-
"בן טניסון"? מאיפה זה מוכר לי?._.
נמ
גם אם האיזון מתאים לרקע 10 זה מוגזם, תעשה 15% כוח כי אתה במילא יכול להוריד מלא מדיוק
15 זה גיל צעיר מידי, ובלי קשר אם הוא מחכה 6 שנים מאס גיל עשר אז הוא כבר 16לול.
מקצוע זה משהו שמתחילים ללמוד מוקדם יחסית, זה לא הולך שהוא מתחיל להיות מזמן ואז המחשק יתחיל.X:
-
קודם כל ערכתי, הוספתי את החלק של האימונים, ולא שמתי לב לזה שהוא חיכה שש שנים והוא בן חמש עשרה
סורי..
עכשיו הוא בן 16
בדיוק הורדתי ל 30%
בכחו הוספתי ל 20%
ושימוש בנשק 50%
מקווה שעכשיו זה יותר טוב D:
-
הורדת מדיוק במקום משימוש בנשק><"
היית אמור לתקן ל
40
15
45
או משו מאוז כמו:
40
20
40
עכשיו יש לך הרבה יותר מידי שימוש בנשק><"
שוב, מקצוע זה לא משו שאתה לומד כמה ימים לפני. למידה של מקצוע יכולה לקחת חודשים (אם אתה עובר קורס מזורז או משוOם ) ואמורה לקחת שנים.
אם חמש עשרה זה לא בוגר מספיק כנראה שגם 16 לא>.-
-
[quote][b]כי אתה במילא יכול להוריד מלא מדיוק[/b][/quote]
טוב לא משנה...
תיקנתי
וגם את הרקע
ואת הגיל
-
-
פעםפ שניה שאתה שואל>.<"
אני רוצה עוד רשום אחד שיבחר מטה או סכין, כי אחרת אין אפשרות בחירה לשחקן וזה רע.
-
ערגתי את הרקע ובחרתי במטה...
-
רקע קצר>.<"
באמפ
גאדאמ
לא נראה לי שיש עוד שחקנים רציניים שירשמו
שחקן אחד והרשומים יתפרסמו~.~
-
סליחה, אבל כמה זמן אפשר כבר לחכות לרשום? XD
-
תראה, שאלה לעיניין, אבל אני דיי מפתח ת'משחק כי קיבלתי ביקורת נכונה שקצת תקעה אותי
ובכלל זה בטא ואמרתי שלא בטוח שיפתח
ובכלל אני צריך עוד רשום אחדX:
אני אבקש מאנשים שאני מכיר, אבל אם אף אחד לא ירשם המשחק יפתח גם אם לחמש דקות בלבד~.~
-
אחרי שהשקעת במשחק כזה, תסגור אותו?
תאמין לי, לא כדי לך, זה משחק שמגיע לו להשאר בפורום זמן רב D:
-
-
אז?..
זה שזה רק בטא לא אומר שאתה צריך לסגור אותו באותה מהירות שפתחת אותו..
-
תראה
קיבלתי ביקורת שנורא הפנמתי מהילה והיא גם דיי צדקה
אני לא גיד בקשר למה, כי אם אני בסוף אחליט לשפר זה יהרוס לכם
חוצמזה אני לא בטוח ולא הייתי בטוח מראש שהמשחק מתאים לפה.
אני יודע שאתה רוצה לשחק, ותאמין לי שאתה גם תשחק בבטא, אבל זה יקח זמן.
בשביל לא לחפור עוד
אממ
ישך מסן?O=
-
[b][i]בעקבות הזכייה בתחרות חת"מ המשחק יהיה בנעוץ למשך חמישה ימים,
אם תרצה הודעה זו תמחק[/i][/b]
-
לע, זה יכול להשאר.
טוב
אני מצפה לעוד שחקן אחד
קדימה
יש פה הרבה שחקנים טובים שלא באוS:
---
עריכה:
[color=red][b][SIZE=3]יום אחד נוסף להרשמה, נשבר לי מהקקה הזה.[/color][/b][/SIZE]
אם אפחד לא נרשם עד היום בערב, מתחילים.
-
[b]שם משתמש:yossi [/b]
[b]שם במשחק:ג'ון האנטרי [/b]
[b]הנשק שבחרתי:המטה הבוהק של הערנות [/b]
[b]המקצוע שבחרתי:קוסם [/b]
[b]מראה:שיער חום ארוך עד הכתפיים , עיניים חומות בוהקות , חולצה כחולה עם גלימה כזאת אפורה , קעקוע של דרקון בגבו , נעלי עץ , מכנסיי איכריים פשוטים חומים , כפפות חומות , צמיד כחול בוהק שאימו השאירה לו , מבנה גוף רזה . גבוה- 1.90 מטר . [/b]
[b]אופי:טוב-אסטרטג מצויין , חברותי , אמיץ . רע- שחצן , פזיז , נותר טינה .[/b]
[b]גיל:16 [/b]
[b]רקע:ג'ון היה ילד עם בעיות קשב וריכוז , כאשר נולד , היה צריך להישאר בבית החולים כשלוש שנים , בגלל בעיות של קוצר נשימה , ובעיות בהליך הלידה .
כאשר שוחרר מבית החולים , הוא שוחרר עם אסטמה , וקוצר נשימה מדיי פעם , אך זה לא נתן לג'ון להפריע לו , הוא גדל כמו ילד רגיל , הלך לגן , לאחר-מכן לבית הספר , ומשם לתיכון של העיר .
משפחתו של ג'ון , עסקה בקוסמות ובלחשים , עוד קטע בחייו של ג'ון שנידה אותו מהילדים בבית הספר , שחשבו שהוא בא ממשפחה מטורפת , אביו של ג'ון , הארלי , היה הקוסם החזק ביותר באותם שנים , מה שהעיר לא ידעה , שמפלצות בכל יום היה תוקפות את העיר , כאשר הן לא היו בתוך העיר , אלא רק התקרבו לעיר , והארלי היה נאלץ לסלק אותם מהעיר . לג'ון היה אסור לספר את האמת , הארלי לא נתן לו , אף שג'ון היה לפעמים נישבר אל מול הילדים בכיתתו , וכמעט גילה את הסוד של אביו .
אימו , ג'סי , לא הייתה קוסמת ולא התעסקה בזה אף פעם , משום שזה לא עניין אותה , והיא רצתה תמיד להיות עקרת בית רגילה , למשפחה רגילה , ולחיות את החיים השקטים והטובים .
יום אחד , כאשר ג'ון חזר הביתה , מהתיכון , גילה דבר מוזר מאוד .. לאחר שממשיכים כמה צעדים קדימה מהחדר של אביו , הארלי , מגלים חדר מוזר , עם פרצוף של שטן באמצע הדלת , וספרי לחשים מסביב , ג'ון פחד לפתוח את הדלת, אך לבסוף השתכנע שאם אביו מחזיק כאן משהו , בגלוי ככה , זה בטוח לא מסוכן .
ג'ון התקרב אל הדלת , בזהירות רבה , מחשש שמשהו יקרה לו , והגיע אל הדלת , בדלת ראה שצריך להקיש קוד מסויים, על מנת לפתוח את הדלת , ג'ון יצא למשימה .
יום יום , עקב אחריי אביו , וניסה לגלות כל פרט ופרט שקשור באיזושהי צורה לדלת המוזרה , הקוד היה מורכב מארבעה מילים , לאחר חודש, ג'ון התייאש והפסיק לעקוב אחריי אביו , ובדיוק באותו לילה , שד ענק ניכנס אל תוך העיירה , הייתה מהומה גדולה , ילדי בית הספר והורייהם יצאו מן הבתים , וגילו שאביו של ג'ון נילחם במפלצת, הארלי לחם בו באומץ רב , ובתושייה רבה , ג'ון ואימו הסתכלו מבעד לחלון , והתחילו לבכות , 'מתי זה יפסיק כבר ..' אמר ג'ון בליבו , אביו צנח אל הקרקע , כל בגדיו היו מלאים בדם , והוא גסס בדקות האחרונות לחייו , ג'ון רץ אל במהירות , כאשר הוא בוכה על אביו , כשהגיע אליו , אביו אמר לו , ''ג'ון , המטה , הבוהק , של , הערנות.. ...'' לאחר שאמר את המילים האלה , הוא עצם את עינייו ומת .
ג'ון רתח מזעם , אימו בחיים לא ראתה אותו כך , הוא רץ מהר אל החדר המסוכן , והקיש את מה שאביו אמר לו , המטה , הבוהק , של , הערנות .
הדלת נפתחה , בתוכה הוא ראה שולחן קטן , ועליו היה מטה מכושף , יפה מאוד , ומוזר .
ג'ון לא לקח סיכונים כעת , ולקח את המטה אל המפלצת , זעמו היה רב כל כך , שהמטה זהר בכפות ידייו , ולאחר כמה שניות, המפלצת לא הייתה בין החיים יותר .
ג'ון נירגע , 'אבא , סילקתי את המפלצת .' הוא אמר בליבו , כאשר דמעות שלו נופלות אל האדמה , אחת אחריי השניה .
עבר יום אחד , מאז האירועים האחרונים , ג'ון היה לבד בעולם , כי אימו התבודדה מן העולם , לאחר מותו של אביו , ג'ון החליט לצאת למסע , מסע עצמאי שלו , שיוכיח לו מה הם סודות העולם , ולמה יש כל כך הרבה רשע בעולם , יחד עם המטה של אביו , הוא יצא מן הבית , הלך לכיוון יציאה מן העיירה , לאחר שהסתכל פעם אחרונה על העיירה שהייתה ביתו כל חייו , ולאחר דמעה אחת על אביו הקוסם, הוא יצא מן העיירה ,נחוש בדעתו , להרוס את הרשע בעולם , ולנקום את מות אביו .
[/b]
[b]איזון סקילים ולחשים: [/b]
-אלוהות:50%
-מקצוע: 50%
[b]איזון מתקפות: [/b]
-דיוק: 50
-כוח: 10%
-שימוש בנשק: 40%
[b]הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק:רק להתקבל , ו20% הומור . [/b]
-
רקע טוב. חוץ מהעיניין של המפלצות. מפלצות הן לא דבר בלתי נרקאה וכולם מודעים לקיומן ולגודלן ולאיפה שהן נמצאות. שד עצום לא מופיע בחשאי. תערוך למשו הגיוני יותרS:
יש לי אסטמה. זה יפריע לך אבל תשאירD=
אבא יכול להגן על אזור אחר..יותר סודי או משו
מושקע, בכל זאת תערוך{:
-
-
אם קצת מזל, מחר. יוסי לא הגב~.~
וגם אולי הוא שומרOם (?)
בכ"מ ההרשמה כבר נסגרה
אני רק רוצה שהוא יערוך פעם אחת בשביל שיהיה לו סיכוי הוגן~
-
אמיר , אני לא יכול לתקן את זה , אם אני אמחוק את המפלצות, זה יהרוס את הרקע שלי .
אמרתי לך כבר במסן .
-
-
QUOTE (yossi @ Mar 7 2009, 02:55 PM)
אמיר , אני לא יכול לתקן את זה , אם אני אמחוק את המפלצות, זה יהרוס את הרקע שלי .
אמרתי לך כבר במסן .
אני לא מחובר למסןOם
טוב, לא עורך אז אין טעם
אני עוד רגע אפרסם רשומים, מקווה שלא תתאכזבו
קורן-
~.~
עריכה~
אוקיי, בגלל שהאינטרנט שלי דפוק, ויש לי לא מעט רקעים לעבוד עליהם, ובכלל אני מוצף בה"P, אני אפרסם את הרשומים כמה שיותר בקרוב שאני יכול אבל אני לא מבטיח כלום\:
כנראה שהיום, בכל זאת, אני לא רוצה שתתאכזבו לי\:
-
אמיר, מספיק.
אם אתה באמת רוצה לנהל את המשחק,
תפתח אותו כבר. לא נעים לנו לחכות.
אתה מאכזב אותי, אמיר.
אם אתה פותח משחק, תהיה אחראי לפחות ולא תגרום לחכות כל כך הרבה זמן S:
[SIZE=1]* סיבה מוצדקת לדבר בעברית.[/SIZE]
-
סופסוף, [SIZE=3]הודעת הרשומים![/SIZE]
[i]אני רציתי לחפור טוב טוב ולעבור על כול טופס הרשמה טוב טוב, אבל בגלל עומס אני אעזבור ואציין רק את הטובים ביותר. מצטער\:[/i]
אני קצת קטלתי. הרגלS:
אוקיי, נתחיל בULTRA KILLER, שהיה הראשון שחפר על גבול המספיק אבל הרקע שלו היה מאוד מקורי ומעניין:
[quote][b][b]שם משתמש: [/b] PICKLEׁ
[b]שם במשחק: [/b]סטיבן(סטיב) גולד
[b]הנשק שבחרתי: [/b]הפגיון המנצנץ של החריצות (סכין\פגיון)
[b]המקצוע שבחרתי: [/b]סייר
[b]מראה: [/b]עיניים ירוקות,שיער בלונדיני (קוצים למעטה עד העיניים),בינוני בגבוה,רזה,נראה חזק,בגדים ירוקים (חולצה ירוקה צמודה עם בצד יש קצת חום ומכנס ירוק גם עם קצת חום בצד).כובע ירוק לגמרי אבל עם נוצה שדבוקה על הכובע.(כול הבגדים עשוים מבד).
[b]אופי: [/b] עוזר,נבון וחזק,לא נותר טינה,חשדן,נחוש.
[b]גיל: [/b]17
[b]רקע: [/b]סטיבן נולד למשפחה עשירה(יחסית לאותו זמן) אך למרות זאת לא היה מפונק הוריו כמעט אף פעם לא היו בבית. בגלל שהוריו לא היו בבית היה חסר לו חברה ובגלל זה הוא הזה מנסה כמה שיותר להיות עם "החבר'ה" כדי שיוכל לפצות על זה שהוריו לא בבית.סטיבן היה גם קשור לטבע מתמיד, הוא הרגיש עליו קשר חזק.
הוא היה תלמיד טוב,בבית הספר(למרות שלא היתה לו אצבע מקוונת) הוא היה גם מאוד מקובל, לפעמים אחרי הבית ספר הוא היה הולך ליער שהיה ליד העיר שלו.לפני שהיה הולך ליער היה לוקח איתו פגיון שאביו נתן לו.
הוא הלך עם החברים שלו ליער,ביער הם שמעו קול חזק והתחילו,לברוח בגלל שסטיבן לא היה מהיר אז הוא התעקב ולפני שהוא הצליח לברוח הוא ראה עור מסנוור(Lady Nature) הוא התעלף. וכהתעורר מצא את עצמו בכפר של סיירים נודדים. הם נתנו לו קשת ,אשפת חיצים וכפפות עור.סטיבן נדד איתם והתאמן איתם כדי להיות סייר טוב.
-אלוהות:70
-מקצוע: 30
-דיוק:30
-כוח:20
-שימוש בנשק: 50
[b]הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: [/b]25%[/b][/quote]
אוקיי, הנשק והמקצוע מתאימים אז אני לא אתעמק בזה.
המראה מושקע מספיק ופשוט למדי.אהבתי.
אופי סביר +
הגיל הגיוני.
הרקע מנוסח בצורה קצת מסורבל אבל הרעיון עצמו מקורי וטוב. הדברים היחידים שהפריעו לי היו שהייתה לו ילדות קצת מושלמת (גם עשיר, גם מקובל וגם כפר סיירים נודד?XD )ושעירבת את ליידי נייצ'ר. היא דמות שאמורה להיות מסתוריתS:
איזון מתקפות טוב לסייר.
עכשיו, MR HANKY. מוזר שכ"כ הרבה אנשים שינו כינוי בזמן ההרשמהS:
[quote][b][b]שם משתמש:Garchomp Chan[/b]
[b]שם במשחק:סם (סבסטיאן)סמיט'~Sem (Sebastian) Smith[/b]
[b]הנשק שבחרתי:להב הברקת האדיר[/b]
[b]המקצוע שבחרתי: לוחם [/b]
[b]מראה: גובה ממוצע(מטר שמונים וחמש),משקל די גבוה לגילו אך הרוב שרירים (כ70 ק"ג), איש חסון, שיער חום כהה נוטה לשחור, עיינים חומות כהות אך לא יותר מדי, בגדים של המעמד הבינוני, חולצה פשוטה, מכנס פשוט וסנדלים.[/b]
[b]אופי:[טוב] טוב לב, חכם, אמיץ | [רע] פזיז, מתפתה די בקלות, קצר סבלנות[/b]
[b]גיל: 18 [/b]
[b]רקע: ג'ון נולד בימי הביניים, קרוב לשנת 1250. אביו נפטר כאשר היה בעשור הראשון לחייו וג'ון גדל עם אמו סביו וחמשת אחיו. סביו של ג'ון היה נפח. שהיה קטן היה עוזר לסביו בעבודה. יום אחד בזמן עבודתם של ג'ון וסביו, נכווה סביו של ג'ון פגיעה חמורה בחזה, קרוב לליבו, בזמן שליטש להב ישנה שקיבל מאבות אבותיו. בקשתו האחרונה הייתה שג'ון יסיים את ליטוש הלהב וישמור אותה אצלו עד שיגיע היום המתאים. זה היה היום ששינה את חייו של ג'ון. ג'ון לא הבין מה מיוחד בחרב הזו אך למען סביו שמר אותה אצלו כל עוד יכל. יום אחד הגיעו אנשים מוזרים לביתו של ג'ון, אנשים אלו ניסו לקחת את החרב. "תביא את החרב ילד!" צעק אחד, "ילד אנחנו לא משחקים אתך" צעק אחד אחר. לבסוף אחרי כמה שעות של חיפושים הלכו האנשים בייאוש לאחר שלא מצאו את החרב. "זהו היום" אמרה אמו של ג'ון בלחש. ברגע ההוא הבין ג'ון שהגיע הזמן שסביו ייעד אותו אליו, הזמן בו יצטרך ג'ון לקחת את החרב ולצאת איתה למסע, בלי שום ידע מהי מטרתו, ובתקווה שסביו יעזור לו וישמור עליו משמיים. [/b]
-אלוהות: 40%
-מקצוע: 60%
-דיוק: 25%
-כוח: 35%
[b]הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: משחק מושקע ביותר! בהצלחה במשחק! הומור-30%[/b][/b][/quote]
המקצוע והנשק מתאימים ללא ספק אז אני לא אשאל שאלות.
המראה מפורט אבל ענייני. טוב.
האופי טוב, אין לי הרבה מה להוסיף.
גיל סביר.
רקע. הרקע קצר אבל מקורי מאוד ומתאים לאווירה של ימי הביניים, אפילו שהאנשים הרעים קצת לא קשורים, אפילו שיש אולי איזה קשר עקיף. הנשק אמור להשמר בסוד:S
גם זה שהם הולכים ביידים ריקות לא מסתדר לי משום מה.
הרקע מנוסח בצורה שלא מפריע אבל לא מוסיפה הרבה\:
סטאטיםם קצת חריגים ללוחם אבל אוקיי;
אוקיי, מי נשאר? PIZZA KUN!
[quote][b][b]שם משתמש: [/b] Pizza-Kun
[b]שם במשחק: [/b] רג'אייס "רד" בנטור
[b]הנשק שבחרתי: [/b]הגרזן האדיר של הרוגע
[b]המקצוע שבחרתי: [/b]לוחם
[b]מראה: [/b]גבוה במקצת, כתפיים רחבות ושרירים המאיימים מעט על מי שמסתכל בהם, זקנו שחור משחור ועיניו הקטנות אדומות מה שהעניק לו את הכינוי "רד", הוא לובש חולצת עור ישנה בעלת שרוולים קרועים ומכנסי עור קצת יותר חדשים עם קרע בברך הוא נועל על רגליו נעלים סגורות עשיות- מעור שור, עורו(העור של רג'אייס כמובן!) שזוף והוא גילח את שיערו. כמו כן יש לו סימן לידה על המצח בצורה שנראת כמו עלה מטושטש ומתחת לעינו יש לו צלקת- מזכרת לימים בו התאמן בחרב.
[b]אופי: [/b] מפוזר, אמיץ, עקשן כפרד, בעל שמחת חיים, קמצן,חברותי.
[b]גיל: [/b] 20
[b]רקע: [/b]כבר מלידה היה אפשר לראות שרג'אייס נועד להיות לוחם. כשהיה צעיר היה היפראקטיבי וכולם שהוא יבזבז את כל ההיפראקטיביות שלו ולא ישאר לו לימים שבו יגדל. אבל הם טעו, רג'אייס נשאר שמח והיפראקטיבי. בסופו של דבר זה גרם למאות מעשי שובבות מצד רג'אייס. אף אחד לא ידע מה לעשות בעניין שכן מעשי השובבות היו כבר לא רק מעשי שובבות. אז הם הלכולזקן הכפר ושאלו לעצתו, והוא אמר להם 'לבחור הצעיר הזה יש אנרגיה בלתי נגמרת וחוזק פיזי, הרי שמזמן הוא היה צריך להתחיל להתאמן ללוחמה'. באותו היום בני משפחתו פנו אל אחד מהלוחמים המפורסמים בבקשה שילמד אותו להיות לוחם.
וזה לא הכל- במשפחת בנטור עובר זה דורות נשק האיזון 'הגרזן האדיר של הרוגע'. הנשק נוהג להיעלם לכמה דורות ואז להופיע לדור או שניים ושוב להיעלם. הסיבה לכך היא שבני משפחת בנטור מאוד קפדנים בכל הנוגע לנשק ולרוב מחביאים אותו בתוך תיבה כלשהי, עד שמישהו אחר מבני המשפחה מוצא אותו.
סביו של רג'אייס מצא את הגרזן בתוך אחד הארונות שהיה בביתו של סבא רבא רבא רבא של רג'אייס.
בגיל 20 סביו היה חולה מאוד. ביום גשום וסגרירי התעורר רג'אייס ומצא בלוט קטן ליד מיטתו. זה היה מוזר כי אלונים צומחים בכלל במזרח הארץ, והוא גר במערב. הוא הכניס את הבלוט לכיסו ויצא לבקר את סביו. כשנכס לבית סביו היתה שם דממה הוא נכנס לחדר סביו וראה אותו שוכב במיטה ולידו גם בלוט, רג'אייס נבהל ומיהר למדוד את דופק סביו, וגילה כי הדופק שלו נמוך עד מאוד. 'רג'אייס' לחש לפתע סביו 'תיבה. נשק. לך. מיוחד. שמור' בעודו אומר את המילה האחרונה בכאב. הדופק נעצר. רג'אייס היה בהלם, סביו מת בידיו. הוא הסתכל על החדר וראה תיבה גדולה באמצע החדר, הוא פתח אותה וראה שם גרזן אדיר-'הגרזן האדיר של הרוגע'.
'אל תדאג סבא' חשב לעצמו רג'אייס 'אתה תראה- אני אשמור על הגרזן הזה'
-אלוהות:50
-מקצוע:50
-דיוק:20
-כוח:55
-שימוש בנשק: 25
[b]הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: [/b]אני מעט חלוד(לא שיחקתי במשחק טוב הרבה זמן) אז יקח לי קצת זמן לחזור למיטב, 20%.
השקעתי על זה כמו חמור =X מקווה שזה מספיק =X[/b][/quote]
טופס מעולה, קודם כל. עכשיו גם נגיד למה.
הנשק והמקצוע הולכים יחד, שוב, ברור כתמיד.
עכשיו המראה-המראה פשוט מושקע ברמות שלא היו עד כה אצל השחקנים האחרים.
המראה עצמו הוא מראה של אדם מחוספס למדי. זה ישנה[:
אופי מגוון ונחמד.אהבתי את הניגוד העקיף של עקשנות וחברותיותO:
טוב, לרקע. ברקע גיל פשוט שיחק אותה. הרקע ארוך יותר מכל הרקעים שהיו בנתיים, אבל מה שבאמת מבדיל בניהם הוא רמת הכתיבה הגבוהה. היו שגיאות מהירות פה ושם אבל שום דבר שמנה.
רק דבר אחד בקשר לעלילה. מה קשור הבלוט?O=
טופס הבאאא~
כאן היה אמור אולי להיכנס הטופס של THE GHOST, אבל אחרי מבט מהיר שמתי לב שהוא בס"כ הכול חפר. יש הבדל בין חפירה לכתיבה ארוכה על רמה. היו המון שגיאות ניסוח וגם שחכת את האחוזים. מזל שערכתS:
אל תקח ללב, לא משו אישי><"
לאיפה הגענו?
אה כן, רז קון. הטופס שלו פשוט עשה לי לחייך(:
[quote][b][color=royalblue][b]שם משתמש: [/b] Foxy
[b]שם במשחק: [/b] ריי טיילס~Ray Tails
[b]הנשק שבחרתי: [/b][url=http://img520.imageshack.us/img520/7079/76754923nz0.jpg]הגרזן האדיר של הרוגע[/url] [b]או[/b] [url=http://img5.imageshack.us/img5/6122/60685432eo6.jpg]להב הברקת האדיר[/url].
[b]המקצוע שבחרתי: [/b] לוחם~Warrior
[b]מראה: [/b]שיער חום בוהק, לא פרוע אך אינו מסודר. עיניים כחולות, בוהקות ליד האישון וכהות מאוד בקצוות. לבוש, יחסית מרושל, חולצה כחולה פשוטה ביותר, קצרה ומכנסיים ארוכות בצבע שחור בוהק.
[b]אופי: [/b]
טוב~ אכפתי, אינטליגנטי, רגיש, יודע להסתיר רגשות, אסטרטגי, סימפטי וחברותי.
רע~ מאבד שליטה במהירות [לא פתיל קצר], רגיש, פגיע מאוד, מלנכולי ועגמומי, נוטה להתבודד, אינו פופולארי במיוחד, רגשני, [כשמאבד שליטה] בעל חרון שאין כמותו [מנסה להסתיר אותו]
[b]גיל: [/b] 17
[b]רקע: [/b] [i]מאז שריי הייה ילד קטן, הוא תמיד אהב את הטבע. הוא חי בבקתה ביער הקרוב לים, רחוק מן התעשייה והערים, והסתפק במועט. כמנהג הוא הייה יושב על החול, וצופה בשקיעה האדמדמה המגיחה לפתע, החמה השוקעת בעדינות בתור הים, צובעת אותו באדום כאפרסק. הרוח נשבה בפניו, זה הייה כמו חלום. הוא חיי כילד בודד, עם אביו ואימו. משפחת קטנה, אך הוא אהב אותה ככה. כשחיי ביער, הוא פיתח מיומנויות של הישרדות, כדון דייג, טיפוס על עצים, הדלקת אש ועוד. אביו הייה שלימד אותו זאת. כמו דג חי בתוך הים, מיקומו של ריי ביער היה ממש אותו הדבר, כי היער הפך לחלק מליבו. הוא העריץ את אביו, ותמיד בילה איתו. אביו לימד אותו כמה חשוב לשמור על הטבע, איך אימא טבע נותנת לנו, ואיך אנחנו צריכים לקבל אותם. הוא זכר משפט חשוב מאביו: "תמיד תזכור, להגן על הדברים שקשורים לליבך". הוא מעולם לא הבין את המשפט, אך הוא זכר ושינן אותו טוב טוב, כי הוא בא מליבו של אביו. מגיל צעיר, אפילו שריי הייה מאוד גזעי, הייה הוא מאוד בכיין ורגשני. הייה ניתן לפגוע בו בקלות, רק אם תומר מילה לא במקום. העובדה שריי חיי ביער, עשתה אותו מאוד בודד, כי לא הייה לו את מי להכיר, אף שהייה חברותי ומאוד וסימפטי ביותר. יום אחד, כאשר טייל ביער שבו הוא שרץ רוב הזמן, הוא מצא גור שועל אדום, מעוד צעיר, מפוחד עד מוות. השועל המיניאטורי הייה כחוש וצנום, קטן וחמוד, וריי הרגיש כי הוא חייב לעזור לו. הוא רץ לאביו, הוא ביקש ממנו ללמד אותו על שועלים כדי שיוכל לטפל בשועל, ואביו, חושק כי ריי בודד מאוד, לימד אותו איך להזין את השועל, איך לבנות לו מחילה ואיך לטפל בו. השועל נהפך לחבר היחיד של ריי, תוך כדי גדילה ריי הבין כמה בודד הוא. עם הזמן, השועל עזב את המקום, נעלם חברו, בתגובה, בכה ריי עוד יותר, בא לחבק את אביו. יום אחד, ריי החליט לשבת ולצפות בשקיעה, ושאל את עצמו מה הוא באמת... בר מזל, או חסר מזל? הוא זכה למשפחה נהדרת ולנוף מדהים, ולבדידות נצח... הוא הבין שהוא ילד לא שגרתי, אבל אהב את זה בעצמו. ריי סיכם, שהוא בעצם בר מזל שזכה להתנסות כזאת, תוך כדי השיג לעצמו סקרנות והרצון לחקור, אחרי הכול, תמיד הייה ילד אינטליגנטי ומהיר תפיסה, בעל חדות עין ודיוק מושלם. הוא חשב שחי בגן עדן, ויום אחד.... הכול השתנה.
האנשים העירוניים נעשו מפונקים יותר. הם רצו להחריב את שטחם בצורה מופרזת, תוך כדי התקרבות לביתו, ריי גילה מה זה עיר, מה זה עשן, ומה זה תעשייה. הוא שנא את זה, זה הרס לו את הנוף, וביחד עם זאת, מאוד בתים של בעלי חיים. עצים נשרפים, ונוצרים רק בתים, אפורים... כצפוי, הוא בכה, ושאל את אביו למה. אך לאביו לא הייתה תשובה מספק מלבד: "אני לא יודע". אביו של ריי מאס מכך, והחליט לעשות משהו, מותיר את ריי מאחור. אימו של ריי, מצטרפת אליו, מותירים אותו לבד, בודדים, בלי אף... אחד. ריי בכה ובכה, דמעה אחר דמעה... היה אז ריי בן 12. שנה לאחר מכן, ריי, כאשר סייר ביער, מצא קבר של אביו. הייתה זו המכה הסופית, ריי הזיל דמעה, אחר דמעה, אחר דמעה בלי הפסקה. אביו, שיקר לו כל כך, עזב את העולם, השאיר אותו בודד, מי יעזור לו? ילמד אותו, יסביר לו? עוד דמעה זולגת לה, מטה ומטה...
לבסוף, עיניו יבשו מדמעות, הוא לא בכה עוד לעולם. הוא הייה בודד מאוד, והחליט להסתיר אותה בעזרת קור-רוח אשר נשבר בקלות. הוא נתן לזעם להשתלט על גופו, והוא התאמן כל יום, התחזק יותר ויותר. הוא הייה מהיר וחזק, ולמד להסתיר את רגשותיו. הוא לא בכה יותר, הוא לא יכול היה, ובכלל לא רצה. הוא התחזק מאוד, כוחו הפיזי היה עצום. הוא התחזק רק מסיבה אחת בלבד~ כדי שיוכל להגן על האנשים החשובים לו.
הוא רכש זעם וחרון אדיר ואיבוד שליטה מאוד מסוכן, אך הוא מסתיר אותו בעזרת קור-רוח.
יום אחד, מצא בבקתתו נשק [הגרזן או החרב, אתה תבחר], ואיתו פתק:
"ריי היקר.
עם מצאת פתק זה, נראה כי אני לא בין החיים.
הנשק הזה יעזור לך להגן על הדברים שחשובים לך,
כמו שתרצה. הנשק הזה עובר בירושה בלית ברירה.
אני בטוח שאם קראת את פתק זה, דמעותייך התייבשו,
ואין אותו ילד רגיש כמו שהיית בעבר. ולכן, תקשיב לי.
בחיים אל תשכח את אותו משפט שלימדתי אותך.
שלך, אביך האהוב."
אך.. ריי לא הזיל דמעה, עכשיו בפניו, משימה חדשה, האם יצליח לבצעה?[/i]
-אלוהות: 43%
-מקצוע: 57%
-דיוק: 20%
-כוח: 60%
-שימוש בנשק: 20%
[b]הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: [/b]
בקשה: להתקבל~
הערה: המקל לא נראה הכי מרשים~
הערה שנייה: מצטער על החפירות~
הומור: 20%, אבל שיהיה, כדי שהוא ישתנה.[/color][/b][/quote]
רז פשוט לקח הכול בגדול. הוא הוסיף תכונות אופי שלא ביקשתי מה שמוסיף לדמות שלו עומד וספציפיות, ולא ביקש נשק ספציפי בין אם כיד להתקבל או בין אם כדי לא להפריע למועמדים אחרים.
והרקע..סחטיין.
הרקע עצמו ארוך ומעניין, אז אין ספק שהיה מייגע לכתוב אותו ושיש לא מעט שגיאות מהירות וזה גם הגיוני. זה לא היה הניסוח המועדף עליי אבל הלשון הגבוהה מוסיפה המון. האיזון מתקפות לא מאוד מאוזן(XD) אבל יתאים ללוחמה מסיבית.
אוקיי, עכשיו קורן. אין לי כוח לרשום ת'שם באנגלית. >.<"
[quote][b][b]שם משתמש: [/b] .WolfMan
[b]שם במשחק: [/b] בן (בנג'מין) טניסון.
[b]הנשק שבחרתי: [/b] המטה הבוהק של הערנות.
[b]המקצוע שבחרתי: [/b] מזמן (Summoner).
[b]מראה: [/b] עיניים ירוקות בעל גוון שחרחר במרכז העין, לובש חולצה קצרה חומה, ומכנסיים ירוקות קצרות גם. לבן יש שעיר שטני- בלונדיני די ארוך, נעליו עשויות מעור וגם מגיני רגליים עשויות מעור.
[b]אופי: [/b] (רעות) יהיר, פזיז, מתנשא (טובות) נדיב, אדיב, הגון.
[b]גיל: [/b] 21.
[b]רקע: [/b] בן טניסון נולד בשם בנג'מין טניסון להורים ממעמד נמוך. כבר בגיל צעיר בן התעניין בבעלי חיים, והוריו, החליטו שביום הולדתו ה-10 הם יספרו לו על המטה הבוהק של הערנות, שעובר במשפחתו של בן כבר דורות. חייו של בן עברו בשלווה וכמעט בלי הפרעות, ובן חשב שהוא נולד למשפחה נורמלית לחלוטין, אך הוא טעה. כאשר בן הגיע לגיל עשר, הוריו סיפרו לו על המטה וגם הראו לו אותו. בן המרותק הקשיב בהתעניינות על סיפור המטה, וכיצד הגיע אל משפחתו, על המקצועות שאפשר לבחור, ועל כוחו המיוחד של זה המחזיק במטה. מאותו היום, בן חיכה ליום בו הוא יקבל את המטה. לאחר שש שנים, בגיל שש עשרה, אביו של בן מת. זו הייתה טרגדיה למשפחתו של בן ובן נאלץ לפרנס את משפחתו במקום אביו. אביו של בן השאיר גם צוואה, ובה כתוב אל מי הוא מחלק את רכושו. להפתעתו של בן, אביו הוריש לו את המטה, ואיתו גם אחריות גדולה ביותר, להחזיר לאמא טבע את האמון שלה לבני האדם, להראות לה שלא כולם נוראיים ומגעילים. בן הבין שגם יצטרך לבחור מקצוע, והחליט ישר לבחור במזמן, כיוון שתמיד אהב בעלי חיים, ומזמן יכול לזמן יצורים ולא להלחם ראש בראש, מה שבן פוחד ממנו. בן החליט להתאמן אימון מקצועי, וכך התאמן במשך חמש שנים לפני יציאתו למסע כדי להיות מוכן לכל דבר אשר יצפה לו במסע. בהתחלה ניסה להבין כיצד יש להשתמש במטה, ולאחר שהתחיל להבין כיצד להשתמש בו, החל לזמן יצורים קטנים כגון ארנבים, ציפורים, צבאים וכו'. אימו של בן, עזרה לו באימונים כיוון שהיא בעצמה פעם הייתה מזמנת, וגרמה לבן להבין כמה כוח יש לו, אך גם כמה אחריות יש לו. לאחר כל האימונים ההקשים, החליט בן לצאת למסע, כדי לעצור את זעמה של אמא טבע. מאותו היום המקל הפך להיות מהמקל של אביו, למקל שלו.
-אלוהות: 50%
-דיוק: 40%
-כוח: 20%
[b]הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: [/b] מקווה שהרקע מספיק. 20% הומור.[/b][/quote]
שם מסדרת טלוויזיהXD
אבל זה לא קשור אליי כברO:
הממ..הייתי בטוח שמי שיקח את המטה אוטומטית יקח קוסם בלי לחשוב אפילו..מזמן זה מקצוע מאוד מעניין, שתדעO=
מראה קצר אבל ישיר וברור אז זה לא מפריע מידי, התכונות אופי משתלבות אחת עם השניה. זה טוב.
הגיל סביר..אבל הרקע הוא מה שעשה לי את זה. אני שמח שהצבת לעצמך מטרה ברורה במשחק. קיוויתי מאוד שמישהו יעשה את זה. איזון המתקפות שבחרת מתאים לרקע וזה דיי מעניין..
ולמתמודד הבא והאחרון, יוסי~
[quote][b][b]שם משתמש:yossi [/b]
[b]שם במשחק:ג'ון האנטרי [/b]
[b]הנשק שבחרתי:המטה הבוהק של הערנות [/b]
[b]המקצוע שבחרתי:קוסם [/b]
[b]מראה:שיער חום ארוך עד הכתפיים , עיניים חומות בוהקות , חולצה כחולה עם גלימה כזאת אפורה , קעקוע של דרקון בגבו , נעלי עץ , מכנסיי איכריים פשוטים חומים , כפפות חומות , צמיד כחול בוהק שאימו השאירה לו , מבנה גוף רזה . גבוה- 1.90 מטר . [/b]
[b]אופי:טוב-אסטרטג מצויין , חברותי , אמיץ . רע- שחצן , פזיז , נותר טינה .[/b]
[b]גיל:16 [/b]
[b]רקע:ג'ון היה ילד עם בעיות קשב וריכוז , כאשר נולד , היה צריך להישאר בבית החולים כשלוש שנים , בגלל בעיות של קוצר נשימה , ובעיות בהליך הלידה .
כאשר שוחרר מבית החולים , הוא שוחרר עם אסטמה , וקוצר נשימה מדיי פעם , אך זה לא נתן לג'ון להפריע לו , הוא גדל כמו ילד רגיל , הלך לגן , לאחר-מכן לבית הספר , ומשם לתיכון של העיר .
משפחתו של ג'ון , עסקה בקוסמות ובלחשים , עוד קטע בחייו של ג'ון שנידה אותו מהילדים בבית הספר , שחשבו שהוא בא ממשפחה מטורפת , אביו של ג'ון , הארלי , היה הקוסם החזק ביותר באותם שנים , מה שהעיר לא ידעה , שמפלצות בכל יום היה תוקפות את העיר , כאשר הן לא היו בתוך העיר , אלא רק התקרבו לעיר , והארלי היה נאלץ לסלק אותם מהעיר . לג'ון היה אסור לספר את האמת , הארלי לא נתן לו , אף שג'ון היה לפעמים נישבר אל מול הילדים בכיתתו , וכמעט גילה את הסוד של אביו .
אימו , ג'סי , לא הייתה קוסמת ולא התעסקה בזה אף פעם , משום שזה לא עניין אותה , והיא רצתה תמיד להיות עקרת בית רגילה , למשפחה רגילה , ולחיות את החיים השקטים והטובים .
יום אחד , כאשר ג'ון חזר הביתה , מהתיכון , גילה דבר מוזר מאוד .. לאחר שממשיכים כמה צעדים קדימה מהחדר של אביו , הארלי , מגלים חדר מוזר , עם פרצוף של שטן באמצע הדלת , וספרי לחשים מסביב , ג'ון פחד לפתוח את הדלת, אך לבסוף השתכנע שאם אביו מחזיק כאן משהו , בגלוי ככה , זה בטוח לא מסוכן .
ג'ון התקרב אל הדלת , בזהירות רבה , מחשש שמשהו יקרה לו , והגיע אל הדלת , בדלת ראה שצריך להקיש קוד מסויים, על מנת לפתוח את הדלת , ג'ון יצא למשימה .
יום יום , עקב אחריי אביו , וניסה לגלות כל פרט ופרט שקשור באיזושהי צורה לדלת המוזרה , הקוד היה מורכב מארבעה מילים , לאחר חודש, ג'ון התייאש והפסיק לעקוב אחריי אביו , ובדיוק באותו לילה , שד ענק ניכנס אל תוך העיירה , הייתה מהומה גדולה , ילדי בית הספר והורייהם יצאו מן הבתים , וגילו שאביו של ג'ון נילחם במפלצת, הארלי לחם בו באומץ רב , ובתושייה רבה , ג'ון ואימו הסתכלו מבעד לחלון , והתחילו לבכות , 'מתי זה יפסיק כבר ..' אמר ג'ון בליבו , אביו צנח אל הקרקע , כל בגדיו היו מלאים בדם , והוא גסס בדקות האחרונות לחייו , ג'ון רץ אל במהירות , כאשר הוא בוכה על אביו , כשהגיע אליו , אביו אמר לו , ''ג'ון , המטה , הבוהק , של , הערנות.. ...'' לאחר שאמר את המילים האלה , הוא עצם את עינייו ומת .
ג'ון רתח מזעם , אימו בחיים לא ראתה אותו כך , הוא רץ מהר אל החדר המסוכן , והקיש את מה שאביו אמר לו , המטה , הבוהק , של , הערנות .
הדלת נפתחה , בתוכה הוא ראה שולחן קטן , ועליו היה מטה מכושף , יפה מאוד , ומוזר .
ג'ון לא לקח סיכונים כעת , ולקח את המטה אל המפלצת , זעמו היה רב כל כך , שהמטה זהר בכפות ידייו , ולאחר כמה שניות, המפלצת לא הייתה בין החיים יותר .
ג'ון נירגע , 'אבא , סילקתי את המפלצת .' הוא אמר בליבו , כאשר דמעות שלו נופלות אל האדמה , אחת אחריי השניה .
עבר יום אחד , מאז האירועים האחרונים , ג'ון היה לבד בעולם , כי אימו התבודדה מן העולם , לאחר מותו של אביו , ג'ון החליט לצאת למסע , מסע עצמאי שלו , שיוכיח לו מה הם סודות העולם , ולמה יש כל כך הרבה רשע בעולם , יחד עם המטה של אביו , הוא יצא מן הבית , הלך לכיוון יציאה מן העיירה , לאחר שהסתכל פעם אחרונה על העיירה שהייתה ביתו כל חייו , ולאחר דמעה אחת על אביו הקוסם, הוא יצא מן העיירה ,נחוש בדעתו , להרוס את הרשע בעולם , ולנקום את מות אביו .
[/b]
-אלוהות:50%
-דיוק: 50
-כוח: 10%
[b]הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק:רק להתקבל , ו20% הומור . [/b][/b][/quote]
התיאור מושקע, האופי סביר, הגיל קצת צעיר אבל מה שהפיל אותך זה הרקע. דומה כי אתה לא בנוי לרקעים ארוכים- הרעיון עצמו מקורי וטוב ויכל להיות מדהים אם הניסוח היה אחר, וזה דבר קריטי במשחק תפקידים. ניסית להבהיר לי את מה שלא הבנתי מקודם בגלל הניסוח אלב לא נוכל לחזור על זה הרבה. הרעיון בגולמי עצמו מדהים, אבל הביצוע...\:
ובכלל
קצת הזוי שלא פירטת על הניצחון על השד הענק בלי שהוא למד בכלל קוסמות><"
איזון המתקפות דיי מוזר.. רק 10 בכוח?S:
אפילו שהשקעת המון, יש דברים שלא הצלחתX:
[color=green][SIZE=3][b]אוקיי, ועכשיו להכרזת הרשומייםםםם!![/b][/color][/SIZE]
עם [url=http://img5.imageshack.us/img5/6122/60685432eo6.jpg]להב הברקת האדיר[/url], הנשק הכי מבוקש..
[quote][b][SIZE=3][color=white]ריי טיילס, הלא הוא- רז קון!
מהסיבה הברורה שהטופס שלו כלכך מושקע שזה יכול לגרום אפילו לנעב יערות לתת ת"ב.
[/color] [/SIZE][/b][/quote]
עם [color=yellow][url=http://img520.imageshack.us/img520/7079/76754923nz0.jpg]הגרזן האדיר של הרוגע[/url][/color], הנשק המבוקש ביותר השני,
[quote][b][color=white][SIZE=3]רד בנטור, הלא הוא גיל קון!
מהסיבה הברורה שהוא התעלה על רוב המתמודדים האחרים עם התיואר המפורט והרקע המקורי שלו.[/color][/SIZE][/b][/quote]
עם [url=http://img525.imageshack.us/img525/4623/50446692qe7.jpg]הפיגיון המנצנץ של החריצות[/url], הלא הוא הנשק הכי צפוי-
[quote][b][color=white][SIZE=3]סטיבן גולד, הלא הוא ULTRA KILLER שאני לא יודע את שמו!
מהסיבה הברורה שהרקע שלו היה מצויין, ואף שקצר היה תמציתי.
אה כן, והוא גם היה היחיד שלקח פיגיון. Oם[/color][/SIZE][/b][/quote]
ועם [url=http://img5.imageshack.us/img5/5210/43272104qd0.jpg]המטה הבוהק של הערנות[/url]-ופה שבאמת הייתה תחרות קשה למדי-
[quote][b][color=white][SIZE=3]בנג'מין טניסון, הלא הוא קורן!
מהסיבה הברורה היחידה שיריבו יוסי לא צלח כמוהו, וגם בזכות האופי המעולה שלו.[/color][/SIZE][/b][/quote]
עד כאן להיום, חברים. יקח זמן לרשום אותכם כי עוד צריך לשנות קצת את התופס בשביל ההרשמה. וגם עכשיו אחת בלילה וחמש דקות, וברכשותכם, אני הולך לישון~.~
-
תגיבו בשביל לאשר את הפעילת שלכם במשחק. ~.~
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka-Kiba[/i]@Mar 10 2009, 09:27 AM
[b] תגיבו בשביל לאשר את הפעילת שלכם במשחק. ~.~ [/b][/quote]
אני מאשר את השתתפותי =0
והקשר לבלוט- לא יודע =/
עזר ספרותי, משהו שהמצאתי לקשר בין המקרים.
ובלוט זה זרע. סוג של סמל לטבע. תחליט אתה אם אתה רוצה לפתח את זה ולשלב בעלילה =/
-
-
מאשר D:
ותודה אמיר, אתה לא תתאכזב!
-
-
אני מאשר.
חח רק אני בחרתי בפגיון.
לא שמתי לב לקטע שהיתה לו ילדות מושלמת.
-
יאי. תמשיך לחייך, אמירו-קון.
Sou, Amiru-kun hotno ni baka,
אבל תודה D:
מתי מתחילים?
-
כנראה שמחר בערב, כי יש לי טיול מחרף ועכשיו אני מתכונן~.~
-
-
שוב עומס בלימודים\:
נראה, אני כבר לא אתחייב לכלום. >.<
-
טוב נושא זה ננעל עקב אי פעילותו עד שפותח הנושא יפנה את זמנו בשביל המשחק.
אמיר,תפנה אליי בפרטי כשבאמת יתפנה לך זמן בשביל המשחק,אחרת זה בלתי אפשרי לנהל אותו כך.
ננעל ויורד מנעוץ.