-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Apr 2 2009, 12:53 AM
[b]
[b]צ'אד[/b]-אתה קם בבוקר,בידיעה שהיום אתה הולך לצאת למסע הפוקימונים שלך.אתה מתארגן,מצחצח שיניים,ויורד למטה.
לפתע אתה רואה שאביך בדיוק עמד לצאת לעבודתו.
"היי צ'אד,בוקר טוב!"הוא אומר לך בשמחה."הגיעה אלייך חבילה,שמתי אותי על הספה בסלון!"הוא מוסיף.
"אז להתראות!"הוא אומר לאחר כמה שניות ויוצא מביתכם.
אתה רואה שהוא השאיר לך קורנפלקס לארוחת בוקר,וגם שוקו טרי.
מה תעשה? [/b][/quote]
אוכל קודם ברוגע את ארוחת הבוקר שלי ואשתה את השוקו
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Apr 1 2009, 11:12 PM
[b] [b]טראביס[/b]-אתה קם בשעה מאוחרת בבוקר,ורואה את הדודריו המעצבן שבשכונתך מנקר בעזרת מקורו על חלונך.אתה קם בעצבנות,מצחצח שיניים,מתארגן,ויורד למטה.
אתה שם לב שאמך במטבח.
"שלום טראביס,הגיעה בשבילך חבליה הבוקר!היא נמצאת על הספה בסלון!"אומרת לך אמך בחביבות.
"אבל,אני לא מרשה לך לפתוח אותה עד שתגמור לאכול את ארוחת הבוקר"היא מוסיפה.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני ירוץ לטרוף את ארוחת הבוקר ואז הרוץ בבית לקחת את החבילה ואז לבסוף הצא לדרך
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Apr 2 2009, 12:53 AM
[b] [b]ברד[/b]-לאחר כמה דקות,אתה מרגיש יותר עירני,ומתלבש במהירות.אתה יורד למטה,ויוצא אל תיבת הדואר בכדי לבדוק את החבילה.
אתה רואה עליה סמל שנראה ככה[img]http://i189.photobucket.com/albums/z191/Danbv/2-1.png[/img]ושכתוב עליה:
[i]אל:ברד ג'ונסון,העיר פאלט,מיקוד 5732.
שולח:סקוט,מנכ"ל איגוד הבאטל פרויינטר[/i]
אתה רואה שהקופסה מלאה בפתחי איוורור.
מה תעשה? [/b][/quote]
'מעניין מה כל פתחי האיוורור האלו' אני חושב לעצמי ומנסה להציץ דרך אחד הפתחים בשביל לראות מה יש בחבילה.
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Apr 2 2009, 01:12 AM
[b]
[b]בן[/b]-אתה קם מוקדם,בבוקר אחרי שכיוונת את השעון המעורר בטעות ל5:00 בבוקר.
אתה מתוערר בעצבנות,ולאחר כמה דקות נרגע.אתה מתאגן,מצחצח שיניים,ויוצא מהבית להליכה קלה בשכונה.
אתה רואה את הדוואר של העיר מלווה בפוקימון דמוי כלב,שפרוותו הכתומה עם הפסים השחורים מזכירה פרווה של נמר.זהו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb058.png[/img]גרוולייט.
"היי בן!מה שלומך?"אומר לך הדוואר בחביבות."מה אתה עושה בחוץ בשעה מוקדמת כזאת?"הוא מוסיף.
מה תעשה?
[/b][/quote]
"אה... בטעות כיוונתי את השעון שלי לשעה חמש בבוקר..." אשיב לו במעט עצבנות, "יש לך אולי דואר בשבילי?" אשאל בתקווה.
-
סליחה שלא הגבתי:"אוף" אני אומר רץ לבית מכניס את הנייד לנרתיק מיוחד ומתחיל לשחק סודוקו
-
הנה הטופס הרשמה, מצטער שהוא הגיע רק עכשיו, חזרתי לא מזמן הביתה ^^
[b]שם:[/b] תומאס בלאק
[b]גיל:[/b] 15
[b]רקע:[/b] תומאס נולד למשפחה בעלת חווה קטנה לטיפול בביצי פוקימונים ובפוקימונים פצועים מיער ורידיאן הסמוך, הממוקמת ביציאה מהעיר פאלט. החווה הוקמה לפני 100 שנה ע"י הסבא והסבתא רבה שלו, והאחריות הטיפול הועברה במשך השנים במשפחה, עד שהגיע אל הוריו של תומאס. בילדותו נהגו הוריו של תומאס לקחת אותו איתם למסעות למציאת צמחים שונים, על מנת שיוכל להחליף אותם בעתיד, וללמוד איך לטפל בפוקימונים שונים.
דבר מרכזי התרחש לתומאס לפני שנה - תומאס יצא אל תוך יער ורידיאן לחפש אחר צמח שאימו ביקשה ממנו לחפש. מלווה בבייליף של אימו, תומאס חיפש אחר הצמח, כשלפתע בייליף חשה במשהו. היא סימנה לו, והחלה לרוץ למקום מסויים. תומאס עקב אחריה במהירות, וכאשר הגיע למקום בו היתה בייליף הוא הופתע למצוא טורטוויג פצוע על הקרקע, לחר שהוא הותקף על ידי להקת בידרילים. בייליף הצליחה להבריח אותם בעזרת ניחוח מתוק והצלפת גפן. טורטוויג בקושי היה מסוגל לעמוד, שלא לדבר על ללכת. תומאס הרים אותו, חבש את פצעיו בעזרת תחבושות שנשא על העצמו, ובעזרת בייליף לקח אותו לביתו, שם טיפל בו. טורטוויג התחזק והחלים לחלוטין כעבור חודש, אך סירב לעזוב את החווה, משום שנקשר לתומאס שהציל אותו בשטח. כאשר תומאס קיבל את שיחת הטלפון מסקוט, טורטוויג נשמע נלהב והחליט להצטרף לתומאס במסעו בתור הפוקימון שלו. תומאס הסכים מיד, והמתין עד ליום בו יוכל לצאת למסע.
[b]תיאור:[/b] גובהו כמטר שבעים, שיער שחרחר. לבוש בחולצה ירוקה, עם מכנסי ג'ינס כחולים שפופים קצת. על לחיו יש צלקת קטנה.
[b]פוקימון לבחירה:[/b] טורטוויג
[b]הערות/הארות/בקשות:[/b] ללכוד איווי, ושיהיה משחק כיף :o