-
קישור לפרופיל שלכם: אני חדש פה.. (הייתי פעיל מאוד לפני מלא זמן, אני אוסיף קישור לפרופיל שלי בהמשך אני מהפלאפון פשוט)
שם הדמות: לואיס פישר
אופי: טוב לב מאוד, אוהב תמיד לעזור אך עם זאת ביישן ונפגע יחסית בקלות. בעל תושייה ונחישות לעזור לעצמו ולחברים שלו וכן לפוקימונים שלו. חטא הקנאה.
מחוז:
פוקימון התחלתי: דור 2 אדמה שתי התפתחויות (נראה לי שאתה כבר יודע את מי אני רוצה ;) )
רקע: ארשום בכיף בהמשך שאהיה על המחשב
האגדי האהוב עליכם: פשוט תענו.
הערות: כרגיל אתם יודעים.
-
[QUOTE=A$ap~Roma;1498742]
[CENTER][B][COLOR=#40e0d0][SIZE=4] התחלה למאמני מחוז ג'וטו~
[/SIZE][/COLOR][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=#008080]בדרכם אל מעבדתו של פרופסור הלם, אשר נמצאת ממש על יד חוף הים של העיירה.
אתה חושב על שני המוזיאונים יש לך הרגשה רעה לגבי המקרה, 'אני בטח אבקר בהם במהלך המסע' אתה חושב לעצמך.
מסביבך הנך שם לב אל המון מאמנים חלקם בדרכם למעבדה וחלקם רצים עם הפוקימון הראשון שלהם בידיהם, אל עבר דרך 29.
'אולי כדאי שאמהר לפני שיגמרו כל הפוקימונים הטובים' אתה חושב לעצמך בעודך פותח בריצה קלה, בסיום 300 מטרים של ריצה קלה הגעת אל אזור המעבדה, אתה מביט סביב ורואה את הגינה המפורסמת של פרופסור הלם בה הוא מגדל שלל סוגי באריס ואפריקונים, כמו כן אתה שם לב לאזור מגודר שבו מאוכלסים פוקימונים שמאמניהם שלחו לפרופסור במטרה לאחסן אותם, כדי לסרוק את כ הפוקימונים שנמצאים שם תצטרכו לשרוף כמה שעות טובות.[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/CENTER]
[/QUOTE]
"או-אה" אני נאומר ומנגב את הזיעה ממצחי
"מעניין אם גם לי יהיו ככ הרבה פוקימונים יום אחד.."
'אני מקווה שכן' אני משלים את המשך המשפט במוחי.
אני קוטף לי ברי ואוכל אותו תוך כדי הליכה אל עבר הדלת, וכאשר אני מגיע אליה אני זורק את מה שנשאר מהפרי ודופק בדלת
~~
תגיד, יהיה לך יותר אם אשנה את השם? פשוט לא שמתי לב שיש עוד נייט