[quote][b]לורן-
אוסיף זאת ברגע זה
--------------------------------------
ארון קורא "ארון!ארון!" ואתה מחכה כמה דקות ופיתאום מגיעה ספירוו, אבל זוהרת-[/b][/quote]אני הולך לזרוק עליה אבנים
Printable View
[quote][b]לורן-
אוסיף זאת ברגע זה
ארון קורא "ארון!ארון!" ואתה מחכה כמה דקות ופיתאום מגיעה ספירוו, אבל זוהרת-[/b][/quote]אני הולך לזרוק עליה אבנים
[quote][b]לורן-
אוסיף זאת ברגע זה
ארון קורא "ארון!ארון!" ואתה מחכה כמה דקות ופיתאום מגיעה ספירוו, אבל זוהרת-[/b][/quote]אני זורק עליה אבנים ואומר :"ארון, בלימה על הספירו!"
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 30 2009, 06:10 PM
[b] ארתור-
שלוש שוטרים קופצים עליך ואומרים "שקט, אנחנו לא מגלים כדי שצוות רוקט לא ידעו שעלינו עליהם". פתאום מגיע מישהו-[img]http://i39.tinypic.com/24fz1c4.png[/img] ואומר "איך אתה יודע?" [/b][/quote]
"איפה צוות רוקט?"אצעק על השוטר בכוח ואז אבקש ממי שבא שיעזרו לי לתת מידע על צוות רוקט שנוכל ללכת לחסל אותם ביחד
עומר-
"לא!" אומר גרין "אם נהרוס רת זה נגדיל את מרחק וכוח התדר, אני צריך פוקימון שיודע להישתמש בהיפנוזה-יש לך אחד כזה?"
לורן-
אתה זורק על ספירוו אבנים וארון מגן עליה, כנראה שכבר עכשיו הם היתחברו
ארתור-
"הם הצליחו להיתחמק" אומר אחד השוטרים והשוטרים שעלו עליך הולכים. הילד בא אליך ושואל "מי אתה?"
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 31 2009, 12:45 PM
[b] עומר-
"לא!" אומר גרין "אם נהרוס רת זה נגדיל את מרחק וכוח התדר, אני צריך פוקימון שיודע להישתמש בהיפנוזה-יש לך אחד כזה?" [/b][/quote]
"כן. צא גסטלי אנחנו צריכים שתשתמש בהיפנוזה על המכשיר הזה."
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 31 2009, 12:45 PM
[b] ארתור-
"הם הצליחו להיתחמק" אומר אחד השוטרים והשוטרים שעלו עליך הולכים. הילד בא אליך ושואל "מי אתה?" [/b][/quote]
"אני ארתור ואני בא מעיר פאלט ואני הולך עכשיו ללכוד פיג'י" אענה לו ואתחיל ללכתלכיוון דרך 2 לחפש וללכוד לי פיג'י
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 30 2009, 10:02 PM
[b] ניב שלמון-
"כי שמעתי שפלטינה באזור ורציתי לראות אותה" אומרת פלטינה "אבל בכל מקרה ביי".
אתה ממשיך לדרך 2 ומתכוון לרדת אל מערת הדיגלטים ושנייה לפני שאתה נכנס מופיע מישהו-[img]http://i40.tinypic.com/rm8j6x.png[/img] ושואל "אני יכול לבוא איתך?" [/b][/quote]
"כן בטח, לאן אתה רוצה להגיע?"
עומר-
גסטלי משתמש בהיפנוזה ופיתאום המכשיר מחריש אוזניים ושנייה אחרי זה זה מפסיק. פתאום מתחילים להגיע כל מיני פוקימונים לאזור וגרין אומר "בזכותך העיר ורידיאן תחזור לפרוח"
ארתור-
"תוריד את הטון" אומר הילד "אתה מיוחד יותר מאף אחד אז תדבר יפה או ש..." והוא מפסיק
ניב שלמון-
"אני לעיר וורמיליון" אומר האאיש "אתה הולך לשם?" הוא שואל
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 31 2009, 02:26 PM
[b] עומר-
גסטלי משתמש בהיפנוזה ופיתאום המכשיר מחריש אוזניים ושנייה אחרי זה זה מפסיק. פתאום מתחילים להגיע כל מיני פוקימונים לאזור וגרין אומר "בזכותך העיר ורידיאן תחזור לפרוח"
[/b][/quote]
"גם אתה עזרת קצת" אני מיתבדח איתו.
[b] ניב שלמון-
"אני לעיר וורמיליון" אומר האאיש "אתה הולך לשם?" הוא שואל [/b][/quote]
"כן, זה על הדרך שלי לפיושיה"
עומר-
"טוב, אז בטח כמו כולם גםן אתה רוצה להשיג את תג ורידיאן" הוא אומר "בוא למכון"
ניב שלמון-
"פיושה זה מאוד רחוק" אומר האיש "אתה תפספס את מכון פיוטר ועוד הרבה מכונים"
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 31 2009, 02:30 PM
[b] עומר-
"טוב, אז בטח כמו כולם גםן אתה רוצה להשיג את תג ורידיאן" הוא אומר "בוא למכון" [/b][/quote]
"האמת חשבתי לראות איזה פוקמונים מעניינים יש, אז אני אבוא עוד מעט".
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 31 2009, 02:30 PM
[b] ניב שלמון-
"פיושה זה מאוד רחוק" אומר האיש "אתה תפספס את מכון פיוטר ועוד הרבה מכונים" [/b][/quote]
"אני לא מחפש קרבות מכון, אני רוצה לנצח בכל מתקני הקרבות.
חשבתי אולי לעצור לקרב גומלין בוורמיליאון, זה יכול לעזור לגיבל שלי.
אבל אני לא אוסף תגים."
עומר-
"אין הרבה פוקימונים מיוחדים פה" אומר גרין "תחכה קצת בזמן שאתה נודד, יש המון פוקימונים מופלאים פה בקנטו וזה יהיה בזבוז להחמיץ את אלה שבשטחים אחרים"
ניב שלמון-
"אבל גם אז אתה תפסיד שתי מתקני קרב" אומר האיש "זה יהיה בזבוז, לא כך?"
[b] ארתור-
"תוריד את הטון" אומר הילד "אתה מיוחד יותר מאף אחד אז תדבר יפה או ש..." והוא מפסיק [/b][/quote]
"או שמה?" אומר לו בפוזה ואסתובב לכיוון דרך 2 כדי ללכוד לי פיג'י ואם הוא אומר לי משהו אני לא מסתובב אליו