-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 11:23 PM
[b]
דיוויס-
צ'רבי מצליחה להרדים את וויגליטאף אבל לא לפני שהיא מקבלת אקדח מים היישר בפרצוף מבלסטויז. היא תוקפת אותו במהירות עם עלי קסם כתגובה התוצאה מאוד מרשימה! עכשיו תורו של ליקטיטונג הוא מחכה בדיוק לשנייה שוויליטאף רדומה ואז הוא משתמש בדריכה ואז מישתמש בליקוק ומעיף אותה על הרצפה! ואז לוקח תנופה ויוצר ספירלה מהקרח שפוגעת בבלסטויז! ליקטיטונג מחליט להפוך את זה למגלשה ומתגלש עד שהוא מגיע לבלסטויז ופוגע בו עם דריכה. "קידמה טורטאלי תשתמש בניפוץ גולגולת על צ'רבי ! קדימה ג'יגלי תתעוררי!" היא אומרת אבל זה לא עובד [/b][/quote]
"ליקיטונג, תגבה על צ'רובי! תשתמש בקרן בילבול והסתער על בלאסטויז בדריכה! צ'רובי, השתמשי במגה שאיבה על בלאסטויז ושבלי עלי קסם במתקפה הזאת!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 11:23 PM
[b] לני-
ההרדמה לא עובדת בגלל שטנטקול עדיין ישן אבל הוא נפגע מהפצצות גועל ועף אחרונה עדיין ישן.
ואז גלופין משחרר את הגז הרעיל המסריח שגורם לו להתעורר. הטנטקול המבולבל לא מבין איפה גלופין ולכן שולח לכל עבר קרן בועות! גלופין נפגע מעט מהם אבל שומר על שקט ומחכה שתגיד לו מה לעשות. [/b][/quote]
"מהר! תשתמש בפצצת גועל ואז תעבור לעץ אחר" אני אומר לו.
"תשמור שתמיד יחסה את האיזור גז רעיל" אני אומר לגלופין בלחש.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 11:14 PM
[b] קייט-
את ממשיכה וסוף סוף את מגיעה לעיר ג'נטה, לאן תרצי ללכת עכשיו? [/b][/quote]
אני הולכת לרפא את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים ואז למכון הראשון
-
טרביס-
"כן זה אני" אומר לך בחור שנראה בערך בן 20 "מה קרה?" הוא שואל מופתע
ג'ון-
בא אליך גבר גבוה "אני המאמן" הוא אומר ומחייך "תחכה לי ליד המכון אני כבר אגיע" הוא אומר בחיוך ושולח אותך בחזרה למכון.
דיוויס-
פתאום וויליטאף מתעוררת ומשתמשת בקול היפר ומשתקת את ליטיטונג לריצפה מה שנותן לבלסטויז את ההזדמנות להעיף אותו על צ'ירבי! שניהם מתעצבנים וליקטיטונג יוצר חומת קרח ואז צ'ירבי מנפצת אותה עם עלי קסם המתקפה מעיפה את וויגליטף והיא נפגעת בקיר מעולפת. ליקטיטונג מסתכל בכעס על בלסטויז צ'ירבי שולחת במהירות אבקת שינה על בלסטויז מה שמרדים אותו, ואז ליקטיטונג משתמש בדריכה על הראש של בלסטויז!
בלסטויז מחובר הכרה גם הוא.
אתה המנצח!
בלו ניגשת אליך ומחייכת ומגישה לך את הסרט.
לאן תלך עכשיו?
לני-
"התרגיל הזה לא יעבוד שוב טנטקול תשתמש בקרן בילבול על העץ ההוא! והוא מצביע על העץ שגלופין מתחבא בו. טנטקול פוגע וגלפין מתחיל להסתחרר ואז הוא מתחיל להוציא מהפה שלו גל שוק! שמגיע מהר לכיוון טנטקול ופוגע בו ואז גלופין משמש בחבטה ומחסל את טנטקול!
הבחור "קרב נחמד פעם הבאה אני לא אהיה כזה נחמד" הוא אומר ומסתלק משם.
לאן תלך עכשיו?
קייט-
את מרפאה את הפוקימונים שלך ואז הולך למכון ומגלה שהוא נעול. את רוצה ללכת לחפש את המנהל או לחכות ליד הכניסה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 11:51 PM
[b]
ג'ון-
בא אליך גבר גבוה "אני המאמן" הוא אומר ומחייך "תחכה לי ליד המכון אני כבר אגיע" הוא אומר בחיוך ושולח אותך בחזרה למכון.
[/b][/quote]
אני אולך לכיוון המכון וחושב ~מעניין באיזה פוקימונים הוא הישתמש"
-
[b]
דיוויס-
פתאום וויליטאף מתעוררת ומשתמשת בקול היפר ומשתקת את ליטיטונג לריצפה מה שנותן לבלסטויז את ההזדמנות להעיף אותו על צ'ירבי! שניהם מתעצבנים וליקטיטונג יוצר חומת קרח ואז צ'ירבי מנפצת אותה עם עלי קסם המתקפה מעיפה את וויגליטף והיא נפגעת בקיר מעולפת. ליקטיטונג מסתכל בכעס על בלסטויז צ'ירבי שולחת במהירות אבקת שינה על בלסטויז מה שמרדים אותו, ואז ליקטיטונג משתמש בדריכה על הראש של בלסטויז!
בלסטויז מחובר הכרה גם הוא.
אתה המנצח!
בלו ניגשת אליך ומחייכת ומגישה לך את הסרט.
לאן תלך עכשיו?
[/b][/quote]
"אני מקדיש את הניצחון הזה לקלי, שיושבת בקהל וצפתה בכל התחרות הזאת!" אני אומר ומרים את הסרט, ועושה מעין תנוחת-ניצחון.
אני יוצא מהבניין ומחכה לקלי בחוץ.
-
[b] קייט-
את מרפאה את הפוקימונים שלך ואז הולך למכון ומגלה שהוא נעול. את רוצה ללכת לחפש את המנהל או לחכות ליד הכניסה? [/b][/quote]
אני הולכת לחפש את המנהל
-
ג'ון-
אתה הולך שקוע במחשבות ופתאום נתקע בילדה שבאה בכיוון המכון היא מתחילה לצעוק עליך!
קייט-
את מתחילה ללכת ופתאום ילד נכנס בך בכוח ומפיל אותך על הרצפה ובתור תגובה אוטומטית את מתחילה לצעוק אליו.
דיוויס-
אתה יוצא החוצה וכמה ילדים קטנים באים ומבקשים חתימה. אתה מרגיש מאושר מהנצחון.
קלי באה אליך מאחורה ונותנת לך נשיקה על הלחי "אתה לא היית צריך" היא אומרת ושניכם מסמיקים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 11:57 PM
[b]
דיוויס-
אתה יוצא החוצה וכמה ילדים קטנים באים ומבקשים חתימה. אתה מרגיש מאושר מהנצחון.
קלי באה אליך מאחורה ונותנת לך נשיקה על הלחי "אתה לא היית צריך" היא אומרת ושניכם מסמיקים. [/b][/quote]
"זה בסדר" אני אומר ומתקרב אליה.
"אז... שנלך למכון?" אני שואל אותה
-
[b] קייט-
את מתחילה ללכת ופתאום ילד נכנס בך בכוח ומפיל אותך על הרצפה ובתור תגובה אוטומטית את מתחילה לצעוק אליו. [/b][/quote]
"מה עובר עליך ילד?! זה די כאב ומה נראה לך שאתה נכנס ככה באנשים?!"
-
[b] לני-
"התרגיל הזה לא יעבוד שוב טנטקול תשתמש בקרן בילבול על העץ ההוא! והוא מצביע על העץ שגלופין מתחבא בו. טנטקול פוגע וגלפין מתחיל להסתחרר ואז הוא מתחיל להוציא מהפה שלו גל שוק! שמגיע מהר לכיוון טנטקול ופוגע בו ואז גלופין משמש בחבטה ומחסל את טנטקול!
הבחור "קרב נחמד פעם הבאה אני לא אהיה כזה נחמד" הוא אומר ומסתלק משם.
לאן תלך עכשיו? [/b][/quote]
*זה שלוש על שלוש, לא?* *הוא למד מתקפה?*
-----------------------------------------------------
אני הולך לעיר עם המכון כדי לרפא ואז אני הולך למכון עצמו.
-
[b] ג'ון-
אתה הולך שקוע במחשבות ופתאום נתקע בילדה שבאה בכיוון המכון היא מתחילה לצעוק עליך!
[/b][/quote]
"סליחה" אני אומר לה ואז ממשיך ללכת לכיוון המכון בציפיה לקרב שלי שם
-
ג'ון+קייט
בזמן שאתם רבים אחד עם השני אתם לא שמים לב שמנהל עובר לידכם ונכנס למכון.
עכשיו השאלה מי יגיע ראשון פנימה ומי יחכה בחוץ.
דיוויס-
"קודם כדאי שתרפא את הפוקימונים שלך! הם בטח מותשים!" היא אומרת בחיוך
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 12:01 AM
[b]
דיוויס-
"קודם כדאי שתרפא את הפוקימונים שלך! הם בטח מותשים!" היא אומרת בחיוך [/b][/quote]
"את צודקת" אני אומר ומסמיק.
"בואי!" אני אומר ואוחז בידה, גורר אותה אחרי למרכז הפוקימונים בשביל לרפא אותם.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 12:01 AM
[b] ג'ון+קייט
בזמן שאתם רבים אחד עם השני אתם לא שמים לב שמנהל עובר לידכם ונכנס למכון.
עכשיו השאלה מי יגיע ראשון פנימה ומי יחכה בחוץ.
[/b][/quote]
אני לא מתיחס עלי ורץ מהר לכיוון המכון