[quote][i]Originally posted by Mario[/i]@Apr 23 2009, 06:20 PM
[b] סיפור תותוח! אתה חיב להמשיך!! [/b][/quote]
תודה,אני יחכה לעוד תגובה או שניים ואז אמשיך
Printable View
[quote][i]Originally posted by Mario[/i]@Apr 23 2009, 06:20 PM
[b] סיפור תותוח! אתה חיב להמשיך!! [/b][/quote]
תודה,אני יחכה לעוד תגובה או שניים ואז אמשיך
תמשיך!!
זה סיפור מדהים.
אתה לא יכול להפסיק אותו עכשיו.
תמשיך אותו.
נ"ב- זאת התגובה השנייה
לפי בקשת הקהל הסיפור ממשיך
[b]פרק 7:הציידים[/b]
"בני האדם לא ייצרו את העולם..."
"אך בכל זאת הם שולטים בו..."
"הם חושבים שיש להם זכות לשנות אותו..."
"וגם להחליט מי ייגור בו..."
"אוו ג'ק!כמה זמן לא היתראנו"אמר ג'ים בהיתפאלות,"רגע ג'ים!זהו קפטן ג'ק מהסיפור על איך שנפגשנו?" לחש רולי לאוזנו של ג'ון,"כן!זה הוא!"אמר ג'ים בהיתפאלות."היי ג'ים,עבר זמן מאז היתראנו.רגע זה הילד הקטן שהיה איתך כשיצאת למסע?"שאל ג'ק בהיתפאלות את ג'ים,"אני כבר לא ילד קטן!אנח בן 8!ויש לי שם והוא רולי!"אמר רולי בהיפאלות ובהרגשה בוגרת,"אוקיי!אני לא רוצה להיתעסק איתך!אחריי הכל אתה בן 8" אמר ג'ק ואז החל לצחוק."אז ג'ק,השתנה משהו מאז היתראנו?" שאל ג'ים כשכולו נרג מהמפגש עם החבר הוותיק,"האמת שכן,כפי שאתם רואים מאחוריי יושבת מירנדה,פגשתי אותה במסעי כאשר היא ניסת לברוח מכמה מהמוטציות האלה"אמר ג'ק.מירנדה הייתה בערך בגובהו של רולי,היא הייתה בעלת שיער שחור ועם עיניים כחולות ובעלת עור לבן,אך לא יותר מדי."אוו,היי מירנדה!אני ג'ים,נעים להכיר"אמר ג'ים ופניו מתחילות להסמיק,"נעים להכיר גם אותך"אמרה מירנדה בקול קל ועדין."ג'ים אני צריך ממך טובה"התחיל פניו של ג'ק להיראות רציניות וקולו התעבה,"מה קרה ג'ק?"שאל ג'ים והחל לחשוש,"אתה מבין?!לפני כחודש ראיתי מכשיר מוזר,נדמה לי שהוא צילם אותי,ומאז שפגשתי אותו המון מוטציות הולכות אליי ומנסות לחסל אותו" אמר ג'ק,"נו ו?מה אתה צריך?"שאל ג'ים והתחיל לרעוד טיפה,"מכיוון שהם מחפשים אותי ולא את מירנדה אין שום סיבה שגם היא תיסתכן ולכן אני צריך שתיקח אותה"אמר ג'ק,"אוקיי,אתה הצלת את חיי ואני חייב לך טובה!הגיע הזמן להחזיר לך"אמר ג'ים וחיוך קטן עלה על פניו.
פתאום הגיע טרול,טרול זהו סוג נוסף של מוטציה,הוא כמו בן אדם בעל שרירים שמנפחים אותו ומגדיל אותו לגובה של 3 מטר ורוחב של מטר בנוסף לכך הוא משפריץ חומר מיוחד מהגב המשתק אנשים,אך הפעם הטרול הזה היה גדול הרבה יותר מהרגיל-גובהו היה 6 מטר ורוחבו 3 ולמרות גודלו הוא נע במהירות עצומה.הטרול היתכוון לירות את החומר שלו על ג'ים מפני שהסתיר לו את ג'ק,אך ג'ק דחף את ג'ים וספג את החומר,"תבררחוו!"צעק לעברם של מירנדה,ג'ים ורולי,בזריזות רבה ג'ים תפס את מירנדה ורולי והושיב אותם על האופנוע ויצא לדרכו.
כעבור זמן מה במסעם של מירנדה,רולי וג'ים:
"תיזהר!זה אחד הדברים האלה שצילמו את ג'ק"הזהירה מירנדה את ג'ים ופחד רב נכנס בה,"יופי בדיוק לזה חיכיתי"אמר ג'ים בשמחה כאשר חיוך עולה על פניו.הוא הלך אל המכשיר ונתן לו לצלם אותו,"מה עשית?!עכשיו היצורים ייפנו אלינו"אמרה מירנדה,פחד רב נכנס בה,"אני הולך לעקוב אחרי המכשיר לכיוון הבוסים של האסון הזה"אומר ג'ים ברצינות,"מה?!"רולי הופתע ונכנס להלם.ג'ים עקב אחרי המכשיר עד ש...."
ההמשך יבוא
פרק יפה.
יצרת מתח, עיניין ורצון להמשיך לקרוא.
אתה כותב פרקים האורך המתאים, וידוע איפה לעצור.
10/10
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@May 4 2009, 08:26 PM
[b] פרק יפה.
יצרת מתח, עיניין ורצון להמשיך לקרוא.
אתה כותב פרקים האורך המתאים, וידוע איפה לעצור.
10/10 [/b][/quote]
זה כל הקטע!לדעת איפה לעצור!אם נגיד הייתי רושם מה הם ראו ואז ההמשך יבוא אז זה לא היה מעניין.
ותודה :)
תוסיף תתאור ותשתדל לרשום עם מגוון מילים רחב ובלי שגיאות כתיב חוץ מזה הסיפור מצוין ואני מצפה ממך להמשיך אותו כי הוא יפה מאוד!