-
התפיסה הזאת מילא, פוקימון חלש שהיה עסוק - אני מקבל את זה.
ולגבי מטרה - אני באמת מקווה שזה משהו שעכשיו ילווה את הסדרה, ושתהיה התקדמות פעילה למטרה הזאת בפרקים הבאים. ושאולי איכשהו יתחשבו בזה ש[B]אש הוא לא פאקינג טירון שזה הרגע קיבל את הפוקימון הראשון שלו, אלא הוא סגן אלוף קאלוס, ואלוף אלולה[/B]ג€‹...
-
אותי מדהים שיש מסורת רבת שנים שבה מאמנים מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוקדור כדי לפתח אותם לג'יגאנטמקס, ובגלל שפיקאצ'ו לא אוהב פוקדורים, אז חרא על הפנים של כולם, לא מכבדים את המסורת, יורקים בפנים של המשחקים, עושים ערבובייה של בשר וחלב ומחליטים שפיקאצ'ו משתנה בלי לחזור לכדור. ועל זה נאמר - ok boomer.
-
התבלבלת - יש מסורת ארוכת שונים שבה פיקאצ'ו נמצא מחוץ לפוכדור. ועכשיו בא החוצפה הזה kyodaimax ודורש שפיקאצ'ו יחזור לפוכדור. ברור שאף אחד לא מתכוון להקשיב לילד החדש והמתלהב בשכונה!
-
[B]פרק 14[/B]
אז סוף הפרק הקודם היה מבטיח כשקיבלנו אולי כיוון לתכנית. האם זה יבוא לידי ביטוי בפרק הזה? אוקיי, משום מה בתחילת הפרק אנחנו באישו, כשהתגלה משהו במדבר של אישו (אונובה). בתור מישהו שנהנה מ BW אני מקווה שיהיו אזכורים לשם, אבל כנראה שלא. אוקיי אז הטמבלים האלו בוהים במדבר (שנראה כמו גבול מאוד לא מציאותי בין שני טוואי שטח) ואז באה מישהי עם מדיצ'ם מרחף. אוקיי..? נראה שבפרק הזה עומד להיות RAID BATTLE - עוד פיצ'ר מפוקפק של משחק פוקימון שאין לנקוב בשמו. ונראה שאש הביא את דרגונייט איתו! יפה מאוד! הדרגונייט של אש חבורתי מדי... וגו הביא בידריל... והם יצטרכו לגרור אותם על מגלשות חול. WTF? ופתאום הם פשוט יושבים על החול אחר כך כאילו לא קרה כלום.... וגו לכד דרמוקה אגרסיבי במיוחד במצב מדיטציה או איך שלא קוראים לזה. אוקיי מנהיג המשלחת הזאת מקריפ אותי עם ה enchanting שלו... קרוקודיל! האם אש יגיב על כך...? סוג של! אש זוכר שחשמל לא משפיע על קרוקודיל ושהוא פוקימון אדמה! זה... שיפור.... OMGGGG גו לכד פוקימון אחרי קרב????? אפשר לעשות את זה???? חשבתי שחייבים לזרוק את הפוקדור מיד בלי לחשוב! אני לא מבין איך פרסמו את המקום הזה לקהל הרחב של "בואו ותעזרו לנו לחקור את זה" כשיש בזה כל כך הרבה סכנות.... והנה אש מת!!! אה, שיט, המדיצ'ם הציל אותו... TRAPPU NO HATSUDO....yugioh intensifies ... קופגריגוס נראה מוזר כשהוא לא עומד... חידה באקסייפ רום heh. וואו זאת הייתה חידה קלה. "תלחצו על כל הכפתורים". והנה הענק... גולאג... אני זוכר שאש כבר פגש אחד גדול כזה, אחד מהשומרים של מלוטה, עד כמה שאני זוכר. או שהוא כן היה בגודל הסביר של שני מטר..? לא זוכר. אני חושב נגיד שלקרב כזה אש היה צריך להוציא את דרגונייט... בכל זאת פוקימון עם מדרגת שכר גבוהה יותר משל פיקאצ'ו. מצד שני, הדרגונייט של אש נראה לי קצת נחנח מדי מכדי באמת להילחם... אז פיקאצ'ו עדיף. בכל מקרה הנה ה RAID BATTLE המפוקפק. וכן, זה שאש הורה לתקוף את גולאג במכת ברק רק מוכיח שהוא זכר את קרוקודיל ספיציפית, כי הוא עדיין לא יודע שבאופן כללי חשמל לא משפיע על פוקימוני אדמה, הוא זכר את זה לקרוקודיל ספיציפית. מדיצ'ם ופייסדק כחול מתים. ופיקאצ'ו. אה, עכשיו הוא מוציא את דרגונייט. בוא נבדוק את הטענה הקודמת שלי. אה, נראה שיש לו רוח לחימה, אז טעיתי. כן... בידריל לא פוקימון בסדר גודל הנכון לקרב שכזה... הדרמוקה יותר פוקימון מתאים. מה זה hurricane? בטח מתקפה מדור 6+ שאני לא מכיר. הולי קראפ, גו תפס גולאג ענק בגודל 5 מטר.... לגו יש עכשיו פוקימונים לג'יט.... הבעיה היא רק שהוא לא לוכד אותם בדרך לג'יט! אז הגורל של גולאג... להיות דחליל מדופלם... עצוב. וגנגר עדיין לא נלכד, נכון?
זה היה פרק לא רע סך הכל (היה שימוש בפוקימונים), אבל עדיין לא מתחילים להתמקד על המטרה של הליגה וזה.
-
[B]פרק 15[/B]
אז בפרק האחרון כולנו נשדננו כשגו לכד גולאג ענק. שלג בורמיליון..? אוקיי אז הם מגורשים זמנית ממכון המחקר לצרכי תחזוקה. מעניין. חהחה, היבאני דואג לשלושת הקוקונים של גו. וואו המקצועות של ההורים של גו כל כך גנריים. מהנדס מערכת ומתכנת. פחחח אש לא מבין מילה ממה שגו אמר לו. כמה טמבל הבן אדם הזה. אוי כמובן שמשהו נפל לו מהשקית... אוי לא אני רואה שזה הולך להיות פרק מאוד מעפן. אם סבתא של גו אוהבת אוזניים, אז היא הייתה צריכה להכיר את הורנבי של סיטרון. למה שגזר בצורת כוכב יהיה טעים יותר או מיוחד...? איזו סבתא מוזרה/מגניבה. טרוניר קריוקי. אוקיי. אני אמור לדעת מה הזה הלוגו הזה של כנף שיש על הגב של סבתא שלו...? חה, אני אוהב את הדאגות של ההורים שלו, זה משהו מאוד אמין. "GO GO SYSTEMS"... איזו משפחה מוזרה. צ'ריזרד בלייסטויס וג'יגליפאף. כמובן שאף אחד לא אוהב את בלבזאור :P. והרינגטון שלו זה GO GO GO GO OGO GOGO XDDDD אגב אני סתם שאלה. [B]לאש אין את הטלפון של גו??? הוא לא יכול להתקשר אליו ולהגיד לו שנפל לו משהו מהתיק???? [/B]אני חש שהתהלהבות של גו בנוגע להורים שלו היא קצת העמדת פנים. קיובון מוקף בשלושה מנקים... מה לעזאזל. איזה מעפן הקיובון הזה. היי, גו משתמש בפוקימונים שלו! איזה חסר תועלת הטיילו של גו. אש התקשר לגו!!! אני גאון!!!!!!! אני אקבל את האמירה של אש "mankey can be crafty" כרפרנס למנקי שהיה לו. אהבתי שיש תמרור זהירות מנקים בפארק. היי! המנקים אימצו את תנוחת הלא שומע-לא רואה- לא מדבר!!! כמה פרטים!! פירו ידידותי??? יש דבר כזה בפוקימון??? תמיד אם יש פירו בפוקימון אז כולם מסביבו מתים. כן... מראה מאוד הגיוני בעיר, פירו, אחריו טסים דרגונייט שעליו רוכבים שני אנשים, ואחריו טסים סייטר בטרפרי בידריל וטיילו. האשטג JUST POKEMON THINGS. כן, זה דבר [B]טוב[/B] שאש לא הבין שום דבר מההסבר של פירו... הייתי מופתע אם היה אחרת. אוקיי, גו לא מפר את חוק השש פוקימונים. היי!!! זאת הפעם הראשונה אי פעם שמישהו גונב לאש את השורה של "I'm Satoshi from Masara Town"! יש שוק ברור על פני כל הנוכחים. ממתי גו מבקש רשות מפוקימונים ללכוד אותם... הוא פשוט לוכד אותם... או שיש הבדל בין ללכוד פוקימון עירוני שגר בעיר ללכוד פוקימונים פראיים שנמצאים בשדות...? הוא לכד קיובון. זה השביעי, הוא אמור להשתגר למעבדה עכשיו. או שזה לא יקרה כי המעבדה לא מתפקדת..? כן, זה לא קורה בינתיים. וואו איזו מתנה מעפנה...
פרק אכן די מעפן אבל מבדר למדי. פרק 16 זה הפרק האחרון בתקופת הניסיון, אבל אני חושב שאני אאריך אותה כי אני רוצה לראות איך הם מקדמים את הכיוון של המטרה של אש. נראה בפרק הבא מה יהיה גזר הדין.
-
[B]פרק 16[/B]
האם אנחנו ממשיכים לדון בגנגר שרודף את המעבדה? נראה שכן. מר. מגמנייט-פטיש בצרות. מה זה מסך כותרת הפרק המאוד לא שגרתי הזה? זה מעיד על זה שזה עומד להיות פרק מפוקפק. מה זה היה הסיפור הזה שמר. מיים סיפר... לול בובה של substitute פגעה באש. איזה משחק מילים מטופש של סטושי. איזה משוגע הפורפסור הזה "כן, דברים שקורים לא בשליטתי יכול להיות מגניב!" טוב זה די מטומטם. כל ה"קללות" של אש. אוקיי אני רואה לאן זה הולך. הבחור הצהוב וגנגר משלימים בסוף הפרק, או שיהיה לנו עוד מקרה צ'ארמנדר, ואש ישתמש בגנגר כדי ללמד את הבחור הצהוב לקח בסוף הפרק. אחד משני אלה. אני מתחיל לנטות יותר לכיוון השני. מה שדי צפוי כי הבחור הצהוב נראה כמו שמוק. אה כן צוות רוקט קיים. אוקי, אפשר לשאוב גנגר עם שואב אבק. TIL. וואו אש כל כך מרגש. /S. שוב צוות רוקט מקבל פוקימוני RNG. דסקולים. רוח חזק על רוח, אגב. וגנגר פשוט מנצח בניגוד למהלך הקרב כי סיבות. אש מת??? יש!!!! שיט. אז אש לכד גנגר. אש הולך על שישייה OG - דרגונייט גנגר. זה נחמד, אבל הפרקים מטומטמים. מאיפה גנגר הביא את כל התפוחים האלו?
הפרק הזה היה קצת מטומטם אבל המסקנה שלו הייתה טובה (לעומת הפרק הקודם שהיה חביב אבל בסופו של דבר חסר תועלת). טוב, פרק 16 היה הCUTOFF המקורי שלי להחליט מה אני חושב. אני חושב שאני אתן הארכה לסדרה, כי קיבלנו איזשהו כיוון רק לפני כמה פרקים. אז אני אחליט שוב בפרק 26 איך הסדרה מתקדמת. ייתכן והתהליך הזה בסופ ושל דבר יביא אותי לסוף הסדרה, נראה.
-
הפרק האחרון היה דווקא פרק מאוד נחמד.
נחמד שנותנים לאש כרגע ללכוד רק פוקימונים מפותחים סופים רק מדור 1.
-
[ציניות] ייאיי, בוא נעשה לאש עבודה קלה וניתן לו ללכוד רק פוקימונים התפתחות שלישית.
הימורים מה יהיה הפוקימון הבא שלו?
-
[QUOTE=Hit Man;1512964][ציניות] ייאיי, בוא נעשה לאש עבודה קלה וניתן לו ללכוד רק פוקימונים התפתחות שלישית.
הימורים מה יהיה הפוקימון הבא שלו?[/QUOTE]
גארידוס
-
גרידוס הוא התפתחות שנייה, למרות שסוג מים זו אופציה לא רעה.
-
[QUOTE=Hit Man;1512972]גרידוס הוא התפתחות שנייה, למרות שסוג מים זו אופציה לא רעה.[/QUOTE]
גם מסטר מיים זה התפחות שנייה
-
הממ, לא חשבתי על לספור את מר. מיים בשישייה של אש בכלל. נכון, הוא השתתף בתחרות ההיא, אבל הוא מרגיש עדיין יותר כעוזר במכון המחקר של סאקורגי מאשר פוקימון לקרבות. אני מניח שנגלה.
-
הוא בייביסיטר. לא יותר ולא פחות.
-
בייביסיטר עם mad kung fu skillz
-
[B]פרק 17[/B]
מתחילים בקרב אימון של אש וגו. אני חושב שהידורמה צוחק על זה שלהיבאני אין מתקפות אש. YUP. איזה מעפן. טוב אז נראה שהפרק הזה יוקדש לטיפול בבעיה הזאת. אני אוהב את איך שאש מסביר מתקפות לפוקימונים... לא גו, פוקימון אש ללא מתקפות אש הוא פשוט חסר תועלת לחלוטין. אתה לא עוזר. אש, אתה צריך להבין כשבחורה אומרת לך לא. אל תנסה לשכנע אותה. לא יפה. אני תוהה האם זה הפליפר של צוות רוקט? למה ג'יימס מתגנב בדרך לטלפון ציבורי...? זה טבעי ללכת לטלפון ציבורי במאצע הרחוב.... אה כי זה טלפון ציבורי שנלקח מהסדרה המצוירת של ג'קי צ'אן. המנגינה מגניבה. וכל הסצינה הזאת לקוחה מז'אנר אחר. וואו, צ'יפס קפוא, איזה הזויים. אני לא מבין את המשחק הזה. זה מתבסס על יותר מדי משחקי מילים/צלילים ביפנית, שאין לי סיכוי להבין, נכון? כן, כל הסצינה הזאת לקוחה מז'אנר אחר... אופס, גו נפל למחבוא של צוות רוקט... לולול השם של ג'סי לגו - BRATTY BOY MK. 2. השם הכי טוב ביקום. אהההה עכשיו ברור למה ג'יימס הלך בצורה כזאת. כי זה [B]אכן [/B]לא טבעי שתהיה עמדת טלפון ציבורי ברחוב! וואו צוות רוקט בפרק הזה... are all over the place פוליראת' ומשהו מוזר שהיה בפרק קודם. לול גו מאמן ברמה כל כך נמוכה שפוקימון ברמה נמוכה כמו היבאני לא מציית לו. היבאני מת. והנה צוות רוקט מתו. וואו, מדהים. זה היה הקרב הכי מעפן אי פעם. היבאני לא קונה את החרא הניו-אייג'י של גו לול. אש: "כשפיקאצ'ו ואני נלחמים אנחנו הופכים לאחד" - בינתיים איפשהו בקאלוס, גקוגה מזיל דמעה. צוות רוקט סיבוב שני! גם אם היבאני ישתמש במהלך אש, איך זה ינצח את קמוקנו הזה...? לול גו מבין מה אש אומר. אה, היבאני אשכרה מתפתח!! היבאני 2.0 נראה מגניב. וזה קצת מוזר שהוא צריך באמת PROJECTILE לגחלת שלו. רביפוט. רבי-פוט. רב גדול בתורה. לול אבל הרמה של גו נמוכה מדי! אז הוא לא שולט בו!
אוקיי זה היה פרק די טוב לגו ובאופן כללי. עכשיו בפרק הבא הוא צריך ללמוד להשתלט על הפוקימון שלו. כמובן שזה נותן לי VIBES של צ'ארמיליון ואש, מה שרק מעיד על כמה לא מקוריים הצוות של פוקימון, והם כל הזמן עושים את אותם סיפורים. אבל זה היה פרק לא רע בכלל.
-
זה היה פרק טוב.
קצת מציק לי שהיבאני של גו התפתח כזה מהר מאז שהופיע לראשונה , ועכשיו הוא נראה גם כמו ערס כדורגל.
לפחות הוא לא מקשיב לו סטייל צ'ארמליון- זה ילמד את גו דבר אחד עוד שניים על פוקימונים.
יאלה פרק הבא מכון וורמיליון.
-
[b]פרק 18[/b]
היי, רביפוט החליף את היבאני בכרטיס הפתיח. שזה די הגיוני. אוקיי הפרפדג'ים האלו היו מוזרים. נראה שסוף סוף עומדים לקדם את העלילה של אש..? כן, תודה שאתם מזכירים לנו איך הפירמידה הזאת עובדת... אני עדיין המום מזה שאש לא מקבל דירוג התחלתי גבוה בתור [b]אלוף ליגה[/b]. היי!!!! אש זוכר איך קוראים למנהיג המכון המקורי!!! אני חושב אבל שיש artwork חדש לאיך שסרג' נראה כשאש נזכר בו. חבל שלא מראים פלשבק מהקרב. טוב, אז אנחנו עומדים לחיות מחדש את הקרב במכון ורמיליון. אבל הפעם עם אש קצת יותר פונקציונלי ממה שהוא היה אז. אה, עכשיו מדברים על הקרב בורמיליון, אולי עכשיו יהיה הסבר על זה. לא, במקום זה, נקבל הסבר על מה זה מכונים ומה זה תגי מכון. Seriously??? איזה מאכזב וזלזול בצופים. טוב, אני מניח שזה היה כדי להבהיר שהם גם מנהיגי מכון מתחילים ללא דירוג. Fair enough. עוד מישהו עם מגדר לא ברור. ביסקס הוא זכר או נקבה??? נראה כמו זכר אבל קול יחסית נקבי. יואו למה מנהיגי מכון כל כך חופרים. פשוט תילחמו וזהו, אל תנסי לעודד את המאמן. שוב הכוח של פוקימונים מוגזם וגורם נזק לא מבוקר לסביבה (חלונות שנשברים). Wtffffff השיער של זה קשור לצמה בצורת שקע של כבל חשמלי???@???$@?$? אני מת. טוב אני אקבל את ביסקס כנקבה כרגע. יש זיכרון בסדרה!!!!!!!!!! במכון ורמיליון יודעים מי זה אש!!!!!!!!! שזה גם קצת מטומטם כי זה היה לפני 25 שנים, ומאז היו שם 3948084 מאמנים, אבל בואו נקשיב לסיפור. טוב, זה נשמע סביר. אבל לפי הזכור לי, סרג' היה הרבה יותר מבולבל מאיך שאש מנצח אותו מאיך שהם מציגים את זה עכשיו. רוטום כרוז קרב ם..ם קרב 2 על 2. כבר יותר מעניין מה"גמר" בין לאנס לדנדה. טוב, ההתחלה היא fanservice היסטורי לפיקאצ'ו נגד רייצ'ו. נראה לי שרביפוט רוצה להיות מקודם לתפקיד קרבי, ושגו לא נותן לו את זה. זה כנראה יהיה המוקד בפרקים הבאים. Volteccer זה volt tackle. לעמוד על הזנב. אכן fanservice. איזה קשקוש אלואים. "the tactic the captain was praising" אלואים אני מת. הפוגה טקטקית, ופיקאצ'ו מוחזר, וגנגר יוצא! זה קרב שיפור מאז הקרב ב og. צריך לזכור שראיצ'ו נפגע כתוצאה משימוש בוולט טאקל שלו עצמו. אמנם פיקאצ'ו נפגע יותר, אבל גם ראיצ'ו לא במלוא הכוח. הייתכן..? שמנהיגת מכון לא יודעת שמהלכים נורמליים לא משפיעים על רוח? ו"להשתמש בזנב" זה מהלך נורמלי כי זה לא באמת מהלך... וואו גנגר op pls nerf. זה כבר מזכיר לי את קדברה נגד פיקאצ'ו אצל סברינה... זה פשוט לא היה כוחות. אלקטרוד????? אלקטרוד????? אוקיי איפה ה intangibility של גנגר עכשיו...? הוא פשוט דוחף אותו. זה לא אמור לעבוד. אוקיי גנגר מת. לא היה ברור כל כך אבל נגיד. Rollout זאת אכן מתקפה שמתחזקת בכל איטרציה. ואהבתי את ההוראות של אש "תצפה בתנועות שלו היטב." איזה דיוק טקטי. ???? מה לעזאזל אש עושה שם. Wtf. לול "what an insult" - אמר הבחור עם מסטיק בפה במשך כל הפרק. תפסיקו להרוס את הזירה x.x לול אלקטרוד התאבד אבל פיקאצ'ו שרד.
אוקיי, זה היה פרק מעולה שמכילה את רוב הדברים שאני צריך בפוקימון. קודם כל היו כאן אלמנטים של [b]זכרון[/b]. אנשים ידעו מה קרה בעבר והתייחסו לזה שזה מדהים. היה כאן מספיק שטויות של אש שאיכשהו עובודת, ומספיק דברים הגיוניים של אש שאיכשהו עבדו. וגם זה קידם את העלילה. אז זה היה פרק טוב מאוד. אם זה ימשיך ככה, בפרק 26 אני בהחלט אאשר את פוקימון 2019 לראות עד הסוף.
-
זה היה פרק נהדר שמתיחס לדברים שקרו בעבר הרחוק.
טוב מתי יש רוטום רחפן?
אני משער שבפרק הבא צוות רוקט תופס דיטו.
-
[B]פרק 19
[/B]אוקיי אז גו לכד רטטה, grats. לול דיטו שמתחזה לגרוודיור? למה?? אה אוקיי, מותר להם להיות באתר צילומים, כי סקורגי ביקש. אוקיי. וכן, ג'סי אכן שחקנית מפורסמת, היא פרפורמרית מוכרת בקאלוס! מה כל כך קשה להשיג גרוודיור..? קשה לחשוב על דיטו כמשהו עם רגשות... דיטו חטף את עצמו על ידי צוות רוקט..? "to hire a no-name Metamon" . משום מה זה ממש מצחיק אותי כל הסיטואציה הזאת. צוות רוקט מאמן את יכולת שינוי הצורה של הדיטו הזה לול. לול להשתמש בדיטו כדי לגנוב פוקימונים. כמה בנאלי. איזה כושלים חח. היי עכשיו הלך לו. .... and it's gone. לולולול וואט הפתרונות שלהם ללהיות לחוצים. כן, לתת סטירות לעצמי כדי שחלרר את הלחץ. פתרון מושלם. החלום של וואבאפט לול. איזה אהבל פיקאצ'ו לול. רביפוט הבין הכל לול. רביפוט מפר את talking is a free action. אני מאוד אוהב את רביפוט לאחר שהתפתח. חטיפה עם כופר... כמה אפל וואו. כשצוות רוקט צריכים הם נזכרים שיש להם וואבאפט שהוא בלתי מנוצח. מה לעזאזל וות רוקט עושים לול. WTF. כאילו הם רצו את מה שטוב לדיטו אבל לא רצו לשחרר אותו בעצמם..?
טוב זה היה פרק די מטומטם אבל הוא גרם לי לחייך, אז אוקיי?
-
[B]פרק 20[/B]
השעון המעורר של גו מדהים. אוקיי אז היום הם מדריכים ילדים במכון המחקר הזה? אהא, הם איכשהו דחפו שוב את ה ARC WORDS של הסדרה - pocket monsters, or in short, pokemon, are mysterious creatures that live around this planet או משהו כזה. אוקיי, אני לא חושב שיקרו דברים מעניינים בפרק הזה, אבל אולי אני אהיה מופתע. וואו מיאו פראי. המון זמן לא ראינו כאלו. אני חושב שאש שכח מה המטרה שלהם בסדנה הזאת. למצוא כמה שיותר פוקימונים. לא להסתכל כמה שיותר זמן על אחד. אש חסר תועלת לול. אהבתי את הדיאלוג הקצר הזה בין גו לזאתי עם השיער הורוד (אני מצטער, עדיין לא קלטתי איך קוראים לה. אנימ ניח שזה כתוב פה איפשהו בנושא) הוא עדיין לא תפס פיג'י??? נידורן זכר + נקבה עכשיו גם כן. DAYUM הוא לכד זוג נידורנים בזמן שהם היו עסוקים בלהתחרמן. כמה חצוף. אודיש ופוליטוד.... אלוהים אדירים כל קנטו בדרך להיות של גו. ועכשיו אש היה יכול לספר על זה שהוא לכד פעם פיג'יוטו ולספר את הסיפור המרגש שלו. זה היה יכול להיות נחמד. האם זה יקרה..? לא, אבל במקום זה אש יאותגר לקרב בהפתעה. קוגנה זה השם היפני של גולדנרוד, אוקיי. אני תוהה לפי מה הפורמט של הקרב נקבע. נגיד במכון ורמיליון זה היה 2 על 2. וכאן זה 1 על 1. אני תוהה מה קובע את זה. פיקאצ'ו נגד מגניום... ממש כוחות. טוב זה היה ממש קרב בסגנון של משחקים. זה היה נחמד, אבל שוב, מגניום מת לאחר שספג שני IRON TAIL וTHUNDERBOLT. פיקאצ'ו לא מת אחרי שספג RAZOR LEAF וSOLAR BEAM.... לא נראה לי הגיוני במיוחד, אבל אוקיי. אני תוהה רק כמה ROTOM DRONES יש להם. כי בטח יש עשרות קרבות שקורים בו זמנית... היי, אש מתקרב סוף סוף לטופ 1000. [B]ר[/B] 37. הייתי בטוח שגו כבר ב TRIPLE DIGITS. איזה צוות רוקט זה בחיי חחח. הם אפילו לא מסתירים את המדים שלהם כל כך חחחח. [B]רואים את ה-R מתחת לגלימות!! [/B]זאת הייתה הסכימה אחת היותר מטומטמות שלהם TO DATE. מדהים. אני חושב שאני מתאהב יותר ויותר בצוות רוקט. כאילו באנימה האידיאלית שלי לא יהיו צוות רוקט, אבל איך שפוקימון נראה כעת, צוות רוקט זה מה שהאנימה צריכה. ואף אחד לא מגיב על זה שלוגיה אקראי הופיע באמצע הרחוב...?? עכשיו צוות רוקט מתעופף אפילו בדרכים שלא הגיוניות מבחינת פיזיקה של סדרות מצוירות לולולולו. וואו איזה סיכום מטומטם לפרפג' הזה. אוהו! הלוגיה היה מיו בסוף!!! איזה TWIST!!!
אכן פרק חסר תועלת כמו שחשבתי. אבל זה פשוט הטבע של פוקימון, אני מניח. לא ייתכן שבפוקימון בכל הפרקים יקרו דברים חשובים...
-
זה היה פרק נחמד.
כנראה מי שיבקע מהביצה של אש קיבל זה סובל או גרוקי.
דרך אגב יצא טריילר של דקה שמציג אירועים שיקרו ב5 בפרקים או אפילו יותר הבאים של הסדרה- נראה מסקרן.
-
רגע רגע רגע מה??
אש קיבל ביצה??? מתי זה קרה?? כי סגרתי את הפרק ב to be continued, וזה לא קרה עד אז....
-
[QUOTE=LordAbizi;1513018]רגע רגע רגע מה??
אש קיבל ביצה??? מתי זה קרה?? כי סגרתי את הפרק ב to be continued, וזה לא קרה עד אז....[/QUOTE]
הראו את זה בפרומו לפרק הבא.
גם פרסמו את זה באיטרנט לפני שבועיים שהוא הולך לקבל ביצת פוקימון.
פרסמו גם ברשת שהפוקימון שהולך לבקוע ממנה הוא אחד מ5 הבאים : התחלתי עשב מדור 8. התחלתי מים של דור 8. מאנצ'לקס.
והשתיים האחרונים נראה לי היו ריולו וטיירוג.
-
אה אוקיי, אני לא צופה בפרומואים לפרקים הבאים או קורא ספוילרים, אז זה הגיוני שלא ידעתי את זה. (זה בסדר לכתוב על דברים שקורים ב preview לפרק הבא, אז אתה יכול להמשיך להגיב לזה)
-
[QUOTE=LordAbizi;1513020]אה אוקיי, אני לא צופה בפרומואים לפרקים הבאים או קורא ספוילרים, אז זה הגיוני שלא ידעתי את זה. (זה בסדר לכתוב על דברים שקורים ב preview לפרק הבא, אז אתה יכול להמשיך להגיב לזה)[/QUOTE]
לקרוא ספוילרים אני מבין, אבל למה אתה לא רואה אתה לא רואה את הפרומו לפרק הבא?
-
האמת היא שבהתחלה שכחתי שזה קיים, כי לא טרחתי לצפות בסיומת, כי השירים לא מעניינים אותי, ככה שפשוט התרגלתי לסגור את הפרק איך שהסיומת התחילה. אבל אולי כדאי לי להתרגל מחדש לדלג לחצי הדקה האחרונה כדי לצפות בזה...
-
[B]פרק 21[/B]
הקול של המאמן האקראי עם הוולפיקס מזכיר לי את הקול של שוטא מXYZ. האם יש דברים בגו? אה והנה הביצה עליה דיברת, ליאור. מה. מערכת הרבייה של פוקימונים [B]עדיין [/B]לא ידועה היטב??? מה לעזאזל המדענים עושים שם כל היום?? (נותנים פוקימונים לילדים בני 10, זה מה שהם עושים...) והנה הם הולכים לחפש ביצים של פוקימונים... וגו לכד אגזקיוט. אני תוהה מתי הם יטפלו בבעיה של רביפוט... עוד קרב מדורג של אש? המאמן שנגדו אש יילחם הוא מהעיר פיושה. אגב, זה לינק שימושי לצורך תרגום שמות יפניים לשמות נורמליים: [FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/List_of_cities_and_towns. גם זה יהיה אחד על אחד. אני לא מבין למה אש לכד דרגונייט וגנגר אם הם לא נלחמים אף פעם, ואש משתמש רק בפיקאצ'ו... פיקאצ'ו נגד טאורוס, שנראה לי שהקרניים שלו קצת יותר שרוטות משהן צריכות להיות? האם אש יגיב על זה שהוא יודע מה זה טאורוס כי יש לו 30 כאלה...? אה אוקיי, התייחסו לקרניים כי הפוקדע אמר שזה אומר שזה הבוס. אז זה המנהיג של עדר טאורוסים. לאש לא אכפת - אש לכד עדר שלם! איך LETS FINISH IT אם עוד לא פגעת בו בכלל איך??? ולמה הביצה מגיבה לזה? אני מניח שנקבל הסבר גרוע בעוד 5 דקות. אש הפיל פוקימון של ה TOP 1000 בעולם עם מכת ברק אחת... העולם הזה גרוע, תכלס. והמאמן שהוא נלחם נגדו נעלם. LIKE LEGIT, פשוט נעלם. אה לא, הוא עדיין פה. איזו בחירת מילים מקרית של גו, הא. לול התגובה של פיקאצ'ו לטיפול. וואו, זה נחמד לראות טיפול בפוקימון שאינו להכניס אותו למכונה מתקנת הכל... באנימה האידיאלית שלי לא הייתה מכונת תיקון פוקימונים אוטומטית... וואו איזה בירוקרטיה גרועה יש לעולם הזה. בא עובד סוציאלי ומשאיר אצלה ביצה, והיא פשוט מביאה אותה לאש. העולם הזה דפוק לגמרי. ביצה משינו... מענייין. אולי זה יהיה עוד מקרה של גקוגה אלוהים אבל עם פוקימון אחר. לא נכון, כדי שפוקימון יבקע מביצה צריך לנסוע עם אופניים על דרך הואפניים כשרווח לחוץ במשך כמה דקות :}. לול הסיפור עם ג'יגליפאף ואזוריל. ואיפה גנגר? למה אש לא מראה לו את הביצה..? הממ מסתבר שרביפוט אם כמה שהוא מתפדח מלהיות עם גו, הוא עדיין ישן איתו במיטה. אז זה אומר שעמוק בפנים הוא עדיין מת על גו, אבל יש להם בעיות בתקשורת. זה משהו שנחמד לקלוט. וכבר הביצה בוקעת! ריולו. זה תמיד ריולו. ביצה משינו זה תמיד ריולו, נכון? אז לאש יש ריולו, פוקימון שבמו ידיו מנע ממנו מקום בגמר ליגת אונובה. טוב וכן ריולו זה פוקימון עם יכולות פסודו טלפתיות וכזה הילת קרב, מה שמסביר למה הוא הרגיש את אש בקרב או בולשיט כזה. אני מניח שזה הגיוני. לול ריולו עשה לו קמהמה והרג את אש. לול ריולו מתחרט על ההחלטה שלו ובורח. אני יכול להבין אותך!..אופס, מסתבר שפוליראת' הוא קצת חזק מדי בשביל ריולו שבקע הרגע... היי, ותכלס, את השם ריולו היפנים יהגו פחות או יותר כפי שהם יהגו את השם שלך, ליאור :}. ואם הייתם משתמשים בעוד פוקימונים הייתם יכולים לכסות שטח עוד יותר גדול... JUST SAIYING. איזה HUMILIATION CONGA ריולו חווה... כל פוקימון שיש ביער מכסח אותו... יש לו ATTITUDE PROBLEMS קשות, והוא רק נולד... אני הייתי במקום אש קודם מסביר לריולו שזה לא מנומס לתקל מאחורה את פיקאצ'ו, ובכוונה מספסל את ריולו לעונה הזאת עד שהוא ילמד את הלקח. כאילו שום דבר לא השתנה, אבל עכשיו כשאש מדריך את ריולו לריולו הולך יותר טוב? איך זה הגיוני? טוב, אז פיקאצ'ו דרגונייט גנגר וריולו. כבר לא תהיה שישיית OG כמו שחשבתי.
אוקיי, פרק מעניין. אש לאט לאט מתקרב לTOP1000, אז זה טוב, ופוקימון חדש, שצריך לגרום לו להיות קצת יותר שפוי. בואו נראה מה מסתיר הפרק הבא:
[/FONT][SPOILER]
מגיעים לליטרול בהוון ומחפשים ביוטיפליי. נראה שגו יפתור את הבעיות שלו עם רביפוט בפרק הזה. תזכורת ידידותית: בפוקימון, ב-80% מהפרקים שקוראים להם "FAREWELL [POKEMON NAME]" לא באמת נפרדים מהפוקימון הזה בפרק. בטח אם הוא פוקימון ראשי...
[/SPOILER]
-
טוב זה היה פרק נחמד.
טעיתי בניחוש שלי אבל לא נורא ריולו זה אחלה פוקימון.
מקווה שאש יפתח אותו למגה לוקאריו.
-
הקורונה הגיע גם לפוקימון.
משבוע הבא אין פרקים חדשים, יהיו שידורים חוזרים של פרקים.
-
וואו, זה מבאס. ביוגיהו הם עדיין עובדים כרגיל בינתיים. טוב, בואו נצפה בפרק האחרון לזמן הקרוב:
[b]פרק 22[/b]
שניהם גרועים בלצייר. באופן הולם גו מקריא את שם הפרק כי זה יותר יעסוק בו כנראה?
מישירו - לפי הלינק שפרסמתי בפרק הקודם זאת העיר ליטרוט, בעצם כמו שכתבתי בתקציר של הפרק. טוב, היה כאן איזשהו משחק מילים ביפנית שפספסתי כנראה. לולולולול אש-ביוטיפליי. מדהים. לא סתם הtrait של זיגזגון במשחקים זה pickup חיחי. הא, והפעם רביפוט במיטה לבד, ולא כמו עם גו בפרק הקודם. זה מעיד על הידרדרות ביחסים (מה שהיה די ברור..) איזו שאלה טיפשית של אש. הוא ראה סילקון מתפתח לביוטיפליי בעיניו שלו. הנה היחסים מתפוצצים. איזו עצה חסרת תועלת של מוכרת התפוחים לולולול. אז רביפוט של גו רוצה להיות רקדן? שיצטרף לסרנה...? מה זה הקרב גנגסטרים השכונתי הזה... A dance off..? הם ממש משחקים על כל הtropes של נערים בגיל ההתגברות בתרבות פופולרית לול. וואו איזה רעיון מטומטם ומגוחך. טוב זה לא באמת עוזר אם גו ואש עוזרים להם... כשהם יילכו, הלאודרד יחזרו וינצחו... טוב, הלאודרד הפסידו כי הוויזמרים בצד של לומברה. וואו זה ממש סרט של גיל ההתבגרות הפרק הזה זה כל כך מגוחך. אני שם 10 אגורות על זה שרביפוט מגיע בריצה. טוב, הפסדתי 10 אגורות. הוא הגיע בהליכה. אז הפסדתי רק 5 אגורות..?
וכן, לעתים רחוקות מאוד כששם הפרק הוא "להתראות של של פוקימון ראשי" באמת נפרדים ממנו...
חבל שהפרק הבא לא יהיה בקרוב, כי הוא דווקא נראה מאוד מציאותי - שמים המון פוקימונים ביחד ומקווים שהם יסתדרו, אבל אין שום סיבה שזה יהיה המצב...
-
בשעה טובה, האנימה חוזרת ב7.6 יום ראשון הקרוב.
-
תודה על העדכון! עכשיו גם שygos יחזרו!..
-
[QUOTE=LordAbizi;1513156]תודה על העדכון! עכשיו גם שygos יחזרו!..[/QUOTE]
הוכרז שגם יוגי הו חוזר החודש.
לא זוכר אם זה השבוע או שבוע הבא.
-
ואנחנו חוזרים!!!
[b]פרק 23[/b]
הדבר הראשון שאני חושב כשאני רואה את אש וגו לוחצים ידיים בפתיח זה שהם לא שומרים על ריחוק חברתי. אה כן, בפרק הזה היה אמור להיות משהו עם גולאג שמשתגע, נכון? זה מוזר לראות אקנס חברותי ונהנה, כי אקנס אני תמיד חושב על זה של ג'סי. אה כן, ולאש יש ריולו אובר אגרסיבי. התנין כמעט אכל את אודיש הולי קראפ. אה כן, באמת יש קטע כזה שהמקל של פרפדג' זה איזשהו ירק, או משהו? אני לא זוכר את הפרטים. Gg אש. Wp. מה הבעיה בלעצור את ההתגוששות, פשוט nuke them from orbit עם juman boruto. קצת מוזר לי שסייטר משרה אימה על הידורמה. לפחות קרוקודיל נאמן להצגה... אולי? "המורה, כולם הורגים את כולם". זה משפט אמיתי שנאמר פעם בכיתה שלי בתיכון. אש יודע את טבלת הסוגים ושלוחמה לא אפקטיבי על רוח!!!! זה כמעט מדהים כמו לדעת שחשמל לא משפיע על אדמה!!!!! אוקיי, זה היה קל. כן, כל כך קל להקפיא מים זורמים. אמין. אני לא מבין מה שאר הפוקימונים עושים. חשבתי שגולאג ודרגוייט מחזיקים את העצים שלא ייסחפו. אבל אם המים הוקפאו, מה זה הסכנה כבר? מה שאר הפוקימונים עושים...? אמיןןןןן האפקט של דסטוקס מבטל את זה של גולאג... כן, ברור שהפוקימון שהיה על כרטיס אמצע הפרק הוא הגנב.
נראה שהפרק הבא עוסק בצוות רוקט... נשמע מעניין.
-
זה היה אחלה פרק לחזור לשגרה, למרות שזה היה כמעט פרק פילרי.
אהבתי לראות את הדינאמיקה החברתית בין הפוקימונים הרבים של גו.
-
מה עזר לנו הפרק הזה? הוא לא ישתמש בדאסטוקס האלה לשום דבר ולכלום. בא לי שהפרופסור יזרוק אותם לאיזה משימה של חודש בגאלאר ושיתחילו להראות לנו דברים.
-
[B]פרק 24[/B]
צוות רוקט קיבל חופש... אני מניח שמגיע להם אחת ל-20 שנה...? RESORT AREA בסינו... אני זוכר שיש אחד באונובה... כנראה גם יש אחד בסינו? עברו כמה שנים מאז ששיחקתי בפלאטינום... לשם שינוי צוות רוקט [B]לא רוצה[/B] ליצור אינטרקציות איתם. מצחיק! אגב, המזכירה הזאת... מופיעה איפשהו במשחקים? לא באף אחד מאלו שאני שיחקתי בהם... מה אתה בודק בפוקדקס עליו בזמן שהפוקימון מפרפר למוות מול העיניים שלך?!??! גו יחתיכת נבלה! לול ערך הפוקדקס של מג'יקרפ. הלורד (אביזי) הוא.... מג'יקרפ ענק.... צ'ריזרד כלוא ברשת... אמין. איך בכלל סוחבים רשת שמלאה בכל כך הרבה דברים...? פוקימונים לא רעים ל GRUNTS מצוות רוקט... ריולו... יש לך גנגר ודרגונייט, לדעתי הם קצת יותר יתאימו למשימה... אבל זה פרק בסימן צוות רוקט אז כנראה שוואבאפט יציל את היום... אה, הם סוחבים את הרשתות עם מסוק... אז השאלה היא איך הרשתות לא קורסות תחת המאמץ... "דברים". אש, יש לך 28098008 פוקימונים. אם תשתמש [B]בכולם[/B] אתה פחות או יותר מסודר. הייתי בטוח שכשגו ישאל "what do you mean" הם יתחילו עם המוטו שלהם, כי הם תמיד מתחילים אותו בתגובה לשאלה מסוג זה. איזה טרול, שולח נגדם מג'יקרפ, פשוט כדי להטריל אותם. השתמשו בברי כדי לרפא רעל!!!!!!!! צ'ריזרד עומד לצידו של אש... זאת לא בחירה מקרית, בשום דרך שהיא 3>. תודה לכותבים שבחרו בקומפויזציה הספיציפית הזאת!.. איווי מפיל רייפיריור.... אמין. את יודעת, ג'ני, אומרים שמישהו הוא "עצור" רק כשהוא אזוק כבר... אחרת הוא לא "עצור"! אה, אז ככה הם עמדו לעשות את המוטו שלהם. חי חי.
טוב, זה גם היה פרק די סתמי, אבל מצחיק, כשצפוי מפרק שמרכזו צוות רוקט.
[B]
בפרק הבא[/B]:
חוזרים לקאלוס! ופוגשים אשכרה דמויות רלוונטיות מקאלוס! ומגה התפתחות עדיין משהו שקיים, אוקיי, לא הייתי בטוח.
-
אחלה פרק, יאלה פרק הבא מחוז קאלוס.
-
פרקים שצוות רוקט הם הטיפוסים הטובים אף פעם לא מאכזבים.
-
[b]פרק 25[/b]
אז, חוזרים לקאלוס! מעניין אם נפגוש דמויות מ-xyz. את גקוגה אלוהים..? אין סיכוי. אה כן, צריך לפגוש את קורני או משהו. וזה מוזר שלפוקימונים יש מושב משל עצמם במטוס, זה נשמע לי כאילו חברות תעופה ממש עם עודף מקום אם הם מרשים את זה... קמטהטה? לא ראיתי אותו ב-xy/z. בלוסטר... איפה שוטא????? אוקיי, אז השישייה שלו כרגע היא גנגר, דרגונייט, וריולו (ופיקאצ'ו). איפה נומלגון או גקוגה אלוהים????? כן, מתקפת ברזל על ברזל זה רעיון מדהים. עדיין רוטום-שופטים.... איזה מוזר זה. סוף סוף סטושי ייכנס לtop1k? היי עכשיו גו תקס יאיאקומה. כן, המסרים התלפטיים של הלוקאריוים האלו ממש מוזרים. אני לא מתחבר לקונספט הזה יותר מדי. אני תוהה אם ההצגה העצמית של קורני הייתה בשביל הפוקימונים של אש או בשביל הצופים שנחתו זה עתה מהחלל. האם הפוקימון השני שלה הוא מיינפו (מאונובה)? אז אש לא ישתמש בפיקאצ'ו? אז דרגונייט או גנגר? או שפתאום גקוגה אלוהים כן יבוא? היי, הסבא הwierdoe של קורני! כוללםםםם מכירים את אש. אז קרב כפול? דרוגנייט וגנגר? אה לא כפול, אלא שניים נגד שניים ביחידים. גנגר נגד מיינפו. אה סליחה, מיינשאו, מיינפו נראה לי זאת הצורה הפחות מפותחת. גנגר בחירה טובה. כמובן שקורני תתקוף עם מתקפת מעופף, שיכולה לפגוע בגנגר. כי היא לא אש. היא יודעת דברים. U turn אמור להיות סופר אפקטיב אני חושב, אבל זה אומר שהיא מחליפה את מיינשאו בלוקריו. גנגר של אש ממש מעפן בינתיים. אבל בסדר, אש לא בדיוק מאמן את הפוקימונים שלו העונה... אני מאוד אוהב את הטקטיקה של קורני... כלומר, קורני [b]משתמשת [/b]בטקטיקה, מה שלא רואים לעתים קרובות. אש עושה מתקפת סטטים! וכמובן אש מעוות את חוקי המציאות כדי לקבל עוד בונוס לא צפוי מdd. אה, הפעם היא לא הספיקה להשתמש בטקטיקה שלה. נו, דרגונייט נגד לוקאריו, gonna be gud. ועכשיו hyper beammmmmm. אני לא רואה את אש לוקח את זה. וואו לדרגונייט יש tanking... אוקיי, אם אש אומר במהלך קרב "i have a plan" הניצחון שלו מובטח. אש עומד לנצח. גו סיכם זאת היטב "here comes satoshi's craziness!" תיקו? ואז לשניהם יעלה ה rating בקצת? לא, לוקאריו מת ראשון. חבל, לדעתי תיקו הייתה תוצאה יותר הגיונית לקרב הזה. לאש בטוח לא הגיע לנצח. וזהו, סיימנו את הפרק בקאלוס....
פרק מגניב, אבל הסיום שלו קצת אכזב אותי כי זה היה הבולשיט הסטנדרטי...
בפרק הבא:
[spoiler] כתוב two in one? כלומר שני פרקים שבוע הבא? אבל הם נראים פרקים מוזרים אחושילינג עם מג'יקרפים מעופפים ואש וגו סופר-שריריים... אני לא מבין שום דבר. נראה כמו bullcrap. [/spoiler]