-
[quote]טי ג׳יי -
*תודה, אני משתדל.
* אני אשמח, כל המטרה היא שתפתח צורות חשיבה שונות ומשונות הן בעלילה והן בקרבות הפוקימונים.
-
היא יוצאת אל עבר הדלת ואתה עוצר אותה לפני שהיא מספיקה לצאת אל הגשם הנורא שבחוץ. היא שומעת את קולך ומרכינה את ראשה. "אני מתגעגעת לחברות שלי. אני מצטערת, זה לא אישי, אני פשוט מפחדת שלא יהיה לי חברים!"
[/quote]
סורי על הדיליי, ראיתי שהגבת והתכוונתי להגיב כבר בבוקר אבל הייתי חייב לעוף לבי"ס xd
"אבל.. זאת לא הסיבה שאת נמצאת כאן? בשביל להכיר חברים חדשים?" אשאל אותה ואתקרב אליה בעדינות.
"תשמעי, מה דעתך שנסתובב קצת ביחד, נלמד להכיר אחד את השניה וגם אנשים אחרים, ואם לא תמצאי מישהו שימצא חן בעיניך יותר ממני, נקים ביחד צוות? " אשאל אותה ואחכה לתשובתה
-
[QUOTE=The Charmander;1492192]
[B]אביזי -[/B]
אלפא מביט בך שוב ואז [URL="https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjSFQ2UjBsUnlCMGc/view?usp=docslist_api"]מוסיף[/URL].[/QUOTE]
"לא נראה לי. כלומר, אתה שר בסדר גמור אבל זה לא סגנון המוזיקה המועדף עליי. אני מקווה שאתה מבין." אענה לו.
-
[QUOTE=The Charmander;1492192]
[B]אלון -[/B]
אתה מחליט להתרחק מהצמד ההוא שכבר קישקשו וצחקו בקולי קולות. בעצם אניטה צחקה בקולי קולות. אתה מתרחק ואיקון מצטרף אליך, אוחז בוטנים בידו ולועס אותם במרץ. "אני לא חושב שחייבים שלושה בצוות." אומר לך איקון. אבל בעודו אומר זאת אתה מבחין בבחורה הלבושה בבגדים מסורתיים של סין אוכלת בנימוס סלט. היא שוחחה עם עוד בחור שהחליט ללכת משם ולשוחח עם מישהו אחר והיא היתה לגמרי פנויה.
[/QUOTE]
'למה לא' אחשוב לעצמי בראש ואתעלם קלילות מאיקון, מתקדם לעברה.
"שלום לך גברת, מה שלומך?" אשאל אותה לשלומה, "אני אלון, ואז אייקון. מה דעתך להצטוות אלינו?" אשאל אותה.
-
[B]ג׳ואי -[/B]
לא הייתי אומר סטייל הוגוורטס כי זה הרבה יותר קטן ממנו. אבל תחפש את התמונה של הבית הגילדה של פיירי טייל תקבל את הרעיון הכללי שיש לי בראש.
-
"אני חושב שעכשיו אנחנו צריכים להודיע לבחורה שעשתה את המופע קודם לכן, דפני, היא נראית אחראית." אומר לך כריס ואתם מתקדמים לעברה ומדווחים לה שאתם סיימתם ויש לכם צוות. היא מודיעה לכם שאתם מקבלים על זה שכר, כצוות מגיע לכם 150 לירות.
"אז מה עושים?" שואל כריס ומביט בשטרות המרשימים. "מתחלקים שווה בשווה?"
[B]תומאס -[/B]
"ברור צוות משולש יא טמבל." עונה לך בגסות ומתיישבת לידכם ושמה את זרועותיה על כתפיכם כל אחד בצד אחר. יש ממנה ריח חריף של מנטה ובושם גברי. "שמי זואי אגב. בוא נסיים עם זה ונודיע לבחורה באדום שיש לנו צוות, ראיתי הרגע שצוותים שמסיימים מוקדם מקבלים כסף על זה." אתה מבחין בדפני מחלקת כסף לצוות נוסף ואתה מרגיש שעליך להזדרז.
[B]טי ג׳יי -[/B]
"אני לא מרגישה בנוח ליד אנשים חדשים, אבל אני מתגעגעת לחברות שלי שבבית." אומרת הנערה ולפתע מתנערת ומשפשפת את עיניה. "אוי זה טיפשי. אני בכלל לא צריכה לחשוב ככה ואתה צודק, אנחנו צריכים להסתכל קדימה. קוראים לי ספרינג דרך אגב. אני שמעתי קודם ששמך הוא טי ג׳יי, גם לאחי קוראים טי ג׳יי. שם יפה." היא מנערת את שמלתה ונכנסת חזרה לאולם. "אני אשמח להיות איתך בצוות, אל תדבר שטויות. אבל צריך עוד חבר או חברת צוות נוספים." היא סורקת את החדר בעיניה ורואה בחור נמוך קומה שצוחק בקול רם על כתפו ישב פוקימון קטן שנראה כמו סנאי. היה זה פאצ׳יריסיו. "מה דעתך עליו?" שואלת אותך ספרינג, "אולי תלך לשאול אותו?"
[B]אביזי -[/B]
בחורה נוספת ניגשת לאלפא ושואלת לשלומו והוא עונה לה בסוף הוא מביט עליך [URL="[url]https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjaWpHRERGSk14dzg/view?usp=docslist_api[/url]"]ואומר[/URL]:
"חמוד הרובוט הזה." אומרת הנערה ומביטה בך. היא היתה חייכנית ותמיצת מראה. לפתע לראשונה אתה מרגיש לא נשפט ולא נמדד ולא מקוטלג. "קוראים לי ויולט, איך קוראים לך?"
[B]אלון -[/B]
היא הביטה בך ובאיקון בחיוך וקדה קידה עמוקה. "תודה על הצעתכם הנדיבה, אצטרף ברצון. שמי סול ואני שמחה להכירכם. אודה לך אם תספר לי על עצמך קצת. אבל קודם כדאי להודיע לדפני, הבחורה אדומת השיער שסגרנו צוות. היא אמרה שצוותים ראשוניים מקבלים כסף." אומרת סול בעניין פתאומי כשצוות נוסף ניגש אליה להיסגר. "מהר!" קורא איקון לעבר התור.
-
[QUOTE=The Charmander;1492359][B]ג׳ואי -[/B]
לא הייתי אומר סטייל הוגוורטס כי זה הרבה יותר קטן ממנו. אבל תחפש את התמונה של הבית הגילדה של פיירי טייל תקבל את הרעיון הכללי שיש לי בראש.
-
"אני חושב שעכשיו אנחנו צריכים להודיע לבחורה שעשתה את המופע קודם לכן, דפני, היא נראית אחראית." אומר לך כריס ואתם מתקדמים לעברה ומדווחים לה שאתם סיימתם ויש לכם צוות. היא מודיעה לכם שאתם מקבלים על זה שכר, כצוות מגיע לכם 150 לירות.
"אז מה עושים?" שואל כריס ומביט בשטרות המרשימים. "מתחלקים שווה בשווה?"
[/QUOTE]
אמרתי מבחינת הסידור של הדברים, שזה מבנה אחד גדול שבו רוב הדברים
--
״מין הסתם״ אענה ואחלק 50-50-50
״טוב תודיעו לי איפה החדר שלנו כשתמצאו אותו״ אביא להם את מספר הטלפון שלי ״אני צריך לשירותים״
׳הגיע הזמן לשוטט קצת, עכשיו שירדו לי מהראש׳ אסתובב במבנה בשקט, מחפש אחר חדרים שנראים מעניינים
-
[QUOTE=The Charmander;1492359]א[B]ביזי -[/B]
בחורה נוספת ניגשת לאלפא ושואלת לשלומו והוא עונה לה בסוף הוא מביט עליך ואומר: [URL]https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjaWpHRERGSk14dzg/view?usp=docslist_api[/URL]
"חמוד הרובוט הזה." אומרת הנערה ומביטה בך. היא היתה חייכנית ותמיצת מראה. לפתע לראשונה אתה מרגיש לא נשפט ולא נמדד ולא מקוטלג. "קוראים לי ויולט, איך קוראים לך?"
[/QUOTE]
"מליפאן אביזי ... ." אומר ואעצור את עצמי לפני אמשיך לאמר את כל השם כי כבר אין לי כח לאמר את זה היום. "את גם חדשה פה?"
-
[B]אביזי -[/B]
"היי אביזי!" אומרת לך הנערה ועוצמת את עיניה בחיוך. "שמי היקארי." [אני אעדכן אותה היום או מחר] היא היתה בעלת שיער כחול עמוק ולבשה שמלת ערב חגיגית.
"אחלה שם היקארי." אמר לפתע קול מבעד לצל שבין שתי הקירות. מתוך הצללים יצא בחור מעניין, לבוש בג׳ינס בעל חוטים אדומים, שיער שמנוני גלש על פניו ועגילים שחורים לאוזניו. "מה את עושה במקום שכזה היקארי?"
"אני רוצה להיות מתאמת פוקימונים ולסייע לאנשים שזקוקים לעזרה. אני גם רוצה ללמוד רפואת פוקימונים בעתיד הרחוק. מה שמך?"
"שון."ענה הבחור בעל השיער השמנוני. "ולך איך קוראים שוב אחי?" שאל שון אותך, עדיין בוהה בהיקארי בעניין רב.
-
[QUOTE=The Charmander;1492364][B]אביזי -[/B]
"היי אביזי!" אומרת לך הנערה ועוצמת את עיניה בחיוך. "שמי היקארי." [אני אעדכן אותה היום או מחר] היא היתה בעלת שיער כחול עמוק ולבשה שמלת ערב חגיגית.
"אחלה שם היקארי." אמר לפתע קול מבעד לצל שבין שתי הקירות. מתוך הצללים יצא בחור מעניין, לבוש בג׳ינס בעל חוטים אדומים, שיער שמנוני גלש על פניו ועגילים שחורים לאוזניו. "מה את עושה במקום שכזה היקארי?"
"אני רוצה להיות מתאמת פוקימונים ולסייע לאנשים שזקוקים לעזרה. אני גם רוצה ללמוד רפואת פוקימונים בעתיד הרחוק. מה שמך?"
"שון."ענה הבחור בעל השיער השמנוני. "ולך איך קוראים שוב אחי?" שאל שון אותך, עדיין בוהה בהיקארי בעניין רב.[/QUOTE]
לפני רגע קראו לה ויולט! מה זה ההאקים כזה!
--
"מליפאן אביזי, holmes." אענה לו. "אני במקור מלנטימס, אימון פוקימונים זה כל מה שאני יודע. רק שפה צריך להיות בגילדה בשביל זה או משהו - אז הנה אני." אתמצת להם את סיפור חיי.
-
[QUOTE=The Charmander;1492359]
[B]אלון -[/B]
היא הביטה בך ובאיקון בחיוך וקדה קידה עמוקה. "תודה על הצעתכם הנדיבה, אצטרף ברצון. שמי סול ואני שמחה להכירכם. אודה לך אם תספר לי על עצמך קצת. אבל קודם כדאי להודיע לדפני, הבחורה אדומת השיער שסגרנו צוות. היא אמרה שצוותים ראשוניים מקבלים כסף." אומרת סול בעניין פתאומי כשצוות נוסף ניגש אליה להיסגר. "מהר!" קורא איקון לעבר התור.[/QUOTE]
"יאללה אייקון יא אתלט לך תשיג לנו את הכסף!" אומר ואצביע אל הנערה, בתקווה שהוא יידפוק ספרינט.
כמובן שאני וסול בינתיים נלך אחריו בתקווה שבהחלט הצליח.
-
[QUOTE=The Charmander;1492198][B]טיילר -[/B]
הוא צוחק למשמע בדיחתך ואומר לך "סליחה, שכחתי להציג את עצמי. קוראים לי סטיב. אני מתעניין קצת באומנות וזה. גם אני חדש אגב."
[/QUOTE]
"שלום סטיב" מושיט את היד שלי ללחיצת יד ידידותית.
אני פותח את הפה ומילים בקושי יוצאות "אממ... אממ" "סלח לי, אני קצת מתרגש". אני משפשף קצת את העיניים וממשיך "הבנתי שאנחנו צריכים להיצתות, אתה רוצה להצטרף אליי?" אני שואל בנימוס.
-
[QUOTE]טי ג׳יי -
"אני לא מרגישה בנוח ליד אנשים חדשים, אבל אני מתגעגעת לחברות שלי שבבית." אומרת הנערה ולפתע מתנערת ומשפשפת את עיניה. "אוי זה טיפשי. אני בכלל לא צריכה לחשוב ככה ואתה צודק, אנחנו צריכים להסתכל קדימה. קוראים לי ספרינג דרך אגב. אני שמעתי קודם ששמך הוא טי ג׳יי, גם לאחי קוראים טי ג׳יי. שם יפה." היא מנערת את שמלתה ונכנסת חזרה לאולם. "אני אשמח להיות איתך בצוות, אל תדבר שטויות. אבל צריך עוד חבר או חברת צוות נוספים." היא סורקת את החדר בעיניה ורואה בחור נמוך קומה שצוחק בקול רם על כתפו ישב פוקימון קטן שנראה כמו סנאי. היה זה פאצ׳יריסיו. "מה דעתך עליו?" שואלת אותך ספרינג, "אולי תלך לשאול אותו?"[/QUOTE]
"תודה," אומר כתגובה למחמאה שלה. "גם ספרינג זה שם לא רע." אגניב לה חיוך ואתקדם לעבר הנער שאליו התכוונה. "היי, אני טי ג'יי" אציג את עצמי בפניו. "הנערה שם ואני החלטנו להצתוות והיא חשבה שאתה יכול להיות תוספת טובה. אז מה דעתך?"
-
[QUOTE=The Charmander;1492359]
[B]תומאס -[/B]
"ברור צוות משולש יא טמבל." עונה לך בגסות ומתיישבת לידכם ושמה את זרועותיה על כתפיכם כל אחד בצד אחר. יש ממנה ריח חריף של מנטה ובושם גברי. "שמי זואי אגב. בוא נסיים עם זה ונודיע לבחורה באדום שיש לנו צוות, ראיתי הרגע שצוותים שמסיימים מוקדם מקבלים כסף על זה." אתה מבחין בדפני מחלקת כסף לצוות נוסף ואתה מרגיש שעליך להזדרז.
[/QUOTE]
"כל עוד שניכם לא תעשו שטויות, אין לי בעיה. ואם אנחנו כבר שלישיה, אנחנו חייבים לחשוב על שם לצוות שלנו, לא?" אני אומר בעודי מסתכל על שניהם "אם זה בסדר מצידך, כמובן" אני מוסיף ופונה לעברו של אנדי
-
[QUOTE=The Charmander;1492185][FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][B]*חברים עומס בעבודה וכו׳. אני אגביר קצב בעזרת השם השבוע.
*אני מודע לעובדה שהדף רשומים עוד לא מושלם, אבל הערב זה יהיה בלי נדר.
*אני מכניס עוד חברי צוות בדרגה שלכם. יש לי המון רשומים ולכן יש צורך לעוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]פטריק -
[/B]אממ כן חח
-
"אתה להיות שותף? Avec moi?" מתרגשת הבחורה לפתע. "שמי לקרוא אותו פלורנס. מה שמך לקרוא?"
[/COLOR]
[/QUOTE]
די מבין אותך חח
~~~~~~~~~~
"je m'appelle Patrick" אומר לה במשפט היחיד שאני בצרפתית, שהנחתי שהיא שפת האם שלה לפי הpardon והavec moi (בכל זאת אמרנו שהוא חכם ברקע). לאחר מכן אשאל אותה: "יש לך מושג מה אנחנו אמורים עושים עכשיו?" אומר לה שאנגלית פשוטה יותר כדי שתבין.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -[/B]
אתה מחלק להם את המספר שלך והם מביאים לך את שלהם. אתה עוזב אותם ומחליט לשוטט בחדרים דרך הדלת האחורית של האולם, אך אתה רואה רק גרם מדרגות ודלת, שהיתה נעולה. אתה עולה מעלה במדרגות ורואה בחור שעומד ליד הכניסה לקומה השניה. "ג׳ונתן אמר לי שמישהו מן הסתם ינסה לעלות במדרגות, הסעודה עוד לא הסתיימה, אתם תפרשו לדירתכם אחריה. חזור חזרה לאולם." הבחור אומר בשיעמום ומראה לך את שעונו, על הצג אתה רואה את ג׳ונתן מנפנף לעברך באצבעו. אתה חוזר בלית ברירה לאולם ומבחין בכל הצוותים עומדים בשורה מאוזנת ארוכה. אתה מצטרף אל חבריך לצוות וג׳ונתן מתחיל לדבר בקול, קורץ לך כשרואה שהצטרפת. "ערב טוב צוותים. הוגרל לכם שמות לצוות ולפיהם תמצאו את הדירה שאנו משכירים לכם. אין להחליף דירות, מה שקבלתם, תהיו אסירי תודה. אתם מוזמנים לקחת את המפתחות לדירה מדפני, שמועילה בטובה להיות אחראית גם על זה הערב." הוא אומר ועוזב.
[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][B]אביזי -[/B]
"לא קראו לך ויולט לפני?" אתה שואל את היקארי ושון פער את עיניו בסקרנות.
"לא, אתה לא שמעת נכון, קוראים לי היקארי. מה דעתכם שניהיה כולנו לצוות? אני חושבת שנסתדר נהדר לא?" היא צוחקת בקול ונושמת לרווחה, היא נראית מעט לא נינוחה והיא מיהרה למזוג לעצמה מים.
"אני לא הייתי רוצה להצתוות עם אף אחד האמת," אמר שון לפתע. "אבל אני מניח שאנחנו אמורים להצתוות ולכן לא ממש אכפת לי עם מי אני, אז היקארי אני אשמח להצטרף. אביזי, מה דעתך?"
[/COLOR]
[COLOR=#008000][B]אלון -[/B]
הוא ממהר לעבר דפני שמביאה לו £120. סול ואתה מגיעים גם ודפני סוחנת אתכם בעיניה ומקפידה שלא להרבות בדיבור. איקון מראה לכם את הכסף שהוא קיבל על שסגר את ההרשמה ושיש לכם צוות פורמלי.
"מה עושים עם הכסף? שומרים על הכסף ביחד או מתחלקים שווה בשווה? מה דעתך שנילחם על הכסף?"
"בשום אופן לא." נשמע קול גבוה ולוקח לך שניה לקלוט שזה בא מסול. היא נראית נסערית למדי. "אני לא חושבת שיש צורך להילחם בכלל. למה שלא פשוט נתחלק?"[/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]טיילר -[/B]
"אני אשמח להצתוות אליך. אבל אם לא אכפת לך אני כבר הסכמתי לעוד מישהו שכנראה גם מחפש צלע שלישית ברגע זה, בוא ונספר לו עליך?"
אתם חוצים את האולם ורואים בחור ובחורה מתקרבים לעברכם.
"סטיב, מצאתי מישהי מתאימה!" קרא בחור גבוה יחסית, שרירי למראה שמן הסתם שמר על כושר גופני גבוה. הוא סידר את השיער שלו בקוצים בלונדיניים מסודרים ולבש גופייה לגופו. הנערה איתו היתה נמוכת קומה ומבויישת.
"אבל מייקל, גם אני מצאתי מישהו מתאים, טיילר פה, התחברנו נורא ואני הייתי רוצה שיהיה איתנו. מה נעשה?" שאל סטיב והביט בך.
"זה דווקא די פשוט." אמר מייקל, "תילחמו בניכם, זה שינצח יצטרף לצוות שלנו. מה דעתך טיילר?"
[/COLOR]
[COLOR=#4b0082][B]טי ג׳יי -[/B]
אתה ממהר להציג את עצמך בפני הבחור הנמוך והוא מסתובב ולוחץ את ידך. "הולה צ׳יקו, אני שמח על ההצעה. אני דרגה מעליכם אך בדיוק עזבתי את הצוות שלי ואני מחפש צוות חדש. זאת ממש הצעה שעוזרת לי מואחיטו אז תודה גראסיאס. אני חושב שיש לנו צוות חדש, אז כדאי שתאסוף את המפתחות לדירה שלנו! דפני מחזיקה בהן."
אתה ממהר לעבר דפני שמביאה לך מפתחות ועליהן מחזיק מפתחות עם סמל ברור של צ׳ימצ׳אר. "אז זה השם של הצוות שלנו? מויל ביאן!" קרא הבחור הספרדי באושר רב. "למה שלא נלך לדירה לישון, מחר נוכל לקחת משימה חדשה."
[/COLOR]
[COLOR=#0066cc][B]תומאס -[/B]
"למה שנעשה שטויות?" שאל אנדי בבילבול והיקארי נתנה לו כף שטות. היא התיישבה מולו והחל לקשקש איתו ולצחוק בקול בזמן שאתה הלכת להצהיר על כך שיש לך צוות. דפני מביאה לך £90 ומפתחות לדירה עם מחזיק מפתחות שעליו מצוייר סקווירטל. אתה מסיק מכך שזהו שם הצוות שלכם, כי דפני אמרה שככה אתם נקראים מהיום, אתה ממהר לצוות שלך ואנדי הצהיר כי מאוחר ועליו ללכת לישון מיד. "אני מסכימה לך לישון," אמרה זואי "אבל מחר על הבוקר הולכים לבחור משימה, ברור?[/COLOR]
[COLOR=#ff3399][B]פטריק -[/B]
"אני צריכה עוד חבר או חברה בצוות. אולי הבחורה הנמוך שמה?" אומרת לך פלורנס וממהרת להציע את הצעתה לבחורה נמוכת קומה שנראית נסערת למדי. אתה מתקרב לעברן והן משוחחות בחיוך, היא מוכנה להצטרף לצוות. "מה דעתך?" שואלת פלורנס. "מטריד אותך שיש לך שני בנות בקבוצה הזה?"[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][B]ג׳ואי -[/B]
אתה מחלק להם את המספר שלך והם מביאים לך את שלהם. אתה עוזב אותם ומחליט לשוטט בחדרים דרך הדלת האחורית של האולם, אך אתה רואה רק גרם מדרגות ודלת, שהיתה נעולה. אתה עולה מעלה במדרגות ורואה בחור שעומד ליד הכניסה לקומה השניה. "ג׳ונתן אמר לי שמישהו מן הסתם ינסה לעלות במדרגות, הסעודה עוד לא הסתיימה, אתם תפרשו לדירתכם אחריה. חזור חזרה לאולם." הבחור אומר בשיעמום ומראה לך את שעונו, על הצג אתה רואה את ג׳ונתן מנפנף לעברך באצבעו. אתה חוזר בלית ברירה לאולם ומבחין בכל הצוותים עומדים בשורה מאוזנת ארוכה. אתה מצטרף אל חבריך לצוות וג׳ונתן מתחיל לדבר בקול, קורץ לך כשרואה שהצטרפת. "ערב טוב צוותים. הוגרל לכם שמות לצוות ולפיהם תמצאו את הדירה שאנו משכירים לכם. אין להחליף דירות, מה שקבלתם, תהיו אסירי תודה. אתם מוזמנים לקחת את המפתחות לדירה מדפני, שמועילה בטובה להיות אחראית גם על זה הערב." הוא אומר ועוזב.
[/QUOTE]
׳הוא מתחיל לעלות לי על העצבים׳ אחשוב ׳איזה פוץ׳
אחכה לראות אם מישהו מהם מתכוון ללכת לביא ממנה את המפתח אם הם לא יעשו את זה אז אני אלך לקחת אחרי ששאר הצוותים יסיימו לקחת, בלי להכנס לתור צפוף ומעצבן.
׳נו מה עכשיו׳ אהרהר ׳האירוע יסתיים בקרוב?׳
-
[QUOTE=The Charmander;1492608]
[B]אלון -[/B]
הוא ממהר לעבר דפני שמביאה לו £120. סול ואתה מגיעים גם ודפני סוחנת אתכם בעיניה ומקפידה שלא להרבות בדיבור. איקון מראה לכם את הכסף שהוא קיבל על שסגר את ההרשמה ושיש לכם צוות פורמלי.
"מה עושים עם הכסף? שומרים על הכסף ביחד או מתחלקים שווה בשווה? מה דעתך שנילחם על הכסף?"
"בשום אופן לא." נשמע קול גבוה ולוקח לך שניה לקלוט שזה בא מסול. היא נראית נסערית למדי. "אני לא חושבת שיש צורך להילחם בכלל. למה שלא פשוט נתחלק?"
[/QUOTE]
"אני עם סול."
לאחר חלוקת הכסף, אביט עליהם.
"טוב אז מה עכשיו? רוצים שנצא למשימתנו הראשונה?" אשאל אותה.
--
הפוקימון עליי?
-
ג׳ואי -
אתה אוסף את המפתחות שעליהם מוטמע פיקאצ׳ו. "זה השם של הצוות שלנו." אומר לך כריס ומחייך, "על דלת הדירה שלנו יש את אותו הסמל. רוצים לראות את הדירה שלנו עכשיו? אני מציע שנלך לישון ומחר בבוקר נצא למשימה הראשונה שלנו. מה דעתכם?"
"מה שתירצה." הוא נענה באופן צפוי למדי.
אלון -
סול מביטה בך ומחייכת. היא ממש נהנתה לראות את התמיכה שלך ברצון שלה לחמוק מקרב. איקון שילב ידיו בכעס ואמר "אני הולך לקחת את המפתח לדירה במידה ולא אכפת לכם זוג מאושר." הוא חוזר עם מפתח שעליו חובר מחזיק מפתחות עם הפוקימון בלבאזור. "זה השם של הצוות שלנו! צוות בלבאזור, איזה חמוד. אני אוהבת את הפוקימון הזה מאוד." אומרת סול וסופקת ידים בהתרגשות. "למה שלא נלך לדירה להתארגן נלך לישון ובבוקר נצא למשימה עם שחר? פשוט נורא מאוחר כבר."
-
[QUOTE=The Charmander;1492614]ג׳ואי -
אתה אוסף את המפתחות שעליהם מוטמע פיקאצ׳ו. "זה השם של הצוות שלנו." אומר לך כריס ומחייך, "על דלת הדירה שלנו יש את אותו הסמל. רוצים לראות את הדירה שלנו עכשיו? אני מציע שנלך לישון ומחר בבוקר נצא למשימה הראשונה שלנו. מה דעתכם?"
[/QUOTE]
״בסדר״ אפנה לכיוון דלת האולם ״בואו נלך אל הדירה״
׳או, נתקעתי עם הליצנים במשימה הזאת?׳ אתמרמר בראשי ׳בסדר, הזמן שלי לסולו יגיע, ואז כבר אני אוכל לבצע אותן כראוי׳ אחייך
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][FONT=tahoma]
[COLOR=#ff8c00][B]אביזי -[/B]
"לא קראו לך ויולט לפני?" אתה שואל את היקארי ושון פער את עיניו בסקרנות.
"לא, אתה לא שמעת נכון, קוראים לי היקארי. מה דעתכם שניהיה כולנו לצוות? אני חושבת שנסתדר נהדר לא?" היא צוחקת בקול ונושמת לרווחה, היא נראית מעט לא נינוחה והיא מיהרה למזוג לעצמה מים.
"אני לא הייתי רוצה להצתוות עם אף אחד האמת," אמר שון לפתע. "אבל אני מניח שאנחנו אמורים להצתוות ולכן לא ממש אכפת לי עם מי אני, אז היקארי אני אשמח להצטרף. אביזי, מה דעתך?"
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"כן, בטח! זה לא כאילו שעוד להסתובב פה ולדבר עם אנשים באמת יעזור לי להבין מי מתאים לי. הבחירה שלי בסוף במילא תהיה חצי אקראית, אז כבר אין סיבה שלא להסכים. I'm in!" אענה להם.
-
[QUOTE=The Charmander;1492614]ג׳ואי -
אלון -
סול מביטה בך ומחייכת. היא ממש נהנתה לראות את התמיכה שלך ברצון שלה לחמוק מקרב. איקון שילב ידיו בכעס ואמר "אני הולך לקחת את המפתח לדירה במידה ולא אכפת לכם זוג מאושר." הוא חוזר עם מפתח שעליו חובר מחזיק מפתחות עם הפוקימון בלבאזור. "זה השם של הצוות שלנו! צוות בלבאזור, איזה חמוד. אני אוהבת את הפוקימון הזה מאוד." אומרת סול וסופקת ידים בהתרגשות. "למה שלא נלך לדירה להתארגן נלך לישון ובבוקר נצא למשימה עם שחר? פשוט נורא מאוחר כבר."[/QUOTE]
״שיהיה..״ אמלמל מעט בעצבים, כבר באלי לעשות משהו!
אלך לדירה, אלך לישון מייד ואשים שעון מעורר לשש בבוקר.
-
[b]ג׳ואי -[/b]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם וואייט וכריס. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות פיקאצ׳ו ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳כריס׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה וואייט שכנראה מצא את דרכו לחדר שלו. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
[b]אביזי -[/b]
אתה מחליט לאשר את ההצתוותות ואתם ניגשים לדפני להודיע לה כי החלטתם להיות ביחד. אתה מוכן להשבע שדפני קראה מתוך הטופס את השם ויולט אך מחליט שלא לתת לכך מדי חשיבות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם, על מחזיק המפתחות חקוקה תמונה של ספוינק.
"אז אנחנו צוות... ספוינק?" שאלה היקארי באכזבה. "למה לא פוקימון מתוק כמו קלפה או טוגפי? הו נו, מה זה משנה, אני עייפה מדי להתלונן."
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם היקארי ושון. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות ספוינק ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר שון וחלץ את מגפיו הכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳שון׳. "אני מניחה שללכת לישון עכשיו זה לא רעיון רע בכלל." מאשרת היקארי. "אבל בבוקר אנחנו נצטרך להרוויח כסף כדי למלא את הדירה קצת." נשמע קולה מתרחק
אתה שומע עוד דלת נסגרת, שכנראה שהיקארי מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
[b]אלון -[/b]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם איקון וסול. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות בלבאזור ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אוי ואבוי איזה צרה." אמרה סול בעצב והתיישבה על הספה בכבדות. "הדירה ממש ריקה, אנחנו צריכים לקנות המון דברים.הנה הלך הכסף שלנו."
"כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." אמר איקון. הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳איקון׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו סול שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת. "לילה טוב אלון." מודיעה לך סול.
אתה ממהר ללכת לישון ואתה מכוון את השעון, ועד מהרה נרדם.
בוקר. אתה ממהר לקפוץ מהמיטה למשמע השעון ואתה מזדרז להתארגן. אתה שומע מבעד לדלת חדרך כי איקון וסול כבר ערים.
אתה יוצא לאחר שהתלבשת ורואה כי איקון מסדר את הראסטות שלו וסול שתתה תה צמחים שהשיגה באופן מסתורי. בסלון שכבה לה סקיטי על הספה השחורה.
-
[QUOTE=The Charmander;1492623]
[B]אביזי -[/B]
אתה מחליט לאשר את ההצתוותות ואתם ניגשים לדפני להודיע לה כי החלטתם להיות ביחד. אתה מוכן להשבע שדפני קראה מתוך הטופס את השם ויולט אך מחליט שלא לתת לכך מדי חשיבות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם, על מחזיק המפתחות חקוקה תמונה של ספוינק.
"אז אנחנו צוות... ספוינק?" שאלה היקארי באכזבה. "למה לא פוקימון מתוק כמו קלפה או טוגפי? הו נו, מה זה משנה, אני עייפה מדי להתלונן."
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם היקארי ושון. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות ספוינק ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר שון וחלץ את מגפיו הכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳שון׳. "אני מניחה שללכת לישון עכשיו זה לא רעיון רע בכלל." מאשרת היקארי. "אבל בבוקר אנחנו נצטרך להרוויח כסף כדי למלא את הדירה קצת." נשמע קולה מתרחק
אתה שומע עוד דלת נסגרת, שכנראה שהיקארי מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
.[/QUOTE]
'ספויינק , אה? טוב היה יכול להיות יותר גרוע' אני אחשוב לעצמי ואז אהרהר בזה שהשמות שלנו מצאו את עצמם על הדלתות כבר כשהגענו שזה ממש מוזר, אבל אולי לא כל כך בהינתן הטכנולוגיה. לאחר מכן אני שוב אזכר בעניין המוזר הזה עם השם שלה שהוא גם היקארי וגם ויולט בו זמנית, ואחליט שזה מצריך מעקב טוב יותר. אז אני אבין שאני עייף מדי בשביל כל הזבל הזה, ואלך לישון, ואשים שעון מעורר על 0614.
-
[QUOTE=The Charmander;1492623][B]ג׳ואי -[/B]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם וואייט וכריס. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות פיקאצ׳ו ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳כריס׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה וואייט שכנראה מצא את דרכו לחדר שלו. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.[/QUOTE]
השעה מאוחרת, ולכן אכנס לחדר השלישי ואלך לישון. אשוטט במפקדה כבר מחר.
-
[B]אביזי -[/B]
אתה מכוון את שעון המעורר ועד מהרה אתה נרדם. קשה להאמין עד כמה מעייף היה אתמול, אחרי הכל היית באותו מקום כל הערב. לוקח לך זמן לגלות היכן אתה נמצא אך עד מהרה אתה נזכר ומתארגן. אתה יוצא מהחדר ומגלה את היקארי יושבת על הרצפה ועושה מדיטציה בזמן ששון פשוט צפה בה בצורה מטרידה למדי.
"אחי, בוא הנה מהר!" הוא מסמל לך ואתה ניגש אליו מיד "אחי צדקת, הבוקר היא החליטה שקוראים לה ויולט והיא מכחישה כל קשה בינה לבין השם היקארי. "פריקית אמיתית אחי! זה פגז!"
בזמן שהוא מלחשש לך היקארי מביטה בך ואומרת "בוקר טוב!" מביטה בך ומחכה לתשובה.
ג׳ואי -
אתה מחליט ללכת לחדר שלך, על דלתו רשום ג׳ואי באותיות זית. אתה נכנס פנימה וזורק את עצמך על המיטה ופשוט נרדם.
בוקר.
אתה מתעורר לקול שירה מצמררת. אתה ממהר לצאת מהחדר ומגלה שכריס עובד על יכולות השירה שלו. בסריקה מהירה אתה רואה שהשירותים תפוסים. וואייט נמצא שם והריח חוגג.
-
[QUOTE=The Charmander;1492626]
ג׳ואי -
אתה מחליט ללכת לחדר שלך, על דלתו רשום ג׳ואי באותיות זית. אתה נכנס פנימה וזורק את עצמך על המיטה ופשוט נרדם.
בוקר.
אתה מתעורר לקול שירה מצמררת. אתה ממהר לצאת מהחדר ומגלה שכריס עובד על יכולות השירה שלו. בסריקה מהירה אתה רואה שהשירותים תפוסים. וואייט נמצא שם והריח חוגג.[/QUOTE]
אז למה היה רשום לו איקון על הדלת ם.ם
--
״סעמק״ אמלמל ״איזה כיף״
אתלבש ואצא מהחדר להסתובב, מתרחק מהתענוג שהאוזניים והאף שלי חוו בבוקר
-
[QUOTE=The Charmander;1492626][B]אביזי -[/B]
אתה מכוון את שעון המעורר ועד מהרה אתה נרדם. קשה להאמין עד כמה מעייף היה אתמול, אחרי הכל היית באותו מקום כל הערב. לוקח לך זמן לגלות היכן אתה נמצא אך עד מהרה אתה נזכר ומתארגן. אתה יוצא מהחדר ומגלה את היקארי יושבת על הרצפה ועושה מדיטציה בזמן ששון פשוט צפה בה בצורה מטרידה למדי.
"אחי, בוא הנה מהר!" הוא מסמל לך ואתה ניגש אליו מיד "אחי צדקת, הבוקר היא החליטה שקוראים לה ויולט והיא מכחישה כל קשה בינה לבין השם היקארי. "פריקית אמיתית אחי! זה פגז!"
בזמן שהוא מלחשש לך היקארי מביטה בך ואומרת "בוקר טוב!" מביטה בך ומחכה לתשובה.
[/QUOTE]
פיצלתי את התגובה שלי לשניים, בהתאם למהות של "המזון המתחדש" שכתוב שיש בדף הרשומים.
--
"בואנוס דיוס." אענה להם, ואחליט לעת עתה להתעלם מהמוזרות בשמות. אני פשוט אנסה לאסוף מספיק תצפיות כדי לנסות להסיק לבד מה העניין. (ו/או לקרוא את התשובה בדף הראשי..., אבל בוא נניח שאני לא יודע את זה עדיין) "טוב כדאי יהיה ללכת לבדוק אילו משימות אנחנו יכולים ללכת לעשות, אבל לפני זה אני מניח שיהיה כדאי אם נאכל משהו."
אם יש את המזון המתחדש:
אני אוציא את המזון המתחדש ואוכל קצת ממנו.
אם אין את המזון המתחדש:
" פה אין שום דבר, אז אולי יש משהו למטה. למישהו יש רעיון טוב יותר?"
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -[/B]
[COLOR=#b22222][B]טיילר -[/B]
"אני אשמח להצתוות אליך. אבל אם לא אכפת לך אני כבר הסכמתי לעוד מישהו שכנראה גם מחפש צלע שלישית ברגע זה, בוא ונספר לו עליך?"
אתם חוצים את האולם ורואים בחור ובחורה מתקרבים לעברכם.
"סטיב, מצאתי מישהי מתאימה!" קרא בחור גבוה יחסית, שרירי למראה שמן הסתם שמר על כושר גופני גבוה. הוא סידר את השיער שלו בקוצים בלונדיניים מסודרים ולבש גופייה לגופו. הנערה איתו היתה נמוכת קומה ומבויישת.
"אבל מייקל, גם אני מצאתי מישהו מתאים, טיילר פה, התחברנו נורא ואני הייתי רוצה שיהיה איתנו. מה נעשה?" שאל סטיב והביט בך.
"זה דווקא די פשוט." אמר מייקל, "תילחמו בניכם, זה שינצח יצטרף לצוות שלנו. מה דעתך טיילר?"
[/COLOR]
?"[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"קרב?" אני שואל, "כן!" אני אומר בנחרצות. "זה נשמע מעולה". אני לוקח מספר צעדים אחורה, ואומר לעצמי "אני חייב לעשות את זה, חייב לנצח את הקרב הראשון כאן"
-
[QUOTE]טי ג׳יי -
אתה ממהר להציג את עצמך בפני הבחור הנמוך והוא מסתובב ולוחץ את ידך. "הולה צ׳יקו, אני שמח על ההצעה. אני דרגה מעליכם אך בדיוק עזבתי את הצוות שלי ואני מחפש צוות חדש. זאת ממש הצעה שעוזרת לי מואחיטו אז תודה גראסיאס. אני חושב שיש לנו צוות חדש, אז כדאי שתאסוף את המפתחות לדירה שלנו! דפני מחזיקה בהן."
אתה ממהר לעבר דפני שמביאה לך מפתחות ועליהן מחזיק מפתחות עם סמל ברור של צ׳ימצ׳אר. "אז זה השם של הצוות שלנו? מויל ביאן!" קרא הבחור הספרדי באושר רב. "למה שלא נלך לדירה לישון, מחר נוכל לקחת משימה חדשה."
[/QUOTE]
"צוות צ'ימצ'אר? נשמע מעולה!" אומר בשמחה ואתקרב לדפני ולבחור השני. "נזכרתי שלא שאלתי עדיין לשמך," אומר לבחור ואתקדם איתו ועם דפני לדירה.
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]
[COLOR=#ff3399][B]פטריק -[/B]
"אני צריכה עוד חבר או חברה בצוות. אולי הבחורה הנמוך שמה?" אומרת לך פלורנס וממהרת להציע את הצעתה לבחורה נמוכת קומה שנראית נסערת למדי. אתה מתקרב לעברן והן משוחחות בחיוך, היא מוכנה להצטרף לצוות. "מה דעתך?" שואלת פלורנס. "מטריד אותך שיש לך שני בנות בקבוצה הזה?"[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
זה עומד להיות מעניין
~~~~~~~~~~~~~
"לא, אני אסתדר" אומר לה. 'אולי לא האופציה הראשונה שלי, אבל אני בטוח שיהיה אפשר להפיק מזה תועלת'. "ועכשיו, כשיש לנו צוות, מה צריך לעשות?" אשאל את פלורנס. 'אוח, אני שונא להרגיש חסר אונים! זה פשוט כל כך לא מתאים לי! דבר ראשון על הבוקר אני אגלה את כל מה שאני צריך לדעת ואפילו יותר'.
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][FONT=tahoma][COLOR=#4b0082]
[/COLOR]
[COLOR=#0066cc][B]תומאס -[/B]
"למה שנעשה שטויות?" שאל אנדי בבילבול והיקארי נתנה לו כף שטות. היא התיישבה מולו והחל לקשקש איתו ולצחוק בקול בזמן שאתה הלכת להצהיר על כך שיש לך צוות. דפני מביאה לך £90 ומפתחות לדירה עם מחזיק מפתחות שעליו מצוייר סקווירטל. אתה מסיק מכך שזהו שם הצוות שלכם, כי דפני אמרה שככה אתם נקראים מהיום, אתה ממהר לצוות שלך ואנדי הצהיר כי מאוחר ועליו ללכת לישון מיד. "אני מסכימה לך לישון," אמרה זואי "אבל מחר על הבוקר הולכים לבחור משימה, ברור?[/COLOR][COLOR=#ff3399][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מקובל" אני אומר לזואי ולאנדי "קדימה, בואו נלך. אני מת לראות איזו דירה הם נתנו לנו כאן" אני מוסיף ולוקח את כל החפצים שלי. אחרי שאנחנו מגיעים לדירה אני בוחר חדר לעצמי כמה שיותר קרוב למקלחת ולשירותים, לכל מקרה ;}. אני גם מחלק בנינו את הכסף שלא יתלוננו "אז אנחנו צוות סקווירטל, אה?" אני אומר להם בחיוך ומביט בפוכדור שלו. אני מחליט להוציא אותו החוצה על מנת להכיר אותו יותר טוב.
-
[QUOTE=The Charmander;1492623][b]ג׳ואי -[/b]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם וואייט וכריס. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות פיקאצ׳ו ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳כריס׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה וואייט שכנראה מצא את דרכו לחדר שלו. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
[b]אביזי -[/b]
[b]אלון -[/b]
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם איקון וסול. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות בלבאזור ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אוי ואבוי איזה צרה." אמרה סול בעצב והתיישבה על הספה בכבדות. "הדירה ממש ריקה, אנחנו צריכים לקנות המון דברים.הנה הלך הכסף שלנו."
"כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." אמר איקון. הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳איקון׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו סול שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת. "לילה טוב אלון." מודיעה לך סול.
אתה ממהר ללכת לישון ואתה מכוון את השעון, ועד מהרה נרדם.
בוקר. אתה ממהר לקפוץ מהמיטה למשמע השעון ואתה מזדרז להתארגן. אתה שומע מבעד לדלת חדרך כי איקון וסול כבר ערים.
אתה יוצא לאחר שהתלבשת ורואה כי איקון מסדר את הראסטות שלו וסול שתתה תה צמחים שהשיגה באופן מסתורי. בסלון שכבה לה סקיטי על הספה השחורה.[/QUOTE]
"שלום לך קטנצ׳יק״ אומר ואגרד מאחורי ראשו של סקיטי. ״אז מה נשמע חברה? מוכנים ליום מלא הרפתקאות?״ אשאל אותם ואחפש בתיק או בדירה דבר מה לאכול. במידה ואין אציע להם לרדת למטה.
--
יש עליי את הפוקימון או לאאאא?
-
חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
ג׳ואי -
למי כתוב איקון על הדלת? חח
-
אתה מוצא לנכון לשוטט ברחבי הקומה השניה ורואה כי מרבית החדרים סגורים מלבד חדרי הניקוי. מהקולות אתה מסיק שאנשים פשוט מתעוררים ותארגנים ליום של פעילות. אתה עומד להניח שאין הרבה מה לעשות בקומה הזאת שלפתע אתה יוצא מהאיזור של הדרגה שלך ונכנס לאיזור שאתה לא מכיר. אתה מבחין בדלת שנשכחה פתוחה, שאר הדלתות היו נעולות. עצם העובדה שהיה שקט העיד שאין שם איש.
על הדלת היה חרוט פידג׳יוט. אתה מביט מסביב ורואה שאיש לא יבחין בך כרגע אם תתגנב פנימה...
אביזי -
אתה מחליט להתעסק עם דברים חשובים יותר כמו לארוז אוכל למשימה הראשונה ולאכול ארוחת בוקר. אתה באמת מבחין בחבילה גדולה ליד הדלת שעליה כתוב שבסוף השבוע צריך לשלם לצרכניה £75 לשבוע. אתה רואה שקיבלת לחם ביצים בשר חלב וכל מה שתצטרך למחייה. יש שם מספיק לשלושה אנשים. יש שם גם אוכל לפוקימונים. אתה מבחין בזובאט מעופף בדירה שלכם בעוד פיפלאפ קטן שכב בשעמום על הספה ואכל אוכל הציועד לפוקימונים. מסתבר שויולט הביאה לו הבוקר על אף שהיקארי כבר הביאה לו מוקדם יותר, אז הוא פשוט זכה למנה כפולה.
"תגיד, אין לך איזה פוקימון להאכיל?" שאלה אותך ויולט בקול מעט תקיף אך עדיין חייכה. אתה נזכר בפיצ׳ו שהיה רעב מאד והוא ניגש לאכול. שלושה גרגירי מזון לפוקימוני חשמל הספיקו לו לצנוח על גבו ולישון.
"ויולט?" שאל שון בפיזור נפש, הוא היה יחף. "איפה שמת את המגפיים שלי אתמול בלילה?"
"אני לא נגעתי במגפיים המפחידות האלו שלך שון. זה בטח היה אביזי..."
"היא משוגעת." מסמל לך שון באצבע סביב הרקה. "אני מוכן להשבע שלקחת את המגפים אתמול בלילה כשעוד קראת לעצמך היקארי.
~באם~
"מה קרה?" שאל שון ורץ לעבר המטבחון. ויולט הפילה כנראה כוס בטעות. "זה היה בטעות, אני כזאת כלמזית!" ענתה בפיזור והרימה את שברי הזכוכיות.
טיילר -
אתה מחליט להיענות לאתגר, אתם יוצאים אל מחוץ לאולם רק כדי לגלות שהגשם משתולל בטירוף. הבחורה הנמוכה מחייכת לעברך ומחליטה לפשוט מעליה את השמלה האלגנטית, חושפת גוף בכושר מלא, בבגד ים כאילו היה זה שלהי אוגוסט. "לי אין בעיה להילחם בגשם הזה." אמרה בפשטות. [url]https://youtu.be/EJQlWjlmsJA[/url]
מייקל מסתכל עליך לראות מה דעתך בעניין, התילחם מולה בגשם? היא מוציאה פוקדור ומנשקת אותו, שולחת אותו לאויר וקוראה, "מיאו, בוא לעזרתי!" פוקימון חתולי נעמד על ידה, מוכן לקרב.
השעון שלך מתחיל לבהוק ומראה לך את מתקפותיו של של גיבל [אעדכן כשאהיה מול מחשב]: זעם דרקון, נשיכה, סופת חול ונגיחת ברזל.
טי ג׳יי -
אתם עולים במדרגות לקומה השנייה יחד עם והבחור הקטן צוחק לו. "קוראים לי צ׳יקו אמיגו, אנחנו אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות צ׳ימצ׳אר ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "ככה זה תמיד, אנחנו צריכים לקבל משלוח מחר בבוקר ולשלם עליו 75 לירות.יש בפנים כל מה שצריך וזה מסובסד לגילדה. אני איצור איתם קשר הלילה בשבילנו." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳צ׳יקו׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו ספרינג שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
פטריק -
אתם מחליטים להצתוות. פלורנס מציגה בפניך את לולה (אצרף אותה לדף הדמויות הערב בלי נדר.) בחורה נמוכה עם שיער כחול שמשום מה היתה רטובה לחלוטין. אתם מתקרבים לעבר דפני ומודיעים כי אתם צוות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם ועל מלזיק המפתחות חרוטה דמותה של באנירי.
"צוות באנירי! סה מאניפיק!" קוראת פלורנס בהתרגשות.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם פלורנס ולולה. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמורה להיות באנירי ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אתה מצהיר ומתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זזה לישון בחדר שלי."
אומרת לולה. היא קמה ונכנסת לחדר שעל דלתה היה כתוב באותיות זהב ׳לולה׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה פלורנס שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
תומאס -
נרגש, אתה מוציא את סקווירטל. הוא מחבק אותך בהתלהבות והשעון שלך מספק לך מידע אודותיו. הוא יודע דחיפה, בועות נענוע זנב וקרן קרח.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם זואי ואנדי. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות סקווירטל ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר אנדי והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳אנדי׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו זואי שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת סקווירטל מפהק בכבדות.
אלון -
אתה מחפש דבר מה לאכול ורואה להפתעתך שהדירה מלאה בכל טוב. "הגיע משלוח של אוכל לבני אדם ופוקימונים. ארזתי לכולנו אוכל לדרך." אמרה סול. "אגב עלינו לשלם 75 לירות על זה פעם בשבוע. אם נחלק את זה בנינו זה לא יהיה כל כך גרוע. הסתכלתי אגב על לוח המשימות וראיתי הרבה משימות מעניינות. מה דעתכם ללכת לשם יחד?" אמר סול, כולה מאורגנת לצאת, עדיין לובשת בגדים מסורתיים של סין.
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
אלון -
אתה מחפש דבר מה לאכול ורואה להפתעתך שהדירה מלאה בכל טוב. "הגיע משלוח של אוכל לבני אדם ופוקימונים. ארזתי לכולנו אוכל לדרך." אמרה סול. "אגב עלינו לשלם 75 לירות על זה פעם בשבוע. אם נחלק את זה בנינו זה לא יהיה כל כך גרוע. הסתכלתי אגב על לוח המשימות וראיתי הרבה משימות מעניינות. מה דעתכם ללכת לשם יחד?" אמר סול, כולה מאורגנת לצאת, עדיין לובשת בגדים מסורתיים של סין.[/QUOTE]
״כן כמובן״ אומר, תוך כדי שאני מחפש את הפוכדור בכיסי. ״צא!״ אקרא לשותפי, ואחייך לעברו. ״בוקר טוב! מה שלומך צ׳ספין?״ אשאך אותו בדרכי ללוח
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]חברים, לשאלתכם החוזרת אומר: כן. יש לכם את הפוקימון שלכם איתכם כבר. אני אעדכן את המתקפות שלהם בתוך הפרופיל שלכם כבר היום, בנתיים אני אכתוב את זה בהמשכונים כשתרצו להילחם אם בכלל. כרגע אתם צריכים להתרכז בבחירת משימה. כולכם מלבד איתי כמובן שכרגע עוד נלחם על הצוות שלו.
ג׳ואי -
-
אתה מוצא לנכון לשוטט ברחבי הקומה השניה ורואה כי מרבית החדרים סגורים מלבד חדרי הניקוי. מהקולות אתה מסיק שאנשים פשוט מתעוררים ותארגנים ליום של פעילות. אתה עומד להניח שאין הרבה מה לעשות בקומה הזאת שלפתע אתה יוצא מהאיזור של הדרגה שלך ונכנס לאיזור שאתה לא מכיר. אתה מבחין בדלת שנשכחה פתוחה, שאר הדלתות היו נעולות. עצם העובדה שהיה שקט העיד שאין שם איש.
על הדלת היה חרוט פידג׳יוט. אתה מביט מסביב ורואה שאיש לא יבחין בך כרגע אם תתגנב פנימה...
[/QUOTE]
כריס נראלי
לא אמרת שתוסיף אנשים?
התכוונת אלי או אל איתיqt?
--
אפתח את הדלת ׳יאי, סוף סוף אפשר להסתובב׳
׳רחוק מהנודניקים׳ אביט פנימה בזהירות, פותח את הדלת לאט לאט כדי שלא תרעיד במקרה ומישהו בחדר.
אסגור את הדלת בשקט אחריי ואביט מה יש בחדר
-
[QUOTE=The Charmander;1492738]
אביזי -
אתה מחליט להתעסק עם דברים חשובים יותר כמו לארוז אוכל למשימה הראשונה ולאכול ארוחת בוקר. אתה באמת מבחין בחבילה גדולה ליד הדלת שעליה כתוב שבסוף השבוע צריך לשלם לצרכניה £75 לשבוע. אתה רואה שקיבלת לחם ביצים בשר חלב וכל מה שתצטרך למחייה. יש שם מספיק לשלושה אנשים. יש שם גם אוכל לפוקימונים. אתה מבחין בזובאט מעופף בדירה שלכם בעוד פיפלאפ קטן שכב בשעמום על הספה ואכל אוכל הציועד לפוקימונים. מסתבר שויולט הביאה לו הבוקר על אף שהיקארי כבר הביאה לו מוקדם יותר, אז הוא פשוט זכה למנה כפולה.
"תגיד, אין לך איזה פוקימון להאכיל?" שאלה אותך ויולט בקול מעט תקיף אך עדיין חייכה. אתה נזכר בפיצ׳ו שהיה רעב מאד והוא ניגש לאכול. שלושה גרגירי מזון לפוקימוני חשמל הספיקו לו לצנוח על גבו ולישון.
"ויולט?" שאל שון בפיזור נפש, הוא היה יחף. "איפה שמת את המגפיים שלי אתמול בלילה?"
"היא משוגעת." מסמל לך שון באצבע סביב הרקה. "אני מוכן להשבע שלקחת את המגפים אתמול בלילה כשעוד קראת לעצמך היקארי.
~באם~
"מה קרה?" שאל שון ורץ לעבר המטבחון. ויולט הפילה כנראה כוס בטעות. "זה היה בטעות, אני כזאת כלמזית!" ענתה בפיזור והרימה את שברי הזכוכיות.
[/QUOTE]
אני אקח את שון לרגע הצידה.
"כן, אני מסכים איתך שיש פה בעיה. אבל כל עוד זה רק קצת לא נוח אז בוא נתעלם מזה. אם זה יהפוך לבעיה רצינית נצטרך איכשהו להתייחס לזה, אבל בינתיים בוא נסבול את זה." אציע לו. ואז אפנה אליה. "נו לא נורא. תאספי את זה ובואו נהיה כבר מוכנים ללכת לבדוק אילו משימות יש. אנחנו כבר בחוב של 75 פונטים."
-
[B]אלון -[/B]
צ׳ספין יוצא מהפוקדור שמח וטוב לב. הוא מחייך לעברך ומדלג כדי להספיק את צעדיך. איקון ירד אחריכם וסול לקחה עימה תיק גדול עם כל מה שאתם צריכים. אתה רואה את הלוח המשימות הגדול ומביט בו, אתה רואה שלל משימות זמינות בשבילך לקחת ולעשות. אתה נזכר שכל משימה שתיקח מזכה אותך בתמלוג, שזה עשר אחוז ממה שמוצע במשימה.
[B]ג׳ואי -[/B]
אתה נכנס לדירה בדממה ורואה דירה קטנה משלך. היה בה רק חדר אחד אך חדר אמבטיה גדול ומפואר, מסך פלזמה גדול וסט ספות. מטבח מודרני וענק ספרים. הכל נראה כרגיל לכמה שניות אבל אז אתה מבחין בחדר השינה. היה שם שק שחור מלוכלך בבוץ עם מגפיים ואת ענק. מה שקצת מעלה חשד מדוע לא נוקה. אתה רוצה להקדיש לזה מחשבה אבל אתה שומע צעדים. מישהו מתקרב. אתה רואה תמונה של ג׳ונתן האריס מחייך ולוחץ יד למישהו נוסף ואתה מסיק מזה את הנורא מכל.
[B]אביזי -[/B]
שון מביט בך ונרגע. "תודה חבר. אני אמצא את הנעליים." הוא מחליט להקשיב לך, מוצא את המגפיים שלו ומסיים להתארגן. בו בעת ויולט [אני קורא לה כל פעם לפי מה שהיא רואה את עצמה] סיימה להתארגן והחזירה את פיפלאפ לפוקדור שלו. אתם יורדים לעבר האולם ורואים כי כבר כמה צוותים התאספו לקחת משימות. חברי צוות ותיקים יותר ישבו בפאב ושתו קפה וצחקו להנאתם. נראה שהם כבר מכירים את המהלך ולא לחוצים לשום מקום.
-
[QUOTE=The Charmander;1492745].
[B]ג׳ואי -[/B]
אתה נכנס לדירה בדממה ורואה דירה קטנה משלך. היה בה רק חדר אחד אך חדר אמבטיה גדול ומפואר, מסך פלזמה גדול וסט ספות. מטבח מודרני וענק ספרים. הכל נראה כרגיל לכמה שניות אבל אז אתה מבחין בחדר השינה. היה שם שק שחור מלוכלך בבוץ עם מגפיים ואת ענק. מה שקצת מעלה חשד מדוע לא נוקה. אתה רוצה להקדיש לזה מחשבה אבל אתה שומע צעדים. מישהו מתקרב. אתה רואה תמונה של ג׳ונתן האריס מחייך ולוחץ יד למישהו נוסף ואתה מסיק מזה את הנורא מכל.
[/QUOTE]
׳אממ׳ אמלמל בעודי מחפש מקום מסתור, מתחת לאחת הספות או בתור ארון שאני יכול להקבר בו מאחורי ערמת בגדים (או מסתור אחר שלא גילית לי עליו ונראה יותר לגיטימי וטוב.
׳אז זה החדר שלו׳ אחשוב ׳בסדר, ברגע שילך אני אוכל לבדוק מה יש בשק. אני בטוח שלבחור יש סודות שיוכלו לעזור לי בהמשך׳
--
זה ברור שהוא או יתפוס אותי או ינעל אותי בחדר lel
אל תדאג זו משימה לסוכן חשאי דניס
-
[QUOTE=The Charmander;1492745]
[B]אביזי -[/B]
שון מביט בך ונרגע. "תודה חבר. אני אמצא את הנעליים." הוא מחליט להקשיב לך, מוצא את המגפיים שלו ומסיים להתארגן. בו בעת ויולט [אני קורא לה כל פעם לפי מה שהיא רואה את עצמה] סיימה להתארגן והחזירה את פיפלאפ לפוקדור שלו. אתם יורדים לעבר האולם ורואים כי כבר כמה צוותים התאספו לקחת משימות. חברי צוות ותיקים יותר ישבו בפאב ושתו קפה וצחקו להנאתם. נראה שהם כבר מכירים את המהלך ולא לחוצים לשום מקום.[/QUOTE]
"טוב בואו נראה..." אני אגש ללוח ואסתכל על המשימות (שאני מניח שהן בדיוק מה שכתוב בדף הראשי), ואז אסמן לחברי הצוות להתקרב כדי שאני לא אצטרך לדבר בקול רם מדי ולתת רעיונות לאחרים "טוב יש את משימת הסקיטי החטוף ואימון הסרסקיט בלונדון, ואת המשימה עם האקזקיוטור בנורוויץ'. נורוויץ' זה טיפה רחוק מדי. במילא אין לנו כסף. אני חושב שנלך על אימון הסרסקיט. זה יותר כסף. כמה קשה כבר אמור להיות לגרום לפוקימון טיפש אחד לציית למאמן שלו?" אציג השיקולים בפני השאר.
-
ג׳ואי -
-
אביזי -
~באם~
טיילר -
אתה מחליט להיענות לאתגר, אתם יוצאים אל מחוץ לאולם רק כדי לגלות שהגשם משתולל בטירוף. הבחורה הנמוכה מחייכת לעברך ומחליטה לפשוט מעליה את השמלה האלגנטית, חושפת גוף בכושר מלא, בבגד ים כאילו היה זה שלהי אוגוסט. "לי אין בעיה להילחם בגשם הזה." אמרה בפשטות. [url]https://youtu.be/EJQlWjlmsJA[/url]
מייקל מסתכל עליך לראות מה דעתך בעניין, התילחם מולה בגשם? היא מוציאה פוקדור ומנשקת אותו, שולחת אותו לאויר וקוראה, "מיאו, בוא לעזרתי!" פוקימון חתולי נעמד על ידה, מוכן לקרב.
השעון שלך מתחיל לבהוק ומראה לך את מתקפותיו של של גיבל [אעדכן כשאהיה מול מחשב]: זעם דרקון, נשיכה, סופת חול ונגיחת ברזל.
טי ג׳יי -
אתם עולים במדרגות לקומה השנייה יחד עם והבחור הקטן צוחק לו. "קוראים לי צ׳יקו אמיגו, אנחנו אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות צ׳ימצ׳אר ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "ככה זה תמיד, אנחנו צריכים לקבל משלוח מחר בבוקר ולשלם עליו 75 לירות.יש בפנים כל מה שצריך וזה מסובסד לגילדה. אני איצור איתם קשר הלילה בשבילנו." אמר כריס והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳צ׳יקו׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו ספרינג שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
פטריק -
אתם מחליטים להצתוות. פלורנס מציגה בפניך את לולה (אצרף אותה לדף הדמויות הערב בלי נדר.) בחורה נמוכה עם שיער כחול שמשום מה היתה רטובה לחלוטין. אתם מתקרבים לעבר דפני ומודיעים כי אתם צוות. אתם מקבלים מפתחות לדירה שלכם ועל מלזיק המפתחות חרוטה דמותה של באנירי.
"צוות באנירי! סה מאניפיק!" קוראת פלורנס בהתרגשות.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם פלורנס ולולה. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמורה להיות באנירי ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אתה מצהיר ומתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זזה לישון בחדר שלי."
אומרת לולה. היא קמה ונכנסת לחדר שעל דלתה היה כתוב באותיות זהב ׳לולה׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היה זה פלורנס שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת.
תומאס -
נרגש, אתה מוציא את סקווירטל. הוא מחבק אותך בהתלהבות והשעון שלך מספק לך מידע אודותיו. הוא יודע דחיפה, בועות נענוע זנב וקרן קרח.
אתה עולה במדרגות לקומה השנייה יחד עם זואי ואנדי. אתה עוקב אחרי השילוט לחדרי דרגה d ומגיע לפרוזדור צר המזכיר בית מלון מעט, היה שטיח אדום פרוס על הרצפה והדלתות היו אדומות. על כל דלת היתה לוחית כסף ועליה חרוט פוקימון. אתה זוכר שעל הדלת שלך אמור להיות סקווירטל ואתה עד מהרה מוצא את הדלת. אתה פותח אותה ומדליק את האור ולפניך נגלית דירה בת שלושה חדרי שינה מרווחת למדי, שולחן עגול גדול ומטבחון קטן היו היישר מלפני הדלת ובפרוזדור נראו שלושה חדרים עם שלטים על דלתותיהן. יחידת שירותים ואמבטיה משותפת מצד ימין לדירה וספה שחורה אחת ליד חלון גדול בצידה השמאלי, מול המטבחון. אתה פותח את המקרר כדי לגלות שהוא ריק לחלוטין וגם מוצרי חשמל לא היו בדירה. האמת שהיא היתה ריקה לחלוטין. "אחלה מקום." אמר אנדי והתיישב על הספה בכבדות. "כבר ממש מאוחר בלילה, אני זז לישון בחדר שלי." הוא קם ונכנס לחדר שעל דלתו היה כתוב באותיות זהב ׳אנדי׳. אתה שומע עוד דלת נסגרת, היתה זו זואי שכנראה מצאה את דרכה לחדר שלה. אתה מביט מהחלון, השעה כבר באמת היתה מאוחרת סקווירטל מפהק.[/QUOTE]
"טוב סקווירטל, אני חושב שגם אנחנו נלך לישון" אני אומר לו תוך שחרור פיהוק משלי. אני מחפש אחר החדר שלי ונכנס פנימה עם סקווירטל. אני מחליף לפיגמה ונכנס למיטה "לילה טוב" אני אומר לסקווירטל ומץכסה בשמיכה עד שאני נרדם.
בבוקר שאני קם מתארגן מהר ומחכה להם שיתעוררו.
-
[B]ג׳ואי -[/B]
אתה ממהר להתחבא בתוך הארון העצום של ג׳ונתן בחדר השינה. אתה יכול להציץ פנימה לכדי חריץ דק ואתה שם לב שהוא נכנס לשם לבדו. בעודו נכנס לחדר, הוא מתיישב על המיטה ונאנח. מהרעשים של הקפיצים אתה מניח שהוא החליט לשכב פתאום ואתה נלחץ, אתה לא יכול להישאר בתנוחה הזאת לעוד מלא זמן. פתאום אתה שומע זימזום רועש למדי. ג׳ונתן נעמד וליחשש. "אמרנו שאסור להתקשר אלי בשעה כזאת טיפש." קולו היה נשמע קר ומנוכר. "אני אפגוש אותך הערב במרכז העיר, ליד הבאר. אסור לנו להיפגש באותו מקום כל פעם. שלא תעיז לפגוע בו עדיין. אני רוצה אותו חי." הוא משתטח חזרה על מיטתו ואתה מבחין בקפיצים רועשים שוב. השיחה הסתיימה. לפתע דבר נורא התרחש, השעון שלך החל לזמזם בעוצמה אדירה. אתה מציץ ורואה שכריס מתקשר אליך, אתה מסנן אותו מיד והזמזום פוסק. הוא השאיר לך כבר 7 הודעות קוליות! ג׳ונתן נעמד על רגליו. נראה כאילו הוא שמע משהו חשוד אך לא קלט מהיכן. הנשימות שלך הופכות כבדות.
[B]אביזי -[/B]
"ממש." ירה שון. "כל מה שבא לי זה להתעסק עם מפונק עשיר שמנקים לו את הטוסיק עם מגבון עשוי מזהב. אתה לא רואה כמה מפונק ומרוכז בעצמו הקוף הקטן?"
"איך אתה מדבר על הילד המסכן?" תמהה ויולט. "אנחנו הולכים לעשות את המשימה הזאת בשיא הכיף והגאוה. אני מעולה עם ילדים. הם מקשיבים לי תכף ומיד. אני מציעה שנתקשר. אביזי?"
"אני אומר שזה טעות. אנחנו הולכים להתקע על הנקץ."
[B]תומאס -[/B]
אתה נכנס לישון בחדרך הקט. אתה מביט מהחלון, הנוף מרהיב והכל כל כך מדהים. אתה לא שם לב בכלל שנרדמת, סקווירטל לצידך בתוך שריונו.
בוקר. אתה קם לצעקותיה של זואי שנכנסה לחדרך כשאתה לבוש רק בתחתונים. היא מתיישבת על מיטתך וצועקת. "קום כבר מאוחר, צריך לעשות כושר של בוקר, מיד!" אתה משפשף עיניים רואה את סקווירטל המסכן מרים משקולות ומקפץ בו זמנית בצייתנות, יחד עם טיירוג קטן שעושה זאת ביתר קלות.
"אנדי!" נובחת זואי ואנדי ממהר פנימה עם חבל שכנראה הותל כליו לקפוץ עליו. "סיימת מאתיים?!"
"כן זואי!" קרא אנדי בהתנשפות. "אני רעב!"