[b]לירן~[/b]
אתה מוציא מתוך כיסך פוכדור ריק, ומשליך אותו על קטרפי. קטרפי נשאב לתוכו, ולאחר כמה שניות, הפוכדור נעצר. קטרפי נלכד! :o
Printable View
[b]לירן~[/b]
אתה מוציא מתוך כיסך פוכדור ריק, ומשליך אותו על קטרפי. קטרפי נשאב לתוכו, ולאחר כמה שניות, הפוכדור נעצר. קטרפי נלכד! :o
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 20 2009, 09:40 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
*מתקפת חול
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דארק מתאושש אט אט מהמכה שספג, ומשתמש במכת חול שנכנסת לתוך עיניה של דליבה ומעוור אותה זמנית דארק מזנק ומשתמש בנשיכה ונושך אותה ברגליים האחוריות שלה. לדיבה זועקת מכאב ומנסה לעוף משם אך לא מצליחה.
[/b][/quote]
"בסדר דארק, זה מספיק" אני אומר לאחר שאני רואה שלידבה פצוע, "כל הכבוד דארק, היית מצויין" אני מוסיף ומלטף אותו בחיבה. לאחר מכן אני ממשיך ללחפש פוקימונים.
[b]קורן~[/b]
אתה מורה לדארק להפסיק לתקוף, ומלטף אותו. הוא מחייך אלייך ומעוות מעט את פניו בגלל הכאב. שניכם עוזבים את לדיבה לנפשה וממשיכים בדרך. לאחר הליכה של חצי שעה בערך, אתה מבחין לפתע בראלטס, שיוצאת מאחורי אחד השיחים.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 20 2009, 11:17 PM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה מורה לדארק להפסיק לתקוף, ומלטף אותו. הוא מחייך אלייך ומעוות מעט את פניו בגלל הכאב. שניכם עוזבים את לדיבה לנפשה וממשיכים בדרך. לאחר הליכה של חצי שעה בערך, אתה מבחין לפתע בראלטס, שיוצאת מאחורי אחד השיחים. [/b][/quote]
זו בת נכון? אם כן, אפשר בן? כי אני פשוט רוצה את ההתפתחות של ראלטס הבן, אם אפשר בבקשה D:
---------------------
"שלום לך" אני אומר לה ברכות ומושיט את ידי לעברה, "אין לי כוונה לפגוע בך" אני מוסיף בקול רך, "תכירי את דארק, הוא הפוקימון הראשון שלי, והחבר הכי טוב שלי" אני מסביר לה ומראה לה את דארק, "אני משפחה" אני מחייך לעברה. "תרצי אולי להצטרף לצוות שלי?
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Feb 20 2009, 11:21 PM
[b] זו בת נכון? אם כן, אפשר בן? כי אני פשוט רוצה את ההתפתחות של ראלטס הבן, אם אפשר בבקשה D:
---------------------
"שלום לך" אני אומר לה ברכות ומושיט את ידי לעברה, "אין לי כוונה לפגוע בך" אני מוסיף בקול רך, "תכירי את דארק, הוא הפוקימון הראשון שלי, והחבר הכי טוב שלי" אני מסביר לה ומראה לה את דארק, "אני משפחה" אני מחייך לעברה. "תרצי אולי להצטרף לצוות שלי? [/b][/quote]
טוב זה בן ^^.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ראלטס?" מסתכל עליך במבט תמים ולא מובן "ראלטס..." הוא נראה מהסס, וצועד מספר צעדים אחורנית. נראה שהוא מעט מפחד.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 20 2009, 11:44 PM
[b] טוב זה בן ^^.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ראלטס?" מסתכל עליך במבט תמים ולא מובן "ראלטס..." הוא נראה מהסס, וצועד מספר צעדים אחורנית. נראה שהוא מעט מפחד. [/b][/quote]
איזה מנומס אני D: תודה =]
------------------------------
"זה בסדר, אני מבין" אני אומר לו בחיוך, "אתה מעט חושש" אני מוסיף ומנסה להראות לו שאני לא אפגע בו, "אני רק רוצה לשאול אם תרצה להצטרף לצוות שלי, זה הכל" אני מסביר לו. "הנה ראלטס, תסתכל על דארק, חברי הטוב ביותר, הוא לא פוחד ממני" אני אומר לו ברכות.
[b]קורן ~[/b]
"ראלטס.." אומר ראלטס מעט בחשש, ומסתכל עליך ועל דארק. הוא מתחיל לצעוד ימינה ושמאלה תוך כדי חשיבה "ראלטס!" הוא קורא לפתע והודף אחורנית את דארק, שהופתע מהמהלך. דארק ממהר לקום חזרה ולקפוץ קדימה. נראה שראלטס רוצה קרב.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 21 2009, 12:01 AM
[b] [b]קורן ~[/b]
"ראלטס.." אומר ראלטס מעט בחשש, ומסתכל עליך ועל דארק. הוא מתחיל לצעוד ימינה ושמאלה תוך כדי חשיבה "ראלטס!" הוא קורא לפתע והודף אחורנית את דארק, שהופתע מהמהלך. דארק ממהר לקום חזרה ולקפוץ קדימה. נראה שראלטס רוצה קרב. [/b][/quote]
"בסדר ראלטס, אני מקבל את האתגר!" אני אומר לו ואז מסתכל על דארק, "דארק, הנשיכה שלך יכולה להשפיע רבות על ראלטס, אתה רק צריך להגיע אל הכיפה שעל ראשו של ראלטס" אני מסביר לו. "כל לעשות זאת" אני ממשיך, "תצטרך לבלבל אותו... אוקיי דארק, תתחיל לרוץ מהר אל עבר ראלטס, שאתה קרוב אליו, תשתמש במתקפת חול כדי לעוור את ראלטס ותנצל את זה שאתה גם קרוב אליו ותנשך אותו!" אני מסביר לדארק בחיוך.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 20 2009, 10:22 PM
[b] [b]לירן~[/b]
אתה מוציא מתוך כיסך פוכדור ריק, ומשליך אותו על קטרפי. קטרפי נשאב לתוכו, ולאחר כמה שניות, הפוכדור נעצר. קטרפי נלכד! :o [/b][/quote]
"לא חשבתי אחרת!"אני אומר לעצמי בשמחה וממשיך
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 20 2009, 09:40 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
צ'ימצאר לא מוותר, מזנק קדימה ושורט את פניו שלסינדיקוויל, שזועק מעט בכאב "סינדיקוויל, אל תוותר! גחלת!" מצווה הנער, וסינדיקוויל פותח את פיו ושולח גחלת לעברו של צ'ימצאר.
[/b][/quote]
''גם אתה צ'ימצ'אר , גחלת !''
[b]יוסי~[/b]
צ'ימצאר מגיב עם גחלת משלו ושתי ההתקפות נפגשות באמצע, ונראה שהכוחות די שקולים "הגבר את הלהבה שלך, קדימה!" מצווה הנער, וסינדיקוויל מגביר את הלהבה עוד יותר, דבר שגורם לגחלת לגבור מעט על הגחלת של צ'ימצאר.
[b]לירן~[/b]
אתה מרים את הפוכדור של קטרפי מהקרקע, מחייך לגאסטלי ושניכם ממשיכים בדרככם, ולאחר הליכה של שעתיים בערך אתם מגיעים לעיר צ'רינגרוב.
[b]קורן~[/b]
דארק מזנק קדימה, ומתחיל לרוץ לעבר ראלטס, שנראה ולא עושה כלום. דארק שולח מתקפת חול לעבר ראלטס ומיד קופץ לעברו, אולם ראלטס לפתע נעלם! דארק המופתע נופל על הקרקע ונפגע מעט בפנים. ראלטס מופיע מאחוריו כעת, מצחקק. נראה שהוא השתמש בשיגור.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 21 2009, 01:50 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
צ'ימצאר מגיב עם גחלת משלו ושתי ההתקפות נפגשות באמצע, ונראה שהכוחות די שקולים "הגבר את הלהבה שלך, קדימה!" מצווה הנער, וסינדיקוויל מגביר את הלהבה עוד יותר, דבר שגורם לגחלת לגבור מעט על הגחלת של צ'ימצאר.
[/b][/quote]
''צ'ימצ'אר , תנסה לרכז את כל הכוח שלך למכה אחת של גחלת ענקית !''
[b]
[b]קורן~[/b]
דארק מזנק קדימה, ומתחיל לרוץ לעבר ראלטס, שנראה ולא עושה כלום. דארק שולח מתקפת חול לעבר ראלטס ומיד קופץ לעברו, אולם ראלטס לפתע נעלם! דארק המופתע נופל על הקרקע ונפגע מעט בפנים. ראלטס מופיע מאחוריו כעת, מצחקק. נראה שהוא השתמש בשיגור. [/b][/quote]
"בסדר דארק, תנהם כדי להרתיע את ראלטס, ואז שהוא מפוחד, תרוץ לכיוונו אבל אל תתקוף אותו, תקפוץ מעליו, תשתדל לעשות זאת קרוב לעץ, ואז תעלה על העץ, ותזנק ממנו על ראלטס לפני שיבין מה קרה" אני מסביר לדארק.
[b]יוסי~[/b]
צ'ימאר מתרכז מעט ואז מגביר את עוצמת הגחלת שלו והגחלת מצליחה לגבור על הגחלת השנייה ולפגוע בסינדיקוויל! סינדיקוויל נפגע די קשה מההתקפה. אתה מבחין שצ'ימצאר עייף מההתקפה "סינדיקוויל, אתה בסדר!? התקלה!" מצווה הנער. סינדיקוויל קם לאט ויוצא למתקפת התקלה.
[b]קורן~[/b]
דארק מהנהן ויוצא לדרך, משתמש בנהמה, שגורמת לראלטס לפחד. ראלטס מנסה להשיב עם בילבול שלא משפיע כלל על פוצ'יאנה, וכאשר ראלטס בטוח שהוא עומד להיפגע פוצ'יאנה מפתיע וקופץ מעליו. ראלטס המבולבל לא מבין מה קורה, כשלפתע - בום! הוא חוטף נשיכה בראשו מפוצ'יאנה, שצבר תנופה בעזרת העץ. ראלטס נופל על הקרקע, זועק מכאב ומחזיק את ראשו, הוא בקושי מסוגל לקום.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 21 2009, 04:14 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
דארק מהנהן ויוצא לדרך, משתמש בנהמה, שגורמת לראלטס לפחד. ראלטס מנסה להשיב עם בילבול שלא משפיע כלל על פוצ'יאנה, וכאשר ראלטס בטוח שהוא עומד להיפגע פוצ'יאנה מפתיע וקופץ מעליו. ראלטס המבולבל לא מבין מה קורה, כשלפתע - בום! הוא חוטף נשיכה בראשו מפוצ'יאנה, שצבר תנופה בעזרת העץ. ראלטס נופל על הקרקע, זועק מכאב ומחזיק את ראשו, הוא בקושי מסוגל לקום. [/b][/quote]
"כל הכבוד דארק!" אני אומר בשמחה ואציא פוקדור ריק מן התיק שלי, "פוקדור צא!" אני זורק את הפוקדור באוויר, מחכה לתוצאות.
[b]קורן~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק מתיקך, ומשליך אותו על ראלטס. הפוכדור נוגע בראלטס ושואב אותו פנימה. הפוכדור נע במשך מספר שניות מהבהב, כשלפתע הוא נעצר.
רגע! הפוכדור שוב מתחיל לזוז מספר פעמים, אך לאחר כמה רגעים נכבה, והפעם באופן סופי.
ראלטס נלכד! :o
מצטער שאני מתחיל באיחור.
כתבת בהתחלה שכבר קיבלתי את הפוקימון המתחיל שלי, אז...
יש לי פשוט הרבה אפשרויות:
אני יוצא לדרכי [:
[b]קובי~[/b]
אתה יוצא מהמעבדה וצועד לעבר דרך 29. אתה יוצא מהעיר ניו בארק וצועד בשביל הרחב בדרך, כשלפתע אתה נתקל במשהו על הקרקע, שגורם לך ליפול. לאחר שאתה קם ומנקה את עצמך, אתה מבחין שזהו סלאקו'ת שפשוט ישן שם.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 21 2009, 04:14 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
צ'ימאר מתרכז מעט ואז מגביר את עוצמת הגחלת שלו והגחלת מצליחה לגבור על הגחלת השנייה ולפגוע בסינדיקוויל! סינדיקוויל נפגע די קשה מההתקפה. אתה מבחין שצ'ימצאר עייף מההתקפה "סינדיקוויל, אתה בסדר!? התקלה!" מצווה הנער. סינדיקוויל קם לאט ויוצא למתקפת התקלה.
[/b][/quote]
''תנסה להתחמק ואז שריטה !''
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 21 2009, 04:34 PM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק מתיקך, ומשליך אותו על ראלטס. הפוכדור נוגע בראלטס ושואב אותו פנימה. הפוכדור נע במשך מספר שניות מהבהב, כשלפתע הוא נעצר.
רגע! הפוכדור שוב מתחיל לזוז מספר פעמים, אך לאחר כמה רגעים נכבה, והפעם באופן סופי.
ראלטס נלכד! :o [/b][/quote]
"כל הכבוד דארק!" אני קורא בשמחה ומרים את הפוקדור מן האדמה. "צא ראלטס!" אני אומר ואזרוק את הפוקדור שלו באוויר, "הכל בסדר קטנצ'יק?" אני שואל אותו ברכות, "עכשיו שאתה בצוות שלנו, אקרא לך בשם חיבה, מה דעתך על בלייד?" אני שואל אותו בחיוך. 'השם הזה לא מתאים ממש לאופי אבל הוא בטוח ישתנה עם הזמן' אני חושב לעצמי.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 21 2009, 04:52 PM
[b] [b]קובי~[/b]
אתה יוצא מהמעבדה וצועד לעבר דרך 29. אתה יוצא מהעיר ניו בארק וצועד בשביל הרחב בדרך, כשלפתע אתה נתקל במשהו על הקרקע, שגורם לך ליפול. לאחר שאתה קם ומנקה את עצמך, אתה מבחין שזהו סלאקו'ת שפשוט ישן שם. [/b][/quote]
סלאקות'! אני אומר בשמחה.
תמיד רציתי אחד כזה...
אוקיי דאסקאל צא וקפוץ עליו בשביל שהוא יקום,
ואחרי שהוא יקום תשתמש בשד לילה!
[b]יוסי~[/b]
צ'ימצאר העייף מנסה להתחמק מההתקלה, אך הוא מבין שהוא לא יספיק, לכן הוא יוצא למתקפת נגד ישירות, השריטה שלו וההתקלה של סינדיקוויל נפגשים, ושני הפוקימונים נפגעים מההתקפות של יריביהם. שניהם נופלים על הקרקע, מעולפים. "סינדיקוויל, חזור" אומר הנער, ומחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו "נלחמת זה טוב, יחסית למתחיל" הוא אומר לך "אתה עוד תראה מה ג'קי מסוגל לעשות" הוא אומר לך, ונעלם.
[b]קורן~[/b]
אתה מרים את הפוכדור של ראלטס ומשחרר אותו החוצה, ואתה מבחין שהוא עדיין פצוע מהקרב, בקושי מסוגל לעמוד. אתה בודק מה מצבו והוא מחייך אליך חיוך קטן. אתה שואל אותו מה דעתו על השם החדש, והוא מחייך קלות, ואז מאבד את הכרתו.
[b]קובי~[/b]
שאתה מדבר בבקשה תשים מרכאות (") ושאתה חושב תשים '
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקל יוצא החוצה מהפוכדור שלו ומרחף אל עבר סלאקות' ועובר דרכו, גורם לו לקפוץ בבהלה. דאסקל שולח מיד לעברו צל לילה, שפוגע בסלאקות' אך לא גורם לו נזק משמעותי (סלאקות' הוא מסוגל נורמל ודאסקל מסוג רוח, ומתקפות רוח לא משפיעות על נורמל). סלאקות' קם ומשתמש בפיהוק, שמצליח לפגוע בדאסקל, שמתחיל לנמנם.
[b]
[b]לירן~[/b]
אתה מרים את הפוכדור של קטרפי מהקרקע, מחייך לגאסטלי ושניכם ממשיכים בדרככם, ולאחר הליכה של שעתיים בערך אתם מגיעים לעיר צ'רינגרוב. [/b][/quote]
אני מחפש מה יש לעשות בעיר צ'רינגוב
[b]לירן~[/b]
אתה מסתובב בעיר, ואתה מבחין בבתים רבים, חנות בעיר, ואת מרכז הפוקימונים.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 21 2009, 05:24 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתה מרים את הפוכדור של ראלטס ומשחרר אותו החוצה, ואתה מבחין שהוא עדיין פצוע מהקרב, בקושי מסוגל לעמוד. אתה בודק מה מצבו והוא מחייך אליך חיוך קטן. אתה שואל אותו מה דעתו על השם החדש, והוא מחייך קלות, ואז מאבד את הכרתו.
[/b][/quote]
"בוא דארק..." אני ממלמל וחוזר אל מעבדתו של הפרופסור. "שלום פרופסור" אני אומר לו לאחר שאני אגיע למעבדה, "לכדתי ראלטס והוא איבד את הכרתו, תוכל לעזור לי?" אשאל.
[b]קורן~[/b]
אתה רחוק במרחק של שעתיים מהמעבדה... עדיף לך להמשיך קדימה.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 21 2009, 06:44 PM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה רחוק במרחק של שעתיים מהמעבדה... עדיף לך להמשיך קדימה. [/b][/quote]
אה באמת? אוקיי
------------------------
"בוא דארק" אני אומר ואחזיר את ראלטס לפוקדור שלו ואמשיך אל עבר העיר הקרובה ביותר, העיר צ'ריגרוב. כאשר אגיע לשם, אפנה אל מרכז הפוקימונים.
[b] [b]יוסי~[/b]
צ'ימצאר העייף מנסה להתחמק מההתקלה, אך הוא מבין שהוא לא יספיק, לכן הוא יוצא למתקפת נגד ישירות, השריטה שלו וההתקלה של סינדיקוויל נפגשים, ושני הפוקימונים נפגעים מההתקפות של יריביהם. שניהם נופלים על הקרקע, מעולפים. "סינדיקוויל, חזור" אומר הנער, ומחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו "נלחמת זה טוב, יחסית למתחיל" הוא אומר לך "אתה עוד תראה מה ג'קי מסוגל לעשות" הוא אומר לך, ונעלם.
[/b][/quote]
''חזור צ'ימצ'אר , היית נהדר .''
אני ממשיך במסע שלי .
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 20 2009, 05:56 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה לוקח את הדברים שקיבלת, שם אותך בתוך תיק הגב שלך, יוצא מהמעבדה ומתחיל לרוץ בשמחה לעבר דרך 29. אתה יוצא מתוך תחום העיר ניו בארק וצועד לך בשביל בדרך 29, שמסביבך מלא שיחים ועצים. לפתע, רחש נשמע מתוך שיח שנמצא בסמוך אליה. לאחר כמה שניות, מתוך השיח יוצא לו בקיפוץ סנטרט קטן [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa161.png[/img] [/b][/quote]
'סנטרט' אני חושב לעצמי 'פוקימון חלש,אך הוא יוכל לאמן את הצ'רמנדר שלי.'
"צא צ'רמנדר" אני אומר. "גחלת על סנטרט עכשיו!"
[b] [b]יוסי~[/b]
[b]קורן~[/b]
[b]קובי~[/b]
שאתה מדבר בבקשה תשים מרכאות (") ושאתה חושב תשים '
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקל יוצא החוצה מהפוכדור שלו ומרחף אל עבר סלאקות' ועובר דרכו, גורם לו לקפוץ בבהלה. דאסקל שולח מיד לעברו צל לילה, שפוגע בסלאקות' אך לא גורם לו נזק משמעותי (סלאקות' הוא מסוגל נורמל ודאסקל מסוג רוח, ומתקפות רוח לא משפיעות על נורמל). סלאקות' קם ומשתמש בפיהוק, שמצליח לפגוע בדאסקל, שמתחיל לנמנם. [/b][/quote]
'אוי לא! אתה לא יכול לעשות לי את זה עכשיו!'
אני תופס את דאסקאל בשני ידיי בחוזקה ומנענע אותו ממש חזק.
עכשיו דאסקאל, השתמש בפזילה ואז בנטרול!
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 20 2009, 05:56 PM
[b][b]אלון~[/b]
"בחירה מעולה! אני יודע שתהיו צוות טוב" הוא אומר לך בחיוך ומגיש לך את הפוכדור של מגבי "אני רוצה שתיקח גם תא לאיחסון למתקפות, פוקדע וגם 5 פוכדורים רקים. כאשר כל אלה יגמרו, אתה תקבל באופן אוטומטי פוכדורים חדשים" הוא אומר לך ומגיש לך את החפצים [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem297.png[/img]
[/b][/quote]
שבוע טוב : )
--
"וואו, תודה רבה הפרופסור." אומר לפרופסור אלם בחיוך רחב על פי ולאחר מכן אחזיק יותר חזק את הפוקדור של מגבי שלי. 'הנה הוא,' אחשוב לעצמי. 'הפוקימון המתחיל שלי, הפוקימון איתו אתחיל ואסיים את מסעי.' אחייך בהתרגשות ובניחשות. "צא החוצה, מגבי!" אקרא בקול ואוציא את מגבי מהפוקדור שלו. "שלום מגבי," אומר לפוקימון האש הקטן. "אני הוא המאמן שלך." אוסיף ואסיים את דבריי בחיוך.
[b]אלון~[/b]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומשליך את הפוכדור שבידיך לעבר הקרקע. מתוכו יוצא באור אדום יצור קטן ואדום המוציא מעט אש מפיו, מגבי "מגבי!" הוא קורא ומניף את זרועותיו באוויר, מביט בך בחיוך.
[b]יוסי~[/b]
אתה משיב את צ'ימצאר לפוכדור שלו, ואתה יוצא אל ער דרך 29. אתה יוצא מגבולות העיר ניו בארק וצועד בדרך, ולאחר הליכה של כחצי שעה בערך אתה מבחין מרחוק בזיגזגון שאוכל לו פרי, ליד אחד העצים.
[b]קובי~[/b]
אתה מנסה לתפוס את דאסקל אך אינך מצליח (XD), ודאסקל נרדם. סלאקות' עומד במקומו ולא זז, מפהק משיעמום.
[b]עומר~[/b]
צ'רמנדר מגיח מתוך הפוכדור שלו ושולח גחלת מהירה לעבר סנטרט, שמפתיעה אותו ומצליחה לפגוע בו, מעיפה אותו כמה מטרים אחורנית. סנטרט מתאושש מהר, ויוצא במתקפת דחיפה משלו שדוחף את צ'רמנדר.
[b]קורן~[/b]
אתה משיב את דארק וראלטס לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך אל עבר העיר צארינגרו'ב. לאחר הליכה של כשעה בערך, אתה מגיע אל העיר. אתה מבחין כי זוהי עיר לא קטנה, עם מלא תושבים וחנויות. לאחר הליכה של רבע שעה בתוך העיר, אתה מבחין מרחוק במרכז הפוקימונים.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 01:12 PM
[b] [b]אלון~[/b]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומשליך את הפוכדור שבידיך לעבר הקרקע. מתוכו יוצא באור אדום יצור קטן ואדום המוציא מעט אש מפיו, מגבי "מגבי!" הוא קורא ומניף את זרועותיו באוויר, מביט בך בחיוך.
[b]יוסי~[/b]
אתה משיב את צ'ימצאר לפוכדור שלו, ואתה יוצא אל ער דרך 29. אתה יוצא מגבולות העיר ניו בארק וצועד בדרך, ולאחר הליכה של כחצי שעה בערך אתה מבחין מרחוק בזיגזגון שאוכל לו פרי, ליד אחד העצים.
[b]קובי~[/b]
אתה מנסה לתפוס את דאסקל אך אינך מצליח (XD), ודאסקל נרדם. סלאקות' עומד במקומו ולא זז, מפהק משיעמום.
[b]עומר~[/b]
צ'רמנדר מגיח מתוך הפוכדור שלו ושולח גחלת מהירה לעבר סנטרט, שמפתיעה אותו ומצליחה לפגוע בו, מעיפה אותו כמה מטרים אחורנית. סנטרט מתאושש מהר, ויוצא במתקפת דחיפה משלו שדוחף את צ'רמנדר.
[b]קורן~[/b]
אתה משיב את דארק וראלטס לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך אל עבר העיר צארינגרו'ב. לאחר הליכה של כשעה בערך, אתה מגיע אל העיר. אתה מבחין כי זוהי עיר לא קטנה, עם מלא תושבים וחנויות. לאחר הליכה של רבע שעה בתוך העיר, אתה מבחין מרחוק במרכז הפוקימונים. [/b][/quote]
אה שיט שכחתי XDD
אממ אחי מה אני אמור לעשות עכשיו באמת?
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 01:12 PM
[b] [b]אלון~[/b]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומשליך את הפוכדור שבידיך לעבר הקרקע. מתוכו יוצא באור אדום יצור קטן ואדום המוציא מעט אש מפיו, מגבי "מגבי!" הוא קורא ומניף את זרועותיו באוויר, מביט בך בחיוך. [/b][/quote]
'איזה חמוד הוא.' אחשוב לעצמי וארים את זרועי באוויר כמו מגבי שלי. "אז מגבי," אתחיל לדבר עם מגבי. "אני הוא אלון, ואני הוא המאמן שלך." אסביר למגבי בחיוך ואלטף אותו. אקום מעט ואתחיל להסתכל מסביבי. "אז מגבי, הגיע הזמן שנתחיל את המסע שלנו ביחד, הלוא כך?" אשאל את מגבי בחיוך ואתחיל ללכת ביחד עם פוקימון האש שלי לעבר העיר צ'אריגוב.
[b]קובי~[/b]
לעזוב את הקרב ולהמשיך, לנסות לזרוק על סלאקות' פוכדור, או לחכות שדאסקל יתעורר.
[b]אלון~[/b]
"מגבי!" צועק מגבי ומניף את ידו באוויר. שניכם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר העיר צ'ארינגרוב. אתם נכנסים אל דרך 29 ומטיילים לכם בה, כשלפתע אתם מבחנים באודיש ליד אחד העצים.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 02:20 PM
[b][b]אלון~[/b]
"מגבי!" צועק מגבי ומניף את ידו באוויר. שניכם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר העיר צ'ארינגרוב. אתם נכנסים אל דרך 29 ומטיילים לכם בה, כשלפתע אתם מבחנים באודיש ליד אחד העצים. [/b][/quote]
"היי מגבי, זה אודיש." אומר למגבי בהתרגשות ואסתכל על האודיש הקטן. 'הנה הפוקימון הראשון איתו אני נפגש במסע שלי,' אני חושב לעצמי בחיוך רחב. 'מה יותר טוב מאשר לנצח את הפוקימון הראשון שרואים?' אשאל את עצמי במחשובתיי ואצחקק. 'לתפוס אותו!' אחשוב בנחישות ואפנה אל מגבי. "מגבי, תתכונן לקרב הראשון שלנו." אומר לפוקימון שלי, ואתחיל לחשוב על מתקפה. "מגבי," אומר לו. "תתקוף את האודיש הזה עם מתקפת הגחלת שלך." אורה עליו.
[b]אלון~[/b]
"מגבי" אומר מגבי ומהנמן. הוא רץ קדימה ושולח גחלת ישירה שמפתיעה את אודיש ופוגעת בו, פוצעת אותו בינוני. אודיש מתאושש לאט לאט, ואז שולח אבקת שיתוק לאוויר, שמתקרבת לעבר מגבי.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 02:46 PM
[b] [b]אלון~[/b]
"מגבי" אומר מגבי ומהנמן. הוא רץ קדימה ושולח גחלת ישירה שמפתיעה את אודיש ופוגעת בו, פוצעת אותו בינוני. אודיש מתאושש לאט לאט, ואז שולח אבקת שיתוק לאוויר, שמתקרבת לעבר מגבי. [/b][/quote]
"מהר מגבי, השתמש במתקפת הערפיח." אמהר לאמר למגבי שלי. 'הערפיח יוכל להתנגד לאבקת השיתוק שלו ואף להרעיל את אודיש.' אחשוב בחיוך ערמומי. לאחר שהערפיח ישוחרר ויתנגד למתקפת אבקת השיתוק, אפצה את פי ואורה על מגבי בשנית. "מגבי, השתמש בגחלת."
[b]אלון~[/b]
מגבי פותח את פיו ושולח ערפיח שפוגש באבקת השיתוק, ומתערבב יחד איתה. ערפיח ואבקת שיתוק מתפזרים בכל הזירה כעת, אודיש המופתע לא מבין מה קורה והוא נפגע משילוב ההתקפות ביחד, אך הוא לא מורעל או משותק כתוצאה מכך. מנגד, מגבי משתמש בגחלת ומרחיק ממנו את הערפיח, ואז שולח גחלת חזקה לעברו של אודיש, שפוגעת בו ישירות ומעיפה אותו אחורנית, היישר אל תוך אחד העצים. אודיש נופל על הקרקע, מעולף.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Feb 22 2009, 02:20 PM
[b] [b]קובי~[/b]
לעזוב את הקרב ולהמשיך, לנסות לזרוק על סלאקות' פוכדור, או לחכות שדאסקל יתעורר.
[b]אלון~[/b]
"מגבי!" צועק מגבי ומניף את ידו באוויר. שניכם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר העיר צ'ארינגרוב. אתם נכנסים אל דרך 29 ומטיילים לכם בה, כשלפתע אתם מבחנים באודיש ליד אחד העצים. [/b][/quote]
אני לוקח קרש ודופק לסלאקות' בראש.
סתם סתם ~
אני מחזיר את דאסקאל וממשיך בדרכי.