועליה סינר לבן הקשור על גבה.
"אפשר לעזור?" שואלת בחיוך ומסתכלת עליך.
[B]ג'ון-[/B]
ארון מסתכלת עליך במעט חשש, אבל לאחר כמה שניות של דיבור בקול מרגיע, היא משתחררת מעט וניגשת אליך באטיות ומחייכת אליך בנימוס. אתה מחייך אליה בחזרה ומנסה ללטף את שריונה הקוצני.
ובדיוק באותה שנייה, רעש מהסמטה לצידכם. ומתוך הפח זבל קופץ פוקימון קטן וסגול עם ניבים גדולים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG].
הפוקימון נושף לעברכם ונעמד בדיוק מולכם בזעם.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE][B]לוקאס-
אלקיד קופץ באוויר ומסובב את זרועותיו הקטנות במהירות ואור בוהק בוהק מהן ואז גל חשמלי ענק נשלח מתוך גופו הצהוב ונשלח לעבר העץ.
הטיילוים נםגעים בחוזקה, ומעצמת המתקפה, כמה מהים מתעלפים על האדמה. אתה מסתכל מסביב ורואה את ספירו מעט מסוחרר והוא נופל קדימה מהענף עליו ישב, וגם הוא, אתה מבחין נפגע ממתקפת החשמל הקטלנית של אלקיד.
אתה רץ קדימה עם ידיך פרוסות ומצליח לתפוס אותו. אתה בוחן אותו מקרוב ורואה שהוא עוד גוזל קטן, ונראה מפוחד מאוד.
אתה מחזיק אותו חזק בידיך כמו תינוק. אתה מסתכל סביב ולא רואה כלום, בולע רוק ומתחיל לרוץ בהמשך הדרך.
אחרי רבע שעת הליכה מהירה אתה מבחן במרכז קטן. אתה נכנס ואישה בעלת שיער ורוד אסוף בשתי קוקיות, לובשת שמלה ורודה רכה ועליה סינר לבן הקשור על גבה.
"אפשר לעזור?" שואלת בחיוך ומסתכלת עליך.
[/B][/QUOTE]
"מהר התקיפו אותו טיילואים, ובטעות פגעתי בו עם מכת חשמל שניסיתי להציל אותו" אומר לה "את יכולה לעזור במשהו?" אמשיך בבהלה
'הוא רק גוזל, אני מקווה שלא הרגתי אותו, הייתי צריך לחשוב לפני שתקפתי את כולם במכת חשמל"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482120][SIZE=2][FONT=georgia]
[B]ג'ון-[/B]
ארון מסתכלת עליך במעט חשש, אבל לאחר כמה שניות של דיבור בקול מרגיע, היא משתחררת מעט וניגשת אליך באטיות ומחייכת אליך בנימוס. אתה מחייך אליה בחזרה ומנסה ללטף את שריונה הקוצני.
ובדיוק באותה שנייה, רעש מהסמטה לצידכם. ומתוך הפח זבל קופץ פוקימון קטן וסגול עם ניבים גדולים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG].
הפוקימון נושף לעברכם ונעמד בדיוק מולכם בזעם.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
'מי זה הפוקימון הזה?!' אני חושב לעצמי בבהלה לנוכח העובדה שהוא נושף לעברינו בזעם 'אני חייב להשיג עליו פרטים!' אני חושב לעצמי ושולף במהירות את הפוקידע כדי לסרוק אותו.
בזמן שהפוקידע נותן לי מידע על הפוקימון אני פונה לארון "ארון זו ההזדמנות הראשונה שלנו לעבוד ביחד כצוות, בואי נראה לפוקימון הזה למה אנחנו מסוגלים!" אני אומר לה בהתלהבות וקומץ את אגרופי "מהר תשתמשי בשבירת אבנים עליו!" אני פוקד עליה בהתלהבות מכיוון שזה הקרב בראשון שלנו ביחד 'אני יודע שארון מסוגלת לנצח אותו!' אני חושב לעצמי בשמחה ומחכה לראות כיצד הפוקימון שמולי יגיב
-
למה זה עושה את התגובות בירוק? OO
[B]לוקאס-[/B]
"כמובן" אומרת במהירות ולוקחת מידך את ספירו הקטן ונעלמת איתו בחדר אחורי ומשאירה אותך לשבת לבדך בחדר המתנה קטן ושקט.
אתה מבחין בכמה אנשים שיושבים שם וגם הם נראים כאילו הם מחכים. לפתע, אתה מבחין בנערה מהממת ביופיה נכנסת למרכז. שיערה הבלונדיני והנפוח מסתחרר מהרוח שבאה מהדלת והיא נשענת טיפה על דלפק הקבלה של האחות ג'וי.
"סיס?" קוראת הנערה ומיד האחות ג'וי יוצאת אליה בריצה "טסה? מה את עושה כאן?" שואלת בזעף ושתיהן נעלמות במהירות בחדר האחורי שלה. כעבור כמה שניות כל החדר שומע צרחות של שתי הנשים אחת על השנייה ומיד אחרי זה הנערה ששמה טסה, יוצאת החוצה בריצה מהמרכז. האחות ג'וי יוצאת אחריה ולחייה סמוקות והיא מסתכלת ישר עליך וקולטת שאתה בוהה בה.
"ספירו בסדר. אתה יכול לקחת אותו" אומרת בקול מעט נוזף ואתה רואה שהיא שומרת על זעמה שלה.
[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/68x59q90/138/tessat.png[/IMG]
[B]ג'ון-[/B]
אתה מוציא את הפוקידע ומגלה היצור הוא רטטה. פוקימון העכבר.
ארון יוצאת במהירות ורצה ועם שתי רגליה אחוריות היא נעמדת ואז נוחתת במהירות ומעיפה אבנים לכל עבר והיא מתחילה לבעוט בהם לעבר רטטה, המתחמק במהירות מהמתקפה ומזנק על ארון עם דחיפה ומעיף אותה טיפה אחורה, אבל לא נראה שזה משפיע עליה במיוחד.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482133]
[B]ג'ון-[/B]
אתה מוציא את הפוקידע ומגלה היצור הוא רטטה. פוקימון העכבר.
ארון יוצאת במהירות ורצה ועם שתי רגליה אחוריות היא נעמדת ואז נוחתת במהירות ומעיפה אבנים לכל עבר והיא מתחילה לבעוט בהם לעבר רטטה, המתחמק במהירות מהמתקפה ומזנק על ארון עם דחיפה ומעיף אותה טיפה אחורה, אבל לא נראה שזה משפיע עליה במיוחד.[/QUOTE]
'הרטטה הזה לא פרייאר!' אני חושב לעצמי בלחץ עקב הפיספוס של ארון "אל תדאגי ארון זה בכיס הקטן שלך!" אני מנסה לעודד אותה מהצד.
'בוא נראה מה אני יכול לעשות' אני חושב לעצמי 'אולי נחזק טיפה את ההגנה של ארון בשביל למזער עוד יותר את הנזק, אנחנו בסימטה חכן סטירת בוץ לא יעזור פה כל כך כי אין בוץ, אהמממ' אני ממשיך לחשוב על מה לעשות בלחץ "טוב ארון תשתמשי בהתקשחות כדי לחזק לעצמך את ההגנה ואז תשתמשי בדחיפה על רטטה, תנסי לדחוק אותו לפינה בסימטה כך שלא יהיה לו יותר מידי חופש תנועה ותוכלי לפגוע בו!" אני פוקד על ארון לאחר שהחלטתי על המהלך שלי
-
[QUOTE][B]לוקאס-
"כמובן" אומרת במהירות ולוקחת מידך את ספירו הקטן ונעלמת איתו בחדר אחורי ומשאירה אותך לשבת לבדך בחדר המתנה קטן ושקט.
אתה מבחין בכמה אנשים שיושבים שם וגם הם נראים כאילו הם מחכים. לפתע, אתה מבחין בנערה מהממת ביופיה נכנסת למרכז. שיערה הבלונדיני והנפוח מסתחרר מהרוח שבאה מהדלת והיא נשענת טיפה על דלפק הקבלה של האחות ג'וי.
"סיס?" קוראת הנערה ומיד האחות ג'וי יוצאת אליה בריצה "טסה? מה את עושה כאן?" שואלת בזעף ושתיהן נעלמות במהירות בחדר האחורי שלה. כעבור כמה שניות כל החדר שומע צרחות של שתי הנשים אחת על השנייה ומיד אחרי זה הנערה ששמה טסה, יוצאת החוצה בריצה מהמרכז. האחות ג'וי יוצאת אחריה ולחייה סמוקות והיא מסתכלת ישר עליך וקולטת שאתה בוהה בה.
"ספירו בסדר. אתה יכול לקחת אותו" אומרת בקול מעט נוזף ואתה רואה שהיא שומרת על זעמה שלה.
[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/68x59q90/138/tessat.png[/IMG][/B][/QUOTE]
אני אלך לקחת את ספירו ואשאל אותו "אתה יכול לחזור לעץ שלך לבד? או שאתה רוצה שאני אבוא איתך" ואנסה להקשיב לשיחה בין האחות לטסה
-
[QUOTE][B]בלו-
[/B]"כמובן כמובן" אומר ומשחרר את הפוקימון מהפוקדור שלה. מתוך קרן האור הבהירה של הפוקדור, יוצאת עכברה צהובה קטנה שנראית מתוקה במיוחד, אבל את מבחינה שיש בה משהו מיוחד. היא הולכת עם פרח ורוד וקטן על הראש. היא מסתכלת עלייך כאילו בוחנת אותך ואז ישר קופצת עלייך על הפנים ומחבקת אותך בחוזקה.
"זו פיצ'ו" הוא אומר וצוחק קלות "רק תיזהרי ממנה כי היא פולטת חשמל" מוסיף ובאותו רגע שאת מנסה לראות אותך בעינייך ולהזיז אותה מהפנים, ניצוץ חשמל צהבהב יוצא מלחייה ומעביר בך זרם קטן. פיצ'ו מחייכת בחיוך חצי מתנצל, אבל יש משהו נוסף מאחורה, שאת לא יכולה למנוע מעצמך לחשוב ככוונת זדון לחשמל אותך.
"עוד משהו חמודה?" שואל בחיוך הפרופסור.
[/QUOTE]
"לא. תודה על הכל פרופסור!" אודה לו.
אתן לפיצ'ו ללכת על ידי או להתיישב על הכתף שלי-מה שהיא תעדיף ואצא מחות למעבדה. "אוקיי פיצ'ו! אני בלו-ויחד נהיה המתאמות הכי טובות שהיו אי פעם!" אומר לה בחיוך 'ונגלה מה קרה לליסה...' אחשוב לעצמי. אתחיל ללכת לכיוון הדרך הראשונה במסע שלי-שאגיע אכנס לתוכה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482111][SIZE=2][FONT=palatino linotype][B]
[B]קארון-[/B]
"לעיר ג'נטה" אומרת לך הנערה בחיוך "אני מבינה שאתה מאמן" אומרת לך בחיוך מעט שחצני "מה דעתך על איזה קרב קטן נגדי ומיני שלי?" שואלת בחיוך ושולפת פוקדור מכיסה ומציגה לך אותו לראווה.
[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"אין בעיה" אני אומר לה בחיוך. "אני רק התחלתי, אז אל תקשי עליי יותר מדי" אומר בטון מעט עוקצני ואציג לראווה את הטרטוויג שעומד לצידי
-
[FONT=georgia][B]ג'ון-[/B]
הוא יכול להשתמש תמיד בסטירת בוץ שתדע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מהנהנת במהירות וגופה הקטן מתחיל לזהור מעט ושריון המתכת של גופה נראה כאילו התמצק עוד יותר. הניטים הקטנים נראים חדים יותר וקשיחים יותר ואז היא רצה לעבר רטטה ומתחילה לדחוף אותו בחוזקה ומעיפה אותו לסוף הסמטה.
רטטה נדחק לפינה מנסה שוב דחיפה, אבל זה לא משפיע כל כך על ארון שהקשיחה את עצמה.
רטטה נראה מעט מבולבל ואז מתחיל לזהור באור בהיר ואש מתלקחת סביב גופו והוא מתחיל להסתובב במהירות ופוגע בארון בחוזקה.
אתה מגלה להפתעתך שרטטה הזה יודע גילגול אש Flame wheel. אתה רואה שכולכם מעט מופתעים מעוצמת המכה.
רטטה מחייך לעצמו בתחושת ניצחון ויוצא לעברה עם מתקפה נוספת!
[B]לוקאס-[/B]
טסה כבר יצאה מהמרכז
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו מחייך אלייך בחיוך ויושב על כתפך בחיבה ונושך בעדינות את אוזנך. "חמוד מוסיפה האחות ג'וי" ומחייכת חיוך קל ואז קוראת לעוד בחור גבוה ושרירי בעל עור חום כהה לקחת את הפוקימונים שלו. הוא מודה לה ויוצא מהמרכז במהירות.
לספירו לא אכפת מה תעשה הוא נשאר לשבת על הכתף שלך.
[B]בלו-[/B]
פיצ'ו הולכת לידך ביותר דילוג עליז כזה, שנראה לך מעט חשוד, כמה צעדים מאחורייך. אחרי מספר רגעים את יוצאת מהעיר ומוצאת את עצמך בדרך ארוכה אשר סלולה מלבנים צבעוניות ועוברת בתוך חורשה גדולה. מסביבך את ראה גם שדה גדול וירוק ואי שם בשמיים הגבוהים להקת באטרפריי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/12.gif[/IMG]עפים ומפזזים ונעלמים באופק.
את מחייכת. כן, אכן יום קסום למדי. את מתחילה ללכת בעליזות לעבר האופק, כשלפתע את שומעת רחש מבין העצים.
את מסתכלת לראות מה זה. מבין העצים מסתכל עליך פרצוף הפוך על רקע ירוק. לוקח לך פחות משנייה לגלות שזה לא אחר מספינרק [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG].
[B]קארון-[/B]
הנערה מחייכת "אני גם ככה בחיסרון סוגים עליך" אומרת ושולחת את הפוקדור שלה לאוויר "קדימה מיני!" קוראת. מתוכו יוצאת פוקימון ענקית, בלשון המעטה עשויה מגושי אבן ענקיים ונראית כמו נחש ענקי עם קרן על קצה ראשו.
"תכיר את מיני שלי. ואני תמי" אומרת הנערה ונותנת לך את האפשרות להתחיל[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/95.gif[/IMG]
[/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482155][FONT=georgia][B]
[B]קארון-[/B]
הנערה מחייכת "אני גם ככה בחיסרון סוגים עליך" אומרת ושולחת את הפוקדור שלה לאוויר "קדימה מיני!" קוראת. מתוכו יוצאת פוקימון ענקית, בלשון המעטה עשויה מגושי אבן ענקיים ונראית כמו נחש ענקי עם קרן על קצה ראשו.
"תכיר את מיני שלי. ואני תמי" אומרת הנערה ונותנת לך את האפשרות להתחיל[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/95.gif[/IMG]
[/FONT][/QUOTE]
:0
~~~
"שלום מיני" אני אומר בקצת חשש. ההיגיון אומר לי שזהו פוקימון אבן, אך בכל זאת איני מכיר את שמו. אשתמש בפוקידע כדי לסרוק מעט מידע עליו, לאחר מכן אומר:"שלום תמי, שמי קארון. שם מעניינן בחרת ל...מיני" אומר. "טרטוויג, ספיגה! נסה לספוג כמה שיותר אנרגיה ממיני!" אומר לו.
-
[quote]לוקאס-
טסה כבר יצאה מהמרכז
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו מחייך אלייך בחיוך ויושב על כתפך בחיבה ונושך בעדינות את אוזנך. "חמוד מוסיפה האחות ג'וי" ומחייכת חיוך קל ואז קוראת לעוד בחור גבוה ושרירי בעל עור חום כהה לקחת את הפוקימונים שלו. הוא מודה לה ויוצא מהמרכז במהירות.
לספירו לא אכפת מה תעשה הוא נשאר לשבת על הכתף שלך.
[/quote]
"חח כן" אומר לה "אני רואה שהוא רוצה לבוא איתי אבל הוא עוד קטן לא נראלי הוא יוכל לעמוד בקרבות קשים" אומר לה "אתה חושב שאתה יכול להילחם ספירו?"
~~~
מחייך אליך בחיוך indeed
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482155][FONT=georgia][B]ג'ון-[/B]
הוא יכול להשתמש תמיד בסטירת בוץ שתדע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מהנהנת במהירות וגופה הקטן מתחיל לזהור מעט ושריון המתכת של גופה נראה כאילו התמצק עוד יותר. הניטים הקטנים נראים חדים יותר וקשיחים יותר ואז היא רצה לעבר רטטה ומתחילה לדחוף אותו בחוזקה ומעיפה אותו לסוף הסמטה.
רטטה נדחק לפינה מנסה שוב דחיפה, אבל זה לא משפיע כל כך על ארון שהקשיחה את עצמה.
רטטה נראה מעט מבולבל ואז מתחיל לזהור באור בהיר ואש מתלקחת סביב גופו והוא מתחיל להסתובב במהירות ופוגע בארון בחוזקה.
אתה מגלה להפתעתך שרטטה הזה יודע גילגול אש Flame wheel. אתה רואה שכולכם מעט מופתעים מעוצמת המכה.
רטטה מחייך לעצמו בתחושת ניצחון ויוצא לעברה עם מתקפה נוספת!
[/FONT][/QUOTE]
טוב לדעת חחחחח
-------------------
'גילגול אש?!' אני חושב לעצמי מופתע ומבולבל וזה ניכר על פניי 'זה ממש לא טוב! ארון לא תוכל להסתדר עם זה, אש זו חולשה שלה!' אני ממשיך לחשוב בלחץ בזמן שרטטה מתקרב עם גילגול אש נוסף לכיוון ארון.
"ארון תנשמי, הכל בסדר!" אני מנסה להרגיע את ארון למרות שאני בעצמי לחוץ ומבולבל "תתקרבי לאחד הקירות בסימטה ותחכי עד שהוא יהיה קרוב אלייך, ברגע שאת מרגישה שהוא קרוב מספיק תתגלגלי הצידה ותתני לו להיתקע בקיר" אני פוקד עליה "במקרה ואת מרגישה שלא תתצליחי לחמוק בזמן תשתמשי עליו בסטירת בוץ, זה אמור לכבות את האש, זה יחנוק אותה" אני נותן לארון גם תכנית גיבוי ומסתכל מהצד בחשש רב לשלומה של ארון
-
[FONT=arial][SIZE=2][B]קארון-[/B]
"טוב כשקיבלתי אותה היא הייתה רק עוד גוש אבן קטן" אומרת תמי בחולמניות בזמן שאתה מגלה שמיני, היא בעצם אוניקס, פוקימון נחש האבן וכשהוא מתחפר באדמה, הוא משאיר אחריו תעלות ענקיות המשמשות מגורים למגוון של פוקימונים.
טורטוויג שלך פותח את פיו ואנרגיה ירוקה נשלחת ממנו לעברה של מיני ועוטפת אותה במהירות והיא נראית מעט תשושה.
"מיני טקטיקה מספר 2!" קוראת תמי בקול גבוה, וגורמת לך להרים גבה 'מספר 2?' אתה תוהה לעצמך.
מיני פתאום מתחילה להסתובב במהירות באוויר ונראית כמו מקדחה גדולה ואז כל החול סביבה מתחיל להתפזר באוויר, והיא בעצם מפזרת סופת חול המקשה לך לראות. אתה מסווה את עיניך ומצליח לראות את מיני דוחפת את טוטוויג, אשר באופן מפתיע, מצליח להיאחז במקום.
[B]לוקאס-[/B]
"אתה לא חייב ללכוד אותו" אומרת האחות ג'וי בחיוך כשהיא מקשיבה לשיחה שלכם. "הוא יכול פשוט להתלוות אליך עד שתחליט אם תרצה ללכוד אותו" מוסיפה ואז נעלמת לחדר אחורי ומגישה עוד מגש עם פוקדורים לילדה עם שיער ג'ינגי בוהק בעלת שמלה ירוקה בהירה, שגם היא מודה לה ונעלמת מחוץ למרכז.
[B]ג'ון-[/B]
בלי צורך בתוכנית ב', ארון נעמדת מול קיר לבנים ואז קופצת מעל רטטה והוא נתקע בקיר ולהבת האש נעלמת מעליו, בדיוק מתי שארון נוחתת עליו בחוזקה ונראה כאילו הוא נשבר לשנים מכובד משקלה.
רטטה מאבד את ההכרה ומתעלף על המקום.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
"אתה לא חייב ללכוד אותו" אומרת האחות ג'וי בחיוך כשהיא מקשיבה לשיחה שלכם. "הוא יכול פשוט להתלוות אליך עד שתחליט אם תרצה ללכוד אותו" מוסיפה ואז נעלמת לחדר אחורי ומגישה עוד מגש עם פוקדורים לילדה עם שיער ג'ינגי בוהק בעלת שמלה ירוקה בהירה, שגם היא מודה לה ונעלמת מחוץ למרכז.
[/QUOTE]
"טוב אז אני מניח שאתה תשאר איתי בינתיים" אומר לו "אם שרדת את המתקפה של הטיילו האלה כנראה שאתה חזק אולי אני בכל זאת אלכוד אותך, אם זה מה שאתה רוצה" אומר לו
לאחר מכן אצא מהמרכז ואסתכל סביב בעיר, אנסה לשאול אחד מהמקומיים אם הוא מכיר מקום טוב לאמן בו פוקימונים או ללכוד פוקימונים מיוחדים וחזקים.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482159][FONT=arial][SIZE=2][B]קארון-[/B]
"טוב כשקיבלתי אותה היא הייתה רק עוד גוש אבן קטן" אומרת תמי בחולמניות בזמן שאתה מגלה שמיני, היא בעצם אוניקס, פוקימון נחש האבן וכשהוא מתחפר באדמה, הוא משאיר אחריו תעלות ענקיות המשמשות מגורים למגוון של פוקימונים.
טורטוויג שלך פותח את פיו ואנרגיה ירוקה נשלחת ממנו לעברה של מיני ועוטפת אותה במהירות והיא נראית מעט תשושה.
"מיני טקטיקה מספר 2!" קוראת תמי בקול גבוה, וגורמת לך להרים גבה 'מספר 2?' אתה תוהה לעצמך.
מיני פתאום מתחילה להסתובב במהירות באוויר ונראית כמו מקדחה גדולה ואז כל החול סביבה מתחיל להתפזר באוויר, והיא בעצם מפזרת סופת חול המקשה לך לראות. אתה מסווה את עיניך ומצליח לראות את מיני דוחפת את טוטוויג, אשר באופן מפתיע, מצליח להיאחז במקום.
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני צועק לעבר טרטוויג:"טרטוויג! תשתמש במשיכה כלפי אוניקס! תמשיך להיאחז במקום, כל הכבוד!" אעודד אותו, אך אהיה לחוץ מעוצמת הקשר בין מיני לתמי
-
[SIZE=2][FONT=times new roman][B]לוקאס~[/B]
אתה באמצע הדרך.. אין מקומיים חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו מחייך ותופח על עצמו עם כנפיו. אתה מחייך ויוצא החוצה. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בנערה שרבה עם האחות ג'וי. טסה נראה לך שמה.
היא לא קולטת אותך וממש לידה, אתה מבחין לפתע ביצור גדול בעל פרווה חומה עם שתי קרניים גדולות בצד השני של השביל. אתה מצמץ ומבין שזה סטנטלר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/234.gif[/IMG].
[B]קארון~[/B]
מבין סופת החול המסתובבת סביבכם, אתה רואה לפתע את פיו של טרטוויג זוהר ועננה ורודה יוצאת משם ועפה לעברה של מיני, אשר שואפת את הכל. שנייה לאחר מכן החול נעלם ומיני עוצרת במקומה ועיניה בוהקות והיא מתפתלת סביב טורטוויג ונראה כאילו היא מנסה לחבק אותו, מאשר לתקוף אותו[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE][B]לוקאס~
אתה באמצע הדרך.. אין מקומיים חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו מחייך ותופח על עצמו עם כנפיו. אתה מחייך ויוצא החוצה. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בנערה שרבה עם האחות ג'וי. טסה נראה לך שמה.
היא לא קולטת אותך וממש לידה, אתה מבחין לפתע ביצור גדול בעל פרווה חומה עם שתי קרניים גדולות בצד השני של השביל. אתה מצמץ ומבין שזה סטנטלר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/234.gif[/IMG].
[/B][/QUOTE]
חחח אופס
~~~~~~~~~
"היי אני לוקאס, אני לא רוצה להיות חטטן אבל ראיתי שרבת במרכז עם האחות ג'וי, היא לא נראית לי טיפוס עצבני במיוחד כנראה עשית משהו ממש רציני" אומר לה ובאותו זמן אחשוב שאולי זה קצת מוזר שפניתי אליה סתם משום מקום
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482165][SIZE=2][FONT=times new roman][B]
[B]קארון~[/B]
מבין סופת החול המסתובבת סביבכם, אתה רואה לפתע את פיו של טרטוויג זוהר ועננה ורודה יוצאת משם ועפה לעברה של מיני, אשר שואפת את הכל. שנייה לאחר מכן החול נעלם ומיני עוצרת במקומה ועיניה בוהקות והיא מתפתלת סביב טורטוויג ונראה כאילו היא מנסה לחבק אותו, מאשר לתקוף אותו[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"טרטוויג! נצל את זה שמיני קרובה אליך ותשתמש בספיגה, שאב ממנה כמה שיותר אנרגיה!" אומר לו. "לא כזה גרוע בשביל מאמן מתחיל, הא?" אקניט מעט את תמי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482159][FONT=arial][SIZE=2]
[B]ג'ון-[/B]
בלי צורך בתוכנית ב', ארון נעמדת מול קיר לבנים ואז קופצת מעל רטטה והוא נתקע בקיר ולהבת האש נעלמת מעליו, בדיוק מתי שארון נוחתת עליו בחוזקה ונראה כאילו הוא נשבר לשנים מכובד משקלה.
רטטה מאבד את ההכרה ומתעלף על המקום.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"מצוין ארון!" אני צועק בשמחה, רץ לעברה, מרים אותה ומחבק אותה "ידעתי שאת מסוגלת לנצח אותו, זה ניצחון חשוב מאוד בהתחשב שזה הקרב הראשון שלנו ביחד, כל הכבוד!" אני אומר לארון ומשבח אותה "קדימה בואי נמשיך בדרכינו, יש לנו עוד דרך ארוכה לפנינו, מסע של פעם בחיים אם תשאלי אותי" אני אומר לארון בחיוך ואז מוריד אותה לריצפה.
'הרטטה הזה הוא משהו מיוחד' אני חושב לעצמי ומסתכל על רטטה המעולף 'אני אשאיר לו טיפה אוכל, הוא נתן לנו קרב טוב אבל אני לא אלכד אותו, אני מקווה שמאמן טוב ימצא אותו וידאג לו' אני חושב לעצמי ועם חיוך קטן על פניי אני מוציא אוכל ומניח לידו ומתחיל ללכת יחד עם ארון בחיפוש אחר עוד פוקימונים ומאמנים בדרכי לעיר ג'נטה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1481913]
[B][U]התחלה:[/U]
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה[/B][/QUOTE]
"אחלה פיג'מה, גם לי יש כזו" אומר לפרופסור בחיוך, ואגרד בראשי.
"בכל אופן! באתי לבקש ממך אישור לצאת למסע משלי, עם פוקימון התחלתי." אספר לו, "אני יודע שאני האחרון שציפית ממנו.. אבל כן, לקחתי החלטה"
-
[QUOTE][B]בלו-[/B]
פיצ'ו הולכת לידך ביותר דילוג עליז כזה, שנראה לך מעט חשוד, כמה צעדים מאחורייך. אחרי מספר רגעים את יוצאת מהעיר ומוצאת את עצמך בדרך ארוכה אשר סלולה מלבנים צבעוניות ועוברת בתוך חורשה גדולה. מסביבך את ראה גם שדה גדול וירוק ואי שם בשמיים הגבוהים להקת באטרפריי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/12.gif[/IMG]עפים ומפזזים ונעלמים באופק.
את מחייכת. כן, אכן יום קסום למדי. את מתחילה ללכת בעליזות לעבר האופק, כשלפתע את שומעת רחש מבין העצים.
את מסתכלת לראות מה זה. מבין העצים מסתכל עליך פרצוף הפוך על רקע ירוק. לוקח לך פחות משנייה לגלות שזה לא אחר מספינרק [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG].
[/QUOTE]
"וואוו! פיצ'ו זו ההזדמנות שלנו להוסיף עוד פוקימון לצוות שלנו-זה יהיה הקרב הראשון שלנו!" אומר לפיצ'ו בהתלהבות. "אוקיי, תשתמשי במכת ברק על ספינרק!" אומר לפיצ'ו בשמחה.
'זה הרגע שלי להוכיח שאני כן מסוגלת להסתדר עם פיצ'ו!'
-
[B]לוקאס-[/B]
"זה בסדר" אומרת טסה "אתה מבין, אני וג'וי אחיות. אבל כל הקטע שלהיות רופאת פוקימונים.." אומרת ומרימה את אצבעותיה ומקפלת אותן כשהיא אומרת רופאת פוקימונים, "לא בדיוק הקטע שלי. אז סוג של עזבתי את המשפחה וסוג של מרדתי במוסכמות של המשפחה, אז האחיות שלי לא כאלה אוהבות את זה" אומרת ונראה שצל כבד חולף על פניה כשהיא מדברת על הנושא.
"רגע, מי אתה בכלל?" שואלת בזעף ומשלבת את ידייה ומתחילה לנער את רגלה בחוסר נוחות.
[B]קארון-[/B]
"לא רע בכלל" אומרת תמי מעט מזועזעת בזמן שטרטוויג פותח את פיו שוב ואנרגייה ירוקה עוטפת אותו ואת מיני.
"מיני מהר דחיפה!" קוראת תמיד במעט זעף "קצת טריק מלוכלך הקטע של המשיכה" מוסיפה בציקצוק לשון. מיני מנערת את ראשה, ונראה שמכאיב לה לחשוב על זה ובלית ברירה היא מרימה את ראשה ודוחפת את טורטוויג בזנבה ומעיפה אותו אחורה.
[B]ג'ון-
[/B]אתה מהסס טיפה אבל מוציא מהתיק שלך כמה חתיכות מאוכל שאזרת ומשאיר ליד רטטה מסתכל שוב אחורה, ואז ממשיך בדרכך.
לאחר כמה דקות הליכה, אתה יוצא מהעיר לכיוון הדרך לעיר ג'נטה. אתה מוצא את עצמך בחורשה ענקית שהדרך סלולה מאבנים צבעוניות. לפה ושם צומחים כמה שיחים גדולים לצד הדרך. תחושת החום המעיקה בחוץ, מתחילה לרדת ככל שאתה נכנס עמוק יותר לדרך.
אחרי עשרים דקות הליכה, אתה מבחין ביצור קטן הולך לצד הדרך. [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/13.gif[/IMG]שאותו אתה מזהה כווידל.
[B]אלון-[/B]
לא בחרת אם אתה רוצה להיות מתאם או מאמן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אם ככה כנס" אומר ומסתכל לשמים אשר מתחילים לזהור באור השמש העולה. אתה נכנס למבואה גדולה עמוסה בספרים, מחברות ורישומים. "חכה פה" אומר ומשאיר אותך, במה שנראה שפעם היה סלון.
"שמרתי לך משהו מיוחד" אומר בחיוך "אני בטוח שתסדרו" מוסיף והוא זורק לך פוקדור לידיים. ואז מביא לך במגש עוד חמישה פוקדורים, את הפוקידע היקרה וכמובן מספר טלפון שלו.
"אתה תסתדר מכאן?" שואל בחום.
[B]בלו-[/B]
פיצ'ו קופצת באוויר ומבין העיגולים הוורודים על לחייה שולחת ניצוצות של חשמל צהוב אשר נורה לכל עבר ופוגע ברגלייך מעט, אבל ברובו פוגע בספינראק, אשר נופל על האדמה במבט מבולבל ואז קולט אתכן ומרים את גבו האחורי ומכוון מבט מפחיד עליכן. פיצ'ו שבדיוק החניקה צחקוק מהמראה שלך משפשפת את כפות רגלייך, מסתכלת בפחד מהמתקפה של ספינראק וממהרת להסתתר מאחורי רגלייך בפחד.
-
[QUOTE][B]לוקאס-
"זה בסדר" אומרת טסה "אתה מבין, אני וג'וי אחיות. אבל כל הקטע שלהיות רופאת פוקימונים.." אומרת ומרימה את אצבעותיה ומקפלת אותן כשהיא אומרת רופאת פוקימונים, "לא בדיוק הקטע שלי. אז סוג של עזבתי את המשפחה וסוג של מרדתי במוסכמות של המשפחה, אז האחיות שלי לא כאלה אוהבות את זה" אומרת ונראה שצל כבד חולף על פניה כשהיא מדברת על הנושא.
"רגע, מי אתה בכלל?" שואלת בזעף ומשלבת את ידייה ומתחילה לנער את רגלה בחוסר נוחות.
[/B][/QUOTE]
"אממ כמו שאמרתי קודם אני לוקאס" אומר לה "אני יצאתי למסע שלי, היום למעשה אני רוצה לנצח את הליגה" אומר לה 'לא נראלי רעיון טוב לרוץ ולספר לכולם שאחותי נעלמה ושאני רוצה להפיל את הארגונים הדתיים של העולם. מאיפה אני יודע מי היא' אחשוב "ואולי גם להכיר אנשים מעניינים בדרך" אמשיך ולבסוף אשאל "זה הסטנטלר שלך?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482216]
[B]ג'ון-
[/B]אתה מהסס טיפה אבל מוציא מהתיק שלך כמה חתיכות מאוכל שאזרת ומשאיר ליד רטטה מסתכל שוב אחורה, ואז ממשיך בדרכך.
לאחר כמה דקות הליכה, אתה יוצא מהעיר לכיוון הדרך לעיר ג'נטה. אתה מוצא את עצמך בחורשה ענקית שהדרך סלולה מאבנים צבעוניות. לפה ושם צומחים כמה שיחים גדולים לצד הדרך. תחושת החום המעיקה בחוץ, מתחילה לרדת ככל שאתה נכנס עמוק יותר לדרך.
אחרי עשרים דקות הליכה, אתה מבחין ביצור קטן הולך לצד הדרך. [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/13.gif[/IMG]שאותו אתה מזהה כווידל.
[/QUOTE]
'איזה מקום יפה זה!' אני חושב לעצמי בפליאה "ארון את לא חושבת שזה מקום מקסים לטייל בו?" אני שואל את ארון בחיוך וממשיך להסתכל סביבי על החורשה.
לאחר כמה זמן אני נתקל בווידל ופונה לארון "ארון את רואה את הויידל ששם?" אני מתכופף ושואל אותה בלחש "אנחנו עומדים להילחם בו, אנחנו עוד צריכים להתחזק ולהשתפר, יש לנו דרך ארוכה לפנינו וזו עוד אחד מאבני הדרך שבה!" אני לוחש לה בביטחון.
"עכשיו האזור פה נורא סבוך אז זה יקשה טיפה על התנועה גם שלנו וגם של ווידל" אני מתחיל לדבר אסטרטגיה לארון "אנחנו ננצל את החורשה פה לטובתנו ונפעל בערמומיות ובשקט" אני ממשיך בדבריי מלא ביטחון "ארון את תיכנסי לשיח שהכי קרוב לווידל, תשתדלי לא לעשות שום רעש שלא יבחין בך וכשתרגישי מוכנה תצאי הכי מהר שאת יכולה ותשתמשי בדחיפה עליו ואז תתחבאי באחד השיחים, ככה ננסה לעשות לו כמה פעמים בתקווה שהוא לא יצליח להגיב" אני מסביר לה את כל התוכנית, 'אהממ, מעניין אם יהיה שווה לנסות ללכוד את הווידל הזה' אני מהרהר לעצמי במחשבותיי ועובר למקום מסתור שממנו אני יכול לראות את מהלך הקרב מבלי שיבחינו בי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482216][B]לוקאס-[/B]
[B]קארון-[/B]
"לא רע בכלל" אומרת תמי מעט מזועזעת בזמן שטרטוויג פותח את פיו שוב ואנרגייה ירוקה עוטפת אותו ואת מיני.
"מיני מהר דחיפה!" קוראת תמיד במעט זעף "קצת טריק מלוכלך הקטע של המשיכה" מוסיפה בציקצוק לשון. מיני מנערת את ראשה, ונראה שמכאיב לה לחשוב על זה ובלית ברירה היא מרימה את ראשה ודוחפת את טורטוויג בזנבה ומעיפה אותו אחורה.
[B]ג'ון-
[B]אלון-[/B]
"אם ככה כנס" אומר ומסתכל לשמים אשר מתחילים לזהור באור השמש העולה. אתה נכנס למבואה גדולה עמוסה בספרים, מחברות ורישומים. "חכה פה" אומר ומשאיר אותך, במה שנראה שפעם היה סלון.
"שמרתי לך משהו מיוחד" אומר בחיוך "אני בטוח שתסדרו" מוסיף והוא זורק לך פוקדור לידיים. ואז מביא לך במגש עוד חמישה פוקדורים, את הפוקידע היקרה וכמובן מספר טלפון שלו.
[B]בלו-[/B]
פיצ'ו קופצת באוויר ומבין העיגולים הוורודים על לחייה שולחת ניצוצות של חשמל צהוב אשר נורה לכל עבר ופוגע ברגלייך מעט, אבל ברובו פוגע בספינראק, אשר נופל על האדמה במבט מבולבל ואז קולט אתכן ומרים את גבו האחורי ומכוון מבט מפחיד עליכן. פיצ'ו שבדיוק החניקה צחקוק מהמראה שלך משפשפת את כפות רגלייך, מסתכלת בפחד מהמתקפה של ספינראק וממהרת להסתתר מאחורי רגלייך בפחד.[/QUOTE]
'כמובן. כי לא יכולתי לקבל פוקימון שלא מפחד מלחימה' אחשוב לעצמי. "אל תדאגי פיצ'ו. אני אספוג את המכה הזאת, רק תשתמשי בסתירה כפולה ברגע שהוא ייסוג" אומר לפיצ'ו ואעמד ישירות לפני ספינארק. 'זה הולך לכאוב..'
-
חברים ראיתם את הפרסים? מה דעתכם? P:
[b]לוקאס-[/b]
"איזה סטנטלר?" שואלת ונראית מעט מפוחדת ומסתכלת סביב. אתה מסתכל גם ורואה שאין שם כלום ורק צל אשר נעלם בצללים של המקום בו הפוקימון בזה הרגע עמד. אתה מסתכל על טסה ופניה מזעיפות.
"שמע, אני לא רוצה צרות. ואני חושבת שגם אתה לא" אומרת בהחלטיות "מצטערת אבל אני חייב ללכת מפה" אומרת במהירות ומתחילה ללכת במהירות בהמשך הדרך. משהו חשוד קורה פה, אתה חושב לעצמך ובעיקר מסתקרן.
[b]ג'ון-[/b]
ארון מסתכלת עליך ואז הולכת במהירות בין השיחים, מנסה להיות שקטה, אבל ענפי השיחים ושריון המתכת שלה לא הולכים ביחד, והיא עושה יותר רעש מאשר שהיא הלכה על השביל. ווידל קולט אתכם ומהפחד הוא שולח אז זנבו הקטן ושולח עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר עפים ישירות על ארון אשר נפגעת קלות מאוד, אבל לא נראה שהמתקפה משפיעה עליה במיוחד.
[b]בלו-[/b]
את נעמדת וחושפת את ידייך לספינראק אבל, לא נראה שהוא מעוניין בך ושולח מפיו חוט לבן ודק וקושר את רגלה של פיצ'ו, וכמו שוט שולף אותה קדימה ומעיף אותה על בטנה. פיצ'ו מזעיפה פנים, מסדרת את הפרח הורוד שלה ואז רצה לעברו וחובטת בראשו שלוש פעמים עם הסטירה שלה ומעיפה אותו על העץ בחזרה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482223]
[B]ג'ון-[/B]
ארון מסתכלת עליך ואז הולכת במהירות בין השיחים, מנסה להיות שקטה, אבל ענפי השיחים ושריון המתכת שלה לא הולכים ביחד, והיא עושה יותר רעש מאשר שהיא הלכה על השביל. ווידל קולט אתכם ומהפחד הוא שולח אז זנבו הקטן ושולח עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר עפים ישירות על ארון אשר נפגעת קלות מאוד, אבל לא נראה שהמתקפה משפיעה עליה במיוחד.
[/QUOTE]
עודכנו פרסים?:what: לא שמתי לב אני אסתכל אחרי שאני אוציא את הכלבה שלי לטיול חחח
--------------------------------------------------------------------------
'החלטה מאוד גרועה שלי' אני חושב לעצמי ומתבאס מההחלטה הטיפשית 'טוב לא נורא, העיקר שארון לא נפגעה ממש, השיריון מתכת שלה הוא ממש מציל חיים!' אני חושב לעצמי בהנחה.
"ארון בוא נשנה טקטיקה!" אני מודיעה לארון "תשתמשי בדחיפה על ווידל ובסטירת בוץ, תנסי לגרום לבוץ לעוף לו לעיניים ולעוור אותו לפחות חלקית!" אני פוקד עליה במהירות ובהחלטיות 'אני חייב למצוא דרך להשיג יתרון בקרב הזה, המחטים של ווידל יכולים לגרום לארון לחלות וזה יהיה ממש לא טוב!' אני חושב לעצמי בחשש ומקווה שארון תצליח לעשות את מה שביקשתי ממנה בצורה החלקה והטובה ביותר
-
[QUOTE][B]לוקאס-
"איזה סטנטלר?" שואלת ונראית מעט מפוחדת ומסתכלת סביב. אתה מסתכל גם ורואה שאין שם כלום ורק צל אשר נעלם בצללים של המקום בו הפוקימון בזה הרגע עמד. אתה מסתכל על טסה ופניה מזעיפות.
"שמע, אני לא רוצה צרות. ואני חושבת שגם אתה לא" אומרת בהחלטיות "מצטערת אבל אני חייב ללכת מפה" אומרת במהירות ומתחילה ללכת במהירות בהמשך הדרך. משהו חשוד קורה פה, אתה חושב לעצמך ובעיקר מסתקרן.
[/B][/QUOTE]
חחחח מה זה אבא של הארי פוטר?
~~~~
'משהו מאוד חשוד קורה פה' אחשוב לעצמי בסקרנות ואסתכל על הספירו שעוד יושב לי על הכתף ואוציא פוקדור מהתיק ואטפח איתו על ראשו של ספירו "החלטתי לקחת אותך בסוף אבל זו בחירה שלך" אומר לו אחרי שזה יסתיים אני אלך לעקוב אחרי הילדה כדי לראות לאן היא בורחת
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482216]
[B]אלון-[/B]
[/QUOTE]
הו, הייתי צריך?
בכל אופן, ממש באלי להיות מתאם.
אבל גם מאמן יהיה ממש סבבי. אפשרי את שניהם? חח
--
"כן כמובן! תודה לך פרופסור" אודה לו, ואסמן לו לשלום, יוצא אל מחוץ לביתו.
"ובכן, זה הזמן לפגוש אותך!" אומר ואלחץ על הפוכדור בהתרגשות.
-
[B]ג'ון-[/B]
כן. חרגתי ממנהגי והוספתי פרסים על עמודים, למרות שאני לא הכי מאמין בזה.. אבל צ'ופר אחרי שנתיים מותר :d
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון רצה במהירות, עד כמה שהיא יכולה כמובן, לעברו של ווידל ודוחפת אותו בחוזקה ומעיפה אותו על השביל, מיר אחר כך היא פותחת את פיה ושולחת גוש בוץ אשר מכסה את ווידל וגורם לו להתבלבל מעט. ווידל מנסה בכל דרך לנער את הבוץ מעיניו ושולח חוט לבן וארוך מפיו לעבר השמיים. החוט מצליח להסתלסל סביב ענף, וווידל עץ יחד איתו, כמו גיבור-על לענף ושם הוא מצליח לנער ממנו את שאר הבוץ.
בינתיים ארון מסתכלת מופתעת וסופגת עוד מתקפה של עוקצי רעל, ששוב לא משפיעים עליה במיוחד.
[B]לוקאס-[/B]
משהו כזה חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגיש לספירו פוקדור והוא נכנס ברצון לפוקדור ולוכד את עצמו.
אתה בינתיים מסתכל לעבר טסה, אשר מתחילה להיעלם באופק. אתה מנער את ראשך ומתחיל לצעוד אחריה. מידי פעם אתה שומע רחשים מאחורייך, אבל מתעלם מהם וממהר לצעוד בדרך.
כעבור רבע שעה, אתה מצליח לתפוס את טסה. נראה שהיא נחה בשולי הדרך וכשהיא קולטת אותך היא מצמצמת את עיניה בחשד "אתה עוקב אחרי?" שואלת וקמה ממקומה ומרימה פוקדור "זה שאני ממשפחת ג'וי לא אומר שאני לא יכולה להגן על עצמי" מוסיפה.
[B]אלון-[/B]
זה סתם מסובך להיות גם וגם כי אם אתה מתאם אתה צריך להתאמן בדרך אחרת..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נפרד ממנו ויוצא החוצה לאוויר הטרי של יום ספטמבר חמים. אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת וקרן אור בהירה עוטפת אותו לפני שאתה מגלה פוקימון ורוד קטן ששני עלים גדולים וירוקים יוצאים מראשו. אתה מסתכל ומגלה לתדהמתך שזו הופיפ. הופיפ קוראת בקול עליז, ואז עפה במשב הרוח עד מעד ראשך ונראה שהיא עומדת להיסחף ברוח!
-
[QUOTE][B]לוקאס-
משהו כזה חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגיש לספירו פוקדור והוא נכנס ברצון לפוקדור ולוכד את עצמו.
אתה בינתיים מסתכל לעבר טסה, אשר מתחילה להיעלם באופק. אתה מנער את ראשך ומתחיל לצעוד אחריה. מידי פעם אתה שומע רחשים מאחורייך, אבל מתעלם מהם וממהר לצעוד בדרך.
כעבור רבע שעה, אתה מצליח לתפוס את טסה. נראה שהיא נחה בשולי הדרך וכשהיא קולטת אותך היא מצמצמת את עיניה בחשד "אתה עוקב אחרי?" שואלת וקמה ממקומה ומרימה פוקדור "זה שאני ממשפחת ג'וי לא אומר שאני לא יכולה להגן על עצמי" מוסיפה.
[/B][/QUOTE]
"לא אמרתי את זה" אומר לה בהתגוננות "אבל משהו מוזר קורה פה, כבר כמה דקות שאני שומע רעשים מוזרים פה וכל הסיטואציה שקוראת פה מוזרה מידי בשביל שאני אתעלם מזה" אומר לה בחשדנות "את לא סתם לא רוצה להיות רופאה, משהו קרה, משפחה לא תשנא אותך ותכעס עלייך ככה רק בגלל בחירת מקצוע"
-
[B]לוקאס-[/B]
"אתה חושב שזה קשור אליהם?" שואלת טסה ומרימה גבה "בוא נגיד את זה ככה, ראיתי כמה דברים שחלק מהתנועות הארורות האלו לא רצו שאני אראה" אומרת טסה במעט חשש. "ועכשיו הם עוקבים אחריי. רציתי לבוא בחזרה למשפחה ולהסתתר מהן" מוסיפה וכתפיה נופלות והיא מרכינה את ראשה "אבל עד שאני לא ארשם לבית ספר לאחיות הם לא רוצים אליי קשר" מוסיפה ומשפילה את מבטה עוד יותר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482239]
[B]אלון-[/B]
זה סתם מסובך להיות גם וגם כי אם אתה מתאם אתה צריך להתאמן בדרך אחרת..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נפרד ממנו ויוצא החוצה לאוויר הטרי של יום ספטמבר חמים. אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת וקרן אור בהירה עוטפת אותו לפני שאתה מגלה פוקימון ורוד קטן ששני עלים גדולים וירוקים יוצאים מראשו. אתה מסתכל ומגלה לתדהמתך שזו הופיפ. הופיפ קוראת בקול עליז, ואז עפה במשב הרוח עד מעד ראשך ונראה שהיא עומדת להיסחף ברוח![/QUOTE]
אה סבבי, אז אני אגיע לתחרות הראשונה. אם אוהב את איך שזה עובד, אמשיך שם. כי ממש באלי ללכת מקורי ושונה
-
'אוי, כזו חמודה.' אחשוב לעצמי ואקרא "תתפסי בידי!", בעודי מושיט לה יד, ומושך אותה אליי.
"הופיפ, מה דעתך שנצא לדרך? יש לנו דברים חשובים להספיק" אומר לה בחיוך, נזכר באחותי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482247][B]לוקאס-[/B]
"אתה חושב שזה קשור אליהם?" שואלת טסה ומרימה גבה "בוא נגיד את זה ככה, ראיתי כמה דברים שחלק מהתנועות הארורות האלו לא רצו שאני אראה" אומרת טסה במעט חשש. "ועכשיו הם עוקבים אחריי. רציתי לבוא בחזרה למשפחה ולהסתתר מהן" מוסיפה וכתפיה נופלות והיא מרכינה את ראשה "אבל עד שאני לא ארשם לבית ספר לאחיות הם לא רוצים אליי קשר" מוסיפה ומשפילה את מבטה עוד יותר.[/QUOTE]
"אז הגיע הזמן להפסיק לברוח" אומר לה "אני אעזור לך להיפטר מהם, ממילא רציתי כבר להילחם בחלק מהם.." אמשיך
"הם לא יעזבו אותך עד שתחזירי מלחמה אין טעם להתחבא את איתי או לא?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482239][B]ג'ון-[/B]
כן. חרגתי ממנהגי והוספתי פרסים על עמודים, למרות שאני לא הכי מאמין בזה.. אבל צ'ופר אחרי שנתיים מותר :d
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון רצה במהירות, עד כמה שהיא יכולה כמובן, לעברו של ווידל ודוחפת אותו בחוזקה ומעיפה אותו על השביל, מיר אחר כך היא פותחת את פיה ושולחת גוש בוץ אשר מכסה את ווידל וגורם לו להתבלבל מעט. ווידל מנסה בכל דרך לנער את הבוץ מעיניו ושולח חוט לבן וארוך מפיו לעבר השמיים. החוט מצליח להסתלסל סביב ענף, וווידל עץ יחד איתו, כמו גיבור-על לענף ושם הוא מצליח לנער ממנו את שאר הבוץ.
בינתיים ארון מסתכלת מופתעת וסופגת עוד מתקפה של עוקצי רעל, ששוב לא משפיעים עליה במיוחד.
[/QUOTE]
'הווידל הזה הוא משהו משהו' אני חושב לעצמי בפליאה ובבלבול בזמן שארון מקבלת שוב פעם מתקפת של עוקץ רעל, "ארון את בסדר?" אני שואל אותה בדאגה 'אני חייב לעשות משהו מהר כדי למנוע מווידל לגרום לארון לחלות, אני חייב לסיים את הקרב הזה כמה שיותר מהר!' אני חושב לעצמי בלחץ ומתחיל לחשוב על תכנית.
"ארון מהר תשתמשי בהתקשחות!" אני פוקד עליה בנחישות 'אני אבקש מארון לנגוח בעץ שווידל נמצא עליו לכן אני אצטרך שהנזק שהיא תקבל יהיה מינימלי ככל האפשר' אני חושב לעצמי בחשש בגלל התכנית הפזיזה שלי "ארון תשתמשי מהר בדחיפה על העץ שווידל נמצא עליו ותנסי לגרום לו למעוד וליפול לאדמה!" אני פוקד עליה "במקרה והוא נופל תשתמשי שוב פעם בסטירת בוץ עליו!" אני ממשיך להסביר לארון את התכנית שלי ולבנתיים מכין ביד פוכדור אחד ריק ומחכה לרגע הנכון לזרוק אותו על ווידל 'אתה עומד להיות שלי!' אני חושב לעצמי בשמחה
-
[B]אלון-[/B]
סגור. אז בינתיים אני רושם אותך כמתאם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולח לידיים להופיפ ומצליח לתפוס אותה, שניות לפני שהיא עפה הרחק ממך. 'צריך למצוא פתרון לריחוף הזה' אתה חושב לעצמך ונזכר באחד מהספרים שקראת בהם שהופיפ פשוט עפים ברוח ואין להם יכולת אמתית לשלוט בזה.
הופיפ קוראת באושר שאתם מתחילים ללכת בזמן שאתה מחזיק אותך בשתי ידיך כמו תינוק. כעבור זמן מה, אתה מוצא את עצמך באמצע דרך 25, מוקף בחורשה גדולה 'לפחות פה אין כזאת רוח' אתה חושב לעצמך בחיוך ומרפה מעט מהופיפ והיא מתעופפת לידך ומזיזה את העלים שעל ראשה ודוחפת את עצמה אחריך.
אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בפוקימון חום עומד באמצע הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/161.gif[/IMG].
[B]לוקאס-[/B]
טסה מסתכלת עליך "אתה חושב שזה כזה פשוט?" שואלת אותך "הנהורים האלה כאילו צדקנים, אבל אתה לא יודע מה הולך שם. הם חולי נפש! והצללים אל תתן לי להתחיל לדבר עליהם! הם פסיכופטים על כל הראש!" צווחת בקול צורם טסה ונראה שמשהו גואה בה.
"אני לא רוצה לבאס, אבל במיוחד שרק התחלת את המסע שלך. כדאי לך להתחבא ושהם לא יראו אותך" ושוב אתה שומע רעש מאחורייך. שניכם מסתובבים ושוב הסטנטלר עומד שם מסתכל על שניכם ומזיז את אוזניו לצדדים.
[B]ג'ון-[/B]
אתה יודע שרעל לא הכי משפיע עליה כן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שריונה הקשיח של ארון זוהר ומחזק בזמן שהיא רצה ומתנגחת בעצמה בעץ הענק. ווידל טיפה רועד אבל זה לא משפיע כל כך. היא מנסה עוד כמה פעמים, אבל ווידל נשאר על העץ.
ארון מסתכלת למעלה, ואתה רואה את הזעם והאש בעיניה, ולפתע ראשה בוהק והיא רצה במהירות לעץ ופוגעת בו כל כך חזק שווידל נופל על האדמה כשהעוקץ שעל ראשו נתקע באדמה והוא לא מצליח לקום. לסיום סיומת ארון שולחת מפיה גוש בוץ גדול העוטף את ווידל ומעלף אותו לגמרי.
ארון למדה ראשייה- headbutt
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482258]
[B]ג'ון-[/B]
אתה יודע שרעל לא הכי משפיע עליה כן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שריונה הקשיח של ארון זוהר ומחזק בזמן שהיא רצה ומתנגחת בעצמה בעץ הענק. ווידל טיפה רועד אבל זה לא משפיע כל כך. היא מנסה עוד כמה פעמים, אבל ווידל נשאר על העץ.
ארון מסתכלת למעלה, ואתה רואה את הזעם והאש בעיניה, ולפתע ראשה בוהק והיא רצה במהירות לעץ ופוגעת בו כל כך חזק שווידל נופל על האדמה כשהעוקץ שעל ראשו נתקע באדמה והוא לא מצליח לקום. לסיום סיומת ארון שולחת מפיה גוש בוץ גדול העוטף את ווידל ומעלף אותו לגמרי.
ארון למדה ראשייה- headbutt[/QUOTE]
כה אני יודע אבל אני חושש מהרעלה חחחחח זה כבר סיפור אחר
---------------------------------------------------------
"וואו ארון למדת ראשייה!" אני צועק בשמחה ורץ להרים ולחבק את ארון באושר "ידעתי שאת מסוגלת לעשות את זה!" אני אומר לה בהתלהבות "עכשיו שלא נשכח, פוכדור צא!" אני מועק בהתרגשות וזורק את הפוכדור בכל כוחי על ווידל המעולף 'שיילכד,שיילכד!' אני חושב לעצמי בלחץ ומסתכל על הפוכדור בעודו זז על הריצפה.
"בכל מקרה עבודה מצויינת ארון" אני ממשיך לשבח את ארון בזמן שאני מסתכל על הפוכדור במתח וחשש
-
[QUOTE][B]לוקאס-
טסה מסתכלת עליך "אתה חושב שזה כזה פשוט?" שואלת אותך "הנהורים האלה כאילו צדקנים, אבל אתה לא יודע מה הולך שם. הם חולי נפש! והצללים אל תתן לי להתחיל לדבר עליהם! הם פסיכופטים על כל הראש!" צווחת בקול צורם טסה ונראה שמשהו גואה בה.
"אני לא רוצה לבאס, אבל במיוחד שרק התחלת את המסע שלך. כדאי לך להתחבא ושהם לא יראו אותך" ושוב אתה שומע רעש מאחורייך. שניכם מסתובבים ושוב הסטנטלר עומד שם מסתכל על שניכם ומזיז את אוזניו לצדדים.
[/B][/QUOTE]
"אל תדאגי אני מסוגל לדאוג לעצמי" אומר לה "זה שוב הסטנטלר הזה, מה הוא רוצה?" אמשיך ואפנה בחזרה לטסה "אם את לא רוצה עזרה, שיהיה אבל עם הגישה שלך אני לא רואה איך תסתדרי מולם בעצמך"
-
[B]ג'ון-[/B]
אל תדאג, אתה רק מתחיל חח היא לא תגסוס לך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הכדור נשלח לאוויר וקרן אור בהירה עוטפת את ווידל ושואבת אותו פנימה וחוזרת בחזרה לכדור. הכדור מסתובב מספר פעמים ונעצר. ווידל נלכד.
ארון קופצת בשמחה ומגישה לך את הפוכדור בפיה ונראית מאושרת במיוחד.
[B]לוקאס-[/B]
"הוא שלה" אומרת טסה בחשש ומנערת את שערה ומרימה במהירות אבן וזורקת אותה במהירות לעבר סטנטלר ופוגעת לו באחת מקרניו, ומצליחה לשבור לו חלק מהם. סטנטלר נבהל ובורח משם במהירות בין השיחים הגבוהים. "זה יראה לה" אומרת טסה ופניה מקרינות ניצחון.
"צודק, אבל אני לא רוצה שתסתבך בבלגן שלי" אומרת וחיוך כנה עולה על פניה "אתה רק עכשיו התחלת, למה לך בכלל להסתבך איתם?" שואלת אותך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482265][B]ג'ון-[/B]
אל תדאג, אתה רק מתחיל חח היא לא תגסוס לך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הכדור נשלח לאוויר וקרן אור בהירה עוטפת את ווידל ושואבת אותו פנימה וחוזרת בחזרה לכדור. הכדור מסתובב מספר פעמים ונעצר. ווידל נלכד.
ארון קופצת בשמחה ומגישה לך את הפוכדור בפיה ונראית מאושרת במיוחד.
[B]לוקאס-[/B]
"הוא שלה" אומרת טסה בחשש ומנערת את שערה ומרימה במהירות אבן וזורקת אותה במהירות לעבר סטנטלר ופוגעת לו באחת מקרניו, ומצליחה לשבור לו חלק מהם. סטנטלר נבהל ובורח משם במהירות בין השיחים הגבוהים. "זה יראה לה" אומרת טסה ופניה מקרינות ניצחון.
"צודק, אבל אני לא רוצה שתסתבך בבלגן שלי" אומרת וחיוך כנה עולה על פניה "אתה רק עכשיו התחלת, למה לך בכלל להסתבך איתם?" שואלת אותך.[/QUOTE]
"יש לי סיבות משלי" אומר לה "ולמרות שרק התחלתי הייתי השולייה של הפרופסור בעיר שלי כבר כמה שנים, אני יודע הרבה על פוקימונים, אז מה את אומרת? רוצה לבחון אותי בקרב?"