[B]פרק 20
[/B]אחלה פרק, עוד קרב נגד מנהיג מכון שבו רוי מפסיד.
רוי שכח שהוגטאר יודע מתקפת אדמה שיכלה לעזור לו בקרב?
יופי הוגאטר למד להביור! וליקו למדה שיעור חדש לחיים.
Printable View
[B]פרק 20
[/B]אחלה פרק, עוד קרב נגד מנהיג מכון שבו רוי מפסיד.
רוי שכח שהוגטאר יודע מתקפת אדמה שיכלה לעזור לו בקרב?
יופי הוגאטר למד להביור! וליקו למדה שיעור חדש לחיים.
מעניין שהקהל יתרגש מזה שמנהיג המכון נמצא בבית קפה... כאילו הוא לא אדם די מוכר בעיר, ופשוט מסתובב בה הרבה בכל מקרה...? זה לא שזה מפתיע שהוא נמצא בעיר. קאבו הטרול. היי סוף סוף נתנו משמעות למאמנים האלו שנמצאים בתוך המכון. Apprentice gym trainer. קאבו מסתכל על ליקו וליקו מתחילה לפלוט שטויות בלי שליטה. הוא מתחמק מלענות על השאלה. הוא פשוט מאתגר אותם לקרב,כי זה מה שמנהיג מכון עושה. זה אימון מעניין. שוב הם חוזרים לקטע שהם מספימים מתקפות בלי לחשוב ולנתח את המצב. זה תחרות עם פוטנציאל אינסופיות. ליקו מבינה משהו. רוי פחות הבין. עד שלהוגטור נגמר ה pp של ember. ניאהוהא פחות או יותר למדה razor leaf במהלך האימון הזה. איך לשיר ולעשות גחלת יותר אפקטיבי מלעשות גחלת? אוקיי עכשיו הם יילחמו בקאבו, יחד עם הילד. ושוב, הוא עדיין מתחמק מלענות להם על שאלות, כי זה לא מה שמנהיגי מכון יודעים לעשות. מכון של אש, נגד פוקימון עשב ופוקימון אש. זה לא ייגמר טוב. הלטאת אש של קאבו נראית מוזר. הפרטנר שלו לא עושה כלום. השיר של רוי והוגטור יתחיל לעצבן אותי מהר מאוד. אה וואקבה היא בת? אוקיי. והמבחן שלה היא להביס פוקימון חלש לאש שכבר נפצע קשה קודם. אחלה מבחן. שוב ליקו מאבדת ריוכז במשימה שלה. וואקבה מתרעם ובצדק. היי, קאבו נזכר בריקואזה השחור. כאילו זה שהוא טס מערבה לא אומר שהוא טס לנקודה המערבית הקרובה ביותר שיש על המפה, הוא לא חייב להיות במכרה...
פרק סבבה.
בפרק הבא:
[spoiler]
ליקו יושבת מול הרוטום שלה כאילו היא שוב מקשיבה לשיעור בבית הספר שלה? ליקו תלכוד עוד פוקימון?
[/spoiler]
[B]פרק 21
[/B]פרק נחמד ביותר, פחות או יותר ליקו החליטה על הכיוון שהיא רוצה ללכת אליו.
זה היה די צפוי שליקו תתפוס את מיברין.
יאלה פרק הבא קצת אקשן.
כן, אז ליקו ממשיכה להעמיד פנים שהיא הולכת לבית ספר עדיין... והחברה הלא רלוונטית שלה עדייןמופיעה מדי פעם. והחברה הלא רלוונטית שלה תפסה סנדשרו. אה כן, הרמז המדהים שלהם "ראיתי את ריקואזה טס מערבה" "מה יש מערבה מהעיר הזאת?" "המכרה" "אוקיי אז ריקואזה טס למכרה". פריד עם הטאוטולוגיה "תעשי מה שמרגיש לך נכון ואז תהיי מה שמרגיש לך נכון". לא הבנתי, לפני רגע הסכמנו שיכול להיות שמיברים רוצה להיות לבד, ואי אפשר לדעת, ואז רגע אחרי זה ליקו לוקחת את מיברים ואומרת שהיא תשאיר את מיברים פה. דוט מדבר על מה שיוטיוברים ובאופן כללי יוצרי תוכן נאלצים להתמודד איתו על בסיס קבוע. כן, ריקואזה יכול לשלוט במזג האוויר, ועצם העובדה שהם מזכירים את זה גורם לי לחשוב שזה אכן קשור. לא ברור אם לנדאו דיבר אל מיברים, או על עצמו. לליקו יש את כוח העל של להיות בעלת בגרות רגשית שעברה את גיל 5. זה כבר נהיה לא פופולרי ללכוד פוקימונים. כיום כל הפוקימונים פשוט לוכדים את עצמם, הא. אני מניח שזה כדי להיאבק בתדמית של "פוקימון זה פשוט קרבות תרנגולים לא הומאניים אבל בגרסה מצויירת" - אז הם רוצים להדגיש שהכל נעשה מרצון טוב. התשובה של ליקו לא מסבירה הרבה.
פרק טוב לליקו. אמת'יו בוגד במעסיק שלו, אבל העוזרים שלו נאמנים לו עד מוות. טוב לראות את אמת'יו שוב.
בפרק הבא:
[SPOILER]
הם במכרה. התליון יזהר, ונקבל את סולבלייד נגד צ'אריזרד סיבוב 9999. אולי הפעם תהיה הכרעה כלשהי.
[/SPOILER]
[B]פרק 22.[/B]
אחלה פרק.
הנה גאלריין מולטרס עושה את הופעת הבכורה שלו באנימה, והוא נפוקימון השלישי של לוקיוס.
מעניין למה הפוקידע של רוי לא הכיר במולטרס.
אה כן אז היום מבקרים במכרה. אה רגע, ה explorers ואמת'יו אמורים לחזור הפרק, לא? המשפט השבועי של לנדאו - הנחות הן מסוכנות. ובגלל שניהוהא והוגטור סתומים הם התפצלו. ברור שרוי והוגטור יילכו לחקור נקיק חשוך ולא מסומן. ומפתיע שיש להם קליטה סלולרית שם. פוקימוני מערות של דור 5... הפועלים איכשהו הותקפו. והמשהו הזה מקיף את פיקאצ'ו..? והנה האיחוד המרגש בין אמת'יו ופריד. סול בליידס נגד צ'אריזרד סיבוב 5000. ומה שתוקף אותם הוא מולטרס גאלארי, שאפשר לבלבל אותו עם ריקואזה, אני מסכים. פיקאצ'ו היחיד שמצליח להתמודד עם הפוקימון הזה. עד שהדבר הזה שאב מהם את כל הכוח שלהם. איכשהו רוי והוגטור התגברו על זה. גם פקיאצ'ו. קפטן עושה הרבה בקרב הזה. ואז גם ליקו וניהאוהא מצליחות להתגבר על זה. הם בורחים, אבל מולטרס בעקבותיהם. ועכשיו זה מנסה לגנוב אנרגיה מפריד ואמת'יו.. וזה cliffhanger. פרק טוב, אם כי נראה שזאת הסתבכות בעלילה שלא אליה קיווינו להגיע.
בפרק הבא:
[spoiler]
ממשיכים להילחם במולטרס, וליקו עושה האקים.
[/spoiler]
[B]פרק 23
[/B]אחלה פרק, הנה הצליחו "לתפוס" את מולטרס גאלר, יאלה נותרו עוד 3 פוקימונים "לתפוס".
טרפאגוס(הצב) לא רוצה לחזור לפוכדור שלו, טוב ליקו חזקה יכולה לסחוב 2 פוקימונים על גופה.
הפרק הבא ישודר ב13.10:cry:
[b]פרק 23[/b]
ההמשך של העימות עם מולטרס או משהו. זהו, חשבתי שצ'אריזרד יצא משם ללא שריטה, אבל הוא כן נפגע קצת. הוגטור וקאידן ממשיכים להיות צוות לעניין. ברור שהיכולת האקים של ניאהוהא זה בדיוק מה שיפתור את הבעיה עם מולטרס... זה החלום של הוגטור, לעשות להביור עם צ'אריזרד, או משהו. כן, ברור שהטריק של ניהאוהא לא מספיק, לפחות לא בדרך מובנת מאליה. אה, אז ליקו פשוט עוברת ל talk no jutsu. כן, לאולויביה העתיקה לדעתי יש קצת יותר סיכוי לטפל בזה. ניהוהא מתפתח? או שזה משהו אחר? לא, סתם power up. אז עכשיו ניהוהא עושה סמי הרגעה חזקים יותר? כן, ממש אמפתיה. "תרגע! אני ארגיע אותך בכוח!" ממש מסר אמפתי שמנסה להבין את הרגשות של היריב. סמי הרגעה חזקים מספיק עשו את העבודה... Rakua זה כמובן שם החיבה של ריקואזה. אוקיי אז מולטרס גאלאר עכשיו אצלם. אז מה לגבי הפוקימון מהתכשיט..? אה, במעיל של פריד. וקאבו שם לב. אמת'יו כל הזמן צופה. אני מקבל וייבים של צוות רוקט מאתמ'יו והשני בריונים שלו.
בפרק הבא:
[spoiler]
הם מנסים להבין מה יצא מהתכשיט ופוגשים את סבתא של ליקו (?)
[/spoiler]
[B]פרק 24[/B]
תגובה לא סינכרונית כי הפורום קרס: סבתא של ליקו מגניבה או משהו. ונמאס לי מסולבליידס נגד צ'ריזרד, באמת שנמאס לי.
הנושא חזור?
הפרקים האחרונים היו משעממים למדי, אני שוקל אל העתיד שלי בצפייה בסדרה הזאת.