-
[QUOTE=דניס זה אני;1493796]ההתקפות (והיכולות) בעיקרון כמו באנימה, אם הן לא היו באנימה אז כמו במנגה, ואם לא היו במנגה אז כמו במשחקים. כמובן שיהיו גם התקפות מקוריות ואתם יכולים להמציא גם. אם לא יהיה לי זמן מחר, אעדכן את הטפסים ביום ראשון.
[B]דרייק[/B]
אתה נכנס למעבדה, אתה אומנם בין האחרונים, אבל אתה רואה שיש לך אופציות. אתה לוקח את הפוקדור שרשום עליו בטוש שחור ׳פוקימון המים׳. אתה לוחץ על הכפתור ויוצא משם מג'יקרפ! ״אופס, לא לפה״ הפרופסור יוצא מקבוצת ווטסאפ וזורק את הפוקדור עם המג'יקרפ מעבר לכתף.
״בטח התכוונת לזה״ הוא מושיט לך פוקדור שאתה פותח מיד, פוקימון עגול וכחלחל נגלה לפניך, קרס נעוצה בראשו- הוא נועץ בך את עינו הגדולות ברוגע. *נאטוק, פוקימון המצוף* הפוקדע מדבר ברובוטיות *הם נולדים ללא המצוף שעוטף את בטנם, לאט לאט כאשר הם גדלים המצוף מתנפח. הם רגועים ולא נוטים להתרגז בקלות*. על הצג מופיעים שלושת ההתקפות שנאטוק יודע:
-דחיפה tackle
-צעקה growl
-בועות bubble
*היכולת של נאטוק היא נחשול, כשהוא נחלש התקפות המים שלו מתחזקות*
אתה יוצא מהמעבדה, ונעמד בעיירה ג'נסיה. זוהי עיירה קטנה. ומלבד הבתים והמעבדה אתה רואה שיש נמל קטן היכן שהמעבורת שהגעת איתה עצרה. מהצד השני יש שדה רחב ידיים ושלט קטן ורעוע לפניו.
[B]אלון[/B]
אתה לוקח את הפוקדור בחוסר סבלנות מהפרופסור. אתה פותח אותו ויוצא ממנו מעין גוש ירקרק. הפוקדע מזהה אותו בקול רובוטי *בוואיל, פוקימון השיח. קשה למצוא אותם בטבע עקב ההסוואה שלהם, הם נצפים בקבוצות גדולות ישנים למרגלות עצים. כאשר מישהו מפריע להם, הם ישלפו את הציפורניים שלהם ויתקפו אותו.*
לא נראה שהפוקימון מתרגש ממך יותר מדי, על צג הפוקדע מופיעים לך שלושה סעיפים לא ברורים ״אלו ההתקפות שהוא יודע״ הפרופסור אומר.
בוואיל יודע את ההתקפות:
-שריטה scratch
-צווחה screech
-קליע זרעים bullet seed
*היכולת של בוואיל היא גדילת יתר, כשהוא חלש או עייף התקפות העשב שלו מתחזקות*
אתה יוצא מהמעבדה לאחר שאתה נותן לפרופסור handjob (סתם לא) ונעמד מול שלט רעוע שכתוב עליו ׳הדרך הראשונה׳, מעבר השלט יש נוף של שדה רחב ידיים. ״היי אתה!״ אתה שומע צעקה וילד רזה רץ לכיוונך ״כן אתה מר דושבאג!״
״בוא נלחם! קיבלת פוקימון מעפן בטח!״ הוא נוחר ״ככה זה כשמאחרים״
[B]ניקו[/B]
תורך להכנס למעבדת הפרופסור, אתה נכנס פנימה בחשש והוא מציג לך שני פוקדורים ״מצטער, זה מה שנשאר״. ״קח אותו, אני חושב שהאחד הזה יתאים לך יותר״ הוא מצביע על הפוקדור הימני ואתה עושה כפי שהציע. אתה פותח את הפוקדור ומתגלה מולך פוקימון דמוי מכרסם קטן בעל זנב עבה, מקפץ בתוך שק צהבהב. *רסיל, פוקימון השק* הפוקדע מדבר *הם אוספים חפצים ומאכסנים אותם בתוך השק שלהם. הם לא מפחדים מבני אדם אך קשה להם לסמוך על אחרים.* הפוקימון נראה קצת חושש, בוהה בך במעין מבט מעט של ׳oh well׳. על הצג מופיעות שלוש ההתקפות שרסיל יודע:
-דחיפה tackle
-גלגול הגנה defense curl
-נשיכה bite
*היכולת של רסיל היא אסיפה, רסיל אוסף חפצים שהוא מוצא.*
אתה יוצא מהמעבדה, ונעמד בעיירה ג'נסיה. זוהי עיירה קטנה. ומלבד הבתים והמעבדה אתה רואה שיש נמל קטן היכן שהמעבורת שהגעת איתה עצרה. מהצד השני יש שדה רחב ידיים ושלט קטן ורעוע לפניו.
[B]פלורנס[/B]
את האחרונה בתור ולוקח לזמן נצח לעבור, המראה המחוצ'קן והשומנים לא עוזרים לך לעקוף אף אחד. סוף סוף מגיע תורך! ואת נכנסת למעבדה ״קחי, זה מה שנשאר אצלי״ הפרופסור מגיש לך פוקדור ״תפתחי אותו״.
את לוחצת על הכפתור שבמרכז הפוקדור ויוצא משם פוקימון דמוי לטאה *גקיט, פוקימון השממית.* הפוקדע מדבר *הם סקרנים מאוד ונצפו בטמפרטורות קיצוניות. הגוף שלהם קל ואווירודינמי. הם לא נוטים להשאר באותו מקום זמן רב.* הפרופסור מסביר לך שעל הצג של הפוקדע מופיעות ההתקפות שגקיט יכול ללמוד.
-דחיפה tackle
-נהמה leer
-גחלת ember
*היכולת של גקיט היא להט, כשהוא נחלש התקפות האש שלו מתחזקות*
את יוצאת מהמעבדה, ונעמדת בעיירה ג'נסיה. זוהי עיירה קטנה. ומלבד הבתים והמעבדה את רואה שיש נמל קטן היכן שהמעבורת שהגעת איתה עצרה. מהצד השני יש שדה רחב ידיים ושלט קטן ורעוע לפניו.[/QUOTE]
אביט בגקיט במבט מופתע. "איזה חמוד!" אקרא בהתלהבות וארוץ לי לעבר השדה הפתוח. "אני מתה לחקור! מעניין מה אפשר למצוואאאאא"
-
[B]אלון[/B]
10:02
--
״איך אתה מעז לפגוע בקשיש?!״ הבחור בן העשרים עונה בקול צרוד ״אני אלמד את הפרחח הזה לקח!״.
״צא [S]כבש הבית[/S] עיתוני!״ הוא זורק את המחברת בה צייר על בילי ״דחיפה!״
*עיתוני פוקימון העיתון, נראה כעיתון מגולגל עם זוג עיניים* הפוקדע אומר, עיתוני פוגע בבילי ומחליק אל הרצפה.
״בוהוהוהוהוהוהוהו!״ הבחור קורא בספק צהלות ספק בכי, חוטף את העיתון ואת עשרת השקלים ובורח בדילוגים ססגוניים אל האופק.
*סיקאט, פוקימון התצפית. פוקימונים חברותיים מאוד שלומדים מהר. הם מאוד סקרנים ואוהבים אובייקטים ומכשירים תוצרת אדם.* הפוקדע אומר *סיקאט הוא פוקימון מהסוג נורמל*.
בילי משתמשת בקליע זרעים, סיקאט לא מתרגש, בשניה האחרונה הוא מתחיל לרוץ במהירות גדולה, מתחמק מבילי ופוגע בה עם התקפה מהירה.
בילי מתרוממת ישר, מחכה להוראות ממך. סיקאט נראה משועשע ומסתובב סביבך בשמחה עד שאתה חוטף סחרחורת.---
Seekat[B]
דרייק
[/B]9:31
--
״להצליח במה?״ סם מרים גבה ״למחוז יש אטרקציות שונות, אתה יכול להתנסות בכולם או להתמקד באחת, זו בחירה שלך. בעיקרון הרוב הולכים לכיוון של אימון או תיאום, זה מחוז מהגרים מבין? ואלו התחרויות הפופולאריות ביותר בהואן ובשאר המחוזות ככה שהן הגיעו עם האנשים״.
״מנקאבים יחסית נדירים, אבל אני בטוח שאם תרצה מספיק אתה תצליח למצוא אחד״ הוא משיב ״חפש במקומות יבשים, לא תמצא אותם במקומות לחים״.
ההבעה על פניו השתנתה לממוקדת יותר כשדיברת על השיחה. אתה שואל אותו על מעשיו ״אממ אנח... אנחנו כאן למטרות מחקר״ הוא מגמגם ״כן למטרות מחקר! אנחנו כבר ותיקים יחסית במחוז, הגענו במעבורת מוקדמת יותר לפני שנה שנתיים״
[B]פלורנס[/B]
Pretty gay
9:15
--
גקיט נאנח באדישות, את יוצאת איתו מהמעבדה ורצה לשדה הפתוח. על השלט רשום ׳הדרך הראשונה״.
את דורכת על משהו שמשחרר מעין נשיפה מוזרה ועצבנית. את מרימה את הרגל ופוקימון בגוון חום קקי קופץ עליך ותופס באפך עם הצבתות שבפניו בחוזקה בלי להרפות.
[URL]http://imgur.com/Z6octJm[/URL]
[URL]http://imgur.com/klmnxgV[/URL]
-
[QUOTE] [RIGHT][COLOR=#333333][INDENT]
[B]פלורנס
Pretty gay
--
גקיט נאנח באדישות, את יוצאת איתו מהמעבדה ורצה לשדה הפתוח. על השלט רשום ׳הדרך הראשונה״.
את דורכת על משהו שמשחרר מעין נשיפה מוזרה ועצבנית. את מרימה את הרגל ופוקימון בגוון חום קקי קופץ עליך ותופס באפך עם הצבתות שבפניו בחוזקה בלי להרפות.
[URL]http://imgur.com/klmnxgV[/URL][/B][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
Deal with it.
~
"ווואהההה שלום לך אעגלי עם צוותות במקום פה! אני רוצה לתפוס אותך ולעשות עליך ניסויים!" אקרא בהתרגשות. "צא גקיט, השתמש בגחלת על המג׳עייף! ואז דחוף אותו במהירות בזכות גופך האווירדינמי [~^~]!!!" בנתיים אגרד בישבני ואחשוב על הצעד הבא!
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494209][B]אלון[/B]
--
״איך אתה מעז לפגוע בקשיש?!״ הבחור בן העשרים עונה בקול צרוד ״אני אלמד את הפרחח הזה לקח!״.
*עיתוני פוקימון העיתון, נראה כעיתון מגולגל עם זוג עיניים* הפוקדע אומר, עיתוני פוגע בבילי ומחליק אל הרצפה.
״בוהוהוהוהוהוהוהו!״ הבחור קורא בספק צהלות ספק בכי, חוטף את העיתון ואת עשרת השקלים ובורח בדילוגים ססגוניים אל האופק.
*סיקאט, פוקימון התצפית. פוקימונים חברותיים מאוד שלומדים מהר. הם מאוד סקרנים ואוהבים אובייקטים ומכשירים תוצרת אדם.* הפוקדע אומר *סיקאט הוא פוקימון מהסוג נורמל*.
בילי משתמשת בקליע זרעים, סיקאט לא מתרגש, בשניה האחרונה הוא מתחיל לרוץ במהירות גדולה, מתחמק מבילי ופוגע בה עם התקפה מהירה.
בילי מתרוממת ישר, מחכה להוראות ממך. סיקאט נראה משועשע ומסתובב סביבך בשמחה עד שאתה חוטף סחרחורת.---
Seekat[B]
דרייק
[/B]9:31
--
״להצליח במה?״ סם מרים גבה ״למחוז יש אטרקציות שונות, אתה יכול להתנסות בכולם או להתמקד באחת, זו בחירה שלך. בעיקרון הרוב הולכים לכיוון של אימון או תיאום, זה מחוז מהגרים מבין? ואלו התחרויות הפופולאריות ביותר בהואן ובשאר המחוזות ככה שהן הגיעו עם האנשים״.
״מנקאבים יחסית נדירים, אבל אני בטוח שאם תרצה מספיק אתה תצליח למצוא אחד״ הוא משיב ״חפש במקומות יבשים, לא תמצא אותם במקומות לחים״.
ההבעה על פניו השתנתה לממוקדת יותר כשדיברת על השיחה. אתה שואל אותו על מעשיו ״אממ אנח... אנחנו כאן למטרות מחקר״ הוא מגמגם ״כן למטרות מחקר! אנחנו כבר ותיקים יחסית במחוז, הגענו במעבורת מוקדמת יותר לפני שנה שנתיים״
[B]פלורנס[/B]
Pretty gay
--
[URL]http://imgur.com/klmnxgV[/URL][/QUOTE]
"להצליח בלהיות מאמן פוקימונים גדול!" אצהיר בגאווה. "איפה אתה תפסת את מנקאב שלך? או שאולי בכלל קיבלת אותו? בשביל מי אתה חוקר ומה אתה חוקר?" אפוצץ את סאם בשאלות בזריזות מפתיעה. "אה נחמד לדעת שאתם ותיקים, אולי תוכל לכוון אותי לאן אני יכול להמשיך מפה ומה מצפה לי?"
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494209][B]אלון[/B]
--
Seekat[/QUOTE]
"תשתמשי בצווחה, ואז תתקדמי אליו עם שריטה!" אורה לכלבה
-
[QUOTE=דניס זה אני;1493950][B]ניקו[/B]
לא צריך לסרוק כדי שזה יתעדכן בפייקדקס, אל תשכח שהוא משותף גם ככה.
סריקה תיתן לך יותר מידע.
התמונות היו ענקיות או לא?
---
*פרגרו, פוקימון החוטם. באפו הוא מריח ותר אחרי מזון. האף שלהם מוביל אותם למקומות מרוחקים וככה הם מתפשטים בשטחים שונים ורבים. למרות שהם מסתובבים כיחידים, בלילות הם ישנים במערכת מחילות משותפת* הפוקדע מגיב *פרגרו הוא פוקימון מהסוג נורמל*. הפוקימון מעט יותר גדול מרסיל, ורסיל לא מצליח לקפץ אליו ולהגיע לנשיכה.
פרגרו מסתער אל רסיל, שמנסה לנשוך אך מאוחר מדי, פרגרו פוגע בשק של רסיל לפני שזה מספיק לנשוך ודוחף אותו לקרקע.
Fragrew
[/QUOTE]
"רסיל, מהר! תשתמש בנשיכה שוב! אני סומך עליך! ואם הוא מתקיף תגן על עצמך עם השק!". 'נראה לי שאני מתחיל לקלוט את זה' אומר.
-
הפעם לא שכחתי מהזמן, אני משנה את המכאניקות שתהיה יותר נוחה
כל כמה תגובות/בסוף כל פעילות (קרב, שיחה, הליכה etc) אני ארשום, אחרת זה סתם מעיק
[B]פלורנס[/B]
גקיט משתמש בגחלת, מטר של כדורים כתומים קטנים עפים ופוגעים בפוקימון ובפרצוף שלך. הפוקימון נופל והפרצוף שלך מתכסה בכוויות מה שגורם לך לצרוח בחוזקה.
גקיט רוכן על ארבע ומתחיל לרוץ לעבר הפוקימון, שמתרומם על רגליו מיד ותוקף אותו בעוקץ רעיל- חצים סגולים נורים אל עבר גקיט, הוא מצליח להתחמק ופוגע בפוקימון עם דחיפה.
הפוקימון סופג את המכה בעמידה ותופס את גקיט מיד באחיזת צבת. הוא אוחז בזנבו של גקיט קרוב לבסיס בלי להרפות.
[B]דרייק[/B]
״אממ תפסתי אותו בגבעת השלכת, אבל זה בקצה השני של המחוז״ הוא עונה ומנקאב מתחיל להתרוצץ סביב נאטוק, מנסה להזכר בשאר השאלות ״המכון הכי קרוב נמצא בעיר פירס, לא רחוק מכאן. אתה פשוט חוצה את הדרך הראשונה ובמקום להמשיך דרומה עם דרך שלוש אתה ממשיך מערבה ומגיע״. ״תרשום את המספר טלפון שלי, אם תשמע על עוד משהו שקשור לטיפוסים שהזכרת תתקשר אליי״ הוא לוקח את הפוקדע ולוחץ על כמה כפתורים, תמונה שלו מופיעה על המסך תחת הקטגוריה ׳אנשי קשר׳, לצד תמונתו של פרופסור אדיסון ״הפוקדע מקשר בין כל המאמנים במחוז, וכמו שהוא מעביר מידע על המפה ועל פוקימונים הוא גם יכול לשמש בטלפון נייד.. אם כי לא יציב במיוחד״.
--
אעדכן ספרייטים שלהם בדף הראשי בקרוב
[B]אלון
[/B]כלבה? ם.ם
--
בילי משחררת צווחה חזקה, גורמת לסיקאט לעצור במקום, לרכון וללחוץ עם ידיו על ראשו במקומות שהיו אמורים לה יותר אוזניו.
הרעש לא פוסח עליך ואתה סוגר את אוזניך ברגע שאתה מתחיל לשמוע צפצופים.
הטופר שלה זוהר בלבן ובתנועה מהירה היא משספת את האוויר משמאל לימין. רגע לאחר מכן סיקאט חוטף את המכה.
היא ממשיכה לשסף את האוויר עד שסיקאט נופל. הוא מתגלגל הצידה וחומק ממהמורה נוספת. סיקאט קופץ ומשתמש בהצלפת זנב שמעיפה את בילי אחורה. סביב בילי מתחילה לזהור מעין אאורה ירוקה.
[B]
ניקו[/B]
9:30
--
פרגרו עדיין קרוב לרסיל, שמנצל את זה כדי לנשוך בחוזקה בזנבו. הוא מיילל בעצבנות.
פרגרו לא מתכוון להשאר פראייר, והוא משתמש בהצלפת זנב, מתגלגל מלמעלה למטה. רסיל מנסה להגיב עם גלגול הגנה, אבל הסחרור שלו לא עוזר יותר מדי ורק גורם לו להתחפר באדמה מעט. רסיל נתקע בחריץ שהשילוב בין הצלפת זנב וגלגול הגנה יצר.
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494250]
[B]אלון
[/B]כלבה? ם.ם
--
בילי משחררת צווחה חזקה, גורמת לסיקאט לעצור במקום, לרכון וללחוץ עם ידיו על ראשו במקומות שהיו אמורים לה יותר אוזניו.
הטופר שלה זוהר בלבן ובתנועה מהירה היא משספת את האוויר משמאל לימין. רגע לאחר מכן סיקאט חוטף את המכה.
היא ממשיכה לשסף את האוויר עד שסיקאט נופל. הוא מתגלגל הצידה וחומק ממהמורה נוספת. סיקאט קופץ ומשתמש בהצלפת זנב שמעיפה את בילי אחורה. סביב בילי מתחילה לזהור מעין אאורה ירוקה.[/QUOTE]
לא הבנתי מה הקטע
ממתי שריטה זו מתקפה מיוחדת? זה אמור להיות פיזי as shit
--
"יאללה בילי תשלחי את ההילה הירוקה לכיוון סיקאט! נסי לתעל אותה!" אורה לבילי
-
[QUOTE]
פלורנס
גקיט משתמש בגחלת, מטר של כדורים כתומים קטנים עפים ופוגעים בפוקימון ובפרצוף שלך. הפוקימון נופל והפרצוף שלך מתכסה בכוויות מה שגורם לך לצרוח בחוזקה.
גקיט רוכן על ארבע ומתחיל לרוץ לעבר הפוקימון, שמתרומם על רגליו מיד ותוקף אותו בעוקץ רעיל- חצים סגולים נורים אל עבר גקיט, הוא מצליח להתחמק ופוגע בפוקימון עם דחיפה.
הפוקימון סופג את המכה בעמידה ותופס את גקיט מיד באחיזת צבת. הוא אוחז בזנבו של גקיט קרוב לבסיס בלי להרפות.
[/QUOTE]
"אוקיי," אחשוב לעצמי ואקלל את אבא של כולם. "אני רוצה שתשחרר את עצמך, תירה גחלת ישירות על הצבטות שלו ואז גמור אותו בגחלת מטווח אפס!"
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494250]הפעם לא שכחתי מהזמן, אני משנה את המכאניקות שתהיה יותר נוחה
[B]
ניקו[/B]
--
פרגרו לא מתכוון להשאר פראייר, והוא משתמש בהצלפת זנב, מתגלגל מלמעלה למטה. רסיל מנסה להגיב עם גלגול הגנה, אבל הסחרור שלו לא עוזר יותר מדי ורק גורם לו להתחפר באדמה מעט. רסיל נתקע בחריץ שהשילוב בין הצלפת זנב וגלגול הגנה יצר.[/QUOTE]
בואנה רסיל יוצא קצת מעפנון בינתיים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"רסיל, תדחוף אותו! עם כל כוחך! בלי רחמים! מיד לאחר מכן תתגונן מכל מתקפה שהוא מתכנן!". 'אני מתחיל לחשוב שיש לרסיל איזה בעיה איתי, או שהוא סתם לא חזק מאוד. זאת עלולה להיות בעיה' אחשוב.
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494250]הפעם לא שכחתי מהזמן, אני משנה את המכאניקות שתהיה יותר נוחה
[B]פלורנס[/B]
[B]דרייק[/B]
״אממ תפסתי אותו בגבעת השלכת, אבל זה בקצה השני של המחוז״ הוא עונה ומנקאב מתחיל להתרוצץ סביב נאטוק, מנסה להזכר בשאר השאלות ״המכון הכי קרוב נמצא בעיר פירס, לא רחוק מכאן. אתה פשוט חוצה את הדרך הראשונה ובמקום להמשיך דרומה עם דרך שלוש אתה ממשיך מערבה ומגיע״. ״תרשום את המספר טלפון שלי, אם תשמע על עוד משהו שקשור לטיפוסים שהזכרת תתקשר אליי״ הוא לוקח את הפוקדע ולוחץ על כמה כפתורים, תמונה שלו מופיעה על המסך תחת הקטגוריה ׳אנשי קשר׳, לצד תמונתו של פרופסור אדיסון ״הפוקדע מקשר בין כל המאמנים במחוז, וכמו שהוא מעביר מידע על המפה ועל פוקימונים הוא גם יכול לשמש בטלפון נייד.. אם כי לא יציב במיוחד״.
--
אעדכן ספרייטים שלהם בדף הראשי בקרוב
[B]אלון
[/B]כלבה? ם.ם
--
היא ממשיכה לשסף את האוויר עד שסיקאט נופל. הוא מתגלגל הצידה וחומק ממהמורה נוספת. סיקאט קופץ ומשתמש בהצלפת זנב שמעיפה את בילי אחורה. סביב בילי מתחילה לזהור מעין אאורה ירוקה.
[B]
ניקו[/B]
--
פרגרו לא מתכוון להשאר פראייר, והוא משתמש בהצלפת זנב, מתגלגל מלמעלה למטה. רסיל מנסה להגיב עם גלגול הגנה, אבל הסחרור שלו לא עוזר יותר מדי ורק גורם לו להתחפר באדמה מעט. רסיל נתקע בחריץ שהשילוב בין הצלפת זנב וגלגול הגנה יצר.[/QUOTE]
"תודה רבה על הפרטים, אשמור איתך על קשר ומקווה לתפוס פוקימון חזק כמו המנקאב הזה שלך, למרות שלא נלחמנו, הוא נראה מאוד חזק ואתה בטח גאה בו." ארמוז לו על קרב ובמידה ולא ירצה אתקדם להמשך הדרך הראשונה.
-
[B]אלון[/B]
בילי מכניסה את לשונה ויורה קרן של זרעים שפוגעת קשות בראש של סיקאט, שמתעלף על המקום ונופל אחורה.
״וואו כמה כוח! פוקימוני עשב הם מדהימים! שימוש מצויין בגדילת יתר״ קול מתלהב של נערה נשמע מאחוריך.
״אני בטי״ אתה מסתובב ומאחוריך עומדת בחורה ברונטית בערך בגילך.
[B]
פלורנס
[/B]את מקללת את אבא של כולם, המאמנים האחרים נעלבים ומרביצים לך. את חוזרת לקרב חבולה ונפוחה. גקיט מסתובב ומנסה להשתחרר אך ללא הצלחה.
הוא משתמש בגחלת על הפוקימון ופוגע בו ישירות, מה שגורם להפרדות צבתותיו מזנבו של גקיט. גקיט יורה עליו עוד גחלת מטווח אפס ומפספס! הפוקימון תוקף אותו בהיפר בים וגקיט מתעלף!
סתם
הוא פוגע בו בקרן הניצוצות שנפלטת מפיו, ממש בין העיניים. הפוקימון שעדיין לא טרחת לבדוק בפוקדע לשמו מתעלף, אבל מספיק לתפוס לך את האצבע באחיזת צבת לפני שקורס.
[B]דרייק
[/B]סאם מבין את הרמז, ובמבט חטוף אתה רואה שיש לו בחגורה 4 פוקדורים. ״אז אתה רוצה להלחם מול מנקאב? בשמחה״
״אבל אני לא עומד לרחם עליך, מנקאב קדימה!״ מנקאב מזנק קדימה ונעמד בהיכון, סאם מחכה שתעשה את הצעד הראשון.
[B]ניקו
[/B]רסיל לא מצליח להשתחרר מהבור, בינתיים פרגרו חוזר לסיבוב נוסף.
רסיל מתעלם מההוראות שלך ומשתמש בגלגול הגנה, הוא מתחפר עמוק יותר ומתחמק מההתקפה, אבל הוא נושך לפרגרו בזנב.
פרגרו מתאמץ בפראות להשתחרר ומושך את רסיל מחוץ לבור, גורר אותו לכל עבר.
הפרצוף של פרגרו נראה ככה:
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-OcpkTVSe1J8/UYO1bI4E8eI/AAAAAAAAFYI/Z21hQ_YBLUA/w506-h750/piplup%2Bbeing%2Bbitten%2Bby%2Bgible%2B2.gif[/IMG]
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494262][B]אלון[/B]
בילי מכניסה את לשונה ויורה קרן של זרעים שפוגעת קשות בראש של סיקאט, שמתעלף על המקום ונופל אחורה.
״וואו כמה כוח! פוקימוני עשב הם מדהימים! שימוש מצויין בגדילת יתר״ קול מתלהב של נערה נשמע מאחוריך.
[/QUOTE]
"אהלן וסהלן בטי שם שלי להיות סלים" אומר לה בחיוך.
"קדימה בילי, תני לבטי איזו בוסה" אצחק, ואסמן לה ללכת אל בטי.
"ובנוגע אליך מתוקי, פוכדור, צא!" אצעק ואזרוק פוכדור על הבולבול שהרגנו.
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494262][B]אלון[/B]
[B]
פלורנס
[/B]את מקללת את אבא של כולם, המאמנים האחרים נעלבים ומרביצים לך. את חוזרת לקרב חבולה ונפוחה. גקיט מסתובב ומנסה להשתחרר אך ללא הצלחה.
הוא משתמש בגחלת על הפוקימון ופוגע בו ישירות, מה שגורם להפרדות צבתותיו מזנבו של גקיט. גקיט יורה עליו עוד גחלת מטווח אפס ומפספס! הפוקימון תוקף אותו בהיפר בים וגקיט מתעלף!
סתם
הוא פוגע בו בקרן הניצוצות שנפלטת מפיו, ממש בין העיניים. הפוקימון שעדיין לא טרחת לבדוק בפוקדע לשמו מתעלף, אבל מספיק לתפוס לך את האצבע באחיזת צבת לפני שקורס.
[B]דרייק
[/B]סאם מבין את הרמז, ובמבט חטוף אתה רואה שיש לו בחגורה 4 פוקדורים. ״אז אתה רוצה להלחם מול מנקאב? בשמחה״
״אבל אני לא עומד לרחם עליך, מנקאב קדימה!״ מנקאב מזנק קדימה ונעמד בהיכון, סאם מחכה שתעשה את הצעד הראשון.
[B]ניקו
רסיל מתעלם מההוראות שלך ומשתמש בגלגול הגנה, הוא מתחפר עמוק יותר ומתחמק מההתקפה, אבל הוא נושך לפרגרו בזנב.
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-OcpkTVSe1J8/UYO1bI4E8eI/AAAAAAAAFYI/Z21hQ_YBLUA/w506-h750/piplup%2Bbeing%2Bbitten%2Bby%2Bgible%2B2.gif[/IMG][/QUOTE]
"אוקיי זה המבחן הראשון שלנו, אני מקווה שאתה מוכן" אומר לנאטוק ואורה עליו "תקוף בצעקה ולאחר מכן במתקפת בועות עוצמתית!" בזמן ההתקפה אסרוק את מנקאב בפוקידע על מנת להשיג עליו יותר מידע.
-
[B]סלים
[/B]10:11
וכן זו יכולת שהמצאתי fast learning
--
אתה מטריד את בטי במבטא הערבי שלך, בילי מצייתת לך ומוסיפה אפילו לשון, בטי מיד מרחיקה את בילי מהפנים שלה בגועל, אבל הלשון הארוכה ממשיכה ללקק.
עמוק עמוק בלבך אתה יודע שהיא נהנת מזה.
אתה זורק פוקדור האם הוא ייתפס האם הוא ייתפס? טיק טיק טיק טיק טיק טיק
[IMG]http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/931/932/942.gif[/IMG]
כן, יש לך סיקאט! ברכותיי!
ההתקפות שלו הן:
-התקפה מהירה quick attack
-הצלפת זנב tail whip
-חיקוי mimic
*היכולת שלו היא למידה מהירה* הפוקדע פוצה את פיו הרובוטי *סיקאט מזהה את דפוסי הלחימה של האויבים שלו ומאתר נקודות חולשה בגופם*
[B]דרייק[/B]
אתה מודע לכך שיכולת פשוט לבדוק ואז לתקוף כן?
--
נאטוק צועק בחוזקה, הגלים שיוצאים מפיו הודפים את מנקאב טיפה אחורה, אבל הוא מתייצב במהירות.
הוא פותח את פיו ומרסס בועות כחלחלות לכיוון מנקאב, שמקפץ ביניהן בלי להפגע. נאטוק ממשיך ופוגע ברגל הימנית של מנקאב.
מנקאב, שהיה במהלך קפיצה נופל.
*מנקאב, פוקימון המדורה. הלהבה שעל ראשם שורפת רק אם הם רוצים בכך, הם פוקימונים מאוד נאמנים מהרגע שזוכים באמונם. אומרים שככל שהמנקאב יותר חזק, כך הלהבה שלו יותר גדולה* אתה מביט על מנקאב, הלהבה נראית גדולה מה להבה שבתמונה בפוקדע *מנקאב הוא פוקימון מסוג אש ועשב*.
״הגיע הזמן להחזיר אש!" סאם קומץ את ידו ומצביע על נאטוק ״עלי תער!״
מנקאב מסובב את העלה במהירות, ועלים חדים מתעופפים לעבר נאטוק, שנפגע ומתגלגל אחורנית.
״הצלפת זנב!״ מנקאב מתחיל לרוץ אל עבר נאטוק.
-
[QUOTE] פלורנס
את מקללת את אבא של כולם, המאמנים האחרים נעלבים ומרביצים לך. את חוזרת לקרב חבולה ונפוחה. גקיט מסתובב ומנסה להשתחרר אך ללא הצלחה.
סתם
הוא פוגע בו בקרן הניצוצות שנפלטת מפיו, ממש בין העיניים. הפוקימון שעדיין לא טרחת לבדוק בפוקדע לשמו מתעלף, אבל מספיק לתפוס לך את האצבע באחיזת צבת לפני שקורס.[/QUOTE]
אחפש פוקדור תוך כדי שאני צורחת. אני מנסה להכניס אותו פנימה כדי שישחרר לי את האצבע. אם אתפוס אותו אותו אבדוק לשמו בפוקדע אם לא שילך להז....×
-
[B]פלורנס[/B]
את מחפשת פוקדור בצרחות, המאמנים שוב מרביצים לך.
את מוצאת אחד וזורקת על הפוקימון.
הוא מתגלגל, מתגלגל, מתגלגל.... ולא נתפס
זורקת שוב.
לא נתפס.
ושוב.
לא נתפס.
ואפילו עוד פעם.
לא נתפס.
ואז את מבינה שניסית לתפוס אותו בפוקדור של גקיט:
[IMG]http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20121124153130/adventuretimewithfinnandjake/images/f/f7/Spongebob_Facepalm.gif[/IMG]
אז את מחליפה פוקדור.
לא נתפס.
ומנסה שוב..... מתגלגל מתגלגל מתגלגל ונתפסססססססססססססססססס (בניסיון הרביעי עם הפוקדור הנ״ל, איך הייתי יכול להטריל אותך ובסוף שלא תתפוס אה?)
*פיניטס, פוקימון העוקץ. בטבע הם חיים בקבוצות גדולות בהן הם מוצצים דם אחד לשני וככה רק החזקים מביניהם גדלים ונשארים בחיים* הפוקדע אומר *פיניטס הוא פוקימון מהסוגים חרק ורעל*.
פיניטס יודע את ההתקפות:
-אחיזת צבת vice grip
-ירי חוטים string shot
-עוקץ רעיל poison sting
*היכולת של פיניטס היא נקודה רעילה, מגע ישיר בעוקץ שבתחתית גבו יכול לגרום להרעלה*
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494281][B]פלורנס[/B]
את מחפשת פוקדור בצרחות, המאמנים שוב מרביצים לך.
את מוצאת אחד וזורקת על הפוקימון.
הוא מתגלגל, מתגלגל, מתגלגל.... ולא נתפס
זורקת שוב.
לא נתפס.
ושוב.
לא נתפס.
ואפילו עוד פעם.
לא נתפס.
ואז את מבינה שניסית לתפוס אותו בפוקדור של גקיט:
[IMG]http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20121124153130/adventuretimewithfinnandjake/images/f/f7/Spongebob_Facepalm.gif[/IMG]
אז את מחליפה פוקדור.
לא נתפס.
ומנסה שוב..... מתגלגל מתגלגל מתגלגל ונתפסססססססססססססססססס (בניסיון הרביעי עם הפוקדור הנ״ל, איך הייתי יכול להטריל אותך ובסוף שלא תתפוס אה?)
*פיניטס, פוקימון העוקץ. בטבע הם חיים בקבוצות גדולות בהן הם מוצצים דם אחד לשני וככה רק החזקים מביניהם גדלים ונשארים בחיים* הפוקדע אומר *פיניטס הוא פוקימון מהסוגים חרק ורעל*.
פיניטס יודע את ההתקפות:
-אחיזת צבת vice grip
-ירי חוטים string shot
-עוקץ רעיל poison sting
*היכולת של פיניטס היא נקודה רעילה, מגע ישיר בעוקץ שבתחתית גבו יכול לגרום להרעלה*[/QUOTE]
"יעעעעעשששש!" אצרח, מבליחה פליץ קטן בטעות. "תפסתי פיליטס! עכשיו נמשיך במסע ה מדהים! הזה!"
-
מתי כבר ניקח את המשחק ברצינות?5
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494279][B]סלים
--
אתה מטריד את בטי במבטא הערבי שלך, בילי מצייתת לך ומוסיפה אפילו לשון, בטי מיד מרחיקה את בילי מהפנים שלה בגועל, אבל הלשון הארוכה ממשיכה ללקק.
ההתקפות שלו הן:
-הצלפת זנב tail whip
-חיקוי mimic
*היכולת שלו היא למידה מהירה* הפוקדע פוצה את פיו הרובוטי *סיקאט מזהה את דפוסי הלחימה של האויבים שלו ומאתר נקודות חולשה בגופם*
[B]דרייק[/B]
אתה מודע לכך שיכולת פשוט לבדוק ואז לתקוף כן?
--
נאטוק צועק בחוזקה, הגלים שיוצאים מפיו הודפים את מנקאב טיפה אחורה, אבל הוא מתייצב במהירות.
הוא פותח את פיו ומרסס בועות כחלחלות לכיוון מנקאב, שמקפץ ביניהן בלי להפגע. נאטוק ממשיך ופוגע ברגל הימנית של מנקאב.
מנקאב, שהיה במהלך קפיצה נופל.
*מנקאב, פוקימון המדורה. הלהבה שעל ראשם שורפת רק אם הם רוצים בכך, הם פוקימונים מאוד נאמנים מהרגע שזוכים באמונם. אומרים שככל שהמנקאב יותר חזק, כך הלהבה שלו יותר גדולה* אתה מביט על מנקאב, הלהבה נראית גדולה מה להבה שבתמונה בפוקדע *מנקאב הוא פוקימון מסוג אש ועשב*.
״הגיע הזמן להחזיר אש!" סאם קומץ את ידו ומצביע על נאטוק ״עלי תער!״
מנקאב מסובב את העלה במהירות, ועלים חדים מתעופפים לעבר נאטוק, שנפגע ומתגלגל אחורנית.
״הצלפת זנב!״ מנקאב מתחיל לרוץ אל עבר נאטוק.[/QUOTE]
כמובן שאני יודע חחח
---------
'רגע... הוא גם מסוג עשב?' אחשוב לעצמי. 'וחשבתי שיש לי יתרון עליו.' "היזהר מהצלפת הגפן הזו!" אזהיר את נאטוק. "רוץ לעבר מנקאב בזמן שאתה תוקף בבועות וכשתהיה מספיק קרוב תשתמש בתיקול."
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494279][B]סלים
--
ההתקפות שלו הן:
-הצלפת זנב tail whip
-חיקוי mimic
[/QUOTE]
"איכ חרא פוקימון אשחרר אותו בעיר הבאה" אגיד בקול רם.
אתקדם בדרכי אל העיר הבאה עם בטי.
"אז מה בטי, באה לפה הרבה?", אומר בעודי מוציא שתי כוסות וסם אונס.
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494262]
[B]ניקו
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-OcpkTVSe1J8/UYO1bI4E8eI/AAAAAAAAFYI/Z21hQ_YBLUA/w506-h750/piplup%2Bbeing%2Bbitten%2Bby%2Bgible%2B2.gif[/IMG][/QUOTE]
Thank god הבאת לי רסיל עם אופי
ואני אניח שפרגרו הפיפלאפ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יופי רסיל! תמשיך לעשות מה שאתה מוצא לנכון לעשות!" אומר לו. 'אולי זו לא האסטרטגיה הכי טובה, אבל היא נראית לי הכי נכונה כרגע.
-
[B]פלורנס
[/B]הסגנון של ההמשכים שלי מוכתב ומותאם לפי שלכם, אם אתה רוצה שזה יהיה רציני, פשוט תגיב בצורה רצינית
מהפעם הבאה שתחשוף פוקימון אני אשלח גם בסקייפ, התמונות כאן פשוט נמצאות בלינקים כבר (הסקייפ זה בנוסף, אני צריך שהתמונות יהיו גם באשכול אבל זה אותן תמונות בדיוק)
9:32
--
את צורחת בgayness ומתחילה להתקדם בשדה, השמש זורחת בשמים ופוקימוני הציפור מצייצים על העצים שתוחמים את השדה- רחוקים מראייה ברורה, מאמנים מתרוצצים בדשא ועורכים קרבות עם פוקימוניהם החדשים. את רואה מבנים באופק, מהצד הימני של השדה, אמנם הוא רחב ידיים אך הוא לא ארוך במיוחד.
את רואה מספר פוקימונים בדרך:
עוד פיניטסים
פוקימון דמוי עכבר-
[URL]http://i.imgur.com/Y2wPXCMh.jpg[/URL]
[URL]http://i.imgur.com/GQLNv0Vh.jpg[/URL]
פוקימון דמוי זחל:
[URL]http://i.imgur.com/CEv9ui3h.jpg[/URL]
[URL]http://i.imgur.com/NGyc4e6h.jpg[/URL]
סיכום: יש מאמנים, יש פוקימונים, יש מבנים בסמוך לשדה ואפשר להמשיך מעבר לשדה. כמובן אפשר לסטות מהדרך אם רוצים כפי שאמרתי בסעיף ״הסבר על המפה״.
[B]דרייק[/B]
9:45
--
נאטוק רץ למנקאב, יורה בועות קדימה, גם ביניהן מנקאב מנצל את גופו הקטן ומדלג בלי בעיות, הפעם ללא פגע.
נאטוק קופץ מעל להצלפת הזנב ומתחמק ממנה, אבל מנקאב היה מוכן. הוא מתעטף בכדור אש גדול וקופץ למעלה, נאטוק נפגע מזה ישירות.
ענן עשן נפלט, כשהוא מתפזר אתה רואה את נאטוק מוטל על הרצפה מעולף, מנקאב עומד זקוף לידו ועוזר לו לקום.
״אני הפעם לא אקח כסף על הניצחון, זה לא היה קרב הוגן מלכתחילה״ סאם קורץ ״יופי של גלגל להבות מנקאב, תגובה מצויינת״.
סאם שולף מכיסו פרי כלשהו ונותן אותו לנאטוק, הוא נראה יותר טוב. נאטוק מקפץ ונעמד לצידך.
[B]אלון
[/B]אלון אתה נחש
--
אתה אומר את מה שאתה אומר, בתגובה סיקאט יוצא מהפוקדור קופץ וסוטר לך מספר פעמים, הוא למד סטירה כפולה!
הלחיים שלך מאוד כואבות, סיקאט חוזר לפוקדור מרוצה. אתה מוציא סם אונס ושתי כוסות, אתה שותה את סם האונס.
--7:45--
אתה מתעורר במיטה ומגלה לתדהמתך שבטי לא אנסה אותך. הכל היה סתם חלום, בטי לא קיימת, בילי לא קיימת, אתה סתם ילד בן שמונה בסדרה סדריק, החיים משהו.
אתה מתנער מההזיה ומגלה שאיבדת את סם האונס בעשב כשחלמת בהקיץ. במבט בשעון אתה מגלה שהשעה היא 10:14.
״בעיקרון אני מגדלת פוקימונים, אבל כרגע אני מחפשת עזרה״ היא עונה, דמעות עולות בעיניה ״הפוקימון שלי נחטף, אני צריכה לשלם כופר של 300 שקלים עד השעה 11 או שהם יהרגו אותו, אני באה ממשפחה ענייה ואין לי את הכסף, הבאתי מה שהיה לי אבל עדיין חסרים לי 300״
״שמעתי מחברה שהמאמנים שהגיעו במעבורת חמודים אז באתי לכאן לחפש עזרה, אני גרה בלונגטאוון״ היא מסמיקה ומצביעה על המבנים שבצד ימין של השדה ״זאת העיירה, לונגטאוון״.
[B]ניקו[/B]
מי אמר שזה לא שתי האופציות? Huehue
--
רסיל שומע את מה שאתה אומר ועוזב את הזנב של פרגרו. משלב את כפות ידיו (שבולטות מהשק) ומפנה אליך את הגב.
הוא מתיישב ומתחיל לבהות באבן כלשהי. בינתיים פרגרו מסתובב ונועץ מבט זועם (לא ההתקפה, סתם עושה פרצוף) ברסיל.
הוא רץ על רגליו הקטנות אל רסיל, לוקח הרבה תנופה בשביל הדחיפה שהוא זומם לבצע.
המיקום שלכם הוא סוג של משולש, רסיל יושב עם הגב אל שניכם ואתה נמצא באלכסון קצר מפרגרו ששועט במהירות מהדחף לנקמה.
-
[QUOTE] פלורנס
הסגנון של ההמשכים שלי מוכתב ומותאם לפי שלכם, אם אתה רוצה שזה יהיה רציני, פשוט תגיב בצורה רצינית
מהפעם הבאה שתחשוף פוקימון אני אשלח גם בסקייפ, התמונות כאן פשוט נמצאות בלינקים כבר (הסקייפ זה בנוסף, אני צריך שהתמונות יהיו גם באשכול אבל זה אותן תמונות בדיוק)
--
את צורחת בgayness ומתחילה להתקדם בשדה, השמש זורחת בשמים ופוקימוני הציפור מצייצים על העצים שתוחמים את השדה- רחוקים מראייה ברורה, מאמנים מתרוצצים בדשא ועורכים קרבות עם פוקימוניהם החדשים. את רואה מבנים באופק, מהצד הימני של השדה, אמנם הוא רחב ידיים אך הוא לא ארוך במיוחד.
עוד פיניטסים
פוקימון דמוי עכבר-
[url]http://i.imgur.com/Y2wPXCMh.jpg[/url]
[url]http://i.imgur.com/GQLNv0Vh.jpg[/url]
פוקימון דמוי זחל:
[url]http://i.imgur.com/CEv9ui3h.jpg[/url]
[url]http://i.imgur.com/NGyc4e6h.jpg[/url]
סיכום: יש מאמנים, יש פוקימונים, יש מבנים בסמוך לשדה ואפשר להמשיך מעבר לשדה. כמובן אפשר לסטות מהדרך אם רוצים כפי שאמרתי בסעיף ״הסבר על המפה״[/QUOTE]
"אוקיי." אקח נשימה עמוקה וארגע מעט. סך הכל נראה לי שאני נהנית מהמחוז ואני רוצה לחקור יד כמה שניתן. אם כך אני אקח את הדרך הישירה לעיר לונג! אני אמשיך בדרכי ההתרגשות, אתעלם מהפוקימונים והמאמנים בשלב זה...
-
[QUOTE] פלורנס
הסגנון של ההמשכים שלי מוכתב ומותאם לפי שלכם, אם אתה רוצה שזה יהיה רציני, פשוט תגיב בצורה רצינית
--
עוד פיניטסים
פוקימון דמוי עכבר-
[url]http://i.imgur.com/Y2wPXCMh.jpg[/url]
[url]http://i.imgur.com/GQLNv0Vh.jpg[/url]
פוקימון דמוי זחל:
[url]http://i.imgur.com/CEv9ui3h.jpg[/url]
[url]http://i.imgur.com/NGyc4e6h.jpg[/url]
סיכום: יש מאמנים, יש פוקימונים, יש מבנים בסמוך לשדה ואפשר להמשיך מעבר לשדה. כמובן אפשר לסטות מהדרך אם רוצים כפי שאמרתי בסעיף ״הסבר על המפה״[/QUOTE]
"אוקיי." אקח נשימה עמוקה וארגע מעט. סך הכל נראה לי שאני נהנית מהמחוז ואני רוצה לחקור יד כמה שניתן. אם כך אני אקח את הדרך הישירה לעיר לונג! אני אמשיך בדרכי ההתרגשות, אתעלם מהפוקימונים והמאמנים בשלב זה...
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494429][B]פלורנס
[/B]הסגנון של ההמשכים שלי מוכתב ומותאם לפי שלכם, אם אתה רוצה שזה יהיה רציני, פשוט תגיב בצורה רצינית
--
עוד פיניטסים
פוקימון דמוי עכבר-
[URL]http://i.imgur.com/Y2wPXCMh.jpg[/URL]
[URL]http://i.imgur.com/GQLNv0Vh.jpg[/URL]
פוקימון דמוי זחל:
[URL]http://i.imgur.com/CEv9ui3h.jpg[/URL]
[URL]http://i.imgur.com/NGyc4e6h.jpg[/URL]
סיכום: יש מאמנים, יש פוקימונים, יש מבנים בסמוך לשדה ואפשר להמשיך מעבר לשדה. כמובן אפשר לסטות מהדרך אם רוצים כפי שאמרתי בסעיף ״הסבר על המפה״.
[B]דרייק[/B]
9:45
--
נאטוק רץ למנקאב, יורה בועות קדימה, גם ביניהן מנקאב מנצל את גופו הקטן ומדלג בלי בעיות, הפעם ללא פגע.
נאטוק קופץ מעל להצלפת הזנב ומתחמק ממנה, אבל מנקאב היה מוכן. הוא מתעטף בכדור אש גדול וקופץ למעלה, נאטוק נפגע מזה ישירות.
ענן עשן נפלט, כשהוא מתפזר אתה רואה את נאטוק מוטל על הרצפה מעולף, מנקאב עומד זקוף לידו ועוזר לו לקום.
״אני הפעם לא אקח כסף על הניצחון, זה לא היה קרב הוגן מלכתחילה״ סאם קורץ ״יופי של גלגל להבות מנקאב, תגובה מצויינת״.
סאם שולף מכיסו פרי כלשהו ונותן אותו לנאטוק, הוא נראה יותר טוב. נאטוק מקפץ ונעמד לצידך.
[B]אלון
[/B]אלון אתה נחש
--
אתה אומר את מה שאתה אומר, בתגובה סיקאט יוצא מהפוקדור קופץ וסוטר לך מספר פעמים, הוא למד סטירה כפולה!
הלחיים שלך מאוד כואבות, סיקאט חוזר לפוקדור מרוצה. אתה מוציא סם אונס ושתי כוסות, אתה שותה את סם האונס.
אתה מתעורר במיטה ומגלה לתדהמתך שבטי לא אנסה אותך. הכל היה סתם חלום, בטי לא קיימת, בילי לא קיימת, אתה סתם ילד בן שמונה בסדרה סדריק, החיים משהו.
אתה מתנער מההזיה ומגלה שאיבדת את סם האונס בעשב כשחלמת בהקיץ. במבט בשעון אתה מגלה שהשעה היא 10:14.
״בעיקרון אני מגדלת פוקימונים, אבל כרגע אני מחפשת עזרה״ היא עונה, דמעות עולות בעיניה ״הפוקימון שלי נחטף, אני צריכה לשלם כופר של 300 שקלים עד השעה 11 או שהם יהרגו אותו, אני באה ממשפחה ענייה ואין לי את הכסף, הבאתי מה שהיה לי אבל עדיין חסרים לי 300״
״שמעתי מחברה שהמאמנים שהגיעו במעבורת חמודים אז באתי לכאן לחפש עזרה, אני גרה בלונגטאוון״ היא מסמיקה ומצביעה על המבנים שבצד ימין של השדה ״זאת העיירה, לונגטאוון״.
[B]ניקו[/B]
--
רסיל שומע את מה שאתה אומר ועוזב את הזנב של פרגרו. משלב את כפות ידיו (שבולטות מהשק) ומפנה אליך את הגב.
הוא מתיישב ומתחיל לבהות באבן כלשהי. בינתיים פרגרו מסתובב ונועץ מבט זועם (לא ההתקפה, סתם עושה פרצוף) ברסיל.
המיקום שלכם הוא סוג של משולש, רסיל יושב עם הגב אל שניכם ואתה נמצא באלכסון קצר מפרגרו ששועט במהירות מהדחף לנקמה.[/QUOTE]
"מה... מה קרה פה הרגע? איך ניצחת מפגיעה אחת? וואו כל הכבוד! נאטוק יופי של קרב, אבל יש לנו עוד הרבה עבודה, תודה רבה על הקרב סאם." אומר ואחפש פוקימונים פראיים באיזור.
-
[B]פלורנס
[/B]את ממשיכה לכיוון המבנים שנמצאים בצידו של השדה, מתעלמת מהדברים שנקרים בדרכך. גקיט רץ בעקבותיך.
כשאת מתקרבת את מזהה את הבתים כמבני קרקע, לא מפוארים במיוחד. את ממשיכה עם השביל ועוברת בין הבתים עד שאת מגיעה לכיכר קטנה שמתפצלת למספר רחובות.
על הכיכר נעוצים שני עמודים, ביניהם פרוסה כרזה: ״ברוכים הבאים ללונגטאוון, ביקור נעים״ (כמו דגל עם מוט משני הצדדים, אם לא הבנת).
את מתקרבת לכיכר ורואה שמאויירת מפה פשוטה של העיירה על האדמה. על פי המפה העיירה בנויה מ2 רחובות ארוכים, שמותיהם solo street וdouble street בהתאמה מלמעלה למטה. על הבתים שמאויירים ברחוב סולו סטריט לא כתוב דבר. מעל למספר בתים שמאויירים בדאבל סטריט רשום מרפאה, חנות ומכולת. (בנפרד, על מספר בתים רשום חנות. המרפאה והמכולת על בית אחד בלבד כל אחד).
--
סורי אם זה לא ברור, אם הייתי מגיב ממחשב הייתי מאייר שניה בצייר אבל אני מהפון
[B]
דרייק
[/B]״בכיף״ סאם עונה והולך, נעלם במהירות באופק עם מנקאב ״נתראה״.
אתה נכנס לדרך הראשונה וסורק את השטח כדי למצוא פוקימונים פראיים ואתה רואה את הבאים:
[SPOILER]
קבוצת פוקימונים צבעוניים דמויי זחל שמבצבצים מהדשא הגבוה:
[IMG]http://i.imgur.com/dBHiWa7.png[/IMG]
2 פוקימונים אפורים דמויי עכבר נאבקים זה בזה על פיסת פרי:
[IMG]http://i.imgur.com/e3pHmD3.png[/IMG]
פוקימון חרק חום, משוטט לו:
[IMG]http://i.imgur.com/eUGfUiW.png[/IMG]
אתה שומע ציוצים של ציפורים מכיוון העצים שבצדי השדה, אבל הם רחוקים מטווח ראייה.
[/SPOILER]
--
אם התמונות לא עובדות (הן אמורות לעבוד) תבדוק בפייקדקס או בתגובות של אחרים, הן נמצאות בלינקים שפרסמתי כבר
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494429]
[B]אלון
[/B]אלון אתה נחש
--
[/QUOTE]
"אוקיי, אוקיי.." אמלמל, ואחליט לקחת את המ''ת ברצינות רבה.
"בילי, את מוכנה לזה? בילי, תתפתחי!", אורה לה בתקווה שזה יקרה.
במידה ולא, אפנה אל בטי. "כן, ספרי לי בדיוק מה קרה. איפה הוא היה כשהוא נחטף, מה אמרו לך, ומי התקשר אלייך. את מכירה מישהו שאולי היה רוצה לחטוף לך אותו? מישהו שיש לך בעיות איתו? בעיות במשפחה? איאלץ לדבר עם ההורים ומכרייך על מנת להבין עוד. מי עוד מכיר את הפוקימון שלך? איזה פוקימון יש לך? בת כמה את? את רווקה?" אשאל אותה וארשום הכל על דף.
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494440][B]פלורנס
[/B]את ממשיכה לכיוון המבנים שנמצאים בצידו של השדה, מתעלמת מהדברים שנקרים בדרכך. גקיט רץ בעקבותיך.
כשאת מתקרבת את מזהה את הבתים כמבני קרקע, לא מפוארים במיוחד. את ממשיכה עם השביל ועוברת בין הבתים עד שאת מגיעה לכיכר קטנה שמתפצלת למספר רחובות.
על הכיכר נעוצים שני עמודים, ביניהם פרוסה כרזה: ״ברוכים הבאים ללונגטאוון, ביקור נעים״ (כמו דגל עם מוט משני הצדדים, אם לא הבנת).
את מתקרבת לכיכר ורואה שמאויירת מפה פשוטה של העיירה על האדמה. על פי המפה העיירה בנויה מ2 רחובות ארוכים, שמותיהם solo street וdouble street בהתאמה מלמעלה למטה. על הבתים שמאויירים ברחוב סולו סטריט לא כתוב דבר. מעל למספר בתים שמאויירים בדאבל סטריט רשום מרפאה, חנות ומכולת. (בנפרד, על מספר בתים רשום חנות. המרפאה והמכולת על בית אחד בלבד כל אחד).
--
[B]
דרייק
[/B]״בכיף״ סאם עונה והולך, נעלם במהירות באופק עם מנקאב ״נתראה״.
אתה נכנס לדרך הראשונה וסורק את השטח כדי למצוא פוקימונים פראיים ואתה רואה את הבאים:
[SPOILER]
קבוצת פוקימונים צבעוניים דמויי זחל שמבצבצים מהדשא הגבוה:
[IMG]http://i.imgur.com/dBHiWa7.png[/IMG]
2 פוקימונים אפורים דמויי עכבר נאבקים זה בזה על פיסת פרי:
[IMG]http://i.imgur.com/e3pHmD3.png[/IMG]
פוקימון חרק חום, משוטט לו:
[IMG]http://i.imgur.com/eUGfUiW.png[/IMG]
אתה שומע ציוצים של ציפורים מכיוון העצים שבצדי השדה, אבל הם רחוקים מטווח ראייה.
[/SPOILER]
--
אם התמונות לא עובדות (הן אמורות לעבוד) תבדוק בפייקדקס או בתגובות של אחרים, הן נמצאות בלינקים שפרסמתי כבר[/QUOTE]
עובדות תודה :)
--------
"אממ נאטוק, בוא נלך על החרק בעל הצבתות, תרוץ אליו ותתקוף אותו במטווח בועות, צא!"
-
[QUOTE] פלורנס
את ממשיכה לכיוון המבנים שנמצאים בצידו של השדה, מתעלמת מהדברים שנקרים בדרכך. גקיט רץ בעקבותיך.
--
[QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
זה בסדר...
-
אני אביט סביבי ואתפעח מהעיר. אחר כך אכנס למרפאה כדי לבדוק כיצד אוכל לרפא את הפוקימונים שלי (ואת פני הכואבים)
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494429][B]
[B]ניקו[/B]
--
המיקום שלכם הוא סוג של משולש, רסיל יושב עם הגב אל שניכם ואתה נמצא באלכסון קצר מפרגרו ששועט במהירות מהדחף לנקמה.[/QUOTE]
"רסיל, מהר, נשיכה בכל הכוח על שנבו של פרגרו! דאג למכה כואבת!" אומר לו. 'אז כנראה שיוזמה שלו לא היתה רעיון כזה טוב. נראה שייקח לי זמן להתרגל לרסיל'.
-
[B]אלון[/B]
העננים בשמיים מתפזרים וקרן אור עוברת ביניהם ומאירה עליך, אתה שומע קול:
[video=youtube_share;nsBByTiKfyY]http://youtu.be/nsBByTiKfyY[/video]
״השה״ם מרוצה מבחירתך״. העננים נסגרים.
בילי מתרכזת מאוד חזק, הזנב מתרומם לשניה ויורד. כלום לא קורה. לאחר כמה שניות אתם מתחילים להריח ריח מסריח.
״היה לי סמלו הוא היה איתי בדרך 3, טיילנו.. היא נמצאת בהמשך הדרך הזאת.. סתם טיילנו ואז הם הגיעו, אחד מהם בריון גדול, פשוט הכניס אותו לשק ואמר ׳שלמי לי 300 שקל אם את רוצה לראות אותו שוב, יש לך עד 11׳ ניסיתי לחטוף לו את השק אבל הוא היה גדול וחזק מדי, ולא היו לי עוד פוקימונים באותו הרגע״ היא מתייפחת והדמעות מתחילות לזרום ״אני לא מכירה את הבריון אישית, בכלל לא הסתכסכתי עם אף אחד בשנים בשאני במחוז הזה. אני לא ממש מוכרת כאן, המעגל החברתי שלי בנוי מההורים שלי ששניהם בדיכאון עמוק, מאז שאבא שלי הפסיד הכל בהימורים ועברנו לבית בוץ בלונגטאוון הם פשוט יושבים כל היום על הספה המסריחה שמצאנו ברחוב״.
״עוד אנשים הם מאמנים פה ושם, אבל הם ממשיכים הלאה ושוכחים ממני מהר. האנשים בעיירה מתעלמים ממנו, חושבים שאנחנו הורסים את השם הטוב של העיירה כי אנחנו העניים היחידים.אני בת 18 וכן אני רווקה״.
״הבחור הזה שחטף לי את הפוקימון ידוע כאן באזור, הוא כבר הרג 12 פוקימונים של אנשים שלא שילמו את הכופר ופצע רבים אחרים, הוא כבר מאמן מנוסה, ומי שמפסיד לו מאבד את הפוקימון שלו לנצח, אני לא מסוגלת להפסיד את סנלט, הוא איתי מאז שהגעתי למחוז״ היא מביטה בך עם עיניה הגדולות בתחנונים ״בבקשה, תוכל לתרום לי קצת כסף? אני מבטיחה שאחזיר לך אותו בבוא היום.. בבקשה..״
[B]דרייק[/B]
אתה בוחר ללכת על החרק עם הצבתות, הוא רץ בדשא אחרי משהו לא בטווח ראייה מהעין שלך.
נאטוק תוקף אותו עם בועות, הוא פותח את פיו ומשב של בועות כחלחלות משוגרות במהירות לכיוון הפוקימון חרק בעל הצבתות.
נאטוק פוגע בגבו של הפוקימון, מה שגורם לו ליפול על הפרצוף. הוא מתרומם בזעם ומתחיל לרוץ בפראות אל עבר נאטוק.
[B]פלורנס[/B]
עברנו לרציני?
--
לאחר הליכה קצרה ברחוב השני את מגיעה למרפאה. היא נראית כמו דירת קרקע רגילה לחלוטין, מלבד השלט העקום שתלוי מעל לדלת המבנה.
את נכנסת בחשש למרפאה, בפנים יש דלפק קטן שעומדת בו פקידה שמנה עם שומה על תחתית הלחי, במבט סביב המרפאה קטנה: שתי דלתות שמובילות לחדרים אחרים, מספר כיסאות פלסטיק שמוצמדים לקירות, וכוננית ספרים שעליה צנצנות עם דברים מוזרים.
אין תור לדלפק, למעשה אין שם איש מלבדך ומלבד הפקידה השמנה שבוהה בך בחוסר עניין.
[B]ניקו[/B]
איך בזנב אין לו זנב בפנים
--
רסיל ממשיך להתעלם ממך, הוא חומק מפרגרו בקפיצה הצידה, פרגרו עוצר במקום.
רסיל קופץ על פרגרו עם דחיפה ומגלגל אותו על הגב, הוא נושך בזנבו ואיכשהו בשארית כוחותיו זורק אותו.
אתה לא מבין מה קורה ופרגרו פוגע לך בראש, אתה נופל ושניכם מתעלפים (סתם, לך יש בונקלה והוא מתעלף).
רסיל מסתכל עליך ומחייך חיוך זדוני.
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494539][B]אלון[/B]
בילי מתרכזת מאוד חזק, הזנב מתרומם לשניה ויורד. כלום לא קורה. לאחר כמה שניות אתם מתחילים להריח ריח מסריח.
״היה לי סמלו הוא היה איתי בדרך 3, טיילנו.. היא נמצאת בהמשך הדרך הזאת.. סתם טיילנו ואז הם הגיעו, אחד מהם בריון גדול, פשוט הכניס אותו לשק ואמר ׳שלמי לי 300 שקל אם את רוצה לראות אותו שוב, יש לך עד 11׳ ניסיתי לחטוף לו את השק אבל הוא היה גדול וחזק מדי, ולא היו לי עוד פוקימונים באותו הרגע״ היא מתייפחת והדמעות מתחילות לזרום ״אני לא מכירה את הבריון אישית, בכלל לא הסתכסכתי עם אף אחד בשנים בשאני במחוז הזה. אני לא ממש מוכרת כאן, המעגל החברתי שלי בנוי מההורים שלי ששניהם בדיכאון עמוק, מאז שאבא שלי הפסיד הכל בהימורים ועברנו לבית בוץ בלונגטאוון הם פשוט יושבים כל היום על הספה המסריחה שמצאנו ברחוב״.
״עוד אנשים הם מאמנים פה ושם, אבל הם ממשיכים הלאה ושוכחים ממני מהר. האנשים בעיירה מתעלמים ממנו, חושבים שאנחנו הורסים את השם הטוב של העיירה כי אנחנו העניים היחידים.אני בת 18 וכן אני רווקה״.
״הבחור הזה שחטף לי את הפוקימון ידוע כאן באזור, הוא כבר הרג 12 פוקימונים של אנשים שלא שילמו את הכופר ופצע רבים אחרים, הוא כבר מאמן מנוסה, ומי שמפסיד לו מאבד את הפוקימון שלו לנצח, אני לא מסוגלת להפסיד את סנלט, הוא איתי מאז שהגעתי למחוז״ היא מביטה בך עם עיניה הגדולות בתחנונים ״בבקשה, תוכל לתרום לי קצת כסף? אני מבטיחה שאחזיר לך אותו בבוא היום.. בבקשה..״
[B]דרייק[/B]
אתה בוחר ללכת על החרק עם הצבתות, הוא רץ בדשא אחרי משהו לא בטווח ראייה מהעין שלך.
נאטוק תוקף אותו עם בועות, הוא פותח את פיו ומשב של בועות כחלחלות משוגרות במהירות לכיוון הפוקימון חרק בעל הצבתות.
נאטוק פוגע בגבו של הפוקימון, מה שגורם לו ליפול על הפרצוף. הוא מתרומם בזעם ומתחיל לרוץ בפראות אל עבר נאטוק.
[B]פלורנס[/B]
עברנו לרציני?
--
לאחר הליכה קצרה ברחוב השני את מגיעה למרפאה. היא נראית כמו דירת קרקע רגילה לחלוטין, מלבד השלט העקום שתלוי מעל לדלת המבנה.
את נכנסת בחשש למרפאה, בפנים יש דלפק קטן שעומדת בו פקידה שמנה עם שומה על תחתית הלחי, במבט סביב המרפאה קטנה: שתי דלתות שמובילות לחדרים אחרים, מספר כיסאות פלסטיק שמוצמדים לקירות, וכוננית ספרים שעליה צנצנות עם דברים מוזרים.
אין תור לדלפק, למעשה אין שם איש מלבדך ומלבד הפקידה השמנה שבוהה בך בחוסר עניין.
[B]ניקו[/B]
--
רסיל קופץ על פרגרו עם דחיפה ומגלגל אותו על הגב, הוא נושך בזנבו ואיכשהו בשארית כוחותיו זורק אותו.
אתה לא מבין מה קורה ופרגרו פוגע לך בראש, אתה נופל ושניכם מתעלפים (סתם, לך יש בונקלה והוא מתעלף).
רסיל מסתכל עליך ומחייך חיוך זדוני.[/QUOTE]
"נאטוק השתמש בצעקה והחל בריצה אליו ותכין את גופך לתיקול, תקוף!"
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494539][B]אלון[/B]
[/QUOTE]
"יא מסריחה קודם אמרת קוראים לו סמלו פתאום קוראים לו סנלט?" אשאל בכעס, ואברח מהמקום עם בילי.
-
[B]דרייק[/B]
נאטוק צועק בחוזקה, הפוקימון הפראי חודל את ההסתערות בבלבול, אבל ממשיך מיד להתקדם.
נאטוק קופץ עליו ודוחף אותו עם המצוף שכרוך סביבו, הפוקימון נופל ומתרומם ישר על הרגליים.
הוא מסתער קדימה וקופץ על נאטוק, הוא אוחז בבליטה שבראשו (איפה שהקרב נעוץ, הטבעת הזו) בחוזקה ולא מרפה.
[B]אלון[/B]
10:30
--
אתה ובילי בורחים מבטי והיא נעלמת מאחוריכם, לא מנסה לעצור בעדכם. אתם כבר קרובים לסוף השדה. המבנים שראיתם לצד השדה ממש קרובים אליכם.
מעבר לשדה נראה שהעשב הגבוה ממשיך, אבל פחות מאורגן ומטופח. בין חלק מהעשבים יש זוהר כלשהו שמעיד על המצאות מעט מים באזור.
הבתים שלידכם לא נראים מפוארים במיוחד, יש שביל מרוצף קרוב אליכם שחוצה בין שני בתים.
הפוקימונים שנמצאים באזור הם אותם פוקימונים שראיתם קודם, אתה עדיין ממשיך את הציוצים מהעצים שנמצאים בצידו השני של השדה, אבל הציפורים לא מתעופפות. כנראה עקב השמש החזקה שבשמיים.
אתם ניצבים בפני בחירה, לחפש עוד פוקימונים/מאמנים, להכנס למקום שנמצא לידכם בין הבניינים או להמשיך הלאה.
--
אם אתה לא זוכר את הפוקימונים שלחתי אותם לטומטומדייל לפני איזה 2 הודעות שלו
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494683]
--
אתה ובילי בורחים מבטי והיא נעלמת מאחוריכם, לא מנסה לעצור בעדכם. אתם כבר קרובים לסוף השדה. המבנים שראיתם לצד השדה ממש קרובים אליכם.
מעבר לשדה נראה שהעשב הגבוה ממשיך, אבל פחות מאורגן ומטופח. בין חלק מהעשבים יש זוהר כלשהו שמעיד על המצאות מעט מים באזור.
הבתים שלידכם לא נראים מפוארים במיוחד, יש שביל מרוצף קרוב אליכם שחוצה בין שני בתים.
הפוקימונים שנמצאים באזור הם אותם פוקימונים שראיתם קודם, אתה עדיין ממשיך את הציוצים מהעצים שנמצאים בצידו השני של השדה, אבל הציפורים לא מתעופפות. כנראה עקב השמש החזקה שבשמיים.
אתם ניצבים בפני בחירה, לחפש עוד פוקימונים/מאמנים, להכנס למקום שנמצא לידכם בין הבניינים או להמשיך הלאה.
--
אם אתה לא זוכר את הפוקימונים שלחתי אותם לטומטומדייל לפני איזה 2 הודעות שלו[/QUOTE]
"בילי, בואי נעצור לנוח" אומר, ואסביר לה שאני עצלן אז גם היא.
ואז אעצור לנוח איתה.
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494683][B]דרייק[/B]
נאטוק צועק בחוזקה, הפוקימון הפראי חודל את ההסתערות בבלבול, אבל ממשיך מיד להתקדם.
נאטוק קופץ עליו ודוחף אותו עם המצוף שכרוך סביבו, הפוקימון נופל ומתרומם ישר על הרגליים.
הוא מסתער קדימה וקופץ על נאטוק, הוא אוחז בבליטה שבראשו (איפה שהקרב נעוץ, הטבעת הזו) בחוזקה ולא מרפה.
[B]אלון[/B]
--
--
אם אתה לא זוכר את הפוקימונים שלחתי אותם לטומטומדייל לפני איזה 2 הודעות שלו[/QUOTE]
"נאטוק השתמש בצעקה וכך ישחרר ותהדוף אותו אחורה בבועות, לאחר מכן כשהוא מתאושש מהצעקה והבועות תתקל אותו."
-
[QUOTE]
פלורנס
עברנו לרציני?
--
אין תור לדלפק, למעשה אין שם איש מלבדך ומלבד הפקידה השמנה שבוהה בך בחוסר עניין. [/QUOTE]
אני מניח :)
-
"סליחה?" אגש בנימוס לגברת על הגלפק. "אפשר לרפא את הפוקימונים שלי בבקשה? עבר עליהם קרב קשה והם זקוקים לעזרה. תודה רבה!"
בנתיים אביט סביבי ואראה אם יש מכשיר החלפות או משהו...
-
[B]אלון
[/B]אתה עוצר לנוח עם בילי כי אתה עצלן, הבטן שלך מתחילה לקרקר.
אתה מחפש בתיק ומוצא כמה פירורים, אתה יורק אותם כשאתה מבין שהם לא אוכל.
אתה מתחיל לשמוע עקצוצים מהעור שלך ואתה ובילי זוחלים לצל של אחד המבנים.
אתם שומעים יריית אקדח מבפנים והרעש גורם לכם לזנק בבהלה, הבטן שלך ממשיכה להשמיע קולות מוזרים.
[B]דרייק
[/B]נאטוק צועק בעודו רץ מצד לצד בין העשבים בפראות, הפוקימון לא מרפה. הוא ממשיך לצעוק, אבל עדיין לא קורה דבר והפוקימון ממשיך לאחוז בראשו.
נאטוק מנסה להתגלגל על האדמה בחוסר אונים, עשבים עפים לכל עבר ואתה לא רואה כלום.
העשבים נופלים לאדמה, נאטוק עומד עם פרצוף זועם נעוץ בפוקימון, שניהם דרוכים לתקוף.
[B]
פלורנס[/B]
״המרפאה לא מיועדת לפוקימונים״ הפקידה השמנה מפהקת ״אבל אם זה מה שיעיף אותך מכאן, כנסי לחדר 2״.
את נכנסת לחדר, מולך עומד טיפוס כפוף, לבוש בסוג של ספק חלוק ספק שמלה לבנים. על חזהו מדבקה שעליה רשום בכתב מבולגן ׳דוקטור לוונדר׳.
הוא קירח, מסביב לקרחת הוא בעל שיער לבן ארוך. פרצופו צר, שפם לבן ארוך מסתיר את החלקים שלצד פיו חסר השיניים.
״אז מה יש לנו כאן?״ הוא אומר בקול צווחני ״מה את עושה במרפאה שלי? תניחי את החלק הכואב על המיטה!״ הוא מצביע על מיטת טיפולים מלאת אבק.
-
[QUOTE=דניס זה אני;1494539]
[B]ניקו[/B]
--
רסיל מסתכל עליך ומחייך חיוך זדוני.[/QUOTE]
למה לא קיבלתי את נאטוק המצוף התמים הזה למההה
שינשוך בזנב של פרגרו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא יפה רסיל" אומר. אזרוק פוקדור על פרגרו. 'הוא יכול להוות אימון לא רע לרסיל בינתיים, ומי יודע, אולי הוא עוד יהפוך לטוב". אמשיך להתקדם בשדה לאחר מכן, עם רסיל בפוקדור כדי שלא יפעיל עליי עוד תעלול כלשהו.
-
[QUOTE] פלורנס
״המרפאה לא מיועדת לפוקימונים״ הפקידה השמנה מפהקת ״אבל אם זה מה שיעיף אותך מכאן, כנסי לחדר 2״.
את נכנסת לחדר, מולך עומד טיפוס כפוף, לבוש בסוג של ספק חלוק ספק שמלה לבנים. על חזהו מדבקה שעליה רשום בכתב מבולגן ׳דוקטור לוונדר׳.
הוא קירח, מסביב לקרחת הוא בעל שיער לבן ארוך. פרצופו צר, שפם לבן ארוך מסתיר את החלקים שלצד פיו חסר השיניים.
״אז מה יש לנו כאן?״ הוא אומר בקול צווחני ״מה את עושה במרפאה שלי? תניחי את החלק הכואב על המיטה!״ הוא מצביע על מיטת טיפולים מלאת אבק. [/QUOTE]
מצולקת לכל החיים ממה שראיתי, אקח את עצמי הכי מהר שאוכל רחוק מהבניין הזה, צורחת "freaks!" בקולי קולות!